Nick Jr.

Nick Jr.

A Nick Jr. gyerekműsorokat sugárzó amerikai tévécsatorna. Magyarországon az európai változatát közvetítik, Németországból.

Germany

Programguide - lørdag, 18. mai 2024

kl. 00 +0200
Szarvas osztag
A nagy bogárvadászat / Szarvaslabda S02 E12. Lady Puffancsot apró bogarak zaklatják. Müty úr pedig készít egy megabogarat, amit a szarvasosztagnak kell megállítani.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.25 +0200
Szarvas osztag
Vége a játéknak / Örök fiatalság S02 E13. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Kai kitalál egy virtuális valóságban játszódó kiképzést, de Stu és Safia belépnek a játékba és meg akarják nyerni. A Szarvasosztag segíteni próbál a városlakókon, akiknek kiütéseik lesznek Müty úr új arckrémének köszönhetően. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.55 +0200
Szarvas osztag
Apró hősök / Nagy arc az űrben S02 E14. Az erdő kisállatai olyanok akarnak lenni, mint hőseik, a Szarvasosztag tagjai. De Müty úr beavatkozik, és a dolgok félresikerülnek.Az erdő kisállatai olyanok akarnak lenni, mint hőseik, a Szarvasosztag tagjai. De Müty úr beavatkozik, és a dolgok félresikerülnek. Müty úr a Holdra akarja kivetíteni arcképét, ami félresikerül. A Szarvasosztag akcióba lép az űrben. Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 01.15 +0200
A mancs őrjárat
Charger látogatása / A csillogó járgány megmentése S09 E26.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Ron Pardo (Cap'n Turbot), Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Solomon Brown (Ryder), Samuel Faraci (Rocky) (2023)
hu
kl. 01.40 +0200
A mancs őrjárat
A vizisíelők megmentése / A polgármester segédje S10 E01. Turbot kapitány és Hurrikán Harrigan az Eddie és Emmy által véletlenül elcsent Flounder-höz kötve vizisíelnek.Turbot kapitány és Hurrikán Harrigan az Eddie és Emmy által véletlenül elcsent Flounder-höz kötve vizisíelnek. Merész Danny X Humdinger úr segédje lesz és épít egy vidámparkot. A polgármester azonban tönkre akarja tenni az új helyet. Director: Charles E. Bastien. Actors: Temapare Hodson (Hurricane Harrigan), Jackson Reid (Rocky), Berkley Silverman (Everest) (2023)
hu
kl. 02 +0200
A mancs őrjárat
A repülő csirke megmentése / A lajhár megmentése S10 E02.Tyúkica véletlenül felszáll egy játékrepülővel, és a Mancs őrjáratnak kell megmenteni őt. Humdinger úr majomnak néz egy lajhárt, és mikor a Mancs őrjárat a lajhár megmentésére indul, meg akarja előzni őket, nehogy kiderüljön a tévedése. Director: Charles E. Bastien. Actors: Jackson Reid (Rocky) (2023)
hu
kl. 02.05 +0200
A mancs őrjárat
A repülő csirke megmentése / A lajhár megmentése S10 E02.Tyúkica véletlenül felszáll egy játékrepülővel, és a Mancs őrjáratnak kell megmenteni őt. Humdinger úr majomnak néz egy lajhárt, és mikor a Mancs őrjárat a lajhár megmentésére indul, meg akarja előzni őket, nehogy kiderüljön a tévedése. Director: Charles E. Bastien. Actors: Jackson Reid (Rocky) (2023)
hu
kl. 02.25 +0200
Láng és a szuperverdák
Szupergumik S04 E11. Mikor Láng defektet kap egy versenyen, azt hiszi, kiesett, ám szerencsére Gabby szupergumikkal látja el őt. A spéci gumik bármivé át tudnak alakulni, ami segíthet Lángnak célba érni.Mikor Láng defektet kap egy versenyen, azt hiszi, kiesett, ám szerencsére Gabby szupergumikkal látja el őt. A spéci gumik bármivé át tudnak alakulni, ami segíthet Lángnak célba érni. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Kissing Tires / Robot Baker / Blasting Bird) (2018)
hu
kl. 02.45 +0200
Láng és a szuperverdák
Havas buli S04 E12. Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat.Tengelyvárosban leesett a hó és a szuperverdák sorba állnak a mennyei lélekmelegítő italért, a forró csokiért. Ám Zúzó megpróbálja megkaparintani az összes forró csokit, és Láng a nyomába ered, hogy visszaszerezze. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Snow Sharks) (2018)
hu
kl. 03.05 +0200
Láng és a szuperverdák
A megmentő építőbrigád S04 E13. Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat.Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Customer 1 / Blaze), Kevin Michael Richardson (Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns / Bears), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 03.30 +0200
Láng és a szuperverdák
Láng járőr S04 E14. Láng és AJ belépnek a rendőrség kötelékébe!Láng és AJ belépnek a rendőrség kötelékébe! Új rendőr barátuk, Anna járőr segítségével Láng szupergyors rendőrautóvá alakul, hogy segítő kezet (vagy kereket) nyújtson a bajba jutott verdáknak. Director: Bronwyn Dennison. Actors: Nolan North (Dispatch / Blaze), Kevin Michael Richardson (Traffic Truck 5 / Clive / Crusher), Nat Faxon (Traffic Truck 3 / Traffic Truck 2 / Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Cows / Chickens / Dog 4 / Dog 3 / Dog 2 / Dog 1 / Pierre) (2019)
hu
kl. 03.50 +0200
Láng és a szuperverdák
A repülő oroszlán S04 E15. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Láng és AJ izgatottan játszanak új barátjukkal, Ordítóval, a repülő oroszlánnal, ám mikor Ordító elveszíti mágikus Napkövét, szoborrá változik. Láng és AJ elindulnak, hogy megkeressék a Napkövet és Ordító visszanyerje varázserejét. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Frog / Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns), Scott Krippayne (Singer) (2019)
hu
kl. 04.10 +0200
Láng és a szuperverdák
A százmérföldes verseny S03 E01. Láng Sebességfalvára megy, hogy új versenyautó barátaival elinduljon az eddigi lehosszabb versenyen: A százmérföldes versenyen.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Robo Spider) (2016)
hu
kl. 05.15 +0200
A mancs őrjárat
A lufi-kutyik megmentése / A póklesők megmentése S06 E16. A Turbot unokatesók egy ritka pókot próbálnak meglesni, de beleragadnak a hálójába. A Mancs őrjárat a segítségükre siet!Óriás-lufik szállnak el a felvonuláson és a kutyiknak kell megmenteniük a kutyi-lufikat és Humdinger polgármestert! // A Turbot unokatesók egy ritka pókot próbálnak meglesni, de beleragadnak a hálójába. A Mancs őrjárat a segítségukre siet! Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Drew Davis (Marshall) (2019)
hu
kl. 05.35 +0200
A mancs őrjárat
A mackók megmentése / A farm megmentése S06 E17.A város tele van alvó mackókkal! A Mancs őrjáratnak csendben vissza kell őket vinnie a barlangjukba! // Al gazdáék elutaznak és Goodway asszony a Mancs őrjárat segítségét kéri az elkószált állatok befogására és a kialakult káosz megfékezésére. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Solomon Brown (Ryder), Lukas Engel (Marshall), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble) (2019)
hu
kl. 06 +0200
Láng és a szuperverdák
Nindzsa-leves S04 E16. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Nem Feketeöv az egyetlen nindzsamester a családban: Nindzsa nagyi is elképesztően mozog! Ám mikor megfázik, Láng, AJ és Feketeöv útra kelnek, hogy elkészítsék neki a leghatékonyabb gyógyírt, a Nindzsa-levest. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Ninja Truck 1 / Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Nina Truck 3 / Dirt Dragon / Frogs / Bighorns / Skunk Guards), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 06.25 +0200
A mancs őrjárat
A Tehenek Megmentése / Alexőrség S01 E15. Alex szeretne a Mancs őrjárat tagja lenni. Megengedik neki, hogy csatlakozzon egy mentéshez, de csak megnehezíti a dolgukat.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Christian Distefano (Alex), Juan Chioran (Raimundo), Ítalo Luiz (Ryder), Gabriela Milani (Skye), Devan Cohen (Rubble) (2013)
hu
kl. 06.55 +0200
Rubble és a brigád
A biciklisbolt építése / A szuperkád építése S01 E02.Rubble és a blökik a kerékpáros napra egy biciklisboltot építenek. Hacsak Szélvész mester meg nem előzi őket. Motor nem akar lefürdeni a családi fotózás előtt, ezért a többiek építenek valamit, amivel rá tudják őt venni a pancsizásra. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2023)
hu
kl. 07.25 +0200
Dóra
A színevesztett szivárvány / Csizi gumilabdája S01 E02. Az ikrek alig várják, hogy először lássanak szivárványt, erre hiányoznak a színei. Dóra nekivág, hogy újra legyen rajta blue, red and yellow.Az ikrek alig várják, hogy először lássanak szivárványt, erre hiányoznak a színei. Dóra nekivág, hogy újra legyen rajta blue, red and yellow. Csizi befőttesgumi-labdája beesik a Szomszéd-erdőbe, és vissza kell kérnie Százlábú Cynthiától. Director: Donald Kim (2024)
hu
kl. 07.50 +0200
Baba cápa nagy műsora
A kabalanyaklánc / Vigo meglepetése S02 E08. Merüljünk el Cápika, a családja és a barátai tengernyi csacska kalandjában!Cápi nehezen válik meg a kabalanyaklánctól, amikor ideje továbbadni a következő halcsinak. // Szupercápa és Hínárhős észreveszi hogy Vigo ügyeket intéz a városban. Meggyőződésük, hogy aljas tervet sző. Director: Mike Nassar. Actors: Debra Wilson (Babička žralok), Eric Edelstein (Táta žralok), Kimiko Glenn (Žralůček), Luke Youngblood (William), Natasha Rothwell (Maminka žralok) (2022)
hu
kl. 08.20 +0200
Barbapapa és családja
Borisz / Szabadnak születni S01 E03. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!A barbagyerekek egy eltévedt elefánt bébit találnak, és titokban gondozzák. De mit szólnak hozzá a szüleik? // Borisz, az elefánt, rendetlenséget csinál. Barbapapa hazaviszi Afrikába, de segít neki alkalmazkodni a környezetéhez. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 08.50 +0200
Barbapapa és családja
Magtól kenyérig / Gödörből gödörbe S01 E04. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbapapa meg akarja tanítani a gyerekeket kenyeret sütni, de nem úgy alakul a dolog, ahogy tervezte...// A barbabébik avokádó fát ültetnek, de a termésre éveket kéne várni. Barbügyesnek van ötlete a gyors szüretre, de... abból baj lesz. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.15 +0200
Barbapapa és családja
A leggyengédebb kötelék / Narancssárga uralom S01 E05. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Miközben a szüleik alkotnak, Barbizom és Barbügyes a világ legnagyobb muffinjával akarnak bekerülni a rekordok könyvébe. // A barbacsalád a játszótérre megy, de Barbanett mindenbe beleszól, amit a testvérei játszanak. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.45 +0200
Pöttöm Séf Show
Sajtos tészta / Krumplifőzelék S01 E08. Pöttöm Séf pöttöm főzőműsorát vezeti, a legjobb barátaival, Ollyval, Rubyval és Henryvel ízletes ételeket és lenyűgöző kalandokat főznek ki.Pöttöm Séf pöttöm főzőműsorát vezeti, a legjobb barátaival, Ollyval, Rubyval és Henryvel ízletes ételeket és lenyűgöző kalandokat főznek ki. Örül, ha megoszthatja alkotásait velük, és minden ételbe beleadja szeretetét Director: Rachel Larsen. Actors: Odessa A’zion (Olly), Malia A. Dawkins (Self), Joshua Dela Cruz (Josh), Matt Hutchinson (Tiny Chef), RuPaul (Announcer) (2022)
hu
kl. 10.15 +0200
Peppa malac
Edmond elefánt szülinapja S04 E25. Peppa és barátai elmennek segíteni Edmond elefánt születésnapi bulijára, de a kisgyerekekre nehezebb vigyázni, mint várták.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (George), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.19 +0200
Peppa malac
A világ legnagyobb pocsolyája S04 E26. Peppa és Zsoli egy reggel arra ébrednek, hogy az eső áradást okozott, és a házuk egy sivatagi sziget!Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Uncle Pig / Mr Potato / Mr Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.24 +0200
Peppa malac
Burgonya város S05 E01. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Mr. Potato / Mr. Fox / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (Rebecca Rabbit / George), Lily Snowden-Fine (2011)
hu
kl. 10.25 +0200
Peppa malac
Az új ház S05 E02. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.40 +0200
Peppa malac
Kosárlabda S05 E03. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.44 +0200
Peppa malac
A játéklovacska S05 E04. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Alice May (George Pigg), Oliver May (George Pig), Richard Ridings (Táta Pig), Harley Bird (2011)
hu
kl. 10.49 +0200
Peppa malac
A rosszcsont teknős S05 E05. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Táta Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Harley Bird (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.53 +0200
Peppa malac
Róka úr boltja S05 E06. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.55 +0200
Baba cápa nagy műsora
Hínárhős / Mini, a medveállatka S01 E09. A vagány Cápika sokat tanul az életről a szüleitől, Cápanyutól és a Cápaputól. A tanultakat egyből próbára is teszi az otthonában - az óceán mélyén!Szupercápa és Hínárhős, azaz Cápika és William harcba száll a játszóterezésért. Kiderül, hogy Hínárhős nem csupán mellékszereplő. // Cápika örökbe fogad egy aprócska házi kedvencet. Vajon képes felelősséget vállalni érte? Director: Mike Carlo. Actors: Kimiko Glenn (Baby Shark), Luke Youngblood (Baby Red Rish / William), Natasha Rothwell (Mommy Shark), Georgie Kidder (Baby Puffer Fish / Hank), Jeff Bennett (Baby Octopus / Mighty Mackerel) (2020)
hu
kl. 11.25 +0200
Rubble és a brigád
A játszótér építése / A tető megjavítása S01 E04.Miután Szélvész mester veszélyes játszóteret épít, Rubble és a brigád lebontják és a régi anyagokból újat építenek. A Fincsili Fesztivál veszélybe kerül, mert a Városháza teteje elkezd beomlani. Szerencsére a blökik meg tudjak javítani. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 11.55 +0200
Rubble és a brigád
Az autómosó megépítése / Nagypapák napja S01 E05.Greatway polgármester sáros motorját meg kell tisztítani a nagy verseny előtt. Wheeler és a blökik akcióba lépnek. A család Gravel tatát ünnepli Nagypapák napján. De egy váratlan munka közbeszól, és kénytelenek változtatni a terveiken. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 12.20 +0200
Szarvas osztag
Zsugorsugár / A zajos tobozok S01 E18. Müty úr összezsugorítja a Nagyerdő fáit. A szarvasok csak kicsiben tudják legyőzni őt! // Lola tobozmeghajtást szerel a Nyúlrakétába, de a tobozok zaja mindenkit zavar.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy) (2019)
hu
kl. 12.50 +0200
A mancs őrjárat
Áramkimaradás S01 E16. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Deann DeGruijter (Mayor Goodway), Christian Distefano (Alex), Katherine Forrester (Katie) (2013)
hu
kl. 13.10 +0200
A mancs őrjárat
A meteor megmentése / A polgármester megmentése S04 E17. Everest és Turboték egy barlangban rekednek. // Goodway polgármester eltűnik és Humdinger felfordulást okoz Kalandöbölben.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Max Calinescu (Chase), Samuel Faraci (Rocky), Jaxon Mercey (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex) (2017)
hu
kl. 13.40 +0200
A mancs őrjárat
A magányos rozmár megmentése / A humimacik megmentése S08 E24.Wally, a rozmár az egész várost átkutatja Turbot kapitány után és közben hatalmas felfordulást csinál. Mindenki imádja Helga Humdinger humimaci cukorkáit. Humdinger urat ez olyan féltékennyé teszi, hogy mindet ellopja. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall) (2021)
hu
kl. 14.05 +0200
Rubble és a brigád
A brigád felújít egy otthont / A világítótorony építése S01 E12. A kutyiknak óriási örömet okoz, mikor kedvenc tévés ezermesterük, Kalapács Hank meglátogatja őket.A kutyiknak óriási örömet okoz, mikor kedvenc tévés ezermesterük, Kalapács Hank meglátogatja őket. / Turbot kapitány nagy meglepetést hoz Greatway asszonynak. De a sűrű köd miatt a kutyiknak gyorsan építeniük kell egy világítotornyot. Director: Dianna Basso. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Liam McKenna (Wheeler), Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia (Mix), Alberta Bolan (Motor) (2023)
hu
kl. 14.35 +0200
Rubble és a brigád
A dinómúzeum építése / A kerekesszékes rámpa építése S01 E13. Miután dinócsontokra bukkannak, a kutyik építenek egy dinómúzeumot. / Omarnak, a postásnak eltörik a lába.Miután dinócsontokra bukkannak, a kutyik építenek egy dinómúzeumot. / Omarnak, a postásnak eltörik a lába. A kutyik városzerte rámpákat építenek, hogy továbbra is el tudja látni a munkáját. Director: Dianna Basso. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Liam McKenna (Wheeler), Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia (Mix), Alberta Bolan (Motor) (2023)
hu
kl. 15 +0200
Paddington kalandjai
Paddington állatpanziója / Paddington golfozik S02 E24. Paddington megnyitja Windsor Gardens első állatpanzióját, amikor Lucky kutya nála alszik.Paddington megnyitja Windsor Gardens első állatpanzióját, amikor Lucky kutya nála alszik. // Baaz felállított egy minigolf pályát a parkban, ami, mint ahogy mondja, verhetetlen. Vajon Paddington megtanulja hogyan kell a golfütőt tartani? Director: Chris Drew. Actors: Sheena Bhattessa (Zakira), Monica Lopera (Sofia), Cam'ron Joseph (Mateo), Guz Khan, Divi Mittal (2021)
hu
kl. 15.25 +0200
Barbapapa és családja
Barbügyes titka / A legklasszabb szuper S01 E22. Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik.Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik. // Barbapapa takarékoskodik az energiával, ám Barbabelle egy energiapazarló rendszeren dolgozik titokban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 15.55 +0200
Barbapapa és családja
Barba tévé / A múzeum S01 E23. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!A barba gyerekek a tévére tapadnak. Barbapapáék ráveszik őket, hogy csináljanak saját műsort. // A Barba család elmegy a biológia múzeumba. Megnézik a Föld teremtését, az ősóceánt és a dinoszaurszokat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 16.20 +0200
Barbapapa és családja
Barbicur nem tud nemet mondani S01 E24. Barbicur segíteni akar, de Barbügyes és Barbabell kihasználják a jóságát.Barbicur segíteni akar, de Barbügyes és Barbabell kihasználják a jóságát. // Barbicur tudja utánozni Barbapapát, amit arra használ, hogy másokra hárítsa a saját kötelességét. Actors: Bruno Magne (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 16.50 +0200
A mancs őrjárat
Rocky megmenti önmagát/A vezető nélküli motorosszán rejtélye S05 E15.Merész Danny távirányítója véletlenül átveszi az irányítást Everest motoros szánja és Kalandöböl minden járműve fölött. // Rocky-nak saját magát kell megmentenie egy szemétszigetről, amit Humdinger polgármester hordott össze. Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Samuel Faraci (Rocky), Solomon Brown (Ryder) (2018)
hu
kl. 17.20 +0200
Rubble és a brigád
A fagyizó építése / A rejtélyes hang S01 E03.Az erős szél akadályozza egy fagyizó megépítését, de Rubble, Mix, Wheeler és Charger nem adja fel egykönnyen. Rejtélyes hang hallatszik a Városházán. Greatway polgármester Rubble-től és Charger-től kér segítséget a megtalálásaban. Director: Dianna Basso. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2022)
hu
kl. 17.45 +0200
Dóra
A színevesztett szivárvány / Csizi gumilabdája S01 E02. Az ikrek alig várják, hogy először lássanak szivárványt, erre hiányoznak a színei. Dóra nekivág, hogy újra legyen rajta blue, red and yellow.Az ikrek alig várják, hogy először lássanak szivárványt, erre hiányoznak a színei. Dóra nekivág, hogy újra legyen rajta blue, red and yellow. Csizi befőttesgumi-labdája beesik a Szomszéd-erdőbe, és vissza kell kérnie Százlábú Cynthiától. Director: Donald Kim (2024)
hu
kl. 18.15 +0200
Láng és a szuperverdák
A jeges derbi S03 E02. Láng és barátai Sebességfalvára mennek, ahol versenyautókká változnak egy téli versenyre, a Jeges derbire.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns / Polar Bear), Chase Elliott (Mark Setgo) (2016)
hu
kl. 18.45 +0200
Barbapapa és családja
A mamánknak / Barbakarambol S01 E18. A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni.A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni. // Egy háromemeletes távcsőből lesz az óriási csokor az udvar közepén. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 19.10 +0200
Barbapapa és családja
Mese mesélés / Barbapapáék világa S01 E20. Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek.Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek. A gyerekek két csapatra oszolva küzdenek egy szigetért. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
kl. 19.40 +0200
Szarvas osztag
Zsugorsugár / A zajos tobozok S01 E18. Müty úr összezsugorítja a Nagyerdő fáit. A szarvasok csak kicsiben tudják legyőzni őt! // Lola tobozmeghajtást szerel a Nyúlrakétába, de a tobozok zaja mindenkit zavar.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy) (2019)
hu
kl. 20.10 +0200
Paddington kalandjai
Paddington szülinapi meglepetése, 1. és 2. rész S02 E27. Brownék elviszik Paddingtont Londonba a születésnapjára, de útközben elveszítik őt!Brownék elviszik Paddingtont Londonba a születésnapjára, de útközben elveszítik őt! // Paddington a londoni Towerben köt ki, ahol közeli kapcsolatba kerül a koronaékszerekkel, egy Beefeaterrel, a Toweri testőrségből és egy királyi párral! Director: Chris Drew. Actors: Angeli Wall, Divi Mittal, Guz Khan, Sheena Bhattessa, Ben Whishaw (2021)
hu
kl. 20.30 +0200
A mancs őrjárat
Rubble Felbukkanása / A Rozmár Megmentése S01 E12.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Owen Mason (Ryder) (2014)
hu
kl. 21 +0200
A mancs őrjárat
A nyulak megmentése / Kutyakiállítás S01 E13.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Peter Cugno (Francois) (2013)
hu
kl. 21.25 +0200
Barbapapa és családja
Szabadnak születni S01 E03. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 21.45 +0200
Barbapapa és családja
A nyeremény / Csodálatos mániák S01 E08. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!A barbagyerekek nyernek egy közös laptopot, amit sorban elcsennek egymástól. // Barbicur szeretne minden képet megszerezni a gyűjtőalbumába, de az utolsót nem sikerül. Öszeesküvésre gyanakszik. Actors: Ricet Barrier, Ulises Otero, Allen Swift, Holewinski Julia, Leen Jongewaard (2020)
hu
kl. 22.14 +0200
Peppa malac
Freddy róka S04 E01. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (Rebecca Rabbit) (2010)
hu
kl. 22.19 +0200
Peppa malac
A fütyülés S04 E02. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
kl. 22.24 +0200
Peppa malac
Hörcsög doktornő teknőse S04 E03. Hörcsög doktor, az állatorvos Peppa óvodai csoportjába érkezik, hogy megmutassa a gyerekeknek kedvenceit. De Kuszi elkószált. Azonban Nyúl kisasszony megmenti Kuszit.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), John Sparkes (Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
kl. 22.25 +0200
Peppa malac
Nap, tenger és hó S04 E04. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa), Morwenna Banks (Mummy Pig), Alice May (Rebecca Rabbit / George), Oliver May (George Pig), Richard Ridings (Daddy Pig) (2010)
hu
kl. 22.40 +0200
A mancs őrjárat
A földi kalózok megmentése / A madárleső Turbot-ék megmentése S06 E11.Alex, Julia, Julius és Tyúkica kalózok elvitorláznak és elvesznek a sivatagban. A Mancs őrjárat a földi kalózok megmentésére siet! // Turbot kapitány és Francois segítségért csipognak, mikor egy madárleső verseny miatt a levegőben ragadnak. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 23.10 +0200
A mancs őrjárat
Testcsere / A futó polgármester megmentése S06 E13.Chase és Tyúkica testet cserélnek és össze kell dolgozniuk, hogy visszavigyék Turbot kapitány hajóját az öbölbe. // Humdinger polgármester robot-nadrággal indul a Kalandöböl Legjobb Atlétája versenyen, ám végül a kutyiknak kell megmenteniük őt. Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2019)
hu
kl. 23.35 +0200
A mancs őrjárat
A denevér-család megmentése / A sárszörny megmentése S06 E14.A Mancs őrjárat megment egy denevér-családot az elbarikádozott barlangjukból. Az új otthon keresése során a városban gondok akadnak. // Jake hegyén a síliften ragadnak a hódeszkások, míg a hegyoldalban egy szörny ólálkodik! Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Drew Davis (Marshall) (2019)
hu

Programguide - søndag, 19. mai 2024

kl. 00 +0200
Szarvas osztag
Kincsespark / Nyakigláb S02 E15. Bobbi és Jade találnak egy földalatti barlangot. De mikor Müty úr kincsvadászatra indul, veszélybe kerülnek.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.25 +0200
Szarvas osztag
Mütykerék / Bobbi bongója S02 E16. Müty úr csinál pár változtatást Kai óriáskerekének tervrajzán, amivel persze hatalmas galibát okoz. Bobbi és Ian zenei tehetségét felfedezik.Müty úr csinál pár változtatást Kai óriáskerekének tervrajzán, amivel persze hatalmas galibát okoz. / Bobbi és Ian zenei tehetségét felfedezik. De ha turnéra indulnak, akkor mi lesz a Szarvasosztaggal? Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.50 +0200
Szarvas osztag
Rejtélyes szökőkút / A diszkófények éjszakája S02 E17. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.Ki helyezett el egy új szökőkutat a Kristály-tóban? Ez nem csak szabályellenes, hanem még Nagyhalat is megijeszti. / Müty úr azt hiszi, hogy a szarvasok ellopták a Müty torony fényeit, ezért új fényszívójával ellopja az ő fényeiket. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 01.15 +0200
A mancs őrjárat
A szélfútta jegesmedvebocs megmentése / Az autósmozi megmentése S10 E04.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Luke Dietz (Chase), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder) (2023)
hu
kl. 01.35 +0200
A mancs őrjárat
A digitális barátok megmentése / A szivárvány megmentése S10 E05.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Stacey DePass (Tal), Luke Dietz (Chase), Lucien Duncan Reid (Rubble) (2023)
hu
kl. 02 +0200
A mancs őrjárat
Az aranylelő gép megállítása / Humdinger úr új barátai S10 E09.A sorozat a 10 éves Ryder és 6, különleges tehetségű és nagyon szerethető mentett kutyusból álló csapatának kalandjait meséli el. A Mancs őrjárat a Kalandöbölben lévő őrtoronyban él, játszik és onnan indulnak rendszeresen mentésre. Director: Charles E. Bastien. Actors: Luke Dietz (Chase) (2023)
hu
kl. 02.20 +0200
Láng és a szuperverdák
Nindzsa-leves S04 E16. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Nem Feketeöv az egyetlen nindzsamester a családban: Nindzsa nagyi is elképesztően mozog! Ám mikor megfázik, Láng, AJ és Feketeöv útra kelnek, hogy elkészítsék neki a leghatékonyabb gyógyírt, a Nindzsa-levest. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Ninja Truck 1 / Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Nina Truck 3 / Dirt Dragon / Frogs / Bighorns / Skunk Guards), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 02.45 +0200
Láng és a szuperverdák
A király megmentése S04 E17. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A királyi kastélyban tett látogatás hirtelen rosszra fordul, mikor a Király véletlenül messze katapultálja magát. Hogy haza tudják hozni, Láng, AJ és a Király kissárkánya, Zeek hős lovaggá kell, hogy változzanak! Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns / Zeek), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 03.05 +0200
Láng és a szuperverdák
Láng és a varázs dzsinn S04 E18. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.Láng és AJ a sivatagban járva találkozik egy dzsinnel, aki imád kívánságokat teljesíteni. Mikor a Dzsinn elveszti a 3 kívánság kövét, amiből az ereje fakad, Láng és AJ útra kelnek, hogy visszaszerezzék neki. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Crab / Pickle), Dee Bradley Baker (Crocodiles / Lizard / Bee), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 03.30 +0200
Láng és a szuperverdák
A 100 tojás kihívás S04 E19. Elindult a Nagy tojásvadászat! Láng és Zúzó egymással versengve gyűjtik a tojásokat szerte a városban.A királyi kastélyban tett látogatás hirtelen rosszra fordul, mikor a Király véletlenül messze katapultálja magát. Hogy haza tudják hozni, Láng, AJ és a Király kissárkánya, Zeek hős lovaggá kell, hogy változzanak! Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Construction Worker 2 / Blaze), Kevin Michael Richardson (Gus / Crusher), Nat Faxon (Construction Worker 1 / Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Gopher), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 03.50 +0200
Láng és a szuperverdák
Az éjféli futam S04 E20. Leszállt az éj Tengelyvárosban, ám a verdák mind ébren vannak, hogy megnézzék Az éjféli futamot. Az első szuperverda, aki beér a célba, megnyeri a Foszforeszkáló kupát!Leszállt az éj Tengelyvárosban, ám a verdák mind ébren vannak, hogy megnézzék Az éjféli futamot. Az első szuperverda, aki beér a célba, megnyeri a Foszforeszkáló kupát! Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Pillow-fighting Robots / Trash Crabs), Jeff Bennett (Bump Bumperman) (2019)
hu
kl. 04.10 +0200
Láng és a szuperverdák
Dínó hullámvasút S03 E03. Zeg jegyet váltott a legújabb dinoszaurusz hullámvasútra, a Dínó hullámvasútra.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher, Gus), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns), Caleel Harris (AJ) (2016)
hu
kl. 04.30 +0200
Láng és a szuperverdák
Álmos lovagok S03 E04. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Bronwyn Martens. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Skunk / Chicken / Kissing Bear / Frogs / Fat Frog / Dragon), James Patrick Stuart (Zeg) (2017)
hu
kl. 04.55 +0200
A mancs őrjárat
A fehér farkas megmentése / Az eltévedt felfedező megmentése S06 E19.Egy hirtelen hóvihar után Everest egy fehér farkaskölyökkel együtt dolgozik azon, hogy a Mancs Őrjárat rájuk találjon. // A híres tévelygő felfedező, Utazó Travis véletlenül magával viszi Tyúkicát az Északi sarkra, ahol krokodilokba ütköznek? Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 05.15 +0200
A mancs őrjárat
A mókusok megmentése / A kis kenguru megmentése S06 E20. A Mancs őrjárat bevetésre kész, amikor mókusok teletömik Alex faházát makkal és az Merész Danny gördeszkájára zuhan!A Mancs őrjárat bevetésre kész, amikor mókusok teletömik Alex faházát makkal és az Merész Danny gördeszkájára zuhan! // Hatalmas zűrt okoz, amikor a kicsi kenguru elkerül a mamájától. A kutyiknak kell megmenteniük a kicsit és a helyzetet! Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 05.35 +0200
A mancs őrjárat
A Hum-squatch megmentése / A messzire dobott frizbi megállítása S06 E22.Utazó Travis egy bajba jutott titokzatos lényre bukkan. A Mancs Őrjárat Ködösvölgybe indul, hogy megmentse a Hum-squatch-ot. // Mikor egy robot-játék zűrt okoz Kalandöbölben, Ryder tudja, kit hívjon, hogy megmentse a messzire dobott frizbit. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2020)
hu
kl. 06 +0200
Láng és a szuperverdák
A király megmentése S04 E17. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A királyi kastélyban tett látogatás hirtelen rosszra fordul, mikor a Király véletlenül messze katapultálja magát. Hogy haza tudják hozni, Láng, AJ és a Király kissárkánya, Zeek hős lovaggá kell, hogy változzanak! Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns / Zeek), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 06.25 +0200
A mancs őrjárat
Az Iskolatáska / Áramkimaradás S01 E16.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Owen Mason (Ryder) (2013)
hu
kl. 06.55 +0200
Rubble és a brigád
A fagyizó építése / A rejtélyes hang S01 E03.Az erős szél akadályozza egy fagyizó megépítését, de Rubble, Mix, Wheeler és Charger nem adja fel egykönnyen. Rejtélyes hang hallatszik a Városházán. Greatway polgármester Rubble-től és Charger-től kér segítséget a megtalálásaban. Director: Dianna Basso. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Alberta Bolan (Motor), Cory Doran (Mr. McTurtle / Speed Meister), Luxton Handspiker (Rubble), Sabrina Jalees (Auntie Crane) (2022)
hu
kl. 07.25 +0200
Dóra
Aludj el szépen, kis kroki! / Az empanadázó / A tökéletes csizma / Pinyáta parti S01 E10. Dóra és Csizi vigyáz néhány huncut kis krokira. Dóra és Csizi megkéri a Manót, hogy kóstolja meg az empanadát Benny standjánál.Dóra és Csizi vigyáz néhány huncut kis krokira. Dóra és Csizi megkéri a Manót, hogy kóstolja meg az empanadát Benny standjánál. Csizi kipróbálja Tico új csizmáit. Az ikrek első buliján nem tudják kibontani a pinyátát. Director: Donald Kim (2024)
hu
kl. 07.50 +0200
Baba cápa nagy műsora
Szólítsatok Billiamnek! / A halátság csel S02 E09. Merüljünk el Cápika, a családja és a barátai tengernyi csacska kalandjában!Rája megkéri Williamet, hogy viselkedjen érettebben, mire ő felnőtt halcsit kezd játszani, akit Bililamnek hívnak. // Cápinak feltűnik, hogy Hank és Aranyka nem beszél egymással, ezért szövevényes tervet eszel ki, hogy kibékítse őket. Director: Mike Nassar. Actors: Debra Wilson (Babička žralok), Eric Edelstein (Táta žralok), Kimiko Glenn (Žraločí miminko), Luke Youngblood (William), Natasha Rothwell (Maminka žralok) (2022)
hu
kl. 08.20 +0200
Barbapapa és családja
Szimpla bűnügy / A csata S01 E06. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Barbizom, kedvenc nyomozóját utánozva, nyomozni akar. Vajon sikerül-e megoldani az eltűnt jégszobor rejtélyét? // A barbabébik jelmezeket készítenek, csakhogy szuperhősök nem léteznek egy főgonosz nélkül... Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 08.50 +0200
Barbapapa és családja
A nyeremény / Csodálatos mániák S01 E08. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!A barbagyerekek nyernek egy közös laptopot, amit sorban elcsennek egymástól. // Barbicur szeretne minden képet megszerezni a gyűjtőalbumába, de az utolsót nem sikerül. Öszeesküvésre gyanakszik. Actors: Ricet Barrier, Ulises Otero, Allen Swift, Holewinski Julia, Leen Jongewaard (2020)
hu
kl. 09.15 +0200
Barbapapa és családja
Vállald a felelősséget / Tavaszi nagytakarítás S01 E09. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbaszőr elfelejti visszavinni a könyvtári könyvet, ezért amikor a szigorú könyvtáros bácsi vendégségbe jön, világgá akar menni. // Barbamama szeretné, ha a gyerekek rendet csinálnának, de ők megpróbálnak kibújni a feladat alól. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2019)
hu
kl. 09.45 +0200
Pöttöm Séf Show
Pizza / Kenyér S01 E01. Pöttöm Séf pöttöm főzőműsorát vezeti, a legjobb barátaival, Ollyval, Rubyval és Henryvel ízletes ételeket és lenyűgöző kalandokat főznek ki.Pöttöm Séf pizzát készít, és rájön, hogy a barátság fontosabb, mint a feltét, mivel Ruby megeszi az összes bazsalikomot! Pöttöm Séf kenyeret süt, de elfelejti a kelő tésztát, és gyorsan kell döntenie, mikor a tészta túl nagyra nő! Director: Rachel Larsen. Actors: Odessa A’zion (Olly), Kristen Bell (Kristen Bell), Juliet Donenfeld (Self), Eduardo Franco (Self), Matt Hutchinson (Tiny Chef) (2022)
hu
kl. 10.14 +0200
Peppa malac
Árnyékok S05 E07. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.19 +0200
Peppa malac
Nemzetközi nap S05 E08. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Alice May (Rebecca Rabbit / George Pig), Oliver May (George Pig), Zoë Baker (Richard Rabbit) (2011)
hu
kl. 10.24 +0200
Peppa malac
Esős napi játékok S05 E09. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes, Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.25 +0200
Peppa malac
Nyúl asszony pocakja S05 E10. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Richard Ridings (Táta Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Harley Bird (Peppa Pig), Alice May (George Pig), Morwenna Banks (Maminka Pig) (2011)
hu
kl. 10.40 +0200
Peppa malac
Pedro, a cowboy S05 E11. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Phil Hall. Actors: John Sparkes (Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.44 +0200
Peppa malac
Peppa és Zsoli kertje S05 E12. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (George), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.49 +0200
Peppa malac
A repülő állatorvos S05 E13. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Oliver May (George), Alice May (George / Dr Hamster the Vet / Mummy Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), John Sparkes (Mr Rabbit), Harley Bird (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.53 +0200
Peppa malac
Kylie kenguru S05 E14. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2011)
hu
kl. 10.55 +0200
Baba cápa nagy műsora
Árnyék-park / Hullámlovagok S01 E10. Merüljünk el Cápika, a családja és a barátai tengernyi csacska kalandjában!Árnyék megirigyli Cápika népszerűségét, ezért létrehoz egy rá jellemző vidámparkot a Roncs átrendezésével. // Cápika és barátai lovagosat játszanak, de Vola nem elégszik meg a királylány szerepével. Director: Mike Carlo. Actors: Kimiko Glenn (Baby Shark), Luke Youngblood (William), Natasha Rothwell (Mommy Shark), Georgie Kidder (Hank) (2021)
hu
kl. 11.25 +0200
Rubble és a brigád
A gördeszkapálya építése / Az alagút építése S01 E06. Egy gördeszkapálya építése közben a brigád munkáját egy baki nehezíti meg. A brigád segít egy popsztárnak eljutni a turnébuszával a városba.Rubble és családja, akik mind az építőiparban dolgoznak Szerel-szorosba költöznek, ahol boldogan éldegélnek, játszadoznak és megépítenek mindent, amire a közösségnek szüksége van. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 11.55 +0200
Rubble és a brigád
A hódvár építése / Az út megjavítása S01 E07.Egy hód miatt elmegy az áram Szerel-szorosban. A brigád új otthont épít neki, és ezzel megoldódik a helyzet. Szélvész mester feltúrja az utat, amin a Segítők karneválja halad, de a blökik még időben megjavítják. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 12.20 +0200
Szarvas osztag
Az ötödik szarvas / Rossz bogyó! S01 E19. Müty úr agancsot ölt, és segít a szarvasoknak megszervezni Tina szülinapi buliját. // Müty úr új öltönye foltos lesz a bogyóktól.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Zhigang Wang. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2019)
hu
kl. 12.50 +0200
A mancs őrjárat
A Pancsolás megmentése S01 E17. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Juan Chioran (Raimundo), Devan Cohen (Rubble), Deann DeGruijter (Mayor Goodway), Christian Distefano (Alex) (2013)
hu
kl. 13.10 +0200
A mancs őrjárat
A városi cicus megmentése / A felhőlovas megmentése S04 E18. Cali eltűnik az erdőben. // Merész Danny X veszélybe kerül légszörfözés közben.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Max Calinescu (Chase), Samuel Faraci (Rocky), Jaxon Mercey (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Zuma) (2017)
hu
kl. 13.40 +0200
A mancs őrjárat
Rubble, Vadóc és a gombolyag / Skye és Rory ugrásra kész / Marshall, Leo és az óriáskerék / Everest, Árnyék és a hegyikecske S08 E25.Rubble és Vadóc megmentik az állatokat egy óriás gombolyagtól. Skye és Rory megmentenek egy állványról lógó festőt. Marshall és Leó megmentik az óriáskerékről az állatokat. Everest és Árnyék megmentenek egy szakadékba szorult hegyikecskét. Director: Jamie Whitney. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Kingston Crooks (Leo), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder) (2022)
hu
kl. 14.05 +0200
Rubble és a brigád
A vizipark építése / A játszószoba építése S01 E14.A vizipark építése akadályokba ütközik, ezért a kutyik próbálnak kitalálni valamit, hogy lehűtsék a városlakókat. / A kutyik játszószobát építenek Lucas-nak és Lily-nek, de egy mókus folyton akadályozza a munkát. Director: Dianna Basso. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Liam McKenna (Wheeler), Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia (Mix), Alberta Bolan (Motor) (2023)
hu
kl. 14.35 +0200
Rubble és a brigád
Az iskola építése / A vízvezeték építése S01 E15.Eljött a suli első napja Szerel-szorosban. Persze csak ha Rubble és a brigád időben elkészül az iskolaépülettel. / A kutyik megpróbálják megóvni Zoé gazda termését, és megakadályozni, hogy Ropi, a hód az összes vizet elvegye. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Liam McKenna (Wheeler), Alessandro Pugiotto (Charger), Shazdeh Kapadia (Mix), Alberta Bolan (Motor) (2023)
hu
kl. 14.55 +0200
Paddington kalandjai
Paddington imádja Windsor Gardens-t / Paddington segít egy sündisznón S02 E26. Paddington és a gyerekek meghallják Mr. Brownt a ház eladásáról beszélni! Tényleg el kell hagyniuk a Windsor Gardenst?Paddington és a gyerekek meghallják Mr. Brownt a ház eladásáról beszélni! Tényleg el kell hagyniuk a Windsor Gardenst? // A gyerekek játék közben egy tüskés dologra lelnek a kertben, de valami nem stimmel, így Baaz bácsit hívják segítségül. Director: Chris Drew. Actors: Angeli Wall (Judy), Divi Mittal, Guz Khan, Sheena Bhattessa (Zakira), Ben Whishaw (Paddington) (2019)
hu
kl. 15.25 +0200
Barbapapa és családja
Barbizom nincs jól / Türelem, Barbizom... S01 E25. Egy baleset után Barbizom nem tud átváltozni. Az egész család segít neki. // Barbizom nem tud sokáig egy valamire koncentrálni.Egy baleset után Barbizom nem tud átváltozni. Az egész család segít neki. // Barbizom nem tud sokáig egy valamire koncentrálni. Barbalala segít neki, de kérdés, sikerül-e. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 15.50 +0200
Barbapapa és családja
A hét fogás / A tökéletes portré S01 E26. A gyereke azt hiszik, az ételtől függ a színük és a formájuk, ezért kiválasztják, ki mit ehet. // Barbaszőrnek nincs ihlete.A gyereke azt hiszik, az ételtől függ a színük és a formájuk, ezért kiválasztják, ki mit ehet. // Barbaszőrnek nincs ihlete. A család minden tagja új ötletet javasol neki. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 16.20 +0200
Barbapapa és családja
Barbapapa fája / A barbagyerekek szülinapja S01 E01. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 16.50 +0200
A mancs őrjárat
A kakukkos óra megmentése / Marjorie néni házának megmentése S05 E21.Jake családi kakukkos órája, benne a beszorult Tyúkicával lefele szánkázik a hegyoldalon! Ryder Everest-et hívja segítségül, hogy a kutyik megmenthessék a helyzetet! // Titokzatos lyukak jelennek meg Marjorie néni hátsó kertjében. Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Samuel Faraci (Rocky), Solomon Brown (Ryder) (2018)
hu
kl. 17.20 +0200
Rubble és a brigád
A játszótér építése / A tető megjavítása S01 E04.Miután Szélvész mester veszélyes játszóteret épít, Rubble és a brigád lebontják és a régi anyagokból újat építenek. A Fincsili Fesztivál veszélybe kerül, mert a Városháza teteje elkezd beomlani. Szerencsére a blökik meg tudjak javítani. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 17.45 +0200
Dóra
Aludj el szépen, kis kroki! / Az empanadázó / A tökéletes csizma / Pinyáta parti S01 E10. Dóra és Csizi vigyáz néhány huncut kis krokira. Dóra és Csizi megkéri a Manót, hogy kóstolja meg az empanadát Benny standjánál.Dóra és Csizi vigyáz néhány huncut kis krokira. Dóra és Csizi megkéri a Manót, hogy kóstolja meg az empanadát Benny standjánál. Csizi kipróbálja Tico új csizmáit. Az ikrek első buliján nem tudják kibontani a pinyátát. Director: Donald Kim (2024)
hu
kl. 18.15 +0200
Láng és a szuperverdák
Dínó hullámvasút S03 E03. Zeg jegyet váltott a legújabb dinoszaurusz hullámvasútra, a Dínó hullámvasútra.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher, Gus), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns), Caleel Harris (AJ) (2016)
hu
kl. 18.40 +0200
Barbapapa és családja
Falánkság / Hova lett a cica? S01 E21. Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad!Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad! // Bali cica eltűnt, Barbapapa a képzeletét hívja segítségül a kereséshez, ám mindenkit nagy meglepetés vár! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 19.10 +0200
Barbapapa és családja
Barbügyes titka / A legklasszabb szuper S01 E22. Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik.Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik. // Barbapapa takarékoskodik az energiával, ám Barbabelle egy energiapazarló rendszeren dolgozik titokban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 19.40 +0200
Szarvas osztag
Az ötödik szarvas / Rossz bogyó! S01 E19. Müty úr agancsot ölt, és segít a szarvasoknak megszervezni Tina szülinapi buliját. // Müty úr új öltönye foltos lesz a bogyóktól.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Zhigang Wang. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2019)
hu
kl. 20.10 +0200
Paddington kalandjai
Paddington és a trutymó / Paddington kalandja az almamaggal S03 E01. Paddington további kalandokban vesz részt, többek között vakációzik, és egy különleges látogatót is fogad Peruból.Miután búcsút intett imádott Lucy nénjének a távoli Peruban, a mi Medvénk hajóra száll és rövidesen a londoni Paddington állomáson találja magát. Egyedül bámészkodik, nyakában cédula: "Kérem, viseljék gondját ennek a medvének. Hálás köszönetem." Amikor Broenék befogadják, még nem sejtik, mire vállalkoztak. Paddington Medve, (mert ezt a nevet kapta a keresztségben) csodálkozva szemléli ezt az új világot, egyik kalandból a másikba keveredik. Legbájosabb tulajdonsága egyedi világlátása. Nevezhetnénk akár Micimackónak is, mert gyakran tűnik fontoskodó és csekélyértelmű medvebocsnak, de hát mit tegyen valaki, akit hajt a kíváncsiság és a segíteni akarás? Így lesz győztes egy táncversenyen mind a négy ballábával, nyerő a Tour de France-on egy triciklivel, és nemkívánatos vendégszónok a Fehér Házban. Paddington eredetileg regényfigura volt, akinek kalandjait húsz nyelvre lefordították szerte a világon. Director: Chris Drew. Actors: Ben Whishaw (Paddington Bear), Darren Boyd (Henry Brown), Morwenna Banks (Mary Brown), Phyllis Logan (Mrs. Bird), Bobby Beynon (Jonathan Brown) (2023)
hu
kl. 20.30 +0200
A mancs őrjárat
Az öböl megmentése / Goodway papa megmentése S01 E14.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Devan Cohen (Rubble), Peter Cugno (Francois), Kallan Holley (Skye), Owen Mason (Ryder), Drew Davis (Marshall) (2013)
hu
kl. 21 +0200
A mancs őrjárat
A Tehenek Megmentése / Alexőrség S01 E15. Alex szeretne a Mancs őrjárat tagja lenni. Megengedik neki, hogy csatlakozzon egy mentéshez, de csak megnehezíti a dolgukat.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Christian Distefano (Alex), Juan Chioran (Raimundo), Ítalo Luiz (Ryder), Gabriela Milani (Skye), Devan Cohen (Rubble) (2013)
hu
kl. 21.25 +0200
Barbapapa és családja
Magtól kenyérig S01 E04. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 21.45 +0200
Barbapapa és családja
Vállald a felelősséget / Tavaszi nagytakarítás S01 E09. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbaszőr elfelejti visszavinni a könyvtári könyvet, ezért amikor a szigorú könyvtáros bácsi vendégségbe jön, világgá akar menni. // Barbamama szeretné, ha a gyerekek rendet csinálnának, de ők megpróbálnak kibújni a feladat alól. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2019)
hu
kl. 22.14 +0200
Peppa malac
Nagypapa számítógépe S04 E05. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (George), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 22.18 +0200
Peppa malac
A kórház S04 E06. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 22.23 +0200
Peppa malac
Tavasz S04 E07. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Mummy Pig) (2010)
hu
kl. 22.25 +0200
Peppa malac
Nyúl asszony helikoptere S04 E08. Nyúl kisasszony elviszi Peppát és családját a mentőhelikopterre.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 22.40 +0200
A mancs őrjárat
A lufi-kutyik megmentése / A póklesők megmentése S06 E16. A Turbot unokatesók egy ritka pókot próbálnak meglesni, de beleragadnak a hálójába. A Mancs őrjárat a segítségükre siet!Óriás-lufik szállnak el a felvonuláson és a kutyiknak kell megmenteniük a kutyi-lufikat és Humdinger polgármestert! // A Turbot unokatesók egy ritka pókot próbálnak meglesni, de beleragadnak a hálójába. A Mancs őrjárat a segítségukre siet! Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois), Drew Davis (Marshall) (2019)
hu