Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

Telekava - esmaspäev, 01.04.2024

05:50
Pikku Kakkonen
01.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:52
Kuu ja minä
On Jupusen syntymäpäivä! Ystävykset lähtevät tapaamaan kakkuleipuria, joka tekee erikoisen hienon syntymäpäiväkakun Jupuselle. Herra Sipuli tahtoo kantaa suuren syntymäpäiväkakun perille.
fi
06:14
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Mari ja Jaakko aprillaavat.
fi
06:16
Laura
Lauralla on paljon kysyttävää, kun hänen perheensä lomailee rannalla. Mikä majakka on? Entä vuoksi ja luode? Millaisia simpukoita on olemassa? Mitä tapahtuu pienelle eksyneelle hylkeenpoikaselle?
fi
06:27
Barbapapan perhe
Barbapapa kauhistelee pirpanoiden yletöntä veden tuhlausta. Opetukseksi hän päättää kertoa lapsille huiman tarinan matkastaan Egyptiin.
fi
06:39
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tuomo laulaa laulun pääsiäisen aarrejahdista.
fi
06:40
Ryhmä Hau
Kausi 6. Pennut ja löyhkäävät kuplat. Viidakon eläimet pakenevat salaperäistä löyhkää. / Strutsinpojat karkuteillä. Kotka ilmaantuu häiritsemään strutsipariskunnan haudontaa.
fi
07:03
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:04
Pikku Kakkonen
01.04.2024 08:04.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:05
Galaxi
Koulululaisten oma ohjelma!
fi
07:06
Metsäleikkimestarit
Pikkujalka saa äidiltä luottamustehtävän kuljettaa hunajapurkin toiselle puolelle kylää.
fi
07:18
Taruvaeltajat
Toverukset matkaavat avaruuteen, kun tärkeää äänitettä tuova luotain putoaa kuun toiselle puolelle. Kylmyyden ja pimeyden keskellä alkavat olla vitsit vähissä kaikilla paitsi luotaimen robotilla.
fi
07:30
Unna Junná
Mariannen kanssa Karesuvannossa. Kissojen elämää: Inkeri saa siskon. Hildan linnut: Hanhi.
fi
07:41
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten serkun aarrekartan avulla Viherlaaksolaiset pääsevät kauan kadoksissa olleen kaivatun esineen jäljille.
fi
08:06
Urhea pelastusretki
Urhea pelastusretki. Myrsky heittää kaksi pöllönmunaa pois pesästä, ja toinen kuoriutuu ennen toista. Kun muna joutuu kadoksiin, kuoriutunut poikanen lähtee urhealle pelastusretkelle.
fi
08:31
Kivikukkula
Päästäisperhettä kohtaa iso onnettomuus ja he joutuvat lähtemään kotoaan pakon edessä. Uutta kotipaikkaa etsiessään he kohtaavat tammihiiriä, myyriä, siilejä ja muita metsän asukkaita, joista jokainen suhtautuu hieman eri tavoin matkalaisiin. Onneksi perhe löytää lopulta paikan, jonne asettua ennen talven tuloa ja jossa kyläläiset toivottavat tulokkaat tervetulleiksi.
fi
09:01
Me Rosvolat
Vauhdikas seikkailuelokuva 10-vuotiaasta Viljasta, joka tulee erehdyksessä maantierosvojen ryöstämäksi. Rosvoautossa asuva lainsuojaton perhe elättää itsensä pihistämällä mökkiläisten autoista tarpeisiinsa karkkia, eväitä ja lehtiä. Rahasta he eivät ymmärrä mitään.
fi
10:22
Unelmakoti Sisiliassa
Vuosisatoja vanhat lattiat näkevät vihdoin taas päivänvalon, kun talon pohjakerroksen kauneus paljastuu. Samalla Marie ja Bill suunnittelevat jo uutta remonttikohdetta ja lähtevät eteläiseen Sisiliaan tutkimaan hylättyjä taloja. Bill saa myös maistella sisilialaisuutta sen legendaaristen leivonnaisten muodossa.
fi
10:51
Den grønne slagter
Anne Lundbergin ja Paul Svenssonin kekseliäät kasvisruokakokeilut ovat edenneet viimeiseen vaiheeseen. Nyt on vuorossa vihreä versio sushista. Onnistuvatko Anne ja Paul nostamaan Skånen vesistä ainutlaatuisia makuja, jotka tuovat kielelle Aasian? Paulin on panostettava suoritukseensa täysillä, koska hänen tämänkertainen haastajansa on peräti maailmanmestari - tietenkin sushin valmistuksessa! Tuomaristo tekee kuitenkin ratkaisunsa vain maun perusteella.
fi
11:20
Riistametsällä
Hanhi. Nikolaj tahtoo tehdä ruokaa hanhesta. Jørgen valmistautuu huolella, sillä hanhijahdissa naamioituminen on olennaista. Vai popsivatko kaverukset sittenkin merimetsoa?
fi
11:50
Erämaan armoilla
Norjalainen seikkailija Lars Monsen matkaa jälleen pohjoisen luonnon keskellä retkikuntansa kanssa. Monsenin, hänen veljensä ja ystävänsä suunnitelmat ovat kunnianhimoisia. Heillä on mukanaan 24 vetokoiraa ja he aikovat ottaa mittaa toisistaan. Kuka heistä on paras pilkkimies? Osa 1/2. (Monsen, Monsen og Mattis, T:NRK, 2021)
fi
12:30
Tanskalainen maajussi
Frank on odottanut koko kesän, että kanat hautoisivat munista poikasia. Nyt tipuja on kuoriutunut kaksikin, mutta ne pitäisi saada vielä kiinni, jotta ne pääsisivät kasvamaan rauhassa omassa kopissaan. Päärakennuksen saviseinän kulmaa vahvistetaan koristelistalla. Lisäksi joesta niitetään vesikasveja.
fi
13:00
SuomiLOVE
Ohikulkijat auttavat sohvan kanssa pulaan joutunutta ihmistä, mutta päätyvätkin itse keskelle yllätystä! Mukana mm. sielukkaat Jarkko Ahola, Mikael Gabriel ja Jarkko Martikainen.
fi
14:00
Søren Vesterin puutarha
Søren Vester on suunnitellut monta vuotta unelmiensa puutarhaa. Hän asuu vanhassa pappilassa Jyllannin maaseudulla. Toteuttaakseen haaveensa Søren tarttuu vihdoin lapion varteen. Koska työmäärä on valtava, hän tarvitsee ystävän ja kaivinkoneen apua. 1100 neliömetriä nurmikkoa pitää siirtää ja kylvää tilalle luonnonvaraisia kukkia. Ja tämä kaikki on vasta alkua. Tanskalainen puutarhasarja, osa 1/12, T: DR, 2021
fi
14:30
Tuhat kuvaa liito-oravasta
Kertomus salaperäisestä yön liitäjästä, jolle luontokuvaaja menetti sydämensä. EU:ssa Suomi on ainoa maa, jossa liito-oravaa esiintyy.
fi
15:00
Punkaharjun pojat
1/10. Kaitsu Rinkisellä ja Janne Kaperilla, on oma tuotantoyhtiö ja lähes 20 vuotta elänyt haave tehdä oma elokuva. Homma on vain tekemistä vaille, mutta mistä rahat? Myöntääkö Suomen elokuvasäätiö rahaa Biisonimafialle?
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Tiibetinspanielit Lyyli ja Tyyne tulevat sairaalaan jatkotutkimuksiin maksasairauden takia. Tutkittavana käyvät myös silmäänsä aristava Molli-kolli sekä pissaongelmista kärsivä nuori weimarinseisoja Elsa.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Maanantai 1.4.2024. Katsellaan Tuomon kanssa Albi Lumiukko, Metsän halki, Osku, Reppu-Heppu ja Botti median mestareina, Muru, Kielimatkaajat sekä Melkein kuusivuotias.
fi
17:00
SuomiLOVE
Huikea Agents saa illan yllätykseen riveihinsä Dannyn. Estradeina musiikkiesityksille toimivat mm. katto, nyrkkeilykehä ja joogasali. Iloa iltaan tuovat myös Eva + Manu, Club For Five ja LOVEband.
fi
18:00
Sohvaperunat
Sohvaperunat tempaistaan mukaan Suureen Seikkailuun, missä kotisohvat eivät vaikene edes hetkeksi. Sohvikset hyppäävät myös keskelle Kolmiodraamaa ja Lähiöbotox-bändin mukana African Metal Tourille. 
fi
18:50
YleX Otto
Emma Gaalassa vuoden tulokkaaksi valitun Viivin ääni pääsee oikeuksiinsa intiimillä YleX Otto -keikalla. Live-vedossa kuullaan uudet versiot jo tunnetuista hittibiiseistä ja Robin Packalén vierailee laulamassa juuri julkaistun yhteisen dueton Ihana Kipu. Taltioitu lokakuussa 2022. 1. Parisuhdehautausmaa 2. USA 3. Ihana kipu ft. Robin Packalén.
fi
19:00
Theroux ja autistit
Louis Theroux vierailee autististen lasten kuntouttamiseen erikoistuneessa koulussa. Hän tapaa oppilaitten perheitä ja saa nähdä, mitä arki autistin kanssa voi parhaimmillaan ja pahimmillaan olla. T: BBC.
fi
20:00
Rikollispomot
Englannin uinuvissa pikkukylissä toimii merkittäviä huumeiden salakuljetus- ja levitysorganisaatioita. Liigapomot johtavat tiimejään "hylätyissä taloissa", jotka on suunniteltu toimimaan huumevarastoina.
fi
20:50
Sorjonen
Kausi 1, 10/11. Loppupeli 1/2. Janina (Olivia Ainali) havahtuu verisenä purjeveneestä keskellä Saimaata. Kun isä (Ville Virtanen) saapuu auttamaan tytärtään, veneestä löytyy myös tapettu mies (Pekka Strang).
fi
21:50
Toistaiseksi tuntemattomasta syystä
"Oli helpotus että se ei ollu meiän vika se kolari." Jyväskyläläinen Jasmine Saloranta vammautui vuonna 2010 Siikalatvalla sattuneessa liikenneonnettomuudessa.
fi
22:20
Off the Rails
Rikke Brewer ja Aiden Knox haluavat olla parkourin kuninkaita. He hiovat hurjia hyppyjä, voltteja, liukuja ja monia muita vaarallisia parkourtemppuja kaikkialla, myös liikkuvien sähköjunien katoilla. Hengenvaarallisilla tempuilla he tavoittelevat miljoonayleisöä somessa, pääsylippua pois pikkupaikkakunnalta, matkaa maineeseen ja suureen maailmaan. Hullunrohkeuden kääntöpuoli on synkkä. Elämän realiteetit ja kaverin kuolema heittävät varjon nuorukaisten elämään, joka uhkaa suistua raiteilta. (Iso-Britannia 2022)
fi

Telekava - teisipäev, 02.04.2024

05:50
Pikku Kakkonen
02.04.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
05:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
05:53
Hei Taavi
Oravat löytävät aarrekartan Taavin suuren, säihkyvän rubiinin sisältä. Oikea kohta on merkattu ruksilla! Pystyvätkö he löytämään aarteen, kun matkan varrella on niin monia esteitä?
fi
06:00
Tulipop
Ystävykset tutustuvat uusiin otuksiin, hillohilaajiin. Saavatko he vietyä otukset turvaan luolaan?
fi
06:07
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Tutustutaan Jaakon kanssa T-kirjaimeen.
fi
06:09
Nelli ja Noora
Nellin ja Nooran leikkiessä tuuli tuo tullessaan inhottavan hajun. Tytöt miettivät ratkaisua pulmaan.
fi
06:16
Onni-siili
Onnin ystävät ovat kaikki hyviä jossakin. Onni tulee surulliseksi, koska hän ei tunne olevansa missään hyvä.
fi
06:23
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna ja Heikki etsivät kaikille sukille parit.
fi
06:25
Pippa ja Popi
Pippa ja Popi leikkivät avaruustutkijoita. Pippa näkee linnunmunia ja jää odottamaan kuoriutumista. Popi haluaisi jatkaa leikkiä. Nokkelasti ystävykset yhdistävät mielitekonsa.
fi
06:32
Kiri ja Lolo
Kausi 2. Talvaanin mahtavat korvat saavat luonnon äänet soimaan erityisen kauniisti.
fi
06:37
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Miguel ja Nalle leikkivät Seuraa Nallea! -leikkiä.
fi
06:39
Puu Fu Tom
Tikku heittää vahingossa siekkonsa kanjoniin, jossa tarinoiden mukaan asuu pelottava hirviöhämähäkki Rimpula Synkistö.
fi
07:01
Askarrellaan
Vilja askartelee Nillan suunnitteleman veneen. Askarteluohjeet löytyvät yle.fi/lapset -sivustolta.
fi
07:06
Mimosa ja Lennu
Kaarlo-luurangon paras ystävä Delfiinos on kadonnut, ja koko Luurankosaari on murheen murtama. Mimosa ja Lennu lähtevät etsimään kaunista vaaleanpunaista delfiiniä.
fi
07:18
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
07:20
Pikku Kakkonen
02.04.2024 08:20.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:21
Siivekkäät
Puunlatvassa nököttää televisio, joka syytää ilmoille mainoksia. Siivekkäät intoutuvat hankkimaan kaikki ihanat tavarat. Kestääkö puun kantokyky?
fi
07:25
Dronettajat
Tämänkertainen dronekisa käydään saalistajien ja saaliiden välillä. Kummankin joukkueen menestys riippuu siitä, kuinka hyvin yhteistyö sujuu. Vai sujuuko se?
fi
07:50
Jumppahetki
Tiistaisin Jumppahetkessä vetreytetään selkää ja hartioita.
fi
08:00
Strömsö
Tänään otetaan pienen asunnon vähistä neliöistä kaikki irti. Jim nikkaroi seinälle nostettavan sängyn, ja Lee tekee rahin, jossa voi säilyttää kaikenlaista. Ella todistaa, että alkoholiton juoma voi olla sekä juhlavaa että hyvää.
fi
08:30
Unelmakoti Sisiliassa
Palermossa Bill ja Marie ihastuvat katutaiteilija Tutto e Nienten töihin ja toivovat tämän koristavan myös heidän talonsa ainutlaatuisella maalauksella. Illalla kieltenopettaja Benedetta käy antamassa Billille ja Marialle parhaat vinkkinsä Sisilian "kansallisruoan" valmistamiseen puutarhan ulkoilmakeittiössä, Italian taivaan alla.
fi
09:00
Piilotetut kyvyt
Tanskalaissarjassa seurataan autismin kirjon henkilöitä, joilla on usein jokin erityinen kyky. Autismin kirjolla oleva voi oppia vieraan kielen lyhyessä ajassa tai hänellä voi olla valokuvamuisti. Louise yrittää saada pysyvän työn. Hän on ratkaissut kahden vuoden työtehtävät kolmessa kuukaudessa, mutta sosiaaliset tilanteet ovat hänelle haastavia. Nina on taitava piirtäjä, mutta onnistuuko hän tapaamaan kuuluisan laulajan Adelen ja hankkimaan nimikirjoituksen muotokuvaan? Tuotanto: DR, 2017.
fi
09:45
Unelma Lapista
Dokumenttisarja elämänmuutoksesta
fi
10:10
Tarinoita tuntureilta
Teno sivujokineen on maailman monimuotoisin lohijoki, johon suuret, jopa yli 30 kiloiset lohet nousevat kutemaan.
fi
10:15
Riistametsällä
Mufloni. Jørgen ja Nikolaj lähtevät pienelle tuulenpieksämälle saarelle metsästämään villilampaita. Kumpikaan ei ole aiemmin syönyt muflonia, joten kuinkahan käy?
fi
10:45
Erämaan armoilla
Norjalainen Lars Monsen jatkaa seikkailujaan lumen ja jään keskellä. Vietettyään kaksi viikkoa tunturissa Monsenin retkikunta suuntaa jälleen etsimään parhaita pilkkipaikkoja. Retkeläiset toivovat myös parempia säitä. Osa 2/2. (Monsen, Monsen og Mattis, T: NRK, 2021)
fi
11:25
Kuukkeli, metsän emäntä
Kuukkeli on erämaan lintu johon liittyy monia tarinoita ja uskomuksia. Sen ja luonnossa vaeltavan ihmisen välillä vallitsee erikoinen luottamus ja ystävyys. O: Jenny Nyroos.
fi
11:50
Tarinoita metsästä
14/20. Metsän valtias, tuttu suurnisäkkäämme. O: Kim Saarniluoto. T: Matila Röhr Nordisk Oy.
fi
11:55
Tanskalainen maajussi
Jatkuvat sateet ovat viivästyttäneet auringonkukkien siementen sadonkorjuuta, ja lopuksi käy ilmi, että herkut ovatkin jo menneet parempiin suihin. Pellavan sadonkorjuun kanssa on parempi onni, ja nokkosten seasta löytyy lautasaura.
fi
12:25
SuomiLOVE
Huikea Agents saa illan yllätykseen riveihinsä Dannyn. Estradeina musiikkiesityksille toimivat mm. katto, nyrkkeilykehä ja joogasali. Iloa iltaan tuovat myös Eva + Manu, Club For Five ja LOVEband.
fi
13:25
Søren Vesterin puutarha
Søren Vester on ryhtynyt työhön toteuttaakseen pitkäaikaiset suunnitelmansa unelmien puutarhasta. Søren ei halua tyytyä minkäänlaisiin tavanomaisiin ratkaisuihin. Hän haluaa rakentaa puutarhaan erilaisia oleskelutiloja sekä leikitellä rakenteilla ja muodoilla. Mukaan on saatava innostunut maisema-arkkitehti ja asiantuntija, joka rakastaa erilaisia nurmikkokasveja. Tanskalainen puutarhasarja, osa 2/12, T: DR, 2021
fi
13:55
Luontoretkellä
Lasten retkeilykerhon vetäjä Laila Todnem Stavangerista lähtee patikoimaan Viglesdaleniin, ja teemana on tietenkin lasten patikkaretket.
fi
14:10
Sohvaperunat
Sohvaperunat tempaistaan mukaan Suureen Seikkailuun, missä kotisohvat eivät vaikene edes hetkeksi. Sohvikset hyppäävät myös keskelle Kolmiodraamaa ja Lähiöbotox-bändin mukana African Metal Tourille. 
fi
15:00
Punkaharjun pojat
2/10. Punkaharjulla unelmoidaan isosti. Ex-hiihtopummit Janne ja Kaitsu kuvaavat jo leffan teaseria. Vaikka ryhmää vaivaa pieni jännitys, on tie auki kohti unelmia. Miten kestää ystävyys, kun dream life on pelkkää työtä?
fi
15:30
Yliopistollinen eläinsairaala
kerroksen ikkunasta asfaltille pudonneen Minni-kissan tila on hengenvaarallinen. Päivystykseen saapuu myös oksenteleva koira Poldi ja reviiriään tappeluissa puolustanut Aapo-kissa, jonka taisteluarvet ovat tulehtuneet.
fi
16:00
Pikku Kakkonen
Tiistai 2.4.2024. Katsellaan Iinan kanssa Momolu ja ystävät, Tie tähtiin, Isot koneet, Kettu ja Jänö, Älbin ja Pälvikki ja Petteri Kaniini.
fi
17:00
SuomiLOVE
Aikakone käynnistää bileet megahitillään ja Sonata Arctica saa aikaan kylmät väreet! Lisäksi tunnelman kattoon nostavat mm. Freeman ja Lauri Tähkä sekä pienet musafanit yllättävä Hevisaurus.
fi
18:00
Siskonpeti
Siskonpedin naiset yökylässä Pekka Strangin luona ja fantasioiden paljastusta. Pääosissa Pirjo Heikkilä, Niina Lahtinen, Krisse Salminen, Sanna Stellan.
fi
18:25
Kummeli
TV-johtaja, Satu ja Tuija, Virsikirjan lisälehdillä, Ponsan harrastajat, Harri "Höylä" Soikkelin puutyönurkka ja paljon muuta älämölöä.
fi
18:56
Siskonpeti
Nelikymppisilläkin on vielä unelmia.
fi
19:00
Maailman kauneimmat rautatiematkat
Minuetto-juna aloittaa matkan Sisilian kaakkoiskulman Comisosta pohjoiseen Etnavuoren luo. Reitille osuu muun muassa Ragusa, Modica ja Syrakusa. Joonianmeren rantaa hipoen reissataan Cataniaan, ja lopuksi tehdään retki tulivuoren huipulle.
fi
19:45
YleX Otto
Uusia sovituksia JVG:n hittibiiseistä
fi
20:00
70 on vain numero
Lavalla Seija säihkyy yleisön rakastavien katseiden valossa, mutta "koko kansan rakastamana" artistina hän ei päästä ketään lähelleen. Seija tosin tapaa biisinkirjoitusileirillä Laurin ja rakastuu...
fi
21:40
Rikostutkijat
Kausi 2, 2/4. Nuoren kodittoman Danielin murhatutkimus jatkuu. Kuulusteluissa selviää, että paikalla olleella miehellä on tapauksesta lisää tietoa. Toisaalla, Boltonissa, paikallinen mies on kadonnut. Tutkijat jäljittävät miehen viimeisimpiä liikkeitä puhelimen paikannustietojen avulla.
fi
22:40
Play Rape
"Sano vaan, jos tuntuu pahalta". Ammatissaan kunnianhimoinen nuori näyttelijä valmistautuu raiskauskohtaukseen. N: Julia Lappalainen. K+O: Anna Paavilainen.
fi