TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

Guia de TV - quarta, 03/04/2024

00:45
 Bedragaren
Miljardären Robert Miller är en skrupelfri man. Han har fifflat med sin bokföring och fört såväl sina anställda som sin familj bakom ljuset.
sv
02:30
 Warrior
Två bröder som inte har haft någon kontakt sedan tonåren återförenas under brutala förhållanden när de ställer upp i samma kampsports-tävling.
sv
04:45
 All Inclusive
Tove och Malin firar deras mammas 60-årsdag med en gemensam resa. Som nydumpad kan hon behöva det, men systrarna har väldigt olika syn på vad som är bäst för deras mor.
sv
06:15
The Summit
Den 1 augusti 2008 miste elva klättrare livet på K2, världens näst högsta berg, under mystiska omständigheter. Denna rafflande och prisbelönta dokumentär skildrar med en blandning av autentiska bilder och dramascener en av de…
sv
07:55
 Irrational Man
Abe Lucas är deprimerad och dricker för mycket, men när han inleder en vänskap med den unga studenten Jill, tar livet en ny vändning.
sv
09:30
 Bäst före
Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts…
sv
11:10
 Sånger från Manhattan
Singer-songwritern Gretta irrar runt i New York efter att ha blivit dumpad av sin rockstjärnepojkvän Dave. Men i mötet med den nerdekade skivproducenten Dan uppstår – rent bokstavligt – ljuv musik.
sv
12:50
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
14:50
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
16:50
 Green Book
Tony Lip får i uppdrag att köra och skydda en svart pianist av världsklass under dennes turné som sträcker sig från Manhattan till djupaste södern. Resan kantas av rasism, men även humor och vänskap.
sv
18:55
 Dark Waters
En chockerande och heroisk berättelse om en advokat som genom att avslöja en mörk miljöskandal dold av ett av världens största kemiföretag, riskerar sin karriär, sin hälsa och familj.
sv
21:00
 12 Years a Slave
Solomon Northup är en fri svart man som arbetar som musiker i 1840-talets Washington D.C. när han kidnappas av slavhandlare och säljs till en plantage i Louisiana.
sv
23:10
 Winchester - House of Ghosts
Rysare som tar oss med till det verkliga Winchester House, en gigantisk viktioriansk byggnad med sju våningar och 160 rum i San José, Kalifornien.
sv

Guia de TV - quinta, 04/04/2024

00:50
 London Has Fallen
När premiärministern dör under mystiska förhållanden åker västvärldens ledare till London för att närvara vid hans begravning.
sv
02:25
 Den of Thieves
L.A. är bankrånens huvudstad. De enda som är tuffare än brottslingarna är polisens specialstyrka som leds av Big Nick.
sv
04:45
Hairspray
Succémusikalen om en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot rasdiskriminering i 1960-talets Baltimore. Nikki Blonsky charmade byxorna av både publik och kritiker i rollen som Tracy, en knubbig, danstokig tjej som tar strid mot…
sv
06:40
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
06:50
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
07:20
The great Buster
En ny dokumentärfilm om stumfilmens store mästare Buster Keaton. Sin beundran uttrycker Quentin Tarantino, Werner Herzog, Mel Brooks, 104-årige Norman Lloyd, Johnny Knoxville från Jackass, med flera.
sv
09:00
Jiro Dreams of Sushi
I en av Tokoyos tunnelbanestationer ligger Jiro Onos anspråkslösa restaurang där sushiälskare från hela världen flockas för att smaka hans prisbelönta sushibitar.
sv
10:20
 Bränn alla mina brev
Efter ett gräl med sin fru inser författaren Alex Schulman att han måste ta itu med sin vrede. Det är en ilska som gått i arv i generationer och släktens alla konflikter och vendettor tycks börja hos en och samma person, morfar Sven…
sv
12:15
 Guernseys litteratur- och potatisskalspajssällskap
Romantiskt drama om författaren Juliet som efter andra världskrigets slut av en slump får kontakt med medlemmarna i en bokklubb på ön Guernsey.
sv
14:15
 Huset med den mystiska klockan
Föräldralösa Lewis flyttar in hos sin farbror i ett hus fyllt av mystik och hemligheter. I väggarna har en elak trollkarl gömt en klocka, ingen vet vad den gör, bara att det är något farligt.
sv
16:00
 Tills Frank skiljer oss åt
Svensk komedi om singeln Vera som längtar efter den stora kärleken. Hon är visserligen dödligt kär i sin kollega Frank, men hennes livscoach tycker det är dags att Vera sänker sina krav, mållåser på en hyfsad kille och sätter fart på…
sv
17:40
Eldsjäl
Animerat äventyr som utspelar sig i 1930-talets New York där unga Georgia drömmer om att bli brandsoldat som sin pappa. När en pyroman härjar i staden klär hon ut sig till "Joe" och får en chans att förverkliga sin dröm.
sv
19:10
 The Imitation Game
Det matematiska geniet Alan Turing räddade miljontals människoliv när han knäckte nazisternas Enigma-kod under andra världskriget. Men Turings liv präglas också av att han var homosexuell i en tid när det var straffbart med fängelse.
sv
21:00
 Deepwater Horizon
Den 20 april 2010 ska Deepwater Horizon, en oljeborrningsrigg som drivs av den privata underleverantören Transocean, börja borra utanför Louisianas södra kust på uppdrag av BP.
sv
22:45
 The rental
Skräckthriller om två par som hyr ett hus vid havet för en lugn weekend, men snart infinner sig en olustig stämning när de misstänker att ägaren spionerar på dem.
sv