HBO 3

HBO 3

HBO je komerční televizní stanice. Vysílání HBO je zpoplatněné a stanice se soustřeďuje zejména na filmovou a seriálovou tvorbu.

Czechia

TV program - Piatok, 17.05.2024

00:10
Král zabijáků
Nejschopnější zabijáci světa jsou současně najati, aby zabili Jorgeho Drakose, vyhlášeného krále všech nájemných vrahů. Zjistí však, že jsou všichni pozváni na soutěž o to, kdo z nich se stane skutečným KRÁLEM ZABIJÁKŮ.
sk
01:40
John Oliver: Co týden dal a vzal
S11E07 Show
sk
02:25
Veliká
S02E02 Ve druhé řadě se Kateřina konečně ujímá ruského trůnu. Zosnovat převrat proti manželovi jí možná připadalo obtížné, ale nebylo to nic ve srovnání s osvobozením země, která o svobodu nestojí. Kateřina se pouští do války se svým dvorem, vojskem a dokonce i s vlastní matkou, aby přinesla Rusku osvícení. Bojuje i se svým srdcem, když se z nenáviděného manžela Petra pomalu stává... vězeň? Spojenec? Milenec? Kateřina si nakonec uvědomí, že pokud chcete změnit svou zemi, musíte jí nejprve dovolit, aby změnila vás. A že stát se "Velikou" vyžaduje mnohem větší úsilí, než si dokázala představit...
sk
03:20
Barry
S04E01 Bill Hader, Stephen Root, Sarah Goldberg, Anthony Carrigan, Henry Winkler
sk
03:50
Velký George Foreman
Foreman dělá vše pro to, aby se stal olympijským vítězem v těžké váze. Tragédie ho však donutí opustit profesionální sport a stát se duchovním. Zatímco jeho komunita čelí problémům, Foreman se vrací do ringu a zapisuje se do historie.
sk
06:00
Jeanne má každý rád
Jeanne měli vždycky všichni rádi. Ona sama se však dnes nenávidí a kvůli velkým dluhům musí odjet do Lisabonu a prodat byt po své zesnulé matce. Na letišti narazí na Jeana, podivínského a trochu dotěrného bývalého spolužáka ze střední školy.
sk
07:40
Ve víru tajemství
Když je manažerka italsko-amerického řetězce restaurací vybrána na speciální školení v italské Pise, představuje si evropský půvab a romantiku. Ukáže se však, že cesta je úplně jiná - a mnohem nebezpečnější - než exotický útěk, který si vysnila.
sk
09:25
Teorie velkého třesku
S04E05 Amy požádá Sheldona o laskavost - chce ho matce představit jako svého přítele. Ten je zděšený a poprosí Leonarda, aby ho z té šlamastyky dostal. Ovšem Leonard má co dělat sám se sebou...
sk
09:45
Teorie velkého třesku
S04E06 Do města přijíždí Rajova sestra. Howard s Leonardem před pěti lety přísahali, že to na ni z úcty k Rajovi nebudou nikdy zkoušet. Časy se však mění...
sk
10:10
Fantastický pan Lišák
Animovaný film vizionářského režiséra Wese Andersona vypráví příběh oblíbeného dětského bestselleru Roalda Dahla, který napsal mimo jiné i knihu Karlík a továrna na čokoládu. Pan a paní Foxovi žijí ve šťastné a poklidné domácnosti společně se svým synem Ashem a na návštěvě je u nich synovec Kristofferson. Avšak po dvanácti letech idylického rodinného života se v panu Foxovi znovu probudí přirozené zvířecí instinkty, rychle sklouzne zpět ke svým bývalým zvykům a rafinovaně krade kuřata. Tím však vystaví nebezpečí nejen svou drahou rodinu, ale i celou zvížecí komunitu. Zvířata se však nakonec dají dohromady, aby společně bojovali proti třem zlým farmářům, kvůli kterým nemají dost jídla, a kteří se snaží chytit neohroženého pana Foxe za každou cenu.
sk
11:40
Spirála lží
Jedné noci Alexandre zjistí, že ho jeho žena podvádí, a nešťastnou náhodou ji zabije. Policie mu jistě neuvěří, že to neudělal schválně, a tak se rozhodne pravdu přede všemi utajit. Strašlivé tajemství však přesto svěří své dceři Lison z předchozího manželství. Ta krátce po zahájení vyšetřování začne pochybovat o tom, že její otec mluví pravdu. Co když ji jen využívá k manipulaci se všemi ostatními?
sk
13:20
Emily
Imaginární život jedné z nejslavnějších světových spisovatelek - Emily Brontëové. Jako nepřizpůsobivá rebelka napíše literární klasiku Na Větrné hůrce. Emily zkoumá vztahy, které ji inspirovaly: vášnivé sesterství s Charlottou a Annou a zakázanou lásku.
sk
15:30
Šifra mistra Leonarda
Světový bestseller Dana Browna s názvem Šifra mistra Leonarda přichází ve filmové podobě režiséra Rona Howarda. Symbololog Robert Langdon (Tom Hanks) je zapleten do záhadné a bizarní vraždy. Po svém boku má vnučku oběti a kryptoložku Sophii Neveuovou (Audrey Tautouová), která společně s Robertem objeví stopy obsažené v Da Vinciho obrazech. Ve snaze rozklíčovat celou pravdu se Robert se Sophií vydají z Paříže do Londýna a cestou potkají nejen spojence, ale i darebáky jako jsou Sir Leigh Teabing (Ian McKellen) a Silas (Paul Bettany). Ať už je kroky zavedou kamkoli, tajemství, které má vyplout na povrch, by mohlo otřást základy křesťanství.
sk
17:55
John Oliver: Co týden dal a vzal
S11E07 Show
sk
18:35
Uzavřený kruh
S01E02 McCuskerovi se snaží splnit Akedovy požadavky a ve Washington Square Parku dochází k vyvrcholení.
sk
19:15
Banshee
S01E09 Toto strhující akční drama vypráví o bývalém trestanci Lucasi Hoodovi, jež se neuvěřitelnou shodou okolností stane šerifem venkovského amišského městečka, když pátrá po ženě, kterou viděl naposledy před patnácti lety. Tehdy se po vyloupení klenotnictví Lucas dobrovolně vzdal policii, aby ona mohla uprchnout. Tato žena nyní žije v Banshee pod jménem Carrie Hopewellová, je vdaná za místního okresního prokurátora, má s ním dvě děti a snaží se žít co nejnenápadněji... Dokud se neobjeví Lucas, který otřese celým jejím světěm a oživí staré vášně. Situaci komplikuje skutečnost, že Banshee je prolezlé korupcí a vládne mu brutální amišský suverén Kai Proctor, budující zde impérium postavené na drogách, hazardu a výpalném. Lucas s pomocí bývalého boxera, nyní barmana Sugara Batese dokáže být Kaiovi a jeho gangsterům rovnoceným soupeřem a dokonce se mu podaří nastolit v Banshee jistou míru přísné spravedlnosti. Ovšem Lucasovi stále zůstává chuť loupit a to jeho i Carrie svádí na...
sk
20:00
Banshee
S01E10 Toto strhující akční drama vypráví o bývalém trestanci Lucasi Hoodovi, jež se neuvěřitelnou shodou okolností stane šerifem venkovského amišského městečka, když pátrá po ženě, kterou viděl naposledy před patnácti lety. Tehdy se po vyloupení klenotnictví Lucas dobrovolně vzdal policii, aby ona mohla uprchnout. Tato žena nyní žije v Banshee pod jménem Carrie Hopewellová, je vdaná za místního okresního prokurátora, má s ním dvě děti a snaží se žít co nejnenápadněji... Dokud se neobjeví Lucas, který otřese celým jejím světěm a oživí staré vášně. Situaci komplikuje skutečnost, že Banshee je prolezlé korupcí a vládne mu brutální amišský suverén Kai Proctor, budující zde impérium postavené na drogách, hazardu a výpalném. Lucas s pomocí bývalého boxera, nyní barmana Sugara Batese dokáže být Kaiovi a jeho gangsterům rovnoceným soupeřem a dokonce se mu podaří nastolit v Banshee jistou míru přísné spravedlnosti. Ovšem Lucasovi stále zůstává chuť loupit a to jeho i Carrie svádí na...
sk
21:00
Rod Draka
S01E06 Epický seriál Rod draka se odehrává dvě stě let před událostmi ze Hry o trůny a vypráví strhující příběh rodu Targaryenů.
sk
22:05
Rod Draka
S01E07 Epický seriál Rod draka se odehrává dvě stě let před událostmi ze Hry o trůny a vypráví strhující příběh rodu Targaryenů.
sk
23:05
Rod Draka
S01E08 Epický seriál Rod draka se odehrává dvě stě let před událostmi ze Hry o trůny a vypráví strhující příběh rodu Targaryenů.
sk

TV program - Sobota, 18.05.2024

00:10
Rod Draka
S01E09 Epický seriál Rod draka se odehrává dvě stě let před událostmi ze Hry o trůny a vypráví strhující příběh rodu Targaryenů.
sk
01:05
Rod Draka
S01E10 Epický seriál Rod draka se odehrává dvě stě let před událostmi ze Hry o trůny a vypráví strhující příběh rodu Targaryenů.
sk
02:05
Tenkrát v Mexiku
Akce, výstřely z pušek! Hrdina s kytarou "El Mariachi" je zpátky ve městě! Čeká vás závěrečná část westernové trilogie režiséra Roberta Rodrigueze s Antoniem Banderasem, Johnnym Deppem a Salmou Hayek.
sk
03:50
Emily
Imaginární život jedné z nejslavnějších světových spisovatelek - Emily Brontëové. Jako nepřizpůsobivá rebelka napíše literární klasiku Na Větrné hůrce. Emily zkoumá vztahy, které ji inspirovaly: vášnivé sesterství s Charlottou a Annou a zakázanou lásku.
sk
06:00
Jabloňový květ
Mladá vietnamská dívka Song Ha přijíždí do Budapešti, aby zjistila více o záhadné minulosti své babičky. Seznámí se s mladíkem Viktorem, který se do ní bláznivě zamiluje a pomáhá jí s pátráním.
sk
08:00
Kašlu na lásku
Romantická retrokomedie režiséra Peytona Reeda se odehrává na počátku 60. let v New Yorku a její hrdinkou je Barbara Novaková, která má úspěch jako autorka knížky Kašlu na lásku. Radí v něm ženám, jak se zbavit závislosti na mužích a užívat si stejně jako oni sexu, aniž by se zamilovaly. Něžné pohlaví jejím radám skutečně uvěří a začne se jimi řídit, což se ovšem vůbec nezamlouvá vyhlášenému sukničkáři Catcheru Blockovi. Ten je redaktorem pánského časopisu a milenky střídá častěji než ponožky. Věčný svár mužského a ženského pohlaví se mění v souboj, ale nakonec stejně zvítězí láska. V hlavních rolích Renée Zellweger a Evan McGregor.
sk
09:40
Downeyho auta snů
S01E06 Společnost/Politika
sk
10:30
Uzavřený kruh
S01E02 McCuskerovi se snaží splnit Akedovy požadavky a ve Washington Square Parku dochází k vyvrcholení.
sk
11:10
Nevyjasněné zločiny Roberta Dursta
S02E04 Státní zástupce Lewin obviňuje Stewarta Altmana z vyhýbavosti. Durst se rozhoduje pro neobvyklý krok v případu vraždy a vypovídá na lavici svědků.
sk
12:00
Muži v černém
Působí v utajení a oblékají se do černého. Jsou také nejlepší, poslední a jedinou obrannou linií Země proti hrozivým mimozemským návštěvníkům.
sk
13:40
Zillion
Čilý obchodník Frank Verstraeten měl peníze a chtěl žít disko. Tak si otevřel největší klub ve Antverpách, s působivým programem a nejlepším zvukem ve městě. Příběh dle skutečných událostí ukazuje, že devadesátá léta nebyla divoká jen v Čechách, ale i v Belgii.
sk
16:00
Creed
Adonis Johnson nikdy nepoznal svého slavného otce, světového šampióna v těžké váze Apolla Creeda, který zemřel ještě před jeho narozením. Přesto svůj původ nezapře a box má v krvi, takže zamíří do Philadelphie, města, kde se odehrál legendární souboj Apollo Creed vs. Rocky Balboa. Po svém příjezdu vyhledá Rockyho a požádá ho, aby se stal jeho trenérem. Rocky zpočátku odmítá, protože ring je pro něj už minulost, ale postupně v Adonisovi objevuje sílu a odhodlání jeho otce Apolla, bývalého rivala a později nejbližšího přítele. A tak Rocky nakonec souhlasí, že se mladého boxera ujme, i když sám bojuje s mnohem nebezpečnějším soupeřem, než na jakého kdy narazil v ringu. Adonis je pod Rockyho vedením na nejlepší cestě získat svůj vlastní titul, ale má kromě talentu i srdce pravého bojovníka?
sk
18:15
Všechny staré nože
Dva agenti CIA a bývalí milenci (Chris Pine a Thandiwe Newtonová) se po letech od neúspěšného pokusu o záchranu opět shledávají a jsou nuceni překročit hranice mezi profesí a vášní v tomto strhujícím příběhu globální špionáže, morálního dilematu a smrtelné zrady.
sk
20:00
Stále v kurzu
S02E01 Deborah se nemůže dočkat, až na turné vyzkouší nový materiál, a Ava se bojí následků svých zdrcujících e-mailů. Jimmy se snaží zmírnit škody, ale situace s Kaylou má na oba špatný vliv.
sk
20:35
Stále v kurzu
S02E02 Deborah přivyká životu na turné, Ava pochopí hodnotu upřímnosti a Jimmy je konfrontován s drsnou realitou uzavírání obchodů v Hollywoodu.
sk
21:05
Stále v kurzu
S02E03 Ava se snaží přizpůsobit novému životu, zatímco Deborah pokračuje v přípravě nového materiálu pro turné, ovšem s rozporuplnými výsledky. Tváří v tvář náhlé prázdnotě života bez Wilsona učiní Marcus ukvapené rozhodnutí.
sk
21:35
Stále v kurzu
S02E04 Zatímco Deb má na turné problémy navázat kontakt s publikem, Ava se navzdory všem předpokladům stane favoritkou.
sk
22:10
Stále v kurzu
S02E05 Deborah zjistí, že její legendární vůně se již nebude vyrábět, a znovu se setká se svou bývalou přítelkyní Susan. Kayla překvapí Jimmyho svým nadšením pro práci.
sk
22:45
Stále v kurzu
S02E06 Deborah je frustrovaná z toho, že nový materiál postrádá jiskru. Kiki, Ava a její matka Nina si dopřejí dámskou jízdu. Ava se snaží s matkou sblížit a Deborah získá nečekanou společnost.
sk