Nelonen

Nelonen

Viihde on hyväksi! Vain elämää, Haluatko miljonääriksi?, The Wall Temptation Island Suomi, Suomen huutokauppakeisari...

Finland

TV guide - Wednesday, 01/05/24

01:45
Panttilainaamon autospesialistit
Kausi 9. Jakso 8/10. Pakun pitkä taival. Ryan ryhtyy pitkän vitkastelun jälkeen kunnostamaan vanhaa työpakuaan, joka muuttuu oikeaksi 70-luvun tuunatuksi unelmakärryksi. Lisäksi Indian-moottoripyörä saa pintaansa hienoa armeija-aiheista taidetta. Amerikkalainen sarja.
fi
02:40
Australian rajalla
Rajaviranomaiset tarkastavat Isosta-Britanniasta tulleen suklaalähetyksen. Toisaalla kuulustellaan epämääräistä turistia, katkarapuja tullannutta naista ja kahden pienen lapsen äitiä.
fi
03:10
Australian rajalla
Korealaisen naisen laukusta löytyy pari kiloa tullaamatonta makkaraa. Toisaalla tutkitaan Malesiasta tullutta konttia, jossa ei ole vain aurinkopaneeleita.
fi
03:40
Arman ja Suomen rikosmysteerit
Joulun pyhinä 2018 Pirkanmaalla katosi parikymppinen mies. Oliko syrjäytynyt nuorimies ajautunut vaaralliseen seuraan?
fi
06:00
Bing
Kausi 1. Jakso 3/26. Bing on kolmevuotias pikkuinen pupu, joka ystäviensä avustamana oppii joka päivä jotain uutta ja selviytyy taaperoille tutuista elämän haasteista. Lastenohjelma. (7') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:05
Sunny Bunnies
Kausi 3. Jakso 16/26. Viisi ihanan pörröistä pallokaverusta ilmestyvät kaikkialle, missä vain valoa riittää! Jokaisella Sunny Bunniella on oma hauska persoonansa eikä kikatuksesta tule loppua! Lastenohjelma.
fi
06:10
Tuire ja Sateenkaarimaa
Kausi 3. Jakso 3/10. Kun Sateenaarimaassa on jotakin vialla, sen suurisydäminen vartija Tuire pelastaa tilanteen täyttämällä toiveita yhdessä parhaan ystävänsä Bartlebyn kanssa. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:35
Smurffit
Kausi 2. Jakso 5/52. Smurffit palaavat entistäkin smurffimpina! Liity rakastettujen sinisten hahmojen seuraan, kun he lähtevät UUSIIN seikkailuihin, jotka vievät alkuperäisen sarjan hurmaavuuden, hullunkurisuuden ja huumorin aiempaakin pidemmälle. Smurffaten matkaan! Lastenohjelma. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:45
Miraculous: Ladybugin ja Cat Noirin seikkailut
Kausi 2. Jakso 1/26. Marinette ja Adrien suojelevat kaupunkiaan vihollisilta muuttumalla supersankareiksi nimeltään Ladybug ja Cat Noir! Sarjassa puhutaan suomea. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:10
LEGO Friends: Tyttöjen tärkeä tehtävä
Tytöt paljastavat, mitä tohtori Alvahin "avuliaissa" Alvahboteissa oikein piilee.
fi
07:20
Ninjago: Lohikäärmeiden nousu
Kausi 2. Jakso 10/20. Kaksi teiniä eri maailmoista yhdistää uudet ninjavoimansa puolustaakseen lohikäärmeitä pahiksilta, jotka havittelevat näiden elinvoimaa pahoihin tarkoitusperiin. Lastenohjelma.
fi
07:45
Sonic Boom
Kausi 1. Jakso 10/52. Risa. Kaverit päättävät että Sticks tarvitsee lemmikkieläimen. Ongelmana on että Sticks ei tykkää mistään söpöstä, mutta onneksi hänellekin löytyy sopiva lemmikki. Suomeksi puhuttu animaatiosarja.
fi
07:55
Angry Birds Toons
Kausi 3. Jakso 6/26. Animaatiosarja tuo eloon suursuosioon nousseen pelin hauskat hahmot! Tässä sarjassa seurataan lintujen ja possujen välistä kahnausta possujen saarella. Onnistuvatko linnut pitämään munansa turvassa niitä himoavilta possuilta vai saako Kuningaspossu viimein unelmiensa omeletin? Suomalainen animaatiosarja.
fi
08:00
S.M.A.S.H!
Kausi 1. Jakso 13/13. S.M.A.S.H!-kesäleirillä supersankarilapset ja heidän supervoimilla varustetut lemmikkinsä oppivat yhteistyötä, ystävvyyttä ja äärimmäisen tärkeitä pelastustaitoja!
fi
08:10
S.M.A.S.H!
Kausi 2. Jakso 1/13. S.M.A.S.H!-kesäleirillä supersankarilapset ja heidän supervoimilla varustetut lemmikkinsä oppivat yhteistyötä, ystävvyyttä ja äärimmäisen tärkeitä pelastustaitoja! Lastenohjelma.
fi
08:25
Angry Birds Stella
Kausi 1. Jakso 5/13. Tämän Angry Birds -sarjan pääosassa ovat tyttölinnut Stella ja hänen viisi parasta ystäväänsä Poppy, Willow, Dahlia, Luca ja Gale. Yhdessä kaverukset tutkivat, seikkailevat ja pitävät hauskaa Kultaisella Saarella! Suomalainen animaatiosarja.
fi
08:30
LEGO Friends: Uusia alkuja
LEGO Friends: Uusia alkuja
fi
09:30
Taikaportti
Eräänä päivänä Delphi-delfiini löytää taikaportin, joka toteuttaa kaikkien sen läpi käyvien toiveet. Ikävä kyllä pahat mureenat käyttävät taikaporttia tullakseen valtavan suuriksi ja uhatakseen rauhallista kalakylää.
fi
11:10
Perhe Addams
Valmistaudu viihtymään! Halloweenin kuninkaalliset, kulmakunnan kahelein perhe nimeltä Addams, palaa kuvaan ensimmäisessä animoidussa komediassaan. Hullunkurinen, kummallinen, ja totaalisen omaperäinen perhe Addams määrittää uudelleen hyvän naapuruuden mittakaavat.
fi
12:50
100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa.
fi
12:55
Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 3/20. Maittavat mousset. Tällä kertaa Anna tekee marja- ja hedelmämousseja. Hän valmistaa helpon limettimoussen, trooppisen mangomoussetortun kookospohjalla sekä näyttävän suklaa-vadelmamoussekakun.
fi
13:20
Rikkaat ja rahattomat UK
Kausi 7. Jakso 4/6. Neuvottelun jalo taito. Cutmoret uskovat, että heidän omaisuutensa on neuvottelutaidon ansiota. Howardeilla aikaa neuvotteluihin ei ole, sillä isän työ toisella paikkakunnalla syö kaiken yhteisen ajan. Englantilainen realitysarja.
fi
14:20
Remppa vai muutto
Kausi 10. Jakso 13/18. 11 vuotta viivästynyt remppa. Sia ja Peter ovat asuneet 150 neliömetrin talossaan 11 vuotta kahden poikansa kanssa. Talo oli melko hyväkuntoinen, kun pariskunta osti sen, mutta tiettyjä parannuksia vaadittiin. Nyt 11 vuoden jälkeen mitään ei ole tehty. Kun pariskunnalla on täysin eri mielipiteet talosta, saako Hilary tehtyä taikoja edes lisäbudjetilla, vai takooko David, kun rauta on kuumaa. Kanadalainen lifestyleohjelma.
fi
15:20
Poliisikoira Rex
Jääkiekkoilijan ruumis löytyy kaatopaikalta. Tapauksen taustalta alkaa paljastua likaisia dopingpuuhia.
fi
16:20
IS esittää: Sain sen videolle
Kausi 1. Jakso 19/23. Ilta-Sanomat julkaisee kymmeniä lukijoiden kuvaamia videoita kuukaudessa. Suomalaisen luonnon ihmeet, sattumukset liikenteessä ja arjen erikoiset tilanteet päätyvät usein videolle. Sain sen videolle -ohjelmassa nähdään valittuja paloja IS:n lukijoiden kuvaamista videoista.
fi
16:30
Pertsa ja Kilu - Faaraon sormus
Vauhdikkaassa koko perheen seikkailussa Pertsa (Pauli Kesälä), Kilu (Leon Ruokola) ja Pirkko (Sara Vänskä) yrittävät yhdessä ratkaista vanhan kartan mysteerin. Lennokkaalle löytöretkelle lähtevät mukaan myös identiteettikriisistä kärsivät kaksostytöt Vappu ja Kerttu (Kaarina ja Klaara Mattila) pupuineen. Jännitystä luo viekkaan rikollisen Annabella Pehkon (Alina Tomnikov) hyppääminen salamatkustajana kyytiin rahankiilto silmissään. Pääosissa: Pauli Kesälä, Leon Ruokola, Sara Vänskä, Alina Tomnikov, Kaarina Mattila, Klaara Mattila. Ohjaus: Taavi Vartia. (75') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
18:10
Kummeli esittää: Kontio & Parmas
Kummeli esittää: Kontio & Parmas on hulvaton draamakomedia Valkeakosken poliisilaitoksen arjesta. Sarjan tekijöinä ja rooleissa nähdään Kummelista tutut koomikot Heikki Silvennoinen, Timo Kahilainen, Heikki Vihinen ja Heikki Hela.
fi
19:50
IS esittää: Sain sen videolle
Kausi 1. Jakso 19/23. Ilta-Sanomat julkaisee kymmeniä lukijoiden kuvaamia videoita kuukaudessa. Suomalaisen luonnon ihmeet, sattumukset liikenteessä ja arjen erikoiset tilanteet päätyvät usein videolle. Sain sen videolle -ohjelmassa nähdään valittuja paloja IS:n lukijoiden kuvaamista videoista.
fi
19:55
Veikkausliiga
Futiksen nälkään ylivoimasesti paras kattaus on Ruutu ja Veikkausliiga! Kauden jokainen ottelu kotiinkuljetettuna - suorana ja tallenteena - pitää futisfanin kylläisenä aina huhtikuun kauden avauksesta loppusyksyn ratkaisupeleihin asti! Viihdyttävät viikoittaiset studiolähetykset on maustettu asiantuntijoilla suomifutiksen kirkkaimmasta kärjestä. Täältä voit herkutella myös kaikki maukkaat koosteet ja klipit. Urheiluohjelma.
fi
20:00
Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!
Kausi 7. Jakso 4/8. Toijala, Leskirouva. Ravintola, jonka historia menee vuosisadan alkutaipaleelle ja rautateiden kulta-aikaan. Vähäisen lounasmyynnin ja olemattoman ala´carte myynnin vuoksi ohjelmaan mukaan ilmoittautunut Leskirouva saa ryhtiliikkeen ja löytää ruokatuotteeseensa ja markkinointiinsa sen kuuluisan punaisen langan historiastaan. Kotimainen realityohjelma. (41') Ohjelmatekstitys.
fi
20:58
Keno ja Synttärit
Kausi 2024. Jakso 122/366. Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno-arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen tuloslähetys.
fi
21:00
The Real Housewives Suomi
Naiset kokoontuvat Sadun luo valmistautumaan Sadun syntymäpäivien juhlallisuuksiin sekä muistelemaan mennyttä kesää. Itse juhlat ovat näyttävät ja Sadulla on totta kai vielä iso yllätys takataskussa. Entä kuka on kuudes kaunotar, joka liittyy täydellisten naisten joukkoon?
fi
22:00
Tulossa: Elisa Viihde -alkuperäissarja Toinen tuleminen
Tulossa Nelonen Median kanavilla. Kotimainen ohjelma.
fi
22:05
Utö
Utön saaren idyllinen kyläyhteisö todistaa selittämättömiä ilmiöitä ja joutuu eristyksiin ulkomaailmasta. Saarelle saapuu sinne kuulumattomia vieraita.
fi
23:05
Haluatko miljonääriksi?
Kausi 9. Jakso 2/8. Nallekarkkeja ja meemejä. Uusi jakso! Helsinkiläinen valokuvaaja Taneli tuntuu saavan aina kaikki nallekarkit ja luottaakin illan pelissä tuuriinsa. Viekö se hänet pitkälle vai päätyykö Taneli vain meemiksi? Antti Holma isännöi iltaa. Kotimainen peliohjelma. (41') Ohjelmatekstitys.
fi

TV guide - Thursday, 02/05/24

00:05
Kummeli esittää: Kontio & Parmas
Sumeliuksen huoli maailmasta, etenkin sammakoista, saavuttaa huippunsa.
fi
01:00
Australian rajalla
Korealainen mies päätyy laukkutarkastukseen, koska hänellä ei ole mukanaan yhtäkään vaatekertaa, mutta paljon laukkuja. Toisaalla puhutetaan väsynyttä OnlyFans-tähteä.
fi
01:30
Australian rajalla
Isosta-Britanniasta tulevalla matkustajalla on mukanaan epäilyttävän monta matkapuhelinta. Toisaalla selvitellään, onko Euroopassa bilettäneellä miehellä mukanaan muutakin kuin iloista mieltä.
fi
02:00
Temptation Island Suomi
Kausi 12. Jakso 19/22. Liekehtivä päiväkirja. Ensimmäinen pariskunta kohtaa viimeisellä iltanuotiolla. Mitä kaikkea päiväkirjassa lukeekaan, ja onko kaikki ollut vain leffaa?? Onko yhteinen elämä enää mahdollista? Kotimainen realityohjelma.
fi
03:00
Temptation Island Suomi
Kausi 12. Jakso 20/22. Intensiivistä tunnelmaa. 24 tunnin unelmatreffit jatkuvat. Extremeä on luvassa niin puiden latvoissa kuin vetten aalloillakin. Myös jalkoja hoidetaan ja viininmaistelu vie hiprakan uudelle tasolle. Kuinka intensiivisiä yön majoitukset ovatkaan? Kotimainen realityohjelma.
fi
06:00
Bing
Kausi 1. Jakso 4/26. Bing on kolmevuotias pikkuinen pupu, joka ystäviensä avustamana oppii joka päivä jotain uutta ja selviytyy taaperoille tutuista elämän haasteista. Lastenohjelma. (7') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:05
Sunny Bunnies
Kausi 3. Jakso 17/26. Viisi ihanan pörröistä pallokaverusta ilmestyvät kaikkialle, missä vain valoa riittää! Jokaisella Sunny Bunniella on oma hauska persoonansa eikä kikatuksesta tule loppua! Lastenohjelma.
fi
06:10
Tuire ja Sateenkaarimaa
Kausi 3. Jakso 4/10. Kun Sateenaarimaassa on jotakin vialla, sen suurisydäminen vartija Tuire pelastaa tilanteen täyttämällä toiveita yhdessä parhaan ystävänsä Bartlebyn kanssa. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:35
Smurffit
Kausi 2. Jakso 6/52. Smurffit palaavat entistäkin smurffimpina! Liity rakastettujen sinisten hahmojen seuraan, kun he lähtevät UUSIIN seikkailuihin, jotka vievät alkuperäisen sarjan hurmaavuuden, hullunkurisuuden ja huumorin aiempaakin pidemmälle. Smurffaten matkaan! Lastenohjelma. Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
06:45
Miraculous: Ladybugin ja Cat Noirin seikkailut
Kausi 2. Jakso 2/26. Marinette ja Adrien suojelevat kaupunkiaan vihollisilta muuttumalla supersankareiksi nimeltään Ladybug ja Cat Noir! Sarjassa puhutaan suomea. Lastenohjelma. (21') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:10
LEGO Friends: Tyttöjen tärkeä tehtävä
Tytöt pilaavat jälleen tohtori Alvahin juonet ja voittavat Grand Prixin.
fi
07:20
LEGO DreamZzz
Unenjahtaajat kiiruhtavat pelastamaan Logania Varjoluolan tyrmästä, mutta painajaismaisen käänteen seurauksena vapauttajista tulee itse vankeja.
fi
07:45
Sonic Boom
Kausi 1. Jakso 11/52. Monta pahista. Eggman tuo Sonicin ovelle herkullisia keksejä. On kuitenkin haastavaa saada Sonic syömään niitä. Suomeksi puhuttu animaatiosarja. (11') Ohjelman tekstitys teksti-tv:n sivulla 333.
fi
07:55
Angry Birds Toons
Kausi 3. Jakso 7/26. Animaatiosarja tuo eloon suursuosioon nousseen pelin hauskat hahmot! Tässä sarjassa seurataan lintujen ja possujen välistä kahnausta possujen saarella. Onnistuvatko linnut pitämään munansa turvassa niitä himoavilta possuilta vai saako Kuningaspossu viimein unelmiensa omeletin? Suomalainen animaatiosarja.
fi
08:00
Koti koiralle
Vauhdikas labradorinoutajamix Barney tuhoaa turhautuneena omistajansa asuntoa ja etsii nyt uutta kotia. Villakoiran ja terrierin sekoitus Emmu stressaantuu kaupunkiympäristössä. Emmu tarvitsee uuden kodin maaseudulta. Sekarotuinen Sylvia on pimeän pentubisneksen tuotos. Löytääkö ujo Sylvia vaikean elämänalun jälkeen oman kodin?
fi
09:00
Rikkaat ja rahattomat UK
Kausi 7. Jakso 3/6. Perhe on paras?. Wegorekeilla on rahaa ja täyteen ahdettu aikataulu. Bartereilla rahaa on vähemmän, mutta yhteistä aikaa sitäkin enemmän. Kumpi on tärkeämpää? Englantilainen realitysarja.
fi
10:00
Remppa vai muutto
Kausi 10. Jakso 12/18. Kiero talo. Mark ja Heiwete asuvat satavuotiaassa talossa, joka kallistuu. Lattia on vinossa ja lähes korjauskelvoton. Hilaryn pitäisi kunnostaa talo, mutta Mark pelkää pahinta ja haluaa muuttaa. Hilary saa huonoja uutisia, mutta David näyttää, miten hyvää elämä voi uudessa talossa olla. Kanadalainen lifestyleohjelma.
fi
11:00
100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa.
fi
11:05
Rikkaat ja rahattomat
Siivousalan yrittäjät Markku Tikka ja Mali Kongsom uusioperheineen sekä Malminkartanon mummi Anne Tuulia Hietanen heittäytyvät avoimin mielin seikkailuun. Vaihtoviikon aikana tutustutaan moottorisänkyyn, jätskituutteihin sekä uuteen kulttuuriin.
fi
12:00
LIVE: Onnenarpa
Onnenarpa televisiossa.
fi
13:55
Valitut Palat Collection
Valitut Palat Collection on ostos-tv ohjelma, jossa esitellään ja myydään mielenkiintoisia kotiin, hyvinvointiin ja muotiin liittyviä tuotteita. Kotimainen ohjelma.
fi
14:10
Valitut Palat Collection
Valitut Palat Collection on ostos-tv ohjelma, jossa esitellään ja myydään mielenkiintoisia kotiin, hyvinvointiin ja muotiin liittyviä tuotteita. Kotimainen ohjelma.
fi
14:25
Annan herkulliset leivonnaiset
Kausi 3. Jakso 4/20. Jäätelökimara. Tällä kertaa Anna tekee erilaisia jäätelöitä. Hän valmistaa raikasta ja kevyttä omenasorbettia, italialaista suklaagelatoa ja juhlavan ja jättimäisen täytekeksijäätelökakun.
fi
14:55
Suuri seikkailu
Joukkuedynamiikat joutuvat testiin kilpailussa, jossa fysiikan ja tiimipelaamisen kierroksia lisätään entisestään. Totuttautuminen uuteen järjestykseen ei käy kaikilta helposti. Ohjelmaa juontaa Jaana Pelkonen.
fi
16:25
Onnenarpa
Onnenarpa televisiossa.
fi
16:30
Syke
Sonja on tunteidensa ristitulessa. Nikke käy ampumaradalla terapiassa. Johanna saa ison yllätyksen.
fi
17:00
Syke
Maniapotilaan kummalliselle käytökselle löytyy selitys. Johanna painii isojen päätösten kanssa
fi
17:30
MasterChef Australia Dessert Masters
Kausi 1. Jakso 10/10. Finaali. Kilpailun finaali on viimein koittanut. Kolme taitavinta kokkia kamppailee ensimmäisestä Dessert Masterin tittelistä. Tarjoiluhaasteessa jälkiruokakokeillamme on vauhtia ja vaarallisia tilanteita, mutta lopulta tuomarit saavat maistettavakseen annokset, jotka ratkaisevat koko kisan voittajan. Australialainen realitysarja.
fi
18:55
100 Places to Be
Mihin julkkikset matkustavat, kun he haluavat rentoutua ja karata paparazzeilta? Dokumentti esittelee 100 toistaan upeampaa lomakohdetta ympäri maailmaa.
fi
19:00
Kuppilat kuntoon, Ville Haapasalo ja Pipsa Hurmerinta!
Kausi 7. Jakso 4/8. Toijala, Leskirouva. Ravintola, jonka historia menee vuosisadan alkutaipaleelle ja rautateiden kulta-aikaan. Vähäisen lounasmyynnin ja olemattoman ala´carte myynnin vuoksi ohjelmaan mukaan ilmoittautunut Leskirouva saa ryhtiliikkeen ja löytää ruokatuotteeseensa ja markkinointiinsa sen kuuluisan punaisen langan historiastaan. Kotimainen realityohjelma. (41') Ohjelmatekstitys.
fi
20:00
Farmi Suomi
Uusi torppari laittaa niin sanotusti haisemaan, kun on aika jakautua renkeihin ja tilallisiin. Miten rengit kestävät, kun tilalliset herkuttelevat ja taiteilevat renkien raataessa pellolla? Farmille puhaltavat uudet tuulet ja areenalla nähdään kaikkien aikojen revanssi.
fi
21:30
IS esittää: Sain sen videolle
Kausi 1. Jakso 19/23. Ilta-Sanomat julkaisee kymmeniä lukijoiden kuvaamia videoita kuukaudessa. Suomalaisen luonnon ihmeet, sattumukset liikenteessä ja arjen erikoiset tilanteet päätyvät usein videolle. Sain sen videolle -ohjelmassa nähdään valittuja paloja IS:n lukijoiden kuvaamista videoista.
fi
21:35
Keno ja Synttärit
Kausi 2024. Jakso 123/366. Illan Keno-arvonnan tulokset. Arvonta on suoritettu Poliisihallituksen hyväksymällä arvontajärjestelmällä. Keno-arvonnan tulokset myös Veikkauksen sivuilta www.veikkaus.fi. Kotimainen tuloslähetys.
fi
21:40
Toinen tuleminen
Pornotähti Sari saa yllättäen potkut. Työkkärin kurssilla hän kohtaa nuoren feministin Linnean, ja yhdessä naiset keksivät mullistavan suunnitelman: he alkavat tuottaa eroottisia elokuvia naisille. (21') Ohjelmatekstitys.
fi
22:10
Erikoisjoukot
Kokelaat pääsevät testaamaan uusia taitoja kaupunkisodassa. Panttivangin pelastaminen ei suju kaikilta odotetulla tavalla ja yhden kokelaan jatko on liipaisimella.
fi
23:10
Utö
Viikon eristyksessä olleet saarelaiset yrittävät organisoitua siltä varalta, että eristys kestää pitkään. Oudot ääni- ja valoilmiöt synnyttävät pelkoa saarelaisissa.
fi