Prima Love

Prima Love

Prima Love je třetí program televize Prima. Program televize se skládá hlavně z amerických seriálů

Czechia

TV vodič - ponedjeljak, 20.05.2024

00:00
Rodina doktora Kleista IV (11)
Epizoda: V poslední minutě. Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi.Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi. Christina Kleista čeká náročné rozhodování v otázkách složitých lékařských případů, ale i v soukromém životě. Režie: Esther Wengerová. Hrají: Francis Fulton-Smith (Dr. Christian Kleist), Christina Plateová (Marlene Kleist), Ulrich Pleitgen (Johannes Kleist), Uta Schorn (Inge Kleist), Marie Seiser (Lisa Kleist) (2011)
cs
01:05
Rodina doktora Kleista IV (12)
Epizoda: Nalezenec. Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi.Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi. Christina Kleista čeká náročné rozhodování v otázkách složitých lékařských případů, ale i v soukromém životě. Režie: Richard Engel. Hrají: Francis Fulton-Smith (Dr. Christian Kleist), Christina Plateová (Marlene Kleist), Ulrich Pleitgen (Johannes Kleist), Uta Schorn (Inge Kleist), Marie Seiser (Lisa Kleist) (2011)
cs
02:20
Ve hře je láska (200)
Epizoda: Jak mu to říct?. Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos.Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl. Režie: Senol Sönmez. Hrají: Elçin Sangu (Defne), Baris Arduc (Ömer), Salih Bademci (Sinan), Nergis Kumbasar (Neriman), Levent Ülgen (Necmi) (2015)
cs
03:20
Ve hře je láska (201)
Epizoda: Sladké tajemství. Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos.Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl. Režie: Senol Sönmez. Hrají: Elçin Sangu (Defne), Baris Arduc (Ömer), Salih Bademci (Sinan), Nergis Kumbasar (Neriman), Levent Ülgen (Necmi) (2015)
cs
04:25
Lásce navzdory (44)
Epizoda: Sukničkář Denis. Mladá absolventka univerzity v Turecku nastupuje do první práce.Mladá absolventka univerzity v Turecku nastupuje do první práce. Kvůli konzervativním názorům rodiny se Defne převléká až na parkovišti, když je přistižena ostrahou a první den přichází pozdě. Jak se později ukáže, nejednalo se však o ostrahu, ale o ředitele firmy, který jí nástup do zaměstnání vůbec neusnadňuje. Hrají: Açelya Topaloglu (Defne Barutçu Aras), Can Yaman (Yalin Aras), Nilay Duru (Yesim Aras Barutçu) (2015)
cs
05:25
Karolína, domácí kuchařka
Epizoda: Před masopustem. Zažijte oslavu domácího vaření, ve kterém Karolína vychází z tradice našich babiček, sbírá nejrůznější recepty a vstřebává nové vlivy a inspirace.Zažijte oslavu domácího vaření, ve kterém Karolína vychází z tradice našich babiček, sbírá nejrůznější recepty a vstřebává nové vlivy a inspirace. Objevte spoustu zapomenutých nápadů, surovin a praktických rad. Otevřete pokladnici plnou receptů a vařte s chutí a láskou.
cs
06:00
Na zámku
Epizoda: Na zámku. Okouzlující interiéry zámku Žleby. Vydejte se s námi na romantickou prohlídku.Okouzlující interiéry zámku Žleby. Vydejte se s námi na romantickou prohlídku.
cs
06:05
Libovky Pepy Libického
Znáte Pepu Libického? Ne? Tak to byste ale měli! S ním totiž může budovat, rekonstruovat a vyrábět i ten, kdo není řemeslně příliš zdatný.Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat, tvořit, ale neví z které strany se do toho pustit, připravila televize Prima nový hobby pořad Libovky Pepy Libického. V každém díle se moderátor Pepa Libický bude věnovat jednomu projektu ? od výroby stylové kuchyňské linky či pokládky kamenné dlažby na pergole až po výrobu jídelního stolu s řekou z pryskyřice. Divákům v návodech a postupech ukáže, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké materiály a technologie zvolit, aby se dílo podařilo. Navíc je připravena stálá rubrika Minutový manžel, která divákům ukáže, jak si doma poradit s drobnými opravami či úpravami. Komu by se přece chtělo kvůli výměně lustru čekat dva měsíce na elektrikáře, když to zvládne doma jednoduše sám? V jednotlivých dílech pořadu minutový manžel ukáže, "Jak na to". A to ať už jde o protékající splachování u toalety, výměnu zásuvky i starého lustru za nový, nebo přípravu zdi na malování. (2024)
cs
06:20
Prostřeno!
Prostřeno! tento týden navštíví hlavní město Prahu. Nebude nouze o dojemné, trapné ani veselé chvilky. Který Pražan udělá nejvíc a stane se šťastným výhercem 25 000 korun?Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE!!! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (2024)
cs
07:15
Sestřičky (34)
Epizoda: Smíšené pocity. Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou.Premiérový diel nového seriálu z prostredia Modrého kódu. Nové tváre, obľúbení hrdinovia a príbehy, aké poznáme z vlastných životov. Vlčková bola na kontrole u gynekológa, konečne vie pravdu o bábätku. Barča sa vída s Márom, vyzerá to, že Dany to ťažko nesie. A u Andy doma sa rieši, ako sa postaviť k problému so Sárou Chaloupkovou. Režie: Lukáš Buchar. Hrají: Sabina Laurinová (Marie Černá (Mery)), Adéla Gondíková (Míša Kratochvílová), Amélie Pokorná (Andy), Natálie Halouzková (Katka), Daniela Sinkorová (Ivana) (2021)
cs
08:40
Slunečná III (23)
Epizoda: Třikrát a dost!. Lída je tak aktivní starostka, až začíná lidi štvát. Denisa tvrdí, že o Linharta nestojí, ale tajně mu odláká milenku.Statek na Slunečné je místo, kde rodina Popelkových dělá ten nejlepší kozí sýr a provozuje rodinný penzion a hospodu. Po nečekané smrti otce Popelky se mezi sestrami Týnou a Sylvou rozhoří boj rodinného dědictví. Navíc, louky okolo statku jsou ideální pro fotovoltaickou elektrárnu a to je další důvod navíc, statek prodat. Režie: Jaromír Polišenský. Hrají: Eva Burešová (Týna Popelková), Marek Lambora (Janek Linhart), Barbora Jánová (Sylva Popelková), Lukáš Langmajer (Vilém Fiala), Iva Hüttnerová (Alžběta Slavíčková) (2021)
cs
10:10
Prostřeno!
Prostřeno! tento týden navštíví hlavní město Prahu. Nebude nouze o dojemné, trapné ani veselé chvilky. Který Pražan udělá nejvíc a stane se šťastným výhercem 25 000 korun?Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a hodnoťte! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun!
cs
11:00
Ano, šéfe!
Epizoda: Restaurace U Tlustých - Lednice. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Uvádí Zdeněk Pohlreich.Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Zbrusu nový formát o české gastronomii Ano, šéfe! však bude úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů. Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo? Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata. Při své revizi nebude nikoho z personálu šeřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Ano, šéfe! je pořad plný emocí, u kterého se nudit rozhodně nebudete! (2013)
cs
12:10
Smrtící milostný dopis
Amélie miluje svou práci a plně se soustředí na vedení svého malého podniku, přestože ji na blogu obtěžuje anonymní uživatel.Amélie miluje svou práci a plně se soustředí na vedení svého malého podniku, přestože ji na blogu obtěžuje anonymní uživatel. Všichni se ji snaží přesvědčit, aby jeho chování nahlásila, ale ona stále váhá. Jenže výhružky od neznámého stalkera se stupňují a Amélie netuší, komu vlastně může věřit. Režie: Jake Helgren. Hrají: Michael Steger (Forrest), Clare Grant (Amelia), Rick Malambri (Mark), Krystal Ellsworth (Becca), Leandra Terrazzano (Vicki) (2021)
cs
14:00
Záchranáři z hor X (4)
Epizoda: Štěstí je jako motýl 2/2.Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp. Hrají: Michael Gruber (), Stefanie Von Poser (), Stephanie Stumph () (2010)
cs
15:00
Záchranáři z hor X (5)
Epizoda: Draze vykoupená zima 1/2. Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp.Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp. Hrají: Michael Gruber (), Stefanie Von Poser (), Stephanie Stumph () (2010)
cs
16:00
Ve hře je láska (202)
Epizoda: Navždy spolu. Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu.Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl. Režie: Senol Sönmez. Hrají: Elçin Sangu (Defne), Baris Arduc (Ömer), Salih Bademci (Sinan), Nergis Kumbasar (Neriman), Levent Ülgen (Necmi) (2015)
cs
16:55
Čas lásky a třešní I (1)
Epizoda: První pohled. První pohledÖykü je mladá módní návrhářka, která se potýká s milostným dilematem. Setká se se svou dětskou láskou Metem a jeho obchodním partnerem Ayazem.První pohledÖykü je mladá módní návrhářka, která se potýká s milostným dilematem. Setká se se svou dětskou láskou Metem a jeho obchodním partnerem Ayazem. Do všeho se ještě zaplete její kamarádka Seyma a její milostné hry. Režie: Filiz Gülmez Pakman. Hrají: Özge Gürel (Öykü Acar), Serkan Çayoglu (Ayaz Dinçer), Nilperi Sahinkaya (Seyma Çetin), Daghan Külegeç (Mete Uyar), Nihal Isiksaçan (Burcu Uyar) (2014)
cs
17:55
Záchranáři z hor X (6)
Epizoda: Draze vykoupená zima 2/2. Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp.Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp. Hrají: Michael Gruber (), Stefanie Von Poser (), Stephanie Stumph () (2010)
cs
18:55
Záchranáři z hor X (7)
Epizoda: Rozloučení navždy 1/2. Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp.Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp. Hrají: Michael Gruber (), Stefanie Von Poser (), Stephanie Stumph () (2010)
cs
20:00
Inga Lindström: Děti mé sestry
Epizoda: Děti mé sestry. Haně je 22 let, žije skvělý život a chystá se na kariéru pilotky. To vše ale končí v okamžiku, kdy zemře její sestra i s manželem.Haně je 22 let, žije skvělý život a chystá se na kariéru pilotky. To vše ale končí v okamžiku, kdy zemře její sestra i s manželem. Na venkově na ni čekají dvě holčičky, které nemají kam jít. Režie: Marco Serafini. Hrají: Paula Schramm (Hanna Ekberg), Joscha Kiefer (Lennart Sonderblom), Susanne Uhlenová (Viveca Larsson), Gabriel Raab (Paul Thelen), Carolin Finková (Ulla Stengard) (2015)
cs
21:55
Sestřičky (35)
Epizoda: Krtek. Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou.Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou. Milují svoji práci, ale také mají své rodiny, přátele, svá trápení i touhy... Oblíbení hrdinové, nové tváře a příběhy jako ze života! Nový seriál FTV Prima Sestřičky Modrý kód spojuje to, co měli diváci Modrého kódu nejraději, s tím, co na seriálech milujeme: romantiku, napětí a vztahová dramata, která známe z vlastních životů. Režie: Lukáš Buchar. Hrají: Sabina Laurinová (Marie Černá (Mery)), Adéla Gondíková (Míša Kratochvílová), Amélie Pokorná (Andy), Natálie Halouzková (Katka), Daniela Sinkorová (Ivana) (2021)
cs
23:05
Česko na grilu
Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to je nová rodinná soutěžní reality show Česko na grilu.Rozpálené grily, slunce nad hlavou, ale i napětí a pořádná dávka emocí, to je nová rodinná soutěžní reality show Česko na grilu. Deset párů složených z milovníků grilování změří své síly o titul i zajímavou výhru v epickém souboji nad žhavými uhlíky pod přísným dohledem nekompromisní poroty v podání Zdeňka Pohlreicha a Martina Svatka. (2024)
cs

TV vodič - utorak, 21.05.2024

00:15
Rodina doktora Kleista IV (13)
Epizoda: Konečně spolu. Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi.Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi. Christina Kleista čeká náročné rozhodování v otázkách složitých lékařských případů, ale i v soukromém životě. Režie: Donald Kraemer. Hrají: Francis Fulton-Smith (Dr. Christian Kleist), Ursula Buschhornová (Anna Schöller), Marie Seiser (Lisa Kleist), Luca Zamperoni (Michael Sandmann), Meo Wulf (Piwi Kleist) (2011)
cs
01:20
Rodina doktora Kleista V (1)
Epizoda: Začátky. Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi.Rodina doktora Kleista se přestěhovala do Eisenachu, kde se postupně seznamuje s místními obyvateli a jejich radostmi a starostmi. Christiana Kleista čeká náročné rozhodování v otázkách složitých lékařských případů, ale i v soukromém životě. Režie: Donald Kraemer. Hrají: Francis Fulton-Smith (Dr. Christian Kleist), Ursula Buschhornová (Anna Schöller), Marie Seiser (Lisa Kleist), Luca Zamperoni (Dr. Michael Sandmann), Meo Wulf (Peter Kleist) (2013)
cs
02:35
Ve hře je láska (202)
Epizoda: Navždy spolu. Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu.Defne pochází ze skromných poměrů a v životě má jen starosti a chaos. Ömer je naopak úspěšný introvertní workoholik z bohaté rodiny, která se mu snaží najít nevěstu za každou cenu. Tyto dva naprosto odlišné lidi nespojil jen osud, někdo mu značně pomohl. Režie: Senol Sönmez. Hrají: Elçin Sangu (Defne), Baris Arduc (Ömer), Salih Bademci (Sinan), Nergis Kumbasar (Neriman), Levent Ülgen (Necmi) (2015)
cs
03:30
Čas lásky a třešní I (1)
Epizoda: První pohled. První pohledÖykü je mladá módní návrhářka, která se potýká s milostným dilematem. Setká se se svou dětskou láskou Metem a jeho obchodním partnerem Ayazem.První pohledÖykü je mladá módní návrhářka, která se potýká s milostným dilematem. Setká se se svou dětskou láskou Metem a jeho obchodním partnerem Ayazem. Do všeho se ještě zaplete její kamarádka Seyma a její milostné hry. Režie: Filiz Gülmez Pakman. Hrají: Özge Gürel (Öykü Acar), Serkan Çayoglu (Ayaz Dinçer), Nilperi Sahinkaya (Seyma Çetin), Daghan Külegeç (Mete Uyar), Nihal Isiksaçan (Burcu Uyar) (2014)
cs
04:45
Lásce navzdory (45)
Epizoda: Důvěra. Mladá absolventka univerzity v Turecku nastupuje do první práce.Mladá absolventka univerzity v Turecku nastupuje do první práce. Kvůli konzervativním názorům rodiny se Defne převléká až na parkovišti, když je přistižena ostrahou a první den přichází pozdě. Jak se později ukáže, nejednalo se však o ostrahu, ale o ředitele firmy, který jí nástup do zaměstnání vůbec neusnadňuje. Hrají: A. Topalogluová, C. Yaman, N. Jeremi Duru, E. Vurdemová, C. Turan (2015)
cs
05:45
Na zámku
Epizoda: Na zámku. Okouzlující interiéry zámku Žleby. Vydejte se s námi na romantickou prohlídku.Okouzlující interiéry zámku Žleby. Vydejte se s námi na romantickou prohlídku.
cs
06:00
Na zámku
Epizoda: Na zámku. Okouzlující interiéry zámku Žleby. Vydejte se s námi na romantickou prohlídku.Okouzlující interiéry zámku Žleby. Vydejte se s námi na romantickou prohlídku.
cs
06:10
Libovky Pepy Libického
Znáte Pepu Libického? Ne? Tak to byste ale měli! S ním totiž může budovat, rekonstruovat a vyrábět i ten, kdo není řemeslně příliš zdatný.Pro všechny, kterým se líbí ručně vyrábět, rekonstruovat, budovat, tvořit, ale neví z které strany se do toho pustit, připravila televize Prima nový hobby pořad Libovky Pepy Libického. V každém díle se moderátor Pepa Libický bude věnovat jednomu projektu ? od výroby stylové kuchyňské linky či pokládky kamenné dlažby na pergole až po výrobu jídelního stolu s řekou z pryskyřice. Divákům v návodech a postupech ukáže, jak pracovat s nářadím a nástroji i jaké materiály a technologie zvolit, aby se dílo podařilo. Navíc je připravena stálá rubrika Minutový manžel, která divákům ukáže, jak si doma poradit s drobnými opravami či úpravami. Komu by se přece chtělo kvůli výměně lustru čekat dva měsíce na elektrikáře, když to zvládne doma jednoduše sám? V jednotlivých dílech pořadu minutový manžel ukáže, "Jak na to". A to ať už jde o protékající splachování u toalety, výměnu zásuvky i starého lustru za nový, nebo přípravu zdi na malování. (2024)
cs
06:25
Prostřeno!
Prostřeno! tento týden navštíví hlavní město Prahu. Nebude nouze o dojemné, trapné ani veselé chvilky. Který Pražan udělá nejvíc a stane se šťastným výhercem 25 000 korun?Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a HODNOŤTE!!! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun! (2024)
cs
07:25
Sestřičky (35)
Epizoda: Krtek. Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou.Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou. Milují svoji práci, ale také mají své rodiny, přátele, svá trápení i touhy... Oblíbení hrdinové, nové tváře a příběhy jako ze života! Nový seriál FTV Prima Sestřičky Modrý kód spojuje to, co měli diváci Modrého kódu nejraději, s tím, co na seriálech milujeme: romantiku, napětí a vztahová dramata, která známe z vlastních životů. Režie: Lukáš Buchar. Hrají: Sabina Laurinová (Marie Černá (Mery)), Adéla Gondíková (Míša Kratochvílová), Amélie Pokorná (Andy), Natálie Halouzková (Katka), Daniela Sinkorová (Ivana) (2021)
cs
08:45
Slunečná III (24)
Epizoda: Velká slepičí loupež. Seriál Slunečná, to je statek na Slunečné, místo, kde rodina Popelkových dělá ten nejlepší kozí sýr a provozuje rodinný penzion a hospodu.Lída s pomocí Boženy zjistila, že chce Svoboda pokácet lipovou alej. Diana svede Linharta. Janek s Luďkem nalíčí past a zjistí, že slepice krade Starý Slanina. Tom poradí Erice, aby ženským platila za výrobu ponožek polovinu z toho, co vydělá. A finanční motivace zafunguje. Režie: Jaromír Polišenský. Hrají: Eva Burešová (Týna Popelková), Marek Lambora (Janek Linhart), Barbora Jánová (Sylva Popelková), Lukáš Langmajer (Vilém Fiala), Iva Hüttnerová (Alžběta Slavíčková) (2021)
cs
10:10
Prostřeno!
Prostřeno! tento týden navštíví hlavní město Prahu. Nebude nouze o dojemné, trapné ani veselé chvilky. Který Pražan udělá nejvíc a stane se šťastným výhercem 25 000 korun?Pět soutěžících, pět večeří, menu tradiční i exotická! Reality show Prostřeno! je každodenní návštěvou vašich domovů, přehlídkou tanců kolem plotny, lákavou ochutnávkou, ale i sondou odolnosti zúčastněných. Dívejte se a hodnoťte! Kromě šedesátitisícové výhry, která je výsledkem klání soupeřů, je tu i deset tisíc pro každého, koho zvolí diváci. Vyhrát může dokonce i divák, který se jen zúčastní hlasování. A to celých 10 tisíc korun!
cs
10:55
Ano, šéfe!
Epizoda: Hospoda a Penzion Vlčárna - České Švýcarsko. Jsme tu proto, abyste v hospodách nejedli blafy! Uvádí Zdeněk Pohlreich.Kulinářské pořady diváky zásobují nejrůznějšími recepty. Zbrusu nový formát o české gastronomii Ano, šéfe! však bude úplně jiný! Majitel restaurace, která se ocitla ve finančních problémech, požádá o pomoc mistra šéfkuchaře Zdeňka Pohlreicha, který na místě během týdne zjistí, jaké nedostatky mohou za to, že do podniku nechodí dostatek hostů. Podávají snad studené, přesolené, nedovařené, připálené nebo dokonce nechutné jídlo? Dostávají hosté malé porce, pivo pod míru nebo limonády ve špinavých skleničkách? Jsou servírky a číšníci k zákazníkům ochotní a vstřícní? Nemusejí hosté na své objednané jídlo a pití čekat příliš dlouho? Nebo je problém někde úplně jinde? Zdeněk Pohlreich je sice přísný kritik, který pro šokující výroky nechodí daleko, ale zároveň rádce, jehož rady mají cenu zlata. Při své revizi nebude nikoho z personálu šeřit, naopak bude tvrdě prosazovat i nepopulární změny v provozu nefungujícího podniku. Po měsíci se do restaurace vrátíme se skrytou kamerou, abychom prověřili, jestli opravdu došlo ke zlepšení. Ano, šéfe! je pořad plný emocí, u kterého se nudit rozhodně nebudete! (2013)
cs
12:05
Inga Lindström (55)
Epizoda: Osudová výměna. Elisa a Markus nutně potřebují v životě nějakou změnu. Markusova nevěra jejich vztah dostala do úzkých. Rozhodnou se proto pro výměnu bydliště.Elisa a Markus nutně potřebují v životě nějakou změnu. Markusova nevěra jejich vztah dostala do úzkých. Rozhodnou se proto pro výměnu bydliště. Ani jeden z nich netuší, že se toho změní daleko víc... Německý romantický příbeh z cyklu televizních filmů podle románů Ingy Lindström. Režie: Thomas Nennstiel. Hrají: Suzan Anbehová (Elisa), Hendrik Duryn (Markus), Tara Fischer (Tina), Julian Schmieder (Noel), Maresa Hörbigerová (Tuva) (2015)
cs
14:05
Záchranáři z hor X (6)
Epizoda: Draze vykoupená zima 2/2. Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp.Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp. Hrají: Michael Gruber (), Stefanie Von Poser (), Stephanie Stumph () (2010)
cs
15:05
Záchranáři z hor X (7)
Epizoda: Rozloučení navždy 1/2. Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp.Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp. Hrají: Michael Gruber (), Stefanie Von Poser (), Stephanie Stumph () (2010)
cs
16:05
Čas lásky a třešní (2)
Epizoda: Krádež. Öykü je mladá módní návrhářka, která se potýká s milostným dilematem. Setká se se svou dětskou láskou Metem a jeho obchodním partnerem Ayazem.Öykü je mladá módní návrhářka, která se potýká s milostným dilematem. Setká se se svou dětskou láskou Metem a jeho obchodním partnerem Ayazem. Do všeho se ještě zaplete její kamarádka Seyma a její milostné hry. Režie: Eda Teksöz. Hrají: Ö. Gürelová, S. Çayoglu, N. Sahinkayaová (2014)
cs
17:00
Čas lásky a třešní (3)
Epizoda: Prosba. Öykü je mladá módní návrhářka, která se potýká s milostným dilematem. Setká se se svou dětskou láskou Metem a jeho obchodním partnerem Ayazem.Öykü je mladá módní návrhářka, která se potýká s milostným dilematem. Setká se se svou dětskou láskou Metem a jeho obchodním partnerem Ayazem. Do všeho se ještě zaplete její kamarádka Seyma a její milostné hry. Režie: Eda Teksöz. Hrají: Özge Gürel (Öykü Acar), Serkan Çayoglu (Ayaz Dinçer), Nilperi Sahinkaya (Seyma Çetin), Daghan Külegeç (Mete Uyar), Nihal Isiksaçan (Burcu Uyar) (2014)
cs
17:55
Záchranáři z hor X (8)
Epizoda: Rozloučení navždy 2/2. Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp.Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp. Hrají: Michael Gruber (), Stefanie Von Poser (), Stephanie Stumph () (2010)
cs
18:55
Záchranáři z hor X (9)
Epizoda: Poslední naděje 1/2. Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp.Extrémní horolezec Andreas Marthaler se s kamarádem Stefanem Hoferem přidává k týmu horských záchranářů, kteří obětavě pracují v prostředí majestátních rakouských Alp. Hrají: Michael Gruber (), Stefanie Von Poser (), Stephanie Stumph () (2010)
cs
20:00
Inga Lindstöm: Hotel u jezera XIII (1)
Epizoda: Hotel u jezera. Mladá cukrářka Hilla nastoupila do místního hotelu s velkou tradicí. Spolu s ní tam začal pracovat i sympatický Jonas, který se do ní okamžitě zamiluje.Mladá cukrářka Hilla nastoupila do místního hotelu s velkou tradicí. Spolu s ní tam začal pracovat i sympatický Jonas, který se do ní okamžitě zamiluje. Hilla ale netuší, že její vyvolený má tajemství a není tím, za koho se vydává... Německo-švédský romantický film . Režie: Marco Serafini. Hrají: Josephin Busch (Hilla Lund), Roman Roth (Jonas Tomsen), Nina Petriová (Marina Sternberg), Rolf Kanies (Carl Mellin), Heinrich Schafmeister (Mika Stendal) (2015)
cs
21:55
Sestřičky (36)
Epizoda: Ženská řešení. Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou.Míša, Katka, Lukáš a Mery. Čtyři sestřičky z Nemocnice Rubava, čtyři silné příběhy a nespočet osudů, které mají v rukou. Milují svoji práci, ale také mají své rodiny, přátele, svá trápení i touhy... Oblíbení hrdinové, nové tváře a příběhy jako ze života! Nový seriál FTV Prima Sestřičky Modrý kód spojuje to, co měli diváci Modrého kódu nejraději, s tím, co na seriálech milujeme: romantiku, napětí a vztahová dramata, která známe z vlastních životů. Režie: Lukáš Buchar. Hrají: Sabina Laurinová (Marie Černá (Mery)), Adéla Gondíková (Míša Kratochvílová), Amélie Pokorná (Andy), Natálie Halouzková (Katka), Daniela Sinkorová (Ivana) (2021)
cs