TV8

TV8

TV8 är en svensk tv-kanal som sänder serier, dokumentärer, reality, sport och gameshows.

Sweden

TV guide - Sunday, 05/05/24

00:40
 Call Me By Your Name
Italien 1983. Sjuttonåriga Elio träffar Oliver, en charmerande Amerikan. Sakta men säkert utvecklas deras relation medan de tillsammans upplever en oförglömlig sommar full av musik, mat och kärlek.
sv
TV8
03:25
 En plats på landet
Dagens köpare har precis kommit hem från Sydafrika och beger sig västerut till Cornwall tillsammans med Steve Brown för att hitta ett hus med karaktär.
sv
TV8
04:25
 En plats på landet
I sitt älskade Herefordshire presenterar Jules Hudson några fantastiska hus på landsbygden för ett par från Kent som har en budget på 700 000 pund.
sv
TV8
05:25
 OSL 24-7
Tullen upptäcker en olaglig CE-märkning av glowsticks, och hos Räddningstjänsten måste en vikarie göra tuffa tester för att kvalificera sig till ett jobb på flygplatsen.
sv
TV8
06:00
 Idas Fristelser
Ida bakar dessert för stora och små. En favorit hos den äldre generationen är självklart Napoleonbakelsen. För de små blir det smarriga daimkakor.
sv
TV8
06:30
 En plats på landet
Sonali Shah visar upp några fantastiska hus i Somerset för ett par som söker ett hus på landet där de kan uppgradera från en liten trädgård till en alldeles egen grönsaksodling på deras mark.
sv
TV8
07:25
 En plats på landet
Nicki Chapman hjälper en konstnär att hitta en gammal fastighet i Hampshire med potential för en målarstudio och en trädgård där han kan utöva yoga.
sv
TV8
08:20
 Hoarder House Flippers
I sitt senaste projekt har Heather och Nathan att göra med en samling av astronomiska proportioner. Dessutom bjuder själva husets struktur på den ena dåliga överraskningen efter den andra...
sv
TV8
09:10
 Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie lagar en supersnabb och extra god panerad kyckling till familjen och han och Buddy delar med sig av hemligheterna kring en fuskdessert.
sv
TV8
09:40
 Jamie's Easy Meals For Every Day
Jamie lagar en stor korvgryta med massor av smak - en ny familjefavorit i Olivers hus. Sedan visar han oss det vackraste och mest lysande sättet att dressera en auberginesallad.
sv
TV8
10:15
 Dragons' Den
I denna serie får uppfinnare och entreprenörer chansen att förverkliga sina affärsdrömmar - om de kan få den framgångsrika juryn att investera i sin idé.
sv
TV8
11:45
 Drömhem till salu
I detta avsnitt får vi besöka en stor rymlig lägenhet med ringsideplats till Oslos stadshus och Akerhus fästning som har ett plus-koncept med heltäckande service. Och i Italien besöker Jannecke och mäklaren Fredrik den berömda Chiantivin-området.
sv
TV8
12:55
 Halvors äventyrliga värld
Halvor och hans vän Julian är ute på en resa och i Molde får Julian ett erbjudande från Halvor som han inte kan tacka nej till. I stugan träffar Halvor Tonje och Lene, som har blivit föräldrar, och de utbyter tankar om mina och dina barn.
sv
TV8
13:45
 A Beautiful Day In The Neighborhood
Efter att en blaserad tidningsskribent får jobbet att skriva om Fred Rogers, försvinner snart hans skepticism och lär sig om godhet, kärlek och att kunna förlåta från Amerikas mest älskade granne.
sv
TV8
16:00
 NCIS: New Orleans
Pride blir övertygad om att hans ärkefiende "Baitfish" har återvänt. För att försöka spåra upp honom instruerar han teamet att undersöka en rad brottsplatser och ledtrådar.
sv
TV8
17:00
 NCIS: New Orleans
En seglare hittas mördad på en strippklubb och teamet kopplar mordvapnet till två olösta fall. Sedan hittar man de tre mordoffrens namn skrivna på en vägg i en fallfärdig del av staden.
sv
TV8
18:00
 Elementary
Moriarty ger Holmes i uppdrag att lösa en mordgåta i utbyte mot information om Irene Adlers öde. I takt med att utredningen fortskrider ifrågasätter Watson om han kan lita på hans ärkefiende.
sv
TV8
18:55
 Elementary
Holmes återförenas med sitt livs kärlek Irene som är traumatiserad av de senaste årens psykologiska tortyr på uppdrag av Moriarty. Kan deras kärlek blossa till liv igen?
sv
TV8
20:00
 Fader Brown
Fader Brown undersöker när hans gamla vän Syster Boniface är inblandad i mordet på en berömd konstnär.
sv
TV8
21:05
 Morden i Midsomer
Deddingtons bi-imperie har satt Granville Nortons på kartan, men hur långt kommer de gå för att se till att de aldrig får lämna tronen?
sv
TV8
23:15
 The Porter
Efter en tragedi på jobbet reagerar tågvärdarna Junior Massey och Zeke Garrett, men på mycket olika men lika riskfyllda sätt.
sv
TV8

TV guide - Monday, 06/05/24

00:10
 Grey's Anatomy
Izzie och George tar hand om Denny medan trycket ökar på dem att hitta ett nytt hjärta åt honom; Cristina är plötsligt ansvarig för akuten; Derek kämpar med insikten om att en väns liv vilar i hans händer.
sv
TV8
01:10
 Grey's Anatomy
Richard håller förhör om en patients tillstånd; Callie frågar ut George om hans känslor för henne; Meredith och Derek har möte om Doc.
sv
TV8
02:05
 Another Tango
I ett försök att rädda sin hemstads misslyckade dansstudio återförenas motvilligt ett före detta par från gymnasiet för att delta i en danstävling.
sv
TV8
03:55
 Antiques Road Trip
Charles Hanson och Christina Trevanions sista resa äventyras när Charles fruktar att han har satt eld på veteranbilen.
sv
TV8
05:00
 Antiques Road Trip
Catherine Southon och Tim Medhurst påbörjar en ny resa från South Downs till Dorset. Tim får sitt hår tvättat medan Catherine blir smed.
sv
TV8
06:00
 Dr. Phil
Angel Rose säger att hon varje natt attackeras av andliga väsen som liknar spöken från det "astrala planet".
sv
TV8
06:50
 En plats på landet
Det lummiga Buckinghamshire är Sonali Shahs destination i dag, där hon hjälper ett par från London att leta efter sitt drömhus på landsbygden.
sv
TV8
07:45
 Antiques Road Trip
Charles Hanson och Ochuko Ojiri ger sig ut på en jakt efter antikviteter i Midlands. De väljer en gammal clown och ett antikt silverföremål att ta med sig på auktion.
sv
TV8
08:40
 Mitt flytande hem
Jan och Don Hansen älskar att semestra vid Willamette River i Oregon, så de designar och bygger det ultimata flytande sommarhuset som ger dem oöverträffad tillgång till vattnet.
sv
TV8
09:35
 Grey's Anatomy
En färjeolycka på en prioriteringsövningsdag sätter kirurgstudenterna på prov.
sv
TV8
10:35
 Dr. Phil
Experter diskuterar ekonomisk gottgörelse till afroamerikaner.
sv
TV8
11:30
 Doc Martin
Martin återvänder till Portwenn men utan Louisa som har åkt för att bo hos sin mamma i Spanien.
sv
TV8
12:40
 NCIS
Gibbs och Ducky ser ett antikt vapen på tv och misstänker att det är det saknade mordvapnet i ett 16 år gammalt fall.
sv
TV8
13:40
 McLeods döttrar
När hon får ansvaret för Drovers går Kate helt upp i jobbet. Det märks att hon har saknat gården under sin frånvaro. Hennes flit gör så att Marcus känner sig åsidosatt.
sv
TV8
14:45
 McLeods döttrar
Alex plan att fria till Stevie går hemskt snett när en rad av olyckor och katastrofer hotar att förstöra deras förhållande.
sv
TV8
15:45
 En plats på landet
Steve Brown visar ett par runt på några frestande fastigheter i Wye Valley på gränsen mellan England och Wales.
sv
TV8
16:50
 Antiques Road Trip
Charles Hanson och Ochuko Ojiri ger sig ut på sin sista antikvitetsjakt. Den ena experten fördjupar sig i mysteriet med en naken damfigur, medan den andra upptäcker en efterlängtad oljemålning.
sv
TV8
17:55
 Morden i Midsomer
En flicka vaknar upp efter att ha legat i koma sedan ett mystiskt överfall för ett år sedan. Kort därefter mördas medlemmar i en lokal schackklubb. John Barnaby och hans team utreder.
sv
TV8
20:00
 NCIS
NCIS huvudkontor måste evakueras efter att man har hittat en kropp och bombmaterial på taket.
sv
TV8
21:00
 Book Club
Fyra kvinnor som har känt varandra hela livet bestämmer sig för att läsa “50 shades of Grey”. Lite skulle de veta om vad livet hade att erbjuda efter det.
sv
TV8