Nick Jr.

Nick Jr.

A Nick Jr. gyerekműsorokat sugárzó amerikai tévécsatorna. Magyarországon az európai változatát közvetítik, Németországból.

Germany

Programguide - tirsdag, 14. mai 2024

kl. 00 +0200
Szarvas osztag
A díjnyertes karalábé / Megamágnes S01 E20. Müty úr gigantikus karalábéja kishíján kilapítja a várost.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen, Connor Andrade, Juliet Rusche, Holden Thomas (2019)
hu
kl. 00.25 +0200
Szarvas osztag
A szivárvány felett / Nekünk annyi S02 E01. Megkezdődik a keresés a szivárvány tövénél lévő arany után és a Szarvasosztag a Jéghegyen egy új szarvasbarátra lel.Megkezdődik a keresés a szivárvány tövénél lévő arany után és a Szarvasosztag a Jéghegyen egy új szarvasbarátra lel. // A Szarvasosztagnak igencsak ragacsos helyzettel kell megbírkóznia Müty úr új találmánya, az Óriás Kenyérpirító miatt. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.55 +0200
Szarvas osztag
Süti az űrben / Bubizűr S02 E02. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 01.15 +0200
A mancs őrjárat
Liberty új barátja / A kutyabugi verseny megmentése S09 E01.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Housten Daghighi Hepburn (Miles), Justin Paul Kelly (Chase) (2021)
hu
kl. 01.40 +0200
A mancs őrjárat
A Humdinger bábu megmentése / A homokszobor-verseny megmentése S09 E05. A Mancs őrjárat Tracker segítségével menti meg Humdinger urat, akit Nagy Szőri összetéveszt az elveszett babájával.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Justin Paul Kelly (Chase), Jonathan Malen (Daring Danny X), Lucas Miranda (Carlos), Jackson Reid (Rocky) (2021)
hu
kl. 02.05 +0200
A mancs őrjárat
A fogtündér megmentése / Az eltűnt festmények rejtélye S09 E07.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Justin Paul Kelly (Chase), Tyler Pearse (Beamy), Jackson Reid (Rocky), Beatrice Schneider (Emmy), Julie Sype (Cassie) (2022)
hu
kl. 02.25 +0200
Láng és a szuperverdák
Tukán a pályán S03 E11. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Claude / Elephant Vendor / Bubble Flowers), Caleel Harris (AJ) (2017)
hu
kl. 02.45 +0200
Láng és a szuperverdák
Kis-nagy kaland S03 E12. Láng és Zeg az Állatok szigetén apró élőlények világát fedezik fel a kerekeik alatt: ez Rovarváros!Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Sebastian Brodin. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Gentleman Caterpillar / Mail Butterfly / Pickle), Caleel Harris (AJ), Jeff Bennett (Non Lady Bug Beetle / Worker Bee 3 / Tough Guy Caterpillar) (2017)
hu
kl. 03.10 +0200
Láng és a szuperverdák
Sólyom-kaland S03 E13. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Zebra / Claude the Bear / Falcon 2; Bird 3 / Pinching Plants), Darius Rucker (Thunderwing) (2017)
hu
kl. 03.30 +0200
Láng és a szuperverdák
Felkészülni, vigyázz, üvölts! S03 E14. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Claude the Bear / Lullaby Machine / Chompy), Jess Harnell (Bunk) (2017)
hu
kl. 03.50 +0200
Láng és a szuperverdák
A Nagy Állat korona S03 E15. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dee Bradley Baker (Hider-Bots / Robo-Octopus / Monkey), Caleel Harris (AJ) (2017)
hu
kl. 04.10 +0200
Láng és a szuperverdák
Kincses Pálya S02 E13. Láng, AJ és Gabi a tengerparton száguldanak, mikor megpillantanak egy kalózhajót.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Dee Bradley Baker (Parrot / Crab Truck / Pirate Bighorns), Nolan North (Blaze), Dusan Brown (AJ), Kate Higgins (Starla), Alexander Polinsky (Darington) (2016)
hu
kl. 04.30 +0200
Láng és a szuperverdák
Rakéta-sí mentőakció S02 E14. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Dee Bradley Baker (Pirate Bighorns / Crab Truck / Parrot), Nolan North (Blaze), Angelina Wahler (Gabby), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle) (2016)
hu
kl. 04.55 +0200
A mancs őrjárat
A fagyos kempingezés megmentése / A pezsgő uborka megmentése S05 E23. Alex és Porter úr egy trópusi szigeten kempingeznek, amikor lecsap egy rettenetes hóvihar!Alex és Porter úr egy trópusi szigeten kempingeznek, amikor lecsap egy rettenetes hóvihar! // Porter úr a híres pezsgő uborkáit szállítja ki a városban, ám a döcögős úton felrázódnak az üvegek, amik ettől pukkannak! Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Solomon Brown (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Drew Davis (Marshall) (2018)
hu
kl. 05.15 +0200
A mancs őrjárat
A szed-o-mata megmentése / A kabala megmentése S05 E24. Yumi gazda új robot kukorica-szedője meghibásodik és a Mancs Őrjárat dolga rendbe tenni.Yumi gazda új robot kukorica-szedője meghibásodik és a Mancs Őrjárat dolga rendbe tenni. // Merész Danny X Kalandöböl kabala madarának jelmezébe bújik legújabb trükkjéhez, ám két sas saját fiókájának nézi és magával ragadja. Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Samuel Faraci (Rocky), Jaxon Mercey (Ryder) (2018)
hu
kl. 05.35 +0200
A mancs őrjárat
A pizzatorony megmentése / Ász ajándékának megmentése S05 E26. Rocky és a kutyik egy öreg roncsautót újítanak fel Ász Sorensen születésnapjára.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Devan Cohen (Rubble), Samuel Faraci (Rocky), Holly Gorski (Julia), Ron Pardo (Kapitán Turbot/starosta Humdinger), Jaxon Mercey (Ryder) (2019)
hu
kl. 06 +0200
Láng és a szuperverdák
Havas buli S04 E12. Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat.Tengelyvárosban leesett a hó és a szuperverdák sorba állnak a mennyei lélekmelegítő italért, a forró csokiért. Ám Zúzó megpróbálja megkaparintani az összes forró csokit, és Láng a nyomába ered, hogy visszaszerezze. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Ramone Hamilton (AJ), Dee Bradley Baker (Snow Sharks) (2018)
hu
kl. 06.25 +0200
A mancs őrjárat
A nasik megmentése / Mentés a síliftről S01 E09.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Peter Cugno (Francois), Katherine Forrester (Katie), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye) (2013)
hu
kl. 06.55 +0200
Rubble és a brigád
A világító szökőkút építése / A körhinta építése S01 E23.Szikra Szilvi koncertszínpadának készítése közben akad egy kis vizes probléma. De a brigád ebből is kihozza a legjobbat. Gabriel mogyoróvajvásárt tart a boltja előtt.Rubble és a brigád pedig ismét egy jó megoldással segíti elő a sikert. Director: Basso Dianna (2024)
hu
kl. 07.20 +0200
Dóra
Nagy Piros Csirke, ébredj! / A rejtélyes ajándék S01 E04. Dora és Csizi fel kell, ébressze a Nagy Piros Csirkét, mielőtt lesodródik egy vízesésen!Dora és Csizi fel kell, ébressze a Nagy Piros Csirkét, mielőtt lesodródik egy vízesésen! Dora és barátai felelnek egy sor találós kérdésre és próbákat állnak ki, hogy kibonthassanak egy rejtélyes ajándékot. Director: Donald Kim. Actors: Danny Burstein (Grumpy Old Troll / Fiesta Trio Marmoset / Fiesta Trio Frog), Anairis Quinones (Fiesta Trio Armadillo / Map), Asher Colton Spence (Boots), Chris Gifford (Big Red Chicken), Marc Weiner (Delivery Bird / Swiper) (2024)
hu
kl. 07.45 +0200
Baba cápa nagy műsora
A Sanyi-hadművelet S02 E25. Cápika és William segít legjobb barátot keresni Süni Sanyinak.Cápika és William segít legjobb barátot keresni Süni Sanyinak. Director: Mike Carlo. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2022)
hu
kl. 08.05 +0200
Baba cápa nagy műsora
Cserkészhalcsik S02 E24. Csikó sajátos módon állt a táborozáshoz a cserkészhalcsik első túráján.Csikó sajátos módon állt a táborozáshoz a cserkészhalcsik első túráján. Director: Mike Carlo. Actors: Kimiko Glenn (Baby Shark), Luke Youngblood (William), Alex Cazares (Chucks), Robbie Daymond (Ezra), Jessica DiCicco (Aggie) (2022)
hu
kl. 08.20 +0200
Barbapapa és családja
Csuklizmus / Csendet kérek S01 E16. Barbaszőr nem tud festeni a csuklás miatt, de amikor lemondana a művészetről, új irányzatot fedez fel.Barbaszőr nem tud festeni a csuklás miatt, de amikor lemondana a művészetről, új irányzatot fedez fel. // Barbanett irodalom versenyen vesz részt, de a testvérei zavarják az alkotásban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 08.45 +0200
Barbapapa és családja
Hova lett a torta? / Az óriás tyúk S01 E17. Barbizom, mint titkos rendőr nyomoz, hogy leplezze a sütemény tolvajt. // Barbalala azt állítja, óriás tyúk les áldozatra a ház körül.Barbizom, mint titkos rendőr nyomoz, hogy leplezze a sütemény tolvajt. // Barbalala azt állítja, óriás tyúk les áldozatra a ház körül. A Barba gyerekek őrséget szerveznek. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2019)
hu
kl. 09.15 +0200
Barbapapa és családja
A mamánknak / Barbakarambol S01 E18. A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni.A Barba gyerekek készülnek Barbamama felköszöntésére. Barbalala otthon marad, és Barbaszőrt meg kell menteni. // Egy háromemeletes távcsőből lesz az óriási csokor az udvar közepén. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.45 +0200
Pöttöm Séf Show
Palacsinta / Pillecukros keksz S01 E04. Pöttöm Séf palacsintát készít, de elveszti az önbizalmát, amikor eltöri a kabala palacsintasütőjét.Pöttöm Séf pöttöm főzőműsorát vezeti, a legjobb barátaival, Ollyval, Rubyval és Henryvel ízletes ételeket és lenyűgöző kalandokat főznek ki. Örül, ha megoszthatja alkotásait velük, és minden ételbe beleadja szeretetét Director: Rachel Larsen. Actors: Odessa A’zion (Olly), Kristen Bell (Kristen Bell), Tabitha Brown (Tabitha Brown), Eduardo Franco (Self), Josh Gad (Self) (2022)
hu
kl. 10.10 +0200
Peppa malac
Kalóz szülinap S03 E16. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 10.15 +0200
Peppa malac
Burgonya úr és a torna S03 E17. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), John Sparkes (Mr Potato / Narrator), Morwenna Banks (Madame Gazelle / Mummy Pig), Meg Hall (Suzy Sheep) (2009)
hu
kl. 10.20 +0200
Peppa malac
A vonatozás S03 E18. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), Morwenna Banks (Madame Gazelle), John Sparkes (Mr Rabbit), Oliver May (George), Richard Ridings (Daddy Pig) (2009)
hu
kl. 10.25 +0200
Peppa malac
A tehetség nap S03 E20. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 10.36 +0200
Peppa malac
Utazás a Holdra S03 E21. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George) (2009)
hu
kl. 10.41 +0200
Peppa malac
Nagypapa a játszótéren S03 E22. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit / Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mommy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 10.45 +0200
Peppa malac
Gerzson, az aranyhal S03 E23. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George) (2009)
hu
kl. 10.50 +0200
Peppa malac
A vidámpark S03 E24. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George) (2009)
hu
kl. 11 +0200
Baba cápa nagy műsora
A mesebeli kincs / A Jó-nap S01 E05. A cápacsalád talál egy kincsestérképet, és szétválnak, hogy megkeressék a kincset. // Cápika ráveszi Cápaput, hogy mindenre igent mondjon. Mi baj lehetne belőle?A cápacsalád talál egy kincsestérképet, és szétválnak, hogy megkeressék a kincset. // Cápika ráveszi Cápaput, hogy mindenre igent mondjon. Mi baj lehetne belőle? Director: Mike Carlo. Actors: Kimiko Glenn (Žralůček), Luke Youngblood (William), Natasha Rothwell (Maminka žralok), Georgie Kidder (Hank) (2021)
hu
kl. 11.25 +0200
Rubble és a brigád
A "Ki mit tud" színpad építése / A hangszerek készítése S01 E21. Szélvész mester tönkreteszi a városi tehetségkutatóra készült színpadot. De a kutyik Motor segítségével rendbehozzák.Szélvész mester tönkreteszi a városi tehetségkutatóra készült színpadot. De a kutyik Motor segítségével rendbehozzák. Szikra Szilvi a városba jön koncertezni. A zenekar hangszerei tönkremennek de a kutyik készítenek újakat. Director: Basso Dianna. Actors: Leslie Adlam (Mayor Greatway), Michela Luci (Sierra Sparkle), Alessandro Pugiotto (Charger) (2022)
hu
kl. 11.55 +0200
Rubble és a brigád
Az óriási gát építése / A mókusbiztos farm építése S01 E22. Rubble és a brigád megmentik a várost, miután egy hatalmas esőzés miatti áradás fenyegeti.Rubble és a brigád megmentik a várost, miután egy hatalmas esőzés miatti áradás fenyegeti. Rubble és Motor egy ügyes megoldással megmentik Zoé gazda tanyavásárra szánt terméseit egy falánk mókustól. Director: Basso Dianna (2023)
hu
kl. 12.20 +0200
Szarvas osztag
A drónok támadása / Ragacsveszély S01 E14. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas Maynard (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2019)
hu
kl. 12.50 +0200
A mancs őrjárat
Az öböl Megmentése S01 E14. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Peter Cugno (Francois), Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex) (2014)
hu
kl. 13.10 +0200
A mancs őrjárat
A Nagy Szőrös megmentése / A repülő cicus megmentése S04 E11. A kutyusoknak be kell csalogatni egy nagy majmot a Mancs őrjárgányba, hogy visszavihessék a dzsungelbe.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Charles E. Bastien. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2017)
hu
kl. 13.35 +0200
A mancs őrjárat
A dobozvár megmentése / A kutyik megmentik Utazó Travis-t Nagyon Nagy Csőrtől S08 E17.Az energikus Ryder által vezetett kutyacsapat mindig készen áll, ha segíteni kell Kalandöböl nyüzsgő városában. Elegendő eszközük, kütyüjük és leleményességük van ahhoz, hogy segíthessenek a közösségükön. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall) (2021)
hu
kl. 14.05 +0200
Rubble és a brigád
A játszótér építése / A tető megjavítása S01 E04.Miután Szélvész mester veszélyes játszóteret épít, Rubble és a brigád lebontják és a régi anyagokból újat építenek. A Fincsili Fesztivál veszélybe kerül, mert a Városháza teteje elkezd beomlani. Szerencsére a blökik meg tudjak javítani. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 14.35 +0200
Rubble és a brigád
Az autómosó megépítése / Nagypapák napja S01 E05.Greatway polgármester sáros motorját meg kell tisztítani a nagy verseny előtt. Wheeler és a blökik akcióba lépnek. A család Gravel tatát ünnepli Nagypapák napján. De egy váratlan munka közbeszól, és kénytelenek változtatni a terveiken. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 15 +0200
Paddington kalandjai
Paddington a természetjáró / Paddington nem önmaga S02 E19. Mr. Curry cserkészvezető akar lenni, és túraklubot alapít, hogy lenyűgözze Ms. Pottsot, de vajon hihetnek neki a tagok?Mr. Curry cserkészvezető akar lenni, és túraklubot alapít, hogy lenyűgözze Ms. Pottsot, de vajon hihetnek neki a tagok? // Paddington elesik és tériszonya lesz, de mászás nélkül egyáltalán nem érzi jól magát. Vajon mit tehet? Director: Chris Drew. Actors: Ben Whishaw (Paddington), Bobby Beynon (Jonathan), Angeli Wall (Judy), Darren Boyd (Mr. Brown), Morwenna Banks (Mrs. Brown) (2022)
hu
kl. 15.25 +0200
Barbapapa és családja
Vállald a felelősséget / Tavaszi nagytakarítás S01 E09. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbaszőr elfelejti visszavinni a könyvtári könyvet, ezért amikor a szigorú könyvtáros bácsi vendégségbe jön, világgá akar menni. // Barbamama szeretné, ha a gyerekek rendet csinálnának, de ők megpróbálnak kibújni a feladat alól. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2019)
hu
kl. 15.50 +0200
Barbapapa és családja
A szomszéd kertje... / Ha nagy leszek... S01 E10. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbügyes új bevonatot ken a házra, hogy ne ázzon be, csakhogy másnapra az egész összemegy, mint egy lufi. // Barbicur hasára fészket rak egy madár, ezért fa akar lenni, hogy segítsen az állatoknak, ám ez egyre nehezebb feladat lesz. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 16.20 +0200
Barbapapa és családja
A szomszéd kertje... / Ha nagy leszek... S01 E11. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbügyes új bevonatot ken a házra, hogy ne ázzon be, csakhogy másnapra az egész összemegy, mint egy lufi. // Barbicur hasára fészket rak egy madár, ezért fa akar lenni, hogy segítsen az állatoknak, ám ez egyre nehezebb feladat lesz. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 16.45 +0200
A mancs őrjárat
A pillangók megmentése / Egy földalatti csirke megmentése S05 E07. Humdinger polgármester ellopta Tyúkica szobrát és Kalandöböl földalatti alagútrendszerén át próbál egérutat nyerni.Tyúkica egy elszabadult drónon ragad, miközben titokzatos pillangók okoznak káoszt Kalandöbölben! // Humdinger polgármester ellopta Tyúkica szobrát és Kalandöböl földalatti alagútrendszerén át próbál egérutat nyerni. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2018)
hu
kl. 17.15 +0200
Rubble és a brigád
A parkolóház építése / A kemping építése S01 E25.Kávés Carl fagyija rengeteg embert vonz a városba. Rubble és a brigád segít megoldani a parkolási problémát. Rubble fél a sötétben, ami elrontja a vaudvari kempingezést. A csapat segít neki abban, hogy élvezhesse a csillagos éjszakát. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Leslie Adlam (Mayor Greatway) (2024)
hu
kl. 17.45 +0200
Dóra
Nagy Piros Csirke, ébredj! / A rejtélyes ajándék S01 E04. Dora és Csizi fel kell, ébressze a Nagy Piros Csirkét, mielőtt lesodródik egy vízesésen!Dora és Csizi fel kell, ébressze a Nagy Piros Csirkét, mielőtt lesodródik egy vízesésen! Dora és barátai felelnek egy sor találós kérdésre és próbákat állnak ki, hogy kibonthassanak egy rejtélyes ajándékot. Director: Donald Kim. Actors: Danny Burstein (Grumpy Old Troll / Fiesta Trio Marmoset / Fiesta Trio Frog), Anairis Quinones (Fiesta Trio Armadillo / Map), Asher Colton Spence (Boots), Chris Gifford (Big Red Chicken), Marc Weiner (Delivery Bird / Swiper) (2024)
hu
kl. 18.15 +0200
Láng és a szuperverdák
Verseny a Sas-sziklához S02 E18. Láng és AJ a felhők között száguldanak csodálatos új barátjuk, a Szállító belsejében, aki elviszi őket Versenyautóföldre.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Dee Bradley Baker (Chicken Trucks), Nolan North (Blaze), Dusan Brown, Kate Higgins (Starla), Alexander Polinsky (Darington) (2016)
hu
kl. 18.40 +0200
Barbapapa és családja
A szomszéd kertje... / Ha nagy leszek... S01 E10. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbügyes új bevonatot ken a házra, hogy ne ázzon be, csakhogy másnapra az egész összemegy, mint egy lufi. // Barbicur hasára fészket rak egy madár, ezért fa akar lenni, hogy segítsen az állatoknak, ám ez egyre nehezebb feladat lesz. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 19.10 +0200
Barbapapa és családja
A szomszéd kertje... / Ha nagy leszek... S01 E11. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbügyes új bevonatot ken a házra, hogy ne ázzon be, csakhogy másnapra az egész összemegy, mint egy lufi. // Barbicur hasára fészket rak egy madár, ezért fa akar lenni, hogy segítsen az állatoknak, ám ez egyre nehezebb feladat lesz. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 19.40 +0200
Szarvas osztag
A drónok támadása / Ragacsveszély S01 E14. A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas Maynard (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2019)
hu
kl. 20.05 +0200
Paddington kalandjai
Paddington rádiójátéka / Paddington lakája S02 E22. Mr. Curry's és Paddington kedvenc rádióműsorát törölték. Vajon honnan fogják így megtudni a végét?Mr. Curry's és Paddington kedvenc rádióműsorát törölték. Vajon honnan fogják így megtudni a végét? // Úgy alakul, hogy Mr. Curry Paddington inasa lesz egy napra, de jobban megy neki a parancsolgatás, mint azok teljesítése. Director: Chris Drew. Actors: Divi Mittal, Guz Khan, David Schofield (Mr. Gruber), Angeli Wall (Judy), Bobby Beynon (Jonathan) (2022)
hu
kl. 20.30 +0200
A mancs őrjárat
A tengeri teknősök megmentése / Az óriásbébi S01 E02.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2013)
hu
kl. 20.55 +0200
A mancs őrjárat
A macskatasztrófa / A vonatmentés S01 E03.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2013)
hu
kl. 21.25 +0200
Barbapapa és családja
A barbagyerekek szülinapja S01 E01. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 21.45 +0200
Barbapapa és családja
Borisz / Szabadnak születni S01 E03. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!A barbagyerekek egy eltévedt elefánt bébit találnak, és titokban gondozzák. De mit szólnak hozzá a szüleik? // Borisz, az elefánt, rendetlenséget csinál. Barbapapa hazaviszi Afrikába, de segít neki alkalmazkodni a környezetéhez. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 22.10 +0200
Peppa malac
A mosás S03 E10. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt. Peppa szeret játszani, szépen felöltözni, szép hosszú sétákra menni és sárfürdőben ugrálni. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.15 +0200
Peppa malac
A hajókirándulás S03 E11. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.20 +0200
Peppa malac
Delpfin csacsi S03 E12. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Madame Gazelle / Mummy Pig), Oliver May (George Pig), Dorota Lanton (Narrator) (2009)
hu
kl. 22.25 +0200
Peppa malac
A tűzoltóság S03 E13. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.40 +0200
A mancs őrjárat
Rocky megmenti önmagát/A vezető nélküli motorosszán rejtélye S05 E15.Merész Danny távirányítója véletlenül átveszi az irányítást Everest motoros szánja és Kalandöböl minden járműve fölött. // Rocky-nak saját magát kell megmentenie egy szemétszigetről, amit Humdinger polgármester hordott össze. Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Samuel Faraci (Rocky), Solomon Brown (Ryder) (2018)
hu
kl. 23.05 +0200
A mancs őrjárat
A kakukkos óra megmentése / Marjorie néni házának megmentése S05 E21.Jake családi kakukkos órája, benne a beszorult Tyúkicával lefele szánkázik a hegyoldalon! Ryder Everest-et hívja segítségül, hogy a kutyik megmenthessék a helyzetet! // Titokzatos lyukak jelennek meg Marjorie néni hátsó kertjében. Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Samuel Faraci (Rocky), Solomon Brown (Ryder) (2018)
hu
kl. 23.35 +0200
A mancs őrjárat
A fagyos kempingezés megmentése / A pezsgő uborka megmentése S05 E23. Alex és Porter úr egy trópusi szigeten kempingeznek, amikor lecsap egy rettenetes hóvihar!Alex és Porter úr egy trópusi szigeten kempingeznek, amikor lecsap egy rettenetes hóvihar! // Porter úr a híres pezsgő uborkáit szállítja ki a városban, ám a döcögős úton felrázódnak az üvegek, amik ettől pukkannak! Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Solomon Brown (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Drew Davis (Marshall) (2018)
hu

Programguide - onsdag, 15. mai 2024

kl. 00 +0200
Szarvas osztag
Az elszabadult paróka / Felvétel indul S02 E03. Müty úr okosparókája elromlik és elszabadul Platinavárosban. A Szarvasosztag siet a város megmentésére. // Müty úr filmet forgat, aminek Lady Puffancs a sztárja.Müty úr okosparókája elromlik és elszabadul Platinavárosban. A Szarvasosztag siet a város megmentésére. // Müty úr filmet forgat, aminek Lady Puffancs a sztárja. De a dolog rosszul sül el és a Szarvasosztag segítségére van szükség. Director: Brody Allen. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.25 +0200
Szarvas osztag
Mackóeső / Maszkabál S02 E04. Jade első ottalvós látogatása kalandosra sikerül, mert Stu és Safia miatt plüssmackók hullanak az égből.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 00.55 +0200
Szarvas osztag
A hatalom parókája / A kacsa, aki farkast hápogott S02 E05. A Müty torony idegen kezekbe jut. Sikerül a Szarvasosztagnak visszaadni Müty úr kezébe az irányítást? // Müty úr és Lady Puffancs előadásra készülnek.A Müty torony idegen kezekbe jut. Sikerül a Szarvasosztagnak visszaadni Müty úr kezébe az irányítást? // Müty úr és Lady Puffancs előadásra készülnek. Ian többször is vaklármát fúj, ami bosszantja Kai-t, de kiderül, hogy valós a vészhelyzet. Director: Michael Hack. Actors: Michael Hack (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Doug Erholtz (Sir Steel) (2022)
hu
kl. 01.15 +0200
A mancs őrjárat
A fiókák megmentése / Az eltévedt segítő megmentése S09 E08.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Justin Paul Kelly (Chase) (2022)
hu
kl. 01.40 +0200
A mancs őrjárat
A nagylábú visszatérésének megakadályozása / Egy magányos szellem megmentése S09 E12. A karneválon Eddie és Emmy belebújnak Humdinger úr nagylábújelmezébe, hogy mindenkit elijesszenek.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Christian Corrao (Marshall), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Skywalker Hughes (Frankie) (2022)
hu
kl. 02 +0200
A mancs őrjárat
A kis T-Rex megmentése / A játékos kiselefánt megmentése S09 E15.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Justin Paul Kelly (Chase), Lucas Miranda (Carlos), Jackson Reid (Rocky), Berkley Silverman (Everest) (2023)
hu
kl. 02.05 +0200
A mancs őrjárat
A kis T-Rex megmentése / A játékos kiselefánt megmentése S09 E15.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Justin Paul Kelly (Chase), Lucas Miranda (Carlos), Jackson Reid (Rocky), Berkley Silverman (Everest) (2023)
hu
kl. 02.25 +0200
Láng és a szuperverdák
Gyors barátok S03 E16. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pirate 2 / Pickle), Dee Bradley Baker (Generic Truck #1 / Bighorn Trucks), Caleel Harris (AJ) (2018)
hu
kl. 02.45 +0200
Láng és a szuperverdák
Verseny az Aranykincsért S03 E17. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pirate 2 / Pickle), Dee Bradley Baker (Monkey Pirate / Tickling Octopus / Parrot / Captain Bighorn / Bighorn 2 / Bighorn 1), Anthony Anderson (Pegwheel) (2018)
hu
kl. 03.05 +0200
Láng és a szuperverdák
A Villámosító motor S03 E18. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Dusan Brown (AJ), Dee Bradley Baker (Bighorns) (2016)
hu
kl. 03.30 +0200
Láng és a szuperverdák
Győzd le a csalót! S03 E19. Jön a második Verda Csapatverseny, amin a verdák párban versenyeznek. Láng partnere pedig ezúttal... Zúzó lesz?!Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Yellow Team Truck 2 / Blaze), Kevin Michael Richardson (Yellow Team Truck 1 / Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Blue Team Truck 1 / Kissing Bear / Bears), Melanie Minichino (Blue Team Truck 2) (2018)
hu
kl. 03.50 +0200
Láng és a szuperverdák
Partner-mentés S03 E20. Kezdődik a verseny és a csaló Zúzó messzire repíti Láng és Wattsz sofőrjeit. Ám a két barát elszántan AJ és Gabi megmentésére indul, hogy még időben visszaérjenek a versenyre.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Blair Simmons. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pirate 2 / Pickle), Dee Bradley Baker (Crab / Junkyard Robot 3 / Junkyard Robot 2 / Junkyard Robot 1), Caleel Harris (AJ) (2018)
hu
kl. 04.10 +0200
Láng és a szuperverdák
Dinoszaurusz parádé S02 E15. Láng, AJ, és rengeteg néző elment Tengelyváros központjában, hogy megnézzék a Zeg által vezetett ankiloszauruszok, T-rex-ek és gyapjas mamutok parádéját.Láng és sofőrje, AJ a verseny szuperverdák világába keveredik. Mikor egy Zúzó nevű verda piszkos trükkökkel, vagyis csalással akarja megnyerni a Bajnokságot, Láng mindent elkövet, hogy segítsen barátainak és legyőzze Zúzót még a cél előtt. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Blaze), Kevin Michael Richardson (Crusher), Nat Faxon (Pickle), Caleel Harris (AJ), Dee Bradley Baker (Crab / Pig / Skunk / Ankylosaurus / Stegostaruses / Fluffy) (2016)
hu
kl. 05.15 +0200
A mancs őrjárat
A dinnye-fesztivál megmentése / Egy tehén megmentése S06 E03. Humdinger polgármester nyerni akar az óriás dinnye versenyen, de terve füstbe megy, mikor a "dinnyéje" elugrál káoszt teremtve az útja során.Humdinger polgármester nyerni akar az óriás dinnye versenyen, de terve füstbe megy, mikor a "dinnyéje" elugrál káoszt teremtve az útja során. // Al gazda teherkocsija elakad egy romos hídon. A kutyik feladata, biztonságban lejuttatni róla. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 05.35 +0200
A mancs őrjárat
A méz megmentése / Goodway asszony táskájának megmentése S06 E04. Rubble vezetésével a kutyik leszállóhelyet építenek Gordi kapitány számára ebben az Észvesztő Építő Mentésben!A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lukas Engel (Marshall), Lilly Bartlam (Skye), Samuel Faraci (Rocky), Keegan Hedley (Rubble), Solomon Brown (Ryder) (2019)
hu
kl. 06 +0200
Láng és a szuperverdák
A megmentő építőbrigád S04 E13. Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat.Mikor Zúzó és Ficsor egy magas, imbolygó torony tetején ragad, Láng, Csíkos és Csilla szuper építőgépekké alakulnak, hogy megépítsék számukra a levezető utat. Director: Miguel Martinez-Joffre. Actors: Nolan North (Customer 1 / Blaze), Kevin Michael Richardson (Gus / Crusher), Nat Faxon (Joe / Pickle), Dee Bradley Baker (Bighorns / Bears), Ramone Hamilton (AJ) (2019)
hu
kl. 06.30 +0200
A mancs őrjárat
Rubble Felbukkanása / A Rozmár Megmentése S01 E12.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Drew Davis (Marshall), Christian Distefano (Alex), Peter Cugno (Francois), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Owen Mason (Ryder) (2014)
hu
kl. 06.45 +0200
Rubble és a brigád
A parkolóház építése / A kemping építése S01 E25.Kávés Carl fagyija rengeteg embert vonz a városba. Rubble és a brigád segít megoldani a parkolási problémát. Rubble fél a sötétben, ami elrontja a vaudvari kempingezést. A csapat segít neki abban, hogy élvezhesse a csillagos éjszakát. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Leslie Adlam (Mayor Greatway) (2024)
hu
kl. 07.15 +0200
Dóra
Dzsungeltempó / A Bűvös Makk S01 E07. Most még több felfedezni való vár Dorával!Iza bulit rendez, ahol közösen eltáncolják a Dzsungeltempót. Csizinek meg kell tanulnia a lépéseket, mielőtt odaérnek! Dora beviszi a társaságot a Csili-csali erdőbe, hogy megkeressék Tico bűvös makkját, ami a kedvenc ételükké változik. Director: Donald Kim. Actors: Danny Burstein (Raincloud), Asher Colton Spence (Hangry Fish / Boots), Anairis Quinones (Sing Song Gate / Map), Marc Weiner (Swiper), Tandi Fomukong (Isa) (2024)
hu
kl. 07.45 +0200
Baba cápa nagy műsora
Uszonyláz S02 E25. Betiltják a táncot Ragadozó-öbölben, ezért Cápika mindent megtesz, hogy a város újra táncra perdüljön.Betiltják a táncot Ragadozó-öbölben, ezért Cápika mindent megtesz, hogy a város újra táncra perdüljön. Director: Mike Nassar. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2024)
hu
kl. 07.55 +0200
Baba cápa nagy műsora
A Sanyi-hadművelet S02 E25. Cápika és William segít legjobb barátot keresni Süni Sanyinak.Cápika és William segít legjobb barátot keresni Süni Sanyinak. Director: Mike Carlo. Actors: Kim Seo-Yeong (Baby Shark), Yeo-reum Han (William), Moon Nam-Sook (Mommy Shark), Jeong Jae-Heon (Daddy Shark), Kim Eun-ah (Grandma Shark) (2022)
hu
kl. 08.10 +0200
Barbapapa és családja
Mese mesélés / Barbapapáék világa S01 E20. Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek.Barbabelle, Barbalala és Barbanett felváltva mesélnek egy történetet, mind a maga módján. // Barbabáék a tengerpartra mennek. A gyerekek két csapatra oszolva küzdenek egy szigetért. Actors: Tilo Schmitz (Narrator), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
kl. 08.40 +0200
Barbapapa és családja
Falánkság / Hova lett a cica? S01 E21. Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad!Egy kecske megszökött a hegyről, és mindent felfal, ami az útjába akad! // Bali cica eltűnt, Barbapapa a képzeletét hívja segítségül a kereséshez, ám mindenkit nagy meglepetés vár! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.10 +0200
Barbapapa és családja
Barbügyes titka / A legklasszabb szuper S01 E22. Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik.Barbügyes furcsán viselkedik. Titkol valamit? A barba gyerek kiderítik. // Barbapapa takarékoskodik az energiával, ám Barbabelle egy energiapazarló rendszeren dolgozik titokban. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 09.40 +0200
Pöttöm Séf Show
Áfonyás süti / Pirított cukorborsó S01 E05. Pöttöm Séf sütit süt, hogy köszöntse a szomszédba költöző katicát.Pöttöm Séf pöttöm főzőműsorát vezeti, a legjobb barátaival, Ollyval, Rubyval és Henryvel ízletes ételeket és lenyűgöző kalandokat főznek ki. Örül, ha megoszthatja alkotásait velük, és minden ételbe beleadja szeretetét Director: Rachel Larsen. Actors: Alaya High (Lay Lay), Odessa A’zion (Olly), Ocean Brown (Self), Sky Brown (Self), Matt Hutchinson (Tiny Chef) (2022)
hu
kl. 10.08 +0200
Peppa malac
A számok S03 E25. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 10.13 +0200
Peppa malac
Az útfelbontás S03 E26. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (Geroge Pig) (2009)
hu
kl. 10.17 +0200
Peppa malac
Freddy róka S04 E01. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (Rebecca Rabbit) (2010)
hu
kl. 10.20 +0200
Peppa malac
A fütyülés S04 E02. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
kl. 10.34 +0200
Peppa malac
Hörcsög doktornő teknőse S04 E03. Hörcsög doktor, az állatorvos Peppa óvodai csoportjába érkezik, hogy megmutassa a gyerekeknek kedvenceit. De Kuszi elkószált. Azonban Nyúl kisasszony megmenti Kuszit.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), Richard Ridings (Daddy Pig), John Sparkes (Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig) (2010)
hu
kl. 10.39 +0200
Peppa malac
Nap, tenger és hó S04 E04. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa), Morwenna Banks (Mummy Pig), Alice May (Rebecca Rabbit / George), Oliver May (George Pig), Richard Ridings (Daddy Pig) (2010)
hu
kl. 10.43 +0200
Peppa malac
Nagypapa számítógépe S04 E05. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Oliver May (George), Alice May (George), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.45 +0200
Peppa malac
A kórház S04 E06. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Mark Baker. Actors: John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy pig), Oliver May (George Pig), Alice May (George Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig) (2010)
hu
kl. 10.50 +0200
Baba cápa nagy műsora
A kívánság / Cápárbaj S01 E06. Cápika és barátai megmásszák a Kívánság-hegyet, mert kívánni szeretnének az arra repülő Aranyszem csillagtól.Cápika és barátai megmásszák a Kívánság-hegyet, mert kívánni szeretnének az arra repülő Aranyszem csillagtól. // Árnyék kihívja Cápikát egy cápárbajra, hogy kiderüljön, melyikük a cápább cápa. Director: Mike Carlo. Actors: Luke Youngblood (William), Georgie Kidder (Hank), Natasha Rothwell (Maminka žralok) (2020)
hu
kl. 11.20 +0200
Rubble és a brigád
A világító szökőkút építése / A körhinta építése S01 E23.Szikra Szilvi koncertszínpadának készítése közben akad egy kis vizes probléma. De a brigád ebből is kihozza a legjobbat. Gabriel mogyoróvajvásárt tart a boltja előtt.Rubble és a brigád pedig ismét egy jó megoldással segíti elő a sikert. Director: Basso Dianna (2024)
hu
kl. 11.50 +0200
Rubble és a brigád
A parkolóház építése / A kemping építése S01 E25.Kávés Carl fagyija rengeteg embert vonz a városba. Rubble és a brigád segít megoldani a parkolási problémát. Rubble fél a sötétben, ami elrontja a vaudvari kempingezést. A csapat segít neki abban, hogy élvezhesse a csillagos éjszakát. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble), Leslie Adlam (Mayor Greatway) (2024)
hu
kl. 12.20 +0200
Szarvas osztag
Müty úr kapitány / A csúszdapark S01 E15. A betegeskedő szarvasok helyett Müty úr szeretne lenni a város hőse, de az végeredmény végzetes lesz.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2019)
hu
kl. 12.50 +0200
A mancs őrjárat
A Tehenek Megmentése S01 E15. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Kallan Holley, Ron Pardo, Alex Thorne (2013)
hu
kl. 13.05 +0200
A mancs őrjárat
A bébi polip megmentése! S04 E13. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony Director: Jamie Whitney. Actors: Devan Cohen (Rubble), Peter Cugno (Francois), Owen Mason (Ryder), Drew Davis (Marshall), Alex Thorne (Zuma) (2017)
hu
kl. 13.35 +0200
A mancs őrjárat
A táncverseny / A csintalan polip megmentése S08 E21. Luke Stars zsűrizik egy táncversenyen, ahol elszabadul a káosz, miután a lebegő táncparkett a magasba emeli a versenyzőket.Luke Stars zsűrizik egy táncversenyen, ahol elszabadul a káosz, miután a lebegő táncparkett a magasba emeli a versenyzőket. // A kutyik egy rejtély ügyében nyomoznak egy kiállításon és találnak egy polipot, aki vissza akar térni az oceánba. Director: Charles E. Bastien. Actors: Lilly Bartlam (Skye), Lucien Duncan Reid (Rubble), Kai Harris (Ryder), Justin Paul Kelly (Chase), Kingsley Marshall (Marshall) (2022)
hu
kl. 14.05 +0200
Rubble és a brigád
A gördeszkapálya építése / Az alagút építése S01 E06. Egy gördeszkapálya építése közben a brigád munkáját egy baki nehezíti meg. A brigád segít egy popsztárnak eljutni a turnébuszával a városba.Rubble és családja, akik mind az építőiparban dolgoznak Szerel-szorosba költöznek, ahol boldogan éldegélnek, játszadoznak és megépítenek mindent, amire a közösségnek szüksége van. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 14.35 +0200
Rubble és a brigád
A hódvár építése / Az út megjavítása S01 E07.Egy hód miatt elmegy az áram Szerel-szorosban. A brigád új otthont épít neki, és ezzel megoldódik a helyzet. Szélvész mester feltúrja az utat, amin a Segítők karneválja halad, de a blökik még időben megjavítják. Director: Charles E. Bastien. Actors: Leslie Adlam (Starosta Greatway), Alessandro Pugiotto (Charger), Cory Doran (Mr. McTurtle), Liam McKenna (Wheeler), Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 14.55 +0200
Paddington kalandjai
Paddington, a kincsvadász / Paddington megízleli Itáliát S02 E20. Jonathan és Paddington kincses térképet talál a tavon egy palackban! Csakúgy, mint Judy és Toq. Vajon ki találja meg a kincset előbb?Jonathan és Paddington kincses térképet talál a tavon egy palackban! Csakúgy, mint Judy és Toq. Vajon ki találja meg a kincset előbb? // Mr. Gruber mindig is Olaszországba szeretett volna menni. Paddington segít barátjának megvalósítani az álmát! Director: Chris Drew. Actors: Ben Whishaw (Paddington), Bobby Beynon (Jonathan), Angeli Wall (Judy), Darren Boyd (Mr. Brown), Morwenna Banks (Mrs. Brown) (2021)
hu
kl. 15.25 +0200
Barbapapa és családja
Az ős Barbapapáék / A pici szörnyetegek S01 E12. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Amikor barbabébik különös barlangot találnak, Barbanett elmeséli, hogyan jött létre az ős Barbacsalád. // Eljött a pizsama buli ideje, csakhogy csapdát kell állítani a szekrény-szörnyeknek. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 15.50 +0200
Barbapapa és családja
A tökéletes vacsora / A hős kiscicák S01 E13. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbamama és Barbapapa kettesben megy ünnepelni, és Barbabelle-t jelölik ki bébiszitternek, ami túl nagy feladat neki. // Barbabelle imádja Bali kiscicáit, de mindentől félti őket, ezért Barbamama kénytelen beavatkozni. Actors: Tilo Schmitz (Erzähler), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
kl. 16.20 +0200
Barbapapa és családja
Kincskeresés / Éljen a természet S01 E14. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Director: Mike Carlo. Actors: Tilo Schmitz (Erzähler), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo), Sarah Tkotsch (Barbabella) (2019)
hu
kl. 16.50 +0200
A mancs őrjárat
A könyvjárgány megmentése / Egy fejes megmentése S05 E08.Marjorie néni a könyvjárgánnyal meglátogatja Everest-et és a gyerekeket a hegyekben, ám Maynard véletlenül elindítja a kocsit a lejtőn és vad száguldozásba kezd. // Humdinger polgármester Kalandöböl sziklafalába vájja az arcképét. Director: Jamie Whitney. Actors: Alex Thorne (Zuma), Katherine Forrester (Katie), Gage Munroe (Marshall), Stuart Ralston (Rocky), Tristan Samuel (Chase) (2018)
hu
kl. 17.20 +0200
Rubble és a brigád
A lombház építése / A csirkeetető építése S01 E26.Rose parkőr kedvenc fájára nem lehet felmászni, hacsak Rubble és a tata elő nem állnak egy megoldással. A csapat épít egy csirkeetetőt Zoé gazdának. Előbb azonban meg kell keresniük az eltűnt csirkéket. Director: Basso Dianna. Actors: Luxton Handspiker (Rubble) (2022)
hu
kl. 17.45 +0200
Dóra
Dzsungeltempó / A Bűvös Makk S01 E07. Most még több felfedezni való vár Dorával!Iza bulit rendez, ahol közösen eltáncolják a Dzsungeltempót. Csizinek meg kell tanulnia a lépéseket, mielőtt odaérnek! Dora beviszi a társaságot a Csili-csali erdőbe, hogy megkeressék Tico bűvös makkját, ami a kedvenc ételükké változik. Director: Donald Kim. Actors: Danny Burstein (Raincloud), Asher Colton Spence (Hangry Fish / Boots), Anairis Quinones (Sing Song Gate / Map), Marc Weiner (Swiper), Tandi Fomukong (Isa) (2024)
hu
kl. 18.15 +0200
Láng és a szuperverdák
Égi pálya S02 E19. A Láng és a szuperverdák egy interaktív rajzfilm sorozat óvodásoknak a világ legjobb szuperverdájáról, Lángról és legjobb barátjáról, AJ-ről.A Láng és a Szuperverdák Lángnak, a világ legnagyobb szuperverdájának, valamint legjobb barátjának és sofőrjének, AJ-nek animációs kalandjait követi nyomon, amint a tudomány, a technológia, a tervezés és a matematika világában versenyeznek! Director: Shane Poettcker. Actors: Dee Bradley Baker (Little Bird Truck), Nolan North (Blaze), Dusan Brown (AJ), Kate Higgins (Starla), Alexander Polinsky (Darington) (2016)
hu
kl. 18.45 +0200
Barbapapa és családja
Az ős Barbapapáék / A pici szörnyetegek S01 E12. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Amikor barbabébik különös barlangot találnak, Barbanett elmeséli, hogyan jött létre az ős Barbacsalád. // Eljött a pizsama buli ideje, csakhogy csapdát kell állítani a szekrény-szörnyeknek. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 19.10 +0200
Barbapapa és családja
A tökéletes vacsora / A hős kiscicák S01 E13. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbamama és Barbapapa kettesben megy ünnepelni, és Barbabelle-t jelölik ki bébiszitternek, ami túl nagy feladat neki. // Barbabelle imádja Bali kiscicáit, de mindentől félti őket, ezért Barbamama kénytelen beavatkozni. Actors: Tilo Schmitz (Erzähler), Dennis Schmidt-Foss (Barbapapa), Christin Marquitan (Barbamama), Dirk Petrick (Barbabravo), Ben Hadad (Barbazoo) (2020)
hu
kl. 19.40 +0200
Szarvas osztag
Müty úr kapitány / A csúszdapark S01 E15. A betegeskedő szarvasok helyett Müty úr szeretne lenni a város hőse, de az végeredmény végzetes lesz.A Szarvas osztag egy kalandokkal teli rajzfilmsorozat, aminek szerethető és lelkes szarvas-főhősei a négy jóbarát: Kai, Lola, Rammy és Bobbi. Ők védelmezik a Nagyerdőben élő állatokat és a szomszédos Platinaváros lakóit. Director: Michael Hack. Actors: Brody Allen (Kai), Connor Andrade (Bobbi), Juliet Rusche (Lola), Holden Thomas (Rammy), Jaiden Cannatelli (Ricardo) (2019)
hu
kl. 20.10 +0200
Paddington kalandjai
Paddington zsűrizik / Brown-ék lépést tartanak a szomszéddal S02 E23. Paddington bíró a Windsor Gardens-i állatshowon. Minden állat tehetséges. Így mi alapján döntsön?Paddington bíró a Windsor Gardens-i állatshowon. Minden állat tehetséges. Így mi alapján döntsön? // Paddington, Judy és Jonathan rájönnek, a szomszédokkal játszani szórakoztatóbb, mint felülmúlni őket, habár Toq állandóan másolja az ötleteiket! Director: Chris Drew. Actors: Divi Mittal, Guz Khan, Cam'ron Joseph, Monica Lopera, Sheena Bhattessa (2022)
hu
kl. 20.30 +0200
A mancs őrjárat
Kutyatánc / Kutyák a Ködben S01 E04. A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Peter Cugno (Francois) (2013)
hu
kl. 21 +0200
A mancs őrjárat
A kutyák és a kislúd / Fel a magasba! S01 E05.A Mancs őrjárat egy óvodásoknak szóló sorozat, melyben hat hősies kutya a főszereplő: Chase, Marshall, Rocky, Zuma, Rubble és Skye, akiket a 10 éves technikai zseni, Ryder vezet. Különleges probléma megoldó képességükkel, menő járgányaikkal és kutya humorukkal, a Mancs őrjárat együttes erővel közösen dolgozik fontos mentési küldetéseken, hogy megvédjék Kalandöböl lakóit. Marshaltól, a tűzoltótól Chasen, a rendőrkutyán át Skye-ig a helikopter pilótáig mindegyik kutyus sajátos jellemével és képességével bizony. Director: Jamie Whitney. Actors: Owen Mason (Ryder), Devan Cohen (Rubble), Christian Distefano (Alex), Kallan Holley (Skye), Ron Pardo (Cap'n Turbot) (2013)
hu
kl. 21.25 +0200
Barbapapa és családja
Bababamm S01 E02. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat!Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja! Barbáéknál soha nincs unatkozás, minden napjuk páratlan kalandot tartogat! Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2020)
hu
kl. 21.45 +0200
Barbapapa és családja
Magtól kenyérig / Gödörből gödörbe S01 E04. Üstökösként tér vissza a világ képernyőinek legnépszerűbb famíliája! Barbapapa és családja!Barbapapa meg akarja tanítani a gyerekeket kenyeret sütni, de nem úgy alakul a dolog, ahogy tervezte...// A barbabébik avokádó fát ültetnek, de a termésre éveket kéne várni. Barbügyesnek van ötlete a gyors szüretre, de... abból baj lesz. Actors: Bruno Magnes (Barbapapa), Nathalie Karsenty (Barbamama), Lucille Boudonnat (Barbalib), Adeline Chetail (Barbabelle), Youna Noiret (Barbabravo) (2019)
hu
kl. 22.14 +0200
Peppa malac
Peppa hercegnő S03 E14. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.19 +0200
Peppa malac
Teddy kalandjai S03 E15. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.23 +0200
Peppa malac
Kalóz szülinap S03 E16. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), John Sparkes (Narrator / Mr Rabbit / Mr Potato / Uncle Pig / Mr. Rabbit), Richard Ridings (Daddy Pig), Morwenna Banks (Mummy Pig), Oliver May (George Pig) (2009)
hu
kl. 22.25 +0200
Peppa malac
Burgonya úr és a torna S03 E17. Peppa egy aranyos kis malac, aki családjával, azaz öccsével, Zsolival, Malac mamával és Malac papával él együtt.Peppa, a kissé pimasz és parancsolgató kismalac a címszereplője ennek az óvodásoknak szóló sorozatának.Minden egyes epizód úgy épül fel, hogy témája ismerős legyen a kicsiknek (fürdetés, pocsolyák, hóesés, szülinap, esős idő, öltözködés, játékok, otthoni segítség). A kalandok - ha néha elő is fordulnak könnyek - alapvetően mulatságosak, ráadásul Peppa és öccse, George mindig tanulnak valami újat. A vicces és bájos karakterek vélhetően nem csak a kicsiket, de szüleiket is a képernyő elé ültetik majd. Director: Neville Astley. Actors: Harley Bird (Peppa Pig), Lily Snowden-Fine (Peppa Pig), John Sparkes (Mr Potato / Narrator), Morwenna Banks (Madame Gazelle / Mummy Pig), Meg Hall (Suzy Sheep) (2009)
hu
kl. 22.40 +0200
A mancs őrjárat
A szed-o-mata megmentése / A kabala megmentése S05 E24. Yumi gazda új robot kukorica-szedője meghibásodik és a Mancs Őrjárat dolga rendbe tenni.Yumi gazda új robot kukorica-szedője meghibásodik és a Mancs Őrjárat dolga rendbe tenni. // Merész Danny X Kalandöböl kabala madarának jelmezébe bújik legújabb trükkjéhez, ám két sas saját fiókájának nézi és magával ragadja. Director: Charles E. Bastien. Actors: Kallan Holley (Skye), Devan Cohen (Rubble), Ron Pardo (Cap'n Turbot), Samuel Faraci (Rocky), Jaxon Mercey (Ryder) (2018)
hu