Nickelodeon

Nickelodeon

Blijf hier op de hoogte van al het Nickelodeon nieuws, de films, series en meer!

Netherlands

Guia de TV - sábado, 11/05/2024

00:10
Victorious
Tori Vega krijgt de kans van haar leven: als haar zus niet kan optreden omdat ze ziek is, mag zij deelnemen aan de grote bekende Hollywood talentenwedstrijd van de Arts High School. Opeens lijkt alles mogelijk.
nl
00:35
Victorious
Tori probeert tijdens haar auditie Sikowitz te overtuigen dat zij de perfecte kandidaat is voor de hoofdrol in het toneelstuk. In de tussentijd schrijven André and Robbie zich in voor een balletles om meisjes te ontmoeten.
nl
00:55
De Thundermans
Hank haalt de Thunderbus op uit Metroburg, zodat Phoebe haar superheldentraining kan vervolgen. Als alle vier de kinderen stiekem de bus in kruipen voor een joy ride, bezorgt Hank hen een ritje dat ze nog lang zal heugen.
nl
01:20
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
01:40
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
02:00
The Patrick Star Show
Pleetje zet elf kleine toiletten op de wereld. Maar dan zijn alle baby's opeens verdwenen. Terwijl de soep van Cecil staat te pruttelen gaat de hele familie naar het park voor wat ontspanning. Maar ze komen per ongeluk ergens anders terecht.
nl
02:25
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
02:45
Huize Herrie
Pa en Lincoln stuiten op `Legends of the Hidden Temple'. Lincoln moet op zijn zussen passen. Hij wil eigenlijk naar het winkelcentrum en neemt ze daarom gewoon mee.
nl
03:05
Huize Herrie
De Herrie's doen mee aan een leeswedstrijd. Lola is de enige die geen zin heeft om mee te doen. Lincoln moet zijn geboorteverhaal vertellen, maar in zijn babyboek staat niks.
nl
03:25
Huize Herrie
Niemand weet hoe ze de huilende Lily stil kunnen krijgen, totdat Lori een oude pop pakt. Pap vindt het maar niets dat iedereen constant op hun telefoon zit. Maar dan leggen de kinderen hem uit wat alle voordelen van het internet zijn.
nl
03:50
SpongeBob
Kenny de Kat is wereldberoemd omdat hij zijn adem eindeloos kan inhouden onder water. SpongeBob is zijn grootste fan. Als Octo weer eens te beroerd is om te werken, vertelt Meneer Krabs hem het verhaal van de Yeti-Krab.
nl
04:10
SpongeBob
SpongeBob wordt ontslagen bij de Krokante Krab. Zijn wereld stort in, maar al snel begint hij te solliciteren bij andere restaurants.
nl
04:30
SpongeBob
Meneer Krabs gaat op vakantie en stelt Leendert aan als manager van de Krokante Krab.
nl
04:45
SpongeBob
Octo gaat op vakantie en verhuurt zijn huis aan Rog Man. SpongeBob wil zijn vakantie stoppen.
nl
04:55
SpongeBob
Patrick werpt zich op als reisleider en leidt een enthousiaste vreemdeling rond.
nl
05:05
SpongeBob
Octo ontvangt een uitnodiging voor de opening van een galerie, en gaat naarstig op zoek naar iemand met wie hij samen kan gaan.
nl
05:15
SpongeBob
Het stormt en dat is een goede reden voor Meneer Krabs om een verhaal uit zijn mysterieuze verleden te vertellen.
nl
05:25
SpongeBob
Meneer Krabs organiseert een spannende bedrijfspicknick, maar die wordt verstoord door Plankton.
nl
05:35
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Het is comedy avond op Koraalkamp, en de kinderen zijn klaar om te lachen tot ze erbij neervallen.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Patrick wordt in het kelpwoud per ongeluk verwisseld met een jonge zogeheten Zeesquatch.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
Op een grote dag wordt Baby per toeval plaatsvervangend Burgemeester. Dat brengt een grote verantwoordelijkheid met zich mee. Het lot van de voorraad squidappels van de stad ligt nu in de vinnen van Baby.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Axle City krijgt bezoek van een wasbeertje dat overal afval achterlaat. Blaze komt in actie als de recycletruck. Hij maakt de stad schoon en redt z'n vrienden voor de strijd tegen de wasbeer.
nl
06:40
PAW Patrol
Ome Otis gaat mee naar de jungle om een verborgen goudmijn te zoeken. Meneer Wingnut gaat bij Ome Otis langs om zijn hut van de nieuwste technologie te voorzien, maar ze worden per ongeluk opgesloten.
nl
07:05
The Patrick Star Show
Wanneer de afstandsbediening tussen de bankkussens valt, moet Patrick de bank induiken om hem te gaan zoeken. Patrick organiseert een geldinzameling voor slakken die niet kunnen dansen.
nl
07:25
Huize Herrie
Luna en de Moon Goats moeten een vervangende gitarist vinden voor de band, als Luna haar handen bezeert tijdens het spelen. Om Uierste Gekte Dag in Zuivelland te halen, is Lincoln vastbesloten om zo snel mogelijk de was te doen.
nl
07:50
Huize Herrie
De hele familie zit constant op hun telefoon, tot groot ongenoegen van pap. Totdat hij de voordelen van internet uitgelegd krijgt.
nl
08:00
Huize Herrie
Lana overtuigt de kinderen om naar de Burpin 'Burger te gaan om haar raceheld te ontmoeten, ondanks de zware sneeuwval. Wanneer Lincoln met Clyde op vakantie gaat, realiseert hij zich hoe overbezorgd de vaders van Clyde zijn.
nl
08:25
De Casagrandes
Ronnie Anne en Sid moeten een naschoolse activiteit kiezen. Ze willen per se bij dezelfde club, maar wat ze leuk vinden verschilt nogal. Maria heeft Ronnie Anne beloofd dat ze op haar vrije dag samen dingen gaan doen.
nl
08:50
De Casagrandes
Ronnie Anne ziet af van een Halloween-traditie voor een cool feest, maar leert dat cool niet altijd gelijk staat aan leuk. Ronnie Anne en Sid vertellen Adelaide over de Dag van de Doden wanneer haar kikker overlijdt.
nl
09:15
SpongeBob
Patrick en SpongeBob denken dat hun huis verkocht is nadat ze een tv-reclame hebben gezien. SpongeBob belandt onder een enorme kist met gelukskoekjes.
nl
09:40
SpongeBob
Meneer Krabs gaat de Krabburger wereldwijd diepgevroren verkopen, maar hierdoor komt de vriendschap van SpongeBob en Patrick op het spel te staan.
nl
09:58
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:00
Monster High
Clawdeen stelt zich open voor haar vader en leert dat ze veel overeenkomsten hebben, terwijl Cleo volgelingen zoekt in de mensenwereld. Deuce werkt zich te pletter om een inzamelingsactie te winnen en verandert per ongeluk leerlingen in snoepjes.
nl
10:25
Monster High
Clawdeen opent een portaal in de catacomben en laat daardoor haar broer Clawd vrij.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Schaar helpt Papier met een interessant weekend om indruk te maken op Potlood. Steen koopt een hoed. Het drietal probeert te bewijzen dat ze niet vervangen mogen worden door hun nieuwe vriend: Prutje.
nl
11:10
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
11:40
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
12:00
Danger Force
Rick Twitler is terug met een nieuw plan om Mika's geest te controleren, deze keer via een griezelig virtual reality-videospel. De Danger Force zal Rick uit Mika's hoofd moeten krijgen voordat hij hen meesleurt in de duisternis.
nl
12:25
Danger Force
De Danger Force gelooft dat ze van Rick Twitler af zijn, maar Miles heeft een visioen dat het tegendeel bewijst. Het team gaat op zoek naar hem en komt onderweg een oude vijand tegen.
nl
12:50
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
13:15
Henry Danger
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
nl
13:35
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
13:40
Henry Danger
Net wanneer het niet goed gaat met de reputatie van Captain Man komt Charlotte erachter dat Henry Kid Danger is. Henry bekent en wordt ontslagen door Ray. Samen met Charlotte slaagt hij er echter in een beruchte schurk te vangen.
nl
14:00
De Thundermans
De kids beschadigen een nieuwe auto die Hank als trouwdagcadeau voor Barb had gekocht, dus ze moeten hun superheldneef om hulp vragen.
nl
14:25
De Thundermans
Als Phoebe te veel hooi op haar vork neemt, helpt Max haar door een kloon van haar te maken, zodat ze op twee plekken tegelijk kan zijn. Als de kloon lastig wordt voor de echte Phoebe, moet Max bijspringen om Phoebes reputatie te redden.
nl
14:50
Huize Herrie
Zach en Rusty doen alsof er een buitenaards schip is geland, nu is de hele stad op zoek naar kleine groene aliens. Clyde denkt dat hij de Glee Club zal betreden, maar Lincoln doet per ongeluk audities en krijgt een rol.
nl
15:15
Huize Herrie
Het rollerderbyteam van Lynn heeft een prijs gewonnen: gratis toegang tot het Zuivelland pretpark. Lola ziet hoe buurman Grauw met een metaaldetector waardevolle spullen vindt. Die wil hij gaan verkopen.
nl
15:35
Huize Herrie
Lincoln past het weekend op Frank, de spin en lieveling van zijn klas. Alle kinderen hebben een taak in huis. Lincoln vindt zijn taak, vuilnis buiten zetten, te zwaar in vergelijking met de taken van zijn zussen.
nl
16:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby maakt filmpjes voor op haar MeScreen-kanaal. Haar grootste fan is Zokie, een alien die op de planeet Pudge leeft. Wanneer Zokie er achter komt dat Ruby gaat stoppen met filmpjes maken besluit hij in een opwelling om naar de Aarde te reizen.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
17:00
De Thundermans
Phoebe sluit zich aan bij een populair groepje voor een schoolopdracht maar ontdekt dat zij lang niet zoveel moeite willen doen als zij. Max neemt haar plaats in en probeert ze al het vuile werk te laten opknappen.
nl
17:25
De Thundermans
Cherry vraagt aan Max of hij zijn superkrachten wil gebruiken om haar te helpen met het halen van haar rijbewijs. Phoebe is heel jaloers op de nieuwe vriendschap tussen Max en Cherry.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Lincoln besluit uit zijn broederlijk plichten te stappen en op vakantie te gaan. Clyde besluit om de rol van Lincoln in het gezin over te nemen. In eerste instantie gaat alles goed, totdat het tij keert en Clyde de hulp van Lincoln moet inroepen.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en z'n vrienden maken zich klaar voor het schoolfeest. Clyde's vaders zijn vooral opgewonden, omdat dit misschien de avond is dat Clyde de ultieme ontmoeting heeft. Ondertussen slaat een verliefde Lincoln constant de plank mis bij Charlie.
nl
18:40
Danger Force
Een gaslek dwingt de inwoners van Swellview om in quarantaine te gaan en Danger Force moet thuis blijven. Maar niets belet Captain Man erachter te komen wie het lek heeft veroorzaakt.
nl
19:05
Danger Force
Mika wordt op de proef gesteld wanneer de moeder van Schwoz op visite komt omdat ze ziek is.
nl
19:25
De Thundermans
Smith heeft in de gymzaal een schilderij gemaakt ter ere van Max en Phoebe. Het zou een heldhaftig portret moeten zijn, maar Smith heeft ze uitgebeeld als kwaadaardige monsters.
nl
19:50
De Thundermans
Barb probeert oude tijden te doen opleven door een meidenavond te organiseren, maar Phoebe en Nora willen liever hun favoriete serie kijken. Intussen proberen Billy, Max en Hank te bewijzen dat ze kunnen overleven in het wild.
nl
20:15
Henry Danger
Captain Man en Kid Danger worden uitgenodigd voor de opening van een escape room. Dit blijkt echter een val te zijn en ze worden opgesloten. Nu moeten ze daadwerkelijk zien te ontsnappen, samen met twee tieners, Mika en Miles.
nl
20:40
Henry Danger
Kid Danger onthult aan Captain Man dat hij niet voor altijd in Swellview wil blijven als zijn assistent. De twee krijgen ruzie en Kid Danger wordt door een andere stad gevraagd om hun superheld te worden.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
21:25
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
21:50
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
22:15
De Thundermans
Er wordt een buurtwacht opgericht om een mysterieuze vandaal te vangen. Phoebe verdenkt Max, totdat ze ontdekt dat haar broer een ander geheim verbergt.
nl
22:40
De Thundermans
Door een komeet slaan de krachten van de Thundermans op hol, net als Phoebe's vlam haar vraagt voor een schoolfeest. Phoebe en Max merken dat ze hun krachten in toom kunnen houden als ze dicht bij elkaar blijven. Maar daar zijn ze niet blij mee.
nl
23:05
iCarly
Carly moet ingrijpen als Spencer verslaafd raakt aan het spelen van een videospel. Sam laat Freddie geloven dat hij gestraft zal worden door een plaag als hij een ketting e-mail niet wil doorsturen.
nl
23:30
iCarly
Volgens Freddie betaalt Sam geleend geld van hem en Carly steeds niet terug. Ze voelt zich beledigd. Spencer helpt een klein meisje om indruk te maken op haar alleenstaande moeder.
nl
23:50
Henry Danger
Net wanneer het niet goed gaat met de reputatie van Captain Man komt Charlotte erachter dat Henry Kid Danger is. Henry bekent en wordt ontslagen door Ray. Samen met Charlotte slaagt hij er echter in een beruchte schurk te vangen.
nl

Guia de TV - domingo, 12/05/2024

00:10
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
00:35
De Thundermans
Wanneer Phoebe en Max Voorzitter Kickbutt uit een toespraak sleuren, gooit Kickbutt het bijltje erbij neer en benoemt ze Hank als haar opvolger. Maar Hank gaat al voor de inauguratie ernstig in de fout.
nl
00:55
De Thundermans
Wanneer Max van zijn ouders geen jacuzzi mag bouwen in zijn lab, besluit hij het huis uit te gaan. Hij trekt in bij de opa van Gideon, die zonder regels leeft.
nl
01:20
Danger Force
Captain Man en de Danger Force slaan de handen ineen met Frankini om Schwoz te redden.
nl
01:40
Danger Force
Onder invloed van De Cel, kopen Jeff en Mitch Bilsky de Swellviewse middelbare school. Door de nieuwe lessen worden Chapa, Mika en Miles te dom om misdaad te bestrijden. Het is aan Bose om zijn vrienden, en de hele school, te redden.
nl
02:00
The Patrick Star Show
De show van Patrick weet Shmandor te bereiken, maar de impact van de show is anders dan verwacht. Patrick gaat zijn buren interviewen en komt achter een groot geheim.
nl
02:25
The Patrick Star Show
Twee sponsors van de Patrick Show proberen elkaar te overtreffen..
nl
02:35
Huize Herrie
Lisa mag een presentatie doen op de Genie conferentie, maar ze heeft geen onderzoek wat interessant genoeg is. Luna, Sam, Mazzy en Sully vormen samen de Moon Goats en ze doen het goed. Ze hopen ooit door te breken naar grote stadions.
nl
02:55
Huize Herrie
Lynn drijft Liam tot het uiterste als hij de ster wordt van het honkbalteam van de middelbare school. Lincoln's vrienden proberen hem ervan te weerhouden een magische act op te voeren tijdens de talentenjacht op school.
nl
03:20
Huize Herrie
In de schoolbus maakt Lincoln onaangenaam kennis met drie ouderjaars leerlingen en hij blijft de klos, met z'n vrienden. Er is een kamer vrij in Huize Avondrood en de vriendin van Lincolns opa wil er graag komen wonen.
nl
03:40
SpongeBob
Meneer Krabs zorgt voor te veel vuil, dus laat hij SpongeBob en Octo Bikinibroek schoonmaken.
nl
03:50
SpongeBob
SpongeBob moet naar de Milkshake academie voor een herhalingscursus. Octo krijgt een ongeluk en begint zich te gedragen als een zuigeling. SpongeBob probeert hem zo veel mogelijk te vertroetelen.
nl
04:10
SpongeBob
Octo leest het dagboek van SpongeBob. SpongeBob moet rijexamen doen op een verafgelegen weg. Dan moet hij wel slagen en dan is zij eindelijk van hem af.
nl
04:35
SpongeBob
SpongeBob en Octo spoelen van alles door de WC, met alle gevolgen van dien. Ze spoelen ook per ongeluk de kluis van meneer Krabs door en moeten deze snel weer vinden.
nl
04:45
SpongeBob
Patrick wil zelf een bordspel uitvinden en nodigt zijn vrienden uit om met hem mee te spelen.
nl
04:55
SpongeBob
SpongeBob koopt een lange broek en gaat voor een chique look. Op onverwachte manieren verandert dit zijn leven.
nl
05:05
SpongeBob
Leendert opent zijn eigen nieuwe sportschool en iedereen is uitgenodigd voor een dag gratis sporten.
nl
05:20
SpongeBob
Sandy doet bijzondere experimenten met gedragspsychologie en vraagt SpongeBob en Patrick als proefpersonen. Het loopt echter niet helemaal zoals gepland.
nl
05:30
SpongeBob
Meneer Krabs wordt verliefd op geld en besluit met haar te trouwen, op advies van Plankton.
nl
05:40
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
Het wc-huisje ontploft voor de ogen van meneer Krabs. Er zijn drie kampeerders die claimen gezien te hebben wat er is gebeurd. Hij krijgt echter drie wel heel verschillende ooggetuigenverslagen.
nl
05:45
Koraalkamp: SpongeBob's jonge jaren
SpongeBob, Patrick en Sandy raken bevriend met een spookkampeerder op het kamp.
nl
06:00
Baby Shark's Big Show!
De Sharks nemen deel aan de spelshow "Sink or Swim" waar ze de strijd aangaan met de Fishes.
nl
06:15
Blaze en de Monsterwielen
Blaze en AJ vormen samen met Gabby het monteursteam. Ze gaan op pad om drie trucks te repareren.
nl
06:40
PAW Patrol
De pakketjes van Danny en juf Marjorie worden per ongeluk verwisseld. De pups hebben een verrassing voor Ryder, maar voordat ze die aan hem kunnen geven, komt het cadeau in de jungle terecht.
nl
07:05
The Patrick Star Show
Opat zorgt ervoor dat zijn dierbare herinneringen niet verkocht worden tijdens een tuinverkoop.
nl
07:25
Huize Herrie
Monsterbus gaat stuk. Lynn en haar vriendinnen genieten van gratis voordeeltjes in Royal Woods.
nl
07:50
Huize Herrie
Pap-pap komt zijn nieuwe vriendin voorstellen. Het klikt, maar ze komt toch iets te vaak onaangekondigd op bezoek.
nl
08:00
Huize Herrie
Lori gaat op visite bij Bobby en Lincoln gaat mee om Ronnie Anne te zien, maar die is veranderd. De familie gebruikt dubbelgangers om te ontkomen aan Luan's 1 april grappen.
nl
08:25
De Casagrandes
De familie ontdekt een indrukwekkende tamale-kar en probeert deze geheim te houden voor Abuela. Ronnie gelooft niet in een astrologische voorspelling dat de liefde haar zal vinden.
nl
08:50
De Casagrandes
Het is familiedag en op voorstel van CJ gaan ze naar de piratenshow. CJ hoopt elke keer dat hij gekozen wordt om de piratenvlag te hijsen. Ronnie Anne en Sid vinden in de mercado een briefje van honderd dollar.
nl
09:15
SpongeBob
Sandy besluit haar boom kunstmest te geven om zo de oogst van eikeltjes te stimuleren. Spongebob hangt een prikbord op in de Krokante Krab om zo de meningen van de gasten te horen.
nl
09:40
SpongeBob
Meneer Krabs wil is ervan overtuigd dat de krabburger het gaat winnen op het jaarlijkse Eetcongres. SpongeBob is eenzaam en schrijft met een penvriend.
nl
10:00
Monster High
Draculaura wil graag het perfecte feestje geven. Maar als alles anders loopt dan ze had verwacht, heeft ze moeite om met de nieuwe situatie om te gaan. Ook het delen van alle aandacht met een nieuwkomer valt haar zwaar.
nl
10:25
Monster High
Als Draculaura vreest dat ze voor schut wordt gezet tijdens een danswedstrijd geeft ze haar partner Clawd betoverde schoenen. Cleo wil de hoofdrol in het schooltoneelstuk en gaat in haar eeuwenoude familiegraf op zoek naar het perfecte kostuum.
nl
10:47
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
10:50
Steen, Papier, Schaar
Het drietal speelt een ultiem potje verstoppertje: een die jaren duurt en over de hele wereld gespeeld mag worden. Om ervoor te zorgen dat hun huurbaas de huur verlaagt, moet het drietal hem helpen om zijn droom te verwezenlijken.
nl
11:15
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde willen een Rip Hardcore wedstrijd winnen om een dag met hun held door te brengen. Maar ze ontdekken dat Lincolns echte held de hele tijd al aan zijn zijde heeft gestaan.
nl
11:40
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
12:00
Orange Carpet
Een blik achter de schermen van 'Fantasievriendjes' en hoe de personages tot leven worden gebracht.
nl
12:01
Danger Force
Het Man's Nest is de ruimte ingeschoten, en Rick Twitler kan zijn vrije gang gaan. Het team moet hem stoppen, voor hij wereldwijd het internet verwoest.
nl
12:25
Danger Force
Shoutout en Volt zijn spoorloos verdwenen. Ondertussen lopen Rick Twitler en Drex nog steeds vrij rond. Captain Man is ten einde raad en heeft nog maar één optie. Hij vraagt Henry om hulp.
nl
12:50
Henry Danger
De kwaadaardige Dokter Minyak wil Captain Man vernietigen door zijn moleculaire dichtheid aan te tasten met de tranen van de lollige kever. Hiervoor heeft hij een laboratorium opgezet.
nl
13:15
Henry Danger
Ray raakt in grote paniek als hij denkt dat de zoon van Dril Vinger in de klas zit bij Henry. Om erachter te komen wat de plannen zijn van Ortho en zijn vader vermomt Ray zich als leraar om ze te kunnen bespioneren op school.
nl
13:40
Henry Danger
Gooch heeft een steen uit de ruimte gevonden, maar 's nachts blijkt dit een ei te zijn waar een monster uit komt. Uiteindelijk komt het beest in het Huis van Henry terecht. Ondertussen haalt Piper een streek uit met Jasper en zijn emmerpodcast.
nl
14:00
De Thundermans
Phoebe ontwikkelt de gave om gevaar te voelen voordat het er is en ze gebruikt haar pas ontdekte instinct om indruk te maken op haar klasgenoten.
nl
14:25
De Thundermans
Phoebe en Max willen graag het vertrouwen om een normaal tienerverjaardagsfeest te geven, maar als een bevroren Mrs Wong zoek raakt en ze haar moeten vinden, gaan ze pas beseffen hoe leuk hun familiefeestjes eigenlijk zijn.
nl
14:46
Orange Carpet
Een speciale editie gewijd aan de film 'Monster High 2', geregisseerd door Todd Holland.
nl
14:50
Huize Herrie
Lincoln en de vrienden zitten vast in het bos met Mr. Bolhofner, die misschien niet is wie hij beweert te zijn. Lana is overweldigd als ze voor Stella's zeer ondeugende konijn zorgt.
nl
15:15
Huize Herrie
Luan wint de toneelschrijfwedstrijd van haar dramaclub en mag het toneelstuk zelf regisseren voor de schooluitvoering. Lynns American football-team verliest flink. Lisa overtuigt Lynn om haar tot analysecoach te benoemen.
nl
15:35
Huize Herrie
Lincoln moet zijn tien zussen allemaal tegelijkertijd dekken en heeft zijn handen vol. Bobby en Lori gaan op dubbeldate samen met Lincoln en Bobby's zusje, Ronnie Anne.
nl
16:00
Zokie of Planet Ruby
Ruby en haar ouders zijn het zat dat Zokie ze overstelpt met broodjes. Earl heeft zijn zinnen gezet op een beschimmelde taco die ergens in een vuilcontainer achter een restaurant ligt.
nl
16:40
Steen, Papier, Schaar
Steen, Schaar en Papier bouwen hun ongewone auto, De Susan, om tot een prijswinnende bak. Papier geeft Steen mechanische wenkbrauwen voor een modellen auditie. Schaar heeft een avontuur met stand-ins.
nl
17:00
De Thundermans
Phoebe's eerste opdracht als superheld is Schuildorp beschermen. Dit blijkt makkelijk, totdat ze Max uitdaagt om wat streken uit te halen in hun slaperige stadje. De superkrachten van de baby worden onthuld.
nl
17:25
De Thundermans
Nadat Phoebe ontdekt dat Links ex-vriendin eigenlijk een superschurk is die Link zelf wil opeisen, vraagt Phoebe om Max' hulp om haar ware aard te onthullen.
nl
17:50
Het heuse huize herrie
Lincoln en Clyde zijn vastbesloten om naam te maken voor zichzelf. Maar ze ontdekken dat het opofferen van de droom van iemand anders om dat te bereiken, het uiteindelijk niet waard is.
nl
18:15
Het heuse huize herrie
Lincoln is het helemaal beu dat zijn zussen steeds zijn privé ruimte binnendringen. Samen met Clyde begint hij een exclusieve club, maar dan ontdekt hij dat al zijn zussen hetzelfde doen.
nl
18:40
Danger Force
De terugkeer van Henry Hart heeft Ray, die niet meer zo vaak aan misdaadbestrijding denkt, afgeleid. Dit dwingt de groep om missies aan te gaan zonder Captain Man.
nl
19:05
Danger Force
Volt ontdekt een manier om snel geld binnen te halen via een nieuwe app. Maar wanneer er iets flink fout gaat, staan plotseling de geheime identiteiten van de hele Danger Force op het spel.
nl
19:25
De Thundermans
Phoebe en Cherry's broer groeien naar elkaar toe. Phoebe moet kiezen tussen liefde en vriendschap, nadat Cherry haar smeekt niet met haar broer uit te gaan.
nl
19:50
De Thundermans
Nora wil naar een pop-up shop voor haaraccesoires, maar kiest ervoor om met de populaire Heather en Stacy te gaan, in plaats van met Chloe, Barb en Hank. Phoebe en Cherry willen een selfie met popster Cheyanne, en Max wil met haar trouwen.
nl
20:15
Henry Danger
Drex, voormalig assistent en tegenwoordig vijand van Captain Man, reist terug uit het verleden met een leger van holbewoners om Captain Man voor eens en altijd te vernietigen. Kid Danger is de enige die hem kan redden.
nl
20:40
Henry Danger
Henry heeft het zo druk met werken voor Ray dat hij overdag op school in slaap valt. Mevrouw Shapen geeft hem een herkansing voor een proefwerk, maar Captain Man verwacht dat hij 's nachts toch nog werkt.
nl
21:00
Het heuse huize herrie
Lucy en de leden van de Uitvaart Club halen een vervloekte kaas in huis. Het is hierna aan Lincoln en Clyde om in te grijpen om te proberen om te voorkomen dat hun ergste nachtmerrie uit zal komen.
nl
21:25
Danger Force
Er is een nieuwe deur in het Man's Nest, en Danger Force mag hem niet openen van Ray. Ze besluiten hem een koekje van eigen deeg te geven. Ondertussen zoekt Schwoz door naar blauwdrukken van de CEL.
nl
21:50
Danger Force
Bose is jarig, en zijn vrienden organiseren een surprise party bij Buddy thuis. Ray denkt er over na Credenza ten huwelijk te vragen, en Schwoz is nog altijd op zoek naar de hartendiamant.
nl
22:15
De Thundermans
De kids beschadigen een nieuwe auto die Hank als trouwdagcadeau voor Barb had gekocht, dus ze moeten hun superheldneef om hulp vragen.
nl
22:40
De Thundermans
Als Phoebe te veel hooi op haar vork neemt, helpt Max haar door een kloon van haar te maken, zodat ze op twee plekken tegelijk kan zijn. Als de kloon lastig wordt voor de echte Phoebe, moet Max bijspringen om Phoebes reputatie te redden.
nl