Da Vinci

Da Vinci

Da Vinci kanalı her yaştan meraklı zihni hayat boyu süren eğitim yolculuğunu kutlamak için bir araya getirmeyi amaçlayan, özgün ve yenilikçi bir eğitim televizyon kanalıdır.

Turkey

Guia de TV - domingo, 19/05/2024

00:00
 Sihirli Sayılar : Hannah...
Dr Hannah Fry, modern matematiğin merkezinde, evrenin temel yapı taşları hakkında matematiğin ortaya koyduğu bir paradoksu araştırıyor. Acayip - Dr Hannah Fry, matematiğin evrenin temel yapı taşları olan atom altı parçacağı kuantum dünyası hakkında neler ortaya koyduğunu araştırıyor. Modern matematiğin kalbinde, mantığın temelini baltalayan bir paradoksu ele alıyor.
tr
01:00
 Bunları biliyor muydun?
Duygular bazen 'iyi' ve 'kötü' olarak ayrılabilir ancak onları sağlığa yönlendirmeyi öğrendiğimiz zaman hepsi iyidir. Gülmek ve Ağlamak - Duygular bazen 'iyi' ve 'kötü' olarak ayrılabilir ancak onları sağlığa yönlendirmeyi öğrendiğimiz zaman hepsi iyidir.
tr
01:30
 Bunları biliyor muydun?
En sevdiğimiz tatlılar bile bilim yardımıyla yapılır. Deneyler eğlenceli tatlı tariflerinin sırrını ortaya çıkarıyor. Şekerler - En sevdiğimiz tatlılar bile bilim yardımıyla yapılır. Deneyler eğlenceli tatlı tariflerinin sırrını ortaya çıkarıyor.
tr
02:00
 Bunları biliyor muydun?
Dinozorlarla ilgili bir sürü efsane vardır. Bilim bu eski fikirleri değiştirecek yeni buluşlara imza attı. Dinozorlar! - Dinozorlarla ilgili bir sürü efsane vardır. Bilim bu eski fikirleri değiştirecek yeni buluşlara imza attı.
tr
02:30
 Bunları biliyor muydun?
İnsanların gelişmiş mental yetenekleri vardır, ancak hayvanlar sürekli bize bunları geliştirmenin yollarını gösterirler. İnsanlar ve Hayvanlar - İnsanların gelişmiş mental yetenekleri vardır, ancak hayvanlar sürekli bize bunları geliştirmenin yollarını gösterirler.
tr
03:00
 Bunları biliyor muydun?
Kışın üşütüp, grip olup, boğazımızı incitebiliriz ancak bunlardan kaçınabiliriz. Bilim soğuk mevsimlerde sağlıklı kalmanın sırlarını sunuyor. Kış Mevsimi - Kışın üşütüp, grip olup, boğazımızı incitebiliriz ancak bunlardan kaçınabiliriz. Bilim soğuk mevsimlerde sağlıklı kalmanın sırlarını sunuyor.
tr
03:30
 Bunları biliyor muydun?
Tırnak yemek, ter kokusu ve kötü alışkanlıklar hayatımızı olumsuz etkiler. Bu problemlerden kurtulmanın yolları vardır. Kötü Alışkanlıklar - Tırnak yemek, ter kokusu ve kötü alışkanlıklar hayatımızı olumsuz etkiler. Bu problemlerden kurtulmanın yolları vardır.
tr
04:00
 Bunları biliyor muydun?
İnsanların ve hayvanların doğum öncesi ve sonrası deneyimleri tartışılıyor. Bebek Olmak - İnsanların ve hayvanların doğum öncesi ve sonrası deneyimleri tartışılıyor.
tr
04:30
 Bunları biliyor muydun?
Yemeklerimiz, arabalarımız, oyuncaklarımız ve mobilyalarımız bizim için güvenli mi diye güvenlik teste sokuluyor. Güvenlik Testleri - Yemeklerimiz, arabalarımız, oyuncaklarımız ve mobilyalarımız bizim için güvenli mi diye güvenlik teste sokuluyor.
tr
05:00
 Bunları biliyor muydun?
Robotlar ve özel efektler uzun süredir etrafımızdalar. Artık daha da muhteşem hale geliyorlar! Arkalarındaki bilimi keşfedelim. Robotlar ve Özel Efektler - Robotlar ve özel efektler uzun süredir etrafımızdalar. Artık daha da muhteşem hale geliyorlar! Arkalarındaki bilimi keşfedelim.
tr
05:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Smart Irrigation Bears Fruit - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
05:30
 Bunları biliyor muydun?
Kokular, ağrılar, gaz, vücutlarımız bazı tuhaf tepkiler verir ama tüm bunların bir nedeni vardır. Vücut Tepkileri - Kokular, ağrılar, gaz, vücutlarımız bazı tuhaf tepkiler verir ama tüm bunların bir nedeni vardır.
tr
05:54
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. The Future Is: Hands-free Driving - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın.
tr
06:00
 Bunları biliyor muydun?
IQ Testi zekayı ölçmek için keşfedilmiştir. Hafızalarınızı geliştirmenin yolları var. Beyni Güçlendirin - IQ Testi zekayı ölçmek için keşfedilmiştir. Hafızalarınızı geliştirmenin yolları var.
tr
06:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. The Roaming Recycler - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
06:30
 Bunları biliyor muydun?
Doğal afetler büyük hasarlara neden olabilir ama bunlardan ders alıp yeni teknolojiyle gerekli önlemleri alabiliriz. Fırtına Zararı - Doğal afetler büyük hasarlara neden olabilir ama bunlardan ders alıp yeni teknolojiyle gerekli önlemleri alabiliriz.
tr
06:54
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Tomorrow on TV - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
07:00
 İcatlar Dünyası
Sunucu Alie Ward, bir evcil hayvan şefini, telefon şarj eden bir çantayı, ağrı gideren bir cihazı ve suyu temizlemenin yolunu bulan bir mucidi tanıtıyor. Evcil Hayvan Şefi - Sunucu Alie Ward, evcil hayvanlar için yemek yapma işi kuran bir adamı, telefonu kablosuz şarj eden bir çantayı, ilaçsız ağrı gideren bir cihazı ve suyu temizlemein yeni yolunu bulan bir mucidi tanıtıyor.
tr
07:18
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie bir hulahopun havada nasıl durduğunu öğreniyor ve biz de çadırın nasıl yapıldığını öğreniyoruz. Hulahop ve Çadır - Maddie, bir hulahopu havada tutmak için vücudumuzu nasıl hareket ettirdiğimizi ve bir çemberin bir daire içinde hareket etmesini sağlamak için merkezcil kuvvet denen şeyi nasıl kullandığını öğreniyor.
tr
07:33
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie nasıl temiz içme suyu elde ettiğimizi ve havuçların yer altında nasıl büyüdüğünü öğreniyor. İçme Suyu ve Havuç - Maddie evlerimizden, doğal kaynaklardan ve yağmurdan su toplayan bir rezervuara gidiyor. Sonra, küçük tohumlardan nasıl havuç olduğunu öğrenmek için bir çiftliğe gidiyor.
tr
07:48
 Kural Tanımayan Hayvanlar
Madagaskar'ın göletlerindeki kurbağa yuvaları birçok avcının uçamayacağı noktada ve güvenli. Ama bu durum yaban arılarına engel değil. Yaban Arısı - Madagaskar'ın göletlerindeki kurbağa yuvaları birçok avcının uçamayacağı noktada ve güvenli. Ama bu durum yaban arılarına engel değil.
tr
07:51
 Kural Tanımayan Hayvanlar
Fil Ayağı bitkisi kokusu sayesinde böcekleri kendine çeker.Polenlerini bulaştırır ve başka Fil Ayağı bitkilerine de polenlerini gönderir. Fil Ayağı - Fil Ayağı bitkisi kokusu sayesinde böcekleri kendisine çeker. Sonra onları sıkıştırır, polenlerini bulaştırır ve onları serbest bırakarak diğer Fil Ayağı bitkilerine polenlerini gönderir.
tr
07:54
 Kural Tanımayan Hayvanlar
Sula Granti kuşları yumurtalarını Galapagos Adalarının zeminine bırakır. Yavrular doğduğunda yalnızca güçlü olanlar hayatta kalır. Sula Granti - Sula Granti kuşları yumurtalarını Galapagos Adalarının zeminine bırakır. Yavrular doğduğunda yalnızca güçlü olanlar hayatta kalır.
tr
08:00
 Bitz ve Bob
Herkes büyük yetenek gösterisi için numarasını yapıyor. Ancak hiçbir şey planlandığı gibi gitmeyince, Purl yardım etmek için hazır. Gösteri Dünyası - Herkes büyük yetenek gösterisi için numarasını yapıyor. Ancak hiçbir şey planlandığı gibi gitmeyince, Purl yardım etmek için hazır.
tr
08:12
 Bilim Patlaması
Eric yeni bir uçurtma yapıyor. İki tarafının eşit, yani simetrik olduğundan emin oluyor. Böylece uçurtma dengeli bir şekilde uçabilecek. Uçurtma Uyanıklığı - Eric yeni bir uçurtma yapıyor. İki tarafının eşit, yani simetrik olduğundan emin oluyor. Böylece uçurtma dengeli bir şekilde uçabilecek. Farklı türde pek çok uçurtma olduğunu ama hepsinin uçmak için rüzgara ihtiyaç duyduğunu öğreniyor.
tr
08:15
 Doktor Panda
Doktor Panda Hoopa'yı merdivenli kamyonla kurtarır. Moo, tavuklarından birinin ağaca takılmasından sonra planladığı piknik için endişelenir. Ağaçta Bir Tavuk - Doktor Panda Hoopa'yı merdivenli kamyonla kurtarır. Moo, tavuklarından birinin ağaca takılmasından sonra planladığı piknik için endişelenir.
tr
08:24
 Tamircikler
Profesör Eugenius, hem anahtar kartının hem de Elisa'nın içeride olduğunu unutarak kendini laboratuvarın dışına kilitlemeyi başarıyor!. Anahtar Kartı - Profesör Eugenius, hem anahtar kartının hem de Elisa'nın içeride olduğunu unutarak kendini laboratuvarın dışına kilitlemeyi başarıyor! Tamircikler, Elisa onları görmeden Profesörü içeri nasıl alacaklarını bulmak zorunda.
tr
08:30
 Tamircikler
Tamircik çocukları yanlışlıkla iki elmayı karıştırdıktan sonra Profesör Eugenius, Elisa'nın zehirli elmayı yediğine inanıp panikler. Kalite Ölçer - Tamircik çocukları yanlışlıkla iki elmayı karıştırdıktan sonra Profesör Eugenius, Elisa'nın zehirli elmayı yediğine inanıp panikler.
tr
08:36
 Yaratıcı Aktiviteler
'Sihirli Unicorn Aslan' yapmayı öğrenin. Sihirli Unicorn Aslan - 'Sihirli Unicorn Aslan' yapmayı öğrenin.
tr
08:39
 Süper Kahraman Sprinter...
Pessi'nin yasaları mutlu olmayı yasaklar. Sprinter ve Leo, o ve Opti'nin tekrar mutlu olması için onu yasaları değiştirmeye çalışıyorlar. Saçma Kanunlar - Pessi'nin yasaları mutlu olmayı yasaklar. Sprinter ve Leo, o ve Opti'nin tekrar mutlu olması için onu yasaları değiştirmeye çalışıyorlar.
tr
08:45
 Süper Kahraman Sprinter...
Bumble akşam yemeği için leziz Dünya yemekleri pişirmek istiyor. Ama Bumble, hiç Dünya yemeği yemedi. Nasıl yapacağını nasıl bilecek?. Bumble'ın Yemekleri - Bumble akşam yemeği için leziz Dünya yemekleri pişirmek istiyor. Ama Bumble, hiç Dünya yemeği yemedi. Nasıl yapacağını nasıl bilecek?.
tr
08:48
 Darwin ve Newts
Darwin ve Newts, Tuhura roket gemisine biner ve güneş sistemini keşfederek yol boyunca sekiz gezegenin her biri hakkında biraz bilgi edinir. Uzay Kaşifleri - Darwin ve Newts, Tuhura roket gemisine biner ve güneş sistemini keşfederek yol boyunca sekiz gezegenin her biri hakkında biraz bilgi edinir.
tr
09:03
 Bitz ve Bob
Bitz ve Bob'a katılın ve bir sal inşa etmenin ağır bir kayayı su üzerinde hareket ettirmeye nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin. Salla ve Yuvarla - Bitz ve Bob'a katılın ve bir sal inşa etmenin ağır bir kayayı su üzerinde hareket ettirmeye nasıl yardımcı olabileceğini öğrenin.
tr
09:15
 Bilim Patlaması
Eric, ellerinizi yıkamazsanız bakterilerin ne kadar kolay yayıldığını göstermek için bir deney yapıyor. Makro-Mikroplar - Eric, ellerinizi yıkamanın bakterilerin yayılmasını önleyebileceğini keşfediyor. Bu küçük mikropların kişiden kişiye yayılmasının ne kadar kolay olduğunu göstermek için bir deney yapıyor.
tr
09:18
 Bitz ve Bob - Sen De...
Karton ve kurdeleden spor ayakkabı yapıyoruz. Batma Hissi - Karton ve kurdeleden spor ayakkabı yapıyoruz.
tr
09:24
 Addison
Ayrton Park Devlet Okulu'na son derece gelişmiş bir bilgisayar ödünç verildiğinde, kasabada gizemli siber olaylar olmaya başlar. Gizemli Bipler Ve Boplar - Ayrton Park Devlet Okulu'na son derece gelişmiş bir bilgisayar ödünç verildiğinde, kasabada gizemli siber olaylar olmaya başlar. Ve Addison, olayların dünya çapında bir gizem ağının parçası olup olamadığını merak eder.
tr
09:39
 Küçük Hanımın Soruları
Mili iki doğum günü partisine davetli: En yakın arkadaşı ve erkek arkadaşı olmasını istediği kişi. Nasıl karar verecek?. İkilem - Mili iki doğum günü partisine davetli: En yakın arkadaşı ve erkek arkadaşı olmasını istediği kişi. Nasıl karar verecek?.
tr
09:48
 Doktor Panda
DJ olmak kolay bir iş gibi görünüyor. Ancak Leo, June'un doğum günü için özel bir şarkı isteyince, Doktor Panda onu çılgınca aramaya başlar. İstek Görevi - DJ olmak kolay bir iş gibi görünüyor. Ancak Leo, June'un doğum günü için özel bir şarkı isteyince, Doktor Panda onu çılgınca aramaya başlar.
tr
10:00
 Doktor Panda
Doktor Panda'ya, Richy'nin yeni bir dinozor sergisi hazırlaması için yardım ettiği Panda Şehri müzesinde katılın. Kemik Bilmecesi - Doktor Panda'ya, Richy'nin yeni bir dinozor sergisi hazırlaması için yardım ettiği Panda Şehri müzesinde katılın.
tr
10:09
 Doki
Neden bazı madeni paraların içinde delikler var? Takım, madeni paraların delik olduğu Yap, Mikronezya'ya uçar. Büyük Para - Neden bazı madeni paraların içinde delikler var? Takım, madeni paraların delik olduğu Yap, Mikronezya'ya uçar.
tr
10:24
 Kratt Kardeşler
Zach ve Donita, mücevherleri için mercan toplamaya başlarlar. Martin ve Chris onları durdurabilecek mi?. Mercanların Kurtarısı: Rocket Jaw - Zach ve Donita, mücevherleri için mercan toplamaya başlarlar. Martin ve Chris onları durdurabilecek mi?.
tr
10:48
 Bunu Daha İyi Nasıl...
Bir avokado gülünün nasıl yapıldığını, plajda kumdan kurtulmayı ve ailenizi bir havuç numarası ile korkutmanın yollarını öğreniyoruz. Gabe'in Havuç Şakası - Bir avokado gülünün nasıl yapıldığını, plajda kumdan kurtulmayı ve ailenizi bir havuç numarası ile korkutmanın yollarını öğreniyoruz.
tr
10:57
 Bunu Daha İyi Nasıl...
Kendi parti hoparlörlerinizi ve beslenme çantanız için yenilebilir yumurta yapmayı öğreniyoruz. Ve harika bir kahvaltı şakası var. Abishek'in Hoparlörleri - Kendi parti hoparlörlerinizi ve beslenme çantanız için yenilebilir yumurta yapmayı öğreniyoruz. Ve harika bir kahvaltı şakası var.
tr
11:06
 Yaratıcı Aktiviteler
Mutlu bir gezegen yapmak bizim elimizde!. Mutlu Gezegen - Mutlu bir gezegen yapmak bizim elimizde!.
tr
11:09
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Dr Chris, virüsleri anlatmak için Dr Xand'i dev bir su balonunun içine koyuyor, Dr Chris kulak şeklinin işitmemize etkisini keşfediyor. Xand Patlıyor! - Dr Chris, virüslerin vücuda nasıl saldırdığını anlatmak için Dr Xand'i dev bir su balonunun içine koyuyor, Dr Chris kulak şeklinin nasıl işitmemizi sağladığını keşfediyor. Acil Servis'te Eva egzama sorunu yaşıyor, Demi ise yanık tedavisi görüyor.
tr
11:39
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie neden gece ve gündüzü yaşadığımızı ve bir güneş panelinin nasıl çalıştığını öğreniyor. Güneş Paneli ve Gece-Gündüz - Maddie, gün batımını analiz etmek için hızlandırılmış kamera kullanarak neden gündüz ve geceyi yaşadığımızı öğrenir.
tr
11:57
 Doki
Anabella'nın tuhaf balığı gerçekten uçabilir mi? Öğrenmek için ABD, Kaliforniya'da bir 'kuş adam' yarışmasına gidiyorlar!. Uçan Balık - Anabella'nın tuhaf balığı gerçekten uçabilir mi? Öğrenmek için ABD, Kaliforniya'da bir 'kuş adam' yarışmasına gidiyorlar!.
tr
12:09
 Bilimi Kendin Yap
Topları saatte 650 kilometre hızla atan bir pinpon topu patlatıcısı ve hızlı ve kolay bir sokak kızağı yapmayı öğrenin. Garaj Meraklıları 1 - Sunucu Steve Spangler, bir atölye garajında çılgın icatlar ve oyuncaklar yapıyor. Topları saatte 650 kilometre hızla atan bir pinpon topu patlatıcısını ve hızlı ama kolay bir sokak kızağını nasıl yapabileceğinizi gösteriyor.
tr
12:33
 Kratt Kardeşler
Martin ve Chris, Aviva'dan Sinekkuşu güçlerine sahip yeni bir güç diski oluşturmasını ister. Bir Sinek Kuşuna Dokunmak - Martin ve Chris, Aviva'dan Sinekkuşu güçlerine sahip yeni bir güç diski oluşturmasını ister.
tr
13:00
 Bitz ve Bob
Purl bir oyun yönetiyor ancak seyirciler gelmeye başlamadan önce, Bitz bazı sahne değişikliklerinin hemen yapılması gerektiğini fark ediyor. Kırmızı Başlıklı Bev - Purl bir oyun yönetiyor ancak seyirciler gelmeye başlamadan önce, Bitz bazı sahne değişikliklerinin hemen yapılması gerektiğini fark ediyor.
tr
13:15
 Araştırmacı Takım
Bu iki parçalık bölümde Olympia, ortağıyla ilgili bir sır keşfeder. Ajan Otis Kimdir? - Bölüm 2 - Bu iki parçalık bölümde Olympia, ortağıyla ilgili bir sır keşfeder.
tr
13:30
 mathXplosion
Kesin notalar nasıl oluşuyor? Bu bölümde kesirlerin çalınan tam, yarım ve çeyrek notalar üzerindeki rolünü öğreniyoruz. Müziğin Kesir Notaları - Kesin notalar nasıl oluşuyor? Bu bölümde kesirlerin çalınan tam, yarım ve çeyrek notalar üzerindeki rolünü öğreniyoruz. Eric sadece kesirleri kullanarak kendi havalı şarkısını yazabilecek mi?.
tr
13:33
 Araştırmacı Takım
Bu iki parçalık bölümde, ajanlar ortak bir düşmanla savaşmak için bir araya gelmelidir. Tuhaflar ve Sonlar - Bölüm 1 - Bu iki parçalık bölümde, ajanlar ortak bir düşmanla savaşmak için bir araya gelmelidir.
tr
13:45
 mathXplosion
İki ayna arasındaki açıyı azalttıkça objelerin sayısının arttığını hiç farkettin mi?Acaba sonsuzluğu görebilir miyiz?. Gizemli Çarpım Ericleri - İki ayna arasındaki açıyı azalttıkça objelerin sayısının arttığını hiç farkettin mi? Eğer aynalar birbirine paralel olursa sonsuzluğu görebilir miyiz? Eric bunu öğrenebilmek için başka bir paralele gidiyor.
tr
13:48
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Kızlar takımı Moğolistan'da efsanevi göçebelerin sporlarını öğreniyor. Bugün keçilere kement atıp yakalamayı öğreniyorlar. Moğolistan Günü 4 - Kızlar takımı ve sunucu Camille Ucan, Moğolistan'da efsanevi göçebelerin sporlarını öğreniyor. Bugünün konusu hayvan becerileri, keçileri yakalamak ve kement atmayı öğrenmek.
tr
14:09
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Kızlar takımının Moğolistan'daki macerasının son günü! Bugün yerlilere karşı destansı bir bayrak yarışı yapıyorlar. Moğolistan Günü 5 - Kızlar takımının göçebelerin becerilerini öğrendikleri Moğolistan'daki macerasının son günü. Bugün yerlilere karşı destansı bir bayrak yarışına katılıyorlar.
tr
14:24
 Bilim Patlaması
Eric, kırmızı, mavi ve sarı boyanız varsa, onları karıştırarak pek çok farklı renk oluşturabileceğinizi öğreniyor. Renk Patlaması - Eric, farklı renkte boyalar oluşturmak için boyaları karıştırmanın yeterli olduğunu öğreniyor. Elinizde temel renkler olan, kırmızı, mavi ve sarı olduğu sürece, pek çok yeni ton oluşturabilirsiniz.
tr
14:30
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, kilidin içinde bir anahtarın nasıl çalıştığını, kumun nasıl cama ve sonra da vazoya dönüştürüldüğünü öğreniyor. Kilit Anahtarı ve Cam - Maddie evi araştırıyor. Anahtarın bir kilidin içinde nasıl çalıştığını öğreniyor.
tr
14:48
 Denizaltı Kaşifleri
Kara Orca korsanları, Nektonların denizaltılarında nadir bir hazine olduğunu düşünüp, onlara saldırıyorlar. Kara Orka - Kara Orca korsanları, Nektonların denizaltılarında nadir bir hazine olduğunu düşünüp, onlara saldırıyorlar.
tr
15:09
 Bil Bakalım
Su ayıları yaklaşık 1 milimetre uzunluğa sahip deniz canlılarıdır. Roketle uzaya gönderilmiş ve yaşayabildikleri gözlemlenmiştir. Hayvanlar Uzayda Yaşayabilir mi? - Su ayıları yaklaşık 1 milimetre uzunluğa sahip deniz canlılarıdır. 2007 yılında bu canlıların bir roketin dışında uzaya gittiği ve yaşayabildiği gözlemlenmiştir.
tr
15:15
 Tek Bir Şey
Futbol serbest stil dünya şampiyonu Laura Biondo, rekor kıran futbol becerilerini sergiliyor. Laura Biondo: Serbest Stil Futbol Şampiyonu - Laura Biondo, bir dakikada en çok futbol kontrol numarası yapan rekor da dahil olmak üzere pek çok Guinness Dünya Rekoru unvanına sahip.
tr
15:30
 Bilimi Geliştirmek
Phil bir Rube Goldberg Makinesi inşa eder. Yerçekimi ve enerji çeşitlerini kullanarak bir pastayı uçurmayı dener. Rube Goldberg Makinesi - Phil bir Rube Goldberg Makinesi inşa eder. Yerçekimi, potansiyel enerji, kinetik enerji, kimyasal enerji ve elektrik enerjisi kullanarak bir pastayı uçurmayı dener.
tr
15:54
 Neşeli Soytarılar
Ustabaşı Howler, bizi bir Orta çağ şantiyesinde gezdiriyor ve katedral binasının perde arkasını gösteriyor. Katedraller - Ustabaşı Howler, bizi bir Orta çağ şantiyesinde gezdiriyor ve katedral binasının perde arkasını gösteriyor.
tr
16:00
 Siyaya – Vahşi...
Bir grup genç maceracı, Güney Afrika'daki Zebra Dağı Ulusal Parkı'nda yolculuklarına devam ediyor ve bazı siyah gergedanlar görüyorlar. Afrika'nın Boynuzu - Bir grup genç maceracı, Güney Afrika'daki Zebra Dağı Ulusal Parkı'nda yolculuklarına devam ediyor.ve bazı siyah gergedanlar görüyorlar. Korucular onlara Siyah ve Beyaz Gergedanları anlatıp onları korumanın önemi hakkında bilgilendiriyor.
tr
16:30
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Doktorlar pankreasın yaptığı inanılmaz görevi ortaya çıkarır ve hastane postacısıyla tanışırlar. Dr Xand bio camı araştırır. Pankres ve Postacı - Doktorlar pankreasın yaptığı inanılmaz görevi ve hastane postacısıyla tanışırlar.Xand bilim adamlarının kırılan kemikleri yapıştırmak için kullandıkları bio camı nasıl yaptıklarını araştırır.
tr
17:00
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Erkekler takımı, ilk eğitim gününü Maya top oyunu Pitz ile geçiriyor ve sunucu Karim yerel bir lezzet olan kırmızı biberleri deniyor. Guatemala Günü 2 - Guatemala'daki erkekler takımı macerasının ikinci günü ve Maya top oyunu Pitz'deki yoğun antrenmanlarının ilk günü. Sunucu Karim, sevilen yerel bir biberi denemek için dışarı çıkıyor.
tr
17:18
 Tek Bir Şey
Müthiş Mallakhamb ekibi, Mallakhamb direğinde kadim becerilerini Guiness Dünya Rekoru'na ulaşmak için nasıl kullandıklarını gösteriyor. Incredible Mallakhamb: Kadim Hint Cimnastiği - Mallakhamb, tahta bir direk üzerinde akrobatik hareketler yapmayı içeren eski bir Hint sporudur.
tr
17:36
 İcatlar Dünyası
Sunucu Alie Ward, ışıklı boyayı, dik durmanın bir yöntemini, minik bir yazıcıyı, yiyecekleri daha uzun süre dayanmasını sağlayan bir mucidi tanıtıyor. Işıklı Boya - Sunucu Alie Ward, ışıklı boyanın mucitlerini, dik durmanızı sağlayan bir yöntemi, cebinize sığan bir yazıcıyı ve büyükannesinin çay tarifiyle yiyeceklerin dayanma süresini arttıran bir kadını tanıtıyor.
tr
17:57
 Neşeli Soytarılar
Mütevazı insanlar Howler ve Dove, Lord Roach'ın ziyafetine davet edilir. Ancak bir yığın kural ve düzenleme var. Davet - Mütevazı insanlar Howler ve Dove, Lord Roach'ın ziyafetine davet edilir. Ancak bir yığın kural ve düzenleme var.
tr
18:00
 Bear Grylls'ın sunduğu...
Mucit ve mühendis Robert Langer ve Nobel Ödüllü kimyager Frances Arnold, bilimdeki ödüllü kariyerlerini anlatıyor. Mucit (Robert Langer) ve Asi (Frances Arnold) - Bear Grylls'in sunduğu Olağanüstü Olmak'ın bu bölümünde, tarihte en çok alıntı yapılan mühendis ve mucit Robert Langer ve Nobel Kimya Ödülü sahibi Frances Arnold, bilimdeki ödüllü kariyerlerini dile getiriyor.
tr
18:27
 Bear Grylls'ın sunduğu...
Sıkı Dostlar'ın ödüllü aktrisi ve yapımcı Courteney Cox ve Hollywood film yıldızı Channing Tatum başarı hikayelerini anlatıyor. Dost (Courteney Cox) ve Şovmen (Channing Tatum) - Bear Grylls'in sunduğu Olağanüstü Olmak'ın bu bölümünde, Sıkı Dostlar'ın ödüllü aktrisi ve yapımcı Courteney Cox, nasıl bir TV yıldızı olduğunu anlatıyor ve Channing Tatum, zor durumdaki bir öğrenciden tanınmış bir..
tr
18:48
 Bunları biliyor muydun?
Bilim sadece laboratuar ile sınırlı değil. Bilim bize günlük yaşantımızı her yerde kolaylaştıran bir sürü yenilik sundu. Günlük Nesneler - Bilim sadece laboratuar ile sınırlı değil. Bilim bize günlük yaşantımızı her yerde kolaylaştıran bir sürü yenilik sundu.
tr
19:21
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, protez bacakların nasıl yapıldığını öğreniyor ve fıstıkları tespit edebilen özel bir köpekle tanışıyor. Protez Bacak ve Arama Köpeği - Maddie, protez bacak yapımını öğreniyor.
tr
19:33
 Harika Gezegen
Okyanusun iki zirve yırtıcısı olan Batı Kanada'daki Katil Balina ve Cod Burnu'ndaki Büyük Beyaz Köpekbalığı'nı takip ediyoruz. Okyanusun Zirvesi - Okyanusun iki zirve yırtıcısı olan Batı Kanada'daki Katil Balina ve Cod Burnu'ndaki Büyük Beyaz Köpekbalığı'nın araştırma maceralarını takip ediyoruz.
tr
20:00
 Alzheimer Tedavisi
Bilim insanları Alzheimer hastalığının nedenini ve tedavi yollarını araştırmak için ilerleme kaydediyor. Alzheimer Tedavisi - Alzheimer, dünyadaki yaşlanan nüfusta en hızlı büyüyen hastalıktır. Bu belgesel, hastalığı en erken aşamalarında yakalamaya çalışan bilim insanlarının, ve nedenini anlayıp tedavi geliştirmek için çalışan araştırmacıların bulgularını sunuyor.
tr
20:54
 Futuris
Avrupa-Çin araştırma projesi, uçak üretimi için daha fazla çevre dostu malzemeler geliştirmeye çalışıyor. Çevreci Uçaklar - Avrupa-Çin araştırma projesi, uçak üretimi için daha fazla çevre dostu malzemeler geliştirmeye çalışıyor. Burada ki zorluk, yangına dayanıklı, hafif, doğal elyaf kompozitler yaratmak.
tr
21:00
 Büyüme Yolculuğu
Hepimiz daha uzun yaşıyoruz ve yaşlılık hakkındaki fikrimiz değişiyor. Fikrimiz, kaç yaşında hissettiğimizi etkileyebilir. Altın Yıllar - Hepimiz daha uzun yaşıyoruz, yaşlı olarak düşündüğümüz kavram artık değişiyor. Bize hissettiğimiz kadar genç olabileceğimiz söylense de, bilim artık bunun hiç bu kadar gerçek olmadığını kanıtlıyor.
tr
21:57
 Futuris
Avrupa'nın dört bir yanındaki araştırmacılar, zehir bazlı ilaçların diyabet ve alerjilerin çözümü olup olmadığını bulmaya çalışıyorlar. İyileştiren Zehirler - Kobra gibi zehirli hayvanlar tehlikelidir ama aynı zamanda hastalıkların tedavisini için yardımcı da olabiliyorlar. Araştırmacıların 203 farklı türden 4000 toksiniçıkarıp, tanımlayıp, sınıflandırdıklarını göstereceğiz.
tr
22:00
 Bilimi Kendin Yap
Steve Spangler soda şişesi, balon, sirke ve pipet kullanarak nasıl roket yapabileceğini gösteriyor. Roketler - Bu bölümde sunucumuz Steve Spangler soda şişesi, balon, sirke ve pipet kullanarak nasıl roket yapabileceğini gösteriyor.
tr
22:21
 Futuris
Algoritmler domuzların sağlıklarını arttırabilir mi? Bilimadamları bu sorunun yanıtını bulabilmek için sofistike bir çözüm ürettiler. Akıllı Hayvan Çiftliği - Algortimler nasıl domuzların sağlığını arttırırabilir? Scientists of the EU-PLF projesinin araştırmacıları bu sorunun cevabını aramakta ve çiftçilerin büyükbaşlarının sağlık durumlarını kontrol edebilmeleri için sofistike bir platfom..
tr
22:27
 Futuris
Bilimadamları, sıfır etki yoluyla orman yenilenmesinin tohumunu atacak bir sera geliştiriyorlar. Seyyar Sera - Zephyr projesinin bilimadamları ormanları sıfır etki ve uygun maliyetle yeşertecek olan birmobil-sera geliştiriyorlar. Bu “mobil orman çocuk yuvası” doğa üzerinde beklenen pozitif etkiyi yaratacak mı?.
tr
22:30
 Bilimi Kendin Yap
Sunucumuz Steve Spangler marketten alınan malzemelerle sabundan nasıl sufle yapabileceğini gösteriyor. Mutfak Kimyası - Mutfağında keşfedilmeyi bekleyen büyük bir laboratuvar var! Sunucumuz Steve Spangler marketten alınan malzemelerle sabundan nasıl sufle yapılabileceğini gösteriyor.
tr
22:51
 Futuris
Bu sefer insanları tehlikeli açık hava durumlarından kurtarmak için dizayn edilen robotları test eden araştırmacılara,İtalya'ya gidiyoruz. Meşgul Dahi ve Koruyucu Robotlar - Eşekarıları, eşekler, ve şahinler sadece hayvan değillerdir: onlar insanları Alp'ler gibi tehlikeli ortamlardan kurtarabilmek için dizayn edilmiş robotlardır. Bu bölümde, bu prototiplerin test edildiği İtalya'daki Aosta Vadisine gideceğiz.
tr
22:57
 Futuris
Bu bölümde, deniz ekosistemimizin kimyasal kirlilik seviyesinin nasıl doğru şekilde gözlemlendiğini anlamaya çalışacağız. Deniz Kirliliğini Gözetlemek - Deniz ekosistemimizin kimyasal kirlilik seviyesininasıl etkili, doğru, hızlı ve hesaplı bir şekilde gözlemleriz? Buna bir cevap verebilmek için, Bravo projesinin araştırmacıları, ilk insansız keşif gemilerini test ediyorlar.
tr
23:00
 Alzheimer Tedavisi
Bilim insanları Alzheimer hastalığının nedenini ve tedavi yollarını araştırmak için ilerleme kaydediyor. Alzheimer Tedavisi - Alzheimer, dünyadaki yaşlanan nüfusta en hızlı büyüyen hastalıktır. Bu belgesel, hastalığı en erken aşamalarında yakalamaya çalışan bilim insanlarının, ve nedenini anlayıp tedavi geliştirmek için çalışan araştırmacıların bulgularını sunuyor.
tr
23:48
 Futuris
Bol ve yetiştirmesi kolay olan mikroalgler, sürdürülebilir besin ve gıda olmayan ürünler için umut veren bir besleme stoğu olma yolunda. Global Gözlem - Bol ve yetiştirmesi kolay olan mikroalgler, sürdürülebilir besin ve gıda olmayan ürünler için umut veren bir besleme stoğu olma yolunda. Bu bölümde mevcut teknolojilere göz atmak için İspanya, Portekiz ve Holanda'ya gidiyoruz.
tr

Guia de TV - segunda, 20/05/2024

00:00
 Büyüme Yolculuğu
Hepimiz daha uzun yaşıyoruz ve yaşlılık hakkındaki fikrimiz değişiyor. Fikrimiz, kaç yaşında hissettiğimizi etkileyebilir. Altın Yıllar - Hepimiz daha uzun yaşıyoruz, yaşlı olarak düşündüğümüz kavram artık değişiyor. Bize hissettiğimiz kadar genç olabileceğimiz söylense de, bilim artık bunun hiç bu kadar gerçek olmadığını kanıtlıyor.
tr
00:51
 Futuris
Galaksimizin, geçmiş, günümüz ve gelecekteki yıldız dağılımlarının yeniden inşası için araştırmacılar galaktik düzlemi analiz ettiler. Samanyolu - Galaksimizin, geçmiş, günümüz ve gelecekteki yıldız dağılımlarının yeniden inşası için araştırmacılar galaktik düzlemi analiz ettiler. Samanyolunun şekline sahip ipliksi yapısı olan kütlesinin beklenmedik gözlemi.
tr
00:54
 Futuris
İtalyan araştırmacılar, Avrupa geneline yayılmış 25.000 numune ile Avrupa'daki toprağın sağlığını değerlendiriyor. Toprağın Derinlikleri - İtalyan araştırmacılar, Avrupa geneline yayılmış 25.000 numune ile Avrupa'daki toprağın sağlığını değerlendiriyor.Acaba çabaları, hükümetlerin, toprakların çıkarı için yeni yasalar çıkarmaya yardım edecek mi? ?.
tr
01:00
 Bunları biliyor muydun?
Müziğin üzerimizde duygusal ve fiziksel etkileri vardır. Hayvanlar iletişim kurmak için müziği kullanır. Teknoloji müziği dijital çağa taşıyor. Müziğin Gücü - Müziğin üzerimizde duygusal ve fiziksel etkileri vardır. Hayvanlar iletişim kurmak için müziği kullanır. Teknoloji müziği dijital çağa taşıyor.
tr
01:30
 Bunları biliyor muydun?
Köpekler bizim gibi düşünmezler. Düşüncelerimiz bizi fiziksel olarak etkileyebilir ve yeni teknoloji sayesinde nesneleri bile kontrol edebilir. Aklın Gücü - Köpekler bizim gibi düşünmezler. Düşüncelerimiz bizi fiziksel olarak etkileyebilir ve yeni teknoloji sayesinde nesneleri bile kontrol edebilir.
tr
02:00
 Bunları biliyor muydun?
Bilim mikro teknoloji sayesinde büyük buluşlar yapıyor. Minik hayvanları geliştirmeye bile yardımcı olabiliyor. Mikro Teknoloji - Bilim mikro teknoloji sayesinde büyük buluşlar yapıyor. Minik hayvanları geliştirmeye bile yardımcı olabiliyor.
tr
02:30
 Bunları biliyor muydun?
Uykuya ihtiyaç duyarız. Yeni teknolojiler daha iyi uyumamız için gelişiyor. Bazı hayvanlar için gün biz uyuduğumuzda başlar. Gecenin Sırları - Uykuya ihtiyaç duyarız. Yeni teknolojiler daha iyi uyumamız için gelişiyor. Bazı hayvanlar için gün biz uyuduğumuzda başlar.
tr
03:00
 Bunları biliyor muydun?
Teknoloji polislere suçları çözmeleri için yardım ediyor, üstelik insanları ve hayvanları eğitmek de suçları çözümlemeye yardımcı olabilir. Son Teknoloji İle Suçları Çözmek - Teknoloji polislere suçları çözmeleri için yardım ediyor, üstelik insanları ve hayvanları eğitmek de suçları çözümlemeye yardımcı olabilir.
tr
03:30
 Bunları biliyor muydun?
Derimiz bizi her gün koruyan sıra dışı bir organdır. Bazen verdiği tepkiler sert olabilir. Derinin Sırları - Derimiz bizi her gün koruyan sıra dışı bir organdır. Bazen verdiği tepkiler sert olabilir.
tr
04:00
 Bunları biliyor muydun?
En vahşi hayvanları bile eğitmek mümkündür. Pil Adam elektriği nasıl kontrol ettiğini gösteriyor ve baloncuklar arkasındaki bilim açıklanıyor. Pil Adam - En vahşi hayvanları bile eğitmek mümkündür. Pil Adam elektriği nasıl kontrol ettiğini gösteriyor ve baloncuklar arkasındaki bilim açıklanıyor.
tr
04:30
 Bunları biliyor muydun?
Üç boyutlu teknoloji sayesinde kıyafetlerimizi değiştirebilir, gerçek organlar üretebilir ve kendimizin sanal klonlarını üretebilir hale geleceğiz. 3D Teknoloji Çağı - Üç boyutlu teknoloji sayesinde kıyafetlerimizi değiştirebilir, gerçek organlar üretebilir ve kendimizin sanal klonlarını üretebilir hale geleceğiz.
tr
05:00
 Bunları biliyor muydun?
Sesimiz kişiliğimizle ilgili pekçok ipucu verebilir. Değişik tekniklerle sesi değiştirebiliriz. Sesin Yolları - Sesimiz kişiliğimizle ilgili pekçok ipucu verebilir. Değişik tekniklerle sesi değiştirebiliriz.
tr
05:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. X-ray Expertise - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
05:30
 Bunları biliyor muydun?
Gözlerimizin birşeyleri görürken beynimizi kandırma yeteneği vardır. Görsel Algı - Gözlerimizin birşeyleri görürken beynimizi kandırma yeteneği vardır.
tr
05:57
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. A Machine Which Can Read Your Mind - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın.
tr
06:00
 Bunları biliyor muydun?
OKB, fobiler ve yeme bozuklukları bir aşama olabilir ya da hayatımızı etkileyebilir. Ne zaman sorun haline gelir ve nasıl tedavi edilir?. OKB ve Fobiler - OKB, fobiler ve yeme bozuklukları sadece bir aşama olabilir ya da hayatımızı önemli şekilde etkileyebilir. Bunlar ne zaman sorun haline gelir ve nasıl tedavi edilir?.
tr
06:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. A Robot In Mind - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
06:30
 Bunları biliyor muydun?
Teknolojiye sayesinde tatillerimiz daha rahat olabiliyor. Güneş ürünlerinde sürekli yenilikler var. Güneş Teknolojisi - Teknolojiye sayesinde tatillerimiz daha rahat olabiliyor. Güneş ürünlerinde sürekli yenilikler var.
tr
06:57
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. A Sweet Solution - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
07:00
 Bilimi Kendin Yap
Sesimizi değiştirebilir miyiz? Sunucumuz Steve Spangler, bu bölümde gazın gücünden nasıl yararlanabileceğimizi gösteriyor. Gaz - Sesimizi değiştirebilir miyiz? Sunucumuz Steve Spangler, bu bölümde gazın gücünden nasıl yararlanabileceğimizi gösteriyor.
tr
07:21
 Futuris
Bilim insanları, 'nanotaşıyıcılar' olarak adlandırılan nanoparçacıklarda ki aktif maddeleri kullanarak bir tedavi araştırıyorlar. Osteoatrit - Bilim insanları nano ilaçlar kullanarak osteoartrit tedavisi için çalışıyorlar. Nanopartiküllerdeki aktif maddeler, sorunlu bölgeye giderek, yeni hücreleri uyarıp,enflamasyonu azaltıyorlar.
tr
07:24
 Futuris
Bilim insanları deniz tabanını sonar teknolojisi ile keşfetmek için hidrofonlar ve sensörler ile donatılmış su altı robotları kullanıyorlar. Deniz Tabanı Haritası - Bilim insanları, su telefonları ve sensörler ile donatılmış özel su altı robotları ile sualtı araştırmalarında devrim yaratıyor. Sonar teknolojisini kullanarak su altını keşfediyorlar.
tr
07:30
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, bir tekne pervanesinin bir tekneyi nasıl hareket ettirdiğini ve bir sıcak hava balonunun nasıl yapıldığını öğreniyor. Tekne Pervanesi ve Sıcak Hava Balonu - Maddie, seyahat etmenin farklı yollarını araştırıyor. Bir tekne pervanesinin bir tekneyi suda nasıl ittiğini öğreniyor ve bir fabrikaya gidip, birbirine dikilmiş birçokparçadansıcak hava balonu yapımını görüyor.
tr
07:45
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie bir hastaneye gidip damarları görmek için özel bir ışık kullanıyor ve fiberglas ipliklerin alçıları nasıl güçlendirdiğini öğreniyor. Tansiyon Aleti ve Alçı - Maddie bir hastaneye gidip derinin altındaki damarları görmek için özel bir ışık kullanıyor ve bir tanesini koluna takarak nasıl alçı yapıldığını öğreniyor. Ayrıca fiberglas ipliklerin alçıları nasıl güçlendirdiğini de öğreniyor.
tr
08:00
 Bitz ve Bob
Pop ve Zip, yüksek bir binanın tepesinde mahsur kalırlar ve aşağı inmeye korkarlar. Onları indirmenin bir yolu var mı?. Büyük Pop Tepede - Pop ve Zip, yüksek bir binanın tepesinde mahsur kalırlar ve aşağı inmeye korkarlar. Onları indirmenin bir yolu var mı?.
tr
08:12
 Bilim Patlaması
Eric, kırılmanın gözlerimizi nasıl yanılttığını göstermek için bir bardak suyla eğlenceli bir deney yapıyor. Kırılma - Eric, kırılmanın gözlerimizi nasıl yanılttığını göstermek için eğlenceli bir deney yapıyor. Bir nesneye baktığımızda, ışığın üzerindeki yansımasını gördüğümüzü öğreniyor.
tr
08:15
 Doktor Panda
Doktor Panda, dükkanında mallarını satan bir çömlekçidir. Daha fazla çömlek yapması gerektiğini fark eder. Ama hiç kili kalmamaıştır!. Çömlekçi - Doktor Panda, dükkanında mallarını satan bir çömlekçidir. Daha fazla çömlek yapması gerektiğini fark eder. Ama hiç kili kalmamaıştır!.
tr
08:21
 Doktor Panda
Bir diş hekimi olan Doktor Panda, Moo'yu sakinleştirmek ve diş muayenesi konusunda sakinleşmesi için yaratıcılığını kullanmak zorundadır. Diş Hekimi - Bir diş hekimi olan Doktor Panda, Moo'yu sakinleştirmek ve diş muayenesi konusunda sakinleşmesi için yaratıcılığını kullanmak zorundadır.
tr
08:30
 Tamircikler
Tom Thomas'ın ona ne kadar yemek vermesi gerektiğini anlamak için Chewsocka'yı babasının ofisindeki tartı üzerinde tartması gerekiyor. Tartı - Tom Thomas'ın ona ne kadar yiyecek vermesi gerektiğini anlamak için Chewsocka'yı babasının ofisinde eski moda tartıyla tartması gerekiyor.
tr
08:36
 Tamircikler
Tamircikler, bir cihazın - robotik bir elektrikli süpürgenin - görünüşü karşısında şaşkına dönüyor, ve onu internette aratıyorlar. İnternet - Tamircikler, bir cihazın - robotik bir elektrikli süpürgenin - görünüşü karşısında şaşkına dönüyor. Daha yaşlı tamircikler ne olduğunu anlamaya çalışırken, Simka ve Nolik gizemi çözmek için interneti kullanır.
tr
08:42
 Tamircikler
Tom Thomas, kumbarasında ne kadar para olduğunu bilmek ister ve sayması için Nolik'i içine gönderir. Domuzcuk Bankası - Tom Thomas, kumbarasında ne kadar para olduğunu bilmek ister ve sayması için Nolik'i içine gönderir. Ne yazık ki Nolik'i geri almanın tek yolu kumbarayı parçalamak.
tr
08:48
 Darwin ve Newts
Darwin ve Newts, Güneş'in batarken nereye gittiğini bulmaya çalışır ve Güneş gökyüzünde 'hareket ettiğinde' gerçekte neler olduğunu öğrenir. Güneşin Peşinde - Darwin ve Newts, Güneş'in batarken nereye gittiğini bulmaya çalışır ve Güneş gökyüzünde 'hareket ettiğinde' gerçekte neler olduğunu öğrenir.
tr
09:03
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Dokko'nun güneş deneylerinin sürekli kaybolması hakkında bir komplo teorisi var. Geçersiz Hipotez - Dokko'nun güneş deneylerinin sürekli kaybolması hakkında bir komplo teorisi var. Pin, onu durdurmaya çalışan gizli bir topluluk olmadığını ve tersini söylemenin bilime aykırı olduğunu söyleyerek onu rahatlatmaya çalışıyor.
tr
09:18
 Süper Kahraman Sprinter...
Süper kahraman Sprinter Galore, iki süper düşmanın tuzağına düşer, Kleopatra ve DiktaThor. Sprinter onlardan kurtulabilecek mi?. Bir Süper kahramana Üç Düşman - Süper kahraman Sprinter Galore, iki süper düşmanın tuzağına düşer, Kleopatra ve DiktaThor. Sprinter onlardan kurtulabilecek mi?.
tr
09:24
 Süper Kahraman Sprinter...
Kleopatra, süper kahraman Sprinter'ı yakalamak için görünmezlik boyası kullanır. Ama yine de süper gücünü kullanabileceğini unutuyor. Görünmez Hırsız! - Kleopatra, süper kahraman Sprinter'ı yakalamak için görünmezlik boyası kullanır. Ama yine de süper gücünü kullanabileceğini unutuyor.
tr
09:30
 Addison
Ayrton Park'ta kayıp bir papağan göründüğünde, Addison ipuçlarını deşifre ederek onu gerçek sahibine iade etmenin bir yolunu bulmalıdır. Kayıp Papağan - Ayrton Park'ta kayıp bir papağan göründüğünde, Addison, başıboş kuşun söylediği şifreli ifadelerden ipuçlarını deşifre ederek, onu gerçek sahibine iade etmenin bir yolunu bulmalıdır.
tr
09:45
 Küçük Hanımın Soruları
Mili babası için resim yapıyor, ama abisi Luk resmin çirkin olduğunu söylüyor. Mili, resmin nasıl güzel olabildiğini merak ediyor. İyi veya Güzel - Mili babası için bir resim yapıyor, ama abisi Luk resmin çirkin olduğunu söylüyor. Mili çok üzülüyor ve resmin hangi durumda güzel kabul edildiğini merak ediyor.
tr
09:54
 Doki
Bir kasırga gerçekten bir evi kaldırabilir mi? Takım, Oklahoma yakınlarındaki bir meteoroloji istasyonuna uçar. Bir Kasırga Hikayesi - Bir kasırga gerçekten bir evi kaldırabilir mi? Takım, Oklahoma yakınlarındaki bir meteoroloji istasyonuna uçar.
tr
10:09
 Kosmix
Kit ve Bay Pil, nereye gidecekleri konusunda tartışırlar. Kit yalnız gider, ancak manzaraların arkadaşıyla daha keyifli olduğunu fark eder. Yıldızlar ve Takımyıldızlar - Kit ve Bay Pil, nereye gidecekleri konusunda tartışırlar. Kit yalnız gider, ancak manzaraların arkadaşıyla daha keyifli olduğunu fark eder.
tr
10:15
 Kosmix
Bay Pil'in doğum günü için özel bir hediye arayan Kit, süpernovanın ne olduğunu öğrenir. Süpernova - Bay Pil'in doğum günü için özel bir hediye arayan Kit, süpernovanın ne olduğunu öğrenir.
tr
10:18
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, bulaşık makinesinin kirli bulaşıkları nasıl temizlediğini, ve ağaçların nasıl kesilip masaya dönüştürüldüğünü öğreniyor. Bulaşık Makinesi ve Masa - Maddie, bulaşık makinesinin kirli bulaşıkları nasıl temizlediğini öğreniyor.
tr
10:39
 Bitz ve Bob
Prenses Purl, prenses kalabilmek için nadir bulunan bir yaratıkla dans etmelidir. Bu zor görevde Bitz ona nasıl yardım edeceğini bulmalıdır. Baloncuk Görevi - Prenses Purl, prenses kalabilmek için nadir bulunan bir yaratıkla dans etmelidir. Bu zor görevde Bitz ona nasıl yardım edeceğini bulmalıdır.
tr
10:54
 Doktor Panda
Doktor Panda ve Toto, bir meteor yağmuru için yıldızları izlemeye Leo'ya gidiyorlar, ama meteor yağmuru uyku saatlerinden çok sonra başlıyor. Yıldızlı Gece - Doktor Panda ve Toto, bir meteor yağmuru için yıldızları izlemeye Leo'ya gidiyorlar, ama meteor yağmuru uyku saatlerinden çok sonra başlıyor.
tr
11:03
 Doktor Panda
Doktor Panda ve Hoopa, Moo'nun ahırından Olette'in evine büyük bir çok amaçlı bir spor makinesini taşımakla görevlendirilir. Yanlış Taşıma - Doktor Panda ve Hoopa, Moo'nun ahırından Olette'in evine büyük bir çok amaçlı bir spor makinesini taşımakla görevlendirilir.
tr
11:09
 İcatlar Dünyası
Alie Ward, hayvanlar için tasarlanan tekerlekli sandalyenin mucitlerini, acil durum telefon antenini ve ses dalgalarını anlatıyor. Hayvanlar İçin Tekerlekli Sandalye - Alie Ward, engelli evcil hayvanlar için tekerlekli sandalye yapan bir aileyi, acil durum anteninin mucitlerini ve yangın söndürme ses dalgalarını anlatıyor. İcatlar için para toplama konusunda ipuçları veriyor.
tr
11:33
 Araştırmacı Takım
Merkezde elektrik kesildiğinde, Tuhaf Takım, ejderha yumurtalarının sıcaklığını kontrol etmenin bir yolunu bulmalıdır. Ejderhalar - Merkezde elektrik kesildiğinde, Tuhaf Takım, ejderha yumurtalarının sıcaklığını kontrol etmenin bir yolunu bulmalıdır.
tr
11:48
 Smorph ile Elektrik
Bir hayalet Smorph'un uyumasını engelliyor. Smorph, hayaletin ne istediğini anlamaya çalışıyor. Hayalet Hikayesi - Bir hayalet Smorph'un uyumasını engelliyor. Smorph, hayaletin ne istediğini anlamaya çalışıyor.
tr
11:54
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Doktorlar, ne yediğimizi bilmenin ve vücudumuza bakmanın neden önemli olduğunu göstermek için yiyecek ve dışkıyı araştırıyor. Yiyecek ve Dışkı - Doktorlar, ne yediğimizi bilip vücudumuza bakmanın önemini göstermek için yiyecek ve dışkıyı araştırıyor. Yemeğimizde ne kadar gizli şeker olduğunu gösteriyorlar.
tr
12:24
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Doktorlar nefes almamızı sağlayan kası ortaya çıkarmak için opera sanatçısına gidiyorlar.Dna laboratuvarı yardımıyla hırsızı yakalıyorlar. Opera Kasları - Doktorlar nefes almamızı sağlayan kası ortaya çıkarmak için bir opera sanatçısına gidiyorlar. Dr.Xand sütünü çalan hırsızı bulmak için DNA laboratuvarını kullanıyor.Acil serviste kaşı açılmış ve kendi parmağını zımbalamış iki hasta var.
tr
12:54
 mathXplosion
Bu bölümde, ressamlar tarafından objelere derinlik vermek için kullanılan “perspektif” adlı heyecanlı verici bir konseptle tanışıyoruz. Gün Batımında Kaybolmak - Bazı şeylerin düz yüzeyde sanki kaybolacak kadar uzakta durduğunu fartkettin mi? Bu bölümde, ressamlar tarafından objelere derinlik vermek için kullanılan “perspektif” adlı bir konseptle tanışıyoruz.
tr
13:00
 Bilimi Geliştirmek
Phil kıyafetlerini çıkarıp, kendi yaptığı su geçirmez spreyi sıkıp havuza giriyor. Peki gerçekten kuru kalabilecek mi?. Kimya - Phil kıyafetlerini çıkarıp, kendi yaptığı su geçirmez spreyi sıkıp havuza giriyor. Peki gerçekten kuru kalabilecek mi?.
tr
13:24
 Bilimi Kendin Yap
Steve Spangler bu bölümde hava basıncı yaratmak için 55 galon çelik kullanıyor. Basınç - Steve Spangler hava basıncının etkisini içeren evde de yapabileceğin deneyler gösteriyor. Steve 55 galon çeliği kullanırken büyük bir göz yanılsaması meydana geliyor.
tr
13:51
 Da Vinci'nin Buluş...
Döngülerin programlamada nasıl kullanıldıklarını ve nasıl kırılabildiklerini öğrenelim. Programlama Döngüsü - Döngülerin programlamada nasıl ve neden kullanıldıklarını ve bir döngüyü tamamlanmadan nasıl durdurabileceğimizi keşfedelim.
tr
13:54
 Siyaya – Vahşi...
Kuş Adası'na bir kestirme yol bulmaya çalışan gençler, vahşi yaratıklarla çevrili ıssız bir kum tepesinde mahsur kalıyor. Batı Yakası - Kuş Adası'na Gidiş - Kuş Adası'na bir kestirme yol bulmaya çalışan gençler, ıssız bir kum tepesinde mahsur kalıyor. Gece olunca, onları hem korkutan hem de büyüleyen hayvanlarla karşılaşıyorlar.
tr
14:21
 Bil Bakalım
Matematikçi ve kriptograf Alan Turing, leoparların neden benekli olduğuna dair kimyasal bir teori geliştirmiştir. Leoparların Benekleri - Matematikçi ve kriptograf Alan Turing, leoparların neden benekli olduğuna dair kimyasal bir teori geliştirmiştir. Bu teori kanıtlanmadı ancak biyokimyacılar onun öngördüğü gibi hareket eden kimyasallar keşfettiler.
tr
14:24
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Barry, gemide bir solucanın izlerini buluyor ve onu bulmaya çalışıyor. Neyse ki, Dokko nu uzay kaçağının izini nasıl süreceğini biliyor. İstilacı - Barry, gemide bir solucanın izlerini buluyor ve o baş belasını bulmaya çalışıyor. Neyse ki, Dokko nu uzay kaçağının izini nasıl süreceğini biliyor. .
tr
14:39
 Kaptan Pin'le Uzay Yolculuğu
Wally, uzaydaki kahramanca bir görevde Pin'e yardım ediyor. Ama deneye ters gidiyor ve Pin'in deneği kontrolün dışında büyüyor. Kontrolsüz Deney - Wally, uzaydaki kahramanca bir görevde Pin'e yardım ediyor. Ama deneye ters gidiyor ve Pin'in deneği kontrolün dışında büyüyor. Wally umduğundan fazlasını bulmuş olabilir.
tr
14:54
 Kratt Kardeşler
Bir grup kokarca Tortuga'yı ele geçirip evlerine çevirdiğinde, Vahşi Kratt'lar karargahlarını geri almanın bir yolunu bulmalıdır. Kokarca! - Bir grup kokarca Tortuga'yı ele geçirip evlerine çevirdiğinde, Vahşi Kratt'lar karargahlarını geri almanın bir yolunu bulmalıdır.
tr
15:18
 Bunu Daha İyi Nasıl...
Oriel dev parti oyuncağını kırıyor. Jenna'nın sahte bir yemek numarası fikri var. Yas, karpuz patlatmak için arkadaşlarını topluyor. Kanka Buluşları - Oriel dev parti oyuncağını kırıyor. Jenna'nın sahte bir yemek numarası fikri var. Yas karpuz patlatmak için arkadaşlarını topluyor ve herkes eğleniyor.
tr
15:33
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Erkekler takımı ve sunucu Karim Zeroual, Brezilya'da Capoeira dövüş sanatı ile tanışıyor ve ilk kez yerel yaşamın tadına varıyor. Brezilya Günü 1 - Erkekler takımı ve sunucu Karim Zeroual, Brezilya'da Capoeira dövüş sanatı ile tanışıyor ve ilk kez yerel yaşamın tadına varıyor.
tr
15:54
 Dünyadaki İlginç Sporlar
Erkekler takımı Brezilya'daki maceralarının ikinci gününde Capoeira dövüş sanatı üzerine yoğun bir ders alıyor ve sunucu Karim yemek yapıyor. Brezilya Günü 2 - Erkekler takımı Brezilya'daki maceralarının ikinci gününde Capoeira dövüş sanatı üzerine yoğun bir ders alıyor. Bu sırada sunucu Karim bir sürü yemek yapıyor.
tr
16:09
 Neşeli Soytarılar
Orta Çağ'da, içeridekileri tehlikelerden korumak için kaleler inşa edilirdi. Düşman saldırıları inşaat sürecini zorlaştırıyor. Sağlam Kaleler Yapmak - Orta Çağ'da, içeridekileri tehlikelerden korumak için kaleler inşa edilirdi. Düşman saldırıları inşaat sürecini zorlaştırıyor.
tr
16:15
 Denizaltı Kaşifleri
Dünyadaki en nadir kaplumbağa çalındı ve Nektonlar onu arıyor. Ancak bir tuzak içine düşüyorlar. Ada Kaplumbağaları - Dünyadaki en nadir kaplumbağa çalındı ve Nektonlar onu arıyor. Ancak bir tuzak içine düşüyorlar.
tr
16:39
 Keşfetmeye Ne Dersin?
Maddie, bir asma köprünün nasıl işlediğini ve çocuk parkı zemininin nasıl yapıldığını öğreniyor. Köprüler ve Çocuk Parkı Zemini - Maddie, asma köprünün nehir boyunca insanları ve trafiği taşımak için güçlü kablolar kullandığını öğreniyor.
tr
17:00
 Tek Bir Şey
Ninja savaşçısı Jimmy Choi ve fitness tutkunu Alex Goulding bize dünya rekoru dahil takım olarak her şeyi nasıl başarabilecğimizi anlatıyor. Alex Goulding ve Jimmy Choi: Güçlü İkilinin Becerileri - Ninja savaşçısı Jimmy ve spor tutkunu Alex, şınav çekerken en fazla çifte beşlik çakma Guinness Dünya Rekoru'nu kırmak çin birlikte nasıl çalıştıklarını anlatıyor! Güçlü ikili, Aisheshek Magauina ile..
tr
17:15
 Tek Bir Şey
Güçlü Kadın Mihaela Brinzoiu, alışılmadık bir mutfak ekipmanı olan kızartma tavasını bükmek için gereken gücü ve beceriyi gösteriyor!. Mihaela Brinzoiu: Tava Büken Çelik Eller - Mihaela Brinzoiu, bir dakika içinde en fazla kızartma tavası bükme Guinness Dünya Rekorunu kırarken on tane tavayı büken zorlu ve güçlü bir kadındır. Alan Pixsley ile tanışıp, güçlü bir kadın olma hikayesini paylaşıyor.
tr
17:30
 Bil Bakalım
Fibonacci dizisindeki her sayı bir önceki iki sayının toplanması ile oluşur. Bu dizilim birçok bitkide gözlemlenebilir. Bitkiler ve Sayılar - Fibonacci dizisindeki her sayı bir önceki iki sayının toplanması ile oluşur. Bu dizilim birçok bitkide gözlemlenebilir.
tr
17:33
 Harika Gezegen
Fiji'deki mercanlardan, Kanada Rocky Dağları'ndaki buzullara kadar gezegenimizin en inanılmaz doğal oluşumlarından bazılarını keşfedin. Doğa Ana'nın Mucizeleri - Dünya'nın en inanılmaz doğal oluşumları keşfederken, sunucu Philippe Cousteau Junior'a katılın. Fiji'deki farklı mercan türlerine bakacağız.
tr
18:00
 Bilimi Geliştirmek
Phil yumurta kırarak madde-bilimi tanıtıyor. Polimer, köpük ve zırh kullanarak bir balkabağı deneyi yapıyor. Balkabağı Deneyi - Phil yumurta kırarak madde-bilimi tanıtıyor. Ardından deneyleri zirveye çıkarıp polimer, köpük ve zırhı koruyucu olarak kullanıp bir balkabağının düşünce kırılmamasını sağlıyor.
tr
18:24
 mathXplosion
Peki ya birisi sınıfında en az iki kişinin aynı doğum gününe sahip olması konusunda seninle iddiaya girerse?Bu iddiayı kabul eder misin?. Doğum Günü Olasılığı - Peki ya birisi sınıfında en az iki kişinin aynı doğum gününe sahip olması konusunda seninle iddiaya girerse?Bu iddiayı kabul eder misin? Eğer kabul etseydin sınıfında 23 kişi olacaktı ve kazanma şansın vardı.
tr
18:27
 mathXplosion
Bu bölümde güvenilir ölçüm birimlerinin kulaç ve boyumuz gibi günlük objelerden çıkabileceğini öğrenceğiz. Mükemmel Kare - Bu bölümde güvenilir ölçüm birimlerinin kulaç ve boyumuz gibi günlük objelerden çıkabileceğini öğrenceğiz. Peki sen hangi şekilsin? Herkes gibi bir kare mi, yoksa uzun veya kısa bir dikdörtgen mi? Öğren ve şaşır!.
tr
18:30
 İcatlar Dünyası
Alie Ward, hayvanlar için tasarlanan tekerlekli sandalyenin mucitlerini, acil durum telefon antenini ve ses dalgalarını anlatıyor. Hayvanlar İçin Tekerlekli Sandalye - Alie Ward, engelli evcil hayvanlar için tekerlekli sandalye yapan bir aileyi, acil durum anteninin mucitlerini ve yangın söndürme ses dalgalarını anlatıyor. İcatlar için para toplama konusunda ipuçları veriyor.
tr
18:54
 Neşeli Soytarılar
Orta Çağ'da Kara Veba Avrupa'yı kasıp kavuruyor! Ancak Küçük Lewis her seferinde hastalıktan kurtulmayı başarıyor. Kara Veba - Orta Çağ'da Kara Veba Avrupa'yı kasıp kavuruyor! Ancak Küçük Lewis her seferinde hastalıktan kurtulmayı başarıyor.
tr
18:57
 Neşeli Soytarılar
Howler'ın uykusu çok ağır! Raven onu uyandırmak için, Orta Çağ'da zamanı ölçmek için kullanılan tüm teknikleri ortaya çıkarıyor. Zamanı Ölçmek - Howler'ın uykusu çok ağır! Raven onu uyandırmak için, Orta Çağ'da zamanı ölçmek için kullanılan tüm teknikleri ortaya çıkarıyor.
tr
19:00
 Bear Grylls'ın sunduğu...
Tenis efsanesi Roger Federer ve Indy 500 yıldızı Danica Patrick, dünyanın en iyisi olma hikayelerini paylaşıyor. En İyisi (Roger Federer) ve Yarışçı (Danica Patrick) - Bear Grylls'in sunduğu Olağanüstü Olmak'ın bu bölümünde, tenis efsanesi, Fransa Açık ve Grand Slam galibi Roger Federer ve Indy araba yarışlarında dünyanın en başarılı kadını Danica Patrick, dünyanın en iyisi olma..
tr
19:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. A Machine Which Can Read Your Mind - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın.
tr
19:30
 Görevimiz: İnsan Vücudu
Doktorlar vücudun nasıl hareket ettiğini gösteriyor ve Dr. Chris koluna kan emen bir sülük yapıştırıyor. Vücut Hareketleri - Doktor Chris ve Doktor Xand, beynin vücut hareketlerinin nasıl kontrol ettiğini gösteriyorlar. Dr. Chris koluna kan emen bir sülük yapıştırıyor. Acil servise çenesi kilitlenen ve düştüğü için dikiş atılması gereken iki ayrı hasta geliyor.
tr
20:00
 Bilimi Kendin Yap
Tulsa, Oklahoma'dan canlı yayın - Tuvalet Kağıdı Topu yapmayı öğrenin ve tozdan nasıl ateş yaratılacağını keşfedin. Tulsa - Sunucu Steve Spangler çılgın deneylerini Oklahoma, Tulsa'da sahnede canlı olarak gerçekleştiriyor. Tuvalet Kağıdı Topu yapmayı gösteriyor ve tozdan ateş yaratmanın sırrını ortaya çıkarıyor.
tr
20:24
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. New Green Materials - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
20:30
 Bilimi Kendin Yap
Nasıl balçık yapılacağını, onu sanata dönüştürmeyi ve on kat yükseklikten bir slime düşürdüğünüzde ne olacağını öğrenin!. Slime - Sunucu Steve Spangler 'slime' ile uğraşıyor. Nasıl yapılacağını ve nasıl sanata dönüştürüleceğini gösteriyor. Sonra, on kat yükseklikten bir fıçı slime attığınızda ne olacağını keşfediyor.
tr
20:54
 Yenilik
Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlerden bazılarına göz atın. Plug-in Savings - Avrupalı bilim insanları ve girişimciler tarafından geliştirilen müthiş heyecan verici ürünlere göz atın. Enerji tasarruflu lambadan laboratuvarda üretilen kalp kapakçığına, su altı yolculuğundan uzaktan kumandalı robot itfaiyeciye, her şey var.
tr
21:00
 Teknoloji ve Bilim
Görgü tanığı görüntüleri ve yeni teknoloji, gezegendeki en hızlı rüzgarlar olan kasırgaların yaşamını gösteriyor. Kasırga - Görgü tanığı görüntüleri ve yeni teknoloji, kasırgaların yaşamlarını, onları oluşturan dev fırtınalardan, karmaşık atmosferik koşullara ve dokunduğu şeyi yıkan korkunçgüçlerine kadar gösteriyor.
tr
21:36
 Teknoloji ve Bilim
Görgü tanığı görüntüleri ve ileri teknoloji, buzdağlarına ve çevrelerindeki inanılmaz hayat hakkıda yeni bilgiler veriyor. Buzdağı - Görgü tanığı görüntüleri ve ileri teknolojinin, buzdağlarının doğuşu, yaşam döngüsü ve çevrelerindeki inanılmaz yaşam hakkında verdiği yeni bilgiler, bilim insanlarının iklim değişikliğinin deniz sıcaklıklarını ve kutuplardaki kırılgan ekosistemleri..
tr
22:00
 Bilimi Kendin Yap
Sesimizi değiştirebilir miyiz? Sunucumuz Steve Spangler, bu bölümde gazın gücünden nasıl yararlanabileceğimizi gösteriyor. Gaz - Sesimizi değiştirebilir miyiz? Sunucumuz Steve Spangler, bu bölümde gazın gücünden nasıl yararlanabileceğimizi gösteriyor.
tr
22:21
 Futuris
Harvest4D projesi araştırmacıları karmaşık anıtların akıllı telefonlarla 4D yeniden inşasınımümkün kılmanın yolları üzerinde çalışıyor. Cebinizdeki 3D - Harvest4D projesi araştırmacıları karmaşık anıtların akıllı telefonlar ve bilgisayar yazılımları ile 4D yeniden inşasını mümkün kılmanın yolları üzerinde çalışıyorlar. Bunu yapmak için yenilikçi bir algoritm üzerinde çalışıyorlar.
tr
22:27
 Futuris
Bu bölümde, biofilm enfeksiyonundan- protezi olan insanlar için oldukça tehlikeli bir enfeksiyon- etkilenmiş bir hastayı ziyaret ediyoruz. Bakteriye Karşı Cerrahi Savaş - Eğer bakteriyel patojenler, “biofilm”leri oluşturuyorlarsa, hastalar antibiyotiklere bağışıklık-özellikle protezi olan insanlar için tehlikeli bir enfeksiyon-kazanıyorlar.
tr
22:30
 Bilimi Kendin Yap
Steve Spangler bu bölümde evlerin içerisinde nasıl hava üretebileceğimizi gösteriyor. Sisle dolu bir tanktan fırtına yaratıyor. Hava - Steve Spangler bu bölümde evlerin içerisinde nasıl hava üretebileceğimizi gösteriyor. Sisle dolu bir tanktan fırtına yaratıyor.
tr
22:51
 Futuris
Obezitenin karmaşık doğasını anlamak için araştırmacılar, yeme alışkanlıklarını, çiğneme modelleri ve yutma alışkanlıklarını kaydediyorlar. Obezite Bombası: Teknoloji Duruşması - Dünya üzerinde 500 milyondan fazla obez yetişkin var. Obezitenin karmaşık doğasını anlamak için Splendid projesinin araştırmacıları, yeme alışkanlıklarını, çiğneme modelleri ve yutma alışkanlıklarını kaydediyorlar.
tr
22:57
 Futuris
Bu bölümde, anti-aging özelliğine sahip moleküller taşıyan deniz omurgasızları için dalış yapan bir grup araştırmacıya katılacağız. Gençliğin Sırrı - Deniz omurgasızları, anti-aging gibi kozmetik amaçlar için değerli sayılacak biyoaktif moleküller taşırlar. Bu bölümde, Akdeniz- İspanya kıyılarına numuneler için dalış yapan bir grup araştırmacıya katılacağız.
tr
23:00
 Bear Grylls'ın sunduğu...
Tenis efsanesi Roger Federer ve Indy 500 yıldızı Danica Patrick, dünyanın en iyisi olma hikayelerini paylaşıyor. En İyisi (Roger Federer) ve Yarışçı (Danica Patrick) - Bear Grylls'in sunduğu Olağanüstü Olmak'ın bu bölümünde, tenis efsanesi, Fransa Açık ve Grand Slam galibi Roger Federer ve Indy araba yarışlarında dünyanın en başarılı kadını Danica Patrick, dünyanın en iyisi olma..
tr
23:21
 Futuris
Balıkları suyun altında çekebilecek ve izleyebilecek yeni su altı kameraları geliştiriliyor. Sualtı Kameraları - Balıkları suyun altında çekebilecek ve izleyebilecek yeni su altı kameraları geliştiriliyor. Bunlar ayrıca, veri toplamak, sualtı kirliliğinin belirlenmesi ve deniz yatağında kibiyolojik çeşitliliği okuyan hayati araçlar olabilir.
tr
23:30
 Bunları biliyor muydun?
Kara, deniz ve gökyüzü akıl almaz olaylarla doludur. Geçmişte insanların sihir zannettiği şeyleri bilim açıklıyor. Kara, Deniz ve Gökyüzü - Kara, deniz ve gökyüzü akıl almaz olaylarla doludur. Geçmişte insanların sihir zannettiği şeyleri bilim açıklıyor.
tr