SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

TV-vodič - sobota, 30. 03. 2024

00:15
 Livet är stenkul: Fyra dagar i maj 1966
En dramakomedi om Britt som har anställt den 17-åriga barnflickan Maj för att se efter sin son. En dag när Britt kommer hem på lunch hittar hon Majs kompisar Kent, Thomas och Jan i lägenheten.
sv
01:35
 Pensionat Oskar
Tillvaron förändras dramatiskt när en alldeles vanlig radhusfamilj firar semester i en liten stugby. Pensional Oskar är en alldeles vanlig stugby med en minigolfbana och ett café och små fula hus vid havet.
sv
03:10
 Strul
Conny har precis flyttat till en liten stad och fått jobb som kemilärare när han blir anklagad för narkotikainnehav. Han hamnar i fängelse trots att han är oskyldig. I fängelset trakasseras han av Gänget, några stentuffa interner.
sv
05:05
 Flottans glada gossar
Ett byte av identiteter leder till snurriga förvecklingar på ett fartyg som styr mot Monte Carlo.
sv
06:45
 Misa Mi
10-åriga Misa har förlorat sin mamma och reser till Arjeplog för att tillbringa sommaren hos sin mormor. Misas hela tillvaro tycks ha gått i spillror.
sv
08:05
 Loranga, Masarin och Dartanjang
Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin!
sv
09:00
 Kvarteret Skatan reser till Laholm
Sommaren närmar sig och det är dags för vännerna i Kvarteret Skatan att spika de traditionella gemensamma semesterplanerna. Men allt är inte som det brukar. Det strävsamma paret Magnus och Fridas relation har gått i stå.
sv
10:25
 Morrhår och ärtor
Diversearbetaren Claes-Henrik ”Håna” Ahlhagen är över 40 år men låter sig fortfarande styras av sin dominerande mamma.
sv
12:00
 Mig äger ingen
Lisa växer upp med sin pappa Hasse, som jobbar på ett stålverk i 1970-talets Sverige. Mamman lämnar familjen och Hasse sjunker djupare ner i sorg och alkoholism, men kvar finns den starka kärleken mellan far och dotter.
sv
13:45
 En handfull kärlek
Socialisterna Hjördis och Daniel tror inte på borgerliga värden utan lever i samvetsäktenskap utan barn. När Hjördis får plats som piga hos familjen Crona, inleder hon en affär med maken, Claes.
sv
16:00
 Kocken
Året är 1969 och andrekocken Martin mönstrar på handelsfartyget Snow Flower. Det är hans tredje resa och han är helt omedveten om vad som väntar honom och hans kompis, kockeleven Sundsvall.
sv
18:00
 Se upp för dårarna
En dramakomedi om Yasmin och Elin, två unga kvinnor som möts och blir vänner när de båda söker till polishögskolan. Yasmins pappa tvingades lämna Turkiet och nu jobbar han som tunnelbanechaufför i Stockholm, trots att han är utbildad…
sv
19:40
 Vinnare och förlorare
Fredrik är ensamstående pappa och jobbar som travkusk. När han är upptagen med jobb följer dottern Magda med farmor till bingohallen. Där jobbar Helena som Magda blir förtjust i och snart tar hon med sig sin nya vän hem.
sv
21:00
 Hamilton
På initiativ av CIA får Carl Hamilton i uppdrag att stoppa ett försök att smuggla ut en kärnvapenladdad missil från Ryssland via Sverige.
sv
23:05
 Besökarna
En familj har precis flyttat in i sitt drömhus på landet. Snart börjar märkliga saker hända. I väggarna hörs konstiga skrapande ljud, dörrar öppnas och stängs av sig själva.
sv

TV-vodič - nedelja, 31. 03. 2024

00:50
 Älskar älskar inte
Mia och Patrik är unga, kära och ganska bekymmerslösa. Patrik är pilot och Mia jobbar som servitris och siktar på en sångkarriär. Men en dag råkar Patrik ut för en allvarlig olycka och med ens förändras allt för dem.
sv
03:30
 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
Efter nästan 30 år ger sig Gösta och Gun åter ut på vägarna. De ska resa till sonens bröllop i en nyinköpt husbil. Det blir en kaotisk färd med hungriga giraffer, förorättade raggare, obstinata barnbarn och en råtta med smak för…
sv
04:00
 Från och med Herr Gunnar Papphammar
Herr Gunnar Papphammar i den grå överrocken och den fåniga hatten har en förmåga att alltid råka illa ut. Om han är hemma eller borta spelar ingen roll. Alltid slutar det med någon form av katastrof.
sv
06:05
 Emil & Ida i Lönneberga
Emil och hans lillasyster Ida bor med mamma Alma och pappa Anton, drängen Alfred och pigan Lina, på en gård i Katthult. Emil är egentligen en snäll pojke, men det blir ofta fel ändå.
sv
07:05
 Pippi Långstrump på de sju haven
Pippi får en flaskpost med ett nödrop från sin pappa. Han har tillfångatagits av sjörövare i Söderhavet. Pippi tar med sig Tommy och Annika över de sju haven på en farofylld räddningsexpedition.
sv
08:40
 Elvis! Elvis!
Elvis Karlsson är döpt efter sin mammas största idol Elvis Presley, och det är inte lätt för honom att leva upp till sin mammas förväntningar. Frågan är hur det blir när Elvis börjar skolan.
sv
10:20
 Bröderna Karlsson
Vad händer när två enäggstvillingar till bröder, som lever väldigt olika liv, träffas för första gången? Hans och Nicklas är två enäggstvillingar som båda är ovetande om varandras existens.
sv
12:00
 Nybyggarna
Fortsättningen på Utvandrarna är ännu mer gripande. Karl-Oskar och Kristina har inget mer än varandra, vädret är extremare - men slitet bär frukt.
sv
15:15
 Jönssonligan får guldfeber
Jönssonligan ska stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter men får konkurrens av en gammal fiende. Denna gång ska Jönssonligan stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter.
sv
16:55
 Agnes Cecilia - en sällsam historia
När Nora är fem år omkommer hennes föräldrar. Men de vuxna påstår att mamma och pappa är bortresta. Tio år senare flyttar Nora och hennes nya familj till en ny lägenhet och det underliga börjar.
sv
19:10
 Angel
På 80-talet var Angelica Holst en firad rockstjärna men hennes skivor har inte legat på topplistorna på många år. I ett desperat försök att få fart på karriären igen och hamna på tidningarnas löpsedlar iscensätter hon sin egen död -…
sv
21:00
 Ett öga rött
Har du genomskådat hur allt hänger ihop? Kan du se igenom och knäcka alla koder? Är du skönaste casanovan som aldrig låter dig knäckas? Är du en tankesultan?
sv
22:30
 Den enfaldige mördaren
Sven är harmynt och eftersom omgivningen har svårt att förstå vad han säger, kallas han allmänt för Idioten. När Svens mor avlider ackorderas han ut till fabrikör Höglund, en grym och hänsynslös man som gärna utnyttjar och plågar…
sv