TV3+

TV3+

TV3+ er en dansk ikke terristisk tv-kanal. (Den kan ikke modtages med regelmæssige antenner) Det er en søsterkanal til TV3.

Denmark

TV guide - Sunday, 21/04/24

00:30
 The Bone Collector
En seriemorder er løs. Og han er først lige begyndt. En djævelsk morder er løs på Manhattan. Hele byen er i chok. Ingen har før set noget lignende.
da
02:55
 Resistance
Den talentfulde mimiker Marcel tager på en farlig mission for at imponere en kvinde: at redde 123 jøder fra de nazisternes greb. Hans kunst viser sig at være det vigtigste våben mod krigens rædsler.
da
05:25
 First on the Scene
En voldsom brand i en lagerbygning kræver akut hjælp fra alle førstehjælpere i byen. Chokerende optagelser fra en eksplosion andetsteds viser vragdele flyve gennem luften.
da
06:00
Formel 1: Kinas Grand Prix - Kvalifikation
Kevin Magnussen og resten af det stjernespækkede Formel 1-felt er for første gang siden 2019 tilbage i Kina, når sæsonens femte afdeling løber af stablen på Shanghai International Circuit. Her gælder det kvalifikationen. Se med lige her!
da
07:30
Formel 1 Studie: Kinas Grand Prix
Peter Palshøj og Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa klæder dig på til Kinas Grand Prix. Optakten byder på gennemgang af Shanghai International Circuit, skarpe analyser, medrivende diskussioner og spændende interviews med teams og kørere.
da
09:00
Formel 1: Kinas Grand Prix
Kevin Magnussen og resten af det stjernespækkede Formel 1-felt er for første gang siden 2019 tilbage i Kina, når sæsonens femte afdeling løber af stablen på Shanghai International Circuit. Hvem ender øverst på podiet? Se med lige her!
da
11:00
Formel 1 Studie: Kinas Grand Prix
Motorsportens fineste klasse, Formel 1, dækkes intensivt, når der følges op på Kinas Grand Prix. Peter Palshøj er flankeret af Formel 1-ekspert Nicolas Kiesa, og sammen deler de ud af deres brede faglige viden.
da
12:00
 The Mentalist
Teamet efterforsker mordet på en rig investeringsrådgiver og finder ud af, at han levede et dobbeltliv, hvor han stjal store pengesummer fra sine klienter. Patrick Jane sætter en fælde for de mistænkte.
da
13:00
 The Mentalist
Da en piges findes smurt ind i blod og holdende det mordvåben, som dræbte hendes bedste ven, bliver hun straks en mistænkt, selvom hun ikke kan huske noget.
da
14:00
Bendtner
Nicklas gør sin entré i FCK’s omklædningsrum. Fansene behandler ham som en hjemvendt frelser, og presset er enormt fra dag ét. Nicklas selv drømmer om at slutte på toppen, og alt tegner lyst.
da
15:00
Formel 1: Kinas Grand Prix
Kevin Magnussen og resten af det stjernespækkede Formel 1-felt er for første gang siden 2019 tilbage i Kina, når sæsonens femte afdeling løber af stablen på Shanghai International Circuit. Hvem ender øverst på podiet? Se med lige her!
da
17:00
Superliga Studie: Brøndby IF-FC Midtjylland
Se med, når vi fra Brøndby Stadion varmer op til den forestående 3F Superliga-kamp mellem Brøndby IF og FC Midtjylland, der brager sammen i 26. spillerunde.
da
18:00
3F Superliga: Brøndby IF-FC Midtjylland
Guldkampen fortsætter i 3F Superligaen, når Brøndby Stadion lægger lys og lægter til topbraget mellem Brøndby IF og FC Midtjylland i runde 26. De seneste tre gange de to hold har mødt hinanden, er brøndbyerne gået fra banen med en 1-0-sejr. Se med!
da
20:00
Onside
Stine Jensen og vores eksperter slår dørene op til Onside! Vi kigger 3F Superliga runden efter i sømmene, og du får højdepunkter, diskussioner og interviews fra de vigtigste aktører.
da
22:00
 Midnight In The Switchgrass
FBI-agenterne Karl og Rebecca er på opgave i Florida, da de møder den lokale politibetjent Byron Crawford som undersøger en række mord på kvinder der er blevet myrdet, alle på samme måde.
da

TV guide - Monday, 22/04/24

00:00
 Edderkoppens Spind
Et kongresmedlems datter kidnappes fra en privatskole af en insider, som ringer til kriminalbetjent Alex Cross. Han bliver revet med ind i sagen, selvom han egentlig holder en pause fra arbejdet, da han for nylig har mistet sin makker.
da
02:10
 L.A.'s Finest 2
Med McKenna's hjælp leder Syd efter Jens morder, mens hun sørger over tabet af sin ven. I mellemtiden har en Koreatown-legendes død fået samfundet op i det røde felt i spekulation over den ansvarlige.
da
03:15
 L.A.'s Finest 2
Mens teamet leder efter forbryderen, der står bag Koreatown-kriminaliteten, forstyrres McKenna af minder fra sine oplevelser i Irak. I mellemtiden opdager Syd et bånd af Jen med en uventet klient.
da
04:20
 L.A.'s Finest 2
Efter at have konfronteret en af Jens tidligere klienter, tror Syd og McKenna, at de er på rette spor, men deres liv kommer pludselig i fare. I Koreatown-sagen finder teamet endelig den ansvarlige.
da
05:25
 Seinfeld
Jerry indvilger i at tage sig af en hund, hvis ejer er blevet indlagt på hospitalet - men der bliver problemer da ejeren forsvinder sporløst.
da
06:00
 Seinfeld
Jerry får problemer pga. en bog som han glemte at aflevere til biblioteket i 1971. Geroege bliver overbevist om at den hjemløse mand, der holder til uden for biblioteket er identisk med en lærer han fik fyret.
da
06:30
 Pacific Blue
Russ og Cory går undercover i nazisternes grimme, voldelige verden og forsøger at fange nogle forbrydere, der har myrdet flere afroamerikanske og mexicanske unge mænd.
da
07:20
 Pacific Blue
Da en 15-årig pige bliver kidnappet fra en parkeringsplads i et indkøbscenter, må Cory og resten af enheden slå sig sammen for at finde hende inden for 59 minutter.
da
08:15
 Unforgettable 2
Carrie og Al udgiver sig for at være et ægtepar for at fange en morder, der muligvis er ansvarlig for en række mord, som Al efterforskede for flere år siden.
da
09:05
 Unforgettable 2
En berygtet seriemorders pludselige tilbagevenden sætter Carrie og Al op imod en terroristcelle, som planlægger at sprænge en atombombe i New York City.
da
10:00
 The Mentalist
Jane fortsætter sin desperate jagt på Lorelei, mens teamet efterforsker en mystisk kidnapningssag.
da
11:00
 The Mentalist
Jane insisterer på at følge sine egne spor i jagten på Lorelei, mens teamet efterforsker mordet på en journalist.
da
12:00
 The Equalizer 2
McCall, Mel og Harry hjælper en selvudnævnt synsk, Julien, med at finde sin forsvundne søster, som ifølge hans syner er i overhængende fare.
da
13:00
 The Equalizer 2
McCall er fast besluttet på at pågribe Mason Quinn, den forbryder, der er ansvarlig for Bishops død. Det udvikler sig til en farlig besættelse, der kan koste hende alt.
da
14:00
 NCIS: Los Angeles
Callen og Sam rejser til San Francisco for at lede efter Beale, efter at han blev kidnappet under en hemmelig mission for Hetty.
da
15:00
 NCIS: Los Angeles
Akhos Laos, en tidligere black ops-agent, som blev rekrutteret og trænet af Hetty Lange, vender tilbage for at søge hævn på Hetty for det liv, hun introducerede ham til.
da
16:00
 NCIS 15
Torres og Sloane får til opgave at beskytte en amerikansk senator i Afghanistan, men må rejse tilbage til USA, da de finder ud af at hans søn er indlagt på intensivafdelingen.
da
17:00
 NCIS 15
NCIS forsøger at opspore en illegal narkoring, og som del af operationen, må Torres og Bishop gå undercover som et kriminelt par.
da
18:00
 The Mentalist
Jane får hjælp af Brett Stiles for at iværksætte sin indviklede plan. Han må kæmpe for at få Lorelei ud af fængsel, i håb om at hun kan lede ham til Red John.
da
18:55
 The Mentalist
CBI efterforsker mordet på et tidligere bandemedlem, som startede et nyt liv som ejendomsmægler., mens Jane fortsætter jagten på Red John.
da
20:00
 The Big Bang Theory - TV3+
The Big Bang Theory
da
20:30
 The Big Bang Theory - TV3+
The Big Bang Theory
da
21:00
 NCIS: Los Angeles 13
Alt imens Callen mistænker Hetty for at holde informationer om hans fortid skjult, og Joelle dukker op i sin søgen efter at fange Katya, skal NCIS opspore en informant, hvis liv er i fare.
da
22:00
 Desperado
En tidligere musiker som har byttet guitarren ud med revolveren, vender tilbage til en lille mexicansk by, for at hævne sig på en ond narkobaron.
da