DR Ramasjang

DR Ramasjang

DR Ramasjang er på kort tid blevet Danmarks største børnekanal. Dermed har DR Ramasjang overhalet kanaler som Disney Channel og Cartoon Network som har flere år på bagen. Grunden kan da være, at Ramasjang er en licenskanal, og ikke betalingskanal, som bl.a. Disney Chanel og Cartoon Network er. Alle med digitalt- og MPEG-4-signal kan få DR Ramasjang, så længe de betaler DR-licens.

Denmark

TV program - Utorok, 30.04.2024

05:00
Ramasjang Mysteriet
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:31
Hunden Ib - slukker brandmanden
2015
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:40
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
05:55
Luk op Luk i - trist
Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:25
Motor Mille og Børnebanden - Bolde og drivhuse
Den sure mand får sine to håndlangere til at stjæle tennisbolde, der skal bruges til at smadre de voksnes drivhuse. Børnebanden opdager, at der er blevet sat et stort hegn op, så de ikke kan komme ind i Legeland. Men Motor Mille kender et smart trick.
da
06:45
Sarah og And
2013
da
06:50
Hey Duggee
2020
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:04
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon III
2018
da
07:15
Simon III
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:25
Oda omvendt
Balder vil have, at Ella holder op med at bygge huler overalt. Hjemme vil Ellas far og mor derfor fjerne Ellas hule og foreslår, at de hygger sig med at rydde op. Det gider Ella ikke. Hun går til Oda Omvendt, og sammen vender Oda og Ella op og ned på Ellas forældre. Imens lusker Balder rundt udenfor - og gennem vinduet ser han Oda Omvendt zappe de voksne med sin omvendt-zapper.
da
07:40
John Dillermand
John skal passe Oldemors hund Buller, men det går galt, og John må kæmpe mod drabelige hajer for at få Buller hjem igen.
da
07:45
Superhelten Sprinter Galore
På Jorden sætter man flag på det sted, der er ens. Sprinter har derfor hejst et Bhilka-flag på rådhuset i Bakkeby. Til Sprinters store overraskelse har DiktaThor overhørt det hele og er begyndt at sætte DiktaThor-flag på de steder, ingen har taget. Kun Leos gode ide kan få Sprinter til at indse løsningen, da byen jo pludselig er delt op i to.
da
07:50
Paddington II
2021
da
08:00
Mission Valhalla
Thors hammer er væk! Thors magiske hammer Mjølner, der måske er gudernes stærkeste våben i kampen mod de onde jætter. Det er ikke så godt, hvis Thor ikke har sin hammer, når dommedag måske er nær. Sammen med den modige, jordiske heltinde Hilde drager kærlighedsgudinden Freja ud for at skaffe Thors hammer tilbage. For Valhalla!
da
08:15
Ricky Zoom
2019
da
08:30
Pyjamasheltene
2019
da
08:45
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
08:55
Gigantosaurus II
2022
da
09:07
Vilde vidunderlige dyr: Kommer grævlingen over vejen?
En hun-grævling snuser rundt i skoven. Hun leder efter en han-grævling, som hun kan parre sig med. Hun kommer til en vej, hvor der kører biler. Men selvom grævlinger ser dårligt, og vejen er farlig, så må hun krydse vejen for at lede videre.
da
09:10
Vilde vidunderlige dyr: Ællingernes flugt fra katten
En hvinand har lagt sine æg i et hult træ meget tæt på en sø. Andemoren ved, at der er en kat i nærheden. Så da ællingerne kommer ud af æggene, må de skynde sig at hoppe ned fra træet og komme i sikkerhed ude i søen.
da
09:15
Sød, nuttet og i fare – Den ensomme påfugl
I et sommerhuskvarter går en påfuglehun rundt og irriterer beboerne. Asbjørn og David er bange for at påfuglen vil blive skræmt væk, og de synes det er synd at den er alene og ensom. Så de forsøger at finde fuglens ejer. Men ingen henvender sig, så måske er der ingen ejer. Drengene vil gerne hjælpe fuglen, så de prøver at finde et nyt hjem til den - måske et sted, hvor hun kan få en mage.
da
09:30
MikroMakkerne II
MikroMakkerne ruller trækvognen ud i naturen og går på krible krable jagt. I dag finder Selma og Milton sjove smådyr ved stranden. Og så steger de små rejer over bål og spiser dem sammen med NaturMikkel.
da
09:39
Dinolaboratoriet
Mange dinosaurer havde veludviklede hjerner. Det kunne være alt fra supersyn til super god til at lugte.
da
09:40
Jonahs dyreverden
2019
da
09:55
Odderen Svenn
2020
da
10:03
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:10
Vidundervovsen Vaffel
2015
da
10:20
Cirkusliv i savsmuld
En skægget dame møder op i cirkus for at få arbejde. Cirkusdirektøren bliver bange for hende fordi hun ser så anderledes ud. Signe tager sig venligt af damen og byder hende på kaffe.
da
10:40
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at vores tunge er fyldt med løg? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en giraf med en halv meter lang tunge og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes giraffen Anna Akacie at slippe væk fra den sultne løve.
da
11:05
Motor Mille og Børnebanden
Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.
da
11:30
Skæg med bogstaver - Ø
Afsnit Ø I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Ø, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en økse i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Ø.
da
11:55
Sovedyr eventyr II
Rosa besøger Salma, der går til judo og har et sovedyr der hedder Bamsi. Bamsi går kun i lyserødt tøj, spiser lyserød mad og har lyserød sminke på. Så i eventyret bliver Bamsi til en prinsesse, der inviterer sin familie til lyserød fødselsdagsfest. Da en usynlig drilledrage spolerer festen og stjæler den gamle kejsers stok, drager Bamsis storebror ud for at fange dragen. Han er nemlig judomester og mener, at han sagtens kan fange dragen alene. Men Bamsi bevæbner sig med sin lyserøde sminke og sniger sig med på dragejagt.
da
12:15
Sprinter Galore IV
Sprinter lander sit rumskib på en strand for at hjælpe en lille dreng fri, som er gravet ned i sandet - men nu gider de store drenge ikke lege med ham. Var der måske noget andet, Sprinter hellere skulle hjælpe med?
da
12:30
Sprinter Galore IV
Sprinter lander sit rumskib og vil hjælpe en pige med at finde det perfekte gemmested. Men måske hjælper han hende lidt for godt ... ?
da
12:45
Luk op Luk i - dukker og dinoer
Thomas' store idol er action-helten 'General Stålfjæs'. Han vil gerne have Jakob til at forstå, hvor fantastisk sej 'Stålfjæs' er, så han gør alt, hvad han kan, for at få Jakob overbevist. Jakob er fuldstændig ligeglad med Thomas og 'Stålfjæs', for han er nemlig helt fordybet i sin modeltogbane og de dukker, der er med toget. Thomas bliver nysgerrig på, hvad det er Jakob laver, men hver gang han prøver at være med, så dukker 'Stålfjæs' op i Thomas' samvittighed, og forsøger at få Thomas til at sabotere Jakob.
da
13:04
John Dillermand
Johns har en rigtig møg-dag. Han bliver sendt i byen, men ender på en bondegård og pludselig har dilleren stjålet en traktor, og en gal tyr er løs. John må redde dagen på ægte tyrefægtermaner, og en rigtig møg-dag er pludselig blevet til en rigtig heltedag. Lige indtil bondemanden sætter strøm til Johns dillerhegn...
da
13:10
Zorro
Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!
da
13:30
Les nouvelles aventures de Lucky Luke
Spøgelser og sækkepiber.
da
13:55
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:00
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:05
Oda omvendt
Lou elsker naturen. Det gør Balder ikke - og han hader, at Lou slæber naturen og al dens kriblekrablen med ind på Sort Stue; naturen hører hjemme i naturen! Hjemme fjerner Lous forældre hans insekthotel, men desværre har Oda Omvendt stadig problemer med zapperen og kan derfor ikke hjælpe - til gengæld regner hun og Lou ud, hvad der er sket med forældrenes fantasi!
da
14:15
Onkel Rejes Heavyband
Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.
da
14:35
Motor Mille på maskintur
Motor Mille elsker alle store maskiner, men hun har aldrig kørt en dumper og ved faktisk heller ikke, hvad man bruger en dumper til. Hun tager ud for at lære maskinen at kende. Og skal man flytte en bunke sand, der vejer ligeså meget som 11 elefanter, så skal man øve sig.
da
14:50
Galaktiske Ella
2023
da
15:00
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
15:14
Hey Duggee
2016
da
15:20
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:35
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:45
Peter Pedal
2021
da
16:00
Gurli Gris X
2023
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:10
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:25
Paw Patrol VIII
Vovserne redder et papkassefort + Vovserne redder Rejsende Rasmus fra Kæmpestore Spids.
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Bamselægen Teddy er gravid
Uma kommer ind på Bamselægens hospital med sin bamse Teddy, fordi den har fået rigtig ondt i maven. Faktisk er maven også vokset på det sidste. Sandra undersøger Teddy, og det viser sig, at den er gravid. Uma hjælper til ved fødslen af en lille ny bamse.
da
17:19
Vilde vidunderlige dyr
Det er nat i byen. Mens de fleste børn ligger og sover i deres senge, så er der en ræv, som er på jagt efter noget at spise. Den leder efter gamle madrester i en skraldespand. Men pludselig hører den en mus, og så går ræven på musejagt i stedet.
da
17:20
Vilde vidunderlige dyr
I en altankasse helt oppe på fjerde sal har en andemor fået ællinger. Nu skal de ned i en sø for at spise. Derfor skal de springe fra taget og ned på jorden. Heldigvis er små ællinger ret gode til, at springe højt oppe fra. Men der er stadig langt ned, når man ikke har lært at flyve endnu.
da
17:30
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at dræbersnegle er farlige? Ta' med Lille Nørd på skovtur og se, om det lykkes Anders at få sneglene til at æde hans salat.
da
17:55
F for Får IV
2013
da
18:05
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:20
Petronix
Dan Danny McFælde fanger en silverback gorilla, bliver Emma nødt til at lære at styre sin vrede for at kunne hjælpe sit team med at redde den.
da
18:30
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:55
Zig og Sharko
2016
da
19:05
Zig og Sharko
2016
da
19:10
Vilde Kræ IV
2018
da
19:35
Mesterlige monsterbørn
I kampen om ultimativ kontrol over husets fjernsyn, laver børnene et væddemål med Arthur. De har nu 24 timer til at skræmme den gamle monsterjæger fra vid og sans. Hvis ikke det lykkes, er de tvunget til at se 225 afsnit af morfars yndlingsserie.
da
19:45
Fluernes Herman
2021
da

TV program - Streda, 01.05.2024

05:00
Ramasjang Mysteriet II
Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.
da
05:32
Hunden Ib - speeder motoren op
2015
da
05:35
Sultne bjørne
2020
da
05:40
Pip og Poppy
2021
da
05:50
Pip og Poppy
2021
da
06:00
Luk op Luk i - farvel
Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.
da
06:15
Chuggington
Følg de tre lokomotiver Brewster. Koko og Wilson, der netop er kommet i praktik som arbejdstog i byen Chuggington.
da
06:25
Motor Mille og Børnebanden - Våde cykelsadler
Børnebanden opdager den sure mand, Langemand, ved Legelandets vandrutsjebane. Han får håndlangerne til at dyppe cykelsadler i vand, så de voksne kan få våde numser. Motor Mille låner en brandbil, så det bliver i stedet Langemand og håndlangerne, der bliver våde.
da
06:40
F for Får IV
2013
da
06:50
Sarah og And
2013
da
07:00
Gurli Gris IX
2020
da
07:04
Gurli Gris IX
2020
da
07:10
Simon III
2018
da
07:15
Simon III
2018
da
07:20
Bluey III
Fantasien har ingen grænser - og ingen har mere fantasi end den 6-årige hundehvalp Bluey, der sammen med sin lillesøster Bingo hver dag forvandler dagligdagen til et eventyr i denne fantastiske australske animationsserie.
da
07:30
Oda Omvendt
Asger elsker at lave sit eget tøj, men Balder vil indføre børneuniformer på Sort Stue. Asgers forældre lader sig inspirere af Balder og forbyder Asger at sy - de ødelægger tilmed Asgers sy-grej. Heldigvis er Oda Omvendt ikke langt væk, og det bliver en oplevelse, som ingen af dem vil glemme, da Asgers forældre bliver zappet! Men da Oda tager afsted fra Asgers hjem, venter Balder udenfor...
da
07:40
John Dillermand
John får arbejde hos bageren, men dilleren vil hellere lege kagemand, og før John får set sig om, er der opfundet en helt ny rød- og hvidstribet John Dillermand kage.
da
07:45
Superhelten Sprinter Galore
Basker kan ikke finde sine briller, så Sprinter og Leo må hjælpe hende til at huske tilbage på hvor og hvornår, hun sidst havde dem. Den rejse viser sig desværre at indeholde en del møder med Sprinters ærkefjender.
da
07:50
Paddington II
2021
da
08:00
Mission Valhalla
Hymers Ølkar er blevet stjålet! Det enorme ølkar, som Thor vandt i en drabelig kamp, der nær havde kostet ham livet, og som til gengæld kostede adskillige jætter livet. Det er ikke så god, for Odin skal holde en stor fest, og hvad vil folk ikke sige om ham, hvis der ikke er øl nok? Sammen med de modige, jordiske heltinder Vanessa og Vanilla drager alfaderen Odin selv afsted på mission for at skaffe karret tilbage. For Valhalla!
da
08:20
Remy og Boo
2021
da
08:30
Pyjamasheltene
2019
da
08:40
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
08:55
Gigantosaurus II
2022
da
09:07
Vilde vidunderlige dyr: En lille hval, der jager og leger
En lille hval er ude og jage fisk. Den spiser mange fisk, men den kan også finde på at lege lidt med fiskene, før den spiser dem. Den lille hval ligner lidt en delfin og så hedder den det samme, som et andet dyr, som nogle børn har som kæledyr derhjemme. Kan du gætte hvad hvalen hedder?
da
09:10
Vilde vidunderlige dyr: Den lille sælunge
En lille nyfødt sælunge ligger inde på land. Den er slet ikke klar til at svømme ud i det kolde vand sammen med sin mor endnu. For dens pels er stadig hvid og blød. Men om få dage forlader moren sælungen, og så skal den klare sig selv.
da
09:15
Sød, nuttet og i fare – Den efterladte kanin
En stakkels hjælpeløs kanin ligger på marken helt alene og forkommen. Louise og Jonas opdager den på vej til skole og tager den med. Den har det meget skidt og de beslutter at redde den. De vil gøre den frisk igen og så skal den have et nyt hjem, hvor den kan få det godt.
da
09:30
MikroMakkerne - Edderkopper
MikroMakkerne ruller trækvognen ud og går på krible krable jagt. I dag kigger Amina og Abdallah nærmere på de spændende edderkopper, som gemmer sig i husets mørke kroge. De undersøger, hvordan en edderkop jager og oplever jagten på egen krop!
da
09:42
Dinolaboratoriet
Dinosaurer beskyttede sig mod angreb på forskellige måder. Mange havde specielt designede kropsdele som forsvar. Ligesom rustning, skjolde og benpinde. Dette og meget mere vil du finde ud af, hvis du ser Dinolaboratoriet!
da
09:45
Jonahs dyreverden
2019
da
09:55
Odderen Svenn
2020
da
10:03
Dyrepasser Pihl
2021
da
10:10
Vidundervovsen Vaffel
2015
da
10:20
Cirkusliv i savsmuld
Brasnik har forsøgt at udføre trylletricks som desværre har tryllet Signe og de andre væk. Bedre bliver det ikke, da Brasnik selv bliver til en høne. Cirkusdirektøren må hjælpe dem tilbage til virkeligheden.
da
10:40
Lille Nørd
Kan det virkelig passe, at man kan få andres blod ind i sin krop? Kristian og Katrine undersøger, hvad vores krop kan og besøger en dolkhale med blåt blod og dagens hemmelige dyr. Se med og find ud af om det lykkes Sergent Slubre Nikoline at skaffe blod til sin bedste ven.
da
11:10
Motor Mille og Børnebanden
Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.
da
11:35
Skæg med bogstaver - Å
Afsnit Å I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Å, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en åre i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Å.
da
12:00
Sovedyr på eventyr II
Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.
da
12:15
Sprinter Galore IV
Sprinter lander sit rumskib for at hjælpe to drenge, der gerne vil ae en fugl på museet. Men det må man ikke, siger museumsdamen, og pludselig har Sprinter skabt endnu større problemer for drengene...
da
12:30
Sprinter Galore IV – Den øde ø
Sprinter hjælper en pige hen til en legeplads med sin gps og tager videre til sin øde ø. Endelig nåede han frem! Men er det nu også så fedt at være helt alene, når det kommer til stykket?
da
12:45
Luk op Luk i - stolt
Hvorfor råber Thomas så højt? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være stolt.
da
13:05
John Dillermand
John er træt af sin diller og vil sælge den på loppemarked. Men dilleren får ham igen i problemer, og nogle børn flyver til himmels i en luftballon. John redder dagen og får børnene ned, og så lærer han næsten hvad det vil sige at prutte om prisen.
da
13:10
Zorro
Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!
da
13:30
Les nouvelles aventures de Lucky Luke
2004
da
13:55
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:02
Superhelten Sprinter Galore
2018
da
14:05
Oda omvendt
Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...
da
14:20
Onkel Rejes Heavyband
Onkel Reje er parat til at opløse bandet, når det skal være så svært at blive rige og berømte. Men så ser Mormor noget i fjernsynet, der ændrer det hele - og Onkel Reje og Krølle må en tur ned til Palle Fehårs musikbutik i en fart. Dagen byder også på en blodtud og et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.
da
14:35
Motor Mille på maskintur
Motor Mille elsker fart og store maskiner, og hun kan betjene mange af dem. Men da gadens børn spørger, om hun også kan sejle en speedbåd, er hun nødt til at sige, at hun aldrig har lært det, og at hun med det samme vil tage ud for at finde ud af, hvordan man gør. Det viser sig, at for at kunne sejle med høj fart, er man nødt til først at øve sig langsomt og i 8-taller.
da
14:50
Galaktiske Ella
2023
da
15:00
Dino-ranchen II
Hvad ville du sige til at bo på en gård, hvor alle dyrene er dinosaurer? Besøg familien Cassidys ranch, hvor hver dag byder på nye eventyr, spænding og godt kammeratskab mellem Cassidy-børnene og deres dino'er. Canadisk animationsserie.
da
15:15
Hey Duggee
2016
da
15:20
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:35
Garfield
Garfield hylder dovenskaben, generer Futte og undrer sin ejer Harald. Bygget over Jim Davis' berømte tegneserie om katten, hunden og manden - den evige trekant. Tilsat en dosis mus og temmeligt meget lasagne.
da
15:50
Peter Pedal
2021
da
16:00
Gurli Gris X
2023
da
16:05
Simon Superkanin
2021
da
16:10
Vida - dyrenes doktor
2023
da
16:25
Paw Patrol VIII
2022
da
16:45
Vestens vildeste hamster
2023
da
17:00
Luk op Luk i - en god ven
Jakob får besøg af en flok dansere, som han ser op til. Han vil gerne være med på deres dansehold. Inden de kommer, forsøger han at gemme Thomas af vejen, for han synes ikke, Thomas er sej nok til at møde hans nye venner. Thomas tror ikke på, at danserne er Jakobs rigtige venner, han tror kun de kommer på besøg, fordi Jakob har en kæmpestor boombox. Jakob benægter alt, og gør hvad han kan for at imponere danserne. Det ender med at gå ud over Thomas.
da
17:15
Motor Mille på maskintur – Grødehøster
Motor Mille kan næsten køre alle maskiner. Men hun kommer til kort, da gadens børn spørger om hun kan køre en grødehøster. Så hun tager afsted med det samme for at få det lært, og selvom en grødehøster ikke kører særlig hurtigt, skal det vise sig ikke at være helt let.
da
17:35
Brandbamsen Bjørnis
2022
da
17:45
Monster Buster
William er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med fire arme, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.
da
18:00
F for Får IV
2013
da
18:05
Pyjamasheltene IV
2020
da
18:20
Petronix
Da Cirkusdirektøren stjæler lederen af en flok lemurer, så andre vil følge med, kommer Petronix redderne i tvivl, om de kan redde lemurerne uden deres egen leder, Mads, som skal hjælpe dem i marken. Men Mads' opmuntring og langdistance-lederskab lærer vores team, at de også kan redde dyr uden ham.
da
18:30
Svampebob Firkant IX
2012
da
18:55
Zig og Sharko
2016
da
19:05
Zig og Sharko
2016
da
19:10
Vilde Kræ IV
2018
da
19:35
Mesterlige monsterbørn
Edith er rasende over, at Arthur ikke vil lære hende noget om vampyrer. Hun tager derfor sagen i egen hånd og vækker en livsfarlig, udød vikar til live.
da
19:45
Fluernes Herman
2021
da
20:00
Godnat - nu går vi i seng
da
20:10
Ramasjang sover
da
22:55
Ramasjang sover
da