Cartoon

Cartoon

Cartoon Network is the best place to play free games and watch full episodes of all your favorite kids TV shows with apps and online videos!

United Kingdom

TV program - Streda, 24.04.2024

00:05
Gumballs Fantastiska Värld
Familien Watterson frygter det værste da de kaldes til møde på rådhuset, men til deres glædelige overraskelse bliver de tilbudt et helt nyt hus - og opdager så det er i en anden stat. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:15
Gumballs Fantastiske Verden
Uanset hvad Gumball gør, mener Carmen at hun ved bedre. Gumball prøve først at holde sig for god til at konkurrere, men det mislykkes. Nu er der ikke andre muligheder end at trække Carmen ned på hans niveau. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:25
Gumballs Fantastiska Värld
Familien Watterson konkurrerer om hvem der har det værste liv. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:35
Gumballs Fantastiske Verden
Børnene finder ud af mors liv ikke har udviklet sig som hun havde håbet, og de begynder at overtage hendes pligter. Men de kommer ved et uheld til at gå i gang med hendes træskoliste i stedet for hendes huskeliste. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:45
Gumballs Fantastiske Verden
Mor bliver månedens medarbejder på Regnbuefabrikken, og Richard føler han aldrig bliver hyldet for alt det arbejde han gør derhjemme. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:55
Gumballs Fantastiska Värld
Familien Watterson gør alt hvad der står i deres magt, for at komme ind og se den første visning af fortsættelsen til Stjerneodysseen. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:05
Gumballs Fantastiska Värld
Det er Halloween i Elmore. Mens børnene går ud og rasler ser vi, hvad alle i byen er i gang med. Spøgelser og uhyrer finder det mere og mere svært at skræmme børn, og skræmmer kun på halv tid. Kan Gumball og Darwin hjælpe dem med at få gyset igen? Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:15
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin er på loftet for at lede efter ting de kan sælge på loppemarkedet, og finder en masse af deres gamle legetøj. Især er Darwin glad for at finde sine gamle dukker Frank og Howdy. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:30
Gumballs Fantastiska Värld
Børnene finder ud af at far har klædt sig ud som kvinde for at få venner. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:40
Gumballs Fantastiska Värld
Darwin får eftersidning sammen med bombedrengen der beslutter at gøre Darwin til sit nye offer. Men det giver bagslag da Darwin ødelægger hans liv. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:50
Gumballs Fantastiska Värld
Børnene overtaler hr. Corneille til at blive burkæmper og arrangerer en kamp imod en frygtindgydende russisk modstander. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:00
Gumballs Fantastiske Verden
Vi tager tilbage til dengang Anais var helt nyfødt, og Gumball og Darwin var jaloux og udløste en babykrig. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:15
Gumballs Fantastiske Verden
Tobias prøver at blive Gumballs bedste ven. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:25
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin vil bare bruge dagen på at slappe maks af, men de ender med at måtte redde resten af familien. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:35
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball opdager, at familien Watterson i årevis har nasset på hr. Robinsons wi-fi. Da forbindelsen afbrydes, prøver de at leve uden, men livet offline er for hårdt, og Gumball og Darwin beslutter at hacke sig gennem cyberspace for at finde ud af hvad hr. Robinsons kodeord er. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:45
Gumballs Fantastiske Verden
Et tilfældigt møde med sin drømmekvinde inspirerer Rocky til at droppe sit online-liv og finde kærligheden ved hjælp af den seneste dating-app. Gumball og Darwin prøver at hjælpe Rocky med at navigere i online-romantikkens lumske farvand. I jagten på Rockys drømmepige opdager de at folk tilgiver stort set hvad som helst, hvis man siger man gjorde det i kærlighedens navn. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:00
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin prøver at finde ud af hvad deres nabo, gevirmanden, hedder, men de kommer til at forpurre hans vidnedsbeslyttelsesprogram. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:10
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin forsøger at give deres venskab lidt ekstra krydderi ved at introducere en tredje bedste ven. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:20
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball beslutter sig for at redde hr. Robinsons liv under Elmores store talentshow. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:30
Gumballs Fantastiske Verden
En gruppe elever bliver låst inde på skolen mens forældrene holder velgørenhedsfest. De udpeger Gumball som leder, som skal få dem ud, men det fører til kaos. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:45
Gumballs Fantastiske Verden
Clayton skifter form til andre personer for at tjene penge på at tage deres eftersidninger. Han begynder at lade andre få skylden for hans ulykker, så Gumball og Darwin må opspore ham og standse ham. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:55
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
04:05
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
04:30
Ninjago
Avisbudslederen Antonia har besluttet sig for at stoppe netop som hun og Nelson krydser ninjaerne og Prins Kalmaars vej. Stormamuletten ruller fra kampen hen for fødderne af Antonia. Hun cykler af sted gennem byen i håbet om at holde den ude af skurkens hænder. Kalmaar fanger hende og amuletten, men det lykkes Antonia at redde Kai. Hun beviser over for sig selv, at alle kan gøre en forskel. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
04:40
Ninjago
Benthomaar fortæller Nya sagnet om Nyad og om, hvordan hun besejrede Wojira. Samtidig forsøger Wu, Kai, Cole, Ray og Misako hjemme i Ninjago City at forhindre Kalmaar i at slippe væk med stormamuletten. Nya og de andre ankommer lige i tide til at vende slagets gang. De driver Kalmaar og hans styrker væk og sikrer sig stormamuletten. Eller gør det? I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
04:50
Ninjago
Kalmaar vækker Wojira og sætter sig for at udslette Ninjago City. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:00
Ninjago
Ninjaerne gør alt hvad de kan, for at evakuere byen, mens Kalmaars angreb på Ninjago-overfladeverdenen begynder. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:10
Ninjago
Ninjaerne lider et nederlag til Wojira, og Nya overvejer en beslutning, der kan redde hendes venner og byen … men kan betyde hendes egen undergang. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:20
Ben 10
Da Hex tror at den lokale trylleklub i virkeligheden er et hemmeligt selskab for troldmænd, der holder ham udenfor, så gælder det for Ben om at slippe uden om dørmanden og hans strenge regler for at redde dagen. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:30
Ben 10
Under en tur til tandlægen, bliver en i forvejen grundskræmt Ben urolig over tandlægens sære opførsel. Det viser sig også at være begrundet, da tandlægen forvandler sig til den monstrøse Tandpine. Det sætter virkelig en tandlægeskræk i livet på Ben, der bliver nødt til at se sin frygt i øjnene, hvis han skal redde dagen. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:40
Ben 10
Under et besøg i Sumo Slammers forlystelsesparken i Tokyo, overværer Team Tennyson væskeægte sumobrydning som en del af de globale lege, men da de kværulerende tvillinger Polar og Solar afbryder programmet for at hævne deres mors manglende guldmedaljer, må Ben tænke længe og grundigt, hvis han skal bremse de belastende brødre. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:50
Ben 10
Ben, Gwen og bedstefar Max ankommer til Bismark i North Dakota for at deltage i den årlige fejring af biernes honninghøst, og her står de ansigt til ansigt med Bidronningen og hendes vidtløftige nye plan. Nu gælder det for Ben om at slippe sin dybe angst for bier. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
06:00
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball har for travlt med at synge om ketchup til at opdage at han er ved at støde ind i Hotdog-mand. De formår at komme igennem et akavet øjeblik, men opdager så at de er på vej i den samme retning. Deres rejse bliver mere og mere akavet indtil en centerbetjent med storhedsvanvid prøver at anholde dem og under manøvren omsider lader dem få lov at gå hver til sit. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
06:10
Craig - bäckens kung
Craig og hans venner finder en mystisk landsby - Mosbyen, der kunne hjælpe dem med at komme tættere på at finde Skovens Hjerte. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
06:20
Craig - bäckens kung
Selveste juleaften låser Craig, Jessica og Bernard sig ude, da de skal til at køre hjem til deres bedsteforældre. Det bliver en vild jagt på ekstranøglen igennem hele byen. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
06:35
Ninjago: Dragernes fremmarch
Da Bounty uden nogen pilot flyver ind i klostret, følger Lloyd, Arin, Sora og Riyu sporene tilbage til Kai og Nya, som er fanget mellem stridende riger. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
06:55
Gumballs Fantastiske Verden
Rocky foreslår at Elmore Junior Highs elever pjækker fra skole, men så kapres bussen af en gruppe forbrydere der åbenbart gerne vil lære børnene hvor vigtigt det er de går i skole. De maskerede banditter er helt åbenlyst børnenes forældre der fingerer en kapring for at give dem en lærestreg, men da politiet bliver indblandet, bliver det tydeligt at det ikke er forældrene der trækker i snorene. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
07:10
Vi' Baby Bjørne
Bjørnene kommer til et hjemsøgt hus og må lege detektiver for at finde ud af, hvem der har stjålet deres kasse. Babybjørnene rejser til forskellige steder verden over for at finde et sted hvor de kan bo.
da
07:20
Teen Titans Go!
Trætte af Robins smagsløse madlavning, begynder de andre Titans at eksperimentere med stærkere mad. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
07:30
Teen Titans Go!
Beast Boy går med til at dele sin fødselsdag med Starfire da det går op for ham, at hun aldrig har haft en på Jorden. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
07:40
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Prins Ivandoe er taget til fange i slottets fangekælder hos Jezabels mor, Grizabella, ”Røvernes Dronning”. Da Grizabella kræver, at prins Ivandoe optræder som hendes kongelige hofnar, indser Ivandoe og Bert, at de er nødt til at flygte! I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
07:55
Hero Inside
Mike er vild med Lucy og bliver til sin glæde parret med hende til en skoleopgave. Men da helten Sylf dukker op, tager Mike og Lucys date en drejning. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
08:10
Jellystone!
Yogi og Bo Bo pjækker fra arbejde i en gammel, forladt forlystelsespark, hvor nogle forstyrrende mysterieløsende unger forveksler dem med monstre. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
08:20
Jellystone!
Cindy, Jabberjaw og Squiddly konkurrerer om titlen om at blive den allerbedste ven i Jellystone. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
08:35
Scooby-Doo og hvem tror du?
Da Scooby og vennerne tager på rundtur i den gamle del af London, møder de en flok skrigende kranier, der viser sig at stamme fra en gammel engelsk legende. De slår sig sammen med en karismatisk herre, der udgiver sig for at være selveste Sherlock Holmes! Men det kan jo ikke være den ægte Sherlock - eller kan det? Alle kennder Scooby Doo og hans venner! Jan, der er modig og eventyrlysten. Vera, der er klog og logiskt tænkende. Susan, der er både smuk og meget social. Og ikke mindst - Stubbe og Scooby, der på kujonagtig vis alt er på jagt efter mad og ikke monstre! Tag med på deres mysterieløsende missioner, sammen med en masse kendisser; alt fra tv-stjerner, til musikere og skuespillere! I Scooby Doo og Hvem tror du? kan du møde dem alle! Mysterierne kan kun løses af vennerne og deres kendte gæst, og hvem ved - engang imellem kan det ende med, at det er gæsten, de ender med at afsløre til sidst!
da
09:00
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:10
Gumballs Fantastiske Verden
Gumballs og Darwins stemmer er gået i overgang, men det lader ikke til at de er ved at blive voksne. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:20
Gumballs Fantastiske Verden
Gumballs og Darwins stemmer er gået i overgang, men det lader ikke til at de er ved at blive voksne. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:30
Gumballs Fantastiske Verden
Den nye pige Sarah er kæmpe fan af Gumball og Darwin. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:40
Gumballs Fantastiska Värld
Den nye pige Sarah er kæmpe fan af Gumball og Darwin. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:50
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
10:00
Hva' så Scooby Doo?
Slænget tager til Paris for at være med, når Daphnes kusine skal kåres til årets model. Men de finder ud af, at hun er blevet bortført af en enorm gargoil. Tag på eventyr og løs mysteries med Fred, Velma, Daphne, Shaggy og Scooby, når de forsøger at opklare spøgelsesplagede og uhyggelige hændelser.
da
10:20
Hva' så Scooby Doo?
De unge besøger de hemmelige seks hvalpe på deres gård, men finder ud af, at gården hjemsøges af en dæmonisk bondemand! Tag på eventyr og løs mysteries med Fred, Velma, Daphne, Shaggy og Scooby, når de forsøger at opklare spøgelsesplagede og uhyggelige hændelser.
da
10:40
Hva' så Scooby Doo?
En russisk hockeyspillers spøgelse dukker op for at spolere verdensmesterskabet i hockey. Tag på eventyr og løs mysteries med Fred, Velma, Daphne, Shaggy og Scooby, når de forsøger at opklare spøgelsesplagede og uhyggelige hændelser.
da
11:00
Teen Titans Go!
Robin overbeviser Teen Titans om at starte i skole igen, så han endelig kan blive den klassiske drømmefyr, han altid har drømt om at være. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:10
Teen Titans Go!
Robin nægter at give Teen Titans flere ordrer, for de skal lære at tænke selvstændigt. I stedet begynder de andre dog at tage imod råd fra lykkekager. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:20
Teen Titans Go!
Kontrol Freak informerer Teen Titans om, at de deltager i et tv-program som han har skabt, og han forlanger at de vinder en pris. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:30
Teen Titans Go!
Cyborgs sande styrke kommer ikke fra hans robotdele, men fra hans yndlingssang. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:40
Teen Titans Go!
Robin prøver at lære Teen Titans vigtige moraler ved at læse eventyr op, men de andre fordrejer historierne med deres egen underlige logik. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:50
Teen Titans Go!
Broder Blood anlægger sag mod Teen Titans efter, at de har hærget Jump City. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
12:00
Gumballs Fantastiske Verden
Pennys familie er ked af at hun har besluttet at komme ud af sin skal - bogstaveligt talt. Penny vil gerne have at familien også kommer ud af sin skal - også bogstaveligt talt. De er i lidt af en kattepine, så hvem vender de mod til i deres nødens stund? Gumball selvfølgelig! Det er vist overflødigt at sige at han her er langt uden for sin tryghedszone ... Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:10
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin er pludselig på den, efter at de har sagt ja til alt hvad det nye elev på skolen siger. Sandheden er at de ikke forstår et ord af hvad han siger. Peter Pepperoni har modtaget hjemmeundervisning og udviklet en meget mærkelig måde at tale på. Og på grund af en række misforståelser ender Gumball og Darwin på flugt fra loven. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:20
Gumballs Fantastiske Verden
For at få det hele til at løbe rundt tvinges familien Watterson til at leje deres hus ud. Men de har ingen steder at tage hen, så de beslutter i al hemmelighed at blive i huset. Da de kommer til at overraske deres gæster, et ældre gedepar, besvimer de - ikke overraskende. Familien Watterson frygter det værste og forsøger at dækker over dette "uheld". Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:30
Gumballs Fantastiska Värld
Richard åbner ikke døren i tide, og det firkantede bud vil ikke lade ham få sin pakke. Han må enten hente sin pakke på depotet eller betale for at få den bragt ud igen. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:40
Gumballs Fantastiska Värld
Alle antager at Darwin og Carries forhold er dømt til at gå i stykker fordi de er så forskellige. Eller alle undtagen Darwin og Carrie. Da Carries seje ekskæreste dukker op, beslutter Gumball at få Darwin til at se i øjnene hvad der egentlig foregår. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:55
Ninjago
Benthomaars fortælling bliver fortalt i et flashback. Kong Trimaar finder Bethomaar som baby og adopterer ham. Under sin opvækst forsøger Bentho at vinde sin brors kærlighed, men Kalmaar er ikke interesseret - han er besat af at finde Wojira. Kalmaar forræder til sidst Benthomaars tillid ved at narre ham til at svømme gennem nogle farlige, giftige væld for at finde Wojiras tempel. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:05
Ninjago
Ninjaerne vender tilbage til Vogternes ø for at advare dem om Kalmaars plan. De overtaler lederen til at lade dem tage stormamuletten med til Ninjago City for at passe på den, men opdager at amuletten er falsk! De antager, at Clutch Powers må stå bag, og skynder sig tilbage til ubåden, hvor Kalmaar falder dem i ryggen. Han hører, hvor amuletten befinder sig, og ødelægges ubåden, så de strander. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:15
Ninjago
Kai, Ray, Cole, Wu og Misako modtager Nyas advarsel og skynder sig til Udforskernes klub for at finde amuletten. Det lykkes dem at svare på en gåde og få adgang, netop som Kalmaar og hans styrker ankommer for at kæmpe om amuletten. Samtidig på øen opmuntrer Benthomaar Nya til at bruge sine kræfter på en overraskende, ny måde, der giver dem chancen for at vende hjem til Ninjago City. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:25
Ninjago
Wu forhindrer Aspheera i at rejse ved at indvilge til til en række prøver. Ninjaerne kommer med Aspheeras stav i sidste øjeblik. Politiet ankommer, og ninjaerne kæmper mod De nye ninjaer for give Aspheera tid til at dræne Nya for hendes elementærkræfter. Nya bliver menneske igen, og Aspheera flygter, kun for at modtage en invitation til at indtræde i Krystalkongens Råd. Ninjaerne bliver anholdt. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:35
Ninjago
Ninjaernes retssag slutter hurtigt, da Dareth er deres advokat, og heltene bliver sat i Kryptarium-fængslet. I fængslet støder ninjaerne på gamle fjender, deriblandt Ronin, som planlægger hævn. Lloyd får en mystisk besøgende iført kabukimaske, som giver ham en kryptisk advarsel fra Krystalkongen. Kong Vangelis er brudt ud af Shintaro-fængslet og er inviteret til Krystalkongens råd. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:45
Ninjago
Nya føler sig hjælpeløs uden sine elementkræfter, men hun lader sig inspirere af planerne over hendes gamle Samurai X-mech. I Kryptarium mistænker Lloyd, at Krystalkongen samler ninjaernes gamle fjender, og at medfangen Pythor er skurkens næste mål. Ninjaerne slipper ud af deres celler for at forhindre Pythors flugt, men efter en kaotisk jagt gennem fængslet slipper Pythor væk. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
14:00
Teen Titans Go!
Efter Titans er kommet slemt til skade, donerer Beast Boy sit blod for at redde dem. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:10
Teen Titans Go!
Efter Titans er kommet slemt til skade, donerer Beast Boy sit blod for at redde dem. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:20
Teen Titans Go!
Beast Boy har fødselsdag. Men vil de andre Titans huske dagen? "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:30
Teen Titans Go!
Starfire får besøg af tre spøgelser, der viser, hvad Black Friday virkelig handler om. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:40
Teen Titans Go!
Titans besøger Hall of Justice for at bruge poolen, men beslutter sig så for at se sig om indenfor. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:50
Teen Titans Go!
Titans lærer om tegneserievold, så de kan hævne sig på det egern, der stjæler deres snacks. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
15:00
Scooby-Doo og hvem tror du?
Da Scooby og vennerne er en tur på Sicilien for at opklare mysteriet om et bistert ildmonster, møder de den berømte og højtagtede skuespiller Steve Buscemi. Hans familie stammer fra området de møder ham i, og det viser sig at han opholder sig alle de steder ildmonsteret slår til. Vennerne slår sig sammen med hr. Muscemi for at komme til bunds i mysteriet. Lad os håbe at hr. Buscemi kan lære v ores mysterieløsende venner at slukke ildebrande i tide, så mysteriet om ildmonsteret kan blive løst inden de alle skal hjem igen. Alle kennder Scooby Doo og hans venner! Jan, der er modig og eventyrlysten. Vera, der er klog og logiskt tænkende. Susan, der er både smuk og meget social. Og ikke mindst - Stubbe og Scooby, der på kujonagtig vis alt er på jagt efter mad og ikke monstre! Tag med på deres mysterieløsende missioner, sammen med en masse kendisser; alt fra tv-stjerner, til musikere og skuespillere! I Scooby Doo og Hvem tror du? kan du møde dem alle! Mysterierne kan kun løses af vennerne og deres kendte gæst, og hvem ved - engang imellem kan det ende med, at det er gæsten, de ender med at afsløre til sidst!
da
15:20
Looney Tunes Cartoons
Snurre Snup dyster med Cecil Skildpadde om at blive "den hurtigste i hele New York". / Pelle må en smertefuld tur forbi tandlægen. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
15:35
Vi' Baby Bjørne
Panda bliver kidnappet af et par skøre, franske ræve. Babybjørnene rejser til forskellige steder verden over for at finde et sted hvor de kan bo.
da
15:45
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Prins Ivandoe er taget til fange i slottets fangekælder hos Jezabels mor, Grizabella, ”Røvernes Dronning”. Da Grizabella kræver, at prins Ivandoe optræder som hendes kongelige hofnar, indser Ivandoe og Bert at de er nødt til at flygte! I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
16:00
Hero Inside
Mike og Nick skændes, og Nick bliver kidnappet af Dirk O. Mike må påtage sig identiteten som Super Fantastico for at redde sin ven fra Dirk. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
16:15
Hero Inside
Nick og Mike forsøger at afsløre, hvem der står bag den Læser, der bruger sit heltehæfte til at tage hævn over bøllerne på deres skole. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
16:30
Apple & Onion
Apple skal afhypnotisere Onion, før de kan lave mad for en meget vigtig gæst. Apple og Onion er nye i byen, og byen er ny for dem. Det er et mærkeligt og forvirrende sted, men med en urokkelig entusiasme rejser de deres helt egen unikke (og ofte indsigtsfulde) vej gennem livet.
da
16:40
Ninjago: Dragons Rising
Lloyd, Arin og Sora hjælper Riyu tilbage til sin klan og opdager en underlig ny kraft til at konfrontere dragejægerne, som følger efter dem. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
17:00
Teen Titans Go!
Robin melder sig til et kørekursus, men han er ikke klar over at kørelæreren er en røver, der har planer om at bruge Robin til at køre flugtbilen. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
17:10
Teen Titans Go!
Da Ravens dæmonfar kommer besøg benytter Teen Tians lejligheden til at tale om deres faderbindinger. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
17:20
Teen Titans Go!
Titans bliver fanget i en enorm flaske midt i deres stue. De får tiden til at gå med at tale om gamle dage. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
17:30
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Kanin Hood tror fejlagtigt, at Prins Ivandoe er en jævn bonde og giver ham smukke juveler - som hun har stjålet fra Prins Svane. Prins Svane bliver rasende, og Prins Ivandoe må nu rense sit navn og rygte. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
17:40
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
En hætteklædt fremmed fra prins Ivandoes fortid søger hævn ved at forsøge at ødelægge Ivandoes perfekte fyrstelige udseende. Bert forpurrer gentagende gange hans forsøg, så den hætteklædte fremmede kidnapper Bert og fører ham til sin hule. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
17:55
Jellystone!
Top Kats bande forsøger at blive anholdt, så de kan blive sendt i luksusfængsel. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:05
Jellystone!
Yogi og Bo Bo pjækker fra arbejde i en gammel, forladt forlystelsespark, hvor nogle forstyrrende mysterieløsende unger forveksler dem med monstre. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:15
Jellystone!
Cindy, Jabberjaw og Squiddly konkurrerer om titlen om at blive den allerbedste ven i Jellystone. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:30
Craig - bäckens kung
Kelsey og Stak skriver en historie til deres bogklub, der viser sig at være mere personlig, end Kelsey havde forestillet sig. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
18:40
Craig - bäckens kung
Venner og rivaler skal kæmpe mod hinanden i et heftigt spil stikbold. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
18:50
Craig - bäckens kung
Da tingene går i hat og briller på biblioteket, bliver et gammelt genfærd vækket til live. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
19:00
Teen Titans Go!
Robin føler at Teen Titans bruger for meget tid sammen så han opfordrer alle til at være lidt alene. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
19:10
Teen Titans Go!
Robin lærer omsider de andre Titans noget meget vigtigt. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
19:20
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Ivandoe og Bert møder en lillebitte ulykkelig prins i skoven. For at blive forvandlet tilbage til den smukke oksefrø, han engang var, skal nogen give ham et kys. Men Ivandoe og Bert bryder sig ikke om at kysse. De vil hellere ud på ridderfærd. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
19:35
Hero Inside
Vi får et blik ind i nogle af de forskellige helte i San Francisco, heriblandt Kolibrien, Hr. Retfærdig og Professor Z. Og et blik ind i deres Læsere. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
19:50
Ninjago: Dragernes fremmarch
Ninjaerne genforenes med deres allierede for at hjælpe dragerne til at undslippe imperiet, og Lloyd opdager en mystisk energikilde langt under byen. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
20:10
Looney Tunes Cartoons
Peter Puma leder efter mad. Han skal lige til at give op, da han møder Snurre Snup / Marvin lander på en ny planet, og der sker noget uventet / Daffy hjælper Pelle med at kopiere. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:25
Looney Tunes Cartoons
Det er morgen, og Pelle kan ikke komme på arbejde, fordi han ikke kan finde sine nøgler. Daffy vil hjælpe Pelle med at huske, hvor han har lagt dem ved at følge hans fodspor. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:35
Looney Tunes Cartoons
Horno er træt at, at hunden får ros for at holde hønsegården væselfri, så han lærer væslen, hvordan den kommer ind i hønsegården. / Grim E. Ulv vil fange Hjulben med en frysepistol Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:45
Gumballs Fantastiske Verden
Efter at Gumball og Darwin modtager en overdådig invitation til Masamis fødselsdagsfest, bliver de bange for, at de køber den forkerte gave til hende. Men det er de ikke ene om. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
20:55
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball beslutter at den bedste måde at vise sit værd på er ved at blive hr. Fitzgeralds lærling. Problemet er, at hr. Fitzgerald har et vigtigt møde og Gumballs forsøg på at hjælpe gør måske mere skade end gavn, både for hr. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:05
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin prøver at finde ud af hvad deres nabo, gevirmanden, hedder, men de kommer til at forpurre hans vidnedsbeslyttelsesprogram. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:15
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Hotdog-fyren finder ud af hvorfor det er så akavet mellem dem. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:25
Gumballs Fantastiske Verden
Clayton skifter form til andre personer for at tjene penge på at tage deres eftersidninger. Han begynder at lade andre få skylden for hans ulykker, så Gumball og Darwin må opspore ham og standse ham. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:40
Craig - bäckens kung
På jagt efter et øde sted i bækken, ender Craig med at strande sammen med hans ærkerival Vildmargrethe. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
21:50
Craig - bäckens kung
Craig og hans venner laver deres helt egen snegade. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:00
Bækkens børn
Da Ældste Con afholdes ved bækken tager Craig, Kelsey og JP med, og det bliver en oplevelse, de sent vil glemme. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:10
Bækkens børn
Craig, Kelsey og JP prøver at vinde en guldmedalje ved dette års Vinter Bæklympiade. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:20
Eventyrtid
Da en gruppe forretningsfolk skyller ind på land, overtaler Jake Finn til, at de tager sig af dem. Langsomt bliver Finn og Jake federe og dovnere i takt med, at de lader forretningsfyrene klare alt for dem - blandt andet heltarbejdet! Men da forretningsfy Det er eventyrtid! Gå ikke glip af Finn, Jake og alle deres venner, når de begiver sig ud på deres største eventyr nogensinde i landet Ooo. Find ud af mere om Marceline, Prinsesse Sukkermås, Iskongen og de andre venner.
da
22:30
Eventyrtid
Finn har fødeselsdag, og en sær Grøn Ridder dukker op og skænker ham en økse. Det er eventyrtid! Gå ikke glip af Finn, Jake og alle deres venner, når de begiver sig ud på deres største eventyr nogensinde i landet Ooo. Find ud af mere om Marceline, Prinsesse Sukkermås, Iskongen og de andre venner.
da
22:50
Vi' bare bjørne
Grizz bliver bedste venner med en bande duer. Grizz, Panda og Isbjørn er bare tre outsidere, der gør, hvad de kan for at blive venner med andre. Hvis de på vejen kan få fingrene i noget is (eller kalorielet frozen yogurt, hvis muligt), er det kun en bonus. Hver episode handler om bjørnenes hverdagsproblemer med at finde mad, fjolle rundt og møde folk og den omverden, de befinder sig i. Lige meget hvad de foretager sig, er det åbenlyst, at det på ingen måde er nemt at være en bjørn i den civiliserede og moderne verden.
da
23:00
Vi' bare bjørne
Vi får et indblik i bjørnenes liv, ved at se et udpluk af videoer med dem, som de har lagt ud på nettet. Grizz, Panda og Isbjørn er bare tre outsidere, der gør, hvad de kan for at blive venner med andre. Hvis de på vejen kan få fingrene i noget is (eller kalorielet frozen yogurt, hvis muligt), er det kun en bonus. Hver episode handler om bjørnenes hverdagsproblemer med at finde mad, fjolle rundt og møde folk og den omverden, de befinder sig i. Lige meget hvad de foretager sig, er det åbenlyst, at det på ingen måde er nemt at være en bjørn i den civiliserede og moderne verden.
da
23:15
PowerPuff Pinglorna
Bloms, Bellis og Bobbel diskuterer, hvordan man bedst dræber et monster. / Mojo Jojo vil iværksætte en ond plan igen, der mislykkedes. Powerpuffpigerne, Blomst, Bobbel og Bellis er tilbage og jonglerer igen rundt mellem skolepasning, sengetider og bekæmpelse af skurke og gigantiske monstre i disse helt nye afsnit!
da
23:25
PowerPuff Pinglorna
Pigerne hænger ud med deres nye storesøster Blis, der får smag for at bekæmpe skurke som medlem af Powerpuffpigerne. Powerpuffpigerne, Blomst, Bobbel og Bellis er tilbage og jonglerer igen rundt mellem skolepasning, sengetider og bekæmpelse af skurke og gigantiske monstre i disse helt nye afsnit!
da
23:35
Regular Show
Efter Rigby er skyld i at drengene bliver låst inde i et kølerum må han søge hjælp hos nogle pølser for at kunne få dem ud. Følg Mordecai og Rigbys skøre og surrealistiske eventyr, når de to bedste venner udkæmper en daglig kamp mod den skrupskøre chef Benson.
da
23:45
Regular Show
Mordecai og Rigby prøver at lave telefonfis med Telefonfismesteren for at blive de bedste til telefonfis. Telefonfismesteren sender dem tilbage til 1982. Følg Mordecai og Rigbys skøre og surrealistiske eventyr, når de to bedste venner udkæmper en daglig kamp mod den skrupskøre chef Benson.
da
23:55
Regular Show
Mordecai og Rigby blive sat i en 24-timers husarrest, men sniger sig ud for at komme til koncert. Følg Mordecai og Rigbys skøre og surrealistiske eventyr, når de to bedste venner udkæmper en daglig kamp mod den skrupskøre chef Benson.
da

TV program - Štvrtok, 25.04.2024

00:05
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:15
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:25
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:35
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:45
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:55
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:05
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:15
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:30
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:40
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:50
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:00
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:15
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:25
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:35
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:45
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:00
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:10
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:20
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:30
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:45
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:55
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
04:05
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
04:30
Ninjago
Nya leder ninjaerne mod Kalmaar og Wojira i det sidste slag om Ninjago Citys redning. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
04:40
Ninjago
Der er gået et år siden Nya reddede Ninjago og blev ét med havet, og ninjaerne er gået hver til sit, og nu er det De Nye Ninjaer der griber ind i Fru Strations smugling. Nyheden om forbrydelsen inspirerer Cole til at samle holdet igen, men ninjaerne håndterer sorg forskelligt. De samles ved en vågecermeoni med tændte lys for Nya, og det går op for dem at hun ønsker at de skal redde Ninjago. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
04:50
Ninjago
Nya redder som vanddrage en sømand fra druknedøden, som genkender hende. Nyad, som også har vandelementkræfter, hjælper Nya med at få sine minder tilbage, men Nya opdager at hun ikke kan forlade Det Endeløse Hav med mindre hun opgiver sine elementærkræfter. Hun styrer tilbage mod overfladen for at blive menneske igen.________________________________________ I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:00
Ninjago
Ninjaerne efterforsker hævnsten-smuglingen, men Fru Stration fanger dem på det forkerte ben. Efter en ydmygende redningsaktion af De Nye Ninjaer vender ninjaerne hjem og begynder at skændes. Nya viser sig i vandform fra et spildt glas vand og beder ninjaerne hjælpe hende med at slippe sine elementærkræfter. Imod Mester Wus ønske planlægger ninjaerne at bede deres gamle fjende, Aspheera, om hjælp. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:10
Ninjago
Ninjaerne beder Borgmester Tillidsen løslade Aspheera fra Kryptarium Fængsel og give hende hendes stav, som opbevares i Borg Towers hvælving. Borgmesteren siger nej, og ninjaerne vælger at dele sig og bryde ind i Kryptarium og Borg Tower incognito imod Mester Wus vilje. Skylor sørger for at Nya bevarer sin frosne form under kuppet. Ninjaerne befrier Aspheera, men hvælvingen i Borg Tower er tom. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:20
Ben 10
Da Damp David ,tidsrejser, hele vejen til et lokalt renæssancemarked og kidnapper Max, er Ben og Gwen nødt til at snøre ham uden at falde ud af deres roller. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:30
Ben 10
Team Tennyson er med på Sonartogets jomfrurejse. Det hurtigste tog i verden. Men da togføreren viser sig at være Lord Decibel, er Ben nødt til at afspore hans skurkeplan, inden toget løber løbsk med familie og passagerer. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:40
Ben 10
Team Tennyson er kommet for at overvære det mægtige Shoshone vandfald, da de pludselig støder på Damp David, der kommer flyvende i vanddampen. Nu gælder det for Ben om at aflede den dampdrevne skurk længe nok til at bedstefar Max og Gwen kan lukke for vandkraftværket og redde vandfaldet. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:50
Ben 10
Ben, Gwen og Bedstefar Max er på landevejen igen og skal forestille at nyde alle seværdighederne, men Ben nægter at lægge sine computerspil på hylden. Det er kun ved et overraskende gensyn med Xingo, at Ben vågner op til dåd og indser at den virkelige verden er ligeså vigtig som den virtuelle. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
06:00
Gumballs Fantastiske Verden
Rocky foreslår at Elmore Junior Highs elever pjækker fra skole, men så kapres bussen af en gruppe forbrydere der åbenbart gerne vil lære børnene hvor vigtigt det er de går i skole. De maskerede banditter er helt åbenlyst børnenes forældre der fingerer en kapring for at give dem en lærestreg, men da politiet bliver indblandet, bliver det tydeligt at det ikke er forældrene der trækker i snorene. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
06:10
Craig - bäckens kung
Craig bliver betroet med en meget særlig gave fra hans far til hans mor på deres bryllupsdag, og han ender med at smide den væk i bækken efter fem sekunder. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
06:20
Craig - bäckens kung
Craig satser alt på Babycasinoet. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
06:35
Ninjago: Dragons Rising
Et sammensmeltningsbrud i det flyvende skyrige tvinger ninjaerne til at kæmpe med et fortrængt uhyre, hvorved de finder svar og en ny elementmester. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
06:55
Gumballs Fantastiske Verden
Har du nogen sinde tænkt over, hvad folk i Elmore drømmer om? Natten falder på i Elmore, og Månen tager os med på en rundtur gennem de forskellige drømme. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
07:10
Vi' Baby Bjørne
Bjørnene bliver inviteret til at bo sammen med en stenalderfamilie, men tingene går galt da bjørnene viser familien hvad fjernsyn er. Babybjørnene rejser til forskellige steder verden over for at finde et sted hvor de kan bo.
da
07:20
Teen Titans Go!
Da Lady Langbens holdkammerater bliver onde, er det op til hende at standse Ben-ligaen. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
07:30
Teen Titans Go!
Titans opdager, hvor magisk fanstyrke kan være, takket være deres fan nummer et, Wally T! "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
07:40
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Prins Ivandoe skal eskortere sin forkælede fætter Dudley til en opdragelsesskole. Desværre har den uregerlige Dudley dårlig indflydelse på Ivandoe, så forstanderinden på skolen, Posy Poppins, beslutter sig for at opdrage på dem begge to. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
07:55
Hero Inside
X forsøger at true Mike til at aflevere alle hans heltehæfter, men Mike flygter med Flæberen. Og hemmeligheden om X's identitet bliver afsløret. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
08:10
Jellystone!
Shags venner hyrer en flok detektiver til at finde deres vens forsvundne barndomsglæde. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
08:20
Jellystone!
Huck skaber en falsk modstander, der skal stille op mod ham i borgmestervalget. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
08:35
Scooby-Doo og hvem tror du?
Scooby-Doo og vennerne er taget til Chambersburg, en historisk slagmark i nærheden af Gettysburg, for at undersøge mysteriet om mystiske spøgelseszombie, der viser sig at være soldater fra den amerikanske borgerkrig, og ender med at toppes med en rivaliserende mysterieløsergruppe, der kalder sig selv for 'De Funky Fantomvenner'. Rivaliseringen mellem de to mysterieløsergrupper går helt galt, indtil Abraham Lincolns genfærd viser sig og gør sit bedste for at klinke skårene imellem de to grupper. Alle kennder Scooby Doo og hans venner! Jan, der er modig og eventyrlysten. Vera, der er klog og logiskt tænkende. Susan, der er både smuk og meget social. Og ikke mindst - Stubbe og Scooby, der på kujonagtig vis alt er på jagt efter mad og ikke monstre! Tag med på deres mysterieløsende missioner, sammen med en masse kendisser; alt fra tv-stjerner, til musikere og skuespillere! I Scooby Doo og Hvem tror du? kan du møde dem alle! Mysterierne kan kun løses af vennerne og deres kendte gæst, og hvem ved - engang imellem kan det ende med, at det er gæsten, de ender med at afsløre til sidst!
da
09:00
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:10
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:20
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:30
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:40
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:50
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
10:00
Hva' så Scooby Doo?
Shaggy dyster i en minigolfturnering, der plages af en stor metalklovn. Tag på eventyr og løs mysteries med Fred, Velma, Daphne, Shaggy og Scooby, når de forsøger at opklare spøgelsesplagede og uhyggelige hændelser.
da
10:20
Hva' så Scooby Doo?
Shaggy og Scooby er lejrledere, da en spøgelseshistorie vækkes til live! Tag på eventyr og løs mysteries med Fred, Velma, Daphne, Shaggy og Scooby, når de forsøger at opklare spøgelsesplagede og uhyggelige hændelser.
da
10:40
Hva' så Scooby Doo?
Scooby og slænget efterforsker sagen, da en drage på gådefuld vis er dukket op og plager ejeren af et legetøjsselskab. Tag på eventyr og løs mysteries med Fred, Velma, Daphne, Shaggy og Scooby, når de forsøger at opklare spøgelsesplagede og uhyggelige hændelser.
da
11:00
Teen Titans Go!
Påskeharen er forsvundet, og det er op til Titans at finde ham, før påsken går i vasken. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:10
Teen Titans Go!
Beast Boy begynder at udnytte mere end 10% af sin hjerne for at læse en visuel gåde. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:20
Teen Titans Go!
Teen Titans bliver hackere for at stoppe en bande af computerpirater. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:30
Teen Titans Go!
Cyborg narrer Raven til at frembringe en magisk kopi af ham selv og Beast Boy, så de altid har nogen at hænge ud med. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:40
Teen Titans Go!
Robin har langt om længe samlet mod til at invitere Starfire ud på en date. Desværre har Starfore allerede en aftale med Speedy, Robin ærkerival. Så Robin kidnapper Speedy. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
11:50
Teen Titans Go!
Titans leder efter en sørøverskat, så de kan redde Titan Tårnet fra nogle rige bygherrers kløer. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
12:00
Gumballs Fantastiska Värld
I en særlig nyhedsudsendelse finder familien Watterson ud af at deres nabo er en blandt mange der på mystisk vis er forsvundet i Elmore. Deres jagt på spor fører dem til et mærkeligt æg, som de finder ud af tilhører deres egen onde skildpadde. Familien indser at det er deres ansvar at opspore deres kæledyr inden hun og hendes afkom forvolder mere skade i byen. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:10
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball finder ud af at deres 8-bit-ven Ocho har en italiensk onkel der hedder Mario og er blikkenslager, og han antager at det er 'den' Mario og siger han vil gøre hvad som helst for at møde ham. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:20
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin babysitter Anais på den mest ansvarlige måde, mens de på den mest uansvarlige måde oversvømmer huset. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:30
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball tager i skole iklædt en kjole og bliver hele Elmore Highs kæledægge. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:40
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin går i panik da de tror en fortryllet legetøjsnisse har opfyldt deres ønske og forvandlet frøken Primat til en nakkepude. Det er indlysende at den eneste måde at få forvandlet hende til sig selv igen er hvis inspektør Brown erklærer hende sin kærlighed. Det er da ligetil! Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:55
Ninjago
Lloyd og mester Wu lytter til Garmadons nylige rejse mod selvudvikling og finder den nødvendige ledetråd til kampen mod krystalkongen. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:05
Ninjago
Garmadon oplærer Lloyd til at bruge Oni-formen, men ninjaerne må benytte en anden strategi, da krystalkongens styrker når frem til Ninjago. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:15
Ninjago
Kai og Cole undgår at blive fanget og giver modstandsbevægelsen nyt håb, mens Lloyd og Garmadon leder efter den forsvundne Serpentine. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:25
Ninjago
Nya leder ninjaerne mod Kalmaar og Wojira i det sidste slag om Ninjago Citys redning. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:35
Ninjago
Der er gået et år siden Nya reddede Ninjago og blev ét med havet, og ninjaerne er gået hver til sit, og nu er det De Nye Ninjaer der griber ind i Fru Strations smugling. Nyheden om forbrydelsen inspirerer Cole til at samle holdet igen, men ninjaerne håndterer sorg forskelligt. De samles ved en vågecermeoni med tændte lys for Nya, og det går op for dem at hun ønsker at de skal redde Ninjago. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:45
Ninjago
Nya redder som vanddrage en sømand fra druknedøden, som genkender hende. Nyad, som også har vandelementkræfter, hjælper Nya med at få sine minder tilbage, men Nya opdager at hun ikke kan forlade Det Endeløse Hav med mindre hun opgiver sine elementærkræfter. Hun styrer tilbage mod overfladen for at blive menneske igen.________________________________________ I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
14:00
Teen Titans Go!
For ikke at blive for skræmt til påske skaffer Teen Titans sig af med Påskeharen og tager sagen i egne hænder. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:10
Teen Titans Go!
Det er Labor Day og Robin lærer de andre om vigtigheden i at arbejde. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:20
Teen Titans Go!
De andre Titans underviser Beast Boy i ninjametoder. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:30
Teen Titans Go!
Titans sløser med både penge og helbred, hvilket vil ende med at gå ud over deres fremtidige selv. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:40
Teen Titans Go!
Titans leder efter en sørøverskat, så de kan redde Titan Tårnet fra nogle rige bygherrers kløer. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
14:50
Teen Titans Go!
Robin prøver at lære hvordan man er doven. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
15:00
Scooby-Doo og hvem tror du?
Stubbe er lidt af en poet, (når ingen andre lytter) og Scooby er så stolt af ham, at han melder Stubbe til en poetry slam konkurrence i Central Park. Men da Stubbe finder ud af at han skal konkurrere mod den berømte sangerinde, Halsey, går han helt i sort. Konkurrencen bliver angrebet af en hæsligt alligatormonstermand, og pludselig får vennerne travlt med at gennemsøge kloakken under New Yorks gader for spor. Alle kennder Scooby Doo og hans venner! Jan, der er modig og eventyrlysten. Vera, der er klog og logiskt tænkende. Susan, der er både smuk og meget social. Og ikke mindst - Stubbe og Scooby, der på kujonagtig vis alt er på jagt efter mad og ikke monstre! Tag med på deres mysterieløsende missioner, sammen med en masse kendisser; alt fra tv-stjerner, til musikere og skuespillere! I Scooby Doo og Hvem tror du? kan du møde dem alle! Mysterierne kan kun løses af vennerne og deres kendte gæst, og hvem ved - engang imellem kan det ende med, at det er gæsten, de ender med at afsløre til sidst!
da
15:20
Looney Tunes Cartoons
Onkel Hans er dusørjæger, og overbevist om, at Snurre Snup er kriminel. Han forsøger at anholde ham. / Pelle forsøger at få den sidste pose slik ud af en temeramentsful automat. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
15:35
Vi' Baby Bjørne
Isbjørn bliver optaget på en skole for genier, men Grizz og Panda må ikke gå der. Babybjørnene rejser til forskellige steder verden over for at finde et sted hvor de kan bo.
da
15:45
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Den legendariske Vilde Hingst redder Kaninlandsbyen fra et bæst, og Ivandoe føler ikke, han kan konkurrere med sådan en fantastisk fyr. Bert må hjælpe sin herre med at finde gejsten igen før Kaninlandsbyen bliver udraderet af et endnu større bæst! I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
16:00
Hero Inside
Vi får et blik ind i nogle af de forskellige helte i San Francisco, heriblandt Kolibrien, Hr. Retfærdig og Professor Z. Og et blik ind i deres Læsere. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
16:15
Hero Inside
Mike og Nick sætter efter en lommetyv, men render ind i X og kommer i kamp om Heltehæfterne. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
16:30
Apple & Onion
Apple hjælper Onion med at få opfyldt sin drøm om at deltage i en bagekonkurrence Apple og Onion er nye i byen, og byen er ny for dem. Det er et mærkeligt og forvirrende sted, men med en urokkelig entusiasme rejser de deres helt egen unikke (og ofte indsigtsfulde) vej gennem livet.
da
16:40
Ninjago: Dragons Rising
Arin og Sora sniger sig ud af klostret for at besøge tivoliet ved korsvejen og opdager en ondskabsfuld plan, som sætter deres nye træning på prøve. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
17:00
Teen Titans Go!
Ingen har lyst til at vaske Teen Titans klamme, beskidte dragter. Raven melder sig og bruger sin magi. Desværre bliver dragterne vakt til live og vender sig mod Teen Titans. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
17:10
Teen Titans Go!
Titans opfører en forestilling, men Robin advarer om, at den skal være kedelig for ellers vækker de ulvene. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
17:20
Teen Titans Go!
Trigon tvinger Raven til at deltage i et bal, men hun tager de andre Teen Titans med for at irritere ham. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
17:30
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Ivandoe tilbedes af en gruppe muldvarpe som ledes af den Mørke Hersker af Muldby. Herskeren vil have Ivandoe til at bruge sin magi på sine muld-undersåtter, men da det går op for alle, at Ivandoe ikke er magisk, så bliver det hele lidt sprællende. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
17:40
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Bert deltager i en stor væbner turnering for at vise sin herre, at han er den bedste væbner af dem alle. Turneringen bliver hurtigt dramatisk med mange mærkelige hændelser, og det skal vise sig, at hvis man vinder mesterskabet, så får man sin frihed. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
17:55
Jellystone!
Træf, Yakky og Shag hjælper Peter med at levere pakker i hans luftskib, men alt går galt deroppe. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:05
Jellystone!
Shags venner hyrer en flok detektiver til at finde deres vens forsvundne barndomsglæde. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:15
Jellystone!
Huck skaber en falsk modstander, der skal stille op mod ham i borgmestervalget. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:30
Craig - bäckens kung
Craig leder efter flere spor for at finde Skovens Hjerte. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
18:40
Craig - bäckens kung
Vennerne arrangerer en talentkonkurrence for at støtte genopbygningen af bækkens vuggestue. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
18:50
Craig - bäckens kung
Modsat-dag ender med at blive det modsatte af, hvad ingen troede, det aldrig ville blive. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
19:00
Teen Titans Go!
Bumblebee bliver det sjette medlem af Titans, men det tager lidt tid at falde til i Tårnet. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
19:10
Teen Titans Go!
Beast Boy lader som om han er et spøgelse, Han hjemsøger Starfire, for at få hende til at adlyde hans befalinger. Da Starfire gennemskuer Beast Boys nummer, prøver hun og de andre Titans at bilde Beast Boy ind at han virkelig er død. "Teen Titans Go" beskriver superheltelivet med et komisk twist. Seerne får endelig mulighed for at se, hvordan superteenagere lever, når de ikke har kapperne på.
da
19:20
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Ivandoe afskediger Bert og får en and som ny væbner. Anden viser sig at være direkte håbløs, da de står ansigt til ansigt over for et vredt skovuhyre med fangarme. Ivandoe savner Bert og vil have ham tilbage, men er for stolt til at indrømme det... I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
19:35
Hero Inside
Mike og Nick sætter efter en lommetyv, men render ind i X og kommer i kamp om Heltehæfterne. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
19:50
Ninjago: Dragernes fremmarch
Ninjaerne vænner sig til de nye tider efter deres sejr over Imperiet. Lloyd har svært ved at leve op til ansvaret som Ninja, mentor og herre over klosteret. De stopper endnu et sammenskælv, men forstyrrelserne bliver mere hyppige. Nyas forskning fører dem til et tempel og tre dragekerner, der kan stoppe skælvene for altid. Imens planlægger Beatrix sin hævn Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
20:10
Looney Tunes Cartoons
Daffy tilbyder Elmer Fjot juridis bistand /Beaky Buzzard fanger en mus. / Grim E. Ulv forsøger at fange Hjulben med sin nye, hurtige motorcykel. Det går ikke godt. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:25
Looney Tunes Cartoons
Sylvelser møder Bedste lige højre / Den Store Daffini ser Pelles fremtid. / Daffy og Pelle punkterer på en køretur. Pelle betror Daffy at sikfte hjul. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:35
Looney Tunes Cartoons
Mens Sam vogter fårene, forsøger Ralf at stjæle et får ved hjælp af forskellige udklædninger. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:45
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin forsøger at give deres venskab lidt ekstra krydderi ved at introducere en tredje bedste ven. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
20:55
Gumballs Fantastiska Värld
Nicole er dødtræt af farmor Jojos grimme gaver og opfordrer børnene til tage sagen i egen hånd og "komme til" at smadre hendes seneste afskyelige vase. Men da Gumball, Darwin og Anais prøver at ødelægge den, opdager de at den er mere robust end den ser ud. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:05
Gumballs Fantastiska Värld
Sarah finder en notesbog fra Sejhedsbutikken der på magisk vis kan få det hun tegner, til at ske. Uheldigvis tegner hun langt ude kærlighedshistorier om folk i Elmore. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:15
Gumballs Fantastiske Verden
Darwin opdager det er sværere at lægge sin yndlingsspise på hylden, end han havde regnet med. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:25
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball forsøger at genoplive magien med Penny ved at organisere en stor romantisk gestus. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:40
Craig - bäckens kung
Da Ældste Con afholdes ved bækken tager Craig, Kelsey og JP med, og det bliver en oplevelse, de sent vil glemme. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
21:50
Bækkens børn
Efter at have fået en ny trøje, kommer JP med på et bølle-hockeyhold! Den eneste måde han kan slippe væk, er ved at lade Craig og Kelsey spille om hans frihed. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:00
Bækkens børn
Vennerne får en ny ven ved bækken, men da hendes kæledyr går bort, forsøger Kelsey at gøre hende i godt humør igen. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:10
Craig - bäckens kung
Craig åbner sin egen forlystelsespark ved bækken. Men da de besøgende børn begynder at kede sig, vil han få dem tilbage - koste hvad det vil! Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:20
Eventyrtid
Finn har fødeselsdag, og en sær Grøn Ridder dukker op og skænker ham en økse. Det er eventyrtid! Gå ikke glip af Finn, Jake og alle deres venner, når de begiver sig ud på deres største eventyr nogensinde i landet Ooo. Find ud af mere om Marceline, Prinsesse Sukkermås, Iskongen og de andre venner.
da
22:30
Eventyrtid
Finn prøver at hjælpe et trist bjerg, men ender med at give andre problemer på halsen. Han prøver at gøre det umulige og stille alle tilfredse, hvilket ikke ser ud til at hjælpe nogen - udover måske ham selv. Det er eventyrtid! Gå ikke glip af Finn, Jake og alle deres venner, når de begiver sig ud på deres største eventyr nogensinde i landet Ooo. Find ud af mere om Marceline, Prinsesse Sukkermås, Iskongen og de andre venner.
da
22:50
Vi' bare bjørne
Bjørnene deltager i et tv-program for brødre, hvor de konkurrerer mod Pandas eks-bedsteven, Tom, og hans roommates. Grizz, Panda og Isbjørn er bare tre outsidere, der gør, hvad de kan for at blive venner med andre. Hvis de på vejen kan få fingrene i noget is (eller kalorielet frozen yogurt, hvis muligt), er det kun en bonus. Hver episode handler om bjørnenes hverdagsproblemer med at finde mad, fjolle rundt og møde folk og den omverden, de befinder sig i. Lige meget hvad de foretager sig, er det åbenlyst, at det på ingen måde er nemt at være en bjørn i den civiliserede og moderne verden.
da