TV4 Hits

TV4 Hits

Sweden

Guia de TV - terça, 02/04/2024

00:15
 Maktens män
Stephen Meyers, en ung presstalesman för guvernör Morris valkampanj, ställs inför ett svårt dilemma. En journalist hotar att publicera en artikel som kan äventyra både hans jobb och kampanjen.
sv
01:55
 Regression
I Minnesota anklagas en familjefar för att ha sexuellt utnyttjat sin tonårsdotter. Mannen hävdar att han inte minns något av händelsen, men hans dotter är övertygande.
sv
03:40
 En man som heter Ove
En dramakomedi om 59-åringen Ove som är bostadsområdets vresige ordningsman. När den höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot, och råkar krocka med Oves brevlåda, blir det upptakten till en berättelse om…
sv
05:35
Joan Baez I Am a Noise
Dokumentär om den legendariska folksångaren och aktivisten Joan Baez som djupyker i unikt material från hennes arkiv.
sv
07:25
 Pavarotti
Dokumentär om operalegenden Luciano Pavarotti, från barndomen i Modena till en otrolig karriär där han blev världsberömd långt utöver den klassiska musiksfären.
sv
09:15
 The King's Speech
Historien om Kung George VI av Storbritannien. När hans bror abdikerar måste en ovillig George överta tronen. Han är plågad av svår stamning och anses vara olämplig som kung.
sv
11:10
Valentino
Den italienske modeskaparen Valentino är en av modevärldens största. Matt Tyrnauer är korrespondent på Vanity Fair och har gjort filmen om Valentinos karriär och liv, om hans förhållande med sin affärspartner och kompanjon Giancarlo…
sv
12:45
 Bad Moms
Tvåbarnsmamman Amy kroknar under kraven från hemmet, jobbet och skolan. När hon gör uppror mot översittarna i föräldrarådet råkar hon i trubbel, men finner också nya vänner i andra stressade mammor.
sv
14:25
 Sune - Best Man
Sunes klass ska åka på hemlig klassresa. Sune och Sophie ser verkligen fram emot att åka iväg tillsammans. Men så inser Sune plötsligt att klassresan är samma helg som morfars bröllop. Panik!
sv
15:50
 A Dog's Journey
Bailey är tillbaka! Den här gången hittar den älskvärda hunden meningen med sitt eget liv genom de människoliv som han möter.
sv
17:35
 Ett sista race
Stjärnspäckad svensk actionkomedi om streetracing-legenden Dennis som tillsammans med ex-frun Tove ska försöka stoppa tonårsdottern Hanna från att delta i en biltävling. Det blir början på ett hisnande sista race genom Sverige.
sv
19:25
 The Stones and Brian Jones
Brittisk dokumentär om gitarristen Brian Jones, grundaren av The Rolling Stones, som skildrar hans liv, eftermäle och förtidiga död. För regin står Nick Broomfield, känd för musikdokumentärer som Biggie & Tupac och Kurt and Courtney.
sv
21:00
 All Eyez on Me
Artisten Tupac Shakur föddes i New York, som son till en Black Panther-medlem, och växte upp i Baltimore där han tog de första stegen i sin oerhört framgångsrika karriär.
sv
23:15
 Beck - Dödläge
En man som hittats brutalt mördad var känd för sin medverkan i ett stort rån där bytet aldrig hittats. Men utredningen tar en dramatisk vändning för polisen när en av deras egna försvinner.
sv

Guia de TV - quarta, 03/04/2024

00:45
 Bedragaren
Miljardären Robert Miller är en skrupelfri man. Han har fifflat med sin bokföring och fört såväl sina anställda som sin familj bakom ljuset.
sv
02:30
 Warrior
Två bröder som inte har haft någon kontakt sedan tonåren återförenas under brutala förhållanden när de ställer upp i samma kampsports-tävling.
sv
04:45
 All Inclusive
Tove och Malin firar deras mammas 60-årsdag med en gemensam resa. Som nydumpad kan hon behöva det, men systrarna har väldigt olika syn på vad som är bäst för deras mor.
sv
06:15
The Summit
Den 1 augusti 2008 miste elva klättrare livet på K2, världens näst högsta berg, under mystiska omständigheter. Denna rafflande och prisbelönta dokumentär skildrar med en blandning av autentiska bilder och dramascener en av de…
sv
07:55
 Irrational Man
Abe Lucas är deprimerad och dricker för mycket, men när han inleder en vänskap med den unga studenten Jill, tar livet en ny vändning.
sv
09:30
 Bäst före
Bosse, Lennart och Anders är gamla vänner som alla har sin beskärda del av problem. När de vinner en del pengar bestämmer de sig för att komma bort från allt och unna sig en kryssning, men när Bosses kärlek från förr dyker upp sätts…
sv
11:10
 Sånger från Manhattan
Singer-songwritern Gretta irrar runt i New York efter att ha blivit dumpad av sin rockstjärnepojkvän Dave. Men i mötet med den nerdekade skivproducenten Dan uppstår – rent bokstavligt – ljuv musik.
sv
12:50
 The Space Between Us
En astronaut visar sig vara gravid under sin resa till Mars, men dör i barnsäng när lille Gardner föds i den lilla kolonin. Han växer upp på den röda planeten men som tonåring vill han till jorden för att söka efter sin okände far.
sv
14:50
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
16:50
 Green Book
Tony Lip får i uppdrag att köra och skydda en svart pianist av världsklass under dennes turné som sträcker sig från Manhattan till djupaste södern. Resan kantas av rasism, men även humor och vänskap.
sv
18:55
 Dark Waters
En chockerande och heroisk berättelse om en advokat som genom att avslöja en mörk miljöskandal dold av ett av världens största kemiföretag, riskerar sin karriär, sin hälsa och familj.
sv
21:00
 12 Years a Slave
Solomon Northup är en fri svart man som arbetar som musiker i 1840-talets Washington D.C. när han kidnappas av slavhandlare och säljs till en plantage i Louisiana.
sv