Nicktoons

Nicktoons

Netherlands

Guia de TV - quarta, 10/04/2024

00:17
Avatar
Ungarna kommer till en stad i Jordnationen som är ockuperad av Eldnationen. Men kommer Kataras försök att inspirera det förtryckta folket hjälpa dem eller skada dem.
sv
00:39
Avatar
Aang, Katara och Sokka anländer till en stad som terroriseras av en mystisk kraft från andevärlden. Aang vet inte hur han ska hjälpa de människorna, och upptäcker att han har mycket att lära sig om hur det är att vara Avataren.
sv
01:00
Avatar
Under vintersolståndet måste Aang nå ett Eldnationstempel, medan han slingrar sig ifrån prins Zuko, kommendör Zhao och Eldsmännen som vaktar det.
sv
01:21
Best & Bester
Tvillinarna tar med en kaktus vid namn Gaddgumpen till stranden vilket slutar upp med ett dramatiskt räddningsuppdrag. // Best och Bester låter inte Butterbyxans golfrunda förstöra deras chans att se finalen av deras favoritprogram.
sv
01:42
Best & Bester
Best till undsättning när Besters kamelfobi hotar att sabba hennes chanser på att bli dansmästare. // Best och Bester blir gatumusikanter, men kan Best hantera motståndet och vad som händer när burgare och banjos krockar?
sv
02:03
Smulbröderna
När SwaySway och Buhdeuce blir instängda i en mögligt bröd-grotta av en vildsint Tunnelglufsare fördriver de tiden med att minnas hur de träffades och blev världens bästa bröder.
sv
02:25
The Fairly OddParents
Pappa erkänner att han hoppade av skolan i femte klass, och helt plötsligt börjar han i samma klass som Timmy! - Jorgens mormor gör supergoda chokladkakor, och Timmy kan inte stå emot frestelsen att stjäla hennes topphemliga recept.
sv
02:46
Winx Club
Winx-flickorna är beslutna att gå in i Himlatornet och låsa Legendariumboken. Men deras planer hejdas när Himlatornet blir osynligt!
sv
03:09
Top Wing
Kapten Dilles danspartaj försvinner till sjöss mitt i natten. Brody möter sin rädsla för mörker och kommer till undsättning! - Top Wing kadetterna måste lära sig att arbeta tillsammans för att få sina andrepilotmärken.
sv
03:31
Top Wing
Brody och Penny måste rädda Brodys vänner som fastnat i en grotta. - Kadetterna arbetar en dag i Citronhyddan.
sv
03:53
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba lämnar över ansvaret för Krångliga Krabban i femton minuter. SvampBob bestämmer sig för att det ska bli de bäst skötta restaurangminuterna i världshistorien.
sv
04:15
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba anställer Patrik och ger honom en 'uniformshatt'. Hatten får Patrik att ramla hela tiden så herr Krabba försöker slå mynt av Patriks idiotiska fallande.
sv
04:37
SvampBob Fyrkant
En underbar dag på stranden slutar med att SvampBob och Patrik använder sina sandslott till att kriga med. // Gary behöver nytt skal men det är komplicerat att hitta ett nytt.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
Plankton anställer Patrik för att göra reklamslogans till Glada Hinken. // SvampBob hjälper Plankton att hitta den perfekta bröllopsdagspresenten till Karin.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Bläckward är tvungen att var inomhus med SvampBob och Patrik på grund av en storm. // Plankton bygger en underjordisk restaurang som hotar att sätta Krångliga Krabban i konkurs.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
Neptunus firar sin födelsedag på Krångliga Krabban. SvampBob vill se till att alla hans släktings är där, inklusive hans son, Triton.
sv
06:06
Alvinnn!!! och gänget
Alvin smyger sig in i Simons nya VR-spel och förflyttas till en värld som är i desperate behov av en hjälte. // Gänget upptäcker att konstapel Dangus har en bror som är mobbare och uppmuntrar Dangus att trotsa honom.
sv
06:21
Alvinnn!!! och gänget
Alvin slösar bort sommaren på att spela TV-spel och försöker sen göra allt kul han planerat på en dag. // Simon uppfinner en robot med känslor och inlärningsförmåga men när den utsätts för internet går allt fel.
sv
06:32
Alvinnn!!! och gänget
Alvin slösar bort sommaren på att spela TV-spel och försöker sen göra allt kul han planerat på en dag. // Simon uppfinner en robot med känslor och inlärningsförmåga men när den utsätts för internet går allt fel.
sv
06:45
Familjen Casagrande
Sergio tar hjälp av Adelaide för att bli en gentleman och vinna tillbaka Priscilla! // Rosa hör Ernesto Estrellas förutsägelse om att Maria och Arturo kan hitta tillbaka till varandra - kan det vara sant?
sv
07:10
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner utser Carlos X till coach inför en skateboardtävling mot Tony Hawk!
sv
07:32
Lugn i stormen
Syskonen Lugn gör en insats när de tror att Lori inte klarar sig på Fairway-universitetet. // Benny kämpar med lugna Luan och stoppa hennes spratt när hon blir hans medarbetare på Burgar-Berra.
sv
07:55
Lugn i stormen
Per försöker liva upp stämningen på Kostymera Mera när han får ansvar för butiken. // Stella vinner en skoltävling och är superglad tills hon inser att hon måste hålla ett föredrag.
sv
08:18
Monster High
Frankie vill inte att Watzie ska ge sig iväg på drakflytt, så de försöker hitta på så mycket kul att han ska vilja stanna. // Draculaura måste hitta sitt kraftdjur för att öppna ett häxikon och förstärka sina krafter.
sv
08:43
SvampBob Fyrkant
När Planktons husdjurs-amöba Spot får ungar, bestämmer sig Plankton för att utnyttja dom i en ny skändlig plan. // Herr Krabba är för rädd för att låta sig fystestas, men gör han det inte kommer Krångliga Krabban att läggas ned.
sv
09:08
SvampBob Fyrkant
Plankton låtsas vara en trollkarl som beviljar allas önskningar, det är hans senaste plan för att komma över det hemliga receptet. // Herr Krabbas nya soppa är en hit - tills några värmeälskande hippies flyttar in i soppkastrullen.
sv
09:31
Familjen Casagrande
Efter att ha sett CJ:s grymma snurrar, vill Par hjälpa CJ att träna inför en snurrtävling! // När Adelaide tappar en tand, berättar Carl och Bobby om El Raton, den latinamerikanska tandfén.'
sv
09:54
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid försöker få Yoon Kwans autograf. Carlota hjälper Alisa att förbereda sig inför Jätteholmas musikfestival!
sv
10:17
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och hennes vänner hjälper Mrs. Kernicky att få jobb som ny gympalärare, men hennes lektioner är riktigt tuffa!
sv
10:42
Patrik Stjärnas Show
Patrik hyr in två billiga spöken för att hemsöka familjens hus, men han får precis vad han betalat för. // Patrik drabbas av onaturlig tillväxt i doms ena tonåren.
sv
11:07
Patrik Stjärnas Show
Patrik ger sig in i sin pappas kropp för att se hur den fungerar // Pappa ger sig ut och campar med sina barn, men Bläckina vill uppleva reality-TV:nödsituation drama.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
När hela familjen åker på semesterresa till Stora barriärrevet försvinner SvampBob och Patrik och får uppleva sitt livs äventyr.
sv
11:56
SvampBob Fyrkant
En konsertarrangör engagerar SvampBob och Bläckward men giriga Herr Krabba bestämmer sig för att försöka ta över deras världsturné-jobb.
sv
12:21
SvampBob Fyrkant
Man Ray hyr Bläckwards hus på sin semester. Det är upp till Svampbob och Patrik att sätta stopp för hans ondskefulla planer. // Herr Krabba tar semester och ser till att Larry Hummer blir tillfällig chef på restaurangen.
sv
12:33
Avatar
Efter att ha hört rykten om överlevande Luftbändare, reser ungarna till det norra Lufttemplet för att undersöka det. Det de hittar där kan uttalas katastrof för alla Eldnationens fiender.
sv
12:59
Familjen Casagrande
Frida har deadlines men ingen inspiration. Hon försöker låtsas att Lalos målningar är hennes!
sv
13:11
Familjen Casagrande
När Fridas roliga pappa kommer på besök, försöker Hector vinna tillbaka sina barnbarns uppmärksamhet. // Ronnie Anne och Lincoln gör sig redo för en stor dag fylld av spratt. Nybörjaren Sid vill självklart vara med!
sv
13:34
Familjen Casagrande
Efter ett bråk med Abuelo, bestämmer sig Bobby för jobba hos mister Hong och testa sin nya affärsidé. // Ronnie Anne och Sid ser fram emot ett pyjamasparty, men Carl och Adeleine riskerar att förstöra dagen!
sv
13:59
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba förvandlar Krångliga krabban till ett fängelse när Plankton begått ett lagbrott. Ock brott lönar sig väldigt sällan.
sv
14:22
SvampBob Fyrkant
SvampBob och hans vänner sveps med i en stor våg och landar på en öde tropisk ö. För att ta sig hem igen måste de lära sig surfa av den fantastiska surfgurun Jack Kahuna Laguna.
sv
14:48
Patrik Stjärnas Show
Patrik och hans farfar försöker passera varann i trappan vilket leder till en galen konflikt. // Medlemmar av familjen Stjärna konfronteras med sina egna absurda rivaliteter.
sv
15:02
SvampBob Fyrkant
När en cirkus kommer till Bikinibotten och stjäl Herr Krabbas kunder försöker han sabotera deras verksamhet/Sandy ägnar dagen åt att lösa allas problem, för att sen komma hem till ett eget monsterproblem.
sv
15:27
Lugn i stormen
Lola ska ställa upp i en regional skönhetstävling och oroar sig för att förlora för första gången. // Pappa ber herr Knot att vakta Lily medan han går på konsert, men det dröjer inte länge förrän saker börjar gå snett.
sv
15:50
Lugn i stormen
Lana börjar genast smida planer när hennes favoritfisk riskerar att förlora sitt hem. // Lincoln och Clyde försöker lösa ett mysterium som lett till att Leni fått sparken från sitt jobb.
sv
16:13
Lugn i stormen
Clyde har svårt för att ge upp fördelarna med att vara junioradministratör. // När den nya tjejen börjar umgås med Lincoln och hans vänner börjar de misstänka att hon gillar en av dem.
sv
16:38
Lugn i stormen
Syskonen börjar genast ångra att de släppt in Lynn i sin barnvaktsklubb när de inser hur aggressiv hon är. // När Ronnie Anne vill åka in till innerstan bestämmer sig hennes morföräldrar för att spionera på henne.
sv
17:00
Lugn i stormen
Lori och Lincoln besöker storstaden. Lori gör sitt bästa för att passa in, medan Lincoln inser att Ronnie Anne har förändrats. // Familjens hyr in ett gäng dubbelgångare för att slippa undan Luans första april-skämt.
sv
17:13
Lugn i stormen
Lori och Lincoln besöker storstaden. Lori gör sitt bästa för att passa in, medan Lincoln inser att Ronnie Anne har förändrats. // Familjens hyr in ett gäng dubbelgångare för att slippa undan Luans första april-skämt.
sv
17:27
SvampBob Fyrkant
Plankton åker i fängelse. Receptet blir bevismaterial. Svampbob och Herr Krabba gör upp en plan hur dom får tillbaks det. // Sandy bygger ett flaskskepp inför en stor tävling och Svampbob skaffar hjälp åt henne.
sv
17:50
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
18:05
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik ska arbeta en dag på gamle Jensens bondgård. Det blir inte angenämt för Jensen. // Sandy berättar om Garys och hans vän Prickens nattliga äventyr.
sv
18:30
Avatar
Ungarna kommer fram till det norra Lufttemplet, och Aang och Katara letar efter en vattenbändningsmästare, medan Sokka faller för en prinsessa.
sv
18:55
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid hjälper Casey med hans familjs matbil, på Yoon Kwans konsert! // Sergio får en rolig överraskning när några fågelungar tror att han är deras mamma!
sv
19:06
Familjen Casagrande
Familjen försöker hjälpa Bobby att komma över sin nervositet inför att skriva prov.
sv
19:31
Familjen Casagrande
Ronnie Anne försöker övertyga sin pappa att flytta till stan när han hälsar på. Med Sids hjälp gör hon en plan som verkar för bra för att misslyckas.
sv
19:54
SvampBob Fyrkant
Patrik inviger Svampbob i sitt prestigefyllda sällskap av tjockskallar och dårfinkar. // Patrik tar snusket till en ny nivå. Han leker runt bland skräp så han till slut är oigenkännlig.
sv
20:18
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba förvandlar Krångliga krabban till ett fängelse när Plankton begått ett lagbrott. Ock brott lönar sig väldigt sällan.
sv
20:43
SvampBob Fyrkant
Gary får ett par ben för att hänga med i Svampbobs tempo, och snart framstår husse som en långsam snigel i jämförelse. // Plankton kan äntligen få regera världen, genom att krympa sig. Han utser sig till kung över Svampbobs akvarium.
sv
21:06
SvampBob Fyrkant
Det är fullt där Plankton brukar slänga sitt fiskrens. Så han lurar Svampbob att slänga renset på olika illa valda platser i stan. // Svampbob hjälper ett litet åskmoln. Och han blir tvungen att skydda molnet mot en galen meteorolog.
sv
21:31
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik reser genom Yt-världen. Bikinibotten förbereder en överraskning för Svampbob.
sv
21:53
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba och Plankton får en gemensam fiende i den nya populära krogen Fettburgaren.
sv
22:07
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po och de Fruktade Fem står inför sitt livs största utmaning: en övernaturlig varelse som inte Kung Funs kraft rår på.
sv
22:30
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Po och de Fruktade Fem står inför sitt livs största utmaning: en övernaturlig varelse som inte Kung Funs kraft rår på.
sv
22:53
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Tranans mamma kommer på besök till Fredens dal. Tranan berättar för Po att eftersom hans mamma avskyr Kung Fu har han lovat att aldrig ha någonting med det att göra. Han ber Po och de andra om att inte röja hans hemlighet.
sv
23:16
Pingvinerna från Madagaskar
Fred snubblar över en ek, proppfull med värdefulla ekollon, men snart dyker Röda Ekorren upp, och han har en elak plan.
sv
23:30
Pingvinerna från Madagaskar
Skepparn lovar att den pingvin som ger honom en sill, får en dag ledigt. Men tävlingen blir en övning i samarbete. // Pingvinerna vill till varje pris gå på premiären av deras actionhjältes nya film, men att komma ut från zoot är…
sv
23:52
Pingvinerna från Madagaskar
Pingvinerna ställs inför en global prövning när maskinen som tillverkar deras specialmat börjar släppa ut ett stort moln av giftig rök.
sv

Guia de TV - quinta, 11/04/2024

00:13
Avatar
Efter att Katara försökt lära Aang vattenbändning, vill hon desperat förbättra sin förmåga.
sv
00:36
Avatar
När de reser mot Nordpolen, blir gänget nästan fångade av Eldnationen.
sv
00:58
Avatar
När Aang och vännerna kommer till randen av en stor ravin, ombeds dem att hjälpa två grupper av flyktingar över densamma.
sv
01:20
Best & Bester
Bester förstår att hon bara kan få Bests uppmärksamhet genom att vara med i matchen han ser på. // Best och Bester arrangerar ett galet reklamtrick för Graffifis verkstad som får alla att frukta för sina liv.
sv
01:41
Best & Bester
Best och Bester lurar de stridande magikerna "Skriktröjan och Abrakabrallan" att göra ett sista uppträdande. / Diamondo håller en mysteriemiddagsfest, men Best och Bester löser ett riktigt mysterium som inte hör till leken.
sv
02:02
Fanboy & Chum Chum
Fanboy och Chum Chum hittar en nedfryst viking i sin frys och beslutar sig för att hjälpa den fallna hjälten att komma till Valhalla. - Fanboy och Chum Chum straffas med att hjälpa Vaktmästare Prutinsky städa hela skolan.
sv
02:24
Rusty Rivets
När en sällsynt fågel häckar på en osäker avsats på planeringsfjället, måste Rusty hitta ett sätt att skydda dess nya hem innan det glider iväg. // Rusty och Ronja bygger en muffinskastarmaskin som spårar ur.
sv
02:47
Dora Utforskaren
Dora och Boots ska rädda sin vän Benny från kokosnötsön och på vägen dit stöter de på hungriga sälar, taggiga fiskar och fallande kokosnötter.
sv
03:09
Top Wing
Ett fallande träd hotar Ellies hem. Kadetterna ber henne att sova över och hon hjälper till att vägleda deras räddningsinsats.
sv
03:31
Top Wing
Kadetterna hjälper till att städa upp skräp på Virvelön. Men när tåget som de lastat allt skräp på plötsligt börjar rulla iväg måste de snabbt komma på ett sätt att stoppa det! - Pennys vän Anjo har ett kompiskalas!
sv
03:52
SvampBob Fyrkant
Plankton och Herr Krabba har varit fiender under en väldigt lång tid. Men Herr Krabba avslöjar att dom inte alltid varit sådana ovänner. Förr var dom faktiskt vänner!
sv
04:14
SvampBob Fyrkant
Det är jubileum på Krångliga Krabban. Herr Krabba låter alla komma tidigare för att fixa i ordning till den stora kvällen. Men av misstag råkar alla hamna i Herr Krabbas frys.
sv
04:39
SvampBob Fyrkant
Det är jubileum på Krångliga Krabban. Herr Krabba låter alla komma tidigare för att fixa i ordning till den stora kvällen. Men av misstag råkar alla hamna i Herr Krabbas frys.
sv
05:00
SvampBob Fyrkant
Om man tar en titt inne i Patrik Stjärnas sten ser man att hans morgonrutiner är allt annat än normala. // SvampBob upptäcker att hans frukostflingor har ett erbjudande om en gratisleksak.
sv
05:22
SvampBob Fyrkant
Herr Krabba skickar SvampBob och Patrik för att spionera på Plankton. // SvampBob och Patrik medverkar i en instruktionsfilm om båtvett. // Herr Krabba får SvampBob att tävla mot Bläckward.
sv
05:45
SvampBob Fyrkant
När SvampBob kommer en minut försent till jobbet, beslutar han sig för att flytta in där. För att aldrig komma försent igen. // Plankton sänker i hemlighet temperaturen på Krångliga Krabban, så att hela restaurangen blir nedfrusen.
sv
06:07
Alvinnn!!! och gänget
Gänget försöker hålla Dave borta från internet när det uppträdande han lagt upp får negativa kommentarer. // Gänget, Kevin och Cheesy blir inte bjudna på Bocarters yatch-födelsedagskalas men går dit ändå.
sv
06:22
Alvinnn!!! och gänget
Gänget försöker hålla Dave borta från internet när det uppträdande han lagt upp får negativa kommentarer. // Gänget, Kevin och Cheesy blir inte bjudna på Bocarters yatch-födelsedagskalas men går dit ändå.
sv
06:33
Alvinnn!!! och gänget
Eleanor och Jeanette tar hand om den sjuka Brittany men undrar om hon skulle göra samma sak för dem.
sv
06:45
Familjen Casagrande
Bobbys dröm om att spela i ett band kan äntligen slå in, men passar han in bland Pars punkkompisar? // Sameer är orolig för att han inte är lika cool som sina vänner så han försöker ett rekord.
sv
07:10
Familjen Casagrande
Abuela lär Ronnie Anne att det inte är någon lätt uppgift att hitta ingredienser till middagen. // När det blir översvämning i Vitos lägenhet, försöker barnen lista ut vilken lägenhet som passar honom bäst.
sv
07:32
Lugn i stormen
Luna försöker bli av med en envis hicka innan den stora rocktävlingen. // Dödgrävarklubben planerar Bertrands flykt från kryssningsfartyget där hans föräldrar jobbar.
sv
07:55
Lugn i stormen
Lori blir en kändis i skolan när hon slår en hole-in-one på en ökänt svår bana. // Skolans cheerleaders utmanar Lynn och hennes lagkamrater på en duell när Lynn dissar dem som idrottare.
sv
08:18
Monster High
Frankie stänger in sina känslor när hen inte kommer med i cheerleading-laget och orsakar ofrivilliga elektriska utbrott.
sv
08:43
SvampBob Fyrkant
Man Ray hyr Bläckwards hus på sin semester. Det är upp till Svampbob och Patrik att sätta stopp för hans ondskefulla planer. // Herr Krabba tar semester och ser till att Larry Hummer blir tillfällig chef på restaurangen.
sv
09:08
SvampBob Fyrkant
Patrik gör en rundtur till sina favoritställen i Bikinibotten med en entusiastisk främling. // Svampbob vågar inte ta sig ned från Krångliga Krabbans tak, men det ska inte hindra honom från att leva sitt liv.
sv
09:31
Familjen Casagrande
När Ronnie Anne får reda på att hennes Tio Carlos var en känd skateboardåkare så ber hon honom lära henne några nya tricks. // Ronnie Anne och Sid startar ett hundrastningsföretag för att få ihop pengar till en ny skateboard.
sv
09:54
Familjen Casagrande
Ronnie Anne och Sid försöker hitta något att göra efter skolan, men de kan inte enas om något som båda gillar. // När Maria äntligen får en ledig dag, måste Ronnie Anne konkurrera med familjen för att få kvalitetstid med Maria.
sv
10:17
Familjen Casagrande
Adelaides groda har dött och Ronnie Anne och Sid försöker trösta henne genom att berätta om de dödas dag.
sv
10:42
Patrik Stjärnas Show
Patrik Show söker en yngre publik // En klassisk superskurk söker sig till sitt gamla hem - som är intaget av familjen Stjärna
sv
11:07
Patrik Stjärnas Show
Pearl gästar Patriks Show // Patrik och Svampbob reser tillbaks i tiden för att se när Vattumannen och Sjöpojken var ett nytt påfund.
sv
11:30
SvampBob Fyrkant
När en förhistorisk svamp tinar upp förorsakar den kaos överallt. Bara Svampbob kan kommunicera med svampen. // När en flock med musslor intar Bikibibotten blir det Svampbobs uppgift att få bort dom innan dom förstör hela stan.
sv
11:56
SvampBob Fyrkant
När Planktons husdjurs-amöba Spot får ungar, bestämmer sig Plankton för att utnyttja dom i en ny skändlig plan. // Herr Krabba är för rädd för att låta sig fystestas, men gör han det inte kommer Krångliga Krabban att läggas ned.
sv
12:19
SvampBob Fyrkant
Patrik gör en rundtur till sina favoritställen i Bikinibotten med en entusiastisk främling. // Svampbob vågar inte ta sig ned från Krångliga Krabbans tak, men det ska inte hindra honom från att leva sitt liv.
sv
12:31
Avatar
Ungarna kommer fram till det norra Lufttemplet, och Aang och Katara letar efter en vattenbändningsmästare, medan Sokka faller för en prinsessa.
sv
12:57
Familjen Casagrande
Ronnie Anne får sitt livs praktikplats tillsammans med Bruno, men kommer hon att klara det?
sv
13:09
Familjen Casagrande
Bobby har svårt att släppa ansvaret för mercadot under sin pizzaårsdagsdejt med Lori. // När Ronnie Anne upptäcker att hon är den enda som Carlitos inte härmar, bestämmer hon sig för att ändra på det.
sv
13:32
Familjen Casagrande
Abuela oroar sig för att Ronnie Anne och Bobby vill flytta till deras pappas lägenhet. // Carl håller i en spökvandring baserad på Abuelas berättelse om "El Cucuy," men inser att myten kanske inte är påhittad.
sv
13:57
SvampBob Fyrkant
Gary får ett par ben för att hänga med i Svampbobs tempo, och snart framstår husse som en långsam snigel i jämförelse. // Plankton kan äntligen få regera världen, genom att krympa sig. Han utser sig till kung över Svampbobs akvarium.
sv
14:21
SvampBob Fyrkant
Svamobpb och Patrik gör till sitt uppdrag att återförena ett band med robotar som nyligen sparkats. // Patrik skickas till ett djurhärbärge för att han beter sig som en mask och får inte lämna härbärget förrän Svampbob tränat upp…
sv
14:46
Patrik Stjärnas Show
Patrik och hans farfar försöker passera varann i trappan vilket leder till en galen konflikt. // Medlemmar av familjen Stjärna konfronteras med sina egna absurda rivaliteter.
sv
15:00
SvampBob Fyrkant
Svamp-Bob och Patrik har fastnat för den senaste flugan - att låta sin egen hjärna flyga som en drönare. // När Svamp-Bob och Patrik leker 'Vattumannen och Sjöpojken' är allt frid och fröjd, tills deras fiende dyker upp.
sv
15:26
Lugn i stormen
Lincoln och Clyde ska besöka ett spökhus, men först måste de tuffa till sig och bli kvitt sina rädslor. // Lola upptäcker att Lucy har en gammal ömtålig docka och bestämmer sig för att låna den utan hennes tillåtelse.
sv
15:50
Lugn i stormen
Lori och Bobby vill inte spendera Thanksgiving utan varandra, så de bestämmer sig för att bjuda in båda sina galna familjer till ett gemensamt firande!
sv
16:13
Lugn i stormen
I ett försök att slippa besöka ögonläkaren, gör Lisa ett par nya glasögon som visar sig försämra hennes syn.
sv
16:37
Lugn i stormen
Lisa tar över klassens undervisning och inser att det är svårare än vad man tror att vara lärare. // Leni ställs mot borgmästaren i Storskogas val.
sv
16:59
Lugn i stormen
Lynn vill desperat vinna den stora baskettävlingen, men laget hon får spela med visar sig vara uruselt. // Mamma och pappa är trötta på att behöva stå i kö till badrummet på morgonen, så de bestämmer sig för att bygga ett hemlig…
sv
17:12
Lugn i stormen
Lynn vill desperat vinna den stora baskettävlingen, men laget hon får spela med visar sig vara uruselt. // Mamma och pappa är trötta på att behöva stå i kö till badrummet på morgonen, så de bestämmer sig för att bygga ett hemlig…
sv
17:26
SvampBob Fyrkant
Svampbob hälsar på i sin gamla polare Bubbelkompis' hemstad; Bubbelstad! // Sandy bjuder med Karin och Fröken Puff på en helkväll ute för att få släppa lite på trycket.
sv
17:51
SvampBob Fyrkant
SvampBobs kära väckarklocka går sönder och ingenting annat låter tillräckligt högt för att väcka honom i tid.
sv
18:06
SvampBob Fyrkant
Patrik inviger Svampbob i sitt prestigefyllda sällskap av tjockskallar och dårfinkar. // Patrik tar snusket till en ny nivå. Han leker runt bland skräp så han till slut är oigenkännlig.
sv
18:31
Avatar
Det norra Vattenfolket förbereder sig för en attack av amiral Zhaos Eldflotta. I stridens hetta, kämpar Aang för att försvara staden. Han undrar om det inte finns något bättre sätt att använda sin Avatarförmåga.
sv
18:55
Familjen Casagrande
Familjen Casagrande hittar en skattkarta och ger sig ut på en vild jakt för att leta rätt på Pancho Villas guld. // Frida och Carlos ska ta en lyxig flygtur, men Carl och CJ försöker smyga ombord för att få ett eget äventyr.
sv
19:07
Familjen Casagrande
Abuela oroar sig för att Ronnie Anne och Bobby vill flytta till deras pappas lägenhet. // Carl håller i en spökvandring baserad på Abuelas berättelse om "El Cucuy," men inser att myten kanske inte är påhittad.
sv
19:32
Familjen Casagrande
När Ronnie Anne inser att hon inte har koll på de senaste trenderna, ber hon Carlota om hjälp. // Bobby hittar inte Sergio efter att han har önskat att han kunde flyga iväg och aldrig komma tillbaka.
sv
19:55
SvampBob Fyrkant
Bubbelborre är strandsatt med Patrik i ett träsk, där dom letar efter en försvunnen actionfigur. // Svampbob lär sig ett nytt trolleritrick men ingen vill se på.
sv
20:19
SvampBob Fyrkant
Plankton klonar sig själv och Herr Krabba, men ingen restaurang går säker för nykomlingen. // Bläckvard byter glatt jobb med en busschaufför och det blir en trevlig tur, tills Svampbob och Patrick kommer ombord.
sv
20:44
SvampBob Fyrkant
SvampBob tar sig vatten över huvudet när han ska vara barnvakt åt Sandys tre brorsdöttrar. // SvampBob och Patrik Stjärna volonterar som museivakter, medan Bläckward försöker hänga upp sin tavla utan att någon ser honom.
sv
21:07
SvampBob Fyrkant
SvampBobs kära väckarklocka går sönder och ingenting annat låter tillräckligt högt för att väcka honom i tid. // Karen får snabbt lära sig att barn växer fort när hennes nya barn anländer.
sv
21:32
SvampBob Fyrkant
Svampbob och Patrik reser genom Yt-världen. Bikinibotten förbereder en överraskning för Svampbob.
sv
21:56
SvampBob Fyrkant
Istället för att laga ett hål i väggen på Krångliga Krabban så bestämmer sig Herr Krabba för att förvandla hålet till en 'Drive-in-fönster'.
sv
22:10
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Syrsan tycker att han är för liten och äter ett tillväxtmedel som gör honom gigantisk. Han blir överlycklig men inser snart att hans nya storlek medför stora risker för hela byn och alla hans vänner.
sv
22:33
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
Eftersom Po och de Fruktade Fem driver varandra till vansinne, tar Shifu med dem på en ödesdiger bilresa.
sv
22:56
Kung Fu Panda: Legends of Awesomeness
När Fung hittar en gammal pappersrulle med instruktioner till att skapa livs levande terrakottakrigare, blir det upp till Po och de Fruktade Fem att stoppa hans enorma lervarelser.
sv