TV-vodič - petek, 17. 05. 2024

00:07
Četiri dobra dana
Deb i Moli, majka i njena ćerka zavisnica, doživljavaju najteža četiri dana svog života dok Moli prolazi kroz još jedan program detoksikacije.Glen Klouz i Mila Kunis glume Deb i Moli u ovoj snažnoj drami zasnovanoj na događajima iz stvarnog života. One su majka i njena ćerka narkomanka koje prolaze kroz najteža četiri dana svog života dok je Moli na još jednom programu detoksikacije.
sr
HBO
01:47
Veliki Džordž Forman
Izvanredna istinita priča o jednom od najvećih povrataka svih vremena i transformacionoj snazi druge šanse. Film je zasnovan na izuzetnoj istinitoj priči o jednom od najvećih povrataka svih vremena i transformacionoj moći druge šanse. Podstaknut osiromašenim detinjstvom, Forman je svoj bes kanalisao ka tome da postane osvajač olimpijske zlatne medalje i svetski šampion u teškoj kategoriji, nakon čega je usledilo iskustvo bliske smrti koje ga je odvelo od bokserskog ringa do propovedaonice. Ali kad vidi da se njegova zajednica muči i duhovno i finansijski, Forman se vraća u ring i ulazi u istoriju tako što povrati titulu i postane najstariji i najneverovatniji svetski šampion u boksu u teškoj kategoriji svih vremena.
sr
HBO
03:56
Loša učiteljica
Elizabet juri bogate muškarce i veoma je loša nastavnica. Kada je ostavi verenik, ona baci oko na novog, bogatog nastavnika, Skota.Elizabet Halsi (Kameron Dijaz) juri bogate muškarce i da otkaz u školi, u kojoj radi kao nastavnica, u nameri da se uda za svog bogatog verenika. Međutim, on raskine veridbu i Elizabet se vraća u školu. Elizabet je neodgovorna, nekompetentna, puši marihuanu i ne posvećuje pažnju učenicima i kolegama, a na časovima učenicima pušta filmove. Zavidna nastavnica, Ejmi Skvirel, mrzi Elizabet i njih dve se međusobno ne podnose. Kada Elizabet upozna nastavnika na zameni, Skota Delakorta, otkrije da je on veoma bogat i počinje da flertuje sa njim. Kasnije saznaje da Skot voli velike grudi i odlučuje da ugradi silikone. Potrebno joj je 10.000 dolara za implante i saznaje da nastavnik čiji učenici postignu najbolji rezultat na završnom ispitu dobija bonus od 5.700 dolara. Elizabet menja svoje ponašanje i počinje da uči svoje učenike i priprema ih za ispite. Međutim, Elizabet koristi neetičke metode da bi pobedila na takmičenju, a Ejmi pokušava da dokaže da je Elizabet varala na ispitu?.
sr
HBO
05:33
Holivud na snimanju
Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".
sr
HBO
06:01
Kraljević i prosjak na Božić
Poverljivi doušnik nestaje, a mlada agentkinja angažuje dvojnika da igra njegovu ulogu.Sidni, ambiciozna savezna agentkinja, saznaje da njen poverljivi doušnik u krivičnoj istrazi iznenada nestaje, i pokreće očajničku borbu da nastavi istragu. Međutim, sreća je još nije izdala, jer pronađe muškarca koji je slika i prilika njenog doušnika. Angažuje ovog dvojnika da igra njegovu ulogu.
sr
HBO
07:27
Dunija i princeza Alepa
Šestogodišnja Dounija, uz pomoć princeze od Alepa, napušta Alep s nekoliko semenki crnog kumina u šaci i putuje ka novom svetu.Šestogodišnja Dounija, uz pomoć princeze od Alepa, napušta Alep s nekoliko semenki crnog kumina u šaci i putuje ka novom svetu.
sr
HBO
08:41
Mama Mia!
Opustite se uz zabavu i veselje! Dobitnica Oskara, Meril Strip predvodi vrhunske zvezde, uključujući Pirsa Brosnana i Kolina Firta u ovoj muzičkoj svetkovini majki, kćeri i očeva i pravih ljubavi _.Opustite se uz zabavu i veselje! Dobitnica Oskara, Meril Strip predvodi vrhunske zvezde, uključujući Pirsa Brosnana i Kolina Firta u ovoj muzičkoj svetkovini majki, kćeri i očeva i pravih ljubavi - onih izgubljenih i onih tek nađenih.
sr
HBO
10:31
Mamma Mia! Idemo ponovo
Pridružite se proslavi i otkrijte kako je sve počelo! Deset godina posle filma "Mama Mia", originalna glumačka postava vraća se u nastavku.Pridružite se proslavi, pevajte i igrajte, i otkrijte kako je sve počelo! Deset godina posle filma \"Mama Mia\"! Pozvani ste da se vratite na magično grčko ostrvo Kalokeri u ovom nastavku zasnovanom na pesmama grupe Aba. Sofi je sad trudna, i kao i njena majka Dona, moraće da rizikuje. Tu je originalna glumačka postava filma, s novim likovima ? Lili Džejms kao mladom Donom, Endijem Garsijom i Šer.
sr
HBO
12:25
Mačke
Oskarovac Tom Hoper ("Jadnici") donosi ovu modernu adaptaciju čuvenog mjuzikla Endrua Lojda Vebera.Uz ansambl zvezda poput Ijana Makelena, Džudi Denč, Rebela Vilsona, Džejmsa Kordena i Idris Elbu, dobitnik Oskara Tom Hoper ("Jadnici") donosi ovu modernu adaptaciju čuvenog mjuzikla Endrua Lojda Vebera o plemenu mačaka koje se nadmeću za novi bolji život.
sr
HBO
14:16
Ludo zaljubljen
Džuli prepoznaje fotografiju svog muža kao amnezičara koji je nestao tokom rata. Oni se ponovo nađu, ali druga žena tvrdi da mu je prava žena.1916. Žilijen Delone prijavljen je kao nestao tokom Velikog rata. Njegova žena Džuli odbija da veruje da je mrtav. 1919. Kad se u štampi pojavi fotografija lutalice s amnezijom, Džuli ga odmah prepoznaje kao svog voljenog muža. Oni se ponovo nalaze i ona mu postepeno pomaže da se ponovo zaljubi u nju. Sve dok druga žena ne izjavi da mu je ona prava žena...
sr
HBO
15:46
Planina Broukbek
Priča o dva mladića ? rančeru i rodeo kauboju ? koji se upoznaju u leto 1963. i neočekivano sklope doživotnu vezu, dok su komplikacije, radosti i tragedije samo svedoci izdržljivosti i moći ljubavi.Priča o dva mladića ? rančeru i rodeo kauboju ? koji se upoznaju u leto 1963. i neočekivano sklope doživotnu vezu, dok su komplikacije, radosti i tragedije samo svedoci izdržljivosti i moći ljubavi.
sr
HBO
18:01
Holivud na snimanju
Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".Najnovije bioskopske premijere, najveće filmske zvezde, uvid u ono što nas očekuje. Svake nedelje najnovije vesti sa velikog ekrana. Sve to i mnogo više u "Filmovima i zvezdama".
sr
HBO
18:31
Zemlja
Robin Rajt glumi i debituje kao režiserka dugometražnog filma s potresnom pričom o ožalošćenoj kosmopolitskoj advokatici koji traži smisao.Dobitnica nagrade Zlatni globus, Robin Rajt, glumi i debituje kao režiserka dugometražnog filma s potresnom pričom o ožalošćenoj kosmopolitskoj advokatici koja odlučuje da odustane od svog starog načina života i traži smisao života van mreže u ogromnoj i surovoj američkoj divljini.
sr
HBO
20:01
Motel užasa
Mladi bračni par zaglavljen u pustom motelu, otkriva sakrivene video-kamere u svojoj sobi. Ubrzo shvataju da će, osim ako ne pobegnu, biti sledeće žrtve snaf-filma.Mladi bračni par zaglavljen u pustom motelu, otkriva sakrivene video-kamere u svojoj sobi. Ubrzo shvataju da će, osim ako ne pobegnu, biti sledeće žrtve snaf-filma.
sr
HBO
21:30
Američka pita 3 - Venčanje
Stifler i ekipa suočeni su s neprijatnostima i divljim momačkim večerima kad ih pozovu na venčanje Džima i Mišel.Stifler i ostatak ekipe suočeni su s neprijatnostima, divljim momačkim večerima i novim iskušenjima, dok pokušavaju da Džimovo i Mišelovo venčanje uspe. Da li će družina uspeti da savlada prepreke i stigne do oltara?
sr
HBO
23:10
Tražen
Tražene zvezde i dobitnici Oskara, Anđelina Džoli i Morgan Friman kao članovi tajnog bratstva ubica. Džejms Mekavoj kao gubitnik koji neočekivano postaje član ekipe ovih elitnih boraca.Zasnovan na uzbudljivom strip-serijalu Marka Milara i pod rediteljskom palicom vrhunskog vizueliste, reditelja Timra Bekmambetova - tvorca najuspešnijeg ruskog filmskog serijala u istoriji, "Noćnih čuvara" - ovaj film priča o transformaciji apatične ništarije u borca za pravdu bez premca. Godine 2008. svet je upoznao heroja nove generacije: Veslija Gibsona. 25-ogodišnji Ves (Džejms Mekavoj) je najneodgovorniji kancelarijski trut koji je ikad koračao ovom planetom. Šef ga neprekidno maltretira, devojka ga po navici ignoriše i čitav njegov život se beskonačno vuče. Svi su sigurni da ta nezainteresovana ništarija ništa neće da uradi u životu. Malo šta Ves može da uradi, osim da traći svoje dane i umre u svojoj besciljnoj, svakodnevnoj rutini. Sve dok ne upozna ženu po imenu Foks (Anđelina Džoli). Nakon smrti njegovog oca sa kojim je davno izgubio kontakt, smrtonosno seksi Foks regrutuje Vesa u Bratstvo - tajno društvo koje obučava Vesa kako da osveti smrt svog oca, otključavajući njegove uspavane moći. I dok ga ona obučava kako da razvije reflekse poput munje i neverovatnu snagu, Ves otkriva da ova ekipa živi po nekom drevnom, nepokolebljivom kodu: Sprovedi smrtonosne naredbe koje ti je dodelila sama sudbina. Uz opako briljantne tutore - uključujući i zagonetnog vođu Bratstva, Slouna (Morgan Friman) - Ves počinje da uživa u snazi za kojom je oduvek žudeo. Ipak, polako, on počinje da shvata da su njegovi opasni saradnici mnogo više od onoga što se vidi na prvi pogled. I dok se koleba između novootkrivenog.
sr
HBO

TV-vodič - sobota, 18. 05. 2024

01:01
Salt
Agent CIA Evelin Salt (Andželina Džoli) postaje meta agencije pošto je optuže da je dvostruki ruski špijun.Evelin Salt (Anđelina Džoli) je agent CIA koji se zakleo na obavezu časti i zemlji. Kada je optuže da je dvostruki ruski špijun, Salt će pobeći ne bi li pokušala da spere ljagu sa svog imena i dokaže svoju lojalnost. Koristeći sve svoje veštine i godine iskustva tajnog agenta, mora da izbegne hvatanje i zaštiti svoju porodicu od najmoćnijih sila na svetu koje žele da izbrišu svaki trag njenog postojanja. I dok su njeni nadređeni ubeđeni da je ona spremna da ubije predsednika, ona mora da pobedi u trci s vremenom i razotkrije identitet pravog izdajnika.
sr
HBO
02:41
Večni sjaj besprekornog uma
Džoel, čovek koji je očajan nakon što se njegova devojka Klementin podvrgne zahvatu da ga izbriše iz sećanja, on odluči da uradi isto.Džoel, čovek koji je očajan nakon što se njegova devojka Klementin podvrgne zahvatu da ga izbriše iz sećanja, on odluči da uradi isto. Ali, kad njegova sećanja na Klementin počnu da blede, Džoel iznenada shvata koliko je još uvek voli.
sr
HBO
04:27
Roboti
Čarls je ženskaroš, a Elejn tragač za zlatom. Njih dvoje se uče humanosti kad budu primorani da se udruže i krenu za svojim robotskim duplikatima.U bliskoj budućnosti, roboti obavljaju manuelne poslove, ali im je zabranjeno da izgledaju baš kao ljudi iz straha da će nas zameniti. Čarls je ženskaroš koji krišom koristi svoju istovetnu repliku robota da bi zaveo žene dok on igra video-igrice i... ubira nagrade. Jednog dana upoznaje Elejn na klizalištu i biva opčinjen njome. Koristi svog robota C2 da joj se udvara. On i ne zna da Elejn ima sopstvenu repliku robota E2, i da ona koristi svog robota da privuče bogate muškarce i iskoristi ih. Na nesreću za naše prevarante, njihovi roboti se sretnu, zaljube i pobegnu na meksičku granicu da žive u slobodi. Elejn i Čarls moraju da se udruže i zaustave ih pre nego što njihove tajne izađu na videlo.
sr
HBO
06:01
Liga pravde i RVBJ:.
Liga pravde i RVBJ: Superheroji i lovci, 1. deo, suočava se s novim užasom - adolescencijom!Liga pravde i RVBJ: Superheroji i lovci, 1. deo, suočava se s novim užasom - adolescencijom! Kad se Supermen i banda nađu kao tinejdžeri u nepoznatom svetu Vejla, moraju da se udruže s nekim poznatim licima iz anime Ruster Tita da bi otkrili gde su... i kako da se vrate kući.
sr
HBO
07:22
Kong: Ostrvo Lobanja
Tim naučnika, vojnika i avanturista mora da zađe još dublje u središte neucrtanog pacifičkog ostrva ? divnog koliko i opasnog ? nesvesni da ulaze na teritoriju mitološkog Konga.Producenti "Godzile" ponovo su osmislili poreklo jednog od najsnažnijih mitoloških čudovišta svih vremena. Ova neodoljiva originalna avantura govori o timu naučnika, vojnika i avanturista koji istražuju mitološko, neucrtano ostrvo u Pacifiku, opasno koliko i lepo. Odsečeni od svega što im je poznato, ulaze na teritoriju moćnog Konga, započinjući borbu između čoveka i prirode. Dok njihova misija otkrivanja prerasta u misiju preživljavanja, moraju da se bore da bi pobegli iz iskonskog Raja, u kome nema mesta za čovečanstvo. Sjajnu glumačku postavu čine Tom Hidlston, Samjuel L. Džekson, Bri Larson, Džon Gudman i Džon K. Rajli.
sr
HBO
09:20
Torta od šargarepe:.
Na zaprepašćenje svog verenika, pekarka i detektiv amater Hana odlučuje da istraži kostur pronađen na gradilištu.Kostur pronađen u zgradi u izgradnji u Lejk Idenu otkriva pravi identitet voljenog stanara. Uprkos protivljenju njenog verenika, pekarka i detektivka amater Hana Svensen odlučuje da istraži moguće ubistvo i traži pomoć svoje majke da bi otkrila istinu.
sr
HBO
10:46
Trinaest života
Zasnovan na istinitoj životnoj priči o spasilačkoj misiji dečaka fudbalera iz pećine Tam Luang na Tajlandu nakon što ih je jaka kiša zarobila unutra.Zasnovan na istinitoj životnoj priči koja je zahvatila svet, "Trinaest života" je uzbudljiva priča o spasavanju fudbalskog tima iz pećine Tam Luang na Tajlandu nakon što su ih zarobili jaka kiša i poplava. Uz pomoć najveštijih ronilaca na svetu, ono što sledi je mučna spasilačka misija koja pokazuje hrabrost na najvišem nivou i potvrđuje snagu ljudskog duha.
sr
HBO
13:11
Božićna iskra
Udovica Moli, sumnjajući da će ikad ponovo pronaći ljubav, za Božić ide u posetu svojoj ćerki, nesvesna kakva joj se praznična magija sprema.Udovica Moli izgubila je želju za životom i odustala je od nove ljubavi. Ali kad reši da poseti ćerku za Božić, nema pojma kakva praznična čarolija joj se sprema. Bivša učiteljica drame, Moli nevoljno preuzima posao režiranja gradske božićne predstave i ubrzo se zaljubljuje u svog glavnog glumca Henka, najboljeg neženju u gradu. Dok se Moli i neodoljivi Henk zaljubljuju, ona ponovo otkriva svoj unutrašnji slobodni duh i pronalazi novi polet u životu.
sr
HBO
14:41
Test
Vrhunski španski producent "Atresmedia" i iskusni režiser komedija Dani de la Orden udružuju se da isporuče "Test", inteligentnu komediju o novcu, ljubavi i ambicijama.Vrhunski španski producent "Atresmedia" i iskusni režiser komedija Dani de la Orden udružuju se da isporuče "Test", inteligentnu komediju o novcu, ljubavi i ambicijama. Prateći "Savršene neznance" i "Ime", ovo okupljanje prijatelja koji menja život postavlja nezgodno pitanje: da li biste radije 100.000 evra danas ili čekali deset godina za milion? Karlos Santos ("Čovek sa hiljadu lica"), Miren Ibarguren ("Mama ili tata"), Alberto San Huan ("Sentimentalno") i Blanka Suares ("Telefonistkinje", "Koža u kojoj živim") moraće to da saznaju!
sr
HBO
16:27
Stanje uma
Dr Stoun leči tri šizofrena pacijenta koji veruju da su Isus Hrist. On okuplja trio stvarajući jedinstvenu grupu za podršku.Dr Alan Stoun pronašao je Isusa - tri puta. Stoun je psihijatar zadužen za lečenje tri različita paranoidno-šizofrena pacijenta koji svi veruju da su Isus Hrist. Stoun okuplja taj trio, suočava ih s njihovim suprotstavljenim tvrdnjama i nagovara da osnuju jedinstvenu grupu za podršku. Dok se ovi ljudi bore sa Stounovom uvredom svojih uverenja, bliže su tome da ugledaju sebe u novom svetlu. U glavnim ulogama je neverovatna višestruko nagrađivana glumačka postava i produkcija tima koji stoji iza filmova "Crni labud" i "Lav", "Stanje uma" zasnovano je na fascinantnoj istinitoj psihološkoj studiji ispričanoj u knjizi "Tri Isusa iz Ipsilantija".
sr
HBO
18:16
Ponovno ljubav
Žena šalje romantične poruke na stari telefon svog preminulog dečka, nesvesno stvarajući vezu s novim vlasnikom broja.Prijanka Čopra, Sem Hjuan i Selin Dion glume u romantičnoj komediji u kojoj žena pokušava da preboli smrt svog dečka tako što šalje poruke na njegov stari broj, čime nesvesno stvara vezu s novim vlasnikom broja.
sr
HBO
20:01
Bubamara
Priča o Kristin "Bubamari" Mekferson, tinejdžerki snažne volje koja se sukobljava sa svojom borbenom i voljenom majkom dok sanja o koledžu u Njujorku.Uz scenario i režiju Grete Gervig, i sa izvanrednim izvođenjem Sirše Ronan i Lori Metkalf, "Bubamara" priča priču o Kristin "Bubamari" Mekferson (Ronan), tinejdžerki snažne volje na pogrešnoj strani staze, koja se sukobljava sa svojom borbenom, ali voljenom majkom dok sanja da napusti svoj rodni grad da bi pohađala koledž u Njujorku. Smeštena u Sakramentu u Kaliforniji 2002. godine, ova smešna i dirljiva priča o punoletstvu prati Bubamaru dok doživljava uspone i padove odraslog doba, dok se kreće kroz buran odnos sa svojom majkom.
sr
HBO
21:36
Trinaest života
Zasnovan na istinitoj životnoj priči o spasilačkoj misiji dečaka fudbalera iz pećine Tam Luang na Tajlandu nakon što ih je jaka kiša zarobila unutra.Zasnovan na istinitoj životnoj priči koja je zahvatila svet, "Trinaest života" je uzbudljiva priča o spasavanju fudbalskog tima iz pećine Tam Luang na Tajlandu nakon što su ih zarobili jaka kiša i poplava. Uz pomoć najveštijih ronilaca na svetu, ono što sledi je mučna spasilačka misija koja pokazuje hrabrost na najvišem nivou i potvrđuje snagu ljudskog duha.
sr
HBO