AMC

AMC

AMC je americká komerční kabelová a satelitní televizní stanice, která vysílá převážně klasické hrané filmy, v omezené míře i původní pořady.

United States

TV program - Nedeľa, 12.05.2024

00:05
Street Fighter: Poslední boj
Už siedmy mesiac trvá krutá vojna vo východoázijskom Shadaloo City. Psychopatický diktátor generál M. Bison (Raul Julia) okrem svetovládnych ambícií s obľubou láme nepohodlným ľuďom väz. Veliteľ miestnych jednotiek Zjednotených národov plukovník William F. Guile (Jean-Claude Van Damme) má len sedemdesiatdva hodín na to, aby sa pokúsil o nemožné: infiltrovať shadalooské podsvetie, preniknúť do tajnej Bisonovej pevnosti, odkiaľ chce ovládnuť svet, zlikvidovať patologického tyrana v jeho pevnosti a oslobodiť desiatky rukojemníkov, čím ušetrí nerozhodným Zjednoteným národom mnoho starostí a nezanedbateľných dvadsať miliárd dolárov výkupného. V jeho úsilí mu pomáhajú Ken Masters (Damian Chapa), Ryu Hoshi (Byron Mann) a snaživá novinárka Chun-Li Zangová (Ming Na), poháňaná túžbou po pomste a snahou získať od Guilea exkluzívne interview. Kým Bison sníva o svojom megameste Bisonopolis a vo svojom genetickom laboratóriu pretvára bezmocného zajatca na vražedné monštrum, na bojových člnoch sa k jeho ochrannému mínovému poľu rúti na všetko odhodlaná jednotka, na čele s plukovníkom Guileom...(TV Markíza)
cs
AMC
01:35
Můj otec je šílenec
Komedie o muži (Adam Sandler), který jako teenager na střední škole splodil se svou učitelkou syna (Andy Samberg) a nyní, po letech, přijíždí na synovu svatbu. Ihned se však dostává do konfliktu s nastávající snachou (Leighton Meester).(ssfan)
cs
AMC
03:20
Equilibrium
Ve snaze skoncovat s válkami a nastolit mír se lidstvo rozhodlo zakázat vše, co vyvolává emoce – literaturu, hudbu i umění. Dohledem nad dodržováním zákona je pověřena zvláštní policejní jednotka, která likviduje všechny provinilce, kteří jej poruší. Když však jeden z nejvyšších ochránců pořádku vynechá pravidelnou dávku drogy potlačující emoce, začne si uvědomovat, že nic není tak, jak se zdá.(HBO GO)
cs
AMC
05:00
Close Up III (12)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
05:25
Close Up III (8)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
06:00
Zoom In - Red Notice
cs
AMC
06:15
Close Up III (17)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
06:45
Rozhádaní dědicové
Thomas Henry Butterfly Rainbow Peace je dědic velkého britského vévodství rodiny Bournemouthových, kterého však osud krátce po narození postavil do úplně jiné role. Jeho bláznivá hippie matka, jinak vévodkyně Lucinda, ho totiž v roztržitosti zapomněla v restauraci. Když si vzpomněla a vrátila se pro něj, dítě už bylo pryč. O několik dnů později se jim sice vrátilo, nikdo však netušil, že došlo k záměně za jiné dítě, které se v té době také ztratilo. A tak zatímco malý americký nalezenec vyrostl jako Henry, budoucí britský vévoda Bournemouth, skutečný vévodův potomek vyrostl v obyčejné pakistánské rodině jako Tommy Patel a nastoupil do práce v investiční bankovní firmě, kterou shodou okolností vlastní právě Bournemouthova rodina. O třicet let později náhoda svede Tommyho a poněkud nemotorného Henryho dohromady a dokonce z nich udělá přátele. Když však Tommy zatáhne Henryho na striptýz a do baru, vévoda Bournemouth se rozzlobí a Tommyho vyhodí. Krátce nato však magnát spadne ze své jachty do moře a utopí se. V závěti odkázal veškerý majetek Henrymu, kterého považuje za svého syna a ten vzápětí poté, co nastoupí na jeho místo, Tommyho znovu zaměstná a samozřejmě povýší. Vypráví mu také příběh o tom jak byl ztracený a znovu nalezený a rozhodne se ho představit své rodině. Tím se však věci začnou podivně komplikovat. Vdova Lucinda se místo truchlení rozhodne pro mladého milence a proto začne balit Tommyho, který je jí, z pro ni nepochopitelných důvodů, velmi blízký. A pak Tommymu matka prozradí, že není skutečný Pakistánec a od svých sourozenců se liší protože je adoptovaný. Tommy vyhledá právníka Shadgrinda, který ho kdysi do rodiny Patelových dostal, a tady najde důkazy, z nichž pochopí jak je to s jeho původem. Jenže se také dozví, že v podstatě nemá šanci dědictví získat, pokud je Henry naživu. Zabít ho je pro Tommyho lákavá představa, zejména poté, co se seznámí a zamiluje do Henryho snoubenky Kitty. Vymyslí a provede spoustu rafinovaných pokusů jak Henryho odstranit tak, aby to vypadalo jako nehoda, ani jeden z nich však nevyjde. Když se po čase Kitty narodí syn, rozhodne se Shadgrind, který už se na Tommyho neschopnost nemůže dívat, zabít Henryho i dítě sám a vlastnoručně. Jenže to už si Tommy konečně uvědomil co cítí a rozhodne se Henryho, Kitty i jejich dítě před šíleným právníkem zachránit.(oficiální text distributora)
cs
AMC
08:35
Sen noci svatojánské
Představte si, že nejpopulárnější příběh všech dob ztvárňují největší hvězdy stříbrného plátna v novém, zvláštním prostředí: to je Sen noci svatojánské v režii Michaela Hoffmanna. Zatímco o Hermínu soupeří hned dva nápadníci, Helena trpí při pohledu na muže, kterého miluje a jenž její lásku neopětuje. Jenže díky vílím kouzlům i ten největší cit během okamžiku zmizí a naopak - kde nebyla ani jiskřička, rozhoří se nezvladatelná vášeň... Klasická Shakespearova komedie o lásce a soupeření, tentokrát plná nadpřirozených bytostí. Král Oberon (Rupert Everett) a královna Titanie (Michelle Pfeiffer) vás zvou do svého čarovného lesa...
cs
AMC
10:40
Dva výtečníci
Terence Hill a Bud Spencer nepatria k tým najšikovnejším ľuďom pod slnkom, nevedia si nájsť poriadnu prácu a stíha ich jeden neúspech za druhým. Čo sa však nestane? Keď nastúpia do radov miamského policajného zboru, stanú sa z nich poctiví superpolicajti, ktorí sa so žiadnym kriminálnikom dlho nebabrú. Ich hlavným cieľom je zastaviť výčiny pouličných gangov a tínedžerských gangstrov, vedených Geronimom, mladíkom odetým v indiánskych šatách s insígniami bojovníka.(oficiální text distributora)
cs
AMC
12:40
Konec agenta W4C prostřednictvím psa pana Foustky
Agent W4C je muž s ocelovými nervy a neobyčejným postřehem, který naráz myslí a jedná. Setkáváme se s ním v okamžiku, kdy ho rozkaz Velkého šéfa vytrhuje z vysokohorské idyly, ozvláštněné jen tmavovlasou kráskou a krátkou přestřelkou s nepřátelskými špióny. To vše musí W4C opustit a vydat se do neznámého města Prahy, aby tam „bestiálně krásné“ agentce Alici předal tajný plán na vojenské využití Venuše. Na likvidaci největšího agenta světa, velkého svůdce, sympaťáka a hrdiny však nakonec stačí bezelstně pečlivý obyčejný český účetní Foustka se svým psem Pajdou... Režisér Václav Vorlíček natočil tuto parodii na filmy se špionážní tematikou podle scénáře Oldřicha Daňka v roce 1967. V hlavních rolích diváky potěší Jiří Sovák, Jan Kačer, Květa Fialová, Jan Libíček a další.
cs
AMC
14:20
Valerian a město tisíce planet
Vítejte ve 28. Století. Valerian (Dane DeHaan) a Loreline (Cara Delevingne) jsou speciální vládní agenti pro správu lidských území a jejich úkolem je udržovat pořádek v celém vesmíru. Když zamíří do ohromného mezigalaktického města Alpha, kde spolu po staletí žijí tvorové ze všech koutů galaxie, je jasné, že se tu děje něco nekalého. Aby odhalili tajemnou sílu, která ohrožuje pokojné soužití nejen Alphy, ale celého vesmíru, musí se Laureline s Valerianem pustit do závodu s časem a vypravit se až do samého středu téhle fascinující vesmírné stanice.(Magic Box)
cs
AMC
16:40
Mejdan v Las Vegas
Joy (Cameron Diazová) vyhodil z bytu jej bývalý priateľ a Jacka (Ashton Kutcher) práve vyhodil z práce jeho zamestnávateľ. Obaja nešťastníci poslúchnu svojich najlepších priateľov a vyrazia sa zrekreovať do mesta hriechu - Las Vegas. Hneď v prvý večer na seba narazia pri divokej pitke a, ako to už vo Vegas býva, nakoniec sa aj zosobášia. Keď sa ráno už triezvejšie pozrú na celú  situáciu, zistia, že jediným riešením je okamžitý rozvod. Lenže to by nesmeli do jedného z automatov vhodiť mincu, ktorá im vynesie rozprávkový jackpot - tri milióny dolárov! A to je naozaj priveľa peňazí na to, aby sa rozhádaní novomanželia dohodli, ako s nimi naložia.  Keď sa obrátia s problémom na súd, ten im nariadi pol roka núteného spoločného spolužitia a výhru "zmrazí", aby ňou nemohol disponovať ani jeden z nich. Lenže žiť s človekom, ktorého sotva poznáte a ktorý vás maximálne rozčuľuje, nie je práve jednoduché. Možno bude jednoduchšie úplne ho zničiť... To sa však podarí len v prípade, ak si tí dvaja naozaj nie sú súdení.(TV JOJ)
cs
AMC
18:25
Po čem ženy touží
Seznamte se s Nickem Marshallem (držitel Oscara® Mel Gibson). Úspěšnému reklamnímu manažerovi Nickovi patří celý svět a ženy mu leží u nohou. Tedy alespoň on si to myslí. Svět reklamy se totiž velmi rychle stává světem žen a šovinistický sukničkář Nick se pomalu ocitá na okraji zájmu okolí. Vstupuje Darcy McGuireová (držitelka Oscara® Helen Hunt). Darcy je agenturou najata jako Nickova nadřízená s úkolem vnést do uvadající firmy ženskou perspektivu, která by měla přilákat nové klienty, orientující se právě na ženy. Nickovy problémy ovšem teprve začínají... Neobvyklá nehoda mu totiž umožní, k jeho velkému zděšení, slyšet myšlenky všech žen v jeho okolí. Po konzultaci s psychiatričkou (Bette Midler) se Nick rozhodne využít této nově nabyté schopnosti ve svůj prospěch, a to jak profesní, tak i osobní.
cs
AMC
20:35
Neporazitelný
Nadějný boxer Monroe Hutchen (Wesley Snipes) byl odsouzen k doživotnímu trestu, který si odpykává v přísně střeženém vězení Sweetwateru. Právě tam ovšem přichází jako vězeň i úřadující mistr světa v těžké váze George Ranař Chambers (Ving Rhames). Ten nesnese jakékoli pomyšlení, že by mohl být někdo lepší než on, a Monroea napadne. V připravovaném zápase půjde o hodně. Zvlášť, když jsou v sázce i peněz a svoboda.(Magic Box)
cs
AMC
22:00
Torrente 2 - mise v Marbelle
Hrdina španělského filmu, bývalý policista Torrente se přestěhoval do letoviska Marbella. Protože přišel o všechny peníze, nezbývá mu, než se vrátit ke své někdejší profesi. Při vyšetřování jednoho případu narazí na horkou stopu - městečku hrozí teroristický útok raketovými střelami, v jehož pozadí stojí zločinec Spinelli. Torrente a jeho parťák Cuco si musejí pospíšit, než bude pozdě. Film natočil režisér a představitel titulní postavy Santiago Segura.
cs
AMC
23:45
Vymítač ďábla: Zrození
Otec Lancaster Merrin se rozhodne opustit své rodné Holandsko. Doufá, že odchodem z vlasti vymaže ze své hlavy drásavé vzpomínky na válku, protože jeho zážitky z hrůz válečného běsnění jsou natolik silné, že v něm otřesou dokonce i vírou v Boha. Azyl nalezne Merrin v Keni. Coby kněz je vybrán do archeologické expedice, která provádí vykopávky poblíž prastarého byzantského kostela. Přestože okolo stavby prošly věky, kostel působí dojmem, že ho právě stavitelé opustili. To ale není jediné překvapení, které zde na Merrina čeká. Přímo pod kostelem najde ještě mnohem starší kryptu. A v kryptě spí staletým spánkem cosi, co čeká na nejvhodnější okamžik pro svůj návrat na zem. Něco tak mocného, že jenom samotné jeho procitání vnese šílenství do hlav obyvatel blízké vesnice i posádky britských vojáků, kteří měli hlídat vykopávky. Zlo se probouzí a horor začíná...(oficiální text distributora)
cs
AMC

TV program - Pondelok, 13.05.2024

01:30
Scary Movie 2
Superúspěšný film, který neměl mít pokračování, je opět tady! Tentokrát si vzal na mušku nadpřirozený svět, a nic mu není svaté! Na začátku má poněkud nekonvenční exorcista otec McFelly za úlohu vyhnat z mladé dívky Natashi poltergeista, ale do hry vstoupí celá parta studentů, které znáte z prvního dílu. Jejich dosti šílený profesor totiž zlákal hezkou Cindy a její ujeté kamarádky pod záminkou vědeckého experimentu na víkendový výlet. Po vzrušení toužící studenty ale překvapí šokující a učební látce hodně vzdálený program víkendu - a to zábava teprve začíná!(SPI Film)
cs
AMC
02:40
Alienoid
Během Dynastie Korjo se taoisté pokoušejí vzít tajuplný meč. V současnosti se na Zemi objevují mimozemšťané. Brzy se objeví časoprostorové dveře mezi pozdním obdobím Dynastie Korjo a současností. Díky tomu dochází k vývoji velmi chaotických událostí.
cs
AMC
04:55
Close Up III (7)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
05:25
Close Up III (15)
cs
AMC
05:50
Zoom In - Death on the Nile
cs
AMC
06:00
Zoom In V (29)
cs
AMC
06:15
Close Up III (16)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
06:50
Close Up III (4)
Pořad si posvítí odhalujícím světlem na některá z největších hollywoodských jmen! Domluvte si pravidelnou večerní schůzku se svým oblíbeným hercem či herečkou.
cs
AMC
07:20
Těžký zločin
Úspešná právnička Claire Kubik (Ashley Judd) žije svoj život bez zaváhaní. Skvelá kariéra, nádherný dom a to najdôležitejšie: úžasný manžel. Vedľa nej stojí človek, ktorého miluje a koho pozná lepšie ako kohokoľvek iného. Lenže čo ak sa sa všetko, čo pozná a všetko čo vie ukáže ako lož. Táto nočná mora sa pre Claire stala skutočnou a to všetko po nepodarenej lúpeži u nich doma. Krátko po nej pri dverách stoja agenti FBI jej milovaného manžela Toma odvádzajú v putách. Zdá sa, že Tom sa v skutočnosti volá Ronald Chapman a pred pätnástimi rokmi bol súčasťou tajnej vojenskej operácie v Latinskej Amerike, ktorá sa zmenila na masaker civilistov. Tom sa pred očami svojej milovanej ženy priznal ku všetkému okrem zodpovednosti za masaker. V skutočnosti si však ktosi veľmi želá, aby bol odsúdený. Práve Tom totiž môže identifikovať skutočných vinníkov. Mužov, ktorí vydávali a vykonávali rozkazy zabíjať civilistov. Tak, či onak, onedlho začne súd a Claire je rozhodnutá svojmu manželovi pomôcť. Nepozná však prostredie vojenského súdu a tak se obráti na skúseného vojenského právnika Charlieho Grimesa (Morgan Freeman). Ich cesta za hľadaním pravdy ich však môže stáť život...(oficiální text distributora)
cs
AMC
09:35
Dnes já, zítra ty
Pistolník Bill je propuštěn z vězení a vyhledá další čtyři pistolníky, O´Banniona, Colt Morana, Bennyho Foxe a šerifa Jeffa Miltona, aby pomstil smrt své ženy. Tu zavraždil bandita Elfego, který poté na Billa svalil loupež poštovního dostavníku. Bill a jeho parta Elfega vystopují, ale jsou zajati jeho lidmi... V hlavních rolích Brett Halsey alias Montgomery Ford a Bud Spencer.(špaček421)
cs
AMC
11:20
Karate tiger 1: Neustupuj, nevzdávej se
Jason Stillwell, syn majitele karate školy, je velkým fanouškem Bruce Leeho, sám však ale moc dobře bojovat neumí. Všechno se změní, když se mu jedné noci zjeví duch Bruce Leeho a začne ho trénovat. Jason se naučí ubránit nejen sebe, ale i své nové přátele ze Seattlu a svého otce, za jehož školu ve finále bojuje proti smrtelně nebezpečnému ruskému bojovníkovi Ivanovi (Jean-Claude van Damme).
cs
AMC
13:05
Tisíc a jedna noc (1)
Pohádky tisíce a jedné noci jsou jedním z nejkrásnějších příběhů, které kdy byly napsány. Pojďte si s námi poslechnout královnu Šeherezád, jak vypráví svému muži o Ali Babovi a 40 loupežnících, Aladinovi a spoustu dalších příběhů plných kouzel, statečných hrdinů a krásných žen(oficiální text distributora)
cs
AMC
14:50
Tisíc a jedna noc (2)
Pohádky tisíce a jedné noci jsou jedním z nejkrásnějších příběhů, které kdy byly napsány. Pojďte si s námi poslechnout královnu Šeherezád, jak vypráví svému muži o Ali Babovi a 40 loupežnících, Aladinovi a spoustu dalších příběhů plných kouzel, statečných hrdinů a krásných žen(oficiální text distributora)
cs
AMC
16:30
Super 8
Během léta 1979 je skupinka kamarádů svědkem vlakového neštěstí. V jejich městečku se následně stane řada nevysvětlitelných událostí. Přijdou jim na kloub?
cs
AMC
18:25
Flynn Carsen 2: Návrat do dolů krále Šalamouna
Noah Wyle se vrací jako Flynn Carsen, náš známý Knihovník. Poté, co už jednou zachránil lidstvo, spočívá osud světa opět na Flynnových bedrech. Záhadná mapa ukazující cestu k legendárním dolům krále Šalamouna je jeho jediným klíčem k posvátné Knize Šalamounově. Když ho přepadnou a o tuto mapu oloupí, vydá se Flynn do Maroka, kde potká svůj osud v podobě krásné profesorky Emily Davenportové (Gabrielle Anwarová), která je stejně tak chytrá jak Flynn, ne-li více. Společně se vydávají nalézt tajemné doly krále Šalamouna a snaží se přitom zůstat o krok před neznámými protivníky, kterí mají v úmyslu zneužít mox skrytou v Knize Šalamounově.(oficiální text distributora)
cs
AMC
20:10
Highlander
Vynikajúca snímka o mužovi, ktorého cesta vedie cez stáročia a o súboji, ktorý začal v roku 1536 na škótskych pláňach a skončil o 450 rokov neskôr v New Yorku. Jeho hrdinom je Connor MacLeod (Christopher Lambert), pôvodne horal zo škótskej Vysočiny, ktorý sa v prológu stretne v garážach Madison Square Garden v súboji s mečmi s neznámym mužom. Connor MacLeod, narodený začiatkom šestnásteho storočia, patrí medzi nesmrteľných, ktorí prechádzajú stáročiami a bojujú proti sebe navzájom a všetci spoločne proti démonickému Kurganovi, stelesňujúceho Zlo. Ten chce získať všetku energiu, aby sa zmocnil sveta a zmenil ho v peklo. Na životný súboj MacLeoda dôkladne pripraví španielsky šľachtic Ramirez. Každý z vyvolených v sebe má časť energie potrebnej na zlomenie nesmrteľnosti. Energia, ktorá po sťatí hlavy prechádza do tela víťaza a násobí tak jeho silu. A len ten posledný, ktorý v sebe nazhromaždí energiu všetkých ostatných, jej má dostatok, aby dokázal zlomiť kliatbu a mohol sa stať človekom s výnimočnými schopnosťami a skúsenosťami. Počas rozprávania sa Connor v spomienkach vracia do rôznych epoch a období svojho života.(TV Markíza)
cs
AMC
22:00
Walking Dead: Daryl Dixon, The (6)
Darylův příjezd do Francie spustí řetězec násilných událostí, které nechtěně ohrozí mladého chlapce v srdci vznikajícího náboženského hnutí.
cs
AMC