enrult
Go3 Films

Go3 Films

Naujausių Holivudo filmų televizinės premjeros.

Lithuania,Latvia,Estonia

TV guide - Saturday, 30/03/24

02:30
 Negailestinga naktis
On Christmas Eve, a group of mercenaries attack a wealthy estate to commit the ultimate heist but come up against the most unexpected fighter: Santa Claus.
lt
04:20
 Tu Mano Deimantas
Jokūbas (akt. Tuen Simonas Pham) yra sėkmingas deimantų pardavėjas. Vieną dieną jis sutinka žavią merginą, vardu Kotryna (akt. Ugnė Zavistauskaitė), ir ją įsimyli. Kotryna jį pasikviečia į atokią sodybą, praleisti savaitgalį. Kokias tamsias paslaptis atskleis ši kelionė?
lt
06:00
 Didingiausias filmas
Keturi ne tokie jauni našlaičiai apsilanko šokolado fabrike, kur užklysta į užburtą drabužių spintą. Ši juos nukelia į Gnarnijos žemę.
lt
07:25
 Netaikomos taisyklės
Holivudas 1958-aisiais. Daug žadanti ir dora aktorė Marla Mabrey (akt. Lily Collins) ir dešiniųjų pažiūrų vairuotojas Frank Forbes (akt. Alden Ehernreich) iš karto susižavi vienas kitu. Prasidedančiam romanui kliudo tai, kad Maria priklauso Baptistų bažnyčiai, o Frank yra susižadėjęs su mergina iš savo mokyklos. Jų meilei kliudo ir taisyklė, kurią paskelbė jų darbdavys, ekscentriškas milijardierius Howard Hughes (akt. Warren Beatty) ir kuri draudžia su juo sutartį pasirašiusioms aktorėms susitikinėti su kitais darbuotojais. Marlos ir Franko santykiams nuolat daro įtaką vis keistesnis Hughes mastymo būdas, todėl jie privalo iš naujo įvertinti savo nuostatas ir gyvenimus.
lt
09:30
 Alvinas ir burundukai
Devintąjį praėjusio amžiaus dešimtmetį Amerikos ir kitų pasaulio šalių vaikai buvo beprotiškai pamėgę tris mažus animacinius burundukus, sukūrusius savo muzikos grupę. Alviną, Saimoną ir Teodorą – tokie burundukų vardai – žinojo kiekvienas. Dabar šaunieji burundukai – grupės lyderis Alvinas, išstypėlis, tylenis Saimonas ir apvalutis mielas Teodoras pasiekė didžiuosius ekranus! Vienas neginčijamas burundukų talentas – įpulti į bėdą, o dar didesnis talentas – pridaryti bėdų savo šeimininkui Deivui Seviliui, kurį vaidina Jasonas Lee.
lt
11:00
 Ūsuotasis ponas Mordekajus
Veiksmo komedija, kurioje Johnny Depp vaidina Charles Mortdecai. Charles yra šelmiškas meno prekeivis, ieškantis pavogto piešinio, tariamai turinčio pamirštos, pilnos nacių banko sąskaitos kodą. 2015
lt
12:45
 Kalifornijos svajos
Oskarą laimėjusiame romantiškame miuzikle vaidina Ryan Gosling, Emma Stone ir J.K. Simmons. Pradedančioji aktorė ir pianistas įsimyli vienas kitą, bet jiems tenka susidurti su išbandymais Los Andžele.
lt
14:50
 Apgaulės meistrai 2
Kvapą gniaužiančiame trilerio tęsinyje vaidina Jesse Eisenberg ir garsių aktorių komanda. Keturi raiteliai vėl susivienija, kad pavogtų prietaisą, kuriuo galima surinkti didžiulį duomenų kiekį.
lt
16:55
 Tramdantys ugnį
Ypatinga istorija, paremta tikrais įvykiais, apie drąsą ir pasiaukojimą. Juosta nukelia į 2013 m. birželio 28 dieną, kai Arizonos valstijoje (JAV) kilo siaubingas miško gaisras. Daugybės aukų pareikalavusi tragedija dar kartą įrodė, kad tarp mūsų gyvena didvyriai, kurie gali susivienyti ir atiduoti net savo gyvybę, saugodami ir gindami kitus.
lt
19:05
 Džeisonas Bornas
Pavojingiausias buvęs CŽV operatyvininkas turės atskleisti šokiruojančią tiesą apie savo praeitį.
lt
21:05
 Trio plunksnuose
Vos išsiritęs iš kiaušinio paukštelis Ričis tryško gyvenimo džiaugsmu - jis trokšta skraidyti ir pamatyti pasaulį. Vargšelis ne iš karto pamatė, kad skiriasi nuo savo tėvų. Tėvai gandrai priglaudė Ričio kiaušinį, kuris iš tikrųjų buvo žvirblio. Jis, deja, dydžiu nė negali lygintis su savo netikrais tėvais. Artėja žiema ir gandrai išskleidžia sparnus kelionei į Afriką, Ričis, kadangi yra žvirblis, turi likti žiemoti, bet jis irgi nori skristi į pietus! Tokia kelionė labai pavojinga, tačiau kai susirandi ištikimų draugų, viskas yra įmanoma! Ar šiam žaviam žvirbliukui pavyks įrodyti, kad jo mažame kūne plaka didelio gandro širdis?
lt
22:25
 Paskutiniai žvilgsniai
Detektyvas atsiskyrėlis grįžta į didmiestį tirti šou vedėjo žmonos nužudymo, vedėjas yra kaltinamasis. Herojus turi išsiaiškinti, ar šis vyras nebuvo apkaltintas atsitiktinai.
lt

TV guide - Sunday, 31/03/24

00:20
 Tedis
Labai linksma istorija apie Džoną Benetą, subrendusį vyrą, sprendžiantį santykius su mylimu pliušiniu meškiuku, atsiradusiu išsipildžius norui vaikystėje... ir niekaip jo nepaliekančiu iki šiol. 2012.
lt
02:05
 Tedis 2
Jaunavedžiai Tedis ir Tami-Lynn nori susilaukti kūdikio, tačiau, kad būtų pripažintas tėvu, Tedis turi teisme įrodyti, kad jis iš tiesų yra asmuo. 2015
lt
06:00
 Savas, Svetimas, Mylimas
Ugnė – dviejų vaikų mama, kurią po penkiolikos santuokos metų palieka vyras. Negana to, ji netenka darbo reklamos agentūroje, mat klientams reikalingi optimizmo nestokojantys reklaminiai šūkiai, o ne desperatiški tekstai. Išbristi iš depresijos liūno Ugnei padeda ne tik psichoterapeutė, bet ir sesuo Liepa. Netrukus ji Ugnei pasiūlo prisijungti prie mistiškos, niekur negirdėtos krizių valdymo programos. Ugnę kuruoja sėkmingai nuo skyrybų "išgijęs" mentorius, tačiau su viena sąlyga – jiems draudžiama susitikti. Netrukus Ugnė pradeda jausti šiltus jausmus savo pagalbininkui ir jai kyla tik vienas klausimas – kas jis?
lt
07:40
 Man for Money
Nuotaikinga romantinė komedija apie pinigus ir mokesčius, bei iš to išsirutuliojančią meilę. Kuomet atkakli mokesčių inspektorė (akt. Sandra Daukšaitė-Petrulėnė) imasi dar vieno tyrimo, galinčio lemti didžiulį karjeros šuolį, žavusis mokesčių slėpėjas (akt. Justinas Jankevičius) primindamas tikrąsias vertybes tik apsunkina visą tyrimo eigą.
lt
09:25
 Sakyk "Taip"!
Ištarti "taip"? O gal skirtis? Perkelti vestuves? Susitaikyti? …? Talis, grįžęs iš sėkmingos komandiruotės užsienyje, yra pasiruošęs vesti savo gyvenimo meilę Zani. Draugai jau pradėjo organizuoti pačias prabangiausias vestuves ir viskas atrodo be proto optimistiškai, išskyrus tai, kad tarp būsimų jaunavedžių yra kilęs kivirčas dėl kurio vestuvės gali ir neįvykti
lt
10:50
 Koatis
Three unlikely heroes - Nachi, a free-spirited coati; Xochi, a fearless monarch butterfly and Pako, a hyperactive glass frog - embark on an adventure to stop wicked coral snake Zaina from destroying their rain forest homeland.
lt
12:20
 Ad Astra
Astronautas Rojus McBride'as imasi misijos per negailestingą Saulės sistemą, kad atskleistų tiesą apie savo dingusį tėvą ir jo pasmerktą ekspediciją, kuri dabar, po 30 metų, kelia grėsmę visatai.
lt
14:20
 Faraway Eyes
A dark fantasy-comedy about the meaning of love in the afterlife.
lt
16:20
 Super Mario broliai
With help from Princess Peach, Mario gets ready to square off against the all-powerful Bowser. Animated adventure based on the hit game franchise.
lt
17:50
 Pakalikai 2
The Minions aid Gru in his rise to supervillain status. Star-studded animated prequel with the voices of Steve Carell and Julie Andrews.
lt
19:15
 Šrekas
Gūdžioje pelkėje apsigyvenęs žmogėdra Šrekas vieną negražią dieną netenka ramaus gyvenimo. Į jo pelkyną atskuba žiauriojo žemaūgio garbėtroškos lordo Ferkedo skriaudžiami kaimynai: ūsuotasis donžuanas Robinas Hudas, trys iš baimės pakvaišę rožiniai paršiukai, svajingosios fėjos, aklos pelės, ilganosis medinukas Pinokis ir dar visa galybė įvairiausių supanikavusių stebuklingojo miško gyventojų. Su tokia padėtimi Šrekas nelinkęs taikstytis – nelieka nieko kito, kaip tik padėti pasakų gyventojams. Bet jiems padėti pasišauna ir įkyrus asilas, kurio draugija Šrekui – dar didesnė rakštis pėdoje…
lt
20:45
 Šrekas 2
Šreko ir Fionos medaus mėnuo buvo kupinas saulėlydžių, entuziazmo ir meilės. Bet laikas grįžti namo, kur jų laukia princesės tėvų laiškas. Triumfinis jaunavedžių atvykimas visiems sukelia siaubą...
lt
22:15
 Ji atėjo pas mane
A composer with writer's block sets out in search of inspiration and discovers much more than he bargained for. Sky Original romcom with Peter Dinklage.
lt
23:55
 Expend4bles
A team of heroes finds themselves enjoying their quiet lives, but problems ensue when they discover terrorists have gotten their hands on nuclear missiles.
lt