Minimax

Minimax

A Minimax Magyarországon, Romániában, Szlovákiában, Csehországban, Szerbiában és Szlovéniában fogható rajzfilmeket sugárzó televíziócsatorna. Az idén 20. születésnapját ünneplő Minimax a legújabb és legnagyobb nemzetközi sikereknek örvendő műsorkínálattal, hazai gyártású programokkal és klasszikus mesékkel elsősorban a 2-12 éves korosztály igényeit szolgálja. A magyar gyermekcsatorna a népszerű sorozatok mellett különböző aktivitásokkal (rendezvények, pályázatok, weboldal, magazin) szórakoztatja a kicsiket és nagyokat egyaránt.

Hungary

TV-gids - zaterdag, 18-05-24

00:00
Lexi és Lotti - Megbízható detektesók
(auszt. gyerekműsor 14. rész, 2017) - Trükkös ikrek fsz.: Josie Taylor, Alex Babic, Sheena MayA két ikertesó, Lexi és Lotti, szívesen segítenek szüleiknek az Almavölgyi Állatkertben gondozni az állatokat. Ők a megbízható detektesók. Ha a városkában vagy az állatkertben valami bűntényt kell megoldani, ők az elsők, akik nyomozni kezdenek.
hu
00:25
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 14. rész, 2023) - A puma szemeÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
00:35
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 15. rész, 2023) - Panda kávézóÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
00:45
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 16. rész, 2023) - LakásszínházÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
01:00
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 35. rész, 2017) - Hipnózisban fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Hervé ReyKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
01:10
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 36. rész, 2017) - Segítség, amnézia! fsz.: Anais Delva, Kelly MarotKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
01:20
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 37. rész, 2017) - Uszodai móka fsz.: Anais Delva, Kelly MarotKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
01:35
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2020) - Aki kapja, marja! fsz.: Alina Kukushkina, Boris KutnevichMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
01:45
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 16. rész, 2023) - Trükkös tojásEgy Gyilkos nevű vadászkutya felfedezi a Vad Tábor helyét, miközben megpróbálja levadászni Boogot és Elliotot gazdája számára.
hu
01:55
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 17. rész, 2023) - Dupla táborMcMóki harsány, extrovertált és rosszul fegyelmezett unokatestvére, Roger érkezése újra felveti a régi rivalizálást a páros között.
hu
02:05
Ideafix és a rebellisek
(francia rajzfilm sorozat 15. rész, 2021)Kr.e. 52-ben járunk. Az egész Lutéciát megszállták a rómaiak. Mindent! Ja, nem egészen! Egy csapat fékezhetetlen négylábú, Ideafix vezetésével továbbra is ellenáll a hódítónak. Zabafix, Ciklona és persze Karmola, a macska is a falkához tartozik.
hu
02:15
Ideafix és a rebellisek
(francia rajzfilm sorozat 16. rész, 2021)Kr.e. 52-ben járunk. Az egész Lutéciát megszállták a rómaiak. Mindent! Ja, nem egészen! Egy csapat fékezhetetlen négylábú, Ideafix vezetésével továbbra is ellenáll a hódítónak. Zabafix, Ciklona és persze Karmola, a macska is a falkához tartozik.
hu
02:30
Lexi és Lotti - Megbízható detektesók
(auszt. gyerekműsor 21. rész, 2017) - Karamella és Mogyoróvaj fsz.: Sheena May, ????? ???A két ikertesó, Lexi és Lotti, szívesen segítenek szüleiknek az Almavölgyi Állatkertben gondozni az állatokat. Ők a megbízható detektesók. Ha a városkában vagy az állatkertben valami bűntényt kell megoldani, ők az elsők, akik nyomozni kezdenek.
hu
02:55
7 törpe és én
(francia rajzfilm sorozat, 2018) fsz.: Paul Bandey, Ravin J. Ganatra, Leila Jolene, David LoweKi aludt az ágyacskámban? Ugye mindenki tudja melyik meséből idéztünk. De mi történik akkor ha egy napon rájössz, te magad vagy Hófehérke, és hirtelen 7 törpével kell megosztanod az otthonod?
hu
03:20
Ideafix és a rebellisek
(francia rajzfilm sorozat 20. rész, 2021)Kr.e. 52-ben járunk. Az egész Lutéciát megszállták a rómaiak. Mindent! Ja, nem egészen! Egy csapat fékezhetetlen négylábú, Ideafix vezetésével továbbra is ellenáll a hódítónak. Zabafix, Ciklona és persze Karmola, a macska is a falkához tartozik.
hu
03:30
Ideafix és a rebellisek
(francia rajzfilm sorozat 21. rész, 2021)Kr.e. 52-ben járunk. Az egész Lutéciát megszállták a rómaiak. Mindent! Ja, nem egészen! Egy csapat fékezhetetlen négylábú, Ideafix vezetésével továbbra is ellenáll a hódítónak. Zabafix, Ciklona és persze Karmola, a macska is a falkához tartozik.
hu
03:45
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2020) - A nagy túraMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
03:50
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2020) - Mi van benne?Masha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
04:00
Lego Friends: A következő fejezet
(am. rajzfilm sorozat 3. rész, 2022) - Rajzos rumli fsz.: Kathleen Barr, Annie Chen, Brian DoeA középiskola első évében Aliya, Autumn, Leo, Zac, Nova, Paisley, Olly és Liann igyekszenek helyt állni és barátokat találni. Az első év alatt összefognak, hogy megmentsenek egy omladozó épületet, és közösségi központot hoznak létre a helyén.
hu
04:20
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 52. rész, 2017) - Ki a rosszabb? fsz.: Anais Delva, Kelly MarotKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
04:30
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat, 2020) - A Legszebb Hivatás fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Hervé ReyKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
04:45
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 5. rész, 2023) - Meglepetés!Üdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
04:55
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 6. rész, 2023) - A levélÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
05:10
7 törpe és én
(francia rajzfilm sorozat, 2018) fsz.: Paul Bandey, Ravin J. Ganatra, Leila Jolene, David LoweKi aludt az ágyacskámban? Ugye mindenki tudja melyik meséből idéztünk. De mi történik akkor ha egy napon rájössz, te magad vagy Hófehérke, és hirtelen 7 törpével kell megosztanod az otthonod?
hu
05:35
Lexi és Lotti - Megbízható detektesók
(auszt. gyerekműsor 12. rész, 2017) - A ruhatolvaj fsz.: Sheena May, ????? ???, Josie TaylorA két ikertesó, Lexi és Lotti, szívesen segítenek szüleiknek az Almavölgyi Állatkertben gondozni az állatokat. Ők a megbízható detektesók. Ha a városkában vagy az állatkertben valami bűntényt kell megoldani, ők az elsők, akik nyomozni kezdenek.
hu
06:00
A bajkeverő majom
(am. rajzfilm sorozat, 2021) - A sivatag George fsz.: Frank Welker, Rino Romano, Jeff BennettMicsodaaa? Egy bajkeverő majom? No, de ne gondoljunk mindjárt rosszra!
hu
06:25
Állati küldetés
(kan.-am. animációs sorozat, 2019) - Farkas-ölyvek fsz.: Chris Kratt, Martin KrattCsatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd meg utazásaikon keresztül az állatok élőhelyeit szerte a világon!
hu
06:50
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 6. rész, 2023) - Nagyképű kacsaNainai, Bubu, Vicky és Lili arról beszél, hogy "ki a legfontosabb állat a Kisállat Hotelben". Egy kacsa érkezik a hotelbe.
hu
07:05
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat, 2018) fsz.: JP Karliak, Eric Bell Jr., David W. Collins, Flula BorgBébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
07:35
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 25. rész, 2023) - Tábor-LakBoog azt hiszi, hogy tehetsége van a horgászathoz, de ez nem is állhatna távolabb az igazságtól.
hu
07:45
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 26. rész, 2023) - Az igazi McMóki álljon fel!A tábor sztereó hangszórója elromlik, és új alkatrészre van szükség hozzá.
hu
08:00
Barbie és a Gyémánt Kastély
(kan.-am. rajzfilm, 2008) fsz.: Kelly Sheridan, Melissa Lyons, Cassidy Ladden, Chantal StrandBarbie és Teresa meséli el Liana és Alexa, két legjobb barát csodálatos történetét, akik mindenen megosztoznak. Amikor egy elvarázsolt tükröt kapnak, addigi nyugodt éltük hirtelen megváltozik.
hu
09:30
Barbie Fairytopia Mermaidia - Varázslatos utazás a tenger mélyén
(am. rajzfilm, 2006) fsz.: Kelly Sheridan, Chiara Zanni, Kathleen Barr, Alessandro JulianiElina Mermadia-ba utazik, hogy megmentse sellő herceg barátját Nalut, akit Laverna elrabolt. Laverna azt tervezi, hogy a herceg által a leghatalmasabb tündérré változhasson.
hu
10:50
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2017) - Vonósnégyes extrával fsz.: Varvara Sarantseva, Boris KutnevichMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
11:00
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat 17. rész, 2018) - Tente, baba, tente fsz.: JP Karliak, Eric Bell Jr.Bébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
11:30
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat 18. rész, 2018) - A Frodarg éjszakája fsz.: JP Karliak, Eric Bell Jr.Bébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
12:00
Jurassic World: Krétakori tábor
(am. rajzfilm sorozat 26. rész, 2020) fsz.: Paul-Mikél Williams, Kausar Mohammed, Jenna OrtegaHat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort!
hu
12:30
Jurassic World: Krétakori tábor
(am. rajzfilm sorozat, 2021) fsz.: Paul-Mikél Williams, Jenna Ortega, Sean GiambroneHat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort!
hu
13:00
A kis herceg
(francia-kan.-olasz-am.-kínai animációs film, 2015) fsz.: Riley Osborne, Jeff Bridges, Paul RuddA történet főhőse egy kislány, akit édesanyja nagy erőkkel készít fel a felnőtt életre. Napjaikat megzavarja a furcsa, ám jólelkű szomszéd, aki egy egészen különleges világot mutat meg kis barátjának.
hu
14:20
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2018) - Zavaros történet fsz.: Varvara Sarantseva, Boris KutnevichMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
14:30
Csizmás, a kandúr kalandjai
(am. animációs kalandfilm, 2017) - Hajóra fel! fsz.: Eric Bauza, Jayma Mays, Grey GriffinA világ legismertebb és legkedveltebb macskája visszatér, hogy megóvja San Lorenzo védtelen polgárait a gaztevőktől. Céljától senki nem tántoríthatja el és semmi sem állhat az útjába. csak a szőrcsomó! A szőrcsomó igen.
hu
15:00
Csizmás, a kandúr kalandjai
(am. animációs kalandfilm, 2017) - Éljen Kandúr fsz.: Eric Bauza, Jayma Mays, Grey GriffinA világ legismertebb és legkedveltebb macskája visszatér, hogy megóvja San Lorenzo védtelen polgárait a gaztevőktől. Céljától senki nem tántoríthatja el és semmi sem állhat az útjába. csak a szőrcsomó! A szőrcsomó igen.
hu
15:30
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 3. rész, 2017) - A kamaszok titkos élete fsz.: Anais Delva, Kelly MarotKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
15:40
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 4. rész, 2017) - A kabala fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Nathalie HomsKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
16:00
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 31. rész, 2023) - Karácsonyi meglepetésÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
16:10
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 32. rész, 2023) - Barátom, Mrs. CrochonÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
16:30
Állati küldetés
(kan.-am. animációs sorozat, 2018) - Lajhármedve erő fsz.: Chris Kratt, Martin KrattCsatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd meg utazásaikon keresztül az állatok élőhelyeit szerte a világon!
hu
17:00
Állati küldetés
(kan.-am. animációs sorozat, 2018) - Szöcskeugrás fsz.: Makenna BeattyCsatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd meg utazásaikon keresztül az állatok élőhelyeit szerte a világon!
hu
17:30
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 1. rész, 2023) - Üdv. A Vad Táborban!Elliot és Boog felfedeznek egy elhagyatott tábort, amikor egy cirkuszi gibbon (Kiki) leesik egy arra járó teherautóról, és belecsöppen az életükbe.
hu
17:40
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 2. rész, 2023) - Elszakadás Norm-tólBoog és Elliot felfedeznek egy elhagyatott nyári tábort a semmi közepén, és egy vakmerő kalandba kezdenek, hogy létrehozzanak egy biztonságos és különleges helyet.
hu
18:00
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat, 2020) - A Rosszcsont Bulija fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Hervé ReyKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
18:10
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat, 2020) - Vissza A Természethez fsz.: Anais Delva, Kelly MarotKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
18:30
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 15. rész, 2023) - Panda kávézóÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
18:40
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 16. rész, 2023) - LakásszínházÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
19:00
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat 20. rész, 2018) - Állhatatos ápolószolgálat fsz.: JP Karliak, Flula BorgBébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
19:30
Locsifecsi Márta
(kan.-am.-fülöp-szk. rajzfilm sorozat 32. rész, 2008) - Márta a bíróságon / A szaghoz való jogA sorozat főszereplője Márta, egy fiatal kutyus, aki egy varázslatos étel, a betűleves felfalása után csodálatos módon megtanult beszélni. A cserfes jószág bárkinek lyukat beszél a hasába - még neked is.
hu
20:00
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 25. rész, 2023) - A híres-neves kutyusNainai és Lili labdáznak a Tappancs Hotelben, amikor bejön egy youtube blogger D-Diggity nevű kutyájával, más néven 3D-vel. A kutya nagyon népszerű a közösségi médiában. Szeret fotókat készíteni, hogy közzé tegye az interneten.
hu
20:10
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 26. rész, 2023) - Egy különleges állatMiután válaszolt egy segélyhívásra, Robin elmondja a háziállatoknak, hogy ma különleges vendég lesz, és kiszalad a szállodából. Később egy baba mászkál a hotelben.
hu
20:30
Pöttöm Panna
(auszt. rajzfilm, 1993) fsz.: Rachel King, Gennie Nevinson, Lee PerryMi más vágya lehet egy kedves özvegyasszonynak aki magányosan él, minthogy egy apró gyermeket kapjon születésnapjára? A hatalmas varázsló teljesíti ezt a kívánságát, és Pöttöm Pannával ajándékozza meg az asszonyt.
hu
21:20
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2018) - Micsoda remek játék fsz.: Varvara Sarantseva, Boris KutnevichMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
21:30
Jurassic World: Krétakori tábor
(am. rajzfilm sorozat 10. rész, 2020) fsz.: Paul-Mikél Williams, Kausar Mohammed, Jenna OrtegaHat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort!
hu
22:00
Jurassic World: Krétakori tábor
(am. rajzfilm sorozat 11. rész, 2020) fsz.: Paul-Mikél Williams, Kausar Mohammed, Jenna OrtegaHat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort!
hu
22:30
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 22. rész, 2023) - Iker paraA négy kisállat néhány gyümölcsöt fotóz, amikor Bolyhos és Pelyhes, az ikernyulak megérkeznek a Tappancs Hotelbe. A két nyúl egyforma, de az egyik mindig boldog, a másik mindig szomorú. Bolyhos, a boldog nyúl bájosan köszönt minden házi kedvence
hu
22:40
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 23. rész, 2023) - Kisállat-mentőosztagOktóberben lesz az Állatok Világnapja. A Tappancs Hotel állatai ajándékokkal készülnek egymásnak. Sanhua a hotelbe érkezik és meggyőzi őket, hogy a lopás szórakoztató is lehet.
hu
23:00
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat 17. rész, 2018) - Tente, baba, tente fsz.: JP Karliak, Eric Bell Jr.Bébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
23:30
Locsifecsi Márta
(kan.-am.-fülöp-szk. rajzfilm sorozat 4. rész, 2008) - Márta a hős fsz.: Tabitha St. GermainA sorozat főszereplője Márta, egy fiatal kutyus, aki egy varázslatos étel, a betűleves felfalása után csodálatos módon megtanult beszélni. A cserfes jószág bárkinek lyukat beszél a hasába - még neked is.
hu

TV-gids - zondag, 19-05-24

00:00
Lexi és Lotti - Megbízható detektesók
(auszt. gyerekműsor 15. rész, 2017) - Tüsi, a süni fsz.: Josie Taylor, Alex Babic, Sheena MayA két ikertesó, Lexi és Lotti, szívesen segítenek szüleiknek az Almavölgyi Állatkertben gondozni az állatokat. Ők a megbízható detektesók. Ha a városkában vagy az állatkertben valami bűntényt kell megoldani, ők az elsők, akik nyomozni kezdenek.
hu
00:25
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 16. rész, 2023) - LakásszínházÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
00:35
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 17. rész, 2023) - Az eltűnésÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
00:45
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 18. rész, 2023) - Egy jegy New YorkbaÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
01:00
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 37. rész, 2017) - Uszodai móka fsz.: Anais Delva, Kelly MarotKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
01:10
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 38. rész, 2017) - Felkészülés öcsikére fsz.: Anais Delva, Kelly MarotKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
01:20
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 39. rész, 2017) - A Marine-stílus fsz.: Anais Delva, Kelly MarotKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
01:35
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2021) - Bogyóbaj fsz.: Alina Kukushkina, Boris KutnevichMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
01:45
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 18. rész, 2023) - A lóvá tett lóBoog és Elliot összebarátkozik Deannal és az oposszum bandájával, egy izgalmas, de kétes alakokkal teli csoporttal.
hu
01:55
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 19. rész, 2023) - Trónok szégyeneKellemetlenül forró nap van, és mindenki panaszkodik Boognak és Elliotnak, hogy nem tudnak semmit sem biztosítani számukra, ami hűsíti őket. Különösen Ian kritizálja a tétlenségüket.
hu
02:05
Ideafix és a rebellisek
(francia rajzfilm sorozat 17. rész, 2021) fsz.: Stéphane BernKr.e. 52-ben járunk. Az egész Lutéciát megszállták a rómaiak. Mindent! Ja, nem egészen! Egy csapat fékezhetetlen négylábú, Ideafix vezetésével továbbra is ellenáll a hódítónak. Zabafix, Ciklona és persze Karmola, a macska is a falkához tartozik.
hu
02:15
Ideafix és a rebellisek
(francia rajzfilm sorozat 18. rész, 2021) fsz.: Stéphane BernKr.e. 52-ben járunk. Az egész Lutéciát megszállták a rómaiak. Mindent! Ja, nem egészen! Egy csapat fékezhetetlen négylábú, Ideafix vezetésével továbbra is ellenáll a hódítónak. Zabafix, Ciklona és persze Karmola, a macska is a falkához tartozik.
hu
02:30
Lexi és Lotti - Megbízható detektesók
(auszt. gyerekműsor 22. rész, 2017) - Malac-panasz fsz.: Sheena May, ????? ???, Josie TaylorA két ikertesó, Lexi és Lotti, szívesen segítenek szüleiknek az Almavölgyi Állatkertben gondozni az állatokat. Ők a megbízható detektesók. Ha a városkában vagy az állatkertben valami bűntényt kell megoldani, ők az elsők, akik nyomozni kezdenek.
hu
02:55
7 törpe és én
(francia rajzfilm sorozat, 2018) fsz.: Tristan Bowles, Leila Jolene, David Lowe, Remy McCoyKi aludt az ágyacskámban? Ugye mindenki tudja melyik meséből idéztünk. De mi történik akkor ha egy napon rájössz, te magad vagy Hófehérke, és hirtelen 7 törpével kell megosztanod az otthonod?
hu
03:20
Ideafix és a rebellisek
(francia rajzfilm sorozat 22. rész, 2020)Kr.e. 52-ben járunk. Az egész Lutéciát megszállták a rómaiak. Mindent! Ja, nem egészen! Egy csapat fékezhetetlen négylábú, Ideafix vezetésével továbbra is ellenáll a hódítónak. Zabafix, Ciklona és persze Karmola, a macska is a falkához tartozik.
hu
03:30
Ideafix és a rebellisek
(francia rajzfilm sorozat 23. rész, 2021)Kr.e. 52-ben járunk. Az egész Lutéciát megszállták a rómaiak. Mindent! Ja, nem egészen! Egy csapat fékezhetetlen négylábú, Ideafix vezetésével továbbra is ellenáll a hódítónak. Zabafix, Ciklona és persze Karmola, a macska is a falkához tartozik.
hu
03:45
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2021) - Az első fecske fsz.: Alina Kukushkina, Boris KutnevichMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
03:50
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2020) - Méznap fsz.: Lana Finn MartiMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
04:00
Lego Friends: A következő fejezet
(am. rajzfilm sorozat 4. rész, 2023) - Mancs, mancs, pancs, pancs! Tiszta! fsz.: Carlo FortinA középiskola első évében Aliya, Autumn, Leo, Zac, Nova, Paisley, Olly és Liann igyekszenek helyt állni és barátokat találni. Az első év alatt összefognak, hogy megmentsenek egy omladozó épületet, és közösségi központot hoznak létre a helyén.
hu
04:20
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat, 2020) - Nátha Dráma fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Nathalie HomsKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
04:30
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat, 2020) - A Három Gézengúz fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Nathalie HomsKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
04:45
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 7. rész, 2023) - A Terror TornyaÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
04:55
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 8. rész, 2023) - NézeteltérésekÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
05:10
7 törpe és én
(francia rajzfilm sorozat, 2018) fsz.: Tristan Bowles, Leila Jolene, David Lowe, Remy McCoyKi aludt az ágyacskámban? Ugye mindenki tudja melyik meséből idéztünk. De mi történik akkor ha egy napon rájössz, te magad vagy Hófehérke, és hirtelen 7 törpével kell megosztanod az otthonod?
hu
05:35
Lexi és Lotti - Megbízható detektesók
(auszt. gyerekműsor 13. rész, 2017) - Elvadult művészet fsz.: Josie TaylorA két ikertesó, Lexi és Lotti, szívesen segítenek szüleiknek az Almavölgyi Állatkertben gondozni az állatokat. Ők a megbízható detektesók. Ha a városkában vagy az állatkertben valami bűntényt kell megoldani, ők az elsők, akik nyomozni kezdenek.
hu
06:00
A bajkeverő majom
(am. rajzfilm sorozat, 2021) - George és a hangok fsz.: Frank Welker, Rino Romano, Jeff BennettMicsodaaa? Egy bajkeverő majom? No, de ne gondoljunk mindjárt rosszra!
hu
06:25
Állati küldetés
(kan.-am. animációs sorozat, 2011) - Az igazi hangyafarm fsz.: Emma HoCsatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd meg utazásaikon keresztül az állatok élőhelyeit szerte a világon!
hu
06:50
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 7. rész, 2023) - Látogatás Sanhua-nálGyönyörű reggel van. Robin korán kel, hogy kitakarítsa a szállodát. Egy titokzatos macska figyel az ablakon kívülről. Nai Nai az étel automatát használja, hogy csirkét és zöldséget szerezzen, amikor zajt hall kintről.
hu
07:05
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat, 2018) - Szagszolgálat fsz.: David W. Collins, JP Karliak, Pierce GagnonBébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
07:35
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 1. rész, 2023) - Üdv. A Vad Táborban!Elliot és Boog felfedeznek egy elhagyatott tábort, amikor egy cirkuszi gibbon (Kiki) leesik egy arra járó teherautóról, és belecsöppen az életükbe.
hu
07:45
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 2. rész, 2023) - Elszakadás Norm-tólBoog és Elliot felfedeznek egy elhagyatott nyári tábort a semmi közepén, és egy vakmerő kalandba kezdenek, hogy létrehozzanak egy biztonságos és különleges helyet.
hu
08:00
Barbie és Chelsea: Az elveszett születésnap
(am. rajzfilm, 2021) fsz.: America Young, Kirsten Day, Cassandra Lee Morris, Cassidy NaberBarbie húga, Chelsea kétségbeesik amikor úgy tűnik, hogy nem ünnepelheti meg a hetedik szülinapját, ezért kalandos útra indul egy dzsungelbe, hogy egy mágikus kristály segítségével megmenthesse a napot. Vajon lesz végül ünneplés?
hu
09:10
Barbie: Titkos ügynökök
(am.-kan. családi animációs film, 2016) fsz.: Erica Lindbeck, Stephanie Sheh, Jenny PellicerBarbie és legjobb barátnői, Teresa és Renee keményen dolgozó tornászok.Egy szupertitkos kémügynökség felfigyel a képességeikre, és megbízzák őket, hogy eredjenek egy besurranó tolvaj nyomába.
hu
10:40
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2018) - Csere-bere fsz.: Varvara Sarantseva, Boris KutnevichMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
10:50
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2018) - Ragyogj, ragyogj, kis csillag! fsz.: Varvara SarantsevaMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
11:00
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat 19. rész, 2018) - A szökevény egy napja fsz.: David W. Collins, JP KarliakBébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
11:30
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat 20. rész, 2018) - Állhatatos ápolószolgálat fsz.: JP Karliak, Flula BorgBébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
12:00
Jurassic World: Krétakori tábor
(am. rajzfilm sorozat, 2021) fsz.: Paul-Mikél Williams, Jenna Ortega, Sean GiambroneHat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort!
hu
12:30
Jurassic World: Krétakori tábor
(am. rajzfilm sorozat, 2021) fsz.: Paul-Mikél Williams, Jenna Ortega, Sean GiambroneHat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort!
hu
13:00
A három kismalac
(auszt. film, 1998) fsz.: Ric Herbert, Joanna Moore, Lee PerryA három kismalacnak egy gonosz farkas miatt el kell hagynia otthonát. Elhatározzák, hogy építenek egy új házat maguknak, de nem tudnak megegyezni, hogy miből építsék, ezért külön külön kezdenek építkezni.
hu
14:00
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2018) - MajomparádéMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
14:10
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2018) - Isten, óvd a királynőt! fsz.: Varvara SarantsevaMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
14:20
Masha és a medve
(orosz rajzfilm sorozat, 2019) - Színház az egész világ fsz.: Varvara Sarantseva, Maria DeminaMasha nyughatatlan kislány, aki mindig tele van energiával, s nem bír a fenekén megülni. Így aztán nem csoda, hogy barátjával, a nyugis, lustácska medvével folyton elképesztő kalandokba keverednek.
hu
14:30
Csizmás, a kandúr kalandjai
(am. animációs kalandfilm, 2017) - A mozgó ujj ír fsz.: Eric Bauza, Jayma Mays, Grey GriffinA világ legismertebb és legkedveltebb macskája visszatér, hogy megóvja San Lorenzo védtelen polgárait a gaztevőktől. Céljától senki nem tántoríthatja el és semmi sem állhat az útjába. csak a szőrcsomó! A szőrcsomó igen.
hu
15:00
Csizmás, a kandúr kalandjai
(am. animációs kalandfilm, 2017) - És végezvén tovább áll fsz.: Eric Bauza, Jayma MaysA világ legismertebb és legkedveltebb macskája visszatér, hogy megóvja San Lorenzo védtelen polgárait a gaztevőktől. Céljától senki nem tántoríthatja el és semmi sem állhat az útjába. csak a szőrcsomó! A szőrcsomó igen.
hu
15:30
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 5. rész, 2017) - Gipszben fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Nathalie HomsKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
15:40
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat 6. rész, 2017) - Hálózatlanul fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Hervé ReyKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
16:00
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 33. rész, 2023) - A vizsgaÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
16:10
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 34. rész, 2023) - Megőrülök érted!Üdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
16:30
Állati küldetés
(kan.-am. animációs sorozat, 2018) - Kék gém fsz.: Heather Bambrick, Zachary BennettCsatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd meg utazásaikon keresztül az állatok élőhelyeit szerte a világon!
hu
17:00
Állati küldetés
(kan.-am. animációs sorozat, 2017) - Válassz kardhalat fsz.: Chris Kratt, Martin KrattCsatlakozz Chris és Martin Kratt kalandjaihoz, kövesd nyomon, milyen vadon élő állatokkal találkoznak, hogyan kapcsolódik össze a tudomány és a szórakozás! Ismerd meg utazásaikon keresztül az állatok élőhelyeit szerte a világon!
hu
17:30
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 3. rész, 2023)A Vad Tábor lakóit tolvajlással vádolják a Kedvenc Lak sznob állatai. Egy nyugalmazott rendőrkutyát, Tüzér közrendőrt magára hagyva megtalálják.
hu
17:40
Nagyon Vadon: Hív a természet
(ír-am.-kan. drámasorozat 4. rész, 2023)Egy Vad nevű karizmatikus farkas ejtőernyővel érkezik a táborba, és azonnal elbűvöl mindenkit simulékony, csintalan viselkedésével.
hu
18:00
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat, 2020) - Koko Húgom fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Nathalie HomsKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
18:10
Wendy és Marine
(francia komédia sorozat, 2019) - Tinibb, Mint Te fsz.: Anais Delva, Kelly Marot, Nathalie HomsKét kirobbanóan erős egyéniség egy fedél alatt. Ők Wendy és Marine. Marine hiperaktivitásával és újabbnál újabb ötleteivel néha az őrületbe kergeti nővérét, Wendy-t, aki tinédzserként már inkább a felnőttek életére vágyik.
hu
18:30
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 17. rész, 2023) - Az eltűnésÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
18:40
Apával az élet
(francia rajzfilm sorozat 18. rész, 2023) - Egy jegy New YorkbaÜdvözlünk apa lányainak birodalmában, ahol Panda, Ondine, Roxanne és Bella mostohatestvérként élnek. Merülj el ennek a nem mindennapi családnak a kiszámíthatatlan és vidám életében. Az önfeledt szórakozás velük garantált!
hu
19:00
Bébi úr újra munkában
(am. rajzfilm sorozat 21. rész, 2018) - Plüssbigyó fsz.: JP Karliak, Eric Bell Jr., Flula BorgBébi úr elhozza bátyját, Timet az irodába, hogy megtanítsa neki az üzlet fortélyait ebben a nagy sikerű film alapján készült animációs sorozatban.
hu
19:30
Locsifecsi Márta
(kan.-am.-fülöp-szk. rajzfilm sorozat 33. rész, 2008) - Márta az iskolában / Tibi és a...A sorozat főszereplője Márta, egy fiatal kutyus, aki egy varázslatos étel, a betűleves felfalása után csodálatos módon megtanult beszélni. A cserfes jószág bárkinek lyukat beszél a hasába - még neked is.
hu
20:00
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 1. rész, 2023) - FakopáncsEgy nap egy fakopáncsot vitt a gazdája a Tappancs Hotel-be. Érkezése vonzotta a bámészkodókat. BuBu-t, a tengerimalacot, Vicky-t nőstény macskát, LiLi-t a kiskutyát és az új jövevényt, NaiNai-t, az egykori kóbor macskát.
hu
20:10
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 2. rész, 2023) - Nai Nai hazatérNapközben Nainai egy halom szemétben turkál reggelit keresve. Valaki motoron véletlenül leejt egy zacskó macskaeledelt. Nainai annyira izgatott, hogy végre kap valamit enni, hogy megeszi az egész zacskót.
hu
20:30
Kössétek be magatokat!
(am. rajzfilm, 2014) fsz.: Drake Bell, Brenda Crichlow, Brian Drummond, Kazumi EvansDanny családjával egy régészeti ásatásra indul. Amikor másnap reggel felébred, rájön, hogy a szülei múmiává váltak. A fiú kénytelen versenyt futni az idővel, hogy visszaváltoztassa a szüleit élővé.
hu
21:30
Jurassic World: Krétakori tábor
(am. rajzfilm sorozat 11. rész, 2020) fsz.: Paul-Mikél Williams, Kausar Mohammed, Jenna OrtegaHat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort!
hu
22:00
Jurassic World: Krétakori tábor
(am. rajzfilm sorozat 12. rész, 2020) fsz.: Paul-Mikél Williams, Kausar Mohammed, Jenna OrtegaHat tinédzser táborozó az első kiválasztott, aki átélheti a világ leghihetetlenebb kalandtáborát: a Krétakori tábort!
hu
22:30
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 24. rész, 2023) - SportcsapatNainai, Lili és Vicky chipset esznek a kanapén. Amikor az uzsonnát átadják Bubunak, a zacskó már üres. Megérkezik a vendég, egy alpaka. Ez az alpaka megőrül a fittség és az egészséges táplálkozás iránt.
hu
22:40
Tappancs Hotel
(kínai rajzfilm sorozat 25. rész, 2023) - A híres-neves kutyusNainai és Lili labdáznak a Tappancs Hotelben, amikor bejön egy youtube blogger D-Diggity nevű kutyájával, más néven 3D-vel. A kutya nagyon népszerű a közösségi médiában. Szeret fotókat készíteni, hogy közzé tegye az interneten.
hu