Nicktoons

Nicktoons

Netherlands

Guia de TV - quarta, 03/04/2024

00:16
Avatar: The Last Airbender
När Sokka känner att han inte bidrar tillräckligt till gruppen, så söker han sig till en mystisk mästare för att lära honom mer om svärdet.
sv
00:38
Avatar: The Last Airbender
Zuko, Azula, Mai och Ty Lee åker på semester till Lo och Lis sommarhus, där de lär sig mycket om sig själva och varandra.
sv
01:01
Avatar: The Last Airbender
Aang och Zuko ger sig ut på var sitt parallellt äventyr som ger dem insikt i sina förfäders förflutna, men hur påverkar Roku och Sozins äventyr dem nu?
sv
01:23
Best & Bester
Bester råkar avslöja de inte så utsökta gärningarna som pågår i Fritz Fritters hemliga Munk-Sagolandsfabrik. // Best och Bester gräver upp Kapter Järnfots Förbannade Amulett på stranden och inser att Djuphavs-Belle vill ha den med.
sv
01:44
Best & Bester
Inspirerade av biografens senaste romantiska komedi, beslutar sig Best & Bester för att para ihop ett riktigt par. // Toot flyttar in i Best & Besters ubåt, men de inser att man inte kommer undan från hennes lukt - bokstavligen!
sv
02:05
Smulbröderna
När Ketta ska sova över i träsklyan blir killarna nästan tokiga av hennes nya uppfinningar. // Spänn fast hjälmarna och se till att stjärtfjädrarna sitter kvar för nu ska Swaysway och Buhdeuce köra ut bröd i rymden!
sv
02:27
The Fairly OddParents
Timmy får Cosmo, Wanda och Poff att klä ut sig till spöken så att hans föräldrar kan återuppleva sina glansdagar som spökjägare. - På en resa till Hawaii, önskar Timmy att hans föräldrar var proffssurfare.
sv
02:49
Winx Club
Flora lyckas besegra Icy för att befria Helia och fly ut ur Legendariumvärlden. Men det slutar inte här – Icy har lämnat sitt frostmärke på Helias hjärta. Kan Winx-flickorna rädda Helia och skräckskogen?
sv
03:11
Top Wing
När ett isflak med en familj isbjörnar dyker upp är det upp till Penny att rädda dagen. Hon lyckas dessutom få en ny vän på köpet! - När Ellie Ekorres flygmaskin håller på att krascha rycker Team Top Wing ut för att rädda dagen!
sv
03:32
Top Wing
När två pirater stjäl alla citroner på ön är det upp till Top Wing-kadetterna att ta tillbaka dem! - Penny försöker ta sitt kartläsarmärke, men det hela slutar med att hon måste rädda resten av Team Top Wing från ett piratskepp!
sv
03:53
SvampBob Fyrkant
Patrik börjar gå på fru Puffs lektioner. Han sätter SvampBob i klistret så att SvampBob blir av med sina guldstjärnor. // Herr Krabba tar med sig SvampBob och Bläckvard på musselfiske.
sv
04:16
SvampBob Fyrkant
Det är ett förhistoriskt bikinibotten och vi spenderar dagen med Svampgar, Patar och Bläck.(Svampbob, Patrik och Bläckvards förhistoriska alteregon).
sv
04:37
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba vägrar låta SvampBob slänga en rutten gammal Krabburgare. // Han försöker sälja den till en kund för att inte förlora några pengar.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
Det är sommarlov och herr Krabba försöker krama ur varenda krona från de lediga eleverna. // SvampBob och Patrik lockar ut Bläckvard till deras bakgårdscamping.
sv
05:23
SvampBob Fyrkant
SvampBob har förlorat sin namnbricka. Han har ingen aning om var den har tagit vägen. // Han försöker spåra upp den med 'hjälp' av Patrik som kanske inte är rätt man för det.
sv
05:46
SvampBob Fyrkant
SpongeBob tillbringar sin tid med att manetfiska och inser att han vill fly iväg med dem. Han lyckas komma på ett antal sätt att fly.
sv
06:09
Alvinnn!!! och gänget
Gänget hittar ett skjul som på nåt magiskt sätt fylls med leksaker och spel, men är det magi eller nåt olycksbådande.
sv
06:24
Alvinnn!!! och gänget
Alvin lurar Theodore att tro att han är jättebra på minigolf, vilket han får ångra när Theodore anmäler sig till en turnering.
sv
06:35
Alvinnn!!! och gänget
Alvin lurar Theodore att tro att han är jättebra på minigolf, vilket han får ångra när Theodore anmäler sig till en turnering.
sv
06:47
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid hjälper Casey med hans familjs matbil, på Yoon Kwans konsert! // Sergio får en rolig överraskning när några fågelungar tror att han är deras mamma!
sv
07:12
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande hittar en skattkarta och ger sig ut på en vild jakt för att leta rätt på Pancho Villas guld. // Frida och Carlos ska ta en lyxig flygtur, men Carl och CJ försöker smyga ombord för att få ett eget äventyr.
sv
07:34
Lugn i stormen
När Lily börjar bete sig illa hemma, tror mamma och pappa att det är hennes nya förskolevänner som är orsaken. // När Per blir avstängd, rycker Nyhetsgänget in för att rentvå hans namn.
sv
07:58
Lugn i stormen
Lincoln klär ut sig till David Steele och ger sig ut på jakt efter sin försvunna födelsedagspresent. // Luan får en roll i en Mjölka Lund-produktion men måste dölja nyheten från fröken Bernardo, som också provspelade.
sv
08:21
Monster High
Toralei och Lagoona hotar med att avslöja att Draculaura är häxa, vilket skulle äventyra hennes roll som hejaskräcksledare.
sv
08:46
SvampBob Fyrkant
När gästerna tar med sina husdjur till Krångliga krabban inser Herr Krabba att han tjänar mer pengar på dom än ägarna. // Plankton förstör en dejt till med Karin, så han stänger ned Glada Hinken tills han visat sin tillgivenhet.
sv
09:11
SvampBob Fyrkant
Bläckwards hus invaderas av en loppcirkus som egentligen var avsedd för Svampbob. // Bläckward spelar sjuk för att slippa jobba, men det blir än värre när Svampbob vill ta hand om den sjuke Bläckward.
sv
09:33
Familjen Casagrande
Abuelo hjälper CJ att bygga en raket, men när det inte går som planerat, ljuger Abuelo för att inte såra CJ.
sv
09:57
Familjen Casagrande
Carlos måste välja Carlitos padrino till hans dop, men väljer han rätt? // Carlota behöver få betyg i idrott för att ta examen, så hon och Ronnie Annie försöker hitta en sport som passar henne.
sv
10:20
Familjen Casagrande
Bobby har tröttnat på att dela boende och flyttar i hemlighet in i en ledig lägenhet i huset.
sv
10:45
Patrik Stjärnas Show
Kapten Kvasar får träffa Pat-Trons robotfamilj.
sv
11:07
Patrik Stjärnas Show
Patriks organ överger honom i protest.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre vägrar betala sin räkning på Krångliga rabban. Svampbob och Bläckward får plocka in pengarna. // Herr Krabba beordrar Svampbob och Bläckward att laga en tjusig måltid åt Fru Puff, men det blir problem med varenda rätt.
sv
11:55
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik kastas i fängelse, i Handskvärldens underjordiska tunnlar. Dom genomför en tapper flykt därifrån.
sv
12:19
SvampBob Fyrkant
När Planktons husdjurs-amöba Spot får ungar, bestämmer sig Plankton för att utnyttja dom i en ny skändlig plan. // Herr Krabba är för rädd för att låta sig fystestas, men gör han det inte kommer Krångliga Krabban att läggas ned.
sv
12:31
Avatar
En kraftfull storm tvingar fram smärtfulla minnen från det förgångna - och utsätter alla nuvarande för fara.
sv
12:57
Familjen Casagrande
Adelaide och Carl kämpar för att vinna junior-djurskötarmärket, men deras bråk riskerar att förstöra bådas chanser. // Hector får veta att Vito har en stor skuld på mercadot och erbjuder sig att betala den - till varje pris!
sv
13:09
Familjen Casagrande
Carl får veta att El Falcon söker ny medhjälpare. Han blir El Pollito och försöker vinna! // När Carlitos somnat, måste Carl och CJ leka - och bråka - men de måste vara tysta!
sv
13:32
Familjen Casagrande
Frida har deadlines men ingen inspiration. Hon försöker låtsas att Lalos målningar är hennes!
sv
13:57
Patrik Stjärnas Show
Kapten Kvasar får träffa Pat-Trons robotfamilj.
sv
14:21
SvampBob Fyrkant
Planktons enorma stridshandske löper amok i stan. Men Svampbob har en hjälpsam vän som ställer upp. // Svampbob tar sin första paus från jobbet. Men hur ska han tillbringa den värdefulla tiden?
sv
14:46
SvampBob Fyrkant
Bläckvard byter glatt jobb med en busschaufför och det blir en trevlig tur, tills Svampbob och Patrick kommer ombord.
sv
15:00
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Plankton måste samarbeta för att överleva på en överraskning med livsfarliga monster.
sv
15:25
Lugn i stormen
Trött på det årliga ståhejet på Lucys födelsedag, förtrollar hon familjen så de ska glömma vilken dag det är. // När Zach får kvarsittning, försöker Rusty och deras vänner att tuffa till honom.
sv
15:49
Lugn i stormen
När barnen upptäcker att Matilda har ett mystiskt förflutet, försöker de avslöja henne innan morfar friar. // Lynn och Liam blir osams när de tvingas vara skolans korridorvakter tillsammans.
sv
16:12
Lugn i stormen
Pappa vänder huset upp och ner i sökandet efter en syrsa som stör hans lugna dag ensam hemma. // När Lincoln tröttnar på att förlora i spökboll, använder han och gänget Clydes ilska utan att han vet om det.
sv
16:37
Lugn i stormen
Lori blir en kändis i skolan när hon slår en hole-in-one på en ökänt svår bana. // Skolans cheerleaders utmanar Lynn och hennes lagkamrater på en duell när Lynn dissar dem som idrottare.
sv
17:01
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik byter små versioner av varandra. Det uppstår självklart allt möjligt kul och vansinnigt. // Plankton säger till sin mamma att han ger Krångliga Krabban. Den lögnen måste han bibehålla när hon hälsar på.
sv
17:25
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik ska arbeta en dag på gamle Jensens bondgård. Det blir inte angenämt för Jensen. // Sandy berättar om Garys och hans vän Prickens nattliga äventyr.
sv
17:50
SvampBob Fyrkant
Bläckward packar väskorna efter att hans hus blivit invaderat, men en annan sorts pest väntar på hotellet. // Svampbob och Patrik luras att sitta barnvakt av en tant som gör allt hon kan för att komma därifrån.
sv
18:05
SvampBob Fyrkant
Plankton har inte försökt stjäla Herr Krabbas recept på ett tag...och det gör Herr Krabba nervös. // När Patrik upptäcker biblioteket i ananasen, introducerar Svampbob honom för en värld av fantastiskt lärande.
sv
18:30
Avatar
Efter att Sokka och Katara blivit sjuka på grund av stormen, hittar Aang ett botemedel och upptäcker att han behöver frusna grodor för att göra dem friska.
sv
18:55
Familjen Casagrande
En hemsökt kyckling plågar familjen Casagrande - men är han bara ute efter Sergio?
sv
19:07
Lugn i stormen
Farbror Knot försöker få lugn och ro efter att ha flyttat ifrån familjen Lugn.
sv
19:31
Lugn i stormen
När Lily börjar bete sig illa hemma, tror mamma och pappa att det är hennes nya förskolevänner som är orsaken. // När Per blir avstängd, rycker Nyhetsgänget in för att rentvå hans namn.
sv
19:55
SvampBob Fyrkant
Man Ray hyr Bläckwards hus på sin semester. Det är upp till Svampbob och Patrik att sätta stopp för hans ondskefulla planer. // Herr Krabba tar semester och ser till att Larry Hummer blir tillfällig chef på restaurangen.
sv
20:19
SvampBob Fyrkant
Patrik gör en rundtur till sina favoritställen i Bikinibotten med en entusiastisk främling. // Svampbob vågar inte ta sig ned från Krångliga Krabbans tak, men det ska inte hindra honom från att leva sitt liv.
sv
20:44
SvampBob Fyrkant
Ett nytt krabburgarrecept har katastrofala konsekvenser för Bikinibotten. Och bara Svampbob kan reda ut situationen. // Herr Krabba och Plankton måste ta båtkörlektioner. Som tur är finns Svampbob däroch visar dom till rätta.
sv
21:07
SvampBob Fyrkant
Bläckward måste bli en hårdkokt detektiv när hans klarinett försvunnit. // Bläckward skickar Svampbob och Patrik på en extremt svår skattjakt för att äntligen få slippa dom.
sv
21:32
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
21:56
SvampBob Fyrkant
Plankton vinner en gratis krabburgare på Krångliga Krabban och Herr Krabba gör allt för att han inte ska få den.
sv
22:10
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Shifu gör illa sin rygg får Po hoppa in som mästare i Jadepalatset.
sv
22:33
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Kung Fu förbjuds maskerar sig Po för att bekämpa brott.
sv
22:55
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po står ansikte mot ansikte med sin värsta mardröm... hoppande vampyrspöken!
sv
23:18
Pingvinerna från Madagaskar
Månhörningar på is är i stan och Basse, Bing och Roy är stora fans! Men showen gästas också av objudna gäster. // Basses gamle golfkonkurrent Amarillo Kid ber om hjälp ett vad han gjort med två kindpåsråttor.
sv
23:31
Pingvinerna från Madagaskar
Kung Juliens ärkerival, Clemson, återvänder för att göra anspråk på lemurkronan. Nu måste båda visa att de är värdiga tronen. // Basses favoritgodisfabrik ska stänga.
sv
23:53
Pingvinerna från Madagaskar
När Kowalski uppfinner en fiende-detektor, går något fel och vänner blir ovänner, och ovänner blir vänner. Nu kan allt hända! // Alla ser fram emot zoots årliga övernattning, men V-tvillingarna köper alla biljetter själva.
sv

Guia de TV - quinta, 04/04/2024

00:15
Avatar: The Last Airbender
När Toph upptäcker ett snabbt sätt att tjäna pengar på, så går inte Katara med på det. Sprickan mellan dem får katastrofala konsekvenser.
sv
00:37
Avatar: The Last Airbender
Vid halloween råkar gänget ut för ett konstigt försvinnande i en spökstad. Där lär den gamla damen Hama Katara några hemliga vattenbändar-tekniker.
sv
00:59
Avatar: The Last Airbender
På kvällen vid förmörkelsen får Aangs farhågor övertaget om honom. Hans drömmar blir till mardrömmar och snart kan han inte skilja dröm från verklighet.
sv
01:21
Best & Bester
Best och Bester har ett smart sätt att komma på flyget fast de inte ser ut som de gör på passfotot. // Best låter sin syster vinna "Månadens Anställda" för en gångs skull, men inser att förlust inte kommer naturligt.
sv
01:43
Best & Bester
När Rocky sväljer den sista pusselbiten, måste Best och Bester bege sig in i det okända för att hämta den. // Best och Besters uppdrag är att lämna tillbaka en jätteförsenad bok utan att synas av den otäcka bibliotekarien.
sv
02:04
Fanboy & Chum Chum
Kyle blir sjuk och Fanboy och Chum Chum är övertygade om att de kan hjälpa sin trollkarlsvän att bli frisk. - Fanboy och Chum Chum är överlyckliga när de får reda på att deras favoritsuperhjälte, Man-Arktica, kommer till skolans…
sv
02:26
Rusty Rivets
När Krosse vandrar iväg ochgår vilse uppfinner Rusty en nattflygare för att hitta honom i mörkret- När Linus tappar sitt gossedjur, ger sig Rusty ut på ett räddningsuppdrag där han använder en mekanisk spindelrustning för att få tag…
sv
02:47
Dora Utforskaren
Dora och Boots hjälper sin vän Hip-hop-kaninen att få tillbaka sin äggkorg till den stora påsk-äggjakten.
sv
03:10
Top Wing
Swift och Brody måste samarbeta för att leda två vilsna gäss till säkerhet genom en tjock dimma! - Efter att Rods högljudda sjungande startat ett jordskred är det upp till Swift att rädda dagen!
sv
03:31
Top Wing
Timmy Sköldpadda tappar sin nya lunchlåda i floden. Nu måste Top Wing-kadetterna rädda både matlådan och Timmy! - När kadetterna ställer upp i en tävling måste Brody välja mellan att vinna tävlingen eller rädda en av motståndarna.
sv
03:52
SvampBob Fyrkant
SvampBob lyckas ta fast en person som skräpar ner och tar den till polisen. Det visar sig vara 'Den Skvallrande Stryparen'. // SvampBob och Patrik investerar i magisk osynlighetssprej från skämtaffären.
sv
04:15
SvampBob Fyrkant
Patrik gör en rundtur till sina favoritställen i Bikinibotten med en entusiastisk främling. - Svampbob vågar inte ta sig ned från Krångliga Krabbans tak, men det ska inte hindra honom från att leva sitt liv.
sv
04:37
SvampBob Fyrkant
Ett nytt krabburgarrecept har katastrofala konsekvenser för Bikinibotten. Och bara Svampbob kan reda ut situationen. - Herr Krabba och Plankton måste ta båtkörlektioner. Som tur är finns Svampbob däroch visar dom till rätta.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
När Herr Krabba får problem efter att han skräpat ned, ser han till att Svampbob och Bläckward städar upp Bikinibotten. - En havskanin går bärsärk i Bläckwards trädgård, men Svampbob tycker kaninen är söt!
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Bläckward måste bli en hårdkokt detektiv när hans klarinett försvunnit. - Bläckward skickar Svampbob och Patrik på en extremt svår skattjakt för att äntligen få slippa dom.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem; ingen annan kan se honom! - Patrick vill bli en häst!
sv
06:08
Alvinnn!!! och gänget
Alvin och Kevin låtsas vara sjuka för att slippa gå till skolan så att de kan gå på Dagarack-mässan.
sv
06:23
Alvinnn!!! och gänget
Alvin och Kevin låtsas vara sjuka för att slippa gå till skolan så att de kan gå på Dagarack-mässan.
sv
06:34
Alvinnn!!! och gänget
Annie och Amber erbjuder sig att hjälpa Brittany planera sin födelsedagsfest, och vänder henne mot jeanette och Eleanor.
sv
06:47
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes kusiner kläcker en idé. De ska få Sids frukostrobot att göra deras sysslor - allihop!
sv
07:12
Familjen Casagrande
Laird är nervös inför filmkvällen han bjudit in till så Ronnie Anne hjälper honom låtsas att Arturos lya är hans egen! // Carlota bryr sig inte om något annat än sin telefon så Carlos ordnar en träff åt henne med - en mattelärare!
sv
07:34
Lugn i stormen
Gänget hjälper Sigge att bättra på sitt rykte för att imponera på en ny kärlek. // När Dödgrävarklubben inte har råd med biljetter till Kistmässan, startar de ett företag för tjäna pengar.
sv
07:57
Lugn i stormen
När barnen upptäcker att Matilda har ett mystiskt förflutet, försöker de avslöja henne innan morfar friar. // Lynn och Liam blir osams när de tvingas vara skolans korridorvakter tillsammans.
sv
08:20
Monster High
Clawdeen anförtror sig åt sin pappa och förstår att de har mycket gemensamt, medan Cleo jagar följare i människovärlden. // Deuce kör slut på sig för att vinna i kakförsäljningen.
sv
08:45
SvampBob Fyrkant
Svamobpb och Patrik gör till sitt uppdrag att återförena ett band med robotar som nyligen sparkats. // Patrik skickas till ett djurhärbärge för att han beter sig som en mask och får inte lämna härbärget förrän Svampbob tränat upp…
sv
09:11
SvampBob Fyrkant
Två för Svampbob bekanta ansikten dyker upp i Bikinibotten, och dom ställer till med problem. // Efter att han trillat ned i avloppet hittar Plankton en osannolik bundsförvant därnere.
sv
09:33
Familjen Casagrande
Carls kärlek till leksaker slungar honom in i en superkarriär som leksaksrecensent. // Fridas konst får dåliga recensioner och barnen försöker anordna en ny auktion för att få henne på bättre humör.
sv
09:56
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes primos försöker vinna en resa jorden runt till Maria. // När Carlota misslyckas på sitt hårtest, får hon hjälp av mästerfrisören - CJ!
sv
10:20
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid hjälper Casey med hans familjs matbil, på Yoon Kwans konsert! // Sergio får en rolig överraskning när några fågelungar tror att han är deras mamma!
sv
10:45
Patrik Stjärnas Show
Bläckwards mamma får sin alldeles egna show.
sv
11:06
Patrik Stjärnas Show
Babsan tar med Patrik till fängelset, det är nämligen "Ta med ditt barn till jobbet"-dagen.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
Personalen på Krångliga krabban är på konsert för att sälja massor med krabburgare. // Svampbob utforskar sina grannars spännande drömlandskap.
sv
11:55
SvampBob Fyrkant
När gästerna tar med sina husdjur till Krångliga krabban inser Herr Krabba att han tjänar mer pengar på dom än ägarna. // Plankton förstör en dejt till med Karin, så han stänger ned Glada Hinken tills han visat sin tillgivenhet.
sv
12:19
SvampBob Fyrkant
När Planktons husdjurs-amöba Spot får ungar, bestämmer sig Plankton för att utnyttja dom i en ny skändlig plan. // Herr Krabba är för rädd för att låta sig fystestas, men gör han det inte kommer Krångliga Krabban att läggas ned.
sv
12:31
Avatar
Efter att Sokka och Katara blivit sjuka på grund av stormen, hittar Aang ett botemedel och upptäcker att han behöver frusna grodor för att göra dem friska.
sv
12:57
Familjen Casagrande
Ronnie Anne är nervös inför att hoppa upp på brädan igen efter en rejäl vurpa. Ska hon våga åka skateboard igen? // En mäktigt föremål kommer till Jätteholmas museum och för med sig en storm till familjen Casagrande.
sv
13:08
Familjen Casagrande
Ronnie Anne får sitt livs praktikplats tillsammans med Bruno, men kommer hon att klara det? // Carl drömmer om att vara DJ i Catos halvlekspaus, och utger sig för att ingå i skolbandet!
sv
13:31
Familjen Casagrande
Abuelo hjälper CJ att bygga en raket, men när det inte går som planerat, ljuger Abuelo för att inte såra CJ.
sv
13:56
Patrik Stjärnas Show
Patriks organ överger honom i protest.
sv
14:19
SvampBob Fyrkant
Svambob tar hand Herr Krabbas hus när han är bortrest. Han är extremt ambitiös så ingen ska bryta sig in. // Bläckward tvingas dela rum med Patrik. Hans dominerande hållning smittar av sig på Patrik mer än önskvärt.
sv
14:45
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
15:00
SvampBob Fyrkant
Svampbob firar årsdagen av hans vänskapsrelation med Bläckward. Det gör inte Bläckward.
sv
15:25
Lugn i stormen
När mamma får i uppdrag att skriva en researtikel, åker hela familjen på biltur. Turen börjar inte särskillt bra, så Lincoln försöker ändra resplanen för att passera Doktor Knäppius Bisarrotorium.
sv
15:49
Lugn i stormen
Efter att ha misslyckats med att laga en maträtt åt kändiskocken Per Mumsberg i hans program, vill barnen radera inspelningen innan sändning. // Barnen letar efter de försvunna möblerna som de lämnat ute när de städade.
sv
16:12
Lugn i stormen
Luan tror att farbror Kokos vill hämnas när han ersätter honom med Lola. // Leni vill köra ut till köpstaden och träffa Lori, men måste hitta ett annat sätt att ta körkort.
sv
16:37
Lugn i stormen
När farfar kämpar med att driva Mastodontlägret, kommer barnen till undsättning. // Barnen i familjen Lugn hjälper Lana att komma över sin rädsla för övernattningar.
sv
17:02
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik blir fångade i en annan dimension där allt dom tecknar får liv. // Svampbob och Patrik hjälper Bubbel-Borre att flytta ut ur hans mammas källare.
sv
17:26
SvampBob Fyrkant
Patrik inviger Svampbob i sitt prestigefyllda sällskap av tjockskallar och dårfinkar. // Patrik tar snusket till en ny nivå. Han leker runt bland skräp så han till slut är oigenkännlig.
sv
17:51
SvampBob Fyrkant
Bläckward packar väskorna efter att hans hus blivit invaderat, men en annan sorts pest väntar på hotellet. // Svampbob och Patrik luras att sitta barnvakt av en tant som gör allt hon kan för att komma därifrån.
sv
18:06
SvampBob Fyrkant
Plankton åker i fängelse. Receptet blir bevismaterial. Svampbob och Herr Krabba gör upp en plan hur dom får tillbaks det. // Sandy bygger ett flaskskepp inför en stor tävling och Svampbob skaffar hjälp åt henne.
sv
18:30
Avatar
Aang, Katara och Sokka upptäcker en by med människor som alla är beroende av en spåkvinna i deras vardagsliv - men de är så beroende att dem är som blinda inför den ofrånkomliga faran dem svävar i.
sv
18:54
Familjen Casagrande
Barnen försöker slå rekord i vem som vågar stanna längst på kyrkogården när det blir mörkt!
sv
19:06
Lugn i stormen
Lincoln klär ut sig till David Steele och ger sig ut på jakt efter sin försvunna födelsedagspresent. // Luan får en roll i en Mjölka Lund-produktion men måste dölja nyheten från fröken Bernardo, som också provspelade.
sv
19:31
Lugn i stormen
Gänget hjälper Sigge att bättra på sitt rykte för att imponera på en ny kärlek. // När Dödgrävarklubben inte har råd med biljetter till Kistmässan, startar de ett företag för tjäna pengar.
sv
19:54
SvampBob Fyrkant
Svampbobs nya vän är en jättestor, fluffig hamster. Men det finns ett problem; ingen annan kan se honom! // Patrick vill bli en häst!
sv
20:18
SvampBob Fyrkant
Svampbob har inget körkort, men det behövs inte när man har en självkörande bil. // Patrik tror han är gammal, så det är upp till Svampbob att få honom att förstå hur roligt det är att vara barn.
sv
20:44
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik byter små versioner av varandra. Det uppstår självklart allt möjligt kul och vansinnigt. // Plankton säger till sin mamma att han ger Krångliga Krabban. Den lögnen måste han bibehålla när hon hälsar på.
sv
21:06
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik blir fångade i en annan dimension där allt dom tecknar får liv. // Svampbob och Patrik hjälper Bubbel-Borre att flytta ut ur hans mammas källare.
sv
21:32
SvampBob Fyrkant
SvampBobs kära väckarklocka går sönder och ingenting annat låter tillräckligt högt för att väcka honom i tid. // Karen får snabbt lära sig att barn växer fort när hennes nya barn anländer.
sv
21:56
SvampBob Fyrkant
Plankton slår sig ihop med Man-Ray-gänget för att försöka ta över Krångliga Krabban och sen hela världen!
sv
22:10
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När två krokodiler börjar tjafsa, blir det upp till Po och Herr Ping att ordna upp situationen.
sv
22:33
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
I ett försök att slippa undan sin träning köper Po ett par förtrollade skor som sägs kunna vässa hans kung fu-kunskaper men skorna bär på en ond hemlighet och snart är både Po och hans vänner i stor fara.
sv
22:56
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po skäms över att hans pappa släpar med honom på ett galet uppdrag men snart visar det sig att hans pappa inte är så tokig trots allt.
sv