CineStar TV Action

CineStar TV Action

CineStar TV Channels grupa je 7 specijaliziranih filmskih kanala koji emitiraju najbolje filmove i serije, holivudske kino hitove, animirane filmove, kao i najgledanije europske i regionalne filmove. Doživite najzabavnije i najbolje iskustvo iz udobnosti vlastitog doma!

Croatia

TV-gids - dinsdag, 07-05-24

00:45
Infernal Affairs Ii
Triler koji nas vraća u 1980-te i 1990-te godine kada su i policija i vodeće trijade u Hong Kongu imale “krtice” u svojim redovima Novo poglavlje u sagi poćinje ubojstvom Kwuna, jednog od vođa trijada i glave obitelji Ngai. Nakon njegove smrti nastupa opći kaos, sve dok vlast nad sukobljenim trijadam ne preuzme Kwunov sin Hau. Hau nije “školovani” kriminalac. On ima ekonomsku pozadinu, ali uspijeva se nametnuti kao vođa i ubrzo stječe dominantan položaj u svijetu trijada. Ming je mladi kriminalac koji pokušava što brže uspjeti u svom svijetu, a Yan je mlada nada s policijske akademije. Obojica su puna želje za dokazivanjem i uspjehom, i obojica će na težak i gorak način otkriti koliko je teško preživljavanje u svijetu dvostrukih agenata na tajnom zadatku.
hr
03:00
Bosch III, ep. 5
Krv ispod mosta: Skrivena se nastojanja da se na Boscha baci ljaga pojačavaju. Harry i njegovi kolege trude se otkriti tko mu to pokušava smjestiti. Irving zatvara poglavlje u svom osobnom životu, ali je uhvaćen u politici odjela. Bosch istražuje povijest bivših vojnika pod sumnjom. Ubojice obave veliki posao.
hr
03:55
Bosch III, ep. 6
Kad ptičice propjevaju: Buknula je vijest da policija LA-a u slučaju ubojstva istražuje jednoga od svojih. Bosch ukazuje na motiv iza niza ubojstava. Robertson sve više sumnja u Boscha. Edgar otkriva još jednu uznemirujuću poveznicu između Harryja i žrtve ubojstva. Irving pomaže u istrazi “Ubojice u korejskoj četvrti”.
hr
04:52
KOLAŽ PROGRAM
hr
07:35
Now You See Me
Četvero mađioničara odgovara na misteriozni poziv na opskurnu adresu koja skriva tajne. Godinu dana poslije oni su Četvero jahača, uspješni mađioničari vrhunac čijeg rasprodanog nastupa u Las Vegasu je stvarna pljačka banke u Parizu. Taj slučaj i zadaću da otkriju kako su mađioničari to izveli dobiju agenti Dylan Rhodes iz FBI-a i Alma Vargas iz Interpola. Ipak, ta misterija pokazuje se teškom za razotkrivanje, čak i uz pomoć profesionalnog razotkrivača mađioničarskih trikova Thaddeusa Bradleyja. Ono što slijedi je neobična istraga u kojoj ništa nije ono što se čini, a iluzije, mračne tajne i skriveni planovi izbijaju na sve strane.
hr
09:40
Taxi Brooklyn, ep. 3
Cat postane odgovorna za Lea. Cat i Leo pokušaju doznati uzrok smrti preživjelog iz holokausta koji je bio blizak Leov prijatelj. Cat se ponovno nađe sa svojom bivšom prijateljicom te dobije nov uvid u ubojstvo svoga oca.
hr
10:30
Taxi Brooklyn, ep. 4
Cat i Leo istražuju neobičnu smrt udomiteljice u kojoj su umiješana i djeca. Cat i Leo kreću za jednim djetetom kad im pobjegne. Cat potajno istražuje svoju davno izgubljenu najbolju prijateljicu Annabelu Capellu.
hr
11:35
Need For Speed
U ovom adrenalinskom filmu radnja se vrti oko priče street-racera Tobeyja Marshalla (Aaron Paul iz serije Breaking Bad) koji sudjeluje u utrci koja se vozi preko cijele Amerike kako bi se osvetio bivšem poslovnom suradniku koji mu je podmetnuo krivnju za smrt najboljeg prijatelja i zbog kojeg je završio u zatvoru. Need for Speed je temeljen na kultnoj igrici i označava uzbudljivi povratak kulture automobilističkih filmova iz 1960-ih i 70-ih godina, a u filmu se pojavljuju najzvučnija imena kad je riječ o super-sportskim automobilima današnjice među kojima su i McLaren P1 i Koenigsegg Agera R.
hr
13:55
Taxi 4
Nesretni, nespretni, šarmantni policajac iz Marseillea Émilien Coutant-Kerbalec mora asistirati gorem-od-Clouseaua komesaru Gibertu koji čuva belgijskog kriminalca, i koji je opasan kao i Hannibal Lector. Émilienov kul prijatelj, taksist Daniel Morales, u početku se samo složi čuvati oba njihova prijatelja, dok je Émilienova supruga Petra daleko na tajnom zadatku. Ali uskoro Belgijanac pobjegne, i dok ga lovi, prijatelji posrću na pljački banke i vili kralja droge, gdje nastaje pravi kaos.
hr
15:40
Now You See Me 2
Četiri jahača (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) se vraćaju u nastavku uzbudljivog trilera koji je oduševio publiku diljem svijeta! Godinu dana nakon što su nadmudrili FBI i dodvorili se javnosti svojim Robin Hood stilom, iluzionisti se pripremaju za veliki povratak na scenu. Vraćaju se kako bi razotkrili neetičku praksu tehnološkog magnata koji ih je primorao na pljačku. Njihova jedina nada je izvesti još jedan spektakularan trik kojim će otkriti tko zapravo stoji iza cijele priče.
hr
18:00
Chaos Walking
U ne tako dalekoj budućnosti, Todd Hewitt (Tom Holland) otkriva Violu (Daisy Ridley), tajanstvenu djevojku koja se srušila na njegov planet, na kojem su sve žene nestale, a muškarce muči “Buka” – sila koja stavlja na vidjelo sve njihove misli. U ovom opasnom krajoliku, Violin život je ugrožen – i dok se Todd zavjetuje da će je štititi, morat će otkriti vlastitu unutarnju moć i otkriti tamne tajne planeta.
hr
20:00
London Has Fallen
Nastavak svjetskog hita Pad Olimpa počinje u Londonu na sprovodu britanskog premijera koji je umro pod čudnim okolnostima. Na njegovom sprovodu će biti najveći svjetski lideri. No, ono što počinje kao najsigurniji događaj, pretvara se u smrtonosnu zamku za ubojstva najmoćnijih svjetskih lidera. Samo tri osobe mogu zaustaviti veliku katastrofu: Predsjednik SAD-a, njegov glavni tajni službenik (Gerard Butler) te engleski MI-6 agent koji s pravom ne vjeruje nikome.
hr
21:50
Great White
Zabavan let do udaljenog atola pretvara se u noćnu moru za pet putnika kada im se hidroavion uništi u čudnoj nesreći i kad se nađu zarobljeni na splavi, 100 milja od obale, a morski psi vrebaju ispod površine.
hr
23:35
Preacher IV, ep. 8
Dok Featherstone spašava Starra da ga obitelj ne raskomada, Fiore i dalje muči Jesseja jer ga želi natjerati da zauzme Božje prijestolje. Tulip i Cassidy tri su mjeseca s Humperdoom u zasjedi čekali Boga. Hitler vrši pritisak na Isusa, Starr se vraća u Masadu objaviti da nisu uspjeli pronaći Humperdooa. Utučen, Starr se pokuša ubiti, samo da ga Bog spasi. U međuvremenu, nakon što je pomogao Jesseju da pobjegne, Svetac ubojica upozori da je njegova jedina šansa da ostane živ ta da se uspne na prijestolje. Nakon što Jesse nevoljko pristane, njegovo tijelo uskrsne iz groba gdje su ga Tulip i Cassidy pokopali.
hr

TV-gids - woensdag, 08-05-24

00:20
Infernal Affairs Iii
Nakon što je spletom okolnosti uspio nadmudriti svog suparnika Chan Wing Yana (T. Leung Chiu Wai), inspektora Kin Ming Laua (A. Lau) sve više muči savjest. Naime, Lau je sve do Yanove pogibije bio Samova krtica infiltrirana u policijsku postrojbu pod zapovjedništvom inspektora Wonga Chi Shinga (A. Wong Chau-Sang), da bi nakon smrti sve trojice uspješno zameo svoje tragove i postao cijenjeni čuvar zakona. Međutim, u posljednje ga vrijeme sve učestalije muče uznemirujući snovi i vizije u kojima vidi sebe i Yana, pri čemu mu se ponekad čini da je Yanovom smrću umro i dio njega. Istodobno, među Lauovim kolegama ambicioznošću i sposobnostima sve se više izdvaja odlučni inspektor Wing Yeung Kam (M. L. Lai), mladić koji je u jednoj akciji svojedobno uhitio i samog Yana. Zaključivši da Kam ide njegovim stopama, Lau posumnja da je on možda nova mafijaška krtica ubačena u policijske redove. Novi vođa trijade pokojnog Sama je zagonetni Shen Chen (C. Daoming), a čini se da je Kam uistinu njegov čovjek. Mučen grizodušjem i krizom identiteta, zbog čega se i razveo od supruge Mary (S. Cheng), Lau odluči krenuti na tretmane k psihijatrici Lee Sum Yee (K. Chen) koja je bila Yanova djevojka. Njih su se dvoje upoznali kad je Yan po nalogu inspektora Wonga zbog pretjerane agresivnosti krenuo na psihijatrijske tretmane…
hr
02:35
Bosch III, ep. 7
Prava igra: Bosch i Robertson rade na slučaju Gunn. Daljnjim dokazom ekipa je sve bliže rješavanju Meadowsova ubojstva. Irving izviđa štetu zbog još jedne krize vezane uz Boscha. Edgar poduzima mjere. Slučaj Holland je na rubu.
hr
03:20
Bosch III, ep. 8
Da, tatice: Bosch djeluje iza kulisa kako bi razotkrio prijestupnike. Ubojice su u bijegu. Edgar se suočava s posljedicama velike odluke.
hr
04:16
KOLAŽ PROGRAM
hr
09:45
Kidnap
Napeti triler s dobitnicom nagrade Oscar®, Halle Berry, u glavnoj ulozi. U SAD-u svakih 40 sekundi nestane jedno dijete. Nikada ne razmišljate da se to može dogoditi i vama. Sve dok se ne dogodi… Sama i uplašena, Kate Mcoy ne želi prepustiti sudbinu i život svoga sina otmičarima. U ključnom trenutku ona odluči uzvratiti. U napetoj utrci protiv vremena Kate ništa ne može spriječiti u nevjerojatnoj potjeri spašavanja života svoga sina.
hr
10:10
Taxi Brooklyn, ep. 5
U tijeku prebacivanja zatvorenika iz jednog zatvora u drugi, autobus je upao u zasjedu. Većina je pobjegla i nekoliko je poginulo, uključujući i vozača. Cat ubrzo sazna da je jedini očevidac smrti njezina oca bila jedna od nekoliko djevojaka koje su izbjegle zasjedu. Cat i Leo potom iznađu načina da pronađu nju i ostale zatvorenice. Cat svojoj mami namjesti spoj s njezinim šefom. Cat dopušta svom bivšem mužu Greggu da preuzme zasluge za uhićenje u zasjedi ako pomogne da pronađu Ellie Wilson i prikrivenog agenta koji joj je prethodno pomogao.
hr
11:00
Taxi Brooklyn, ep. 6
Catine skrivene emocije pojave se kad Amandu Pearson, ženu vrebača iz parka, pronađu ubijenu. Cat se proslavila slučajem Vrebač, no skoro je zbog njega i poginula. Kad je Baker pita da preuzme slučaj, pristane, no samo ako ide i Leo. Ono što otkriju jest još jedan vrebač koji želi ubiti Cat.
hr
12:05
Chaos Walking
U ne tako dalekoj budućnosti, Todd Hewitt (Tom Holland) otkriva Violu (Daisy Ridley), tajanstvenu djevojku koja se srušila na njegov planet, na kojem su sve žene nestale, a muškarce muči “Buka” – sila koja stavlja na vidjelo sve njihove misli. U ovom opasnom krajoliku, Violin život je ugrožen – i dok se Todd zavjetuje da će je štititi, morat će otkriti vlastitu unutarnju moć i otkriti tamne tajne planeta.
hr
14:05
Taxi 5
Peti nastavak najpoznatije francuske akcijske komedije koju je prije gotovo 20 godina režirao Luc Besson. Policijski službenik, koji je prebačen u policijsku postaju Marseillea, dobio je zadatak uhvatiti grupu talijanskih pljačkaša u Ferrari modelima. Natjeravanja po uskim ulicama ali i po autocesti neće nedostajati jer kao i od sada, i u ovom nastavku jednu od glavnih uloga ima legendarni bijeli Peugeot 407.
hr
16:00
Seraphim Falls
Američki građanski rat je završio, a bojnik Morsman Carver ima još jednu posljednu misiju: pronaći i ubiti Gideona bez obzira na sredstva. Nakon pet godina konačno ga je pronašao, ali to je tek početak duge i nemilosrdne potjere u kojoj će mnogi izgubiti živote prije nego se Carver i Gideon konačno sukobe licem u lice.
hr
18:05
Tides
Kad je život na zemlji postalo nemoguć, vladajuća elita naselila je planet Kepler 209. Ali zbog njegove atmosfere novi stanovnici postaju sterilni. Dvije generacije kasnije, treba utvrditi je li život na zemlji ponovno moguć: Misija Ulysses II trebala bi donijeti sigurnost. Astronautkinja Blake jedina je preživjela slijetanje kapsule – ali ubrzo shvaća da nije sama na Zemlji. Borba za opstanak započinje i Blake je primorana donositi odluke koje će odrediti sudbinu cijelog čovječanstva.
hr
20:00
Angel Has Fallen
Treće poglavlje filmske franšize koja je započela Padom Olimpa i nastavila se Padom Londona s Gerardom Butlerom i oskarovcem Morganom Freemanom u glavnim ulogama. U ovom je nastavku agentu Banningu namješten pokušaj atentata na predsjednika iz čega će morati izvući vlastitu agenciju i FBI dok pokušava otkriti stvarnu prijetnju. Ostale uloge tumače Piper Perabo Lance Reddick Jada Pinkett Smith, Tim Blake Nelson i mnogi drugi.
hr
22:10
First Date
Stidljivi srednjoškolac Mike napokon skupi hrabrost da pozove svoju opaku susjedu Kelsey, no shvati da mu nedostaje ključni element za uspješan spoj – automobil. Uspaničen i gotovo bez novca, navuku ga da kupi Chrysler iz ’65. g. Mikeov plan da osvoji Kelsey uskoro se pretvara u nestvarno nesretan slučaj kada se neobjašnjivo nađu na meti paru murjaka, kriminalnoj bandi i osvetoljubivoj ženi koja obožava mačke. Noć ispunjena željom, metcima i gorućim gumama čini bilo koji drugi prvi spoj šetnjom u parkom.
hr