FilmBox

FilmBox

Zábava pre všetkých: stovky premiér ročne, ale aj osvedčené klasiky od veľkých akčných filmov, až po nezávislé európske snímky.

Slovakia

TV-gids - zondag, 12-05-24

00:15
Cesta utrpení
Když zmizí jistá thajská dívka s mystickými schopnostmi, Axe a jeho starý přítel se spojí ve snaze přivést ji zpátky.
sk
01:35
96 hodin: Odplata
Vysloužilý agent CIA Bryan Mills pozval svou dceru Kim a bývalou ženu Lenore, která se právě rozešla se svým druhým manželem, aby s ním strávily několik dní v Istanbulu, kde má mít práci. V tu chvíli se však Murad Krasniqi, vůdce albánského gangu pašeráků lidí, chce pomstít za vraždu svého syna a objedná si únos Bryana a jeho rodiny. Zatímco Bryan a Lenore opravdu skončí v rukou zločinců, pubertální Kim se podaří utéct.
sk
03:05
Ďáblův dvojník
Mrazivý obraz rodiny Saddáma Husajna z pohledu muže, který byl nucen stát se dvojníkem Husajnova sadistického syna.
sk
04:50
Pause
nedefinované
sk
06:10
Sniff a létající fantóm
Válka skončila a ve vesnici zavládl mír. Záhadná postava v černém ale začne pronásledovat některé vesničany. Podle legendy se znovu vrátil Létající fantom. Tom, jeho kamarádka Mirjam a Sniff se pustí do vyšetřování. Díky Sniffově speciálním dovednostem je přízrak dopaden a zlověstný plán vraždy a pomsty včas odhalen!
sk
08:10
Králové hor
Ve světě, kde je k létání potřeba odvaha, vychovává mladý chlapec orlí mládě. Spojuje je touha po svobodě a společně hledají své místo na světě.
sk
10:10
Pension pro svobodné pány
Dámské návštěvy jsou v penzionu pro svobodné pány přísně zakázané, ovšem někteří mladší obyvatelé neodolají pokušení a čas od času se snaží propašovat slečnu až do své ložnice. Neúnavná majitelka však střeží celou noc, což se mnohým stane osudné. Bernard Mulligan (Josef Abrhám) nicméně uspěje, když se mu podaří dostat slečnu Andělu (Iva Janžrová) jak do svého pokoje, tak do své postele. Ráno by se však měl z plesu vrátit jeho spolubydlící Halibut, a tak musí Anděla pryč. Té se ovšem nechce a rozhodne se Mulligana na oplátku za jeho neomalenost potrápit.
sk
11:55
Připoutejte se, prosím! 2
Chyba počítače způsobí, že raketoplán s cestujícími zamíří přímo ke Slunci. Podaří se Tedu Strikerovi znovu zachránit situaci?
sk
13:35
Pompeje
Otrok, který se stal gladiátorem, musí urychleně zachránit milovanou ženu, jež se zasnoubila se zkorumpovaným římským senátorem. Po erupci Vesuvu bojuje o její život, zatímco se Pompeje kolem něj mění v trosky.
sk
15:50
Kung Fu Yoga
Dva profesoři se spojí, aby našli ztracený poklad, a podniknou dobrodružství, které je zavede do tibetské ledové jeskyně, do Dubaje i do horského chrámu v Indii.
sk
18:00
V oku hurikánu
Zloději se pokusí vykrást americkou státní pokladnu zrovna v době, kdy se k zabezpečenému zařízení blíží hurikán 5. kategorie.
sk
20:05
Antarktida
S01E03 Na jižním pólu nastala zima. Na antarktické výzkumné stanici Polaris VI zůstává malý tým, aby pokračoval v inovativním výzkumu, který je důležitou součástí boje proti změně klimatu.
sk
21:10
Antarktida
S01E04 Na jižním pólu nastala zima. Na antarktické výzkumné stanici Polaris VI zůstává malý tým, aby pokračoval v inovativním výzkumu, který je důležitou součástí boje proti změně klimatu.
sk
22:10
Pravidla pomsty
Když Romanovi unesou obchodníci s lidmi snoubenku, Roman (Ashton Holmes) se svými kamarády z vojny se vydá po jejích stopách, aby ji zachránili, než bude pozdě. Cestou se Roman dá dohromady s Averym (Bruce Willis), policistou, který vyšetřuje obchod s bílým masem a bojuje se zkorumpovanou byrokracií, která nemá za lubem nic dobrého.
sk

TV-gids - maandag, 13-05-24

00:05
3 dny na zabití
Černá akční komedie o umírajícím agentovi tajných služeb, který se rozhodne obrátit list a stát se dobrým tátou. Nejdříve se však musí usmířit s bývalou ženou i dcerou. Pak ale dostane nabídku, která se neodmítá. Pokud se nechá najmout jako zabiják, získá na oplátku experimentální lék, který mu může zachránit život.
sk
02:00
96 hodin: Zúčtování
Bývalý člen elitních jednotek Bryan Mills je obviněn z kruté vraždy, kterou nicméně nespáchal ani nebyl jejím svědkem. Musí vynaložit veškeré síly a využít své jedinečné schopnosti, aby našel skutečného vraha a očistil své jméno.
sk
03:45
Pause
nedefinované
sk
05:05
Ohněm a mečem
Výpravný příběh o ukrajinském povstání proti zástupcům polsko-litevského svazu v 17. století.
sk
08:40
Rumburak
Zlému čaroději Rumburakovi se pomocí superpočítače podaří znovu nabýt svá ztracená zaříkadla. Ta se však dostanou do rukou lidem a v nadcházejícím chaosu se Rumburak najednou ocitá na straně dobra.
sk
10:25
O zatoulané princezně
Princezna Jůlinka se nechce vdát za starého prince Huberta, a tak uteče z domova. Potkává dva staré čaroděje a přidá se k cirkusu, kde se seznámí s roztomilým Frantou Kuldanem i úskočným zloduchem.
sk
12:30
Incident
Zdánlivě drobná autonehoda svede dohromady mladého právníka a podnikatele a promění je v nepřátele na život a na smrt.
sk
14:40
Poslední polda
S01E05 Detektivka
sk
15:40
Šakalí léta
Hudební komedie se odehrává na klidném pražském předměstí koncem 50. let 20. století. Pomocí westernové zápletky o "muži odnikud" vypráví příběh o generační propasti v měnícím se sociálním klimatu. Hlavní hrdina, mladý muž přezdívaný Baby (Martin Dejdar), otřese svou láskou k rock'n'rollu komunistickou společností vychovanou swingem.
sk
17:55
Avantgarda
Prvotřídní bezpečnostní agentura Vanguard může být vaší jedinou nadějí, pokud si vás vyhlídli nejnebezpečnější kriminálníci na světě. Během ochrany jednoho z klientů a jeho dcery se ředitel firmy (Jackie Chan) sám zúčastní extrémně složité akce. Ohromující souboj se odehraje na třech kontinentech.
sk
20:00
Dědictví aneb Kurvahošigutntag
Venkovan právě zdědil miliony. Opouští vesnici, aby si ve městě v čerstvě postkomunistickém Československu žil jako boháč.
sk
22:40
Kontraband
Akční hvězda Jean Claude Van Damme se představí v roli módního návrháře bojujícího po boku agentů CIA proti terorismu.
sk