Sjuan

Sjuan

Sjuan är en TV-kanal från TV4-gruppen. Kanalen grundades år 2003 som TV4 Plus.

Sweden

TV-vodič - petek, 29. 03. 2024

00:50
Kronofogden knackar på
Paul och Steve hamnar mitt i ett familjedrama under en vräkning. Stuart och Vic åker till din walesiska gränsen för driva in en skuld av en rörmokare som försöker lura dem.
sv
01:50
Det okända
När familjen Fjärbo/Niemi påbörjade en renovering av sin villa utanför Piteå märkte de att konstiga saker började hända.
sv
02:50
Ett lik i trädgården
En cowboy som är mer bekväm med hästar än människor försvinner i öknen efter att ha stött på en grupp med California rangers.
sv
03:50
Kronofogden knackar på
Paul och Steve hamnar i en konflikt mellan en hyresvärd och en hyresgäst. Brian och Delroy åker till Worthing för att ta itu med en webbdesigner som påstår sig vara inkapabel till att betala sin skuld, men ställs snabbt mot väggen.
sv
05:00
Trädgårdsmästarna
Trädgårdsmästarna hjälper Nicole, som är uppvuxen i Tyskland, att ge nytt liv åt hennes oinspirerande trädgård. Hennes dröm är att återskapa sin barndoms kleine garden – en typ av kolonilott som delades ut till boende i höghusområden…
sv
06:00
22 barn i familjen
Stressen är stor när Noel behöver baka och leverera 6500 pajer, utan hjälp. Det har också blivit dags för dubbeldop för ettåriga Heidi och tvååriga Phoebe. Som pricken över i:t behöver Sue och Noel ge Katie och Luke körlektioner.
sv
07:00
Bagges hemlösa hundar
Anders försöker hitta ett hem åt den lilla hunden Bonzo som har aggressionsproblem. Han hjälper även chihuahuan Jerry men när han får vara med om den sorgliga baksidan av arbetet med att rehabilitera hundar undrar han om han orkar…
sv
08:00
Veterinärerna
Säsongsavslutning.
sv
09:00
Trädgårdsmästarna
Nygifta paret Cat och Joel drömmer om en prunkande trädgård där barn kan leka men har en asfalterad baksida där inga plantor med djupa rötter får planteras på grund av gasledningar.
sv
10:00
En plats i solen
Kathryn och Mark har varit gifta i 33 år och vill nu ta nästa steg, att hitta ett grekiskt semesterboende där familjen och nya valpen Dixie får plats. Ett krav är också ett läge nära havet.
sv
11:00
En plats i solen
Steve och Aniko vill komma ifrån vardagsstressen och flytta till den franska landsbygden. Båda är musiker och högst upp på önskelistan är möjlighet att skapa en egen musikstudio i hemmet. Jonnie Irwin tar sig an utmaningen.
sv
12:00
Husjägarna
Kirstie och Phili beger sig till Yorkshires största stad, Leeds. Småbarnsföräldrarna Kinga har tröttnat på London och önskar sig ett hus med en härlig trädgård. Phil hjälper dem.
sv
13:00
 Golden boy
Halis känner sig sviken efter att ha fått reda på allt som hans familj gjort bakom hans rygg och familjemiddagen ger en bitter eftersmak när han konfronterar dem. Han avslöjar att det nu är nya regler som gäller i huset.
sv
14:00
 Home and Away
Maggie misslyckas i sitt försök att prata med Ben. Efter ett bråk överraskar Leah Justin med hennes utveckling. Jasmine blir rejält överraskad när Wendy dyker upp på hennes ultraljud.
sv
14:30
 Home and Away
Jasmine kämpar med sitt mående efter nyheterna om hennes graviditet. Mackenzie pratar med Colby om hans växande oro för Bella. Leahs återförening med Justin gör att hon känner glädje igen.
sv
15:00
 Lilla huset på prärien
En liten pojke tar till drastiska åtgärder för att kunna stanna hos sina stumma bror när han får veta att de ska separeras.
sv
16:00
Det okända
Mediet Andreas Östlund och Caroline Giertz besöker Fredrik och Angelica som bor i ett torp från 1700-talet i Hjorted.
sv
17:00
Husjägarna
Kirstie och Phil reser till Glasgow för att hjälpa två par att nå sina husdrömmar. Men det blir lättare sagt än gjort då parens budgetar inte matchar de gedigna önskelistorna. Frågan är vad som är viktigast, planlösning eller område?
sv
18:00
Hjälp! Hunden styr mitt liv
Teddy, en cavapoo från Kent, lider av extrem separationsångest. Hans konstanta skällande får hans stressade ägare att känna sig som i ett fängelse. Kan Victoria hjälpa dem att finna kärlek till sin pälskling igen?
sv
18:30
Hjälp! Hunden styr mitt liv
Vinthunden Archie orsakar totalt kaos för ägaren Izel och hennes fästman Sam. Eftersom att han inte tränats ordentligt välter han Izel på promenader, gör utfall mot andra hundar och förstör huset.
sv
19:00
 Mord ombord
Vid ett stopp i Barcelona hittas Vlad, en besättningsmedlem, mördad utanför Sagrada Familia. Kate och Jack är mer beslutsamma än någonsin om att lösa mordgåtan snabbt och misstankar riktas mot en oväntad person.
sv
20:00
 Mord i paradiset
En middag anordnad av Sainte Marie-sällskapet tar en annorlunda vändning när flera av gästerna matförgiftas och gruppens ordförande dör.
sv
21:00
 Mord i paradiset
Pressen är stor när vad som anses som ett omöjligt fall hamnar på inspektör Goodman's bord. En ung kvinna har mördats under sin möhippa och det finns inga vittnen till händelsen.
sv
22:00
 Ett fall för Frost
Det förflutna hinner i kapp Frost på mer än ett sätt när några copycat-brott övertygar Mullett om att hans liv är i fara. Det finns nu två mördare på fri fot och det dröjer inte länge innan en tragedi inträffar.
sv

TV-vodič - sobota, 30. 03. 2024

00:00
 Hemma bäst
Tripp är en sorglös ungkarl på 35 år som fortfarande bor hemma. För Tripp är det ett perfekt arrangemang medan hans föräldrar inte uppskattar att ha sonen kvar i huset.
sv
02:00
Det okända
Linda hann inte ens vara ett dygn i sin nyinköpta villa i Svaneholm innan hon märkte att allt inte stod rätt till. De följande åren har sedan kantats av skrämmande besök från andra sidan.
sv
03:00
Det okända
När familjen Fjärbo/Niemi påbörjade en renovering av sin villa utanför Piteå märkte de att konstiga saker började hända.
sv
04:00
 Mord i paradiset
Säsongsavslutning. En man erkänner att han dödat sin chef men har inget minne av hur det gick till. Neville är övertygad om att något inte står rätt till och är fast besluten att ta reda på sanningen och samtidigt avslöja den riktige…
sv
05:00
Veterinärerna
Veterinär Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark tittar till parkens myskoxekalv som varit trött och slö en längre tid. I Norsholm ska veterinär Louise Lindberg kastrera katten Puma.
sv
06:00
Veterinärerna
Veterinär Cesar Guevara i Norsholm opererar papegojan Djevko som har problem med sin näbb. Veterinär Kalle Nordfeldt på Skånes djurpark besöker parkens lodjur.
sv
07:00
Första hunddejten
Collien Margot behöver ett hem där hon får hålla sig aktiverad och vandringstokiga Katherine och Mark vill ha en aktiv hund. Kan det vara en perfekt match?
sv
08:00
Första hunddejten
Säsongsavslutning. Mopsen Bentley introduceras till Ramesh, men det uppstår ingen kemi till en början. Kan den gemensamma kärleken till julgodis föra dem samman?
sv
09:00
En plats i solen
Ben Hillman är på den vackra spanska landsbygden i byn Almeria, där Sue och Ali är på jakt efter ett härligt semesterboende. Ett krav är att huset ska ha rejält med utomhusytor för deras hund att springa lös på.
sv
10:00
En plats i solen
Kay och Berry har valt den vackra spanska staden Jerez som platsen för sitt framtida semesterboende. De delar intresset för historia och kultur, vilket gör läget perfekt. Jasmine Harman visar dem fem fantastiska alternativ.
sv
11:00
En plats i solen
Penny och Jon, båda snart pensionerade poliser, vill hitta ett semesterboende. En stor trädgård, gemensam pool och närhet till golfbanan är några av kraven. Ben Hillman visar dem en rad alternativ med förhoppning om att pricka rätt.
sv
12:00
 Mord och inga visor
Jessicas kortvariga vistelse på ett hotell beläget vid en sjö avbryts av ett mord.
sv
13:00
 Mord och inga visor
Jessica måste bevisa att hennes släkting blivit felaktigt anklagad för mordet på en hästuppfödare.
sv
14:00
Property Brothers - renoveringsdrömmar
Efter att ha hittat ett hus med fantastisk utsikt och en kort resa till jobbet, insåg Brian och Lily att de hittat rätt. De planerar att bilda familj, men den märkliga planlösningen sätter käppar i hjulet.
sv
15:00
 My Life is Murder
Säsongsavslutning. Alexas födelsedag närmar sig men hon vill inte bli firad. Samtidigt får hon ett mystiskt fall på sitt bord som ser ut att höra hemma i kategorin "åldersnoja".
sv
16:00
Trädgårdsmästarna
Trädgårdsdesignern Arit Andersson och bröderna Rich ställs mot varandra när de tävlar om vem som lyckas skapa den bästa trädgården till Mina i Bath. Hon drömmer om ett persiskt paradis som kan få henne att minnas barndomen.
sv
17:00
Återskaparna England
Gänget på verkstaden får i uppdrag att restaurera ett boxarbälte som en gång tillhört boxaren Kitione Lave, mer känd som "the Tongan terror." De tar även itu med en nattkikare räddad från en tysk u-båt under andra världskriget sista…
sv
18:00
 Ett fall för Frost
Det förflutna hinner i kapp Frost på mer än ett sätt när några copycat-brott övertygar Mullett om att hans liv är i fara. Det finns nu två mördare på fri fot och det dröjer inte länge innan en tragedi inträffar.
sv
20:00
 Hudson & Rex
Rex har fått huvudrollen i en tv-reklam men måste snart återgå till polisarbete då en av reklambyråns chefer hittas mördad.
sv
21:00
 Hudson & Rex
Ägaren till ett byggföretag hittas död. Charlie och Rex spårar mördaren till ett hemligt kasino. Teamet tvingas gå undercover för att ta fast den skyldige.
sv
22:00
 Up in the Air
Ryan arbetar som konsult och åker runt till företag i olika delar av landet för att sparka överflödig personal. Han tillbringar nästan all sin tid på flygplatser och hotellrum, en sorgfri tillvaro han länge stormtrivts med.
sv