Nick Jr.

Nick Jr.

A Nick Jr. gyerekműsorokat sugárzó amerikai tévécsatorna. Magyarországon az európai változatát közvetítik, Németországból.

Germany

Programguide - onsdag, 15. mai 2024

kl. 00 +0200
Szarvas osztag
Az elszabadult paróka / Felvétel indul S02 E03. Müty úr okosparókája elromlik és elszabadul Platinavárosban. A Szarvasosztag siet a város megmentésére. // Müty úr filmet forgat, aminek Lady Puffancs a sztárja.Müty úr okosparókája elromlik és elszabadul Platinavárosban. A Szarvasosztag siet a város megmentésére. // Müty úr filmet forgat, aminek Lady Puffancs a sztárja. De a dolog rosszul sül el és a Szarvasosztag segítségére van szükség. Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.25 +0200
Szarvas osztag
Mackóeső / Maszkabál S02 E04. Jade első ottalvós látogatása kalandosra sikerül, mert Stu és Safia miatt plüssmackók hullanak az égből.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.55 +0200
Szarvas osztag
A hatalom parókája / A kacsa, aki farkast hápogott S02 E05. A Müty torony idegen kezekbe jut. Sikerül a Szarvasosztagnak visszaadni Müty úr kezébe az irányítást? // Müty úr és Lady Puffancs előadásra készülnek.A Müty torony idegen kezekbe jut. Sikerül a Szarvasosztagnak visszaadni Müty úr kezébe az irányítást? // Müty úr és Lady Puffancs előadásra készülnek. Ian többször is vaklármát fúj, ami bosszantja Kai-t, de kiderül, hogy valós a vészhelyzet. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 01.15 +0200
A mancs őrjárat
A fiókák megmentése / Az eltévedt segítő megmentése S09 E08.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Justin Paul Kelly (Chase) (2022)
hu
kl. 01.40 +0200
A mancs őrjárat
A nagylábú visszatérésének megakadályozása / Egy magányos szellem megmentése S09 E12. A karneválon Eddie és Emmy belebújnak Humdinger úr nagylábújelmezébe, hogy mindenkit elijesszenek.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Skywalker Hughes (Frankie) (2022)
hu
kl. 02 +0200
A mancs őrjárat
A kis T-Rex megmentése / A játékos kiselefánt megmentése S09 E15.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Justin Paul Kelly (Chase), Lucas Miranda (Carlos), Jackson Reid (Rocky), Berkley Silverman (Everest) (2023)
hu
kl. 02.05 +0200
A mancs őrjárat
A kis T-Rex megmentése / A játékos kiselefánt megmentése S09 E15.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Justin Paul Kelly (Chase), Lucas Miranda (Carlos), Jackson Reid (Rocky), Berkley Silverman (Everest) (2023)
hu
kl. 02.25 +0200
Láng és a szuperverdák
Gyors barátok S03 E16. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pirate 2 / Pickle), Dee Bradley Baker (Generic Truck #1 / Bighorn Trucks), Caleel Harris (AJ) (2018)
hu
kl. 02.45 +0200
Láng és a szuperverdák
Verseny az Aranykincsért S03 E17. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pirate 2 / Pickle), Dee Bradley Baker (Monkey Pirate / Tickling Octopus / Parrot / Captain Bighorn / Bighorn 2 / Bighorn 1), Anthony Anderson (Pegwheel) (2018)
hu
kl. 03.05 +0200
Láng és a szuperverdák
A Villámosító motor S03 E18. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dusan Brown (AJ), Dee Bradley Baker (Bighorns) (2016)
hu
kl. 03.30 +0200
Láng és a szuperverdák
Győzd le a csalót! S03 E19. Jön a második Verda Csapatverseny, amin a verdák párban versenyeznek. Láng partnere pedig ezúttal... Zúzó lesz?!Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Yellow Team Truck 2 / Blaze), Kevin Michael Richardson (Yellow Team Truck 1 / Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Blue Team Truck 1 / Kissing Bear / Bears), Melanie Minichino (Blue Team Truck 2) (2018)
hu
kl. 03.50 +0200
Láng és a szuperverdák
Partner-mentés S03 E20. Kezdődik a verseny és a csaló Zúzó messzire repíti Láng és Wattsz sofőrjeit. Ám a két barát elszántan AJ és Gabi megmentésére indul, hogy még időben visszaérjenek a versenyre.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pirate 2 / Pickle), Dee Bradley Baker (Crab / Junkyard Robot 3 / Junkyard Robot 2 / Junkyard Robot 1), Caleel Harris (AJ) (2018)
hu
kl. 04.10 +0200
Láng és a szuperverdák
Dinoszaurusz parádé S02 E15. Láng, AJ, és rengeteg néző elment Tengelyváros központjában, hogy megnézzék a Zeg által vezetett ankiloszauruszok, T-rex-ek és gyapjas mamutok parádéját.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Caleel Harris (AJ), Dee Bradley Baker (Crab / Pig / Skunk / Ankylosaurus / Stegostaruses / Fluffy) (2016)
hu
kl. 05.15 +0200
A mancs őrjárat
A dinnye-fesztivál megmentése / Egy tehén megmentése S06 E03. Humdinger polgármester nyerni akar az óriás dinnye versenyen, de terve füstbe megy, mikor a "dinnyéje" elugrál káoszt teremtve az útja során.Humdinger polgármester nyerni akar az óriás dinnye versenyen, de terve füstbe megy, mikor a "dinnyéje" elugrál káoszt teremtve az útja során. // Al gazda teherkocsija elakad egy romos hídon. A kutyik feladata, biztonságban lejuttatni róla. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 05.35 +0200
A mancs őrjárat
A méz megmentése / Goodway asszony táskájának megmentése S06 E04. Rubble vezetésével a kutyik leszállóhelyet építenek Gordi kapitány számára ebben az Észvesztő Építő Mentésben!A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 06 +0200
Láng és a szuperverdák
A megmentő építőbrigád S04 E13. Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat.Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Customer 1 / Blaze), Kevin Michael Richardson (Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns / Bears), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 06.30 +0200
A mancs őrjárat
Rubble Felbukkanása / A Rozmár Megmentése S01 E12.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Owen Mason (Ryder) (2014)
hu
kl. 06.45 +0200
Rubble és a brigád
A parkolóház építése / A kemping építése S01 E25.Kávés Carl fagyija rengeteg embert vonz a városba. Rubble és a brigád segít megoldani a parkolási problémát. Rubble fél a sötétben, ami elrontja a vaudvari kempingezést. A csapat segít neki abban, hogy élvezhesse a csillagos éjszakát. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Leslie Adlam (Mayor Greatway) (2024)
hu
kl. 07.15 +0200
Dóra
Dzsungeltempó / A Bűvös Makk S01 E07. Most még több felfedezni való vár Dorával!Iza bulit rendez, ahol közösen eltáncolják a Dzsungeltempót. Csizinek meg kell tanulnia a lépéseket, mielőtt odaérnek! Dora beviszi a társaságot a Csili-csali erdőbe, hogy megkeressék Tico bűvös makkját, ami a kedvenc ételükké változik. Director: Donald Kim. Actors: Danny Burstein (Raincloud), Asher Colton Spence (Hangry Fish / Boots), Anairis Quinones (Sing Song Gate / Map), Marc Weiner (Swiper), Tandi Fomukong (Isa) (2024)
hu
kl. 07.45 +0200
Baba cápa nagy műsora
Uszonyláz S02 E25. Betiltják a táncot Ragadozó-öbölben, ezért Cápika mindent megtesz, hogy a város újra táncra perdüljön.Betiltják a táncot Ragadozó-öbölben, ezért Cápika mindent megtesz, hogy a város újra táncra perdüljön. Director: Mike Nassar. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2024)
hu
kl. 07.55 +0200
Baba cápa nagy műsora
A Sanyi-hadművelet S02 E25. Cápika és William segít legjobb barátot keresni Süni Sanyinak.Cápika és William segít legjobb barátot keresni Süni Sanyinak. Director: Mike Carlo. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2022)
hu
kl. 08.10 +0200
Barbapapa és családja
Mese mesélés / Barbapapáék világa S01 E20. Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek.Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek. A gyerekek két csapatra oszolva küzdenek egy szigetért. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
kl. 08.40 +0200
Barbapapa és családja
Falánkság / Hova lett a cica? S01 E21. Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad!Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad! // Bali cica eltűnt, Barbapapa a képzeletét hívja segítségül a kereséshez, ám mindenkit nagy meglepetés vár! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.10 +0200
Barbapapa és családja
Barbügyes titka / A legklasszabb szuper S01 E22. Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik.Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik. // Barbapapa takarékoskodik az energiával, ám Barbabelle egy energiapazarló rendszeren dolgozik titokban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.40 +0200
Pöttöm Séf Show
Áfonyás süti / Pirított cukorborsó S01 E05. Pöttöm Séf sütit süt, hogy köszöntse a szomszédba költöző katicát.Pöttöm Séf pöttöm főzőműsorát vezeti, a legjobb barátaival, Ollyval, Rubyval és Henryvel ízletes ételeket és lenyűgöző kalandokat főznek ki. Örül, ha megoszthatja alkotásait velük, és minden ételbe beleadja szeretetét Director: Rachel Larsen. Actors: Alaya High (Lay Lay), Odessa A’zion (Olly), Ocean Brown (Self), Sky Brown (Self), Matt Hutchinson (Tiny Chef) (2022)
hu
kl. 10.08 +0200
Peppa malac
A számok S03 E25. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 10.13 +0200
Peppa malac
Az útfelbontás S03 E26. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (Geroge Pig) (2009)
hu
kl. 10.17 +0200
Peppa malac
Freddy róka S04 E01. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (Rebecca Rabbit) (2010)
hu
kl. 10.20 +0200
Peppa malac
A fütyülés S04 E02. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
kl. 10.34 +0200
Peppa malac
Hörcsög doktornő teknőse S04 E03. Hörcsög doktor, az állatorvos Peppa óvodai csoportjába érkezik, hogy megmutassa a gyerekeknek kedvenceit. De Kuszi elkószált. Azonban Nyúl kisasszony megmenti Kuszit.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), John Sparkes (Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
kl. 10.39 +0200
Peppa malac
Nap, tenger és hó S04 E04. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa), Morwenna Banks (Mummy Pig), Alice May (Rebecca Rabbit / George), Oliver May (George Pig), Richard Ridings (Daddy Pig) (2010)
hu
kl. 10.43 +0200
Peppa malac
Nagypapa számítógépe S04 E05. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (George), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.45 +0200
Peppa malac
A kórház S04 E06. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.50 +0200
Baba cápa nagy műsora
A kívánság / Cápárbaj S01 E06. Cápika és barátai megmásszák a Kívánság-hegyet, mert kívánni szeretnének az arra repülő Aranyszem csillagtól.Cápika és barátai megmásszák a Kívánság-hegyet, mert kívánni szeretnének az arra repülő Aranyszem csillagtól. // Árnyék kihívja Cápikát egy cápárbajra, hogy kiderüljön, melyikük a cápább cápa. Director: Mike Carlo. Actors: Luke Youngblood (William), Georgie Kidder (Hank), Natasha Rothwell (Maminka žralok) (2020)
hu
kl. 11.20 +0200
Rubble és a brigád
A világító szökőkút építése / A körhinta építése S01 E23.Szikra Szilvi koncertszínpadának készítése közben akad egy kis vizes probléma. De a brigád ebből is kihozza a legjobbat. Gabriel mogyoróvajvásárt tart a boltja előtt.Rubble és a brigád pedig ismét egy jó megoldással segíti elő a sikert. Director: Basso Dianna (2024)
hu
kl. 11.50 +0200
Rubble és a brigád
A parkolóház építése / A kemping építése S01 E25.Kávés Carl fagyija rengeteg embert vonz a városba. Rubble és a brigád segít megoldani a parkolási problémát. Rubble fél a sötétben, ami elrontja a vaudvari kempingezést. A csapat segít neki abban, hogy élvezhesse a csillagos éjszakát. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Leslie Adlam (Mayor Greatway) (2024)
hu
kl. 12.20 +0200
Szarvas osztag
Müty úr kapitány / A csúszdapark S01 E15. A betegeskedő szarvasok helyett Müty úr szeretne lenni a város hőse, de az végeredmény végzetes lesz.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2019)
hu
kl. 12.50 +0200
A mancs őrjárat
A Tehenek Megmentése S01 E15. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Kallan Holley, Ron Pardo, Alex Thorne (2013)
hu
kl. 13.05 +0200
A mancs őrjárat
A bébi polip megmentése! S04 E13. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Devan Cohen (Rubble), Peter Cugno (Francois), Owen Mason (Ryder), Drew Davis (Marshall), Alex Thorne (Zuma) (2017)
hu
kl. 13.35 +0200
A mancs őrjárat
A táncverseny / A csintalan polip megmentése S08 E21. Luke Stars zsűrizik egy táncversenyen, ahol elszabadul a káosz, miután a lebegő táncparkett a magasba emeli a versenyzőket.Luke Stars zsűrizik egy táncversenyen, ahol elszabadul a káosz, miután a lebegő táncparkett a magasba emeli a versenyzőket. // A kutyik egy rejtély ügyében nyomoznak egy kiállításon és találnak egy polipot, aki vissza akar térni az oceánba. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall) (2022)
hu
kl. 14.05 +0200
Rubble és a brigád
A gördeszkapálya építése / Az alagút építése S01 E06. Egy gördeszkapálya építése közben a brigád munkáját egy baki nehezíti meg. A brigád segít egy popsztárnak eljutni a turnébuszával a városba.Rubble és családja, akik mind az építőiparban dolgoznak Szerel-szorosba költöznek, ahol boldogan éldegélnek, játszadoznak és megépítenek mindent, amire a közösségnek szüksége van. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 14.35 +0200
Rubble és a brigád
A hódvár építése / Az út megjavítása S01 E07.Egy hód miatt elmegy az áram Szerel-szorosban. A brigád új otthont épít neki, és ezzel megoldódik a helyzet. Szélvész mester feltúrja az utat, amin a Segítők karneválja halad, de a blökik még időben megjavítják. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 14.55 +0200
Paddington kalandjai
Paddington, a kincsvadász / Paddington megízleli Itáliát S02 E20. Jonathan és Paddington kincses térképet talál a tavon egy palackban! Csakúgy, mint Judy és Toq. Vajon ki találja meg a kincset előbb?Jonathan és Paddington kincses térképet talál a tavon egy palackban! Csakúgy, mint Judy és Toq. Vajon ki találja meg a kincset előbb? // Mr. Gruber mindig is Olaszországba szeretett volna menni. Paddington segít barátjának megvalósítani az álmát! Director: Chris Drew. Actors: Ben Whishaw (Paddington), Bobby Beynon (Jonathan), Angeli Wall (Judy), Darren Boyd (Mr. Brown), Morwenna Banks (Mrs. Brown) (2021)
hu
kl. 15.25 +0200
Barbapapa és családja
Az ős Barbapapáék / A pici szörnyetegek S01 E12. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Amikor barbabébik különös barlangot találnak, Barbanett elmeséli, hogyan jött létre az ős Barbacsalád. // Eljött a pizsama buli ideje, csakhogy csapdát kell állítani a szekrény-szörnyeknek. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 15.50 +0200
Barbapapa és családja
A tökéletes vacsora / A hős kiscicák S01 E13. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbamama és Barbapapa kettesben megy ünnepelni, és Barbabelle-t jelölik ki bébiszitternek, ami túl nagy feladat neki. // Barbabelle imádja Bali kiscicáit, de mindentől félti őket, ezért Barbamama kénytelen beavatkozni. Actors: Tilo Schmitz (Erzähler), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
kl. 16.20 +0200
Barbapapa és családja
Kincskeresés / Éljen a természet S01 E14. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Director: Mike Carlo. Actors: Tilo Schmitz (Erzähler), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo), Sarah Tkotsch (Barbabella) (2019)
hu
kl. 16.50 +0200
A mancs őrjárat
A könyvjárgány megmentése / Egy fejes megmentése S05 E08.Marjorie néni a könyvjárgánnyal meglátogatja Everest-et és a gyerekeket a hegyekben, ám Maynard véletlenül elindítja a kocsit a lejtőn és vad száguldozásba kezd. // Humdinger polgármester Kalandöböl sziklafalába vájja az arcképét. Director: Jamie Whitney. Actors: Alex Thorne (Zuma), Katherine Forrester (Katie), Gage Munroe (Marshall), Stuart Ralston (Rocky), Tristan Samuel (Chase) (2018)
hu
kl. 17.20 +0200
Rubble és a brigád
A lombház építése / A csirkeetető építése S01 E26.Rose parkőr kedvenc fájára nem lehet felmászni, hacsak Rubble és a tata elő nem állnak egy megoldással. A csapat épít egy csirkeetetőt Zoé gazdának. Előbb azonban meg kell keresniük az eltűnt csirkéket. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 17.45 +0200
Dóra
Dzsungeltempó / A Bűvös Makk S01 E07. Most még több felfedezni való vár Dorával!Iza bulit rendez, ahol közösen eltáncolják a Dzsungeltempót. Csizinek meg kell tanulnia a lépéseket, mielőtt odaérnek! Dora beviszi a társaságot a Csili-csali erdőbe, hogy megkeressék Tico bűvös makkját, ami a kedvenc ételükké változik. Director: Donald Kim. Actors: Danny Burstein (Raincloud), Asher Colton Spence (Hangry Fish / Boots), Anairis Quinones (Sing Song Gate / Map), Marc Weiner (Swiper), Tandi Fomukong (Isa) (2024)
hu
kl. 18.15 +0200
Láng és a szuperverdák
Égi pálya S02 E19. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Shane Poettcker. Actors: Dee Bradley Baker (Little Bird Truck), Nolan North (Blaze), Dusan Brown (AJ), Kate Higgins (Starla), Alexander Polinsky (Darington) (2016)
hu
kl. 18.45 +0200
Barbapapa és családja
Az ős Barbapapáék / A pici szörnyetegek S01 E12. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Amikor barbabébik különös barlangot találnak, Barbanett elmeséli, hogyan jött létre az ős Barbacsalád. // Eljött a pizsama buli ideje, csakhogy csapdát kell állítani a szekrény-szörnyeknek. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 19.10 +0200
Barbapapa és családja
A tökéletes vacsora / A hős kiscicák S01 E13. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbamama és Barbapapa kettesben megy ünnepelni, és Barbabelle-t jelölik ki bébiszitternek, ami túl nagy feladat neki. // Barbabelle imádja Bali kiscicáit, de mindentől félti őket, ezért Barbamama kénytelen beavatkozni. Actors: Tilo Schmitz (Erzähler), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
kl. 19.40 +0200
Szarvas osztag
Müty úr kapitány / A csúszdapark S01 E15. A betegeskedő szarvasok helyett Müty úr szeretne lenni a város hőse, de az végeredmény végzetes lesz.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2019)
hu
kl. 20.10 +0200
Paddington kalandjai
Paddington zsűrizik / Brown-ék lépést tartanak a szomszéddal S02 E23. Paddington bíró a Windsor Gardens-i állatshowon. Minden állat tehetséges. Így mi alapján döntsön?Paddington bíró a Windsor Gardens-i állatshowon. Minden állat tehetséges. Így mi alapján döntsön? // Paddington, Judy és Jonathan rájönnek, a szomszédokkal játszani szórakoztatóbb, mint felülmúlni őket, habár Toq állandóan másolja az ötleteiket! Director: Chris Drew. Actors: Divi Mittal, Guz Khan, Cam'ron Joseph, Monica Lopera, Sheena Bhattessa (2022)
hu
kl. 20.30 +0200
A mancs őrjárat
Kutyatánc / Kutyák a Ködben S01 E04. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2013)
hu
kl. 21 +0200
A mancs őrjárat
A kutyák és a kislúd / Fel a magasba! S01 E05.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2013)
hu
kl. 21.25 +0200
Barbapapa és családja
Bababamm S01 E02. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 21.45 +0200
Barbapapa és családja
Magtól kenyérig / Gödörből gödörbe S01 E04. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbapapa meg akarja tanítani a gyerekeket kenyeret sütni, de nem úgy alakul a dolog, ahogy tervezte...// A barbabébik avokádó fát ültetnek, de a termésre éveket kéne várni. Barbügyesnek van ötlete a gyors szüretre, de... abból baj lesz. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 22.14 +0200
Peppa malac
Peppa hercegnő S03 E14. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.19 +0200
Peppa malac
Teddy kalandjai S03 E15. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.23 +0200
Peppa malac
Kalóz szülinap S03 E16. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.25 +0200
Peppa malac
Burgonya úr és a torna S03 E17. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), John Sparkes (Mr Potato / Narrator), Morwenna Banks (Madame Gazelle / Mummy Pig), Meg Hall (Suzy Sheep) (2009)
hu
kl. 22.40 +0200
A mancs őrjárat
A szed-o-mata megmentése / A kabala megmentése S05 E24. Yumi gazda új robot kukorica-szedője meghibásodik és a Mancs Őrjárat dolga rendbe tenni.Yumi gazda új robot kukorica-szedője meghibásodik és a Mancs Őrjárat dolga rendbe tenni. // Merész Danny X Kalandöböl kabala madarának jelmezébe bújik legújabb trükkjéhez, ám két sas saját fiókájának nézi és magával ragadja. Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Samuel Faraci (Rocky), Jaxon Mercey (Ryder) (2018)
hu
kl. 23.10 +0200
A mancs őrjárat
A pizzatorony megmentése / Ász ajándékának megmentése S05 E26. Rocky és a kutyik egy öreg roncsautót újítanak fel Ász Sorensen születésnapjára.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Samuel Faraci (Rocky), Holly Gorski (Julia), Ron Pardo (Kapitán Turbot/starosta Humdinger), Jaxon Mercey (Ryder) (2019)
hu
kl. 23.35 +0200
A mancs őrjárat
A pingvinek megmentése / A teherhajó megmentése S06 E01.Egy jégtábla három pingvinnel a dzsungelben köt ki. A kutyik vissza kell, juttassák őket fagyos otthonukba. // Merész Danny X kizárta magát a világítótoronyból, amit Turbó kapitány bízott a gondjaira. És most egy teherhajó tart a sziget felé! Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Julie Lemieux (Penguin #1) (2019)
hu

Programguide - torsdag, 16. mai 2024

kl. 00 +0200
Szarvas osztag
A műhold / Gyémántláz S02 E06. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Müty úr műholdja Stu és Safia zenéjét közvetíti, amitől mindenki táncra perdül. A Szarvasosztagnak kell kikapcsolni a hipnotikus muzsikát. // Müty úr meg akarja szerezni Jade szivárványgyémántját, hogy lenyűgözze vele Lady Puffancsot. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.25 +0200
Szarvas osztag
Ugorj fel és gyere le! // Mizu Lola? S02 E07. Safia és Stu véletlenül az űrig pattannak fel a megatrambulinjukról, és a Szarvasosztagnak kell megmenteni őket.Safia és Stu véletlenül az űrig pattannak fel a megatrambulinjukról, és a Szarvasosztagnak kell megmenteni őket. // Egy mágikus kristály hatására Lola és más állatok is nagyon morcossá válnak. Jade siet a Szarvasosztag segítségére, hogy a jókedv visszatérjen a Nagyerdőbe. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.55 +0200
Szarvas osztag
Kristálykatasztrófa / Jó Müty, rossz Müty S02 E08. Dinky, a kis teknős kap Jade-től egy bátorságkristályt. Müty úr azt hiszi, hogy ez extra erővel tölit fel a Majomtestet. // Mi rosszabb Müty úrnál? Két Müty úr.Dinky, a kis teknős kap Jade-től egy bátorságkristályt. Müty úr azt hiszi, hogy ez extra erővel tölit fel a Majomtestet. // Mi rosszabb Müty úrnál? Két Müty úr. Süti segítségével képes lesz a Szarvasosztag rájönni, hogy melyik az igazi? Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 02 +0200
A mancs őrjárat
A repülő hölgyek megmentése / A kupa megmentése S09 E22.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Solomon Brown (Ryder), Samuel Faraci (Rocky) (2023)
hu
kl. 02.25 +0200
Láng és a szuperverdák
Robot erő S04 E01. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Scary Ice Cream / Blaze), Kevin Michael Richardson (Vendor Truck / Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Sneeze Pizza / Yelly Sandwich / Throwing Robot / Blasting Robot / Chomping Robot), Ramone Hamilton (AJ) (2018)
hu
kl. 02.45 +0200
Láng és a szuperverdák
A Ficsor-család kempingezik S04 E02. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Tickling Spiders), Ramone Hamilton (AJ) (2018)
hu
kl. 03.10 +0200
Láng és a szuperverdák
A Csirke-cirkusz S04 E03. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Láng, AJ és Vagánybá az első sorból nézik a fantasztikus Csirke-cirkusz előadását, ám mikor Zúzó véletlenül messzire katapultálja az artistákat, Láng és Vagánybá tollas barátaik megmentésére sietnek. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Chickens / Gus / Crusher), Nat Faxon (Chickens / Joe / Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Chickens / Roosty / Tangler Vines) (2018)
hu
kl. 03.30 +0200
Láng és a szuperverdák
Láng, a nindzsa S04 E04. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Feketeöv nindzsa mester éppen edzést tart Lángnak és AJ-nek, mikor Zúzó és Ficsor véletlenül egy jeges hegycsúcsra lövi ki magát. Láng és AJ újonnan megszerzett nindzsa képességeikkel a megmentésükre indulnak. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Blue Ninja / Yellow Ninja / Crusher), Nat Faxon (Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Blue Ninja / Green Ninja / Ninja Skunks) (2018)
hu
kl. 03.50 +0200
Láng és a szuperverdák
A szupernagy nyeremény S04 E05. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A tengelyvárosi vásárban Láng és AJ rádöbbennek, hogy nincs elég érméjük a Szupernagy nyeremény géphez. Hogy érméket szerezzenek, Láng 3 különböző munkát vállal el, melyek elvégzése során csúcsszuper járgányokká alakul at. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Enthusiastic Man / Blaze), Kevin Michael Richardson (Carnie Truck / Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Pizza Chicken / Fish), Dusan Brown (2018)
hu
kl. 04.10 +0200
Láng és a szuperverdák
Versenyautó Szupersztár S02 E17. Láng és AJ egy szuper új attrakciót próbálnak ki a vidámparkban. Mikor azonban Zúzó is megpróbál végigmenni rajta, lezuhan és nagy zűrt csinál.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Bronwyn Martens. Actors: Nolan North (Blaze), Caleel Harris (AJ), Keith Ferguson (Mail Carrier 2 / Pizza Man / Speedrick), Chase Elliott (Mark Setgo), Jimmie Johnson (Dash) (2016)
hu
kl. 05.15 +0200
A mancs őrjárat
Gustavo gitárjának megmentése / A jóga-kecskék megmentése S06 E07. Eltűnt Gustavo Goodway gitárja, és a kutyiknak még az esti tábortűz koncert előtt meg kell találniuk.Eltűnt Gustavo Goodway gitárja, és a kutyiknak még az esti tábortűz koncert előtt meg kell találniuk. // Yumi gazda új kecske-jóga órája nagy siker, ám kecskéi hirtelen eltűnnek! A Mancs őrjárat feladata megtalálni és visszavinni őket. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 05.35 +0200
A mancs őrjárat
A szundi megmentése / Tyúkica tojása S06 E08.Turbot-ék csapdába estek a dzsungelben. Próbálnák hívni a Mancs őrjáratot, de elveszett a telefonjuk. // Tyúkica tojt egy tojást, de az elszabadult és végiggurul a városon. A Mancs őrjáratnak el kell kapnia, mielőtt összetörne. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 06 +0200
Láng és a szuperverdák
Láng járőr S04 E14. Láng és AJ belépnek a rendőrség kötelékébe!Láng és AJ belépnek a rendőrség kötelékébe! Új rendőr barátuk, Anna járőr segítségével Láng szupergyors rendőrautóvá alakul, hogy segítő kezet (vagy kereket) nyújtson a bajba jutott verdáknak. Director: Bronwyn Dennison. Actors: Nolan North (Dispatch / Blaze), Kevin Michael Richardson (Traffic Truck 5 / Clive / Crusher), Nat Faxon (Traffic Truck 3 / Traffic Truck 2 / Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Cows / Chickens / Dog 4 / Dog 3 / Dog 2 / Dog 1 / Pierre) (2019)
hu
kl. 06.30 +0200
A mancs őrjárat
A nyulak megmentése / Kutyakiállítás S01 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Peter Cugno (Francois) (2013)
hu
kl. 06.45 +0200
Rubble és a brigád
A lombház építése / A csirkeetető építése S01 E26.Rose parkőr kedvenc fájára nem lehet felmászni, hacsak Rubble és a tata elő nem állnak egy megoldással. A csapat épít egy csirkeetetőt Zoé gazdának. Előbb azonban meg kell keresniük az eltűnt csirkéket. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 07.15 +0200
Dóra
Tres leches tortúra / A Hiszi-huszi-hú S01 E09. Most még több felfedezni való vár Dorával!Dóra, Csizi, és Benny átszelik az esőerdőt, hogy elvigyenek egy nagy és törékeny tres leches tortát Benny nagymamájának. Dóra és a Fiesta Trió egy fülsiketítő és furcsa zaj nyomába ered, amely miatt elhagyták a hangszereiket. Director: Donald Kim (2022)
hu
kl. 07.45 +0200
Baba cápa nagy műsora
Sósvízű Stúdió S02 E26. Felkérik Cápit és barátait, hogy lépjenek fel egy zenei fesztiválon, de nem tudják eldönteni, milyen műfajú dalt adjanak elő.Felkérik Cápit és barátait, hogy lépjenek fel egy zenei fesztiválon, de nem tudják eldönteni, milyen műfajú dalt adjanak elő. Director: Mike Nassar. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2024)
hu
kl. 07.55 +0200
Baba cápa nagy műsora
A Sanyi-hadművelet S02 E25. Cápika és William segít legjobb barátot keresni Süni Sanyinak.Cápika és William segít legjobb barátot keresni Süni Sanyinak. Director: Mike Carlo. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2022)
hu
kl. 08.10 +0200
Barbapapa és családja
Barba tévé / A múzeum S01 E23. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!A barba gyerekek a tévére tapadnak. Barbapapáék ráveszik őket, hogy csináljanak saját műsort. // A Barba család elmegy a biológia múzeumba. Megnézik a Föld teremtését, az ősóceánt és a dinoszaurszokat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 08.40 +0200
Barbapapa és családja
Barbicur nem tud nemet mondani S01 E24. Barbicur segíteni akar, de Barbügyes és Barbabell kihasználják a jóságát.Barbicur segíteni akar, de Barbügyes és Barbabell kihasználják a jóságát. // Barbicur tudja utánozni Barbapapát, amit arra használ, hogy másokra hárítsa a saját kötelességét. Actors: Bruno Magne (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.10 +0200
Barbapapa és családja
Barbizom nincs jól / Türelem, Barbizom... S01 E25. Egy baleset után Barbizom nem tud átváltozni. Az egész család segít neki. // Barbizom nem tud sokáig egy valamire koncentrálni.Egy baleset után Barbizom nem tud átváltozni. Az egész család segít neki. // Barbizom nem tud sokáig egy valamire koncentrálni. Barbalala segít neki, de kérdés, sikerül-e. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.40 +0200
Pöttöm Séf Show
Almás pite / Guacamole S01 E06. Pöttöm Séf almás pitét süt a nagy megmérettetésre, de egy baleset után gyorsan új süteménnyel kell előállnia.Pöttöm Séf almás pitét süt a nagy megmérettetésre, de egy baleset után gyorsan új süteménnyel kell előállnia. // Pöttöm Séf guacamole-t készít, és rájön, milyen fontos a megosztás, ha Olly segítene egy új konyhai eszközzel. Director: Rachel Larsen. Actors: Odessa A’zion (Olly), Joshua Dela Cruz (Josh), Josh Gad (Josh Gad), Matt Hutchinson (Tiny Chef), RuPaul (Announcer) (2022)
hu
kl. 10.08 +0200
Peppa malac
Tavasz S04 E07. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Mummy Pig) (2010)
hu
kl. 10.13 +0200
Peppa malac
Nyúl asszony helikoptere S04 E08. Nyúl kisasszony elviszi Peppát és családját a mentőhelikopterre.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.18 +0200
Peppa malac
Alexander baba S04 E09. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.20 +0200
Peppa malac
A világítótorony S04 E10. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.34 +0200
Peppa malac
Nyúl asszony beteg S04 E11. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Strýček prase / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Táta Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.39 +0200
Peppa malac
A titkos klub S04 E14. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Oliver May (George Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig) (2010)
hu
kl. 10.43 +0200
Peppa malac
Zsémbes nyuszó hajó műhelye S04 E15. Nagypapinak segítségre van szüksége, amikor a csónakja elsüllyed, ezért Nagypapi kutya mindannyiukat felviszi Nyúltata csónakházába, hogy a csónakot meg lehessen javítani.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.45 +0200
Peppa malac
A zene-bona S04 E16. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (Rebecca Rabbit), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.50 +0200
Baba cápa nagy műsora
Az előadás nem folyik el / Cápika nyomozó S01 E07. A vagány Cápika sokat tanul az életről a szüleitől, Cápanyutól és a Cápaputól. A tanultakat egyből próbára is teszi az otthonában - az óceán mélyén!Aranyka rosszkedvű, ezért Cápika és barátai elhatározzák, hogy előadnak egy musicalt, amelyben sztárként ragyoghat. // Cápnagyi tortája eltűnik a sütiverseny előtt. Az ügy Cápika nyomozóért és William Watsonért kiált! Director: Mike Carlo. Actors: Kimiko Glenn (Baby Shark), Luke Youngblood (William), Natasha Rothwell (Mommy Shark), Georgie Kidder (Hank) (2021)
hu
kl. 11.20 +0200
Rubble és a brigád
A lombház építése / A csirkeetető építése S01 E26.Rose parkőr kedvenc fájára nem lehet felmászni, hacsak Rubble és a tata elő nem állnak egy megoldással. A csapat épít egy csirkeetetőt Zoé gazdának. Előbb azonban meg kell keresniük az eltűnt csirkéket. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 11.50 +0200
Rubble és a brigád
Egy híd építése S01 E01. Rubble és családja, akik mind az építőiparban dolgoznak Szerel-szorosba költöznek, ahol boldogan éldegélnek, játszadoznak és megépítenek mindent, amire a közösségnek szüksége van.Rubble és családja felkészülnek egy híd megépítésére, de kiderül, hogy a gonosz Szélvész mesternek más elképzelése van. Végül Rubble és a brigád megment mindenkit és új, biztonságos hidat épít Szerel-szoros lakóinak. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2023)
hu
kl. 12.20 +0200
Szarvas osztag
Gravitációs galiba / A pattogó káosz S01 E16. Ricardo megkaparintja Kvarc professzor antigravitációs fegyverét, és ezzel óriási galibát okoz. // Süti pattogós labdája veszélybe sodorja a Télünnepet!A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2021)
hu
kl. 12.50 +0200
A mancs őrjárat
Alexőrség S01 E15. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Juan Chioran (Raimundo), Devan Cohen (Rubble), Deann DeGruijter (Mayor Goodway), Christian Distefano (Alex) (2013)
hu
kl. 13.10 +0200
A mancs őrjárat
A kifutó cicák megmentése / Mini Marshall megmentése S04 E14. A Macskatasztrófák elrepülnek egy sampontól. // Marshall azt álmodja, hogy összemegy.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Keith Chapman. Actors: Solomon Brown (Ryder), Max Calinescu (Chase), Devan Cohen (Rubble), Samuel Faraci (Rocky), Kallan Holley (Skye) (2017)
hu
kl. 13.35 +0200
A mancs őrjárat
A cicák és a gyerekek megmentése / Az üvegház megmentése S08 E22. Humdinger úr egy új barátja gyerekeire vigyáz, ami persze rosszul sül el és végül a kutyiknak kell megmenteni őket.Humdinger úr egy új barátja gyerekeire vigyáz, ami persze rosszul sül el és végül a kutyiknak kell megmenteni őket. // Goodway és Humdinger polgármesterek egy üvegházban rekednek és meg kell menteni őket egy egzotikus növénytől. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Johnathan Michael-Sturgess (Eddie), Justin Paul Kelly (Chase) (2022)
hu
kl. 14.05 +0200
Rubble és a brigád
A popcornozó építése / A csúszós hab eltakarítása S01 E08.Mikor az új popcornozó masinája ontani kezdi magából a kukoricát, Rubble és a brigád takarító üzemmódba vált. Egy baleset következtében hab lepi el a várost. Vajon a blökik el tudják takarítani Greatway polgármester nagy ugrása előtt? Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 14.35 +0200
Rubble és a brigád
Az autósmozi építése / A szivárványkincs S01 E09.Mix és Motor kedvenc tévésztárjának új filmjét bemutatják a városban. Ha a blökik addig fel tudnak húzni egy mozit. Gravel tata egy kincsről mesél a blökiknek. Kiderül, hogy a megtalálásához egy kis építkezésre is szükség van. Director: Charles E. Bastien. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Alessandro Pugiotto (Charger), Jonathan Tan (Cafe Carl), Cory Doran (Mr. McTurtle), Leslie Adlam (Starosta Greatway) (2022)
hu
kl. 15 +0200
Paddington kalandjai
Paddington rádiójátéka / Paddington lakája S02 E22. Mr. Curry's és Paddington kedvenc rádióműsorát törölték. Vajon honnan fogják így megtudni a végét?Mr. Curry's és Paddington kedvenc rádióműsorát törölték. Vajon honnan fogják így megtudni a végét? // Úgy alakul, hogy Mr. Curry Paddington inasa lesz egy napra, de jobban megy neki a parancsolgatás, mint azok teljesítése. Director: Chris Drew. Actors: Divi Mittal, Guz Khan, David Schofield (Mr. Gruber), Angeli Wall (Judy), Bobby Beynon (Jonathan) (2022)
hu
kl. 15.25 +0200
Barbapapa és családja
A fukszia színű világ / Nulla hulladék S01 E15. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Az ikrek és szigorú apjuk vendégségbe jönnek, a barba gyerekek pedig vidám kincsvadászattal szórakoztatják őket. // A barba család kempingezni készül... a kertben. Ám a természetben tölteni az éjjelt nehezebb, mint hitték. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 15.55 +0200
Barbapapa és családja
Csuklizmus / Csendet kérek S01 E16. Barbaszőr nem tud festeni a csuklás miatt, de amikor lemondana a művészetről, új irányzatot fedez fel.Barbaszőr nem tud festeni a csuklás miatt, de amikor lemondana a művészetről, új irányzatot fedez fel. // Barbanett irodalom versenyen vesz részt, de a testvérei zavarják az alkotásban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 16.20 +0200
Barbapapa és családja
Hova lett a torta? / Az óriás tyúk S01 E17. Barbizom, mint titkos rendőr nyomoz, hogy leplezze a sütemény tolvajt. // Barbalala azt állítja, óriás tyúk les áldozatra a ház körül.Barbizom, mint titkos rendőr nyomoz, hogy leplezze a sütemény tolvajt. // Barbalala azt állítja, óriás tyúk les áldozatra a ház körül. A Barba gyerekek őrséget szerveznek. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2019)
hu
kl. 16.50 +0200
A mancs őrjárat
A papayák megmentése / A silótető megmentése S05 E10. Al gazda véletlenül lelöki silójának a tetejét és segítségre van szüksége a kukorica megmentésében.Carlos és Tracker papaya levet facsarnak a Mancs őrjárattal, mikor megtudják, hogy Goodway polgármester és Tyúkica bajba kerültek. // Al gazda véletlenül lelöki silójának a tetejét és segítségre van szüksége a kukorica megmentéseben. Director: Charles E. Bastien. Actors: Solomon Brown (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Samuel Faraci (Rocky), Kallan Holley (Skye), Caroline Johnson (Skye) (2018)
hu
kl. 17.20 +0200
Rubble és a brigád
Egy híd építése S01 E01. Rubble és családja, akik mind az építőiparban dolgoznak Szerel-szorosba költöznek, ahol boldogan éldegélnek, játszadoznak és megépítenek mindent, amire a közösségnek szüksége van.Rubble és családja felkészülnek egy híd megépítésére, de kiderül, hogy a gonosz Szélvész mesternek más elképzelése van. Végül Rubble és a brigád megment mindenkit és új, biztonságos hidat épít Szerel-szoros lakóinak. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2023)
hu
kl. 17.45 +0200
Dóra
Tres leches tortúra / A Hiszi-huszi-hú S01 E09. Most még több felfedezni való vár Dorával!Dóra, Csizi, és Benny átszelik az esőerdőt, hogy elvigyenek egy nagy és törékeny tres leches tortát Benny nagymamájának. Dóra és a Fiesta Trió egy fülsiketítő és furcsa zaj nyomába ered, amely miatt elhagyták a hangszereiket. Director: Donald Kim (2022)
hu
kl. 18.15 +0200
Láng és a szuperverdák
A kívánságkerék S02 E20. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Sylvain Blais. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Jimmie Johnson (Dash), Kasey Kahne (Fender) (2016)
hu
kl. 18.45 +0200
Barbapapa és családja
Kincskeresés / Éljen a természet S01 E14. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Director: Mike Carlo. Actors: Tilo Schmitz (Erzähler), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo), Sarah Tkotsch (Barbabella) (2019)
hu
kl. 19.10 +0200
Barbapapa és családja
A fukszia színű világ / Nulla hulladék S01 E15. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Az ikrek és szigorú apjuk vendégségbe jönnek, a barba gyerekek pedig vidám kincsvadászattal szórakoztatják őket. // A barba család kempingezni készül... a kertben. Ám a természetben tölteni az éjjelt nehezebb, mint hitték. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 19.40 +0200
Szarvas osztag
Gravitációs galiba / A pattogó káosz S01 E16. Ricardo megkaparintja Kvarc professzor antigravitációs fegyverét, és ezzel óriási galibát okoz. // Süti pattogós labdája veszélybe sodorja a Télünnepet!A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2021)
hu
kl. 20.10 +0200
Paddington kalandjai
Paddington állatpanziója / Paddington golfozik S02 E24. Paddington megnyitja Windsor Gardens első állatpanzióját, amikor Lucky kutya nála alszik.Paddington megnyitja Windsor Gardens első állatpanzióját, amikor Lucky kutya nála alszik. // Baaz felállított egy minigolf pályát a parkban, ami, mint ahogy mondja, verhetetlen. Vajon Paddington megtanulja hogyan kell a golfütőt tartani? Director: Chris Drew. Actors: Sheena Bhattessa (Zakira), Monica Lopera (Sofia), Cam'ron Joseph (Mateo), Guz Khan, Divi Mittal (2021)
hu
kl. 20.30 +0200
A mancs őrjárat
Kutyák a jégen / A kutyák és a hószörny S01 E06. A kutyik furcsa lábnyomokat találnak a hegyen. Egy hószörnyre gyanakszanak. Mikor a "szörny" nyomára bukkannak, vicces meglepetés éri őket.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Drew Davis (Marshall), Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex) (2013)
hu
kl. 21 +0200
A mancs őrjárat
A cirkusz megmentése / Kutyakukurikú S01 E07. Ellie a kiselefánt megszökik a vonatról. A Mancs őrjárat a nyomában van, de közben a mamája is keresi. Így már két elefánt mászkál szabadon.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Alex Thorne (Zuma) (2013)
hu
kl. 21.25 +0200
Barbapapa és családja
A Barbamarslakók S01 E02. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 21.45 +0200
Barbapapa és családja
A leggyengédebb kötelék / Narancssárga uralom S01 E05. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Miközben a szüleik alkotnak, Barbizom és Barbügyes a világ legnagyobb muffinjával akarnak bekerülni a rekordok könyvébe. // A barbacsalád a játszótérre megy, de Barbanett mindenbe beleszól, amit a testvérei játszanak. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 22.10 +0200
Peppa malac
A vonatozás S03 E18. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), Morwenna Banks (Madame Gazelle), John Sparkes (Mr Rabbit), Oliver May (George), Richard Ridings (Daddy Pig) (2009)
hu
kl. 22.14 +0200
Peppa malac
A vonatozás S03 E18. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), Morwenna Banks (Madame Gazelle), John Sparkes (Mr Rabbit), Oliver May (George), Richard Ridings (Daddy Pig) (2009)
hu
kl. 22.15 +0200
Peppa malac
A tehetség nap S03 E20. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.19 +0200
Peppa malac
A tehetség nap S03 E20. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.20 +0200
Peppa malac
Utazás a Holdra S03 E21. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George) (2009)
hu
kl. 22.24 +0200
Peppa malac
Utazás a Holdra S03 E21. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George) (2009)
hu
kl. 22.25 +0200
Peppa malac
Nagypapa a játszótéren S03 E22. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit / Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mommy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.40 +0200
A mancs őrjárat
A dinnye-fesztivál megmentése / Egy tehén megmentése S06 E03. Humdinger polgármester nyerni akar az óriás dinnye versenyen, de terve füstbe megy, mikor a "dinnyéje" elugrál káoszt teremtve az útja során.Humdinger polgármester nyerni akar az óriás dinnye versenyen, de terve füstbe megy, mikor a "dinnyéje" elugrál káoszt teremtve az útja során. // Al gazda teherkocsija elakad egy romos hídon. A kutyik feladata, biztonságban lejuttatni róla. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu