MTV Viihde

MTV Viihde

C More on pohjoismainen maksu-tv-yhtiö, jonka emoyhtiö on ruotsalaisen mediayhtiö Bonnier AB:n tytäryhtiö Bonnier Broadcasting.

Finland

TV guide - Thursday, 25/04/24

01:10
 Stowaway
Toimintatrilleri nuoresta naisesta, joka yllättäen perii isältään huvijahdin. Avomerellä sen kaappaavat roistot, joilla on valonarka suunnitelma.
fi
02:40
 BeckIMDB 6.1/10
Alex Beijerin on tarkoitus osallistua aamu-TV-lähetykseen, jossa on mukana myös yrittäjä Tomas Tormalm. Kesken suoran lähetyksen studioon ilmestyy aseistettu mies, ja kaikki ovat mukana panttivankidraamassa. Beck: 58 minuuttia on sarjan 45. elokuva.
fi
04:10
 Hands of StoneIMDB 6.6/10
"Hands of Stone" kertoo legendaarisen Roberto Duranin ja hänen ylistetyn valmentajansa Ray Arcelin uskomattoman tarinan. Tositarina sijottuu nyrkkeilyn kulta-aikaan (1964-1983), seuraten Duranin surullisenkuuluisaa kilpailua Sugar Ray Leonardia vastaan.
fi
06:00
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
06:25
Star File
Channing Tatum. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
06:40
Star File
Charlize Theron. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
06:50
 The ProgramIMDB 6.5/10
(The Program, draama, Iso-Britannia, Ranska, 2015) Irlantilainen urheilujournalisti David Walsh (Chris O'Dowd) epäilee moninkertaisen Tour de France -voittaja Lance Armstrongin (Ben Foster) puhtautta ja ryhtyy selvitystyöhön osoittaakseen, että kaikkien aikojen maantiepyöräilijän ura on ollut alusta alkaen valetta ja saavutukset vääryydellä hankittuja. 95 min. Ohjaus: Stephen Frears. Pääosissa: Ben Foster, Lee Pace, Guillaume Canet, Jesse Plemons, Chris O'Dowd, Dustin Hoffman, Bryan Greenberg.
fi
08:30
 All InclusiveIMDB 5.9/10
Tove ja Malin juhlivat heidän äitinsä 60-vuotispäivää yhteisellä matkalla. Hiljattain jätetyksi tulleena äiti taitaa kaivata matkaa, mutta siskoksilla on varsin erilaisia ajatuksia siitä mikä on äidille parasta.
fi
10:00
 HustlersIMDB 6.4/10
Tositapahtumiin perustuva Hustlers – korkojen kera on draamakomedia, joka seuraa ryhmää ovelia strippiklubin työntekijöitä, jotka lyöttäytyvät yhteen vedättääkseen Wall Street -asiakkaitaan.
fi
11:50
 Belle
Japanilainen scifi-fantasia 17-vuotiaasta Suzusta, jolla on uniikki identiteetti. Hän elää virtuaalitodellisuudessa, jossa hän on musiikkitähti.
fi
13:50
 Begin AgainIMDB 7.4/10
Gretta ja hänen poikaystävänsä muuttavat New Yorkiin haaveenaan musiikkitähteys. Pian Gretta jää kuitenkin yksin sydän särkyneenä, kun poikaystävä jättää hänet menestyksekkään soolouransa sokaisemana.
fi
15:30
 Lasse autolomalla
Tällä kertaa saamme seurata, miten likkojenhurmaaja Lasse ja hänen perheensä lähtevät automatkalle halki Euroopan. Kohteena on pieni etelätirolilainen kylä, jossa hänen isänsä ja äitinsä ovat olleet häämatkalla 20 vuotta aiemmin. Kylässä asustaa paitsi Lassen unelmatyttö, myös taiteilija, joka voisi tehdä perheestä satumaisen rikkaan. Tarvitaan vain hänen allekirjoituksensa. Mikä muka voisi mennä pieleen?
fi
17:00
 Knives OutIMDB 8.0/10
Tunnettu rikoskirjailija Harlan Thrombey löydetään kuolleena kartanostaan. Etsivä Benoit Blanc sukkuloi Harlanin ristiriitaisen perheen ja uskollisen palvelusväen välillä, koittaen paljastaa totuuden.
fi
19:05
 Mother's DayIMDB 5.7/10
Mother's Day. Tähdillä roolitettu amerikkalainen draamakomedia, jossa kuvataan äitiyden ilmiötä erilaisten naisten näkökulmasta äitienpäivän yhteydessä. Ohjaaja: Garry Marshall, USA 2016 Pääosissa: Jennifer Aniston, Kate Hudson, Shay Mitchell, Julia Roberts, Jason Sudeikis, Timothy Olyphant.
fi
21:00
 Olympus Has FallenIMDB 6.5/10
Pohjoiskorealaiset hyökkäävät Valkoiseen taloon ja ottavat Yhdysvaltain presidentin panttivangiksi. Vain potkut saanut salaisen palvelun mies, entinen erikoisjoukkojen sotilas, voi pelastaa tilanteen.
fi
22:55
 Our Kind of TraitorIMDB 6.2/10
Englantilainen pariskunta Perry ja Gail ovat lomalla Marrakechissa, kun he tapaavat karismaattisen venäläisen Diman, joka pyytää heiltä apua toimittaakseen salaista tietoa Brittien salaiselle palvelulle. Pariskunta päätyy hengenvaaralliselle matkalle täynnä kansainvälistä vakoilua ja likaista politiikkaa, vieden heidät ympäri Eurooppaa ja lopulta liittoutumaan armottoman MI6-agentin kanssa.
fi

TV guide - Friday, 26/04/24

00:40
 All the Money in the WorldIMDB 6.8/10
Maailman rikkaimman miehen John Paul Gettyn pojanpoika siepataan vuonna 1973 Italiassa ja julkinen kidnappausdraama venyy kuukaudesta toiseen, kun pojan äiti yrittää saada kitsaan appiukon maksamaan lunnaat. Pääosissa Michelle Williams, Christopher Plummer, Mark Wahlberg, Romain Duris, Timothy Hutton ja Charlie Plummer. Ohjaus: Ridley Scott. (USA 2017)
fi
02:50
 BeckIMDB 6.1/10
Beck: Itkevä poliisi. Poliisia kritisoidaan rankasti ampumistapauksen jälkeen. Pian joku iskee raa'asti bussiin, joka pysähtyy muun muassa Poliisikorkeakoulun luona. Alex ja Martin tutkivat tapausta Martinin poliisiksi opiskelevan lapsenlapsen, Vilhelmin, avulla. 46. Beck-elokuva.
fi
04:20
On Set
Viihdeohjelma On Set vie Hollywoodin tähtitehtaan kulissien taakse.
fi
04:45
Star File
Bradley Cooper. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:00
Star File
Carey Mulligan. Viihdeohjelma, jonka jokaisessa osassa piirretään muotokuva jostakin Hollywood-tähdestä, alkutaipaleelta uran huipuille ja suvantoihin.
fi
05:10
 Book ClubIMDB 6.1/10
Romanttisessa komediassa neljä kypsään ikään ehtinyttä naista lukee kirjakerhossaan Fifty Shades of Greyn, ja kukin kokee omanlaisensa herätyksen. Yksi aloittaa nettideittailun, toinen hyppää uuteen suhteeseen leskeksi jäämisen jälkeen ja jokainen oppii jotain uutta elämästä ja rakkaudesta.
fi
06:50
 Irrational ManIMDB 6.6/10
Abe Lucas on masentunut ja juo liikaa. Kun hän ystävystyy nuoren opiskelijan Jillin kanssa, kääntyy hänen elämänsä. Kun he kuulevat vahingossa kahvilassa erään keskustelun, keksii Abe miten hän saa elämälleen todellisen merkityksen - mutta tämä onkin murhaava suunnitelma.
fi
08:25
 Bonjour AnneIMDB 5.8/10
Anne on ollut monta vuotta naimisissa itsekeskeisen elokuvatuottajan kanssa, kun hänen on odottamatta ajettava Cannesista Pariisiin miehensä liikekumppanin, elämäniloisen Jacquesin kanssa. Automatkasta tulee seikkailu täynnä nähtävyyksiä, hyvää ruokaa, viiniä ja romantiikkaa - kokemuksia, jotka saavat Annen taas innostumaan elämästä.
fi
09:55
 Monica ZIMDB 6.9/10
Monica, nuori, kapinallinen pikkukaupungin tyttö on päättänyt menestyä laulajana Tukholman eloisilla jazzklubeilla. Hän aloittaa unelmiensa laulajan uran, jonka aikana upea laulaja/näyttelijä kehittyy jazzin kultaisella aikakaudella.
fi
11:45
 The Guernsey Literary and Potato Peel Pie SocietyIMDB 7.4/10
Romanttinen draama kirjailijasta, joka toisen maailmansodan loputtua sattumalta saa yhteyden Guernseyn saarella toimivan kirjakerhon jäseniin. Hän päättää matkustaa sinne ja kirjoittaa kirjan heistä ja heidän elämästään saksalaismiehityksen aikana.
fi
13:45
 Hands of StoneIMDB 6.6/10
"Hands of Stone" kertoo legendaarisen Roberto Duranin ja hänen ylistetyn valmentajansa Ray Arcelin uskomattoman tarinan. Tositarina sijottuu nyrkkeilyn kulta-aikaan (1964-1983), seuraten Duranin surullisenkuuluisaa kilpailua Sugar Ray Leonardia vastaan.
fi
15:35
 Repmånad eller Hur man gör pojkar av mänIMDB 6.5/10
Vanhojen kaverusten kertausharjoitukset menevät aivan läskiksi, kun osanottajat ovat kiinnostuneempia naisten jahtaamisesta, hotellilla tanssimisesta sekä ruoasta ja juomasta. Janne "Loffe" Carlsson on huippukunnossa klassikkokomediassa.
fi
17:00
 Polta nämä kirjeet
Tosipohjaiseen kirjaan perustuva ruotsalaisdraama 1930-luvulla eletystä intohimoisesta kolmiodraamasta, jonka jälkikaiut ulottuvat nykypäivään saakka.
fi
18:55
 Now You See Me 2IMDB 6.5/10
Kukistettuaan FBI:n vuotta aiemmin neljä hevosmiestä odottavat uutta tehtävää heidät värvänneeltä taikurien joukolta nimeltä Silmä. Kun J. Daniel Atlas alkaa etsiä joukkoa omin päin, hevosmiehet päätyvät teknologisen neron Walter Mabrynluo, joka antaa hevosmiehille tehtäväksi varastaa tietojenharavointilaitteen. Sitä seuraavat tapahtumat ja yllätykset vaikuttavat menneisiin, nykyisiin ja tuleviin hahmoihin.
fi
21:00
 Kunnes kuolema meidät erottaa
Helvetin kotieläintarha. Perheen uusi dynamiikka tuntuu toimivan, joskin Thomas käy mustasukkaiseksi Betan ja Atlin väleistä. Rakennelma järkkyy, kun Atlin tyttöystävä ilmestyy varoittamatta vieraaksi.
fi
21:45
 Kunnes kuolema meidät erottaa
Tulppaaneja, tulppaaneja! Atli keksii Betalle ja Thomasille uuden viettelytehtävän entisen pomonsa juhlissa. Beta uppoutuu leikkiin, mutta Thomasin mustasukkaisuus saavuttaa kipupisteen. Betan isä yrittää ottaa yhteyttä.
fi
22:30
 LawlessIMDB 7.3/10
Amerikan kieltolain ja laman aikaan Bonduranin veljekset alkavat salakuljettaa viinaa ja pistävät pystyyn viinanpolttimon. Kun korruptoituneet viranomaiset vaativat heiltä rahaa, veljesten on otettava laki omiin käsiinsä.
fi