TV3

TV3

TV3 erbjuder lekfull, fartfylld underhållning som är lättillgänglig och oemotståndlig. Programmen bjuder in till gemensamma stunder, enskild underhållning och delade upplevelser på alla plattformar. TV3 visar en suverän mix av amerikanska serier, reality, dokumentärer och familjeunderhållningsprogram.

Sweden

TV guide - Sunday, 21/04/24

01:00
 Just Getting Started
En pensionerad FBI-agent och en före detta advokat med vittnesskydd måste lägga sin golfbanerivalitet åt sidan och tillsammans hindra maffian från att döda dem.
sv
TV3
02:55
 Höken är lös
Mästertjuven Hudson Hawk släpps ut efter att ha tillbringat de senaste tio åren i fängelset Sing Sing. Världens mest beryktade inbrottstjuv vill bli hederlig men ingen tror honom.
sv
TV3
05:00
 Pacific Blue
Victor och Cory utreder mordet på en vice vd för ett läkemedelsföretag som samarbetade med lokala gratiskliniker för att få rabatterad medicin.
sv
TV3
06:00
 Svenska Truckers
Max tömmer sopkärl i Gustavsberg - 379 stycken totalt innan han kan gå av sitt pass. Slamsugaren Magnus ska spola rent en dagvattenledning. Elin kör mjölk i norrländska vildmarken.
sv
TV3
07:00
 I djurens tjänst
Vi träffar hunden Charles som har svårt att andas. Vi lär också känna hovslagaren Kasper som ska hjälpa ett nyfött föl med nya skor. Sen blir det sorgligt när vi möter den obotligt sjuka hunden Lucas.
sv
TV3
07:25
 I djurens tjänst
Möt katten Lattjo som har kommit in med ett akut urinstopp. Träffa även hunden Issa som riskerar att bli blind om han inte får vård och den 62 år gamla sköldpaddan Skalman som har problem med sin näbb.
sv
TV3
08:00
 Svenska Truckers
Johannes ska leverera baracker - men råkar kasta upp nycklarna på taket. Specialtransportörerna och paret Anton och Angelica har en körning tillsammans - till Norge. Emina kör kött i Skåne.
sv
TV3
08:55
 Project Runway
Ikonerna Tara Lipinski och Johnny Weir stjäl rampljuset i den här utmaningen. Denna karismatiska duo kom till Project Runway av en anledning - de behöver en look för de olympiska vinterspelen 2022.
sv
TV3
09:55
 Project Runway
För första gången någonsin kommer formgivarna att samarbeta med några av New Yorks mest begåvade accessoardesigners, som - precis som våra designers - alla arbetar för att återuppliva modebranschen.
sv
TV3
10:50
 Högspänning
På Ringhals går larmet och Lena skickas ut för att lösa problemet. På värmeverket i Skellefteå har kontrollrummet tappat kontakt med pelletslagret och det finns risk för överhettning.
sv
TV3
11:55
 Making it Home with Kortney and Kenny
Efter att ha satt andra i första rummet är Joven och Sylvia äntligen redo att förverkliga sina egna renoveringsdrömmar.
sv
TV3
12:55
 The Journey - 15 dagar i Nepal
Resan går vidare med båt, ett bra tillfälle för samtal och att lära känna varandra. Alfred berättar om sin barndom och Izabella om kvällen då hon skrämde sin dotter från att aldrig mer röka gräs.
sv
TV3
14:00
 Vänner
Det är kvällen före Thanksgiving och Rachels egoistiska syster Amy förstör för alla med sina okänsliga kommentarer.
sv
TV3
14:35
 Vänner
Rachel och Phoebe går ut ihop. Rachel ger en snygg restaurangbesökare sitt telefonnummer, men oroar sig för att han ska ringa när Ross är hemma.
sv
TV3
15:05
 Vänner
Chandler måste stanna i Tulsa över jul på grund av jobbet.
sv
TV3
15:40
 Vänner
Rachel hälsar på jobbet för att visa upp Emma, men blir förvånad när hon ser att de skaffat vikarie för henne.
sv
TV3
16:20
 Vänner
Rachel blir irriterad när hennes rival på jobbet, vikarien Gavin, har bjudits in till hennes födelsedagsfest.
sv
TV3
16:50
 Bride Wars
Emma och Liv har alltid varit bästa vänner och sedan de som barn fick följa med till Plaza hotell drömt om att gifta sig där.
sv
TV3
18:35
 Mr. & Mrs. Smith
Mr. och Mrs. Smith är ett helt vanligt gift par som lever ett helt vanligt liv i förorten, med det undantaget att de båda har en liten hemlighet de undanhåller den andre: de är yrkesmördare.
sv
TV3
21:00
 Allt och Eva
Eva åker till Köpenhamn för donatorsperma. Hon tvivlar på valet av donator och söker därför upp honom. Problem uppstår när Mads söker upp Eva, ovetandes om att han är pappa till hennes ofödda barn.
sv
TV3
22:00
 Aloha
Brian är en militärentrepenör som återvänder till Hawaii där han upplevde sin karriärs största triumfer. Där stöter han på sin förlorade kärlek Tracy.
sv
TV3

TV guide - Monday, 22/04/24

00:15
 Sex Tape
Annie och Jay tycker det är dags att få lite glöd i samlivet och gör en inspelning när de har sex. Inspelningen råkar hamna på ett antal surfplattor som de givit som gåva till familj, vänner och andra.
sv
TV3
02:15
 Late Night
Katherine är programledare för en talkshow med låga tittarsiffror och hon riskerar att bli utbytt. Hon blir dessutom kallad kvinnohatare. Som lösning på problemen anställer hon manusförfattaren Molly.
sv
TV3
04:15
 Buying Blind
Med en liten budget och ett ännu mindre sökområde står våra experter inför ett omöjligt uppdrag att köpa Lis och Ali sitt första familjehem.
sv
TV3
06:00
 Svenska Truckers
Johannes ska leverera baracker - men råkar kasta upp nycklarna på taket. Specialtransportörerna och paret Anton och Angelica har en körning tillsammans - till Norge. Emina kör kött i Skåne.
sv
TV3
07:00
 Pamelas Paradis
När Pamela och teamet skyndar sig att renovera gäststugan i tid för hennes brors besök från LA, leder de långa arbetstimmarna till kostsamma misstag.
sv
TV3
07:50
 Pacific Blue
T.C. Callaway blir vän med Kenny Slaughter, en blivande mästare i surfing som utpressas av Rip Cutter, en hänsynslös tillverkare av surfbrädor. 
sv
TV3
08:45
 Svenska Truckers
Biltransportören Robin måste vara extra försiktig när han ska transportera en dyrbar Lincoln på flaket! Detsamma gäller för Micke som ska köra ett dyrt spabad till Uddevalla.
sv
TV3
09:35
 Högspänning
Driftcentralen ringer Niclas och Simon om ett akut ärende där flera träd hamnat på en högspänningsledning. Jonas och Andreas jobbar 100 meter upp i luften när en av dem plötsligt halkar.
sv
TV3
10:35
 Stugfixarna Norge
Ett gammalt fiskmottagande på Sandøya står inför ett ansiktslyft.
sv
TV3
11:30
 Unforgettable
En tv-stjärna blir mördad i sin loge och undersökningen kastar in Carrie och Al i en skrämmande värld av kändisdyrkan och besatthet.
sv
TV3
12:35
 Lyxfällan
25-åriga Lina från Dalarna har precis blivit mamma för första gången och vill nu en gång för alla få ordning på sin ekonomi. Allt spårade när hon träffade sin kille och ville överraska honom med dyra resor.
sv
TV3
13:45
 Stugfixarna Norge
En traditionell stuga omgiven av mossgrön terräng är vad killarna sysslar med den här gången. Gustav bygger ett vildmarksspa, medan Ole bygger bord av flera hundra år gammalt material.
sv
TV3
14:55
 Real Housewives of Beverly Hills
Kyle och Sutton utvecklar gruppdynamiken när de planerar sin kommande resa till Spanien. Erika börjar om på nytt med att bygga upp sin karriär.
sv
TV3
15:55
 Unforgettable
Carries perfekta minnesförmåga slås ut efter att en lönnmördare förgiftar henne med en potentiellt dödlig dos som angriper hennes hjärna.
sv
TV3
17:00
 The Mentalist
CBI utreder mordet på en storförbrytares son och samtidigt blir Grace strandad i skogen tillsammans med ett vittne, på flykt från en lönnmördare.
sv
TV3
18:00
 Svenska Truckers
Tove kör timmer i Småland - och träffar på fans mitt i skogen. Slamsugaren Magnus ska tömma en bassäng på ett reningsverk. Kranföraren Amanda är på ett vindkraftverk på Gotland - men riskerar missa båten.
sv
TV3
19:00
 Lyxfällan
Susanne och Andreas bor i Timrå med sina tre barn. Äktenskapet knakar i fogarna, men istället för att söka jobb spelar Andreas kostsamma mobilspel flera timmar om dagen.
sv
TV3
20:00
 Vänner
Rachel har blandade känslor för Gavin, och Ross ber Chandler om hjälp med att träffa snygga tjejer så att han kan göra Rachel svartsjuk.
sv
TV3
20:30
 Vänner
Joey och Phoebe konspirerar om att ordna värdelösa dejter åt både Rachel och Ross, så att de ska få tillbaka känslorna för varandra istället.
sv
TV3
21:00
 Svenska Truckers
Emina har fått en större bil än hon är van vid, och med ett tajt körschema och nya knappar att navigera är tiden knapp. När hon måste planera om på grund av en olycka blir frågan om hon kommer hinna.
sv
TV3
22:00
 Högspänning
Omid berättar om när han räddade livet på sin kollega och Angelica och Elgan tävlar i vem som kan ha med sig bäst matlåda.
sv
TV3
23:05
 Svenska fall
Den 16 september 2021 hittar man ett avhugget människohuvud i Karlbergskanalen mitt i Stockholm. När polisen upptäcker att det finns ett skotthål i bakhuvudet är mordutredningen ett faktum.
sv
TV3