Nicktoons

Nicktoons

Netherlands

TV-vodič - torek, 07. 05. 2024

00:17
Avatar: The Last Airbender
Aang och ungarna anländer äntligen till Ba Sing Se för att träffa Jordkungen, och upptäcker mystiska krafter i staden som gaddar ihop sig för att stoppa dem.
sv
00:39
Avatar: The Last Airbender
En serie noveller, belyser olika karaktärer och deras individuella äventyr i staden. Historier om Katara och Toph, Iroh, Sokka, Aang, Zuko och Momo.
sv
01:00
Avatar: The Last Airbender
I det här avsnittet går vi tillbaka i tiden till ett ögonblick när Appa stals, och får exakt reda på vad som hände och var han höll hus hela den tiden - och var han är nu.
sv
01:21
Best & Bester
Besters rekordförsök står på spel när Best stjäl rampljuset genom att vara roboten istället för att lära sig av den. // På jakt efter vårens första hackspett, inser Best att han gillar naturen mer än han trott.
sv
01:42
Best & Bester
Best och Bester förvandlar sig till schackpjäser men måste överge matchen för att rädda ubåten från översvämning. // Best och Bester får i uppgift att neutralisera fiende-agenternas system för Bättreholms Investigeringsbyrå.
sv
02:03
Zokie of Planet Ruby
Stan har blivit inspirerad av Ruby och Zokie och tar en kreativ risk genom att baka världens mest smakrika tårta till en tävling. // Ruby försöker impa på hennes andra följare medan Tweenkle kidnappar Zokie för att slippa konkurrens.
sv
02:25
Rise of the Teenage Mutant Ninja Turtles
Våra blivande hjältar försöker lösa det största lilla problemet i staden. // Turtles måste bekämpa deras dåliga vanor och en mutantkock.
sv
02:46
Wallykazam!
Wallys vresiga granne, Tristan i Träsket, vill inte ge tillbaka Wallys nya leksaksflygplan förrän Wally fått honom att skratta. Kan Wally använde sin magiska pinne för att trolla fram ord på M som kan få träskmonstret att skratta?
sv
03:09
Top Wing
Ett fallande träd hotar Ellies hem. Kadetterna ber henne att sova över och hon hjälper till att vägleda deras räddningsinsats.
sv
03:31
Top Wing
Kadetterna hjälper till att städa upp skräp på Virvelön. Men när tåget som de lastat allt skräp på plötsligt börjar rulla iväg måste de snabbt komma på ett sätt att stoppa det! - Pennys vän Anjo har ett kompiskalas!
sv
03:53
SvampBob Fyrkant
När SvampBob lagar mat, råkar han få en flisa i handen. // SvampBob och Patrik har roligt med sina nya "dragflöjter" och det, i sin tur, gör naturligtvis Bläckvard tokig.
sv
04:15
SvampBob Fyrkant
Allihop är imponerade av Hummern Harrys våghalsiga liv, särskilt SvampBob och Patrik. // Alla som är något i Bikini Botten ska gå på ett stort party. Men man måste ha en viss solbränna för att komma in.
sv
04:37
SvampBob Fyrkant
När Bläckward blir nersprejad med gödningsmedel så blir han gigantisk. // När Patrik inser att han är den enda bland sina vänner som inte har en näsa så beslutar han sig för att skaffa en.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
Det är dags att fylla på den hemliga ingrediensen till Krabburgaren och det är SvampBobs ansvar att se till att den blir levererad tryggt och säkert. // Plankton har en kund som äter på Glada Hinken varje dag.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
I ett försök att komma bort från SvampBob så kör Bläckward iväg i sin båt så fort han kan. Men han åker fast och måste gå på båtskola. // Herr Krabba beslutar sig för att ge sig in i tidningsbranschen.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
Pearl gör sig redo för sitt pyjamasparty men Herr Krabbas inblandning i partyts planering börjar bli ohållbart. // SvampBob anmäler Gary till en djurshow. När han har sett hur den andra djuren ser ut, ger han Gary en makeover.
sv
06:07
SvampBob Fyrkant
Bläckvard får ett eget TV-program och blir en populär stjärna. // Bläckvard försöker sabotera SvampBobs stora audition.
sv
06:21
Sten, Sax, Papper
Sax hjälper Papper att ha en tillräckligt intressant helg för att impa på Penna. Ännu mer spännande: Sten köper hatt. // Sten, Sax och Papper försöker bevisa varför de inte borde bli utbytta av sin nya otroliga vän, Spackel.
sv
06:45
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande firar Pacos bröllop, men de måste hitta las arras som Sergio tappat bort!
sv
07:10
Familjen Casagrande
Adelaide och Carl kämpar för att vinna junior-djurskötarmärket, men deras bråk riskerar att förstöra bådas chanser. // Hector får veta att Vito har en stor skuld på mercadot och erbjuder sig att betala den - till varje pris!
sv
07:32
Lugn i stormen
Barnen hjälper pappa att hitta den mystiska personen som skrev en dålig recension om Lynns Salong. // Häftiga Nyhetsteamet måste tillgodose Chandlers krav när han köper ny utrustning till klubben.
sv
07:55
Lugn i stormen
När pappa får veta att hans barnsdomsläger ska stänga, bestämmer han sig för att ta med familjen dit en sista gång. // Snart upptäcker de en karta som kan leda till en skatt som kan rädda en gammal lägerlegend.
sv
08:19
Monster High
Draculaura, som är rädd för att bli utskämd på en danstävlng, ger i smyg sin partner Clawd förtrollade skor. // Cleo vill ha huvudrollen i skolpjäsen och plundrar familjegraven för att hitta den perfekta kostymen.
sv
08:43
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
09:09
SvampBob Fyrkant
SvampBobs kära väckarklocka går sönder och ingenting annat låter tillräckligt högt för att väcka honom i tid. // Karen får snabbt lära sig att barn växer fort när hennes nya barn anländer.
sv
09:31
Familjen Casagrande
Ronnie Anne vill hjälpa CJ att komma upp på scenen på en pirat middagsshow. // Ronnie och Sid måste bestämma om de ska "låna" pengar från en borttappad plånbok som de hittar på mercadot.
sv
09:55
Familjen Casagrande
Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov.
sv
10:18
Familjen Casagrande
Ronnie Anne försöker övertyga sin pappa att flytta till stan när han hälsar på. Med Sids hjälp gör hon en plan som verkar för bra för att misslyckas.
sv
10:43
Patrik Stjärnas Show
Kapten Kvasar får träffa Pat-Trons robotfamilj.
sv
11:07
Patrik Stjärnas Show
Patriks organ överger honom i protest.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
Det är fullt där Plankton brukar slänga sitt fiskrens. Så han lurar Svampbob att slänga renset på olika illa valda platser i stan. // Svampbob hjälper ett litet åskmoln. Och han blir tvungen att skydda molnet mot en galen meteorolog.
sv
11:55
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre är strandsatt med Patrik i ett träsk, där dom letar efter en försvunnen actionfigur. // Svampbob lär sig ett nytt trolleritrick men ingen vill se på.
sv
12:19
SvampBob Fyrkant
Svampbob vill bli den första svampen som dyker hela vägen upp till havets yta! // När Svampbob och Bläckward av misstag ger Plankton chansen att stjäla det hemliga receptet, får dom se till att stjäla tillbaks det igen!
sv
12:32
Avatar: The Last Airbender
Ett missförstånd gör att den utklädde Aang tas för en elev på Eldnationsskolan, vilket gör att han måste skriva in sig där. Förklädnaden förbättras av att han sätter ett pannband i håret.
sv
12:57
Familjen Casagrande
Abuela lär Ronnie Anne att det inte är någon lätt uppgift att hitta ingredienser till middagen. // När det blir översvämning i Vitos lägenhet, försöker barnen lista ut vilken lägenhet som passar honom bäst.
sv
13:09
Familjen Casagrande
När Bobby och Par får ansvaret för Ziggys butik, måste de motstå frestelsen att jamma med affärens musikskatter. // Familjen försöker hindra den ökända skvallerbyttan Hector att skvallra till alla i staden, men lyckas han vara tyst?
sv
13:33
Familjen Casagrande
Carl får veta att El Falcon söker ny medhjälpare. Han blir El Pollito och försöker vinna! // När Carlitos somnat, måste Carl och CJ leka - och bråka - men de måste vara tysta!
sv
13:57
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik kastas i fängelse, i Handskvärldens underjordiska tunnlar. Dom genomför en tapper flykt därifrån.
sv
14:21
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba råkar ut för en olycka och låter Svampbob ta hand om Krångliga krabban. Kan nåt gå fel? // Patrik börjar jobba på Tossiga Toker.
sv
14:46
Patrik Stjärnas Show
Patrikin ilkeä kaksoisserkku saapuu pilaamaan Patrikin maineen.
sv
15:01
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
15:27
Lugn i stormen
Efter att elräkningen blivit på tok för hög försöker Ronnie Anne hitta på sätt att minska familjens elförbrukning. // Ronnie Anne och Sid hittar ett hemligt rum, och gör allt de kan för att ingen annan ska hitta det.
sv
15:50
Lugn i stormen
Lincoln klär ut sig till David Steele och ger sig ut på jakt efter sin försvunna födelsedagspresent. // Luan får en roll i en Mjölka Lund-produktion men måste dölja nyheten från fröken Bernardo, som också provspelade.
sv
16:13
Lugn i stormen
Gänget hjälper Sigge att bättra på sitt rykte för att imponera på en ny kärlek. // När Dödgrävarklubben inte har råd med biljetter till Kistmässan, startar de ett företag för tjäna pengar.
sv
16:38
Lugn i stormen
När barnen upptäcker att Matilda har ett mystiskt förflutet, försöker de avslöja henne innan morfar friar. // Lynn och Liam blir osams när de tvingas vara skolans korridorvakter tillsammans.
sv
17:00
Sten, Sax, Papper
När värmepannan går sönder fryser trions lägenhet till is. Papper försöker rädda sina vänner, Lou går på hyresvärds-con. // Papper hjälper Sten och Sax i ett buskrig mot Råttbrorsorna och Penna. Men Penna har ett hemligt vapen.
sv
17:24
SvampBob Fyrkant
Personalen på Krångliga krabban är på konsert för att sälja massor med krabburgare. // Svampbob utforskar sina grannars spännande drömlandskap.
sv
17:49
SvampBob Fyrkant
När Patrik låter skägget växa ser han mycket vuxen ut och bestämmer sig för att det även är dags att bete sig som en vuxen.
sv
18:05
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik gör ett eget zoo - av bara bubblor! // Krångliga krabban försätts i karantän. Men ingen vet vem som bär på den mystiska sjukdomen.
sv
18:27
Avatar: The Last Airbender
Medan de letar efter Appa, stöter ungarna på Jet, men är oense om de kan lita på honom eller inte. Under tiden letar Zuko också efter Appa.
sv
18:52
Familjen Casagrande
Efter att ha sett CJ:s grymma snurrar, vill Par hjälpa CJ att träna inför en snurrtävling! // När Adelaide tappar en tand, berättar Carl och Bobby om El Raton, den latinamerikanska tandfén.'
sv
19:03
Familjen Casagrande
Abuelo hjälper CJ att bygga en raket, men när det inte går som planerat, ljuger Abuelo för att inte såra CJ.
sv
19:28
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner utser Carlos X till coach inför en skateboardtävling mot Tony Hawk!
sv
19:51
SvampBob Fyrkant
Plankton behöver hjälp med att stjäla receptet, så han skafaren praktikant som vet mer än nån annan om Herr Krabba. // Patrik blir svårt destruktiv så fort han hör en klocka. Hans vänner hjälper honom på sina speciella vis.
sv
20:15
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre vägrar betala sin räkning på Krångliga rabban. Svampbob och Bläckward får plocka in pengarna. // Herr Krabba beordrar Svampbob och Bläckward att laga en tjusig måltid åt Fru Puff, men det blir problem med varenda rätt.
sv
20:40
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik kastas i fängelse, i Handskvärldens underjordiska tunnlar. Dom genomför en tapper flykt därifrån.
sv
21:05
SvampBob Fyrkant
Personalen på Krångliga krabban är på konsert för att sälja massor med krabburgare. // Svampbob utforskar sina grannars spännande drömlandskap.
sv
21:31
Sten, Sax, Papper
Sax hjälper Papper att ha en tillräckligt intressant helg för att impa på Penna. Ännu mer spännande: Sten köper hatt. // Sten, Sax och Papper försöker bevisa varför de inte borde bli utbytta av sin nya otroliga vän, Spackel.
sv
21:54
Sten, Sax, Papper
För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. // Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.
sv
22:07
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Syrsan tycker att han är för liten och äter ett tillväxtmedel som gör honom gigantisk. Han blir överlycklig men inser snart att hans nya storlek medför stora risker för hela byn och alla hans vänner.
sv
22:30
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Eftersom Po och de Fruktade Fem driver varandra till vansinne, tar Shifu med dem på en ödesdiger bilresa.
sv
22:56
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Fung hittar en gammal pappersrulle med instruktioner till att skapa livs levande terrakottakrigare, blir det upp till Po och de Fruktade Fem att stoppa hans enorma lervarelser.
sv
23:19
Pingvinerna från Madagaskar
Kung Juliens ärkerival, Clemson, återvänder för att göra anspråk på lemurkronan. Nu måste båda visa att de är värdiga tronen. // Basses favoritgodisfabrik ska stänga.
sv
23:33
Pingvinerna från Madagaskar
Fred snubblar över en ek, proppfull med värdefulla ekollon, men snart dyker Röda Ekorren upp, och han har en elak plan.
sv
23:54
Pingvinerna från Madagaskar
Kung Julien och Marlene äter upp Bada och Bings färska, goda bananer. När gorillorna får reda på stölden startar en vild jakt. // Skepparn har tappat stinget. När han tvingas göra en fitness-test tar Kowalski över.
sv

TV-vodič - sreda, 08. 05. 2024

00:16
Avatar: The Last Airbender
Medan de letar efter Appa, stöter ungarna på Jet, men är oense om de kan lita på honom eller inte. Under tiden letar Zuko också efter Appa.
sv
00:38
Avatar: The Last Airbender
Ungarna kämpar mot Dai Lin, Long Feng medan de försöker visa Jordkungen den stora konspiration som pågår i staden. Zuko skadas allvarligt och får feberaktiga drömmar när han genomlider en andlig kris.
sv
01:01
Avatar: The Last Airbender
Aang börjar få kontroll över Avatartillståndet, tack vare Guru Pathik vid det östra Lufttemplet. Sokka återförenas med sin far.
sv
01:23
Best & Bester
Best och Bester ger sig ut på uppdrag under täckmantel för att ta reda på varför vissa plagg försvinner från kemtvätten.
sv
01:44
Best & Bester
Tvillingarna tar sig an ett eget rymdäventyr när Diamondo vägrar låta tvillingarna åka med i hans rymdskepp. // Best hamnar i en drös med stela situationer när han låtsas känna en person han aldrig mött förut.
sv
02:05
Zokie of Planet Ruby
Ruby försöker bevisa för sina föräldrar att Zokie är ansvarsfull nog för att hålla i deras första pyjamasparty. // Ruby och Zokie inspirerar Blixten, en gammal brottare, att bli Ringens Konung igen!
sv
02:27
The Fairly OddParents
Pappa gör om familjen Turners hem till en bondgård, men när féerna ska ge honom gröna fingrar förlorar de sin magiska kraft.
sv
02:49
Winx Club
Även utan sin röst, använder Musa musik för att rädda Alfea undan häxorna. Men nu måste Winx-flickorna välja mellan Musas röst och Legendariumnyckeln, som Rumpelstiltskin har accepterat som byte. Kommer de att bli överens?
sv
03:11
Top Wing
När Frasse Fladder räddar Virvelöbor från ett problem som han själv orsakat slutar det med att kadetterna istället behöver rädda Frasse! - Kadetterna råkar slarva bort Rods favoritleksak.
sv
03:32
Top Wing
Rocko och Hugg har stulit Pennys Akvavinge, så nu måste hon använda Huggs utbåt för att jaga ikapp dem! - När Sandra Stork ska leverera godsaker till skolan så stjäl bananbanditerna hennes flygplan.
sv
03:54
SvampBob Fyrkant
SvampBob och hans vänner sveps med i en stor våg och landar på en öde tropisk ö. För att ta sig hem igen måste de lära sig surfa av den fantastiska surfgurun Jack Kahuna Laguna.
sv
04:17
SvampBob Fyrkant
När SvampBob blir den rikaste mannen i Bikini Botten så märker han helt plötsligt att han har fått flera nya vänner. // Det är dags för uttagningen av det stora solot i Bikinibottens manskör. Bläckward är fylld med förväntan.
sv
04:38
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba anmäler SvampBob och Patrik till en brottartävling. Där brottar från hela världen försöka möta tungviktsmästaren. // SvampBob får tag i det platinahologramanimerade samlarkortet av Vattumannen och Sjöpojken.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
SvampBob bjuder in i en Viking till Krångliga Krabban, så att han kan lära sig allt om dem. // Vattumannen och Sjöpojken ska signera sin nya bok tidigt på morgonen. SvampBob skolkar från båtskolan för att ta sig dit.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Herr Krabbas farfar kommer på visit i stan. Istället för bli glad blir Herr Krabba orolig eftersom hans piratfarfar tror att Herr Krabba också är en pirat. // SvampBob och Patrik får Bläckvard utsparkad från cephalopod-sällskapet.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
SvampBob inreder sitt hem likadant som Bläckward så att folk vill komma på besök. // SvampBobs, fyrkantsbyxor krymper i tvätten en dag, så han måste köpa nya. Men i affären är de tyvärr slutsålda.
sv
06:07
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba försöker förse Pearl med tillräckligt med mat när hon växer så fort. // Efter en dusch råkar SvampBob fastna i sin mangel.
sv
06:21
Sten, Sax, Papper
Trion leker kurragömma över hela världen och i flera årtionden. // För att få hyresvärden att sänka hyran försöker trion hjälpa honom att uppnå sin omöjliga dröm.
sv
06:44
Familjen Casagrande
Ronnie Anne är nervös inför att hoppa upp på brädan igen efter en rejäl vurpa. Ska hon våga åka skateboard igen? // En mäktigt föremål kommer till Jätteholmas museum och för med sig en storm till familjen Casagrande.
sv
07:09
Familjen Casagrande
Adelaide vill hjälpa stadens katter att skärpa till dig inför adoption, men kan hon hjälpa stadens tjuriga gatos?
sv
07:31
Lugn i stormen
Farbror Knot försöker få lugn och ro efter att ha flyttat ifrån familjen Lugn.
sv
07:55
Lugn i stormen
När en vampyr flyttar till Storskoga, måste Lucy övertyga honom om att förvandla Dödgrävarklubben till vampyrer.
sv
08:18
Monster High
Frankie vill inte att Watzie ska ge sig iväg på drakflytt, så de försöker hitta på så mycket kul att han ska vilja stanna. // Draculaura måste hitta sitt kraftdjur för att öppna ett häxikon och förstärka sina krafter.
sv
08:43
SvampBob Fyrkant
Jensen stör affärerna på Krångliga krabban. Herr Krabba vet inte hur han ska bli av med karln.
sv
09:08
SvampBob Fyrkant
Bläckward tätar Svampbobs glipa mellan tänderna, det orsakar en dramatisk förändring i hans beteende.
sv
09:31
Familjen Casagrande
Bobby har svårt att släppa ansvaret för mercadot under sin pizzaårsdagsdejt med Lori. // När Ronnie Anne upptäcker att hon är den enda som Carlitos inte härmar, bestämmer hon sig för att ändra på det.
sv
09:55
Familjen Casagrande
Abuela oroar sig för att Ronnie Anne och Bobby vill flytta till deras pappas lägenhet. // Carl håller i en spökvandring baserad på Abuelas berättelse om "El Cucuy," men inser att myten kanske inte är påhittad.
sv
10:18
Familjen Casagrande
När Ronnie Anne inser att hon inte har koll på de senaste trenderna, ber hon Carlota om hjälp. // Bobby hittar inte Sergio efter att han har önskat att han kunde flyga iväg och aldrig komma tillbaka.
sv
10:43
Patrik Stjärnas Show
Bläckwards mamma får sin alldeles egna show.
sv
11:05
Patrik Stjärnas Show
Babsan tar med Patrik till fängelset, det är nämligen "Ta med ditt barn till jobbet"-dagen.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
Plankton klonar sig själv och Herr Krabba, men ingen restaurang går säker för nykomlingen. // Bläckvard byter glatt jobb med en busschaufför och det blir en trevlig tur, tills Svampbob och Patrick kommer ombord.
sv
11:56
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
12:19
SvampBob Fyrkant
Nu när Freds ben har läkt har Svampbob bestämt sig för att benet måste skyddas, till vilket pris som helst.!
sv
12:31
Avatar: The Last Airbender
När gänget kommer till en lidande fiskeby, så dyker det upp en mystisk ande som hjälper byborna.
sv
12:57
Familjen Casagrande
När Mama Lupe kommer på besök, försöker Abuela vässa familjens kulturella kunskaper. // Adelaide och Carl har ett äventyr på herr Changs tågsträcka, men kommer de att kunna samarbeta och rädda situationen?
sv
13:09
Familjen Casagrande
Frida har deadlines men ingen inspiration. Hon försöker låtsas att Lalos målningar är hennes!
sv
13:32
Familjen Casagrande
Ronnie Anne får sitt livs praktikplats tillsammans med Bruno, men kommer hon att klara det? // Carl drömmer om att vara DJ i Catos halvlekspaus, och utger sig för att ingå i skolbandet!
sv
13:57
SvampBob Fyrkant
Personalen på Krångliga krabban är på konsert för att sälja massor med krabburgare. // Svampbob utforskar sina grannars spännande drömlandskap.
sv
14:21
SvampBob Fyrkant
Svampbob gör i ordning båtskolans fyr. Och där hittar han en gullig men något olämplig kamrat. // Alla i Bikinibotten kan drabbas av den otäcka hickepidemin.
sv
14:46
Patrik Stjärnas Show
Patrikin ilkeä kaksoisserkku saapuu pilaamaan Patrikin maineen.
sv
15:00
SvampBob Fyrkant
SvampBobs kära väckarklocka går sönder och ingenting annat låter tillräckligt högt för att väcka honom i tid. // Karen får snabbt lära sig att barn växer fort när hennes nya barn anländer.
sv
15:25
Lugn i stormen
När Ronnie Anne räddar en hund blir hon genast Carls nya hjälte, på gott och ont! // Ronnie Anne tittar på familjens favoritprogram i smyg, efter att hon först vägrat titta på det tillsammans med de andra.
sv
15:49
Lugn i stormen
Pappa vänder huset upp och ner i sökandet efter en syrsa som stör hans lugna dag ensam hemma. // När Lincoln tröttnar på att förlora i spökboll, använder han och gänget Clydes ilska utan att han vet om det.
sv
16:13
Lugn i stormen
Lori blir en kändis i skolan när hon slår en hole-in-one på en ökänt svår bana. // Skolans cheerleaders utmanar Lynn och hennes lagkamrater på en duell när Lynn dissar dem som idrottare.
sv
16:38
Lugn i stormen
Efter att ha misslyckats med att laga en maträtt åt kändiskocken Per Mumsberg i hans program, vill barnen radera inspelningen innan sändning. // Barnen letar efter de försvunna möblerna som de lämnat ute när de städade.
sv
17:00
Sten, Sax, Papper
Trion beger sig av på ett onödigt actionfyllt äventyr med Pappers syster, Sandpapper, för att hämta sju styken key lime. // När Stens tevemiddag inte är samma som på bilden, kämpar han för rättvisa. Sax jobbar för företaget.
sv
17:26
SvampBob Fyrkant
När gästerna tar med sina husdjur till Krångliga krabban inser Herr Krabba att han tjänar mer pengar på dom än ägarna. // Plankton förstör en dejt till med Karin, så han stänger ned Glada Hinken tills han visat sin tillgivenhet.
sv
17:51
SvampBob Fyrkant
När SvampBob förbereder sig för sitt muntliga framträdande på båtskolan upptäcker han att han har en förskräcklig rampfeber.
sv
18:06
SvampBob Fyrkant
Plankton behöver hjälp med att stjäla receptet, så han skafaren praktikant som vet mer än nån annan om Herr Krabba. // Patrik blir svårt destruktiv så fort han hör en klocka. Hans vänner hjälper honom på sina speciella vis.
sv
18:29
Avatar: The Last Airbender
Ungarna kämpar mot Dai Lin, Long Feng medan de försöker visa Jordkungen den stora konspiration som pågår i staden. Zuko skadas allvarligt och får feberaktiga drömmar när han genomlider en andlig kris.
sv
18:53
Familjen Casagrande
Efter att ha sett CJ:s grymma snurrar, vill Par hjälpa CJ att träna inför en snurrtävling! // När Adelaide tappar en tand, berättar Carl och Bobby om El Raton, den latinamerikanska tandfén.'
sv
19:05
Familjen Casagrande
Carlos måste välja Carlitos padrino till hans dop, men väljer han rätt? // Carlota behöver få betyg i idrott för att ta examen, så hon och Ronnie Annie försöker hitta en sport som passar henne.
sv
19:29
Familjen Casagrande
Bobby har tröttnat på att dela boende och flyttar i hemlighet in i en ledig lägenhet i huset.
sv
19:53
SvampBob Fyrkant
När gästerna tar med sina husdjur till Krångliga krabban inser Herr Krabba att han tjänar mer pengar på dom än ägarna. // Plankton förstör en dejt till med Karin, så han stänger ned Glada Hinken tills han visat sin tillgivenhet.
sv
20:16
SvampBob Fyrkant
Bläckwards hus invaderas av en loppcirkus som egentligen var avsedd för Svampbob. // Bläckward spelar sjuk för att slippa jobba, men det blir än värre när Svampbob vill ta hand om den sjuke Bläckward.
sv
20:42
SvampBob Fyrkant
Svamobpb och Patrik gör till sitt uppdrag att återförena ett band med robotar som nyligen sparkats. // Patrik skickas till ett djurhärbärge för att han beter sig som en mask och får inte lämna härbärget förrän Svampbob tränat upp…
sv
21:05
SvampBob Fyrkant
Två för Svampbob bekanta ansikten dyker upp i Bikinibotten, och dom ställer till med problem. // Efter att han trillat ned i avloppet hittar Plankton en osannolik bundsförvant därnere.
sv
21:30
Sten, Sax, Papper
Trion leker kurragömma över hela världen och i flera årtionden. // För att få hyresvärden att sänka hyran försöker trion hjälpa honom att uppnå sin omöjliga dröm.
sv
21:55
Sten, Sax, Papper
För att få gå på Råttbrorsornas fest behöver trion få tag på den nya heta trenden: pogo-pinnar. // Sten försöker få jobb på Onda Robotar AB. Papper och Sax undersöker om företaget är precis vad det låter som.
sv
22:08
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Po blir besatt av den elake Mästare Dings ande, måste Tigrinnan rädda honom innan Dings ondska hinner ta över hela Fredens dal.
sv
22:32
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Kung Fu förbjuds maskerar sig Po för att bekämpa brott.
sv
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Tigrinnan tvingas sitta barnvakt åt ett litet barn som har blivit åtskild från sina föräldrar.
sv