Cartoonito

Cartoonito

Description Watch your favorite Cartoonito shows from around the world! 
Cartoonito is the ultimate preschool spot from Cartoon Network, where any preschooler can enjoy trusted characters and friends, stories from leading voices, brand new original series, and a whole lot of laughter! We celebrate the things that make preschool kids so unique - their unfiltered creativity, caring hearts, courageous curiosity, big emotions, and infectious giggles!

Netherlands

Guia de TV - sexta, 26/04/2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy achtervolgt de Lemmings, maar knalt per ongeluk tegen een arcade-apparaat aan vlak bij de supermarkt. Daar zitten een replica van een waarzegster en haar kristallen bal in.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings hebben de hele hut omgegooid om er middeleeuwse gevechten te houden. Grizzy doet ondertussen zijn best om zijn bank terug te krijgen.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een liefdesdrankje waarmee iemand meteen verliefd wordt op het eerste wezen dat ze zien. Grizzy hoopt de berin hiermee voor zich te winnen.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy verstopt zijn eten in de kast zodat de Lemmings er niet bij kunnen komen. En om ervoor te zorgen dat ze het slot niet kunnen openbreken, gooit hij al het gereedschap in het ravijn.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings activeren per ongeluk een magische schijf die de aarde symboliseert, waardoor ze worden teruggestuurd naar het prehistorische tijdperk.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vechten om een chocoladepot waardoor deze de ruimte in wordt geknald en een ruimtestation beschadigt.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt de vele lokroepen die de boswachter voor vogels gebruikt. Wanneer Grizzy ze gebruikt, trekt hij een hele groep patrijzen aan.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep vindt een stuk bliksemschors voor zijn verzameling, maar als hij het wil pakken zijn Fung en Miff hem al voor geweest. Omdat het Chep het zo graag wil, willen zij er niet vanaf.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Sushi-Mushi vergeet zijn compost als hij 's avonds naar huis gaat. De volgende ochtend is Mushpot weg als Reisslak zich niet goed voelt. Chep is de eerstvolgende in de rij met kruidenkennis en iedereen vraagt hem te helpen.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Terwijl ze van de langste zomerdag genieten, beseffen de vriendjes dat het bos aan het uitdrogen is.
nl
01:50
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is Halloween, dus de Looney Bouwers versieren hun garage voor de kinderen die aan de deur komen.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een feestboot voor Mac en Tosh Tweety maakt per ongeluk een foutje, maar besluit om de anderen niet om hulp te vragen.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een sloopkogelvoertuig voor Taz, maar hij heeft moeite met de besturing.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een ondersteboven radiostudio bouwen voor Vera Vleermuis.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Koningin Beatrice huurt bouwvakkers in om een werkplaats in haar bijenkorf te bouwen.
nl
02:55
Batwheels
De Eendenboot heeft een ultra-brandstofcel upgrade en wordt hierdoor is het snelste voertuig van Gotham. Bam probeert de Batwheels ervan te overtuigen dat hij de juiste leider is en dat ze alleen samen die turbo-eend kunnen stoppen.
nl
03:05
Batwheels
Bibi's opvliegende karakter wordt extra uitgedaagd als Jestah haar flink beledigd. Bibi zal moeten leren om de opmerkingen van die bullebakken te negeren als ze Batgirl wil helpen om Harley te vangen.
nl
03:20
Batwheels
Wanneer de Bat-familie wordt gevangengenomen, brengt de Batcomputer de Bat-voertuigen tot leven. De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:30
Batwheels
De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:40
Batwheels
De Batwheels verdedigen de Batcave tegen de Legion of Zoom zonder de hulp van Batman.
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
De opslagruimte van de cabine is leeg en Grizzy's maag knort. In zijn verrekijker ziet hij de Lemmingen muntjes een chocolade-automaat gooien. De beer gaat naar hen toe, maar moet dan op zoek naar muntjes.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy per ongeluk zijn favoriete bank vernielt, ziet hij een charmant vissershuisje op een naburig eiland. Hij grijpt de kano van de Lemmingen, maar ontdekt dat de hut vervallen is. Gelukkig is er een prachtige jacht in de buurt.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen maken grapjes bij de zandsculpturen van Grizzy. Woedend jaagt hij ze ver weg en maakt van hun afwezigheid gebruik om het meest grandioze sculptuur van zichzelf te maken.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn op hun hoofden geslagen en raken gehypnotiseerd door een fitnessposter. Vervolgens denken ze dat ze sportcoaches zijn. Ze sporen Grizzy aan om keihard te trainen, maar die zou veel liever zitten.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Als de vissen maar niet willen bijten, is Grizzy de wanhoop nabij. Dan ziet hij een fantastische zwaardvis zwemmen in de lagune. Likkebaardend ziet de beer hoe de Lemmingen op de rug van de vis zitten.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze met een paar druppeltjes Tabasco een krachtige stoomwolk kunnen veroorzaken. Grizzy, die net een dutje wil doen in zijn hangmat, pakt het flesje af. Maar hij realiseert zich niet dat de Lemmings een hele voorraad hebben.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben besloten een race te organiseren met twee zandjachten die ze op het strand hebben gevonden. Ze willen Grizzy als tegenstander en zetten de slapende beer op een van de jachten.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
Wanneer hij ziet hoe makkelijk een krab een kokosnoot kan openen, pakt Grizzy het schaaldier en gebruikt hem om al zijn kokosnoten te openen. De Lemmingen vinden een afstandsbediening in een grot waarmee ze een reuze krab kan besturen.
nl
05:00
Machtige Mike
Louise vindt een oud stuk speelgoed in haar koffer waar Mike vroeger bang voor was. De wasberen gebruiken het om de mopshond bij ze weg te houden.
nl
05:05
Machtige Mike
Mike zit midden in een yogasessie met Cindy wanneer Fluffy hem maar blijft ergeren. Hij duwt Fluffy in een zak houtskool waarna hij er als een kleine wasbeer uit ziet.
nl
05:10
Machtige Mike
De wasberen kunnen niet tegen de kou en proberen Mike's knusse huis in te komen.
nl
05:25
Machtige Mike
Wanneer Mike met Louise en haar pop aan het spelen is, komt hij op een idee: hij doet net alsof hij de pop moet redden om indruk te maken op Cindy.
nl
05:30
Machtige Mike
De wasberen worden jaloers als ze zien hoe Mike het zich gemakkelijk maakt in zijn woonkamer.
nl
05:40
Machtige Mike
Laura is haar telefoon thuis vergeten en Mike vindt daar een hilarisch filmpje van Cindy op die hij aan haar wil laten zien. Maar de wasberen zijn ook uit op de telefoon.
nl
05:45
Machtige Mike
Omdat Mike indruk wil maken op Cindy doet hij een strikje om, zodat hij eruit ziet als een geheim-agent. De schildpadjes hebben een harpoen met een lijn afgeschoten en de wasberen zien een uitgelezen kans om hier gebruik van te maken.
nl
06:00
Batwheels
Als het Zoemlegioen met valsspelen de Gotham Grand Prix wil winnen, komen de Batwheels in actie om ervoor te zorgen dat de race op een eerlijke manier gewonnen wordt.
nl
06:10
Batwheels
Iedereen verdenkt Harley Quinn ervan dat zij de dader was bij een roof. Maar terwijl Batman en Bam achter Harley aanzitten, beginnen Bibi en Redbird te vermoeden dat ze misschien wel onschuldig is.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr Bean past op de goudvis van Mrs Wicket, maar kat Scrapper wil maar al te graag 'helpen'. Wanneer Mr Bean de vis kwijtraakt, eindigt zijn zoektocht in het huis van zijn buurvrouw. Zal het lukken om de vis op tijd te vinden?
nl
06:40
Mr.Bean
Bean wint twee kaartjes voor een cruise en besluit Teddy mee te nemen. Bean valt echter overboord en belandt op een onbewoond eiland.
nl
06:50
Thomas de Stoomlocomotief
Thomas vindt een schatkaart en richt meteen de Grote Avonturen Club op. Ook Sandy wil mee doen, maar Thomas zegt dat ze te klein is. Sandy laat het er niet bij zitten en richt haar eigen club op.
nl
07:00
Tom en Jerry Show
Een overvolle prullenbak met verfrommeld papier, wijst erop dat Tom een boek aan het schrijven is. Tom realiseert zich al gauw dat zijn boek in het echt uitgespeeld wordt.
nl
07:05
Tom en Jerry Show
Max, de grote broer van Spike, verschijnt bij het landhuis. Hij is op de vlucht voor een paar slechteriken en Spike moet de hulp inroepen van Tuffy, Tom en Jerry om van hem af te komen.
nl
07:10
Tom en Jerry Show
Rick probeert ervoor te zorgen dat Tom hem ontdoet van een vervelende krekel, maar Tom zorgt voor grote chaos in huis bij het jagen op het ongedierte. Hij wordt uit huis gezet.
nl
07:25
Tom en Jerry Show
Spike gaat op dieet wanneer hij ontdekt dat hij niet meer in zijn hondenhuisje past.
nl
07:35
Tom en Jerry Show
Wanneer Spike ontdekt dat Rick de eerste halsband van Tyke weg wil doen, vraagt hij Tom en Jerry de verkoop te voorkomen.
nl
07:40
Tom en Jerry Show
Nadat Rick en Ginger een enge film hebben gezien, krijgt Jerry een idee. Hij verkleedt zich als een spook om Tom te terroriseren. Dit gaat allemaal prima totdat hij zelf een schrik krijgt.
nl
07:55
Tom en Jerry Show
Tom moet alles voorbereiden voor het verjaardagsfeest van Rupert, het neefje van de Hertogin. Maar Jerry is vastbesloten om alles in het honderd te schoppen.
nl
08:00
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry werken samen om het perfecte parfum te maken voor Toodles. Het wordt een ware Parfum Party.
nl
08:10
Tom en Jerry Show
Een lieflijke dorpsmuis wordt vlak voor haar toneeldebut door Fan-Tom van de Hoempa gestolen. Gelukkig kan Jerry haar redden.
nl
08:15
Tom en Jerry Show
Spike en Tom komen onder de modder te zitten en moeten gewassen worden. Tuffy en Jerry willen dit jaar op de gezamenlijke foto komen.
nl
08:30
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry worden wakker gehouden door het geblaf van een hond ergens in de stad. Ze proberen hem te vinden en hem te laten stoppen met blaffen.
nl
08:35
Tom en Jerry Show
Tom moet de buit bewaken die een bankovervaller in een pinata heeft verstopt. Maar iedere persoon waar hij langskomt, probeert de pinata open te slaan. Maar Sheriff Jerry laat hem niet gaan.
nl
08:45
Tom en Jerry Show
Door een verwisseling wordt een ijsbeerwelp afgeleverd bij Rick en Ginger. Tom en Jerry hebben moeite om met de onhandige nieuwkomer om te gaan. Vooral omdat ze ook nog moeten uitzoeken waar de ijsbeer vandaan komt.
nl
09:00
Mr.Bean
Mr. Bean wil zijn vaardigheden op de proef stellen in het skatepark. Hij gebruikt echter geen skateboord, maar een elektrische scootmobiel. Maar de aanpassingen die hij heeft gemaakt kunnen erge gevolgen hebben.
nl
09:10
Mr.Bean
Mrs. Wicket is ontroostbaar wanneer Scrapper verdwijnt en schreeuwt dag en nacht om hem. Om haar te helpen en weer te kunnen slapen, gaat Mr. Bean op onderzoek uit naar de locatie van de verdwenen kat.
nl
09:25
Mr.Bean
Nadat Mr. Bean zijn modelauto-collectie compleet heeft, begint hij met het verzamelen van voetbalstickers voor het neefje van Mrs. Wicket. Tijdens het verzamelen, richt hij overal grote schade aan.
nl
09:35
Mr.Bean
Als meneer Bean de neppe gouden medaille van Bruiser Senior opgraaft, denkt hij dat hij een waardevolle munt heeft gevonden. Hij rent naar het museum om deze waardevolle munt te laten taxeren.
nl
09:55
Lucas de spin
Lucas komt met ideeën om Bodhi's droom om een ster aan te raken uit te laten komen.
nl
10:00
Lucas de spin
Lucas ontdekt dat het zorgen voor een ei een grote verantwoordelijkheid is voor een kleine spin.
nl
10:10
Lucas de spin
Avocado raakt haar geliefde speeltje kwijt. Lucas en Findley zijn vastbesloten haar op te vrolijken.
nl
10:15
Lucas de spin
Findley ontdekt een laars op de trap die al snel wordt gebruikt als fort. Een meningsverschil leidt ertoe dat Lucas besluit zijn eigen laarzenkasteel te creëren, genaamd 'Castle Boot'.
nl
10:30
Alice & Lewis
Tweedledum zweeft weg na het eten van ballonbessen en laat de Bries Twee-Bonk ontsnappen. Alice en Tweedledee volgen terwijl Lewis een medicijn zoekt.
nl
10:40
Alice & Lewis
Dodson vertelt Dinah dat hij een geweldig avonturier is. Dinah ontdekt echter dat haar vriendschap met Dodson op leugens berust en wil hem niet meer zien wanneer de waarheid aan het licht komt.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
Om Grizzy voor de gek te houden en de tv te stelen, vermommen de Lemmingen zich als Chinese dansers. Hierdoor raakt de beer afgeleid en rennen ze met de tv er vandoor op een zweefvliegtuig van Chinese paraplu's.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ergert zich aan een luidruchtig gevangenenspel tussen de Lemmingen en een wasbeer en onderbreekt hen. Ze vallen naar beneden en landen op een open plek waar hun val een zwart-witte tegel vernietigt die yin en yang voorstelt.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy die terugkeert van een visreis, brengt onbewust een elektrode mee dat een robot kan besturen. De gadget vervult de elke behoefte van de beer, maar de jaloerse Lemmingen willen het voor zichzelf.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen vinden tekeningen van tai chi-bewegingen in de tempel. Ze zijn er erg benieuwd naar en willen de bewegingen leren. De Lemmingen testen de bewegingen uit op Grizzy en gooien hem het huisje uit.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Een spel komt abrupt ten einde. De Lemmings belanden op het dak van een tempel, waarop allerlei tai chi-bewegingen zijn afgebeeld.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmingen krijgen ruzie over de laatste pot chocopasta in de cabine. Dit leidt tot een ongeluk waardoor de pot chocopasta op de bodem van de lagune belandt. De beer maakt een duikpak om het te redden.
nl
11:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt wakker na een dutje en is uitgehongerd. Dan blijkt de laatste pot Yummy chocoladepasta leeg te zijn en Grizzy komt op het idee om chocoladepoeder te mengen met kokosmelk. De Lemmings, die net zo gulzig zijn, willen hun deel van de drank.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een skatebaan, maar dat hindert Oeroe Slagpen en zijn vrienden.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders herontwerpen de laatste hole van de ACME Acres minigolfbaan. Porky is vastbesloten om deze precies goed te maken voor de kinderen die erop zullen spelen.
nl
12:30
Baby Looney Tunes
Daffy gebruikt een vloekwoord. Oma vindt dat maar niks en nu mag Daffy niet meer vloeken.
nl
12:35
Baby Looney Tunes
Melissa wil taart eten, maar wil dat de andere baby's hem voor haar bakken.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Tom is getuige van wat hij aanziet voor de ontvoering van Misty, de schattige poes die tegenover hem woont.
nl
13:05
Tom en Jerry Show
Hildie en Beatie dreigen om een echte zwarte heksenkat in huis te nemen.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
De dieren beginnen tijdens een sneeuwstorm eten te verzamelen wanneer ze geloven dat ze binnenkort geen eten meer over zullen hebben.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Jerry en Napoleon spelen met Bigby's nieuwste speeltje, een anti-zwaartekracht machine. Wanneer Tom het lab binnendringt, begint er een kat-en-muisspel.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Rick vergeet de verjaardag van Sike. Tom en Jerry organiseren voor hem een feestje dat hij nooit zal vergeten. De plannen lopen echter helemaal fout.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean vindt een gewonde ekster en besluit hem mee naar huis te nemen. Al snel ontwikkelt de ekster zich tot een ware dief die van alle buren steelt. Wanneer de buren merken dat hun glimmende spulletjes gestolen zijn, geven ze Mr. Bean de schuld.
nl
14:10
Mr.Bean
Mr. Bean moet voor de kat van Mrs. Wicket zorgen wanneer ze gewond raakt bij een ongeluk. Hij weet echter helemaal niks van katten, wat hem behoorlijk in de problemen brengt.
nl
14:25
Mr.Bean
Mr. Bean is in de wolken met zijn nieuwe schip in een fles. Maar dan belandt de fles per ongeluk bij de melkboer. Bean gaat snel zijn fles achterna, maar het lijkt een haast onmogelijke taak om zijn schip terug te halen.
nl
14:40
Mr.Bean
Nu zijn geliefde teddybeer in de stomerij zit, gaat Mr Bean op zoek naar een nieuwe speelkameraad bij de vijver.
nl
14:55
Lucas de spin
Avocado kauwt per ongeluk op Bodhi's favoriete snowboard. Bodhi moet het verlies verwerken.
nl
15:00
Lucas de spin
Lucas en Findley nemen superhelden personages aan om hun vrienden te helpen. Findley raakt geïrriteerd nadat hij alleen de kleine klusjes krijgt en verlangt ernaar de held te zijn.
nl
15:10
Lucas de spin
Wanneer The Mighty Boop en Fly Wonder een verloren babymier vinden, proberen ze deze te herenigen met zijn familie. Lucas en Findley ontdekken al snel dat de kleine mier niet gevonden wil worden.
nl
15:15
Lucas de spin
Na een reeks stunts met Bodhi, begint Lucas Bodhi na te doen. Het lijkt erop dat Bodhi dit echter helemaal niet zo leuk vindt. Lucas zoekt haar op om zich te verontschuldigen.
nl
15:30
Alice & Lewis
Alice, Lewis en Stella genieten van een heerlijke dag bij het Sterrenmeer. De Koningin stoort zich eraan en pompt het meer leeg.
nl
15:40
Alice & Lewis
Alice en Lewis creëren een nieuwe dag en schrijven hem in het Grote Boek. Maar in dit boek is alles onomkeerbaar, wat tot problemen leidt.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders herontwerpen de laatste hole van de ACME Acres minigolfbaan. Porky is vastbesloten om deze precies goed te maken voor de kinderen die erop zullen spelen.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Bugs, Lola, Daffy, Porky en Tweety gebruiken hun voertuigen om bouwprojecten aan te pakken.
nl
16:25
Baby Looney Tunes
Baby Taz maakt al zijn speelgoed stuk, dus geeft oma hem speelgoed dat niet breekt.
nl
16:35
Baby Looney Tunes
De kleine Looney Tunes plannen een bijzonder verjaardagsfeest voor Tweety. Tweety denkt ondertussen dat iedereen hem aan het vermijden is.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Jerry raakt bevriend met een teek om wraak op Tom te nemen. Hij wordt aangevallen door de vervelende parasiet en moet er onmiddellijk vanaf. Er is echter maar één manier om van hem af te komen wat Tom niet bevalt. Hij moet eindelijk gaan baden.
nl
17:00
Tom en Jerry Show
Tuffy en Jerry doen zich voor als vlinders om Tom te plagen. Ze veroorzaken allerlei problemen in het huis. Hertog vangt Tuffy met de bedoeling om hem aan zijn vlindercollectie toe te voegen.
nl
17:05
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry raken geobsedeerd door de inhoud van een ingepakt pakket. Ze nemen buitengewone maatregelen om erachter te komen wat erin zit zonder gepakt te worden door Rick of Ginger.
nl
17:20
Tom en Jerry Show
Jerry helpt de kabouter om de smaragdgroene roos te pakken die Tom in de tuin heeft gevonden. Ze moeten het op tijd teruggeven als ze de woede van de kabouterkoning niet onder ogen willen zien. Een race tegen de klok begint.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Jerry krijgt verrassend bezoek van de acteur die zijn favoriete stripfiguur, de Gemaskerde Muis, speelt. Het blijkt echter dat de acteur zichzelf als beter beschouwt dan iedereen en ieders leven moeilijk maakt.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
Rick geeft Tom het gezag over het boeket rozen dat hij net voor Valentijnsdag voor Ginger heeft gekocht. De dreiging is duidelijk, als er iets met het boeket gebeurt, slaapt Tom tot aanstaande Valentijnsdag buiten.
nl
17:40
Tom en Jerry Show
Door een verwisseling wordt een ijsbeerwelp afgeleverd bij Rick en Ginger. Tom en Jerry hebben moeite om met de onhandige nieuwkomer om te gaan. Vooral omdat ze ook nog moeten uitzoeken waar de ijsbeer vandaan komt.
nl
18:00
Batwheels
Redbird moet zijn ideeën delen met de Batwheels als ze Riddler's plannen willen doorgronden.
nl
18:10
Batwheels
Batman weigert pertinent te racen tegen Joker. Bam daagt Prank uit voor een rematch.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Terwijl Grizzy en de Lemmingen ruzie maken over een pot chocoladepasta vinden ze stukjes chocola in goudpapier in de jungle. Ze ontdekken dat de chocola afkomstig is van een vrachtwagen en gaan op zoek naar de hele lading.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Terwijl Grizzy en de Lemmingen om de laatste pot chocoladepasta vechten, stuiten de Lemmingen op een krat vol in de garage. Ze gaan ermee vandoor, maar het krat valt op een Maya-tempel vol met vallen.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
's Avonds genereren Grizzy's zonnepanelen niet genoeg elektriciteit voor zijn tv. Als hij de Lemmingen met vuurvliegjes ziet spelen, wil hij die gebruiken voor elektriciteit. Hij schiet de Lemmingen weg en ze landen op een tempel.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
Nadat de Lemmingen Grizzy's chocoladepasta stelen, schieten ze de beer weg. Hij landt op een tempel waar hij een glazen schedel vindt waarmee je onenigheid kunt creëren. Grizzy zet de knaagdieren tegen elkaar op.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Er is een hittegolf in Nutty Hill. Grizzy besluit om in de koelkast te kruipen om aan de hitte te ontsnappen, maar hij zit al vol Lemmingen en hij past er niet meer bij.
nl
19:05
Grizzy en de Lemmings
Precies wanneer Grizzy chocolade op een zalm wil smeren en hem lekker op wil gaan eten voor de tv, ontdekt hij dat de voorraadkast leeg is.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt verslaafd aan een spelletje op de telefoon van de boswachter, maar de Lemmingen gebruiken een muziek-app op de telefoon om de garage om te toveren in hun eigen discotheek.
nl
19:30
Alice & Lewis
Alice, Lewis en Stella genieten van een heerlijke dag bij het Sterrenmeer. De Koningin stoort zich eraan en pompt het meer leeg.
nl
19:40
Alice & Lewis
Alice en Lewis creëren een nieuwe dag en schrijven hem in het Grote Boek. Maar in dit boek is alles onomkeerbaar, wat tot problemen leidt.
nl
20:00
Mr.Bean
De electriciteit van mr. Bean wordt afgesloten wanneer Mrs. Wicket haar enorme energierekening ziet. Mr. Bean krijgt het idee een windturbine in de achtertuin te bouwen om zijn electriciteit terug te krijgen.
nl
20:10
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean zijn credit card wil terugkrijgen uit een pinautomaat, komt hij per ongeluk vast te zitten in de kluis van de bank.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr. Bean is kwaad over de slordige straten en iedereen die zomaar afval op straat gooit. Hij besluit op een eenmansmissie te gaan om de stad op te ruimen.
nl
20:35
Mr.Bean
Mr. Bean moet een manier vinden om een ongewenste huisgast kwijt te raken. Maar de koppige rat weigert te vertrekken.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen meesters worden in vechtsporten, leest Grizzy boeken over de kunst van het vechten om een professional te worden en terug te kunnen vechten.
nl
21:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy droomt dat hij een ridder is, maar wordt wakker gemaakt door de Lemmings die keiharde muziek draaien.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy door zijn voorraad Yummy heen is, denkt hij dat hij met het ingewikkelde recept meer van het smakelijke broodbeleg kan maken.
nl
21:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy raakt in paniek als hij de diamant uit de verlovingsring van de boswachter kwijtraakt en ziet dat de lemmingen de edelsteen als tol gebruiken.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy verandert in een intellectuele beer die de toekomst kan voorspellen.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken een snack klaar met de laatste chocolade uit de kast. Ze verstoppen de chocoladepot om er zo mee weg te glippen.
nl
21:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat hij afbeeldingen kan printen met de camera van de boswachter.
nl
21:45
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De bouwers vieren het nieuwe maanjaar, maar Bugs en Lola verdwijnen tijdens de leeuwendans.
nl
22:00
Alice & Lewis
Lewis staat op het punt een zeer waardevolle wortel te vinden waar zijn voorouders al heel lang naar op zoek waren: de gouden wortel. De koningin steelt het echter onder zijn neus vandaan en besluit er haar koninklijke scepter van te maken.
nl
22:10
Alice & Lewis
Tijdens een straatverkoop van de oude bezittingen van de koningin vertrekt de tweeling met een schrijftablet die Charlie onder het bed van zijn tante vond. Als de koningin erachter komt, wil ze het absoluut terug.
nl
22:25
Alice & Lewis
Alice verontreinigt per ongeluk het meer in Wonderland. Om aan de stank te ontsnappen, trekt de koningin bij Lewis in. Natuurlijk duurt dit niet lang. Alice en Lewis moeten iets verzinnen om de koningin weg te krijgen.
nl
22:40
Alice & Lewis
Alice heeft per ongeluk Bastien beledigd en besluit om naar Wonderland te gaan. Daar vieren ze de Koningin door lieve berichtjes in bellen naar haar te versturen. Alice verstuurt er ook één, maar is iets minder tactvol. Alice en Lewis roepen de hulp van de tweeling in om ervoor te zorgen dat haar bel het kasteel niet bereikt.
nl
23:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een feestboot voor Mac en Tosh Tweety maakt per ongeluk een foutje, maar besluit om de anderen niet om hulp te vragen.
nl
23:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een sloopkogelvoertuig voor Taz, maar hij heeft moeite met de besturing.
nl
23:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een ondersteboven radiostudio bouwen voor Vera Vleermuis.
nl
23:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Koningin Beatrice huurt bouwvakkers in om een werkplaats in haar bijenkorf te bouwen.
nl
23:50
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings zien dat Grizzy de chocoladepot alleen laat als hij achter een vlieg aan zit. De vlieg wordt echter steeds gepakt voordat de Lemmings bij de pot kunnen.
nl

Guia de TV - sábado, 27/04/2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Een magische tomahawk verdeelt Grizzy in twee identieke beren met verschillende persoonlijkheden. De een heeft een kort lontje en de ander is heel vriendelijk.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de hoed van een tovenaar en wil hiermee indruk maken op de berin en komt met een goede truc op de proppen.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
Er is een nieuwe zonnecabine in de hut van de boswachter geïnstalleerd. Grizzy denkt dat hij met een kleurtje wel indruk zal kunnen maken op de berin.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken zichzelf onzichtbaar om een chocoladepot voor Grizzy te halen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden de camera van de boswachter en beseffen hoe leuk foto's maken is. Grizzy wil een portret van de berin maken, de Lemmings geven echter de voorkeur aan een groepsfoto.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
De koelkast in de hut is vervangen door een gloednieuw apparaat. Deze nieuwe koelkast analyseert het vetpercentage van degene die hem opent, om vervolgens de bijpassende voeding aan te bieden.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil indruk maken op de berin en besluit een ballonpoedel te maken. Hij zag namelijk op tv hoe je zoiets kan doen.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
De Pretboom is ingestort Mush-Mush en zijn vriendjes weigeren zich erbij neer te leggen dat dat het einde van de Pretboom is, dus gaan ze op zoek naar de legendarische Starmush, die volgens overlevering alle planten en bomen kan genezen.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil zijn vriendjes verrassen met een ondergronds tunnelnetwerk maar Fung en Miff jagen ze de schrik op het lijf en hebben daar vreselijk veel lol om. Tot ze zelf te pakken worden genomen en zich een slag in de rondte schrikken.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Lilit vindt een verdwaald vogelei en wil heel graag zien hoe het uitkomt, maar ze vergeet dat het kuikentje de eerste persoon die het ziet als moeder zal beschouwen. Gelukkig weten Chep en Mush-Mush dat wel.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep wil heel graag mosbowlen, omdat hij niet durft te bladzweven. Maar als hij vriendschap sluit met een snuitkevertje dat eigenlijk zou moeten wegtrekken maar niet durft te vliegen, zal hij wel moeten.
nl
01:50
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Porky probeert rustig een boterham te eten, maar blijft gestoord worden door zijn collega's.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De broertjes Bever vragen de Looney Bouwers een blokhut te bouwen, maar raken al snel afgeleid.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een skatebaan, maar dat hindert Oeroe Slagpen en zijn vrienden.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders herontwerpen de laatste hole van de ACME Acres minigolfbaan. Porky is vastbesloten om deze precies goed te maken voor de kinderen die erop zullen spelen.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Bugs, Lola, Daffy, Porky en Tweety gebruiken hun voertuigen om bouwprojecten aan te pakken.
nl
02:55
Batwheels
Bam maakt een inschattingsfout waardoor Batwing crasht. Hij raakt geobsedeerd met zijn fout en wil niets liever dan het goedmaken met haar tijdens een gevaarlijke missie tegen Pinguin en zijn enorme Eendenballon.
nl
03:05
Batwheels
Buff wordt vrienden met Mr. Freeeze's sneeuwruimer 'Snowy'. Maar de Batwheels krijgen de rillingen van het idee om te chillen met een 'slechterik'. Buff hoopt dat hij ze van gedachten kan veranderen.
nl
03:20
Batwheels
Iedereen is door het dolle heen wanneer Bibi, Batgirl, en Robin het eindelijk lukt Toyman en zijn 'Do-over' afstandsbediening gevangen te nemen. Maar dan besluit Bibi de afstandsbediening te gebruiken om haar landing te perfectioneren.
nl
03:30
Batwheels
Redbird moet zijn ideeën delen met de Batwheels als ze Riddler's plannen willen doorgronden.
nl
03:40
Batwheels
Batman weigert pertinent te racen tegen Joker. Bam daagt Prank uit voor een rematch.
nl
03:50
De Batwheels
Vliegen over Gotham met Batwing en haar beste jet-vriendin Goldie het vliegtuig.
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Een helikopter landt op het strand om een voedselvoorraad te brengen. Maar nadat de helikopter weer vertrokken is ontstaan er problemen wanneer wordt duidelijk wordt dat de voedselvoorraad op slot zit.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Terwijl hij probeert van de vervelende Lemmingen af te komen, vernielt Grizzy per ongeluk de open haard van de hut. Op zoek naar warmte, besluit hij naar de broeikas van het wetenschapsstation te gaan.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
Een meteoriet stort dicht bij de hut neer en de Lemmingen weten hun slee door de meteoriet en de satellietschotel in beweging te krijgen. Tot ongenoegen van Grizzy.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
Als hij de speedboot met buitenboordmotor van de Lemmingen wil ontwijken, gaat Grizzy's luchtbed lek en belandt hij in een grot. Hij vindt er een schelp met Maori-symbolen waarmee het mogelijk is om walvissen te besturen.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy hoopt eindelijk een keer rust te hebben maar de Lemmingen werken aan een raket. Als Grizzy de boel om zeep probeert te helpen gaat alles mis.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings stuiten op een blok ijs buiten het huisje en ontdekken dat er een prehistorisch wasbeertje in zit. De Lemmings besluiten om het beestje tam te maken, maar dat blijkt een moeilijke opgave te zijn.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken bij toeval een survivalpakket, gevuld met groenten. Maar Grizzy is niet geïnteresseerd in de inhoud, maar in de hightechapparatuur aan de achterkant van het pakket.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een groot chocolade-ei met een verrassing erin. Terwijl ze erom vechten, komt het ei per ongeluk bij een groep pinguïns terecht, waar een paar gevleugelde wezens het adopteren.
nl
05:00
Machtige Mike
Mike probeert indruk te maken op Iris door een circus op te zetten op de patio. Mike speelt de circusdirecteur en Fluffy doet alsof ze een wilde tijger is.
nl
05:05
Machtige Mike
Wanneer Stephan een nieuwe robot heeft gekocht die precies op Mike lijkt, krijgt hij een idee. Hij kan de robot gebruiken als een stuntbubbel en daarmee indruk maken op Iris.
nl
05:10
Machtige Mike
De wasberen stelen Mike's ijsmaker, en veranderen het zwembad in een ijsbaan.
nl
05:25
Machtige Mike
Mercury krijgt een klap op zijn hoofd wanneer hij probeert in te breken bij Mikkelsens huis. Wanneer hij wakker wordt, gedraagt hij zich ineens als een hond.
nl
05:30
Machtige Mike
Tom laat zijn treinset thuis staan. De wasberen proberen zo hun buit te vervoeren. Mike komt hierachter en probeert er snel een stokje voor te steken.
nl
05:40
Machtige Mike
Mike komt op een nieuw idee om Iris het hof te maken door haar onder te sneeuwen met rozenblaadjes. Daar heeft hij Stephans bladblazer voor nodig.
nl
05:45
Machtige Mike
Mike organiseert een goochelshow om indruk te maken op Iris, maar de wasberen stelen zijn toverstok.
nl
06:00
Batwheels
De Badcomputer neemt Bibi gevangen en Jestah gaat vermomd als Bibi naar de Batgrot om het moederbord van de Batcomputer te stelen. Kan Bibi zichzelf op tijd bevrijden zodat ze de bedrieger kan ontmaskeren?
nl
06:10
Batwheels
Nadat de Batwheels door de Pinguin gezapt zijn met de Liedjesmaker- straal, kunnen ze alleen nog maar communiceren met zang! Ze leren hoe ze als team in harmonie moeten werken om de muzikale grappenmaker te verslaan.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr. Bean wil wat geldprijzen winnen op de kermis, maar het blijkt lastiger te zijn dan gedacht.
nl
06:40
Mr.Bean
De electriciteit van mr. Bean wordt afgesloten wanneer Mrs. Wicket haar enorme energierekening ziet. Mr. Bean krijgt het idee een windturbine in de achtertuin te bouwen om zijn electriciteit terug te krijgen.
nl
06:50
Thomas de Stoomlocomotief
Thomas mag Percy's geluksbel lenen voor een gevaarlijke klus. Maar Thomas let niet op en raakt de bel kwijt.
nl
07:00
Tom en Jerry Show
Butch maakt zich zorgen. Nadat hij Meathead een drankje had aangeboden dat de intelligentie verhoogt, is hij verdwenen. Hij vraagt privé-detectives Tom en Jerry hem te helpen hem te vinden.
nl
07:05
Tom en Jerry Show
Maude geeft Tom de opdracht om haar prijspompoen te bewaken totdat ze hem inzet voor een wedstrijd op de jaarmarkt.
nl
07:10
Tom en Jerry Show
Tyke krijgt een splinter in zijn poot en Spike realiseert zich dat de tuin en het huis gevaarlijke plekken zijn. De overbezorgde Spike doet er alles aan om zijn dierbare pup te behoeden voor onheil.
nl
07:25
Tom en Jerry Show
Hildie heeft een geheime aanbidder die haar afgrijselijke cadeau's stuurt, zoals een grafsteen met haar naam er op, een gebroken spiegel en zwarte rozen. Tom en Jerry proberen de geheime aanbidder op te sporen.
nl
07:35
Tom en Jerry Show
Jerry maakt een poster waarop Tom wordt vermist. Mocht hij worden gevonden, krijgt de vinder een vindersloon. Wanneer een voorbijganger Tom herkent, brengt ze hem naar het verkeerde huis.
nl
07:40
Tom en Jerry Show
Een klap op het hoofd verandert Tom in Quichot. Hij komt terecht in een gevecht tegen Butch's.
nl
07:55
Tom en Jerry: Het Verdwaalde Draakje
Tom en Jerry stuiten op een mysterieus lichtgevend ei, maar weten niet dat het ei afkomstig is van een levensgrote vuurspuwende draak. Kort daarna komt het ei uit en kiest het kleine draakje Tom als moeder. De moederdraak is woest en doet er alles aan om haar jong terug te krijgen. Ondertussen staan Tom en Jerry voor een veel groter probleem: de heks Drizelda beraamt een kwaadaardig plan voor de drakennakomelingen.
nl
08:45
Tom en Jerry
Als Tom en Jerry langs de rivier sjezen, komen ze onverwacht een nieuwe vriend tegen: Merli! Zou het Merli lukken om voor vrede te zorgen?
nl
09:00
Mr.Bean
Meneer Bean komt erachter dat zijn rivaal Declan een mooie, nieuwe auto heeft en Irma heeft meegenomen voor een ritje. Hij wil niet verliezen van zijn vijand, dus besluit hij om zijn eigen auto beter te maken.
nl
09:10
Mr.Bean
Het neefje van mevrouw Wicket komt op bezoek en heeft twee tickets voor een Scouting-cursus. Mevrouw Wicket wil niet meedoen, dus dwingt ze meneer Bean om op haar neefje te passen terwijl ze samen aan de cursus meedoen.
nl
09:25
Mr.Bean
Mr. Bean trekt de natuur in om een carrière als natuurfotograaf te beginnen. Hij komt er echter al snel achter dat het minder makkelijk is dan hij dacht.
nl
09:35
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean erachter komt dat hij Teddy mist, wil hij de dader vinden die Teddy heeft gestolen. Hij ontdekt echter dat Teddy niet de enige ontvoerde teddy was.
nl
09:55
Lucas de spin
Avocado is een stout hondje geweest en wordt opgesloten in haar bench. Lucas en Findley besluiten haar te vermaken met grappen en spelletjes zodat ze zich niet verveelt tijdens haar time-out.
nl
10:00
Lucas de spin
Lucas brengt Dimples dingen uit het hele huis zodat haar aquarium niet zo klein aanvoelt.
nl
10:05
Lucas de spin
Nadat Lucas Findley ziet vliegen, begint hij zich af te vragen hoe het zou zijn om zelf te kunnen vliegen.
nl
10:15
Lucas de spin
Dokter Lucas probeert al zijn vrienden zich beter te laten voelen, maar wordt dan zelf ziek.
nl
10:30
Alice & Lewis
Alice, Lewis en Stella genieten van een heerlijke dag bij het Sterrenmeer. De Koningin stoort zich eraan en pompt het meer leeg.
nl
10:40
Alice & Lewis
Alice en Lewis creëren een nieuwe dag en schrijven hem in het Grote Boek. Maar in dit boek is alles onomkeerbaar, wat tot problemen leidt.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
Tijdens een ruzie over een tablet, gooien Grizzy en de Lemmingen een legerkist omver die in het bamboebos valt. Kort daarna verschijnt er een vredesmissie-panda uit het bos die probeert te bemiddelen tussen de boze tegenstanders.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
De opslagruimte van de cabine is leeg en Grizzy's maag knort. In zijn verrekijker ziet hij de Lemmingen muntjes een chocolade-automaat gooien. De beer gaat naar hen toe, maar moet dan op zoek naar muntjes.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
Wanneer Grizzy per ongeluk zijn favoriete bank vernielt, ziet hij een charmant vissershuisje op een naburig eiland. Hij grijpt de kano van de Lemmingen, maar ontdekt dat de hut vervallen is. Gelukkig is er een prachtige jacht in de buurt.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen maken grapjes bij de zandsculpturen van Grizzy. Woedend jaagt hij ze ver weg en maakt van hun afwezigheid gebruik om het meest grandioze sculptuur van zichzelf te maken.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn op hun hoofden geslagen en raken gehypnotiseerd door een fitnessposter. Vervolgens denken ze dat ze sportcoaches zijn. Ze sporen Grizzy aan om keihard te trainen, maar die zou veel liever zitten.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Als de vissen maar niet willen bijten, is Grizzy de wanhoop nabij. Dan ziet hij een fantastische zwaardvis zwemmen in de lagune. Likkebaardend ziet de beer hoe de Lemmingen op de rug van de vis zitten.
nl
11:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings ontdekken dat ze met een paar druppeltjes Tabasco een krachtige stoomwolk kunnen veroorzaken. Grizzy, die net een dutje wil doen in zijn hangmat, pakt het flesje af. Maar hij realiseert zich niet dat de Lemmings een hele voorraad hebben.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Bugs, Lola, Daffy, Porky en Tweety gebruiken hun voertuigen om bouwprojecten aan te pakken.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers worden door Penelope Pussycat ingehuurd om een catwalk in Frankrijk te bouwen en ze worden aangemoedigd om hun ontwerp groter en leuker te maken.
nl
12:30
Baby Looney Tunes
Oma gaat in een restaurant eten en leert de groep hoe ze zich daar moeten gedragen.
nl
12:40
Baby Looney Tunes
Petunia spaart al haar geld om er uiteindelijk iets speciaals mee te kopen.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Toms dromen van rust en stilte komen tot een abrupt einde wanneer Grayson, het neefje van de heksen, die een geest is, op bezoek komt.
nl
13:05
Tom en Jerry Show
Bigby vind een astroïde vernietiger uit die Jerry gebruikt als speelvermaak. Tom geeft zichzelf per ongeluk elektrische krachten nadat hij een stroomstoring veroorzaakt. Jerry moet Tom van zich af slaan terwijl hij druk bezig is een allesverwoestende astroïde onschadelijk te maken. Napoleon zit vast in de snoepautomaat door de stroomstoring.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry helpen bij het terugvinden van een gelukssteen. De eigenaar heeft nu vreselijke pech. Wanneer Tom en Jerry de dader vinden, blijkt dat zij ook vervloekt is door de steen.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Tom eet een kaas die over de datum was en begint te hallucineren over verschillende Tom en Jerry's uit andere universa. Om de nachtmerrie te stoppen, moet hij een betere kat worden.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
Jerry maakt een poster waarop Tom wordt vermist. Mocht hij worden gevonden, krijgt de vinder een vindersloon. Wanneer een voorbijganger Tom herkent, brengt ze hem naar het verkeerde huis.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr Bean zorgt er per ongeluk voor dat Mrs Wicket in het ziekenhuis komt en in een rolstoel belandt. Thuis heeft Mr Bean heel attent gezorgd voor een bel, zodat hij dag en nacht voor Mrs Wicket klaar kan staan. Dat bevalt Mrs Wicket wel... en hoe! De bel blijft maar rinkelen, en een uitgeputte Mr Bean blijft de trap maar op- en afrennen om alles te regelen, tot hij zijn geduld verliest met zijn patiënt.
nl
14:10
Mr.Bean
Wanneer de auto van mr. Bean kapot gaat, moet hij hem afstaan aan een autokerkhof. Ter vervanging bouwt hij een luchtballon om mee te reizen.
nl
14:25
Mr.Bean
Mr. Bean wil met Teddy in een duur restaurant dineren. Er komt tegelijk een bekende acteur binnen, met zijn vriendin. Mr. Bean veroorzaakt veel ongelukjes in het restaurant, wat de bekende vriendin stiekem wel leuk vindt.
nl
14:40
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean getuige is van de diefstal van een groot kunstwerk tijdens een uitje naar de National Gallery, besluit hij de boosdoener te achtervolgen.
nl
14:55
Lucas de spin
Op een ochtend wordt Lucas gevolgd door een springboon. Wanneer de boon door Crumby wordt opgezogen, moet Lucas het perfecte huis vinden voor de worm die er zijn huisje van had gemaakt.
nl
15:00
Lucas de spin
Als Findley en Avocado op zolder vast komen te zitten, probeert Lucas ze te redden met de hulp van Bodhi. Findley en Avocado leren het moment te omarmen en samen plezier te hebben.
nl
15:10
Lucas de spin
Avocado laat aan iedereen zien wie de populairste in huis is. Arlo wordt haar grootste fan.
nl
15:15
Lucas de spin
Avocado wordt door de grote mensen in bad gedaan. Ze heeft een hekel aan de bloemengeur die om haar heen hangt na het bad. Maizie is er echter zo dol op dat ze Avocado niet met rust laat.
nl
15:30
Alice & Lewis
De Koningin verbiedt lachen in Wonderland omdat ze zich uitgelachen voelt. Alice verzet zich, want zonder lach verliest Wonderland zijn essentie.
nl
15:40
Alice & Lewis
Charlie heeft per ongeluk wat spullen van de Koningin gestolen, maar de Koningin denkt dat Dinah dat gedaan heeft en besluit haar te straffen.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers worden door Penelope Pussycat ingehuurd om een catwalk in Frankrijk te bouwen en ze worden aangemoedigd om hun ontwerp groter en leuker te maken.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Chef Poyung huurt de Looney Bouwers in om een dim sum bus in China te bouwen. De ploeg krijgt een tegenvaller te verwerken en Bugs is bang dat hij zijn lievelingschef zal moeten teleurstellen.
nl
16:25
Baby Looney Tunes
Sylvester moet zien te leren leven zonder zijn geliefde dekentje.
nl
16:35
Baby Looney Tunes
Wanneer Oma de baby's zwemles geeft, moet Daffy zijn angst voor zwembaden overwinnen om ook mee te kunnen doen.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Tom verspreidt per ongeluk kattenhaar op Ricks nieuwe massagestoel. Het moet dringend er van af voordat Rick dit ziet. Om dit te doen schakelt hij hulp in bij de buurtkatten. Samen doen ze hun best om de massagestoel zo goed als nieuw te krijgen.
nl
17:00
Tom en Jerry Show
Het spookachtige land wordt geterroriseerd door een nog gruwelijkere vogelverschrikker. Tom en Jerry moeten samenwerken om deze vogelverschrikker voor eens en voor altijd te verslaan.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Gingers moeder vraagt haar om op haar hond, Goliath, te passen. Als Goliath enorm groot blijkt te zijn, weet Tom dat hij er niet levend uit zal komen. Hij doet er alles aan zodat niets het dutje van de hond verstoort.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Muizen van Mars komen Jerry om hulp vragen om hen te redden van een angstaanjagende Tom uit de ruimte. Jerry neemt Spike mee naar hun planeet. Eenmaal daar geven de groene muizen Spike een speciaal koekje dat hem nog sterker maakt.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Ginger was vroeger een succesvolle danseres. Als Tom haar oude dansschoenen past, ontdekt hij een nieuwe hobby. Maar al snel wordt duidelijk dat Tom dansen iets te serieus neemt en wordt hij een echte dansfanaat.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
Tuffy is het zat om gepest te worden door Tom en wil op een dag zo sterk zijn als Spike. Als haar wens uitkomt, ontstaan er problemen en zowel Spike als Tom ondervinden de gevolgen.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Spike demonstreert op meesterlijke wijze dat de hond het edelste schepsel en het meest perfecte wezen is. Hij geeft de vijf vuistregels om iedereen de kunst van het hond-zijn te laten beheersen.
nl
18:00
Batwheels
De Batwheels zijn nogal afgeleid tijdens de feestdagen, dus besluit Batwing solo te gaan om het gemene kerstplan van Mr. Freeze te dwarsbomen. Maar al snel beseft Batwing hoe moeilijk het is om meneer Freeze in haar eentje tegen te houden.
nl
18:10
Batwheels
Nadat de andere Batwheels uitgeschakeld zijn en Gothams's mascotte IJs Pegel, gevangen is genomen door Meneer Freeze, realiseert Batwing zich dat ze zal moeten samenwerken met haar vrienden om Kerst in Gotham te redden.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen kijken hoe een baby-dinosaurus uit een ei komt. Hij ziet hen aan voor zijn moeder.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy besluit om beter in vorm te komen en gebruikt daarvoor de gewichten van de boswachter. Voordat hij daarmee begint, moet hij het probleem met de Lemmingen oplossen. Zij gebruiken de gewichten namelijk als hun persoonlijke speeltuin.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat de robotstofzuiger van de boswachter een lekkere rugmassage kan geven. De Lemmingen zien het nieuwe apparaat meer als een nieuw stuk speelgoed: het lijkt net een botsauto.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een gadget die allerlei dingen in de blokhut bedient. Daarmee hoopt hij eindelijk van de Lemmingen af te kunnen komen.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy zet een slot op de koelkast om te voorkomen dat de Lemmingen zijn chocopasta stelen. De Lemmingen proberen het slot met man en macht te openen.
nl
19:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een nieuw spel bedacht: het vangen van popcorn in hun mond.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil de mambo leren dansen om zijn vriendinnetje blij te maken, en vindt een dansvloer in het huis van de boswachter.
nl
19:30
Alice & Lewis
De Koningin verbiedt lachen in Wonderland omdat ze zich uitgelachen voelt. Alice verzet zich, want zonder lach verliest Wonderland zijn essentie.
nl
19:40
Alice & Lewis
Charlie heeft per ongeluk wat spullen van de Koningin gestolen, maar de Koningin denkt dat Dinah dat gedaan heeft en besluit haar te straffen.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean porbeert romantisch te zijn met Irma, maar hun ideeën over romantiek verschillen nogal.
nl
20:10
Mr.Bean
Mr. Bean is vergeten dat Irma bij hem zou komen eten. Hij gaat snel naar de supermarkt, waar hij deelneemt aan een taart-eetwedstrijd om een mandje gratis eten te winnen.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr. Bean heeft een nieuwe boekenkast nodig en gaat naar een warenhuis. Wanneer hij de perfecte boekenkast vindt, blijkt dat hij hem zelf nog moet bouwen.
nl
20:35
Mr.Bean
Mr. Bean en Teddy gaan op een ontspannen vakantie aan zee. Ze ontmoeten een verwend meisje in het hotel, die Teddy voor zichzelf wil hebben.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Een busje arriveert bij de hut van de boswachter om wat chocolade af te leveren. Iemand steelt echter de krat.
nl
21:00
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen de hut barricaderen om een feestje te geven, wacht Grizzy niet op een uitnodiging om naar binnen te gaan.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings krijgen wat witte bonen die vreemde eigenschappen hebben. Grizzy beseft dat hij van deze bonen af moet komen, als hij ooit nog een dutje wil doen.
nl
21:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil van de oude piano af die nog in de garage staat, omdat de Lemmings er herrie mee maken. Wanneer hij echter ontdekt dat de berin van Für Elise houdt, besluit hij het stuk te leren.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een krat. Er zit een koffer in met een laserstraal die objecten in kleinere versies kan verdelen.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
Er is een machine vlakbij de supermarkt die voor een muntje verrassingseieren geeft.
nl
21:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy gebruikt een nieuw snufje van de boswachter om een slimmere beer te worden. Maar hij wil eerst weten hoe hij van die vervelende 'logés' afkomt.
nl
21:50
De Batwheels
Robin's partner Redbird stort zich op de zaak met zijn snelheid en detectivevaardigheden. Al sluipend en speurend probeert hij de gevaarlijkste schurken van Gotham te stoppen.
nl
22:00
Alice & Lewis
Lewis is heel trots dat hij van de koningin op Charlie mag passen. Maar als Charlie van de krimpsiroop drinkt, haalt hij allerlei gevaarlijk trucs uit en doen Alice en Lewis er alles aan om hem weer te pakken te krijgen.
nl
22:10
Alice & Lewis
Alice denkt dat ze heel goed is in schilderen, maar als ze Lewis aan het werkt ziet begint ze daar toch aan te twijfelen. Maar er is een kaart die kan schilderen en het wel aan Alice en Lewis wil leren.
nl
22:25
Alice & Lewis
Alice moet een zaadje kweken voor een schoolproject. Ze vraagt Lewis om hulp, maar omdat ze te ongeduldig is, gebruikt ze groeisap. Dit verandert het zaadje onmiddellijk in een gigantisch zaadje die de koningin in beslag wil nemen.
nl
22:40
Alice & Lewis
Alice maakt de troonzaal van de Koningin schoon maar raakt dan haar knuffel kwijt. Tweedledee, Tweedledum en Alice gaan op zoek naar de knuffel en Lewis moet proberen om de Koningin in slaap te krijgen.
nl