FilmBox Premium

FilmBox Premium

Hollywoodske trháky s hviezdami najväčšej veľkosti krátko po premiére v kinách. Pravý pôžitok pre milovníkov premiér všetkých žánrov.

Slovakia

Guia de TV - segunda, 20/05/2024

00:05
Vpich
Mike Weiss (Evans) je poněkud záhadný, ale skvělý mladý právník na vrcholu svých schopností. Je to ale také narkoman. Mike neustále bojuje o udržení rovnováhy mezí svými dvěma protichůdnými světy, kde se rychle žije - světem prostitutek a pouličních grázlů a světem energických advokátů a soudců. Když se zdravotní sestra na úrazovce Vicky (Shaw) v práci nakazí kontaminovanou jehlou, Mike a jeho přítel a partner Paul Danziger (Kassen) se neochotně ujmou jejího případu. Jak se do případu noří, zjišťují, že u významného poskytovatele zdravotní péče funguje rozsáhlý systém korupce, který za zisk dává všanc lidské životy. Mladí advokáti se rychle octnou uprostřed soudní pře, která bude tou největší a nejnebezpečnější v celé jejich kariéře. V případu je na ně vyvíjen ohromný tlak; pokud neuspějí, budou zničeni, ale protože jsou plni odhodlání, bojují dál. Mike se snaží odhalit pravdu a ocitá se v nejtěžším zápase svého života, a to nejen proti skvěle placeným advokátům odpůrce, ale i...
sk
01:45
Rande na dvě noci
Po velmi politováníhodné společně strávené noci se dva cizí lidé vzbudí a zjistí, že prospali blizard, který zasypal sněhem celý Manhattan. Teď zůstali uvěznění v malém bytě a jsou nuceni se seznámit mnohem víc, než by noc strávená s náhodnou známostí vyžadovala.
sk
03:10
Poslední semestr
Když vysokoškolský profesor zjistí, že se jeho život rychle blíží ke konci, začne žít naplno. Sbohem, pravidla!
sk
04:35
Pause
nedefinované
sk
05:50
Kouzelný svět Davida Copperfielda
Výtečná adaptace románu Charlese Dickense s hvězdným obsazením. David Copperfield se narodil do zchudlé, neúplné rodiny zápasící s neúprosnou realitou viktoriánské Anglie. David se pokouší porozumět okolnímu světu a najít v něm své místo. Ačkoliv by si jeho nevlastní otec přál, aby se David nikdy nenarodil, a jeho výstřední teta by zase byla raději, kdyby byl dívkou, David se nenechá nikým odradit a díky svému odhodlání má naději, že dosáhne toho, co si přeje nejvíc.
sk
07:45
Viy: Tajemství Dračí Pečeti
Neuvěřitelné příběhy, kouzla, skvělé herecké obsazení. Anglický kartograf dostává od cara zakázku - namalovat mapu Dálného Východu Ruska. Během dlouhé cesty plné úžasných zážitků se dostává až do Číny. Během putování se setkává s mistry bojových umění, čínskými princeznami, Dračím králem a objevuje záhady dračí pečeti.
sk
09:45
Tygři Železnice
Jistý železniční dělník v Číně v roce 1941 vede skupinu bojovníků za svobodu proti Japonsku, aby získal potraviny pro chudé.
sk
11:45
Upírky
Dvě upíří ženy žijící v dnešním New Yorku mají před sebou nevábné milostné vyhlídky.
sk
13:15
Symfonie strachu
Pianista trpící trémou musí vystoupit za dohledu zlosyna, který mu v případě jakékoliv chyby vyhrožuje střelbou.
sk
14:45
Supernova
Sam a Tusker křižují ve svém karavanu Anglii a navštěvují přátele, rodinu i místa, která jim připomínají minulost. Když byla Tuskerovi před dvěma lety diagnostikována demence, stal se tento společný čas tím nejdůležitějším, co mají.
sk
16:20
Muž Ve Stínu
Thriller Muž ve stínu z pera mistra historických románů Roberta Harrise přináší napínavý příběh spisovatele, který je najat na sepsání pamětí bývalého britského premiéra. Děj začíná nabírat nebezpečné obrátky krátce poté, co na opuštěnou zimní pláž známého amerického letoviska vyplaví moře mrtvolu jeho předchůdce na tomto literárním projektu. Netrvá dlouho a ""muž ve stínu"" si uvědomí, že přijetím atraktivní práce učinil strašlivou chybu: ukazuje se, že expremiér je muž, v jehož minulosti se skrývají tajemství, která mají sílu zabíjet.
sk
18:25
Zmizelá
Po zmizení své sestry je Jill přesvědčená, že se vrátil sériový vrah, který jí před dvěma lety unesl - a rozhodne se svému únosci znovu postavit tváří v tvář.
sk
20:00
Hlas lásky
Čtrnácté dítě ze skromných poměrů se s podporou rodiny a milovaného muže stane nejslavnější zpěvačkou na světě.
sk
22:05
Wrestler
Na konci 80. let zaplňoval Randy "The Ram" Robinson, profesionální wrestler, titulní stránky novin. Nyní, o dvacet let později, se těžko protlouká životem a ve školních tělocvičnách a komunitních centrech kolem New Jersey dělá vystoupení pro hrstky nezdolných wrestlingových fanoušků. Své dceři se odcizil a není schopen si udržet skutečný vztah. Randy žije pro vzrušení z show a pro obdiv svých fanoušků. Nicméně infarkt ho donutil odejít do důchodu. Pomalu si začíná zvykat na novou situaci a oceňovat stav svého života snaží se znovu spojit se svou dcerou a rozvinout vztah se stárnoucí striptérkou Cassidy (Marisa Tomeiová). Nic z toho se však nedokáže vyrovnat lákání ringu a wrestlingové vášni, u níž hrozí, že ho opět pohltí. Film Wrestler byl nominován na cenu americké filmové akademie v kategorii nejlepší mužský herecký výkon v hlavní a nejlepší ženský herecký výkon ve vedlejší roli.
sk
23:55
Loupež Století
Travolta zobrazen v roli padělatele, kterému vážně onemocní syn (Sheridan). Aby mohl být s ním, musí se dostat z vězení. Za svou svobodu musí zaplatit trestným činem.
sk

Guia de TV - terça, 21/05/2024

01:30
Svatební radosti
Ben a Alice jsou dlouholetí přátelé. Oba nesnáší svatby, nicméně období svateb právě začíná a jim přichází spousty pozvánek. Pro zjednodušení a v rámci vzájemné podpory se rozhodnou potvrzovat účast jako pár. Nikdy by je nenapadlo, jak mohou zážitky ze svateb ovlivnit jejich vlastní osudy... a vzájemné vztahy.
sk
03:05
Modigliani
Příběh trpkého soupeření Amadea Modiglianiho s Pablem Picassem a jeho tragická láska k Jeanne Hebuterne.
sk
05:05
Pause
nedefinované
sk
05:40
Slova a obrazy
Mezi učitelkou výtvarné výchovy a angličtinářem vznikne rivalita, která vyvrcholí soutěží na jejich škole, v níž studenti rozhodnou, zda jsou důležitější slova, nebo obrazy.
sk
07:35
Heidi, děvčátko z hor
Heidi je osiřelé děvčátko, které tráví nejšťastnější dny dětství společně s kamarádem Peterem při hlídání stáda koz, radostném hraní a užívání si svobody švýcarských Alp, kde bydlí v prostém srubu u svého dědečka. Naplno prožitým dnům je však náhle konec, když je Heidi převezena tetou Dete do německého Frankufurtu nad Mohanem, kde má dělat společnost nemocné dívce Kláře ze zámožné rodiny. Dívky se sice ihned skamarádí, ale Heidin stesk po dědečkovi, Peterovi a horách je příliš velký..
sk
09:25
Hrdinové
Muž projíždí krajinou ve spěchu, aby se dostal na důležitou obchodní schůzku. Jeho mysl je posedlá myšlenkami na prezentaci, kterou přednese významnému klientu - prezentaci, která by mohla být zlomovým bodem v jeho kariéře. Není připraven na zpoždění ani překvapení, ale osud má pro něj připraveno mnohé. Tělo uprostřed silnice - dítě. Skočí na brzdy a podaří se mu zastavit auto právě včas. Dítě je naštěstí v pořádku, ale zmatené. Muž by mu rád pomohl, ale jeho klienti na něj čekají ...Brzy po tomto prvním setkání potká muž jinou osobu - mladou ženu s batohem, která má namířeno do Barcelony. Nabídne jí svezení, aniž by měl tušení, že se kdysi znali. Později se jim podaří spojit se a vzpomínat na ten nejromantičtější a nejněžnější den jejich dětství ...
sk
11:10
Jak milovat s D
Už jedenáctkrát v řadě dostala mladá žena kopačky. Ke své nelibosti zjišťuje, že je toto neštěstí podmíněno jejími milostnými geny.
sk
12:45
Nestanu se tvojí ženou
Jistá matka se zamiluje do mladšího muže a její dcera prožívá první milostné vzplanutí. Matka příroda si pohrává s jejich osudy.
sk
14:20
Poslední závod
Eric Liddell sice vyhrál zlatou medaili pro Velkou Británii a měl zpěvavý přízvuk obyvatel Skotské vysočiny, ale narodil se v Číně a žil tam více než polovinu svého života, aby hlásal evangelium a vyučoval. Ve filmu "Na křídlech orlů" se dozvíte všechno, co jste kdy chtěli vědět o životě Erika Liddella, který proslul tím, že z důvodu víry odmítl běžet závod na olympijských hrách v neděli, když se po olympiádě roku 1924 vrátil do Číny, domova svého srdce. Ale Erikova milovaná vlast měla být brzy okupována Japonským císařstvím.
sk
15:55
Síla slova
James Farmer mladší popsal texaský Marshall jako ""poslední město, které kapitulovalo v občanské válce"". Sídlí zde škola Wiley College, ve které profesor Melvin Toslon (v podání dvojnásobného držitele Oscara Denzela Washingtona) vede debatní kroužek během jeho úspěšné sezóny v roce 1936. Jedná se prakticky o první spolek v Americe, ve kterém spolu debatují bílí a černošští studenti. Jejich úspěchy vyústí až v pozvání na národní šampionát na Harvardově univerzitě. Pro čtyřčlenný tým, kde je mimojiné i studentka a velice mladý James Farmer, je připravena zkouška ohněm v podobě debatních témat, jako jsou Jim Crow, sexismus, lynčování davu, zatýkání a výtržnosti, milostné aféry, žárlivost a posluchači státního rozhlasu.
sk
18:00
Rivalové
Děj snímku podle skutečných událostí se odehrává v sexy zlatém věku závodů Formule 1 a zobrazuje rivalitu mezi pohledným anglickým playboyem Jamesem Huntem (Hemsworth) a jeho metodickým, brilantním sokem Nikim Laudou (Brühl). Sledujeme jejich diametrálně odlišné styly v závodění i životě, jejich lásky a především rok 1976, ve které byli oba jezdci odhodlaní riskovat vše, aby se stali světovým šampionem ve sportu, v němž není sebemenší prostor pro chybu. Kdo ji udělá, zemře.
sk
20:00
A Little White Lie
Když je údržbář žijící v New Yorku omylem považován za slavného a samotářského spisovatele, musí se vydat na univerzitu a pronést hlavní projev, aby zachránil literární festival.
sk
21:40
Druhá míza
Stárnoucí rocková hvězda se rozhodne změnit svůj život poté, co objeví 40 let starý dopis, který mu napsal John Lennon.
sk