TV4 Stars

TV4 Stars

Sweden

TV gidas - Sekmadienis, 2024-05-12

00:55
 A Long Way Down
Fyra personer möts av en slump på ett hotelltak i London. Det är nyårsafton, hela huset festar, men de fyra personerna har alla gått upp på taket med planer på självmord.
sv
02:30
 Beck - Ett nytt liv
Martin Beck är tillbaka efter sin sjukskrivning, till glädje för sina kollegor. Beck-gruppen får ett mordfall där en medlem av en dansk knarkliga har hittats död i vattnet vid Liljeholmen i Stockholm. Är det början på ett gängkrig?
sv
04:00
 Dag för dag
På ett äldreboende möter vi Malte, Rut och demente Tage, samt vårdaren Katrin och städaren Simon. Denna brokiga grupp ger sig snart ut på en oförglömlig husbilsresa genom Europa för att uppfylla en sista önskan.
sv
05:45
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:50
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:15
Emil och griseknoen
Emil gör fler hyss än det finns dagar på året, säger hans mamma. Men han hinner med en hel del annat också. Under auktionen i Backhorva gör han flera egendomliga affärer.
sv
07:50
 Utvandrarna
Småland, i mitten av 1800-talet. Bondeparet Karl-Oskar och Kristina kämpar för att få tillvaron att gå ihop. Till slut tas det svåra beslutet att emigrera till Amerika.
sv
10:55
 Kärlekens labyrinter
Det är vinter i Paris. Sarah och Jeans lyckliga tillvaro skakas om när hon efter många år träffar på sin förra pojkvän Francois, som var en vän till Jean när de en gång träffades.
sv
12:50
 En man som heter Ove
En dramakomedi om 59-åringen Ove som är bostadsområdets vresige ordningsman. När den höggravida Parvaneh med familj flyttar in i radhuset mittemot, och råkar krocka med Oves brevlåda, blir det upptakten till en berättelse om…
sv
14:45
The Summit
Den 1 augusti 2008 miste elva klättrare livet på K2, världens näst högsta berg, under mystiska omständigheter. Denna rafflande och prisbelönta dokumentär skildrar med en blandning av autentiska bilder och dramascener en av de…
sv
16:25
 Den ofrivillige golfaren
Finansmannen Bruno och galleristen Mette slår vad om att vem som helst kan lära sig spela golf lika bra som Bruno på en vecka. Av en slump upptäcker de Stig-Helmer som går med på att lära sig spelet.
sv
18:10
 Now You See Me: The Second Act
Efter att ha besegrat FBI för ett år sedan väntar The Four Horsemen på att bli kontaktade av The Eye, en grupp magiker som rekryterat dem. J.
sv
20:15
 Five bedrooms
Liz återkomst från studierna gör Harry påmind om att hans eget liv står still, men plötsligt får han en fråga från Geri som förändrar allt.
sv
21:00
 Gåsmamman
Säsongsstart. Tre år har gått sedan Sonja iscensatte sin egen död och tog över Majorens identitet. Sonja och Lukas sköter affärerna från Oslo, men när ett möte går snett gör de upp en plan för att tar sig ur sitt kriminella liv för…
sv
21:45
 Gåsmamman
Klara är kidnappad och Nina måste snabbt få fram pengar till lösensumman. Linus försöker att skydda Tanja som blivit hotad på ungdomshemmet.
sv
22:30
 Holy Spider
I Holy Spider möter vi Rahimi, en kvinnlig journalist som beger sig till Irans heliga stad Mashhad för att undersöka en rad mord på prostituerade kvinnor. Rosad och prisad thriller av Ali Abbasi som gjorde filmen Gräns.
sv

TV gidas - Pirmadienis, 2024-05-13

00:25
 Olympus Has Fallen
Till följd av en tragisk olycka som involverar USA:s president och hans fru blir säkerhetsagenten Mike Banning avskedad från sin post. När en farlig terroristgrupp intar Visa huset och tar presidenten som gisslan får hela landet…
sv
02:20
 Beck - Rage Room
En man hittas brutalt mördad i skogen precis vid ett löpspår. Alex, Steinar och Martin är på plats och börjar planera utredningen.
sv
03:50
Valentino
Den italienske modeskaparen Valentino är en av modevärldens största. Matt Tyrnauer är korrespondent på Vanity Fair och har gjort filmen om Valentinos karriär och liv, om hans förhållande med sin affärspartner och kompanjon Giancarlo…
sv
05:25
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:35
Star File
Nöjesprogrammet Star File går på djupet i Hollywood och fokuserar på en av dagens mest kända skådespelare och regissörer i varje avsnitt.
sv
05:45
On Set
I nöjesprogrammet On Set får vi följa med bakom kulisserna på filmfabriken i Hollywood. Vi träffar såväl filmstjärnor som regissörer och får en titt på inspelningarna av en lång rad filmfavoriter.
sv
06:10
 Florence Foster Jenkins
Florence Foster Jenkins är en förmögen societetsdam som älskar musik och drömmer om att själv bli en framgångsrik sångerska. Problemet är bara att hon är fullständigt tondöv, vilket hon inte inser själv.
sv
07:55
 Mamma Mu hittar hem
På landet hos Mamma Mu och Kråkan går livet sin vanliga lunk när Storken dyker upp på gården och bygger ett bo. Storken berättar om sina resor och nu vill Mamma Mu också se världen.
sv
09:00
 Belle
Japansk animerad fantasy inspirerad av klassikern Skönheten och odjuret. Suzu är en blyg skolflicka men vad hennes klasskompisar inte vet är att hon har en hemlig identitet – Belle – i den virtuella världen U, där hon är ett…
sv
11:00
 Dumplin'
Willowdean, som kallas Dumplin' och är en storväxt tonårsdotter till en tidigare skönhetsdrottning, uppträder i protest på skönhetstävlingen Miss Teen Bluebonnet vilket blir startskottet för en revolution.
sv
12:50
 Solsidan
Fredde och Mickan ordnar studentmottagning för sonen Viktor. Alex har köpt en present som plötsligt Ove och Anette med flera vill vara med på. Mickan oroar sig över sitt tal till Viktor som hon inte riktigt får till.
sv
13:15
 Solsidan
Säsongsavslutning. Mickan och Fredde blir osams med Anna och Alex. Ove och Anette försöker medla genom att bjuda alla på premiären av Annas före detta pojkvän Nicolajs nya pjäs. Där väntar en rejäl överraskning.
sv
13:40
 Handen på hjärtat
Ava följer med John och träffar hans familj. Under hela vistelsen brottas hon dock med visionen hon just sett, en vision som har gjort henne osäker på hennes och Johns framtid.
sv
14:05
 Handen på hjärtat
Säsongsavslutning. Ava börjar tvivla på om hon kan lita på sin kraft. Kan hon få tillbaka John eller har han gått vidare?
sv
14:30
 Sjölyckan
Ruth bestämmer sig för att lära känna sin morfar Berndt bättre, samtidigt som Klara och Tomas oroas över att Berndt börjar bli senil. Rille hamnar i konflikt med Söderberg kring barnuppfostran.
sv
14:55
 Sjölyckan
Lily inspireras av en kvasivetenskaplig bok hon läst och anordnar en workshop för att lösa konflikten kring attefallshuset.
sv
15:20
 Padeldrömmar
Fabian får smak för det goda padellivet på en urspårad fest, men först måste han och Hasse kompetensutveckla sig genom att spionera på en av sina konkurrenter.
sv
15:45
 Padeldrömmar
Gänget siktar in sig på Bosse saunas lagerlokal och Hasse framkallar en oväntad reaktion hos Fabian. Padelkungen försöker impa på Nipaporns mamma och Agneta har bestämt sig, både gällande fondväggen och Hasse.
sv
16:10
 Robssons
Robotarna upptäcker den märkligaste känslan hittills - kärlek! Roberta förvandlas motvilligt till parterapeut när Carro öppnar upp sig om sina kärleksproblem och Robert går över alla gränser i sina försök att förstå hur kärlek…
sv
16:30
 Robssons
Robssons lär sig att man kan bli arg och skrika om man inte kommer överens. Rob verkar inte komma överens med sig själv medan Robert försöker framkalla ett bråk med sin chef.
sv
16:55
 Robssons
Robssons märker att grannarna tycks ha problem med deras perfekt klippta gräsmatta och obegränsade tillgång på pengar. Tydligen har de drabbats av en mänsklig åkomma som kallas avundsjuka.
sv
17:20
 Korridoren
Det råder utegångsförbud i Uppsala till följd av en gasläcka. För att få tiden att gå försöker korridorsgänget att spela spel, men alla samtal leder till bråk.
sv
17:40
 Korridoren
Säsongsavslutning. Saga frågar om Jenny vill följa med till Berlin nästa vår. Jenny lämnar in en ny version av sin skuggtenta och berättar sanningen om studierna för sin mamma.
sv
18:05
 LasseMajas Detektivbyrå
Barbro Palm planerar att fria under en födelsedagsfest för Muhammed, men festen spårar ur och förlovningsringarna försvinner. Dessutom har någon brutit sig in i både källaren och hotellets kassaskåp.
sv
18:50
 Ture Sventon och jakten på ungdomens källa
Allt ser mörkt ut. Vessla är på väg till det internationella toppmötet på Hawaii, där han planerar att ta över världen.
sv
19:15
 Ture Sventon och jakten på ungdomens källa
Säsongsavslutning. Ville Vessla gör de sista förberedelserna inför attacken mot världens ledare. Ture, Matilda och barnen samlar mod och inser att de är de enda som kan stoppa Vessla, men tiden är knapp och oddsen är kraftigt emot…
sv
19:40
 Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Köket är fullt av äpplen och Morran försöker att göra mos. Tobias får fart på maskinen, men allt slutar med moskrig. Tobias tycker att Morran behöver terapi.
sv
19:55
 Morran och Tobias - Pengarna eller livet
Säsongsavslutning. Tobias upptäcker att Morran går i sömnen. Han vill utnyttja hennes energi och installerar ett gåband i hennes rum.
sv
20:10
 Sjölyckan
Klara upptäcker att Ruth har blockat både henne och Rille på Instagram och känner sig avvisad i egenskap av tråkig morsa.
sv
20:35
 Sjölyckan
Berndt och Söderberg håller på som två nyförälskade tonåringar och Klara tycker att det är opassande. Mats och Berndt bondar som aldrig förr vilket gör Tomas stressad. Kommer Berndts och Tomas dåliga band att överföras på Noah?
sv
21:00
 BMF
Bröderna Flenory reser till Atlanta för att styra upp ett nytt distributionssystem för BMF och stärka banden med sina affärskontakter, Ty Washington och Goldie. Dock är det inte alla som överlever bilresan.
sv
21:50
 BMF
Säsongsavslutning. Meech och Terry hittar slutligen ett sätt att hantera Bryant, Lamar och B-Mickie. Brödernas relation tar en ny riktning när de lanserar nästa steg i BMF:s expansion.
sv
22:40
 Så länge vi lever
Thomas försöker febrilt att hitta en ny lösning för barnpassning efter att Atli har flyttat ut. Beta sätter sig på tvären och under en affärsmiddag blir en kimono den utlösande faktorn som tvingar paret att ta tag i sina problem på…
sv