Cartoonito

Cartoonito

Description Watch your favorite Cartoonito shows from around the world! 
Cartoonito is the ultimate preschool spot from Cartoon Network, where any preschooler can enjoy trusted characters and friends, stories from leading voices, brand new original series, and a whole lot of laughter! We celebrate the things that make preschool kids so unique - their unfiltered creativity, caring hearts, courageous curiosity, big emotions, and infectious giggles!

Netherlands

Guia de TV - segunda, 29/04/2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy voert een indrukwekkende salto uit op de trampoline en de berin wil meer zien. Grizzy besluit daarom vervolgens trampolinekampioen te worden.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken een wasbeer die van zoetigheid houdt vast aan hun slee. Door koekjes naar de wasbeer te gooien, krijgen ze een gratis lift.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een vreemde kleine gadget: een `hand spinner'. Grizzy vindt het maar een bizar spel totdat hij het zelf probeert en eraan verslaafd raakt.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met Canadeze dierenpoppen. Wanneer Grizzy ziet dat een van de poppen, een beer, in een kooi zit, besluit hij mee te doen.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt een nieuw Tamagotchi-spel op de tablet van de boswachter. De camera scant de speler en geeft hem een avatar waar hij voor moet zorgen.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een vaas waar een geest inzit die dromen laat uitkomen. Het enige nadeel is dat de magie ophoudt zodra de geest weer in de vaas zit.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden eenwapen van het Canadese leger dat mensen geweldloos maakt. Ze gebruiken het al snel op Grizzy.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Nadat Mush-Mush per ongeluk een mierenhoop heeft vernield, trekken de mieren erop uit om eten te zoeken, waardoor ze in de thuisboom van Fung en Miff terecht komen. Ze willen daar niet weg. Dus blijven Miff en Fung bij onze vriendjes logeren.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Voor de schorsrace hebben Mush-Mush en zijn vrienden vier deelnemers nodig, en na wat geharrewar blijkt Mushpot de aangewezen kandidaat, ondanks dat hij had gezworen nooit meer te racen.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Nerveuze Puf heeft een probleem met verrassingen, en vooral met bloeiende en groeiende verrassingen die bij de lente horen. Het is zelfs zo erg dat hij dan blijft stuiven en zich liever verstopt, waardoor hij het lentefestival mist.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Wanneer Zwambies beentjes en armpjes krijgen, veranderen ze in Zwamukkies en lopen ze weg. Daarom moet Zwoemie altijd goed op de Zwambies passen. Maar ze is zo moe dat Mush-Mush en zijn vriendjes het van haar overnemen.
nl
01:50
De Batwheels
Een muzikale ode aan Ace, de super dappere bat-hond.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
02:55
Batwheels
Redbird wil met Batman, Robin en Bam naar het strand. Maar dan duikt de Joker onverwachts op en lopen de strandplannen in de soep. Bam helpt hem te beseffen dat, ook al ging het niet volgens plan, ze toch een te gekke dag hebben gehad.
nl
03:05
Batwheels
Het zoom legioen is het beu om altijd maar te verliezen. Ze besluiten een voorbeeld te nemen aan de Batwheels en als team samen te werken voor een gedurfde inbraak.
nl
03:20
Batwheels
Als de Batcomputer uitgaat vanwege een noodgedwongen systeemupdate, moeten de andere Batwheels het gevecht overnemen en Batman helpen in de strijd tegen Harley Quinn.
nl
03:30
Batwheels
Als het Zoemlegioen met valsspelen de Gotham Grand Prix wil winnen, komen de Batwheels in actie om ervoor te zorgen dat de race op een eerlijke manier gewonnen wordt.
nl
03:40
Batwheels
Iedereen verdenkt Harley Quinn ervan dat zij de dader was bij een roof. Maar terwijl Batman en Bam achter Harley aanzitten, beginnen Bibi en Redbird te vermoeden dat ze misschien wel onschuldig is.
nl
03:50
Tom en Jerry
Tom haalt weer allerlei streken uit. Maar als de achtervolging buiten verdergaat, blijkt Jerry er ook wat van te kunnen. Hij draait de rollen om!
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de nieuwe elektrische trein van de Lemmingen erg irritant en gooit de Lemmingen bij de buren. Als er daar iets magische gebeurt kunnen de Lemmingen vervolgens vliegen.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil graag een pot Yummy te pakken zien te krijgen en gaat achter de Lemmingen aan, die wegrijden in hun bestuurbare auto.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een plan bedacht om hun pot Yummy weer terug te krijgen en weten zichzelf heel erg klein te maken.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt hongerig wakker, maar de kasten zijn leeg. Terwijl de Lemmingen met een olifant in de buurt spelen, steelt de beer hun voorraad pinda's. Helaas besluiten de Lemmingen de zak pinda's op te halen.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen openen een nachtclub en bedenken een ritje dat geschikt is voor een kermis. Grizzy stuit op een verjaardagspiñata in de woonkamer van de boswachter en ergert zich aan een voorwerp dat vastzit in de bank.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
Om een beker vol snoep te winnen, nemen Grizzy en de Lemmingen deel aan een fotosafari wedstrijd in een wildreservaat. Ze moeten de portretten vastleggen van een lijst met wilde dieren die in het park aanwezig zijn.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy, een grizzly beer, en een heleboel lemmingen proberen samen te leven in het huisje van een boswachter. Beide partijen proberen hun territorium te claimen wat leidt tot een voortdurende verhitte strijd.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
Achtervolgd door een woedende olifant, worden Grizzy en de Lemmingen uit de hut gegooid. Ze belanden op een klein voorgebergte in de buurt, waar een van de knaagdieren wordt aangezien voor de koning van de savannebeesten.
nl
05:00
Machtige Mike
Mike ziet Stephans nieuwe trainingsbank en begint te denken. Hij vermoedt dat Iris hem anders zou zien, als hij supergespierd was.
nl
05:05
Machtige Mike
Louise neemt een foto van Mike die een spel speelt, maar hij denkt dat hij er belachelijk uitziet.
nl
05:10
Machtige Mike
De schildpadden organiseren een sporttoernooi waarbij de winnaar een speciale trofee krijgt.
nl
05:25
Machtige Mike
Het is vreselijk weer en Mike besluit om te gaan lezen. Maar het boek dat hij leest over vampieren is veel enger dan hij dacht.
nl
05:30
Machtige Mike
De wasberen nemen Stephans geschenk mee, terwijl de schildpadden een potje hockey in huis spelen.
nl
05:40
Machtige Mike
Mike organiseert een verjaardagsfeest voor Iris, maar de wasberen verpesten het en stelen al het snoep.
nl
05:45
Machtige Mike
Mike bereidt een special sushi-diner voor Iris, maar de wasberen zorgen voor problemen.
nl
06:00
Batwheels
Nadat Poesje de Katmobiel, Bam redt als hij bijna valt, besluit Bam haar mee te nemen op patrouille in de hoop dat ze ook een Batwheel wordt. Als ze nu maar eens stopte met spelen en zich op de missie zou richten!
nl
06:10
Batwheels
Bibi wenst dat ze net zo'n regelvrij leven kan leiden als Jestah en besluit om zich alleen te focussen op plezier maken. Maar als haar acties Batgirl in gevaar brengen, moet Bibi stoppen met lol trappen om Harley tegen te houden.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr. Bean moet een manier vinden om een ongewenste huisgast kwijt te raken. Maar de koppige rat weigert te vertrekken.
nl
06:35
Mr.Bean
Mr. Bean porbeert romantisch te zijn met Irma, maar hun ideeën over romantiek verschillen nogal.
nl
06:45
De Batwheels
Enge geluiden en griezelige taferelen leiden tot angstige momenten bij de Batwheels, die denken dat de Batgrot door s-s-spoken wordt belaagd.
nl
07:00
Tom en Jerry Show
Rick koopt een robotstofzuiger om Toms haar op te zuigen. Tom gebruikt hem ook: hij probeert er Jerry mee op te zuigen. Het geprogrammeerde apparaat kiest voor een ander programma, en Tom en Jerry moeten samenwerken.
nl
07:05
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry moeten een verdwenen taart terugvinden met een enorme diamanten ring, voordat de klant ontdekt dat de taart is verdwenen.
nl
07:10
Tom en Jerry Show
Tom verspreidt per ongeluk kattenhaar op Ricks nieuwe massagestoel. Het moet dringend er van af voordat Rick dit ziet. Om dit te doen schakelt hij hulp in bij de buurtkatten. Samen doen ze hun best om de massagestoel zo goed als nieuw te krijgen.
nl
07:20
Tom en Jerry Show
Het spookachtige land wordt geterroriseerd door een nog gruwelijkere vogelverschrikker. Tom en Jerry moeten samenwerken om deze vogelverschrikker voor eens en voor altijd te verslaan.
nl
07:25
Tom en Jerry Show
Een portret van Tom neemt al zijn verwondingen op en maakt Tom onkwetsbaar.
nl
07:40
Tom en Jerry: Voorwaarts Mars
Ooit hadden ze aan hun eeuwige gebakkelei op Aarde genoeg, maar nu verleggen Tom en Jerry hun grenzen verder dan ze ooit hadden durven dromen. Ze belanden per ongeluk aan boord van een ruimteschip naar Mars en al snel gaat alles mis.
nl
08:50
Lu en de dolle boel minis
De insecten praten over wat ze later willen worden.
nl
09:00
Mr.Bean
Endelijk is het voorjaar en Mr Bean begint aan de voorjaarsschoonmaak. Niet alleen de meubels maar ook Teddy en hijzelf moeten worden gewassen. Er is alleen geen heet water.
nl
09:10
Mr.Bean
Mr Bean heeft nieuwe en spannende vrienden nodig en besluit een papegaai te kopen. Zijn verhuurster is daar niet blij mee en hij moet de vogel stiekem langs haar en haar eenogige kat smokkelen.
nl
09:25
Mr.Bean
Mr. Bean ligt op het strand en kijkt uit naar een heerlijke dag. Maar het Engelse weer gooit roet in het eten.
nl
09:35
Mr.Bean
Mr. Bean is de verjaardag van Teddy helemaal vergeten. Hij moet nog gauw een cadeau kopen en neemt Teddy mee naar de speelgoedwinkel om het goed te maken.
nl
09:55
Lucas de spin
Arlo houdt heel veel van spelen op zolder, maar het opruimen stelt hij liever uit.
nl
10:00
Lucas de spin
Lucas, Arlo en Findley gaan een dagje naar de wolken kijken en fantaseren over de vormen ervan.
nl
10:10
Lucas de spin
Arlo kan de verleiding niet weerstaan om door een gaatje in de schutting naar de buren te gluren.
nl
10:15
Lucas de spin
Lucas en Arlo spelen samen. Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een vriendschap met een cactus.
nl
10:30
Alice & Lewis
Dodson beweert verwant te zijn aan de Koningin, maar die twijfelt daaraan. Lewis onderzoekt en ontdekt de ware toedracht achter Dodsons beweringen.
nl
10:40
Alice & Lewis
Er is een Twee-Bonk Lichtfeestje in Wonderland. De Koningin heeft helaas een puistje op haar neus. Lewis kent de koningin goed en is ervan overtuigd dat zij het superfeest zal afzeggen.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings stuiten op een blok ijs buiten het huisje en ontdekken dat er een prehistorisch wasbeertje in zit. De Lemmings besluiten om het beestje tam te maken, maar dat blijkt een moeilijke opgave te zijn.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken bij toeval een survivalpakket, gevuld met groenten. Maar Grizzy is niet geïnteresseerd in de inhoud, maar in de hightechapparatuur aan de achterkant van het pakket.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een groot chocolade-ei met een verrassing erin. Terwijl ze erom vechten, komt het ei per ongeluk bij een groep pinguïns terecht, waar een paar gevleugelde wezens het adopteren.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy kan niet slapen als de Lemmingen een nachtclub beginnen in een iglo. Hij gooit iedereen eruit maar hierdoor stuiten de Lemmingen op een bijzonder bedieningspaneel.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings draaien rond in de hut van Grizzy. Wanneer de beer wakker wordt gooit hij de Lemmings naar buiten. Ze belanden in het nabijgelegen wetenschapsstation en maken per ongeluk een mammoet wakker.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Voor een publiek bestaande uit pinguïns en walrussen voeren twee Lemmings-teams acrobatische sprongen uit en strijden om de prijs. Wanneer Grizzy per ongeluk in het spel terechtkomt, raakt hij er al snel in verstrikt.
nl
11:45
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy aan het vissen is, ontmoet hij een pinguïn die hem te helpt vis te vangen. Uit dankbaarheid brengt de beer de pinguïn terug naar de hut, waar deze aangename en vriendelijke nieuwe metgezel al snel de nieuwsgierigheid wekt van de Lemmings.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers willen voor hun snelle klant, Speedy Gonzales, ook snel een voetbalstadion in Mexico bouwen, maar haastige spoed is zelden goed.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
12:30
Baby Looney Tunes
Daffy denkt dat als hij zijn speelgoed deelt, Oma hem nieuw speelgoed zal geven.
nl
12:40
Baby Looney Tunes
Sylvester is verdrietig als hij ziet dat Granny de lakens verwisseld heeft, maar hij komt erachter hoe belangrijk het is om dingen te veranderen.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Tom zet een val om het dier te vinden dat de groententuin van de heksen heeft geterroriseerd.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Op een vakantie in de besneeuwde bergen, moeten tom, Jerry en Spike al gauw worden gered.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Wanneer Tom ontdekt dat Butch stiekem een bad heeft genomen, gooit Tom hem snel uit huis. Het is echter al te laat: Butch heeft een paar kleine vriendjes achtergelaten.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tom wordt van zijn schaduw gescheiden, maar zijn schaduw wil hem niet terug.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Padvinders Tom, Spike en Jerry gaan op kamp en geven les aan de jeugd.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Rick is gestart met schilderen, om te kunnen ontspannen. Dat zou echter weleens kunnen veranderen als hij erachter komt dat Tom en Jerry zijn eerste kunstwerk hebben verwoest.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
De heksenzussen ontdekken dat hun voorraad walnoten mist en sturen Tom om nieuwe walnoten in het bos te zoeken. Er zit echter een recalcitrante eekhoorn in het bos die de walnoten echt niet terug wil geven.
nl
14:00
Mr.Bean
Mr. Bean krijgt een ongenode gast op bezoek, die beweert dat hij zijn oude schoolvriend is. Ondanks dat mr. Bean hem zich niet kan herinneren, geeft hij hem wel onderdak voor een paar dagen. Dat blijkt al snel een vergissing.
nl
14:10
Mr.Bean
Wanneer de televisie ontploft tijdens een ruzie tussen mr. Bean en Irma over wat ze willen kijken, ontwikkelt mr. Bean zijn eigen vorm van entertainment om een nieuwe televisie te kopen.
nl
14:25
Mr.Bean
Mr. Bean wil graag piano leren spelen en een piano kopen. In de muziekwinkel is hij een meneer te slim af en koopt de vleugel. De meneer blijkt echter zijn toekomstige pianoleraar te zijn.
nl
14:40
Mr.Bean
Mr Bean neemt deel aan een marathon door Londen waar hij een rivaliteit begint met een andere hardloper. Tijdens het rennen bedriegen Mr Bean en de hardloper door een taxi te nemen en te vertrekken zonder de ritprijs te betalen.
nl
14:55
Lucas de spin
Er beginnen bladeren van Arlo's favoriete boom te vallen. Lucas probeert deze te repareren.
nl
15:05
Lucas de spin
De lente is eindelijk hier. Dit betekent dat Maizie na haar winterslaap weer de tuin in gaat.
nl
15:10
Lucas de spin
Om nieuwe geluiden te ontdekken, drukken Lucas en Findley op de knoppen van elk apparaat in huis.
nl
15:15
Lucas de spin
Lucas en Findley gaan op een piratenavontuur om het vermiste ding van Avocado terug te vinden.
nl
15:30
Alice & Lewis
Lewis moet een portret van de Koningin nemen, maar ze moet steeds niezen. Ze denkt dat ze allergisch voor Chester is, maar is dat ook wel zo?
nl
15:40
Alice & Lewis
De Koningin eist dat de Spelmeesterkaart een nieuw spel bedenkt. Als hij dit niet kan, ontneemt de Koningin hem zonder pardon zijn titel.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
16:25
Baby Looney Tunes
Oma bakt heerlijke koekjes, en Sylvester kan de verleiding niet weerstaan om ze op te eten. De anderen schieten hem te hulp en zeggen dat een monster de koekjes heeft opgegeten.
nl
16:35
Baby Looney Tunes
Oma bakt heerlijke koekjes, en Sylvester kan de verleiding niet weerstaan om ze op te eten. De anderen schieten hem te hulp en zeggen dat een monster de koekjes heeft opgegeten.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry werken samen om te voorkomen dat een levende kalkoen het hoofdgerecht van een feestmaal wordt.
nl
17:00
Tom en Jerry Show
De koningin komt op bezoek en Tom moet zorgen dat de havezate er piekfijn uitziet.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Ginger en Rick gaan weg en zorgen dat Tom verantwoordelijk is voor de donuts in hun afwezigheid. Maar dan barst de strijd lost om de laatste doos donuts.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Nibbles is opgewonden na het zien van de sport en wil leren voetballen, dus leert Jerry hem spelen.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Tom gebruikt een bezem die hij heeft gevonden om klusjes te doen. Maar al snel blijkt dat de bezem achtergelaten is door een heks en de bezem is er niet blij mee. Tom en Jerry moeten proberen om de bezem te kalmeren.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
Tyke krijgt een splinter in zijn poot en Spike realiseert zich dat de tuin en het huis gevaarlijke plekken zijn. De overbezorgde Spike doet er alles aan om zijn dierbare pup te behoeden voor onheil.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Lach je stuk met dit letterlijke kat-en-muisspel. Tom is een kat die eeuwig en altijd op de muis Jerry jaagt... Maar hoe sluw en slinks hij het ook maakt, er komt niets tussen Jerry en een smakelijke lunch. En onderweg passeren er heel wat bondgenoten de revue, zoals de bozige bulldog Spike en zijn puppy Tyke, en Jerry's neefje Tuffy en zijn kameraad, het schattige eendje Kleine Quacker.
nl
18:00
Batwheels
Nadat de Joker de Batgrot heeft laten overstromen, vertrekken de Batwheels naar een parkeergarage om de hoek. Terwijl ze zich aanpassen aan hun nieuwe huis, leren ze belangrijke lessen over de waarde van familie.
nl
18:10
Batwheels
Redbird wil met Batman, Robin en Bam naar het strand. Maar dan duikt de Joker onverwachts op en lopen de strandplannen in de soep. Bam helpt hem te beseffen dat, ook al ging het niet volgens plan, ze toch een te gekke dag hebben gehad.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy gooit tijdens een feest de stereo in de rivier en zorgt voor hoogspanning.
nl
18:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy biedt de geraniums aan die bij het raam van de boswachter hangen.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy maakt zichzelf belachelijk en wordt door de Lemmings uit de hut gegooid.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings spelen met een magneet en Grizzy ziet allerlei objecten rondzweven.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Als Grizzy zich voorbereidt op een bereleuk feest, komt hij erachter dat de lemmingen zijn heerlijke ingrediënten voor een ander etentje hebben gebruikt.
nl
19:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekken een klein wasbeertje vlakbij de hut. Hij besluit 'm te adopteren.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt de geneugten van videogames op de console van de ranger. De Lemmings willen het spel ook proberen, maar Grizzy weigert zijn kartracespel te onderbreken.
nl
19:30
Alice & Lewis
Lewis moet een portret van de Koningin nemen, maar ze moet steeds niezen. Ze denkt dat ze allergisch voor Chester is, maar is dat ook wel zo?
nl
19:40
Alice & Lewis
De Koningin eist dat de Spelmeesterkaart een nieuw spel bedenkt. Als hij dit niet kan, ontneemt de Koningin hem zonder pardon zijn titel.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean wordt per ongeluk leraar en moet een drukke klas in toom zien te houden.
nl
20:10
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean in de bibliotheek zijn familiegeschiedenis bekijkt, ontdekt hij dat hij een Schotse Lord is. Hij gaat op visite bij zijn Schotse familie, die hem met open armen verwelkomd.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr. Bean gaat eindelijk de confrontatie aan met Reliant Robin.
nl
20:35
Mr.Bean
Mr. Bean moet een bruid op tijd naar de kerk brengen wanneer hij haar per ongeluk aan heeft gereden. Wanneer Irma mr. Bean met een andere vrouw ziet, wordt ze helemaal gek.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy is onder de indruk van een tv-programma over een tovenaar. Hij probeert door middel van een truc voor eens en altijd van de Lemmings af te komen.
nl
21:00
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil een ijsje, maar de Lemmings hebben de vriezer leeggehaald om een sneeuwbaan in de tuin te maken.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een interessant reality-spel op de tablet van de boswachter.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
Er zit alleen nog maar een bevroren zalm in de hut van de boswachter. De Lemmings proberen deze uit de vrieskist te halen.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een doos vol met fonteinen die sprankelend licht geven. Ze hebben er plezier mee, maar Grizzy kan met al die herrie niet in slaap vallen.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
De lemmingen doen zich ongemerkt te goed aan de laatste pot Yummy-chocoladepasta, terwijl Grizzy een schattige wasbeer traint om op de reuk het zoete goedje op te sporen.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy heeft last van zijn rug en steelt de robot van de Lemmings om deze als butler te gebruiken, zodat hij op de bank kan blijven zitten.
nl
21:50
Lu en de dolle boel minis
De insecten praten over wat ze later willen worden.
nl
22:00
Alice & Lewis
Alice ervan overtuigd dat het spookt in haar kamer. Ze sluipt weg naar Wonderland, waar ze met Lewis meereist naar de donkere kant van Wonderland. Tijdens hun reis horen ze geluiden in de duisternis.
nl
22:10
Alice & Lewis
Als Alice op een daad van onrecht stuit, zorgt ze ervoor dat de kaarten in opstand komen. Dit leidt ertoe dat ze zelf wordt verbannen. Ze probeert haar straf ongedaan te maken en tegelijkertijd de werkomstandigheden van de kaarten te verbeteren.
nl
22:25
Alice & Lewis
Iedereen moet een schilderij van de koningin schilderen voor schilderdag en Alice doet enthousiast mee. Maar de koningin komt vast te zitten in het schilderij van Alice, tot grote vreugde van de inwoners van Wonderland.
nl
22:40
Alice & Lewis
Nadat hij Alice heeft uitgedaagd voor een watergevecht, wordt Lewis verkouden. Dit veroorzaakt niet alleen een verstopte neus, maar zorgt er ook voor dat hij begint met teleporteren.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
De klas praat over dingen die hen na aan het hart liggen.
nl
23:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Bouwers bouwen een brug voor de zusjes Muis over een omgevallen bord macaroni-met-kaas. Lola maakt een spelletje van de klus, waardoor de groep het doel uit het oog verliest.
nl
23:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
23:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
23:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
23:50
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings ontdekken een app waarmee je jezelf als een konijn of robot kan zien. Ze willen allebei de app gebruiken en het is al snel ruzie.
nl

Guia de TV - terça, 30/04/2024

00:00
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een boek over origami en maken al snel papieren vogels. Grizzy wil een papieren vlinder maken voor de berin.
nl
00:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy is moe en wil slapen, maar de Lemmings besluiten een kinderprogramma te kijken.
nl
00:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings gebruiken een lamp om zichzelf zo groot als een beer te maken.
nl
00:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings vinden een krat met chocolade en verstoppen deze voor Grizzy.
nl
00:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy maakt een bril waarmee hij tv kan kijken alsof het een panorama is.
nl
00:40
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings willen met de telefoon van de boswachter spelen, maar Grizzy wil niet delen.
nl
00:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wordt geboeid door een mimespeler op televisie. Om zich te ontdoen van de Lemmings die hun zinnen hebben gezet op zijn Yummy pot, verbergt Grizzy de pot en doet alsof deze onzichtbaar is.
nl
01:00
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush hangt graag de held uit, vooral bij de Zwamukkies. Dus Lilit, Chep en Mush-Mush verzinnen een heldendaad voor Mush-Mush die zo goed valt bij de Zwamukkies, dat ze Mush-Mush echt als superheld gaan beschouwen. Met alle gevolgen van dien.
nl
01:10
Mush Mush en de Zwammetjes
Het lievelingsgeluid van Mushpot is de roep van de nachtegaal, maar Mush-Mush heeft die nog nooit gehoord. Om een nachtegaal te lokken, maakt Cantharelle na veel vijven en zessen een vogelfluitje, waarmee ze alle vogels lokt, behalve de nachtegaal.
nl
01:25
Mush Mush en de Zwammetjes
Chep, Lilit en Mush-Mush moeten nakijken of er voldoende nectar in de bloemen zit. Dat trekt bijen aan die weer zorgen voor bevruchting en dus voor de noodzakelijke cirkel van het leven. Alleen heeft Mush-Mush nu eenmaal niet zoveel geduld.
nl
01:40
Mush Mush en de Zwammetjes
Mush-Mush wil per se de staf van wijsheid van Mushpot lenen, omdat hij denkt dat hij dan supercool is. Na lang zeuren stemt Mushpot toe. Maar natuurlijk gaat Mush-Mush veel te ver in het gebruik van de staf, en hij breekt hem.
nl
01:50
De Batwheels
Vliegen over Gotham met Batwing en haar beste jet-vriendin Goldie het vliegtuig.
nl
02:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Burgemeester Foghorn Leghorn huurt The Looney Builders in om een gigantische waterglijbaan te bouwen voor het waterpark van Looneyburg. Hij blijft meer en meer aan het ontwerp toevoegen totdat het onvermijdelijk fout gaat.
nl
02:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders worden ingehuurd door Mac en Tosh Gopher om ondergronds een huis voor hen te bouwen. Daffy kan de stenen niet snel genoeg uit het gebied verwijderen maar vraagt niet om hulp.
nl
02:25
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De moeder van Bizzy Buzzard huurt The Looney Builders in om een nieuw nest voor haar familie te bouwen. Bizzy wil helpen, maar loopt steeds in de weg en veroorzaakt allerlei problemen voor de bemanning.
nl
02:35
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Pauleen Penguin huurt de Looney Builders in om een huis voor haar te bouwen in Looneyburg. Lola ontdekt al snel dat er fouten in het ontwerp zitten en de bemanning moet aanpassingen maken.
nl
02:55
Batwheels
De Badcomputer neemt Bibi gevangen en Jestah gaat vermomd als Bibi naar de Batgrot om het moederbord van de Batcomputer te stelen. Kan Bibi zichzelf op tijd bevrijden zodat ze de bedrieger kan ontmaskeren?
nl
03:05
Batwheels
Nadat de Batwheels door de Pinguin gezapt zijn met de Liedjesmaker- straal, kunnen ze alleen nog maar communiceren met zang! Ze leren hoe ze als team in harmonie moeten werken om de muzikale grappenmaker te verslaan.
nl
03:20
Batwheels
ngt de Catmobile van Catwoman, Kitty, tot leven, zodat de Batwheels gelijke teams kunnen maken voor hun potje Bat-bal. Maar Kitty is te wild om zich aan te passen, ondanks Bam's pogingen haar te temmen.
nl
03:30
Batwheels
Buff traint met Batwing en gebruikt haar lessen bij een precisie-missie tegen de Riddler.
nl
03:40
Batwheels
Nadat Poesje de Katmobiel, Bam redt als hij bijna valt, besluit Bam haar mee te nemen op patrouille in de hoop dat ze ook een Batwheel wordt. Als ze nu maar eens stopte met spelen en zich op de missie zou richten!
nl
03:50
Tom en Jerry
Het is weer een warme, klamme dag in Singapore, maar Tom blijft Jerry zelfs op het hete strand achtervolgen. Dan zien ze een traktatie: Ice Kachang!
nl
03:55
Grizzy en de Lemmings
Vier Lemming-percussionisten die in de buurt van de cabine optreden, maken Grizzy wakker. Grizzy heeft hier wat om over na te denken.
nl
04:05
Grizzy en de Lemmings
Midden in een hittegolf vechten Grizzy en de Lemmingen om een koelkast. Nadat ze hem doormidden hebben gebroken, vinden ze een vriezer die de Lemmingen willen gebruiken om een curlingbaan te bouwen.
nl
04:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's droom van een vrouwlijke beer wordt plotseling onderbroken als de Lemmingen de hut binnen rennen. Ze hebben een masker gevonden dat dromen kan beheersen. Grizzy wil hem pakken om zijn droom terug te krijgen.
nl
04:20
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen willen gaan dansen maar Grizzy kijkt intussen een documentaire. Omdat de televisie op zonne-energie werkt krijgt Grizzy problemen als het bewolkt wordt.
nl
04:30
Grizzy en de Lemmings
Tijdens een bezoek aan de kasteeltoren breekt er een gevecht uit tussen Grizzy en de Lemmingen nadat Grizzy een bijzondere toverkist vindt. De Lemmingen krijgen hem eerst te pakken, maar Grizzy vindt een manier om supersterk te worden.
nl
04:35
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de Lemmingen Grizzy's maaltijd verpesten met hun nieuwe spelletje, gooit de beer hen uit de hut. Ze vinden per ongeluk een geleipudding, die de hongerige Grizzy wil opeten, maar de Lemmingen hebben er andere plannen mee.
nl
04:40
Grizzy en de Lemmings
Als de Lemmingen een wedstrijdje boomstammen gooien spelen, schiet Grizzy ze weg. Ze belanden op een oude Keltische plek waar ze een armband met magische krachten vinden. De Lemmingen zijn nu zo sterk dat ze met menhirs kunnen gooien.
nl
04:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings maken ruzie over de afstandsbediening. Grizzy zet per ongeluk een mechanisme in werking dat door bliksem is geactiveerd, waardoor een middeleeuws harnas tot leven komt.
nl
05:00
Machtige Mike
Mike vindt de ideale bloemen voor Iris, maar hij blijkt allergisch voor ze te zijn. Als de wasberen dit ontdekken, besluiten ze het in hun voordeel te gebruiken.
nl
05:05
Machtige Mike
Mike maakt gebruik van Stephans oude platen en zingt een lied voor Iris, maar Fluffy en Mercury verpesten uiteindelijk alles.
nl
05:10
Machtige Mike
Mike brengt de middag door de hond van de buur, maar het is Ginette, niet Iris. Ginette is net als Mike een mopshond en ze wordt meteen op hem verliefd.
nl
05:25
Machtige Mike
Mike bouwt een kermis op het terras om indruk te maken op Iris. Hij nodigt haar uit, maar de wasberen hopen ondertussen het huis te beroven.
nl
05:30
Machtige Mike
Het schaakspel tussen Mike en Iris wordt ruw onderbroken door een luid geluid in het huis. Fluffy heeft de robotstofzuiger gevonden en stunt ermee door het huis. De wasberen gebruiken de afleiding in hun voordeel.
nl
05:40
Machtige Mike
Mercurius snuffelt door het afval en vindt een rotte camembert. Hij eet de ranzige kaas op en daarmee verandert zijn adem in een massavernietigingswapen.
nl
05:45
Machtige Mike
De schildpadden hebben ruzie en Aramis besluit dat ze er genoeg van heeft en loopt weg. De andere twee schildpadden beseffen dat het niet hetzelfde is zonder hun beste vriend en wenden zich tot Mike voor hulp.
nl
06:00
Batwheels
Green Arrow en zijn Arrowplane, Goldie helpen Batman met de Riddler. Batwing brengt Goldie tot leven en de twee worden beste vrienden. Maar als Goldie uiteindelijk weg moet, leert Bawing dat afscheid nemen niet altijd voor altijd is!
nl
06:10
Batwheels
Nadat Buff de Riddler heeft uitgeschakeld met een indrukwekkende move, geven de Batwheels Buff de bijnaam, straffe Buff. Maar Buff wil geen bijnaam en de Batwheels noemen hem weer gewoon Buff.
nl
06:25
Mr.Bean
Mr. Bean is vergeten dat Irma bij hem zou komen eten. Hij gaat snel naar de supermarkt, waar hij deelneemt aan een taart-eetwedstrijd om een mandje gratis eten te winnen.
nl
06:35
Mr.Bean
Mr. Bean heeft een nieuwe boekenkast nodig en gaat naar een warenhuis. Wanneer hij de perfecte boekenkast vindt, blijkt dat hij hem zelf nog moet bouwen.
nl
06:50
De Batwheels
Batwheels is een actievolle tekenfilmserie waarin de avonturen van de bekendste voertuigen uit het DC Universum worden gevolgd. Dit heldhaftige team strijdt tegen de misdaad in Gotham en doet er alles aan om de stad weer veilig te krijgen.
nl
07:00
Tom en Jerry Show
Tom krijgt de taak van de Hertogin om haar poedel Francois onder zijn hoede te nemen. Hij heeft de hulp van Jerry en Tuffy nodig om het humeurige mormel onder de duim te houden, zodat hij op de foto gezet kan worden.
nl
07:05
Tom en Jerry Show
Tom moet concurreren met zijn Amerikaanse neef voor het recht om butler te blijven.
nl
07:10
Tom en Jerry Show
Tom belandt in een spookhuis waar Jerry en Tuffy aan een onzichtbare kat moeten ontsnappen.
nl
07:25
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry moeten er achter komen waarom Red Herring steeds maar mensen hoort lachen, terwijl er niemand is.
nl
07:35
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry worden ingehuurd om de vermiste, en tevens onbetaalbare, Maltese duif terug te vinden.
nl
07:40
Tom en Jerry Show
Jerry krijgt verrassend bezoek van de acteur die zijn favoriete stripfiguur, de Gemaskerde Muis, speelt. Het blijkt echter dat de acteur zichzelf als beter beschouwt dan iedereen en ieders leven moeilijk maakt.
nl
07:55
Tom en Jerry's Grote Avontuur
De jonge Jack probeert wanhopig het park uit handen van een hebzuchtige miljardair te redden en verkoopt samen met zijn trouwe kat- en muisvrienden zijn gewonnen koe voor... enkele magische bonen.
nl
08:45
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De bouwers vieren het nieuwe maanjaar, maar Bugs en Lola verdwijnen tijdens de leeuwendans.
nl
09:00
Mr.Bean
Op het croquetveld van de vriendin van Mr Bean heeft een mol molshoop gebouwd. Mr Bean snelt haar te hulp om de onruststoker te verwijderen, maar al snel speelt zijn geweten op.
nl
09:10
Mr.Bean
Mr. Bean probeert te ontspannen, maar wordt continue gestoord door de werkzaamheden op straat. Hij doet er alles aan om de bouwvakkers weg te jagen.
nl
09:25
Mr.Bean
De veren in de bank van Mr. Bean gaan kapot wanneer Mr. Bean op de bank zit. Hij zal een nieuwe moeten kopen, maar heeft helemaal niet zo veel geld.
nl
09:35
Mr.Bean
In een donker hoekje van de zolder, vindt Mr. Bean een schatkaart. De lastige aanwijzingen leiden hem echter helemaal naar Australië.
nl
09:55
Lucas de spin
Lucas en Arlo spelen samen. Als Arlo te wild speelt sluit Lucas een vriendschap met een cactus.
nl
10:00
Lucas de spin
Als Bodhi haar tong bezeerd, is het aan dokter Lucas om haar te helpen weer normaal te worden.
nl
10:10
Lucas de spin
Lucas en Findley ontdekken een stuk cake en houden Avocado in slaap zodat iedereen ervan kan eten.
nl
10:15
Lucas de spin
Avocado wordt besproeid door een stinkdier. Gelukkig helpt Lucas haar om te lachen om de situatie.
nl
10:30
Alice & Lewis
Lewis moet een portret van de Koningin nemen, maar ze moet steeds niezen. Ze denkt dat ze allergisch voor Chester is, maar is dat ook wel zo?
nl
10:40
Alice & Lewis
De Koningin eist dat de Spelmeesterkaart een nieuw spel bedenkt. Als hij dit niet kan, ontneemt de Koningin hem zonder pardon zijn titel.
nl
11:00
Grizzy en de Lemmings
Terwijl hij probeert van de vervelende Lemmingen af te komen, vernielt Grizzy per ongeluk de open haard van de hut. Op zoek naar warmte, besluit hij naar de broeikas van het wetenschapsstation te gaan.
nl
11:05
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen zijn bevriend geraakt met een walrus. Grizzy moet er niets van weten en gooit de nieuwe vriend in een grot met bijzondere krachten.
nl
11:10
Grizzy en de Lemmings
De Lemmings maken gebruik van het feit dat Grizzy is gaan vissen om de hut in een gigantische ijsglijbaan te veranderen. Bij zijn terugkeer stopt de beer het bobslee-spel van de neerslachtige knaagdieren.
nl
11:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy probeert een beeld van de Lemmingen te pakken te krijgen waar hij mee zou kunnen toveren door er een foto op te prikken. Hij plakt er een foto van een berenvrouwtje op.
nl
11:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt de nieuwe elektrische trein van de Lemmingen erg irritant en gooit de Lemmingen bij de buren. Als er daar iets magische gebeurt kunnen de Lemmingen vervolgens vliegen.
nl
11:40
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil graag een pot Yummy te pakken zien te krijgen en gaat achter de Lemmingen aan, die wegrijden in hun bestuurbare auto.
nl
11:45
Grizzy en de Lemmings
De Lemmingen hebben een plan bedacht om hun pot Yummy weer terug te krijgen en weten zichzelf heel erg klein te maken.
nl
12:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Florus F. Fossielengraver vraagt de Looney Bouwers om een T-Rex-fossiel in elkaar te zetten. Tweety moet de botten op elkaar zetten met z'n kraan, maar zijn angst voor de dino zorgt ervoor dat hij zijn werk niet kan doen.
nl
12:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
12:30
Baby Looney Tunes
De baby's zoeken uit wie zich het beste als een baby kan gedragen om Oma's aandacht te trekken.
nl
12:40
Baby Looney Tunes
Nadat Oma haar voet bezeerd heeft, probeert Lola haar taken over te nemen.
nl
12:55
Tom en Jerry Show
Tom wil een romantische middag met Toodles beleven, maar Jerry en Tuffy leiden hem steeds af.
nl
13:00
Tom en Jerry Show
Jerry stuit per ongeluk op een geest, die hem drie wensen geeft.
nl
13:10
Tom en Jerry Show
Een spotvogel zingt de prachtigste liedjes voor Rick en Ginger, maar verandert volledig wanneer hij alleen is met Tom en Jerry.
nl
13:25
Tom en Jerry Show
Tom en Jerry houden een wedstrijd met hun moestuintje met de heksen als beoordelaars. Tom wint, maar de beloning is een vervelende verrrassing: het hulpje worden van een tuinman in een tuin met vleesetende planten.
nl
13:30
Tom en Jerry Show
Een jong meisje dat tijdens de afwezigheid van Rick en Ginger voor het huis zorgt, wil van Jerry af.
nl
13:35
Tom en Jerry Show
Tom is gestrand op een onbewoond eiland. De enige andere levende bewoner, is Jerry, dus gevechten en achtervolgingen zijn onvermijdelijk.
nl
13:45
Tom en Jerry Show
De heksen beslissen dat goed schrikken de enige manier is om de hik van Tom te genezen.
nl
14:00
Mr.Bean
Wanneer mr. Bean een taart probeert te maken, verschijnt er een monster in zijn taartmix. Het blijkt echter een babyvogel te zijn die uit een eitje is gekomen. Mr. Bean besluit er voor te zorgen.
nl
14:10
Mr.Bean
Mevrouw Wickett heeft de burgemeester uitgenodigd voor de thee. De kikkervisjes van mr. Bean zijn echter net uitgekomen en springen door het hele huis.
nl
14:30
Mr.Bean
Mr. Bean redt de hond van een gravin en wordt uitgenodigd voor een lunch in haar landhuis. Ze blijkt echter haast geen geld meer te hebben en mr. Bean geeft haar een beetje geld. Hij blijkt echter niet de eerste gulle gever te zijn.
nl
14:40
Mr.Bean
Mr. Bean besluit zijn kamer in de stijl van Buckingham Palace te verbouwen. Het stijgt mevrouw Wickett echter naar haar hoofd en ze waant zich koningin.
nl
14:55
Lucas de spin
Wimble is verdrietig, maar Findley verzekert Arlo dat Lucas hem het perfecte lied zal schrijven om hem op te vrolijken. Lucas staat nu zo onder druk dat hij bijna vergeet hoe hij liedjes moet schrijven.
nl
15:05
Lucas de spin
Findley kan een paar versgebakken koekjes die te heet zijn om te eten nauwelijks weerstaan. Lucas en zijn vrienden doen er alles aan om te voorkomen dat hij zijn mond verbrandt.
nl
15:10
Lucas de spin
Iedereen wordt gek van Avocado's nieuwe speeltje dat een piepend geluid maakt. Lucas vertelt iedereen dat hij met haar gaat praten en realiseert zich dat Avocado dol is op alles aan haar speeltje, afgezien van het gepiep zelf.
nl
15:15
Lucas de spin
Findley vindt dat Lucas niet erg ver of hoog kan springen. Lucas pikt dit niet en wil zich bewijzen door steeds hoger en verder te springen. Findley heeft spijt van zijn opmerking wanneer Lucas te veel risico neemt in zijn sprongen.
nl
15:30
Alice & Lewis
De koningin heeft een nieuwe hobby: ze roept de koning voortdurend om hulp voor allerlei triviale klusjes. Alice en Lewis proberen hem te waarschuwen voor haar verzoeken.
nl
15:40
Alice & Lewis
Dodson misbruikt de situatie als de tweeling Junior verliest na het uitlenen van een Twee-Bonk, terwijl Alice en Tweedledee hem proberen te vinden.
nl
16:00
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
De Looney Builders racen tegen de klok om voor Cecil Turtle een gloednieuw circuit te bouwen. Daffy heeft zo zijn eigen ideeën over de racebaan en verandert een deel van de plannen.
nl
16:10
Bugs Bunny Bouwers: Bouwhelmtijd
Het is de verjaardag van Taz en de Looney Builders besluiten een enorme ijscoupe voor hem te bouwen. Porky is echter paranoïde over kleine foutjes die vertragingen veroorzaken waardoor het ijs zou kunnen smelten.
nl
16:25
Baby Looney Tunes
Oma leert Bugs en zijn vrienden hoe je de tijd in de gaten houdt, maar Daffy is niet geïnteresseerd.
nl
16:35
Baby Looney Tunes
Baby Daffy traint Taz zodat hij Lola kan verslaan in een badmintonwedstrijd.
nl
16:55
Tom en Jerry Show
Het wordt een beestenboel op de boerderij als na een wilde achtervolging een kippenei terechtkomt in een schildpaddennest.
nl
17:00
Tom en Jerry Show
De bekende basketbal-speler Hoops McJumpalot, van de Bay City Boomers, schakelt de hulp in van Tom en Jerry om uit te zoeken wie ervandoor ging met zijn vermiste paar gelukssneakers.
nl
17:10
Tom en Jerry Show
Rick maakt een modelvliegtuig af met supersterke secondelijm. Tom, Jerry en Spike breken het vliegtuig en proberen het te maken, maar hierdoor worden Tom en Spike aan elkaar vastgelijmd.
nl
17:25
Tom en Jerry Show
Papa vertelt het verhaal van een magische snorkel waardoor het dorp van Tom en Jerry in vrede kon leven. Helaas wordt de snorkel gestolen. Hungry, Tom en Jerry krijgen magische bonen aangeboden die hen naar een kasteel in de wolken leiden.
nl
17:30
Tom en Jerry Show
Er verschijnt een spin in huis, dus Tom moet er vanaf. De kat is echter doodsbang voor het nieuwe, ongewenste gezinslid. Wanneer hij er per ongeluk in slaagt de spin het huis uit te gooien, wordt hij een held.
nl
17:35
Tom en Jerry Show
Tom is jarig, maar wanneer hij denkt dat Rick en Ginger zijn verjaardag vergeten zijn, trekt de kat in bij iemand die hem echt waardeert. Namelijk Cuddles, de gorilla van de plaatselijke dierentuin.
nl
17:45
Tom en Jerry Show
Ginger besluit het gezin op dieet te zetten. In het begin gaat het goed en Rick houdt stand, maar om de hoek opent een nieuw fastfoodrestaurant. Gedreven door de honger, begint Rick te slaapwandelen.
nl
18:00
Batwheels
Het zoom legioen is het beu om altijd maar te verliezen. Ze besluiten een voorbeeld te nemen aan de Batwheels en als team samen te werken voor een gedurfde inbraak.
nl
18:10
Batwheels
Als de Batcomputer uitgaat vanwege een noodgedwongen systeemupdate, moeten de andere Batwheels het gevecht overnemen en Batman helpen in de strijd tegen Harley Quinn.
nl
18:25
Grizzy en de Lemmings
Grizzy bouwt een robot om de Lemmings weg te houden, terwijl hij zich klaarmaakt voor een feestje met de berin. De kunstmatige intelligentie van de robot laat nog veel te wensen over.
nl
18:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's berin stoot haar hoofd en denkt vervolgens dat ze een Lemming is. Grizzy wil dat ze weer normaal wordt en denkt dat nog een klap voor haar hoofd wel zal helpen.
nl
18:40
Grizzy en de Lemmings
Door een met bessen gevulde meteoriet wordt een fazant steeds groter. Het is een droom voor de lemmingen, maar voor Grizzy is de enorme vogel een nachtmerrie.
nl
18:55
Grizzy en de Lemmings
De ontdekking van een verborgen schatkaart in een ondergronds doolhof motiveert Grizzy en de lemmingen om naar de smakelijke rijkdommen op zoek te gaan.
nl
19:00
Grizzy en de Lemmings
Een eeuwenoude scepter verandert de lemmingen in trouwe dienaren van Grizzy. Er is één dappere lemming die het effect van de toverspreuk om kan draaien.
nl
19:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil indruk maken op een berin en maakt een houten beeld van haar. De Lemmings beginnen echter aan het beeld te knagen.
nl
19:15
Grizzy en de Lemmings
Wanneer de lemmingen een verrassingsfeestje geven voor een van hun kameraadjes, heeft Grizzy nog maar één doel: een eind maken aan de festiviteiten.
nl
19:30
Alice & Lewis
De koningin heeft een nieuwe hobby: ze roept de koning voortdurend om hulp voor allerlei triviale klusjes. Alice en Lewis proberen hem te waarschuwen voor haar verzoeken.
nl
19:40
Alice & Lewis
Dodson misbruikt de situatie als de tweeling Junior verliest na het uitlenen van een Twee-Bonk, terwijl Alice en Tweedledee hem proberen te vinden.
nl
20:00
Mr.Bean
Mr. Bean wil graag een smartphone, maar hij kan het niet betalen. Zeker wanneer hij er zelf een zou kunnen bouwen: de Bean-telefoon.
nl
20:10
Mr.Bean
Twee verwarde Japanse toeristen maken een fout en zien het huis van Mr. Bean aan voor een hotel. Mr. Bean probeert aan hen uit te leggen dat het niet zo is, maar door de taalbarrière kunnen ze hem moeilijk verstaan.
nl
20:25
Mr.Bean
Mr. Bean gaat op een fotografie tripje op het platteland om de natuur te fotograferen. Hij ziet een vogel, een vos en een dinosaurus.
nl
20:40
Mr.Bean
Mr. Bean moet voor Mrs. Wicket zorgen wanneer ze zich heeft bezeerd. Ze heeft echter niet de gemakkelijkste verzoeken.
nl
20:55
Grizzy en de Lemmings
Grizzy's gesnurk zorgt voor veel getril en dat brengt de Lemmings op een nieuw idee. Wanneer Grizzy zich echter omdraait en het getril ophoudt, zoeken de Lemmings ergens anders getril.
nl
21:05
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een verjaardagspiñata. De Lemmings proberen te voorkomen dat Grizzy deze kapot maakt, omdat ze deze liever willen gebruiken als speelgoed.
nl
21:10
Grizzy en de Lemmings
Grizzy en de Lemmings vinden een magisch spel in een mysterieuze grot. Wat er tijdens het spel gebeurt, zal ook in het echte leven plaatsvinden.
nl
21:25
Grizzy en de Lemmings
De Lemming denken dat een pop een Super Lemming is die sterker is dan Grizzy en beginnen hem te gehoorzamen.
nl
21:30
Grizzy en de Lemmings
Grizzy ontdekt dat er in de hut van de boswachter een Halloweenfeest heeft plaatsgevonden. De Lemmings springen in een pot vol met marshmallows.
nl
21:35
Grizzy en de Lemmings
Grizzy wil de berin een plastic ring geven, maar moet deze eerst zien te wassen. De Lemmings gebruiken de enige zeep in het huis echter als een bobslee.
nl
21:45
Grizzy en de Lemmings
Grizzy vindt een vreemd beeldje die de geesten van twee wezens kan omwisselen. Hij komt hierdoor vast te zitten in het lichaam van een kariboe.
nl
21:50
Lu en de dolle boel minis
De insecten hebben het over hun tijd nemen.
nl
22:00
Alice & Lewis
De inwoners van Wonderland maken zich zorgen omdat het verstopdag is. Dat betekend dat iedereen in Wonderland die niet wordt gevonden wordt, verdwijnt voor altijd. Alice weet hier niks van en verstopt zich heel goed.
nl
22:10
Alice & Lewis
Alice en haar vrienden gaan de wildernis in op een missie om Cutie Twees op te sporen. Cutie Twees zijn magische wezens die Wonderland in levendige kleuren bedekken. Tijdens de reis ervaren Alice en Lewis hoe ze deze wilde wezens moeten temmen.
nl
22:30
Alice & Lewis
Alice is in een lollige bui, maar de Boektovenaar is daar niet van gediend. Als Alice een schatkaart vindt, gaat ze op onderzoek uit, maar de schat blijkt een gemeen grapjesboek te zijn. En daar is de Koningin weer niet van gediend.
nl
22:40
Alice & Lewis
Alice moet rekensommen uit haar hoofd leren en vraagt Lewis om hulp. Hij leert haar alles wat hij weet, maar ze komt erachter dat er in Wonderland anders gerekend wordt. Ze zal toch echt zelf moeten leren.
nl
22:50
Lu en de dolle boel minis
Lieveheersbeestje Lu en haar vrienden praten over dingen waar ze van houden.
nl