FilmBox Premium

FilmBox Premium

Hollywoodske trháky s hviezdami najväčšej veľkosti krátko po premiére v kinách. Pravý pôžitok pre milovníkov premiér všetkých žánrov.

Slovakia

Guia de TV - sábado, 11/05/2024

00:05
Corsage
Smyšlený příběh mapuje jeden rok v životě císařovny Alžběty Rakouské. O Vánocích roku 1877 slaví Alžběta, kdysi idealizovaná a zbožňovaná pro svou krásu, 40. narozeniny. Najednou je vnímána jako stará žena. Ze všech sil se snaží udržet si svůj obraz před veřejností.
sk
01:55
Nepoučitelní
Dva obyčejní kriminálníci unesli manželku zkorumpovaného developera. Tím si ale ukousli trochu větší krajíc, než dokážou sníst. Muž totiž nejeví sebemenší zájem zaplatit výkupné.
sk
03:35
Mimozemská invaze
Velký Wesley Snipes (sám Blade!) v hlavní úloze "lovce" v tomto filmu režiséra Mauro Borrelliho (Ghostmaker). V Recallu se objeví i další hvězdy: RJ Mitte (Perníkový táta), Jedidiah Goodacre (Následníci), Niko Pepaj (Nešika), Laura Maria Bilgeri (Toby Goes to Camp) a Hannah Rose May (Hráči). Film vypráví příběh pěti přátel, kteří odpočívají v odlehlém domku na jezeře a chtějí si to jen užít. Netuší, že Zemi napadla mimozemská civilizace a jejím obyvatelům hrozí zotročení. Režisér Borelli je bývalým spolupracovníkem režiséra Tima Burtona a ilustrátorem takových trháků, jako jsou Piráti z Karibiku a Captain America. Recall bude také natočen pro nový tříkódový panoramatický formát Barco Escape, který zcela obklopuje publikum a nabízí maximální pohlcující filmový zážitek. Některé části filmu budou také natočeny ve virtuální realitě.
sk
05:00
Pause
nedefinované
sk
05:15
Trattoria
Vtipná a hřejivá dramatická komedie se odehrává ve vzrušujícím prostředí kulinářské scény v San Franciscu a sleduje osudy Sala Sartiniho, workoholického kuchaře, který se musí pokusit obnovit svou vášeň pro vaření i lásku a napravit pošramocené vztahy se svým synem dříve, než zase všechno ztratí.
sk
06:35
Timber - Lovec pokladů
Snímek o chlapci, který s pomocí svého nejlepšího kamaráda - roztomilého mluvícího psa - využije příležitost k záchraně svého domova a rodiny.
sk
08:05
Fame: Cesta za slávou
Remake slavného filmu z roku 1980. FAME (Sláva) představuje talentovanou skupinu zpěváků, tanečníků, herců i umělců během čtyř let na střední škole hereckých umění, kde se scházejí studenti z veškerých společenských postavení a mají tak šanci prožít své sny a dosáhnout skutečné a trvalé slávy... která přichází jen s talentem, oddaností a tvrdou prací.
sk
09:50
Květy války
Na bojišti se z nich stanou hrdinové.
sk
11:25
Učitelem z nouze
Oscarem ověnčený spisovatel v depresích opouští Hollywood, aby učit scenáristiku na vysoké škole na východním pobřeží, kde se zamiluje do svobodné matky, která tam bere lekce.
sk
13:10
Madam služebná
Dnes potkáš někoho výjimečného. Tak zní proroctví, které si přečte bohatý muž před večeří u zámožného páru, na niž se chystá. Hostitelka totiž kvůli pověře o 13 stolovnících požádala svou služebnou, aby si zahrála na aristokratku. Muž se do ní zamiluje, ale hostitelka je nepřestává pronásledovat.
sk
14:40
Čarodějovy hodiny
Mladý sirotek Lewis Barnavelt pomáhá svému kouzelnickému strýci najít hodiny, které by svou kouzelnou mocí mohly přivodit konec světa.
sk
16:25
Armáda Jednoho
Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala.
sk
17:55
Hlas lásky
Čtrnácté dítě ze skromných poměrů se s podporou rodiny a milovaného muže stane nejslavnější zpěvačkou na světě.
sk
20:00
Footloose
Středoškolák Ren MacCormack se přestěhuje do maloměsta, kde platí zákaz hudebních a tanečních akcí. Díky němu ale strnulé město znovu ožije.
sk
21:50
Maybe I Do
Michelle a Allen tvoří pár. Rozhodnou se pozvat své rodiče a svěřit se jim se svým záměrem vzít se. Ukáže se ale, že rodiče se už z minulosti dobře znají a na manželství mají velmi rozdílné názory.
sk
23:25
Assassin's Game
Tajný tým zabijáků je podroben zkoušce v rozhodující hře o přežití.
sk

Guia de TV - domingo, 12/05/2024

00:50
Bolest a sláva
Filmový režisér přemítá o dosavadních životních rozhodnutích. Jeho minulý i současný život se hroutí.
sk
02:40
Colette: Příběh vášně
Spisovatelku Colette nutí manžel, aby své romány tvořila pod jeho jménem. Když se však dostaví úspěch, snaží se autorka dosáhnout uznání svého talentu a otřese tím zažitými genderovými normami.
sk
04:25
Pause
nedefinované
sk
04:40
Viy: Tajemství Dračí Pečeti
Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti.
sk
06:40
Asterix a Obelix ve službách Jejího Veličenstva
Asterix se vypraví za kanál pomoci svému druhému bratranci Anticlimaxovi porazit Julia Caesara a odrazit římskou invazi do Anglie.
sk
08:30
Čekání na Anyu
Opravdu bych měl uchovat cizí tajemství a ohrozit přitom vlastní život? Tuto otázku si klade Jo, mladý pastevec z Pyrenejí, když mu Benjamin prozradí něco ze své minulosti. Při pronásledování Židů byl Benjamin nucen uprchnout do Paříže a ztratil kontakt se svou dcerou. Nyní převádí židovské děti přes hranice do Španělska. Po příjezdu německých vojáků do vesnice se Jo s jedním z nich spřátelí, ale neuvědomí si, jak riskantní toto přátelství může být. Podaří se mu i tváří v tvář hrozbě učinit správné rozhodnutí? Hvězdně obsazený snímek nabízí pozoruhodný příběh odvahy a lidskosti.
sk
10:15
Tygři Železnice
Jistý železniční dělník v Číně v roce 1941 vede skupinu bojovníků za svobodu proti Japonsku, aby získal potraviny pro chudé.
sk
12:15
Kouzelný svět Davida Copperfielda
Výtečná adaptace románu Charlese Dickense s hvězdným obsazením. David Copperfield se narodil do zchudlé, neúplné rodiny zápasící s neúprosnou realitou viktoriánské Anglie. David se pokouší porozumět okolnímu světu a najít v něm své místo. Ačkoliv by si jeho nevlastní otec přál, aby se David nikdy nenarodil, a jeho výstřední teta by zase byla raději, kdyby byl dívkou, David se nenechá nikým odradit a díky svému odhodlání má naději, že dosáhne toho, co si přeje nejvíc.
sk
14:10
Valerian a město tisíce planet
Ve 28. století je mezigalaktické město Alfa obýváno bytostmi z různých planet, které zde sdílejí své znalosti a kulturu. Mír tu zajišťují lidé, mezi nimi major Valerian a seržantka Laureline. Ministr obrany je pověří nebezpečnou misí. Během jejího plnění ovšem neznámí humanoidi unesou velitele Aruna Filitta a zamíří s ním do zakázané zóny. Valerian a Laureline jsou jim na stopě a odhalí přitom skrytá tajemství.
sk
16:25
Rivalové
Děj snímku podle skutečných událostí se odehrává v sexy zlatém věku závodů Formule 1 a zobrazuje rivalitu mezi pohledným anglickým playboyem Jamesem Huntem (Hemsworth) a jeho metodickým, brilantním sokem Nikim Laudou (Brühl). Sledujeme jejich diametrálně odlišné styly v závodění i životě, jejich lásky a především rok 1976, ve které byli oba jezdci odhodlaní riskovat vše, aby se stali světovým šampionem ve sportu, v němž není sebemenší prostor pro chybu. Kdo ji udělá, zemře.
sk
18:25
Hrátky s ohněm
Když se zkušení hasiči pustí do záchrany tří sourozenců ze spárů ničivého požaru, rychle zjišťují, že nejsou připraveni na tu nejnáročnější práci ze všech - hlídání dětí.
sk
20:00
Nádech pro lásku
Díky odhodlání a pevnému poutu se dokáže mladý pár popasovat i s vážnou nemocí, prožít život naplno a tak trochu i změnit svět...
sk
21:55
Stars!
S05E02 Společnost/Politika
sk
22:00
Velká svatba
Dávno rozvedení manželé předstírají během slavnostní rodinné události, že jsou nadále pár.
sk