Nickelodeon

Nickelodeon

Sve animirane i igrane serije, kao i filmovi su sinhronizovani na srpski jezik.

Serbia

TV gidas - Antradienis, 2024-05-07

00:19
Sunđer Bob Kockalone
G. Kraba proda Keba Krabu konglomeratu i istražuje radosti penzije. / Lignjoslav prevari komšiju da pomisli da Sunđer Bob ima bolest povezanu sa smehom.G. Kraba proda Keba Krabu konglomeratu i istražuje radosti penzije. / Lignjoslav prevari komšiju da pomisli da Sunđer Bob ima bolest povezanu sa smehom.
sr
00:48
Sunđer Bob Kockalone
Lignjoslavu je dosta više Sunđer Bobovih gluposti i traži zabranu prilaska.Lignjoslavu je dosta više Sunđer Bobovih gluposti i traži zabranu prilaska.
sr
01:01
Misterija porodice Hanter
Klinci misle da je Lusija smestila Eriku i odluče da oni smeste njoj podmetnuvši vazu u njenu kuću. Ali taj plan pođe naopako i sad moraju da se potrude da ne budu uhvaćeni.Klinci misle da je Lusija smestila Eriku i odluče da oni smeste njoj podmetnuvši vazu u njenu kuću. Ali taj plan pođe naopako i sad moraju da se potrude da ne budu uhvaćeni.
sr
01:23
Misterija porodice Hanter
Da bi spasli Erika od još veće nevolje, klinci moraju da izvuku vazu iz Lusijine kuće pre nego što je policija nađe. Dok Ivi provodi prvi dan u školi, ostala deca smisle plan da povrate skrivenu vazu.Da bi spasli Erika od još veće nevolje, klinci moraju da izvuku vazu iz Lusijine kuće pre nego što je policija nađe. Dok Ivi provodi prvi dan u školi, ostala deca smisle plan da povrate skrivenu vazu.
sr
01:45
Viktorijus
Tori otkrije da njeni drugari u tajnosti idu u fensi restoran umesto da učestvuju u godišnjem ping pong turniru.Viktorijus je priča o 16-godišnjoj Tori Vega. Ona odrasta u senci svoje starije sestre Trine, velike zvezde u porodici. Ali to se odjednom promeni kad Tori krene u Holivudsku umetničku školu, najbolju školu izvođačke umetnosti.
sr
02:04
Viktorijus
Tori pomaže Džejd da nađe pozorište za predstavu koju je Džejd napisala. Ali sponzor traži izmene koje će uništiti predstavu pa Tori mora da ispravi stvari pre premijere.Viktorijus je priča o 16-godišnjoj Tori Vega. Ona odrasta u senci svoje starije sestre Trine, velike zvezde u porodici. Ali to se odjednom promeni kad Tori krene u Holivudsku umetničku školu, najbolju školu izvođačke umetnosti.
sr
02:30
Aj Karli
Najveća obožavateljka iCarly, Mandy, pozvana je kao jedina publika u emisiju. Ali Mandy ubrzo od obožavanja pređe na progonjenje pa deca moraju nekako da je se reše.Najveća obožavateljka iCarly, Mandy, pozvana je kao jedina publika u emisiju. Ali Mandy ubrzo od obožavanja pređe na progonjenje pa deca moraju nekako da je se reše.
sr
02:51
Aj Karli
Carly i Sam paze na piliće koji bi trebalo da se izlegnu za projekat iz prirode i društva. Ali pilići se izlegnu ranije pa pobegnu iz inkubatora.Carly i Sam paze na piliće koji bi trebalo da se izlegnu za projekat iz prirode i društva. Ali pilići se izlegnu ranije pa pobegnu iz inkubatora. Sada Carly, Sam, Freddie i Spencer moraju da pronađu sve piliće.
sr
03:12
Misterija porodice Hanter
Prateći trag, Oliver, Džasmin i Ivi odlaze na potpisivanje knjige u nadi da će saznati ime biološkog oca.Prateći trag, Oliver, Džasmin i Ivi odlaze na potpisivanje knjige u nadi da će saznati ime biološkog oca. U međuvremenu, "Sali" dobija težak zadatak od strane zastrašujuće gospođice Lukas, koji bi mogao da je raozkrije.
sr
03:34
Misterija porodice Hanter
Dženi i Anika se nađu u ćorsokaku u istrazi hologramske šifre plišanog zeke. Nove frustracije se pojavljuju i u lovu na potencijalnog oca blizanaca.Dženi i Anika se nađu u ćorsokaku u istrazi hologramske šifre plišanog zeke. Nove frustracije se pojavljuju i u lovu na potencijalnog oca blizanaca.
sr
03:50
Razvali igru
Hadson i Trip imaju Grickomat - aparat za grickalice koji nasumično izbacuje grickalice i Dab ubrzo postaje opsednut njom.Hadson i Trip imaju Grickomat - aparat za grickalice koji nasumično izbacuje grickalice i Dab ubrzo postaje opsednut njom.
sr
04:18
Razvali igru
Bejb ima velike probleme zbog Kenzine aplikacije za sastanke.Bejb ima velike probleme zbog Kenzine aplikacije za sastanke.
sr
04:39
Ekipa cica-maca
Moćne mace igraju igru Divljeg Zapada zajedno sa ostalim mačkama uključujući Šefa, Čirka i Šugomira kad upoznaju dve nove mace, Badija i Derensa.Moćne mace igraju igru Divljeg Zapada zajedno sa ostalim mačkama uključujući Šefa, Čirka i Šugomira kad upoznaju dve nove mace, Badija i Derensa. Ubrzo nakon toga sve njihove poslastice misteriozno nestaju..
sr
04:50
Ekipa cica-maca
Neko je pozvao Pilou i njene čupave drugare u šapastičnu misiju: kada im je dao kartu i srećni zlatnik, pozvao ih je da upotrebe te dve stvari i tako pronađu blago legendarnog Bradomačka!Neko je pozvao Pilou i njene čupave drugare u šapastičnu misiju: kada im je dao kartu i srećni zlatnik, pozvao ih je da upotrebe te dve stvari i tako pronađu blago legendarnog Bradomačka!
sr
05:00
ALVINNN!!! i veverice
Kad trofejne trešnje gospođice Kroner nestanu, ona posumnja na vrane - ili su to možda ipak veverice?Kad trofejne trešnje gospođice Kroner nestanu, ona posumnja na vrane - ili su to možda ipak veverice?
sr
05:12
ALVINNN!!! i veverice
Britani ishitreno uđe u takmičenje u skejt parku, iako nema pojma kako se vozi skejt. / Raste broj žalbi jer Sajmonov robot Gizmo ide po gradu i rastavlja mašine za veš, ali da li, u stvari, pomaže?Britani ishitreno uđe u takmičenje u skejt parku, iako nema pojma kako se vozi skejt. / Raste broj žalbi jer Sajmonov robot Gizmo ide po gradu i rastavlja mašine za veš, ali da li, u stvari, pomaže?
sr
05:35
ALVINNN!!! i veverice
Kako bi otišli na odmor, dečaci rade sve što mogu kako Dejv ne bi saznao da Alvin ide u letnju školu.Kako bi otišli na odmor, dečaci rade sve što mogu kako Dejv ne bi saznao da Alvin ide u letnju školu. / Kad Teodoru ispadne delić slagalice u u ispust na podu, zaglavi se u unutra, pokušavajući da ga izvadi.
sr
06:00
Štrumfovi
Kada Kefalo kritikuje Grickovo kuvanje, cela stvar se završi obrokom za džinove. / Trapavko i Glupko čuvaju Bebu Štrumpfa i pokušavaju da pokažu celom selu koliko su sjajni.Kada Kefalo kritikuje Grickovo kuvanje, cela stvar se završi obrokom za džinove. / Trapavko i Glupko čuvaju Bebu Štrumpfa i pokušavaju da pokažu celom selu koliko su sjajni.
sr
06:29
Štrumfovi
Šaljivko daje Farmerovim puževima čarobni napitak kako bi bili brži.Šaljivko daje Farmerovim puževima čarobni napitak kako bi bili brži. / Gricko se naljuti kad njegovi vafli više nisu najukusniji u selu.
sr
06:58
Šou Patrika Zvezde
U ovoj raznovrsnoj epizodi punoj reklama, Patrikov šou prodaje robu da bi zaradio za drugu sezonu. // Patrik natera porodicu da učestvuju u nizu raznih izazova.U ovoj raznovrsnoj epizodi punoj reklama, Patrikov šou prodaje robu da bi zaradio za drugu sezonu. // Patrik natera porodicu da učestvuju u nizu raznih izazova.
sr
07:26
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bob polomi svoj dragoceni budilnik, a ništa nije dovoljno glasno da ga probudi na vreme. / Karen brzo shvati da deca odrastaju prebrzo kad joj poštom stigne novo dete.Sunđer Bob polomi svoj dragoceni budilnik, a ništa nije dovoljno glasno da ga probudi na vreme. / Karen brzo shvati da deca odrastaju prebrzo kad joj poštom stigne novo dete.
sr
07:56
Sunđer Bob Kockalone
Patrik je osmislio novu društvenu igru, i poziva Sunđer Boba, Sendi i Lignjoslava da igraju s njim.Patrik je osmislio novu društvenu igru, i poziva Sunđer Boba, Sendi i Lignjoslava da igraju s njim. / Nakon što slučajno puste niz vodu sef g. Krabe, Sunđer Bob i Lignjoslav moraju da siđu u kanalizaciju da ga pronađu.
sr
08:25
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bob želi da zasluži svoj karate pojas od Žir-Ka. Hoće li mu Sendi pomoći?Sunđer Bob želi da zasluži svoj karate pojas od Žir-Ka. Hoće li mu Sendi pomoći?
sr
08:45
Zuki i Rubi na planeti Zemlji
Kad Zuki zakuca svoj svemirski brod u Rubinu zgradu, Rubi konačno nađe svog NVD (najboljeg vanzemaljskog druga).Rubi Studebejker i njen vanzemaljski najbolji drug Zuki Iskrić snimaju svoje avanture po gradu Tres Lećes. Uz drugara prevaranta Veverka Zverka, Rubi uči Zukija o Zemlji, dok Zuki pokušava da kontroliše svoje nepredvidive vanzemaljske moći.
sr
09:14
Kuća Buka
Linkoln dobije tutora u kog se zaljube sve sestre zbog čega Linkoln ne može da uči.Linkoln dobije tutora u kog se zaljube sve sestre zbog čega Linkoln ne može da uči. / Deca se žale na kuću, ali kad je ugrožena zbog tornada, oni promene mišljenje.
sr
09:43
Kuća Buka
Tenzija je velika kad i Klajd i Linkoln dobiju stažiranje kod Flipa i takmiče se da osvoje titulu menadžera.Tenzija je velika kad i Klajd i Linkoln dobiju stažiranje kod Flipa i takmiče se da osvoje titulu menadžera. / Kad Linkoln vidi koliko je njegov deda miran u starosti, on ga povede u provod koji neće zaboraviti.
sr
10:05
Kuća Buka
Linkoln i društvo moraju da vrate školu u normalu kad direktorka Ramirez uvede nova sumnjiva pravila.Linkoln i društvo moraju da vrate školu u normalu kad direktorka Ramirez uvede nova sumnjiva pravila.
sr
10:23
Kasagrandes
Roni En i njena ekipa pokušavaju da osvoje put oko sveta za Mariju. / Kada Karlota omane sa šišanjem, počne da trenira sa majstorom, lično, Si Džejom!Roni En i njena ekipa pokušavaju da osvoje put oko sveta za Mariju. / Kada Karlota omane sa šišanjem, počne da trenira sa majstorom, lično, Si Džejom!
sr
10:52
Papir, Kamen, Makaze
Trojac igra igru žmurki koja se prostire po celoj planeti i traje decenijama. / Da bi nagovorili stanodavca da im smanji kiriju, trojac mu pomaže da ostvari nemoguć san.Trojac igra igru žmurki koja se prostire po celoj planeti i traje decenijama. / Da bi nagovorili stanodavca da im smanji kiriju, trojac mu pomaže da ostvari nemoguć san.
sr
11:20
Stvarna kuća Buka
Linkoln i Klajd žele da pobede na takmičenju Ripa Hardkora, uzbuđeni jer će se družiti sa svojim herojem, ali shvate da je Linkolnov pravi heroj sve vreme uz njega.Linkoln i Klajd žele da pobede na takmičenju Ripa Hardkora, uzbuđeni jer će se družiti sa svojim herojem, ali shvate da je Linkolnov pravi heroj sve vreme uz njega.
sr
11:49
Tandermanovi
Maks planira da sabotira večeru na koju će Fibi pozvati roditelje svoje simpatije da bi ih impresionirala, ali kad neočekivani gost bude stigao, Fibi i Maks će morati da sarađuju da bi sprečili da.Maks planira da sabotira večeru na koju će Fibi pozvati roditelje svoje simpatije da bi ih impresionirala, ali kad neočekivani gost bude stigao, Fibi i Maks će morati da sarađuju da bi sprečili da večera ne postane prava katastrofa.
sr
12:18
Tandermanovi
Maks prepravlja ocene u svom svedočanstvu i premeštaju ga u odeljenje za napredne učenike. Sad se takmiči protiv Fibi u matematičkom kupu.Maks prepravlja ocene u svom svedočanstvu i premeštaju ga u odeljenje za napredne učenike. Sad se takmiči protiv Fibi u matematičkom kupu. U međuvremenu, Henk, Nora i Bili pokušavaju da uhvate kradljivca novina koji im stalno izmiče.
sr
12:46
Sila opasnosti
Kad Mika pokuša da osvoji nagradu radnika meseca, napravi čudovište koje bi moglo da upropasti teleton koji organizuje ekipa Sile opasnosti.Kad Mika pokuša da osvoji nagradu radnika meseca, napravi čudovište koje bi moglo da upropasti teleton koji organizuje ekipa Sile opasnosti.
sr
13:14
Sila opasnosti
Bouzova majka, Silija, pokupi Švozovu radioaktivnu mačku i odvede je kući, pa Sila opasnosti i Kapetan Men moraju da je vrate pre nego što stvari postanu nuklearne.Bouzova majka, Silija, pokupi Švozovu radioaktivnu mačku i odvede je kući, pa Sila opasnosti i Kapetan Men moraju da je vrate pre nego što stvari postanu nuklearne.
sr
13:43
Henri Opasnost
Henri i Rej moraju da se pozabave dosadnim novim zlikovcem, Spojlerom. Pajper je dovedena do ivice kad pokuša da se učlani u klub obožavaoca Kapetana Mena.Henri i Rej moraju da se pozabave dosadnim novim zlikovcem, Spojlerom. Pajper je dovedena do ivice kad pokuša da se učlani u klub obožavaoca Kapetana Mena.
sr
14:11
Henri Opasnost
Zbog aktivnosti uspavanog vulkana ispod Svelvjua Henri i Rej pomisle da je smak sveta. Pajper je ubeđena da je alergična na gluten.Zbog aktivnosti uspavanog vulkana ispod Svelvjua Henri i Rej pomisle da je smak sveta. Pajper je ubeđena da je alergična na gluten.
sr
14:39
Stvarna kuća Buka
Linkoln i Klajd su odlučni da se proslave ali nauče da se žrtvovanje tuđih snova zbog tog cilja ne isplati na kraju.Linkoln i Klajd su odlučni da se proslave ali nauče da se žrtvovanje tuđih snova zbog tog cilja ne isplati na kraju.
sr
15:02
Škola čudovišta
Devojčica Klodin prati svoje instinkte i otkriva Monster haj. / Pošto Klodin nije dozvoljen pristup školi jer je samo čovek, smišlja druge načine da uđe u školu.Devojčica Klodin prati svoje instinkte i otkriva Monster haj. / Pošto Klodin nije dozvoljen pristup školi jer je samo čovek, smišlja druge načine da uđe u školu.
sr
16:00
Zuki i Rubi na planeti Zemlji
Rubi pomaže Zukiju da nađe svoju pravu vrednost na Zemlji kad ga njeni roditelji izazovu da radi bilo šta drugo osim da pravi sendviče.Rubi pomaže Zukiju da nađe svoju pravu vrednost na Zemlji kad ga njeni roditelji izazovu da radi bilo šta drugo osim da pravi sendviče. Rubi i Zuki pomažu Zverku da pobedi golubiju mafiju za kontejner s takom i tako zadovolji receptore za ukus.
sr
16:30
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bob ne ume da vozi, ali ne treba vam dozvola za auto koji se sam vozi!Sunđer Bob Kockalone je crtana serija o žutom morskom sunđeru po imenu Sunđer Bob koji živi na dnu okeana u gradu Koralovu.
sr
16:41
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bob i Patrik zamene male žive verzije sebe. Nastane gomila male žive zabave!Sunđer Bob i Patrik zamene male žive verzije sebe. Nastane gomila male žive zabave!
sr
17:00
Kuća Buka
Luen misli da gospodin Kokos želi da joj se osveti pošto ga je u nastupu zamenila Lolom. / Leni pokušava da nađe alternativne načine da dobije vozačku dozvolu.Luen misli da gospodin Kokos želi da joj se osveti pošto ga je u nastupu zamenila Lolom. / Leni pokušava da nađe alternativne načine da dobije vozačku dozvolu.
sr
17:30
Kuća Buka
Kad Lin otkriju zbog njenih atletskih spospobnosti, ona ubrzo postane profesionalni rvač.Kad Lin otkriju zbog njenih atletskih spospobnosti, ona ubrzo postane profesionalni rvač.
sr
17:49
Kuća Buka
U želji da otkrije tajne iz prošlosti, Lisa upotrebi tehnologiju da probudi pećinsku ženu.U želji da otkrije tajne iz prošlosti, Lisa upotrebi tehnologiju da probudi pećinsku ženu.
sr
18:01
Stvarna kuća Buka
Danas je roditeljski sastanak, te se Buke nađu u jurnjavi od učionice do učionice. Linkoln je odlučan u tome da dobije obećani banana split, ukoliko svi klinci budu imali dobre ocene.Danas je roditeljski sastanak, te se Buke nađu u jurnjavi od učionice do učionice. Linkoln je odlučan u tome da dobije obećani banana split, ukoliko svi klinci budu imali dobre ocene.
sr
18:30
Sila opasnosti
Kada Sila opasnosti bude izazvana na šampionat u uličnoj borbi, moraju da savladaju tu drevnu veštinu i izbore se za svoju čast. Bez upotrebe super moći.Kada Sila opasnosti bude izazvana na šampionat u uličnoj borbi, moraju da savladaju tu drevnu veštinu i izbore se za svoju čast. Bez upotrebe super moći.
sr
19:00
Jang Dilan Tajlera Perija
Vilsonovi uče šta znači imati biti savršen za porodični foto-portret.Vilsonovi uče šta znači imati biti savršen za porodični foto-portret.
sr
19:24
Henri Opasnost
Švoz radi na antivirusu da spreči zli plan dok se Kid Opasnost i Kapetan Men bore sa zlikovcem. Junaštvo Kida Opasnost je na ispitu dok se bore da spasu svet.Švoz radi na antivirusu da spreči zli plan dok se Kid Opasnost i Kapetan Men bore sa zlikovcem. Junaštvo Kida Opasnost je na ispitu dok se bore da spasu svet.
sr
19:50
Henri Opasnost
Kad se neprijatelj Čete vitezova, Rajker, pojavi u Svelvjuu, Kid Opasnost i Kapetan Men ga pošalju u Burger dvorac gde ih on prevari da se pridruže zlikovcu.Kad se neprijatelj Čete vitezova, Rajker, pojavi u Svelvjuu, Kid Opasnost i Kapetan Men ga pošalju u Burger dvorac gde ih on prevari da se pridruže zlikovcu.
sr
20:15
Tandermanovi
Zla devojka Veronika će sabotirati Fibi u horu u iskoristiće Maksa tako što će ga naterati da joj radi domaći. Izgleda da će blizanci morati da se udruže da bi joj se osvetili.Zla devojka Veronika će sabotirati Fibi u horu u iskoristiće Maksa tako što će ga naterati da joj radi domaći. Izgleda da će blizanci morati da se udruže da bi joj se osvetili.
sr
20:43
Tandermanovi
Maks i Fibi odvode Bilija do bolnice jer je povredio palac dok su ga oni čuvali. Maks će videti iglu i onesvestiće se.Maks i Fibi odvode Bilija do bolnice jer je povredio palac dok su ga oni čuvali. Maks će videti iglu i onesvestiće se. Sad svi moraju da se potrude da doktori ne urade skener njegovog mozga jer bi tako mogli da otkriju njegove moći.
sr
21:11
Tandermanovi
Tandermenovi se prijavljuju na takmičenje da bi osvojili takmičenje iz snova, ali se ne slažu gde treba da idu. Ne mogu da se dogovore, pa se prijavljuju kao dva različita tima-devojčice i dečaci.Tandermenovi se prijavljuju na takmičenje da bi osvojili takmičenje iz snova, ali se ne slažu gde treba da idu. Ne mogu da se dogovore, pa se prijavljuju kao dva različita tima-devojčice i dečaci. Tim koji bude pobedio, moći će da odluči.
sr
21:40
Tandermanovi
Henk postaje novi nastavnik iz hemije i predavaće Maksu i Fibi.Henk postaje novi nastavnik iz hemije i predavaće Maksu i Fibi. Kad slučajno bude pojeo poseban sendvič s ćuretinom, zaspaće u školi, pa će blizanci morati da iskoriste svoje moći da mu pomognu da ispuni plan da ne bi izgubio posao.
sr
22:01
Stvarna kuća Buka
Linkoln i Klajd žele da pobede na takmičenju Ripa Hardkora, uzbuđeni jer će se družiti sa svojim herojem, ali shvate da je Linkolnov pravi heroj sve vreme uz njega.Linkoln i Klajd žele da pobede na takmičenju Ripa Hardkora, uzbuđeni jer će se družiti sa svojim herojem, ali shvate da je Linkolnov pravi heroj sve vreme uz njega.
sr
22:29
Kasagrandes
Roni En i Sid traže vannastavnu aktivnost ali nijedna nije dobra za obe. / Kad Marija konačno dobije slobodan dan, Roni En mora da se takmiči s porodicom da bi provela vreme s njom.Roni En i Sid traže vannastavnu aktivnost ali nijedna nije dobra za obe. / Kad Marija konačno dobije slobodan dan, Roni En mora da se takmiči s porodicom da bi provela vreme s njom.
sr
22:58
Kuća Buka
Klinci pomažu ocu da otkrije ko ostavlja negativne internet kritike Linovom stolu. / Tim akvionih vesti je primoran da ugađa Čendleru, nakon što im kupi novu opremu.Klinci pomažu ocu da otkrije ko ostavlja negativne internet kritike Linovom stolu. / Tim akvionih vesti je primoran da ugađa Čendleru, nakon što im kupi novu opremu.
sr
23:26
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bob želi da snimi sopstveni film s Tritonom i Školjkabojem i to s prvobitnim glumcima pravo iz staračkog doma. / G. Kraba je užasnut kad sazna da Plankton izlazi s njegovom majkom.Mama g. Krabe je opet u vezi i izgleda da je ta veza ozbiljna. Kraba se trudi da bude srećan zbog majke, ali potpuno je užasnut kad sazna da je taj tajni ljubanik njegov zakleti neprijatelj Plankton! / Avanture Tritona i Školjkaboja ispričane su u novom uzbudljivom igranom filmu. Ali kako Sunđer Bob i Patrik ubrzo saznaju, njihovi heroji nisu u filmu.
sr
23:55
Sunđer Bob Kockalone
Patrik dobije udarac u glavu i osvesti se sa superiornom inteligencijom! / Sendi slučajno spoji Sunđer Boba i Lignjoslava u jedno telo kad se njen aparat za teleportaciju pokvari.Dok je lovio meduze, Patrik dobije udarac u glavu i izgubi svest. Kad se osvesti, ova morska zvezda odjednom počne da koristi prosto-proširene rečenice... koje imaju smisla! / Sendina eksperimentalna naprava za teleportaciju se pokvari spojivši Sunđer Boba i Lignjoslava u jedno telo. Zbog toga je malo problematično raditi i u kuhinji i na kasi.
sr

TV gidas - Trečiadienis, 2024-05-08

00:18
Sunđer Bob Kockalone
U još jednoj šemi za bogaćenje, g. Kraba pretvori Keba Krabu u otmen hotel.U još jednom pokušaju da zaradi još para, g. Kraba odluči da pretvori Keba Krabu u Kebine kule, otmen hotel gde je mušterija zakon. / Vest o Sunđer Bobovim nepoloženim vozačkim ispitima stigla je do vrha industrije vožnje. S tako velikom mrljom na istoriji podučavanja, gđa Pufna dobije otkaz iz škole.
sr
00:47
Sunđer Bob Kockalone
Plankton misli da je ukrao Kebu pljesku iz restorana, ali je u stvari ukrao umetničko delo poznatog umetnika, Fijaska.Plankton misli da je ukrao Kebu pljesku iz restorana, ali je u stvari ukrao umetničko delo poznatog umetnika, Fijaska.
sr
01:00
Misterija porodice Hanter
Obrnuta pljačka kreće, ali taj plan podrazumeva dosta rizika. Da li će Hanterovi izaći iz Lusijine kuće s vazom pre nego što ih uhvate?Obrnuta pljačka kreće, ali taj plan podrazumeva dosta rizika. Da li će Hanterovi izaći iz Lusijine kuće s vazom pre nego što ih uhvate?
sr
01:22
Misterija porodice Hanter
Hanterovi shvate da je neko u Rodbini krtica i smisle plan da je otkriju. A Danijel više ne sme da radi na slučaju sad kad policija ima dovoljno dokaza da tuži Erika.Hanterovi shvate da je neko u Rodbini krtica i smisle plan da je otkriju. A Danijel više ne sme da radi na slučaju sad kad policija ima dovoljno dokaza da tuži Erika.
sr
01:44
Viktorijus
Torin let kući je odložen pa nema vremena da završi školski projekat s društvom. Pokuša da završi to preko video četa ali nešto ih stalno prekida.Viktorijus je priča o 16-godišnjoj Tori Vega. Ona odrasta u senci svoje starije sestre Trine, velike zvezde u porodici. Ali to se odjednom promeni kad Tori krene u Holivudsku umetničku školu, najbolju školu izvođačke umetnosti.
sr
02:04
Viktorijus
Kad Tori zameni svoju bolesnu sestru u velikom mjuziklu, pitaju je da se upiše u elitnu školu primenjenih umetnosti. Ali kad se upiše, ima problema da se uklopi.Viktorijus je priča o 16-godišnjoj Tori Vega. Ona odrasta u senci svoje starije sestre Trine, velike zvezde u porodici. Ali to se odjednom promeni kad Tori krene u Holivudsku umetničku školu, najbolju školu izvođačke umetnosti.
sr
02:28
Aj Karli
Carly napravi Sam jedinstvenu iCarly majicu u čast godišnjice njhovog prijateljstva. Ali kad Sam zameni majicu za karte za koncert, prijateljice se posvađaju.Carly napravi Sam jedinstvenu iCarly majicu u čast godišnjice njhovog prijateljstva. Ali kad Sam zameni majicu za karte za koncert, prijateljice se posvađaju.
sr
02:50
Aj Karli
iCarly traži od gledalaca da pošalju snimke sebe kako plešu. Nakon što dobiju više od tri hiljade snimaka, Carly, Sam i Freddie pokušaju da ostanu budni čitavu noć i sve ih pogledaju.iCarly traži od gledalaca da pošalju snimke sebe kako plešu. Nakon što dobiju više od tri hiljade snimaka, Carly, Sam i Freddie pokušaju da ostanu budni čitavu noć i sve ih pogledaju.
sr
03:11
Misterija porodice Hanter
Hanterovi se bore da se oslobode, nakon što ih je Erikov preterani bezbednosni sistem zarobio u kući. Potrebno je rešiti niz zagonetki, kako bi se izvukli iz potpuno zaključane kuće.Hanterovi se bore da se oslobode, nakon što ih je Erikov preterani bezbednosni sistem zarobio u kući. Potrebno je rešiti niz zagonetki, kako bi se izvukli iz potpuno zaključane kuće.
sr
03:33
Misterija porodice Hanter
Ivi se trudi da ubedi ostale da je još neko u kući. Pošto su Erik i Kejt otišli na putovanje, deca Hanterovih su ostavljena sama, a među njima je potencijalni uljez.Ivi se trudi da ubedi ostale da je još neko u kući. Pošto su Erik i Kejt otišli na putovanje, deca Hanterovih su ostavljena sama, a među njima je potencijalni uljez.
sr
03:50
Razvali igru
Komšija se žali da Bejb i Kenzi prave buku pa mu one ispeku pitu da se izvine. Kad komšija završi u bolnici zbog pite, Dab i Trip pokušavaju da osvetle obraz devojčica.Komšija se žali da Bejb i Kenzi prave buku pa mu one ispeku pitu da se izvine. Kad komšija završi u bolnici zbog pite, Dab i Trip pokušavaju da osvetle obraz devojčica.
sr
04:17
Razvali igru
Kad Dabl Džijev rival objavi pesmu o njemu, Razvali igru ubede Daba da i on objavi pesmu kojom se ruga njegovom psu. To razbesni rivala koji dođe da se suoči s Dabom.Kad Dabl Džijev rival objavi pesmu o njemu, Razvali igru ubede Daba da i on objavi pesmu kojom se ruga njegovom psu. To razbesni rivala koji dođe da se suoči s Dabom.
sr
04:38
Ekipa cica-maca
Šef, Čirko i Šugomir love tri mala miša koja su završila u Vinstonovom vrtu. Moćne mace nikad ne odustaju kad treba da pomognu drugarima, i pružili su šapu tati miševa da bi ih spasili!Šef, Čirko i Šugomir love tri mala miša koja su završila u Vinstonovom vrtu. Moćne mace nikad ne odustaju kad treba da pomognu drugarima, i pružili su šapu tati miševa da bi ih spasili!
sr
04:50
Ekipa cica-maca
Drveni sanduk je ispao iz kamiona... unutra je Mara, mala ženka nilskog konja koja se vraćala u Afriku.Drveni sanduk je ispao iz kamiona... unutra je Mara, mala ženka nilskog konja koja se vraćala u Afriku. Moćne mace će uraditi sve što mogu da pomognu Mari da stigne na avion koji će je odvesti u rodnu zemlju...
sr
05:00
ALVINNN!!! i veverice
Alvin sanja najbolji san u životu dok mu Teodor podsvesno ne upadne u snove.Alvin sanja najbolji san u životu dok mu Teodor podsvesno ne upadne u snove.
sr
05:13
ALVINNN!!! i veverice
Kad se veverice zaglave u saobraćaju, počinju da se svađaju sa ostalim vozačima. / Sajmonu je dosta toga da ga svi zovu da im popravlja stvari, pa odluči da prestane dok mu neko ne kaže 'hvala'.Kad se veverice zaglave u saobraćaju, počinju da se svađaju sa ostalim vozačima. / Sajmonu je dosta toga da ga svi zovu da im popravlja stvari, pa odluči da prestane dok mu neko ne kaže 'hvala'.
sr
05:35
ALVINNN!!! i veverice
Kad Alvin insistira da preuzme bubanj od Teodora, on se bori tako što preuzme Alvinovu ličnost. // Dok Teodor usavršava novi recept za palačinke, Alvin mu krišom sipa prašak za podrigivanje.Kad Alvin insistira da preuzme bubanj od Teodora, on se bori tako što preuzme Alvinovu ličnost. // Dok Teodor usavršava novi recept za palačinke, Alvin mu krišom sipa prašak za podrigivanje.
sr
05:58
Štrumfovi
Šaljivko pretvori Škrabala u Gargamelovu mamu i nađu se zarobljeni u njegovoj jazbini. / Storm mora da postane dadilja kad se svi štrumpfovi pretvore u bebe.Šaljivko pretvori Škrabala u Gargamelovu mamu i nađu se zarobljeni u njegovoj jazbini. / Storm mora da postane dadilja kad se svi štrumpfovi pretvore u bebe.
sr
06:28
Štrumfovi
Kad Gargamel pokuša da se pretvori u štrumpfa, oni moraju da podele svoje tajne da bi dokazali ko su.Pejoovi likovi se vraćaju na televiziju i potpuno novoj, uzbudljivoj, 3D verziji dugogodišnjeg omiljenog crtaća.
sr
06:58
Šou Patrika Zvezde
U alternativnom univerzumu, porodica Zvezda je tim super junaka, ili bar tako oni misle. // Sesil privremeno radi kao čuvar u muzeju gđe Usponić.U alternativnom univerzumu, porodica Zvezda je tim super junaka, ili bar tako oni misle. // Sesil privremeno radi kao čuvar u muzeju gđe Usponić.
sr
07:26
Sunđer Bob Kockalone
Patrik je shvatio da je kamen ispod kog živi zapravo morska konjača koja se uspavala. / Starac Dženkins kvari svakodnevnicu u 'Keba Krabi', ali Evgenije Kraba ne može da smisli razlog da ga izbaci.Patrik je shvatio da je kamen ispod kog živi zapravo morska konjača koja se uspavala. / Starac Dženkins kvari svakodnevnicu u 'Keba Krabi', ali Evgenije Kraba ne može da smisli razlog da ga izbaci.
sr
07:55
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bob ima novi par dugačkih pantalona, ali one mu neočekivano menjaju život. / Kada Lari Jastog otvori novu teretanu u Koralovu, Sunđer Bob mu postaje najbolja mušterija.Sunđer Bob ima novi par dugačkih pantalona, ali one mu neočekivano menjaju život. / Kada Lari Jastog otvori novu teretanu u Koralovu, Sunđer Bob mu postaje najbolja mušterija.
sr
08:26
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bobu je u posetu došao Balonkovićev sin, Sjajko i Sunđer Bob će morati da ga pazi i gleda da se ne približava oštrim ivicama.Sunđer Bobu je u posetu došao Balonkovićev sin, Sjajko i Sunđer Bob će morati da ga pazi i gleda da se ne približava oštrim ivicama.
sr
08:45
Zuki i Rubi na planeti Zemlji
Rubi pomaže Zukiju da nađe svoju pravu vrednost na Zemlji kad ga njeni roditelji izazovu da radi bilo šta drugo osim da pravi sendviče.Rubi pomaže Zukiju da nađe svoju pravu vrednost na Zemlji kad ga njeni roditelji izazovu da radi bilo šta drugo osim da pravi sendviče. Rubi i Zuki pomažu Zverku da pobedi golubiju mafiju za kontejner s takom i tako zadovolji receptore za ukus.
sr
09:15
Kuća Buka
Umorni od toga što im se porodični kombi stalno raspada, deca odluče da prevare tatu da kupi novi, bolji kombi.Kad Linkolnovu četvorogodišnju sestru Lisu stave u njegov peti razred, njegov društveni status je ugrožen. / Umorni od toga što im se porodični kombi stalno raspada, deca odluče da prevare tatu da kupi novi, bolji kombi.
sr
09:43
Kuća Buka
Sestre pomisle da je Linkoln baksuz pa mu zabrane da učestvuje u njihovim aktivnostima.Sestre pomisle da je Linkoln baksuz pa mu zabrane da učestvuje u njihovim aktivnostima pa on odjednom ima slobodno vreme. / Kad Linkoln sazna da će njegov razred secirati žabe, on se obrati Lani koja ga ubedi da je to loše. Njih dvoje krenu u misiju da ih spasu.
sr
10:05
Kuća Buka
Kad Buke završe u Holivudu, Lola je odlučna da postane zvezda i dobije glavnu ulogu.Kad Buke završe u Holivudu, Lola je odlučna da postane zvezda i dobije glavnu ulogu.
sr
10:23
Kasagrandes
Frida i Karlos idu na fensi vožnju avionom, ali Karl i Si Džej pokušavaju da se ušunjaju na sopstvenu avanturu.Kada pronađu mapu sa blagom, Kasagrandesi kreću u suludi lov na blago Panča Vilje. / Frida i Karlos idu na fensi vožnju avionom, ali Karl i Si Džej pokušavaju da se ušunjaju na sopstvenu avanturu.
sr
10:51
Papir, Kamen, Makaze
Papir, Kamen i Makaze pokušavaju da pretvore svoj neobični auto, Suzan, u nagrađivano vozilo. / Papir da Kamenu mehaničke obrve da mu pomogne s audicijom. Makaze ima avanturu sa zamenskim drugarima.Papir, Kamen i Makaze pokušavaju da pretvore svoj neobični auto, Suzan, u nagrađivano vozilo. / Papir da Kamenu mehaničke obrve da mu pomogne s audicijom. Makaze ima avanturu sa zamenskim drugarima.
sr
11:20
Stvarna kuća Buka
Kad Lusi i njen Klub pogrebnika donesu ukleti kotur sira u kuću, Linkoln i Klajd žure da spasu sve od njihovog najgoreg košmara!Kad Lusi i njen Klub pogrebnika donesu ukleti kotur sira u kuću, Linkoln i Klajd žure da spasu sve od njihovog najgoreg košmara!
sr
11:48
Tandermanovi
Maks i Fibi koriste za svoje moći da bi se malo zabavili na Dan markiranja, ali kad se ste da škola ima kamere, pozvaće Bilija i Noru da im pomognu da obrišu snimak pre nego što njihova tajna bude.Maks i Fibi koriste za svoje moći da bi se malo zabavili na Dan markiranja, ali kad se ste da škola ima kamere, pozvaće Bilija i Noru da im pomognu da obrišu snimak pre nego što njihova tajna bude otkrivena.
sr
12:17
Tandermanovi
Maks i Fibi dobijaju posao u piceriji da bi mogli da kupe novi Mojtelefon.Maks i Fibi dobijaju posao u piceriji da bi mogli da kupe novi Mojtelefon. Pokušavaju da zadive menadžera svojim kreativnim idejama, ali kad Maks prihvati porudžbinu koju ne može da isporuči, moraće da sarađuju da bi sačuvali svoje poslove.
sr
12:45
Sila opasnosti
Kada Majls počne imati vizije budućnosti, Kapetan Men misli da je u pitanju delo svelvjuškog najvećeg vremenskog zlikovca, Vremenskog lopova.Kada Majls počne imati vizije budućnosti, Kapetan Men misli da je u pitanju delo svelvjuškog najvećeg vremenskog zlikovca, Vremenskog lopova.
sr
13:13
Sila opasnosti
Kad Rej otkrije da je škola dom dosadnog duha iz 1920.-ih, Sila Opasnosti kreće u akciju pomažući duhu oko nedovršenog posla, da bi napustila njihovu školu.Kad Rej otkrije da je škola dom dosadnog duha iz 1920.-ih, Sila Opasnosti kreće u akciju pomažući duhu oko nedovršenog posla, da bi napustila njihovu školu.
sr
13:42
Henri Opasnost
Kad devojka koja se sviđa Henriju ode s nekim drugim na sudar, Švoz napravi androida da bi ona bila ljubomorna. Rej ima neprijatan sudar s Henrijevom nastavnicom.Kad devojka koja se sviđa Henriju ode s nekim drugim na sudar, Švoz napravi androida da bi ona bila ljubomorna. Rej ima neprijatan sudar s Henrijevom nastavnicom.
sr
14:10
Henri Opasnost
Henri, Šarlot i Rej su sprečeni da uživaju u danu kad Džasper slučajno uključi hitno zaključavanje i zarobi ih sve u Men pećini.Henri, Šarlot i Rej su sprečeni da uživaju u danu kad Džasper slučajno uključi hitno zaključavanje i zarobi ih sve u Men pećini.
sr
14:38
Stvarna kuća Buka
Linkoln i Klajd žele da pobede na takmičenju Ripa Hardkora, uzbuđeni jer će se družiti sa svojim herojem, ali shvate da je Linkolnov pravi heroj sve vreme uz njega.Linkoln i Klajd žele da pobede na takmičenju Ripa Hardkora, uzbuđeni jer će se družiti sa svojim herojem, ali shvate da je Linkolnov pravi heroj sve vreme uz njega.
sr
15:00
Škola čudovišta
Drakulara veštičarenjem oživi krompir, nakon čega Klodin i Frenki moraju da joj pomognu da ga obuzda.Drakulara veštičarenjem oživi krompir, nakon čega Klodin i Frenki moraju da joj pomognu da ga obuzda. / Frenki je poterbna Klodinina i Drakularina pomoć da otkrije misteriju prošlog života jednog od svojih mozgova.
sr
15:59
Zuki i Rubi na planeti Zemlji
Rubi Studebejker i njen vanzemaljski najbolji drug Zuki Iskrić snimaju svoje avanture po gradu Tres Lećes.Rubi Studebejker i njen vanzemaljski najbolji drug Zuki Iskrić snimaju svoje avanture po gradu Tres Lećes. Uz drugara prevaranta Veverka Zverka, Rubi uči Zukija o Zemlji, dok Zuki pokušava da kontroliše svoje nepredvidive vanzemaljske moći.
sr
16:28
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bob i Patrik se zaglave u drugoj dimenziji u kojoj sve što nacrtaju oživi.Sunđer Bob i Patrik se zaglave u drugoj dimenziji u kojoj sve što nacrtaju oživi.
sr
16:39
Sunđer Bob Kockalone
Sunđer Bob Kockalone je crtana serija u kojoj je glavni lik žuti morski sunđer, Sunđer Bob, koji živi duboko u okeanu u podvodnom gradu zvanom Koralovo.Sunđer Bob Kockalone je crtana serija u kojoj je glavni lik žuti morski sunđer, Sunđer Bob, koji živi duboko u okeanu u podvodnom gradu zvanom Koralovo. Sa svojim drugarom, ružičastom morskom zvezdom Patrikom, prolazi kroz najluđe i najuzbudljivije avanture. Sunđer Bob ima veoma energičnu i optimističnu prirodu i radi kao roštilj-majstor u restoranu ''Keba Kraba'' u kom pravi najbolje pljeskavice na dnu mora.
sr
16:59
Kuća Buka
Klinci obavljaju spasilačku misiju u Kampu Mastodon. / Ostale Buke pomažu Lani da prevaziđe strah od spavanja van kuće.Klinci obavljaju spasilačku misiju u Kampu Mastodon. / Ostale Buke pomažu Lani da prevaziđe strah od spavanja van kuće.
sr
17:28
Kuća Buka
Luna i Mesečeve koze pokušaju da postanu dečji bend da bi sakupili dovoljno novca za novu opremu.Luna i Mesečeve koze pokušaju da postanu dečji bend da bi sakupili dovoljno novca za novu opremu.
sr
17:46
Kuća Buka
Lola pokuša da obuzda želju za slatkišima kad je mama izazove da preživi celu nedelju bez šećera.Lola pokuša da obuzda želju za slatkišima kad je mama izazove da preživi celu nedelju bez šećera.
sr
17:58
Stvarna kuća Buka
Kako bi poklonio Čarli savršeni poklon za sećanje, Linkoln i njegova porodica se udružuju kako bi spasili Flipovu radnju.Kako bi poklonio Čarli savršeni poklon za sećanje, Linkoln i njegova porodica se udružuju kako bi spasili Flipovu radnju.
sr
18:26
Sila opasnosti
Sila opasnosti razbija u školi, ali Reju nedostaju pomoćnici, te smišlja plan kako da ih izvuče iz škole.Sila opasnosti razbija u školi, ali Reju nedostaju pomoćnici, te smišlja plan kako da ih izvuče iz škole.
sr
18:54
Sila opasnosti
Kapetan Men i Sila opasnosti su domaćini najvećeg venčanja u Svelvjuu. Venčavaju se Trent i njegova internet devojka Trejsi426.Kapetan Men i Sila opasnosti su domaćini najvećeg venčanja u Svelvjuu. Venčavaju se Trent i njegova internet devojka Trejsi426. Kad otkriju da Trejsi nije to za šta se izdaje, mešanje Sile opasnosti preti da uništi venčanje.
sr
19:22
Henri Opasnost
Kad Kid Opasnost polomi ruku u javnosti, Henri i društvo moraju da smisle kako da sačuvaju njegovu tajnu.Kad Kid Opasnost polomi ruku u javnosti, Henri i društvo moraju da smisle kako da sačuvaju njegovu tajnu.
sr
19:50
Henri Opasnost
Pajperin školski papagaj Oto počne da ponavlja "Henri je Kid Opasnost". Henri i Džasper moraju da odugovlače dok Rej, Šarlot i Švoz ne smisle kako da isprave stvar.Pajperin školski papagaj Oto počne da ponavlja "Henri je Kid Opasnost". Henri i Džasper moraju da odugovlače dok Rej, Šarlot i Švoz ne smisle kako da isprave stvar.
sr
20:18
Tandermanovi
Henk dovozi kombi iz Metroburga za Fibi da nastavila njen trening za super heroja. Kad se sva deca budu ušunjala u kombi da se voze bez dozvole, Henk će im prirediti vožnju koju će upamtiti.Henk dovozi kombi iz Metroburga za Fibi da nastavila njen trening za super heroja. Kad se sva deca budu ušunjala u kombi da se voze bez dozvole, Henk će im prirediti vožnju koju će upamtiti.
sr
20:46
Tandermanovi
Fibi odvlači Bilija i Noru u park da se vide sa njenom simpatijom i njegovim mlađim bratom, ali kad Maks bude odveo mlađu decu kući, slučajno će uzeti pravu bebu umesto Norine lutke.Fibi odvlači Bilija i Noru u park da se vide sa njenom simpatijom i njegovim mlađim bratom, ali kad Maks bude odveo mlađu decu kući, slučajno će uzeti pravu bebu umesto Norine lutke.
sr
21:14
Tandermanovi
Maks uzima grupu momaka da mu budu podanici, ali situacija će se preokrenuti i Maks će biti žrtva ponižavajuće šale. Sad mora da smisli kako da povrati reputaciju najlošijeg momka u školi.Maks uzima grupu momaka da mu budu podanici, ali situacija će se preokrenuti i Maks će biti žrtva ponižavajuće šale. Sad mora da smisli kako da povrati reputaciju najlošijeg momka u školi.
sr
21:43
Tandermanovi
Fibi pokšava da postane opasna devojka da bi se svidela Maksovom novom drugaru, opasnom rokeru koji je glavni član Maksovog novog benda. Gost: Lizi Grin.Fibi pokšava da postane opasna devojka da bi se svidela Maksovom novom drugaru, opasnom rokeru koji je glavni član Maksovog novog benda. Gost: Lizi Grin.
sr
22:03
Stvarna kuća Buka
Linkoln ii Klajd su nadmašeni u najvećem ratu podvala, a u međuvremenu, Lisa krene na novi "sport" uz pomoć Lin mlađe.Linkoln ii Klajd su nadmašeni u najvećem ratu podvala, a u međuvremenu, Lisa krene na novi "sport" uz pomoć Lin mlađe.
sr
22:31
Kasagrandes
Porodica otkrije neverovatan kiosk s tamalesima i pokušavaju da sakriju to od abuele. / Roni En ne veruje u astrološko predviđanje da će je ljubav naći, dok ne počne da se ostvaruje.Porodica otkrije neverovatan kiosk s tamalesima i pokušavaju da sakriju to od abuele. / Roni En ne veruje u astrološko predviđanje da će je ljubav naći, dok ne počne da se ostvaruje.
sr
22:59
Kuća Buka
Klinci pomažu ocu da otkrije ko ostavlja negativne internet kritike Linovom stolu.Kad tata otkrije da će kamp iz njegovog detinjstva biti zatvoren, odluči da odvede porodicu u poslednju posetu / Buke otkrivaju mapu koja vodi do blaga koje bi moglo spasiti kamp i ujedno dokazati da je stara kamperska legenda istinita.
sr