CineStar TV Fantasy

CineStar TV Fantasy

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

TV-vodič - četrtek, 16. 05. 2024

00:55
F20
Najnoviji film nagrađivanog hrvatskog redatelja Arsena Antona Ostojića, autora “Te divne splitske noći”, “Ničijeg sina” i “Haliminog puta„ koji nam donosi sasvim napetu priču s mnogim neočekivanim obratima. F20 je napeti psihološki triler o mladoj djevojci Martini (debitantica Romina Tonković) koja ljeti raznosi pizze radeći u pizzeriji svog stogog oca (igra ga Mladen Vulić). Raznoseći pizze, Martina upoznaje stidljivog mladića Filipa (Filip Mayer iz “Zagonetnog dječaka”) koji neprestano igra video igre i naručuje pizze. Nakon što Martina nagovori Filipa da ukradu novac njenom ocu i pobjegnu na Zrće, njihova nevina ljetna avantura se ubrzo pretvara u krvavu, noćnu moru. F20 je film s neočekivanim obratima, za koji su neke scene snimane na Zrću, na kojem je radilo desetak kaskadera, film u kojem se predstavlja najnoviji glazbeni hit perspektivnog benda “Mr. Albino”, u kojem su prizori iz još neobjavljene hrvatske video igre “SCUM”, te domaći film koji će svakako iznenaditi publiku svojom svježinom, atraktivnošću i emocijama.
hr
02:30
Sharknado 6: The Last Sharknado - It'S About Time
Odlučan oživjeti svoju obitelj, Gil pošalje svoga oca Fina natrag u prošlost kako bi spriječio pojavu Psinada. Pritom se bori s dinosaurima, vitezovima, kaubojima, i robotskom inačicom svoje supruge. Ovoga puta – ne radi se o tome kako spriječiti Psinada, već kada.
hr
04:04
KOLAŽ PROGRAM
hr
11:15
Tarzan
Legendarni kralj džungle vraća se u vizualno zapanjujućoj animiranoj akcijskoj avanturi koja donosi malo drugačiju verziju klasika Edgara Rice Burroughsa. Tarzan i njegov svijet suočiti će se s prijetnjom predsjednika velike kompanije koji je tu istu kompaniju preuzeo od Tarzanovh roditelja nakon njihove pogibije u avionskoj nesreći. Uz pomoć Jane koja se bori za očuvanje afričke džungle, Tarzan će u borbi za svoj sadašnji dom otkriti svijet kome je nekoć i sam pripadao.
hr
13:00
Last Witch Hunter, The
Stoljećima su se cijele vojske lovaca na vještice borile protiv ovih strašnih neprijatelja širom svijeta, a među njima je bio i Kaulder, hrabri ratnik koji je uspio ubiti svemoćnu Vještičju kraljicu i pritom desetkovati njezine sljedbenike. U trenucima prije svoje smrti, Kraljica ga je proklela te učinila besmrtnim, čime ga je zauvijek odvojila od voljene supruge i kćeri. Danas je Kaulder jedini pripadnik svoje vrste i već stoljećima lovi vještice istovremeno čeznuvši za odavno izgubljenim voljenima. No Kaulder ni ne pomišlja da ga uskoro čekaju epske bitke koje će odlučiti o tome hoće li ljudska vrsta preživjeti.
hr
14:50
Visiteurs, Les 3: La Terreur
Popularni dvojac Jean Reno i Christian Clavier ponovno stižu na velike ekrane! Dvadeset i tri godine nakon prvog, a osamnaest godina nakon drugog dijela, dolazi nam treći nastavak popularne trilogije Daleki rođaci! Ovi vremenski putnici našli su se usred Francuske revolucije i ponovno uspjeli upasti u nevolje.
hr
16:50
Interview With God, An
Praćenje rata u Afganistanu pružilo je novinaru Paulu Asheru neke od najboljih priča njegove mlade karijere. Ali, taj će ga pothvat na kraju koštati više nego što je ikad mogao izračunati. Po povratku kući, Paul se mora nositi s posljedicama svojih iskustava, propalog braka i svoje vjere koja umire. Ne znajući kamo se okrenuti, Paul zaranja duboko u životnu priču – intervju s misterioznim čovjekom koji tvrdi da je Bog. Što će znatiželjni novinar pita Boga? Što biste vi pitali?
hr
18:35
Clara
CLARA priča priču o Isaacu Brunu (Patrick J. Adams), astronomu koji je potrošen zbog potrage za životom izvan Zemlje. Uvjeren da je svemir mračno i usamljeno mjesto, Isaac upoznaje Claru (Troian Bellisario), umjetnicu koja dijeli njegovu opčinjenost čudima svemira. Njihova neobična suradnja dovodi ih do duboke povezanosti, i dubokog astronomskog otkrića.
hr
20:30
2067
2067. g., Zemlja je na rubu propasti. Nakon godina što se gotovo ništa nije radilo po pitanju klimatskih promjena, biljni je život izumro i sve je manje kisika a čovječanstvo je suočeno s Bolešću. Lijeka nema na vidiku, čovječanstvo u budućnost gleda s nadom da će ljudi i dalje moći živjeti i naći rješenje za nedostatak kisika. Uz Chronicorp, koji je svjetski vodeći dobavljač sintetskog kisika, koji je napravio kvantni vremenski stroj kojim se može u budućnost i tako stupiti u vezu sa svojim potomcima. Primili su poruku iz budućnosti. Tko je poslao tu poruku? Ima li nade za čovječanstvo?
hr
22:30
Humans III, ep. 8
Laura pošto-poto mora blokirati Basswood kako bi imala i tračak nade za spas Sintova. Mia odjuri natrag k svojima, ali okružili su ih. Može li Max uvjeriti svoju zajednicu da ostanu smireni, da ne uzvrate? Niska je završila svoje putovanje, no kad se otkrije izvor tajne, znači li to da je njezino pravo putovanje tek počelo? Laura mora ugroziti svoj ugled i život ako želi spasiti Sinte, no je li voljna odreći se svoje obitelji i svoje slobode? Mia, Leo i Max bore se rame uz rame, ali hoće li svi i preživjeti? I kad svijet spozna strahote koje se zbivaju, hoće li se sudbina Sintova zauvijek promijeniti?
hr
23:20
Blair Witch
Jedan od najstrašnijih filmova u posljednjih nekoliko desetljeća! Priča prati grupu studenata na kampiranju, koji uskoro otkrivaju da se u šumi krije veliko zlo. Vještica iz Blaira je napet i izuzetno zastrašujuć horor. Neki ga nazivaju klasičnom noćnom morom.
hr

TV-vodič - petek, 17. 05. 2024

01:00
Replicant
Seattle, jedan od najvećih gradova na sjeverozapadu SAD-a, potresa ubojiti val nasilja kojeg je pokrenuo serijski ubojica Garr Otte, s nadimkom “The Torch”. Policajac Jake Riley i njegova partnerica Cesiree već ga dugo pokušavaju uhvatiti. Riley se već zasitio policijskim poslom i ozbiljno razmišlja o umirovljenju. Torch želi maknuti Rileyja s puta za sva vremena te odlučuje da njegovo sljedeće ubojstvo bude vrlo osobno – žrtva će biti Rileyjeva majka. Riley sazna za Torchev plan i zatraži pomoć od tajne vladine agencije. Koristeći DNA dobiven od ubojice, uspješno je proveden dotad nezamisliv i kontravezan plan: stvoren je REPLICANT, koji bi trebao proniknuti u um ljudskog bića od kojeg je i sam nastao i pomoći u njegovom uhićenju. Replicant je fizički potpuno razvijen, ali mentalno na nivou djeteta. Zbog DNA psihotičnog ubojice od kojeg je stvoren, on je tempirana bomba koja može eksplodirati svakog trenutka. Riley zna da vrijeme koje mu je preostalo da pronađe ubojicu brzo promiče, a njegov partner, nestabilni replicant, koliko god mu pomogao, ne može jamčiti uspjeh. Dvostruki teror cijelo je vrijeme u Rileyjevoj podsvijesti…
hr
02:45
Bunker Game, The
Nakon nekoliko nejasnih nezgoda, igra s ulogama uživo je prekinuta i igrači odlaze iz bunkera dok osoblje ostaje u bunkeru kako bi istražili nestanak Grega, genija koji stoji iza igrice.
hr
04:22
KOLAŽ PROGRAM
hr
10:45
Arthur And The Invisibles
Arthur (Freddie Highmore), živahni desetogodišnjak, čiji su roditelji otišli na put u potrazi za poslom, a ekscentrični djed nestao prije nekoliko godina, živi s bakom (Mia Farrow) u kući na selu, koja će im za nekoliko dana biti oduzeta i srušena ukoliko se djed ne vrati s potrebnim papirima i, još važnije, novcem za otplatu obiteljskog duga. Arthur shvati da se, ukoliko želi spasiti obiteljsku kuću, mora spustiti u zemlju Minimoya, malenih bića koji žive u njegovom dvorištu. Negdje među njima nalaze se rubini koje je njegov djed nekoć davno sakrio.
hr
12:35
Clara
CLARA priča priču o Isaacu Brunu (Patrick J. Adams), astronomu koji je potrošen zbog potrage za životom izvan Zemlje. Uvjeren da je svemir mračno i usamljeno mjesto, Isaac upoznaje Claru (Troian Bellisario), umjetnicu koja dijeli njegovu opčinjenost čudima svemira. Njihova neobična suradnja dovodi ih do duboke povezanosti, i dubokog astronomskog otkrića.
hr
14:30
Timecrafters
Kada munja udari u ukradeni znanstveni brod u tijeku bijega, on nestane zajedno s posadom i njihovom dragocjenom kartom blaga koja je bila na brodu. Potisnuti u vorteks, posada se budi 300 godina kasnije na obali Gusarske uvale. Uskoro će otkriti da nedostaje karta blaga, koja je sada u rukama neke mjesne djece. Dok pirati u suvremeno doba i novim tehnologijama plove morima, moraju se pritajiti u mjesnom gradu i učiniti sve što je potrebno kako bi ponovno došli u posjed karte… Vođa, Pistol, zavodi majku jednoga od dječaka koja je prije pet godina izgubila muža na moru.
hr
16:15
Mongol
Neispričana priča o velikom Džingis Kanu! Film nagrađenog ruskog režisera Sergeija Bodrova u kojem osvjetljuje život i legendu Džingis Kana. Priča govori o vladaru Temudginu, rođenom 1162. godine, njegovom ranom Djetinjstvu, bitkama koje su zapečatile njegovu sudbinu, o neustrašivom vizionaru, osvajaču i vođi. Mongol nam prikazuje stvaranje nevjerojatnog čovjeka i temelje na kojima počiva njegova veličina – odnos sa ženom, njegovom najvećom ljubavi i najvjernijem savjetniku.
hr
18:30
Now You See Me
Četvero mađioničara odgovara na misteriozni poziv na opskurnu adresu koja skriva tajne. Godinu dana poslije oni su Četvero jahača, uspješni mađioničari vrhunac čijeg rasprodanog nastupa u Las Vegasu je stvarna pljačka banke u Parizu. Taj slučaj i zadaću da otkriju kako su mađioničari to izveli dobiju agenti Dylan Rhodes iz FBI-a i Alma Vargas iz Interpola. Ipak, ta misterija pokazuje se teškom za razotkrivanje, čak i uz pomoć profesionalnog razotkrivača mađioničarskih trikova Thaddeusa Bradleyja. Ono što slijedi je neobična istraga u kojoj ništa nije ono što se čini, a iluzije, mračne tajne i skriveni planovi izbijaju na sve strane.
hr
20:30
UNDERWORLD
U pozadini neviđenog stoljetnog rata između sofisticiranog vampirskog klana i brutalnog klana likantropa, Likana, smrtonosno primamljiva ubojica vampira i članica elitnog odreda “Trgovaca smrću”, Selene, posvetila je svoje postojanje iskorjenjivanju preostalih vukodlaka. A smrću likanskog vrhovnog gospodara, Luciana, pobjeda vampira čini se blizu; međutim, kada se njihov glavni neprijatelj posebno zainteresira za naizgled bezopasnog ljudskog liječnika, Michaela Corvina, Selene će otkriti dugogodišnju zavjeru. A sada izdaja, prijevara i proturječni osjećaji stoje na putu istine, prisiljavajući Selene da prekrši protokol za dobrobit vampirske rase. Može li zabranjena veza ugroziti njezinu plemenitu potragu? Je li ovo početak novoga doba i posve drukčijeg rata?
hr
22:35
Underworld II
Rat između vampira i vukodlaka nastavlja se i zaoštrava. Otkriva se zamršena prošlost i razlozi zbog kojih zaraćeni klanovi stoljećima vode nemilosrdnu borbu, koja postaje sve brutalnija. Vampirica Selene (Kate Beckinsale) ubila je svog nekadašnjeg zaštitnika Victora (Bill nighy), jednog od vampirskih vladara. Nada se oprostu nakon što prvom vladaru Marcusu (Tony Curran) objasni svoje razloge. Michael (Scott Speedman) nekad običan čovjek, a sada hibrid vampira i vukodlaka želi ići s njom, no ona to odbija zato što ne vjeruje vukodlaku u njemu. Međutim Marcus je i sam postao hibrid, a kada se probudi iz sna htjet će ubiti Selene i Michaela. Okršaji i borbe pokazat će da je ljubav između Selen i Michaela jača od svega. Selena saznaje da ni Marcus ni njezin bivši zaštitnik Viktor nisu bili prvi Besmrtnici. Prvi je bio Alexander Corvinus (Steven Mackintosh) Marcusov otac. Saznaje da i Marcus ima brata blizanca Williama, s kojim želi zavladati… svijetom
hr