TV8

TV8

TV8 är en svensk tv-kanal som sänder serier, dokumentärer, reality, sport och gameshows.

Sweden

TV gidas - Sekmadienis, 2024-05-12

01:55
 Misstänkta förbindelser
Under en utredning blir en detektiv från avdelningen för internutredningar övertygad om att en respekterad polis är inblandad i kriminell verksamhet.
sv
TV8
04:20
 En plats på landet
Nicki Chapman hjälper en konstnär att hitta en gammal fastighet i Hampshire med potential för en målarstudio och en trädgård där han kan utöva yoga.
sv
TV8
05:20
 Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie lagar en stor korvgryta med massor av smak - en ny familjefavorit i Olivers hus. Sedan visar han oss det vackraste och mest lysande sättet att dressera en auberginesallad.
sv
TV8
06:00
 Idas Fristelser
Ida bakar med två friska ingredienser, nämligen blåbär och citron. Hon gör också bröd som passar både till vardags och fest.
sv
TV8
06:30
 En plats på landet
Ett par som vill börja på ny kula i Devon anlitar Jules Hudsons kunskaper kring husjakt för att hitta ett fristående familjehem med stor trädgård och inkomstmöjligheter.
sv
TV8
07:25
 En plats på landet
Alistair Appleton har ett brådskande behov av att hitta ett nytt hem till dagens köpare i fantastiska Shropshire, eftersom de just har sålt sitt nuvarande hus i Essex.
sv
TV8
08:20
 Hoarder House Flippers
Ryan och Kiki har spenderat alla sina pengar på en ny fastighet - det största belopp de någonsin spenderat på ett hem! Dessutom rasar den lokala fastighetsmarknaden...
sv
TV8
09:10
 Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie ger traditionell stekt kyckling en läcker fransk twist, visar oss hur vi kan använda gammalt bröd och lagar en krämig räkpasta åt sin vän och mentor Gennaro Contaldo.
sv
TV8
09:45
 Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie återuppfinner ugnsstekt kyckling genom att kombinera den med smakerna från en Margherita-pizza - basilika, tomat och mozzarella - för att skapa en härlig ny familjefavorit.
sv
TV8
10:25
 Dragons' Den
Dragons ifrågasätter expansionsplanerna för ett escape room-företag som drivs av två bröder, och en före detta internationell skattejurist erbjuder en liten del av sin verksamhet inom tandblekning för hemmabruk.
sv
TV8
11:50
 Drömhem till salu
I dagens avsnitt av Drömhem till Salu tar programledaren Jannecke Weeden med oss in i Norges största "hytte" i Trysil. Efter det går färden vidare till ett lyxigt penthouse på 5:3 avenyn i New York.
sv
TV8
12:55
 Halvors äventyrliga värld
Halvor reser till Göteborg för att träffa Mello-artisten Magnus Carlsson. Men en snabb resa till Liseberg före konserten förvandlas till en känslomässig berg- och dalbana som Halvor aldrig kommer att glömma.
sv
TV8
13:45
 Book Club
Fyra kvinnor som har känt varandra hela livet bestämmer sig för att läsa “50 shades of Grey”. Lite skulle de veta om vad livet hade att erbjuda efter det.
sv
TV8
16:00
 NCIS: New Orleans
Under obduktionen av en marinofficer, som tros ha dött av naturliga orsaker, tar sig en beväpnad man in på bårhuset och tar Wade, Sebastian och Danny som gisslan.
sv
TV8
17:00
 NCIS: New Orleans
En marinofficers bil blir stulen och hans bebis är kvar i fordonet. Teamet måste fråga sig om det rör sig om en slumpmässig stöld, eller en planerad kidnappning.
sv
TV8
18:00
 Elementary
Måste Holmes stoppa Moriarty från att tjäna multum genom att döda en man med koppling till den makedonska namnkonflikten. Watson är orolig över Holmes tillstånd.
sv
TV8
18:55
 Elementary
Holmes och Watson reser till London för att hjälpa till att spåra en gammal mentor och undersöka ett oupplöst mysterium.
sv
TV8
20:00
 Fader Brown
Brenda får ett brev från den man som tog emot henne som evakuerad. När hon besöker honom upptäcker hon att hans hem, hans hälsa och hans mentala tillstånd har försämrats drastiskt.
sv
TV8
21:05
 Morden i Midsomer
Fiskare vallfärdar till Solomon Gorge desperata efter att fånga en jättefisk som sägs lura i sjön. Deras planer hotas när hundratals andra dyker upp för Pyscho Mud Run.
sv
TV8
23:15
 The Porter
Junior har en skuld att betala till Queenie, en ökänd gangster från Chicago. Zeke tar risker för att främja sin sak. Lucys nya förhållande påverkar hennes karriär. Marlene får en överraskande vän.
sv
TV8

TV gidas - Pirmadienis, 2024-05-13

00:15
 Grey's Anatomy
Izzie måste hantera förlusten av Denny och sitt eget beslut att lämna kirurgutbildningen; Meredith måste ta ett beslut om sin framtid efter relationen med Derek.
sv
TV8
01:15
 Grey's Anatomy
Cristina träffar Burkes föräldrar; de blivande läkarna kämpar för att Izzie ska bli återanställd; Addison tar en paus från sina sjukhusplikter; en kirurgpatient utnyttjar det som kan vara hennes sista dag till fullo.
sv
TV8
02:15
 Love on Repeat
När Amber börjar leva samma dag om och om igen inser hon att hon sitter fast i limbo och måste nu bestämma vad som krävs för att göra henne lycklig.
sv
TV8
04:00
 Antiques Road Trip
Auktionsförrättarna Catherine Southon och Tim Medhurst letar efter objekt i Hampshire och West Sussex. Men vem får övertaget på auktionen i Hampshire?
sv
TV8
05:00
 Antiques Road Trip
Experterna Catherine Southon och Tim Medhurst åker från St Albans till Bushey i sin klassiska bil i safari-stil. Kommer några antika kakburkar att visa sig vara lönsamma?
sv
TV8
06:00
 Dr. Phil
Diskussion om epidemin av fetma bland barn. En 13-åring berättar om hur hon mobbades i skolan för sin övervikt och vi träffar en av de första tonåringarna som genomgick viktminskningskirurgi.
sv
TV8
06:50
 En plats på landet
Dagens par vill flytta till Dorset, bara ett län från sitt nuvarande hem, och Sonali Shah leder dagens par för att ta reda på vad den lokala bostadsmarknaden har att erbjuda för deras budget på 550 000 pund. 
sv
TV8
07:45
 Antiques Road Trip
Antikvarieexperterna Catherine Southon och Serhat Ahmet har en stram budget för sin sista shoppingresa. De måste vara smarta med sina pengar för att göra en vinst på den kommande auktionen.
sv
TV8
08:40
 Mitt flytande hem
På bara sju månader, med en bebis på väg och en budget på 135 000 pund planerar Jeroen och Lianne Gels att förvandla en titanisk 254 ton tung industriell cementtransportbåt till sitt drömhus på vattnet.
sv
TV8
09:35
 Grey's Anatomy
Izzie tar itu med sitt förflutna och finner tröst hos George; Alex har fäst sig vid den okända kvinnliga patienten; Meredith och Derek ifrågasätter sin situation; Cristina beslutar sig för att kämpa för sitt förhållande med Burke.
sv
TV8
10:35
 Dr. Phil
Teri blev för ett och ett halvt år sedan attackerad av sin tidigare väna hund. Hon säger att hon inte bara fick fysiska skador, utan att hon fortfarande lider av känslomässiga skador.
sv
TV8
11:30
 Doc Martin
Dr. Timoney råder Martin och Louisa att gå tillbaka och minnas hur deras relation var i början och planera en dejt. Danny, Louisas ex, kommer från London tillsammans med 7 barn.
sv
TV8
12:40
 NCIS
En från NCIS-staben är måltavla hos en lönnmördare och teamet måste söka igenom gamla filer för att avgöra vem som söker hämnd.
sv
TV8
13:40
 McLeods döttrar
Grace och Kate tas som gisslan av en bonde som gjort konkurs. Moira får en föraning om att någon kommer att bli skjuten av gevärsmannen – men vem blir det?
sv
TV8
14:45
 McLeods döttrar
Tillvaron på Drovers förändras för alltid när Stevies dotter Rose råkar ut för en tragisk olycka på gården.
sv
TV8
15:45
 En plats landet
Dagens par, som återvänder hem efter sju år i Schweiz, väntar barn och har anlitat Margherita Taylor för att hjälpa dem att hitta ett familjehem i Cambridgeshire.
sv
TV8
16:50
 Antiques Road Trip
Catherine Southon och Serhat Ahmet står inför sin sista chans att göra stora investeringar. Frågan kvarstår, vem kommer att vinna och ta hem segern på auktionen?
sv
TV8
17:55
 Morden i Midsomer
Ägaren till ett flygfält slängs ut från en flygplan och går en ohygglig död till mötes. Är det flygplansmotståndare som är skyldiga eller finns det anledningar från långt bak i tiden?
sv
TV8
20:00
 NCIS
Gibbs deltar på sin väns minnesceremoni men upptäcker snart att det är något med dödsfallet som inte stämmer.
sv
TV8
21:00
 Valentine's Day
En romantisk berättelse om människor som letar efter kärlek och vars liv korsas på Alla hjärtans dag i Los Angeles. Kommer deras ansträngningar att bära eller brista?
sv
TV8