Cartoonito

Cartoonito

Boomerang is a 24-hour digital cable and satellite network offering the best in classic and contemporary animated entertainment. Boomerang targets boys and girls aged 4-7 and their families, offering an exciting mix of light-hearted and fun family favourite cartoons such as Be Cool Scooby-Doo, The Tom & Jerry Show, Mr Bean, Wabbit, Bunnicula, My Knight & Me, Grizzy & the Lemmings and The Looney Tunes Show.

United Kingdom

TV guide - Thursday, 18/04/24

00:00
Mush-Mush og Mushketererne
I aften vil en sjælden og ildelugtende plante blomstre, og Chep glæder sig. Men han har allerede lovet Mush-Mush at spille deres yndlings-spil, og da han vælger blomsten i stedet, bliver Mush-Mush vred, og de to venner holder op med at tale sammen. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
00:11
Mush-Mush og Mushketererne
Da myrer invaderer Fung og Miffs hus, tilbyder vores Mushlere, at de kan flytte ind hos dem. Men de viser sig hurtigt at være ulidelige bofæller, så vennerne beslutter, at de to ballademagere skal hjem igen. Men først skal de lige af med myrerne. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
00:22
Mush-Mush og Mushketererne
Mush-Mush kan ikke forstå hvorfor hans føle-fod begynder at summe helt vildt … indtil et jordskælv ryster skoven. Mush-Mush er sikker på, at han forudså det! Overbevist om at han nu kan forudse fremtiden, begynder Mush-Mush at komme med forudsigelser for alle i Mushby … Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
00:33
Mush-Mush og Mushketererne
Da Mush-Mush, Chep og Lilit altid er ude på nye eventyr, har Bolly givet dem navnet Eventyrerne. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
00:45
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne afholder droneløb i hytten og vækker Grizzy, der afbryder dysten. Lemmingerne fordriver ham fra hytten, og han finder et tempel for Abekongen, der giver ham magiske kræfter, så han kan styre en magisk sky, der lader ham vinde over lemmingerne. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
00:52
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy ved et uheld ødelægger sin yndlingssofa, ser han en hyggelig fiskehytte på en naboø. Han beslaglægger lemmingernes kano, men opdager, at hytten er forfalden. Heldigvis er der en skøn yacht i nærheden. Men lemmingerne er også netop gået i land. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
00:58
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne sætter en række dominobrikker op, som ender ved en raket. Grizzy vil have ro og sætter en stopper for legen. Raketten sprænger huset i luften. Grizzy får fat i en ismaskine og vil lave en igloo, men lemmingerne har andre planer. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:05
Grizzy og lemmingerne
Da lemmingerne fordrives fra hytten af Grizzy, finder de en dragestatue med en gådefuld sten i et tempel. Da de rører stenen, får de et symbol på maven, som lader dem beherske Shaolin kung-fu. Nu hævner de sig på Grizzy, men så får han fat i stenen. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:11
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne kæmper om en tablet og vælter en kasse fra militæret, som falder ned i bambusskoven uden for hytten. En fredspanda kommer ud af skoven for at berolige de iltre modstandere. Men vil deres endeløse strategier besejre pandaens tålmod? Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:18
Grizzy og lemmingerne
Grizzy irriteres af en larmende fangeleg mellem lemmingerne og en vaskebjørn og afbryder dem. De falder ned og lander i en lysning, hvor deres fald ødelægger en sort-hvid flise, der repræsenterer yin og yang. Vaskebjørnens pels begynder nu at lyse! Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:25
Grizzy og lemmingerne
Mush-Mush glæder sig til årets Pandekage-Dag. Men da Mad-Snegl falder for Rejse-Snegl og stikker af, vil Chep forsøge at redde dagen for sin ven. Men øh, hvordan løser man, at en snegl forelsker sig i en anden snegl? Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:32
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy slapper af i en massagestol, dækker en sky for solen, så hyttens strøm afbrydes. Da skyen forsvinder, kommer strømmen ikke igen. Grizzy forskrækkes af en drage, men indser, at den ikke er ægte, og at lemmingerne bruger hyttens strøm til den. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:38
Grizzy og lemmingerne
Grizzy skiller lemmingernes kælk ad og bruger bambussen til en jacuzzi. Men så vil lemmingerne lave et kæmpe vandland med en enorm vandrutsjebane. Selvom Grizzy barrikaderer sig, får de ham ud af hytten. Men så vender han tilbage i bambusrustning. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:45
Grizzy og lemmingerne
Da en leg går galt, falder lemmingerne ned på et tag af et tempel, hvor de opdager tegninger af Tai Chi-bevægelser. Når de udføres, skaber øvelsen en energikugle! De afprøver det på Grizzy, der fordrives fra hytten, men opdager nye bevægelser i templet. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:51
Grizzy og lemmingerne
For at narre Grizzy og stjæle tv’et forklæder lemmingerne sig som kinesiske dansere og distraherer bjørnen. De stikker af med tv’et på et svævefly lavet af kinesiske paraplyer. Grizzy får fat i tv’et, men så vender de tilbage med et opgraderet fartøj. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:58
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne kæmper om hyttens sidste glas med chokocreme, men det ender med at falde i lagunen. Bjørnen laver en dykkerdragt af ting fra hjemmet, og lemmingerne deler en ilttank for at forpurre hans planer. Men så møder de lokalområdets dyr. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
02:05
Mush-Mush og Mushketererne
Trøff er glad. Han har fundet en halskæde, der gør ham endnu mere trøffet. Men han ved bare ikke, at halskæden tilhører Starmush. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
02:16
Mush-Mush og Mushketererne
Lilit er under pres. Trøff, Mushbys mest talentfulde musiker, har spurgt om hun, Mush-Mush og Chep vil lave et band sammen med ham. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
02:27
Mush-Mush og Mushketererne
Fordi Puff vandt mosbold-kampen sidste år, skal han stå for årets sommerpicnic. Men Puff har det bare ikke særlig godt med den rolle. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
02:38
Mush-Mush og Mushketererne
Mush-Mush, Chep og Lilit bemærker at Mushmor lader til at være i virkelig god form. De vil gerne have det lige så godt som hende, og prøver at finde hendes hemmelighed. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
02:50
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne åbner en natklub med høj musik tæt på hytten, så Grizzy ikke kan sove. Bjørnen smider lemmingerne langt væk. De lander ved en konsol, der kan styre stjernerne og nordlyset. Himlen begynder at blinke og bliver til et diskotek. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
02:57
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne morer sig med at springe buk over de harmløse frøer, mens Grizzy jager nogle myg, der forgæves summer rundt om ham. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:03
Grizzy og lemmingerne
Grizzy jager lemmingerne, som stikker af med en krukke yummy. Bjørnen ødelægger deres bil og tager smørepålægget. Gnaverne jager ham hjem til hytten og snupper krukken tilbage. Bjørnen jager dem igen, indtil han ser en tankvogn med yummy. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:10
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy vil slappe af, kommer lemmingerne brasende ind på en støvsuger. Han smider opladeren i pejsen, som eksploderer. For at få varmen, flytter Grizzy ind i drivhuset, men han ved ikke, at lemmingerne gemmer sig i hans taske. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:16
Grizzy og lemmingerne
Da lemmingerne ødelægger Grizzys måltid med deres nye leg, smider bjørnen dem langt væk fra hytten. Den lander på et picnicbord i det fjerne. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:23
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy kommer hjem, ser han lemmingerne danse rundt til lydene fra ghettoblasteren. Han smider dem ud, og de møder en papegøje, der kan efterligne alle lyde. De bruger fuglen til at få musikudstyret tilbage, men deres mission slår fejl. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:30
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne laver en forhindringsbane for flagermus i den mørke hytte. Da Grizzy smider dem ud, lander de på et Inka-tempel, hvor de finder en kugle, der styrer Jordens rotation. Lemmingerne gør det til nat og vækker deres ridedyr. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:35
Mush-Mush og Mushketererne
Da Chep spørger Mush-Mush og Lilit om de vil med på stormkiggeri, siger de nej. Lilit har det skidt med det og overtaler Mush-Mush til at de skal gå med deres ven. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
03:46
Grizzy og lemmingerne
Fung og Miff har fundet et sjældent stykke bark, der er ramt af lynet. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
03:57
Grizzy og lemmingerne
Chep ved så mange ting om naturen, at Mush-Mush og Lilit er sikre på, at han ikke er langt fra at være en lige så stor ekspert som Mushpot. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
04:08
Grizzy og lemmingerne
Chep har set på, mens Sushi-Mushi afprøvede sin nye opskrift på kompostfritter. Da Mush-Mush får lov til at smage en, kan han næsten ikke tro det: Sushi-Mushi har lavet den perfekte frit. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
04:20
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne morer sig med at ændre malerierne på slottet ved at male sig selv ved siden af de adelige. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:27
Grizzy og lemmingerne
Grizzy vågner sulten op efter en lur, men det sidste glas chokocreme er tomt. Skabene rummer ikke andet end en pakke kakaopulver, så Grizzy prøver at blande det med kokosmælk. Lækkert! Men lemmingerne er også sultne og vil have kokoschokodrik! Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:33
Grizzy og lemmingerne
I irritation over lemmingernes tog, smider han dem væk. Gnaverne lander hos en troldmand med en maske, der giver dem telekinetiske kræfter. De vender tilbage til hytten og flyver rundt for at lave et flyvende tog i fuld størrelse. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:40
Grizzy og lemmingerne
En helikopter efterlader fødevarer, der er låst inde, til en tv-dyst. For at få fat i maden må deltagerne vinde holdudfordringer, som overvåges af en drone. Lemmingerne udgør gult hold. Det røde hold består af Grizzy, en åre og en forvirret krabbe. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:47
Grizzy og lemmingerne
Hyttens forråd er tomme, og Grizzys mave knurrer. I sin kikkert ser han lemmingerne smide små metalgenstande i sprækken på … en chokoautomat?! Bjørnen går ned til dem. Hvis de bare kunne finde mønter til maskinen. Måske kan et skattekort hjælpe dem? Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:53
Grizzy og lemmingerne
Grizzy har opgivet at flække sin kokosnød, men ser lemmingernes nye ven, krabben, åbne en med sin klo. Han konfiskerer skaldyret og bruger det til sine kokosnødder. Mens de kæmper om krabben, finder Grizzy og lemmingerne en enorm, fjernstyret krabbe. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:01
Grizzy og lemmingerne
Efter en fisketur medbringer Grizzy utilsigtet en elektrode, som styrer en robot. Da den aktiveres, tjener den bjørnen i et og alt. Lemmingerne er misundelige og vil overtage den metalliske fælle. De får bjørnen smidt ud, men så finder han nye robotarme. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:08
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne opdager, at nogle dråber Tabascosauce på en klippe frigiver stråler af damp, der kan sende dem højt op i luften på et grydelåg. Hele vulkanøen ryster hver gang, og Grizzy vil sove og konfiskerer derfor flasken. Men lemmingerne har et lager. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:14
Grizzy og lemmingerne
Intet bider på Grizzys fiskestang, og han er fortvivlet. Men så ser han en stor sværdfisk i lagunen. Bjørnen slikker sig om munden, men ser lemmingerne ride på sværdfisken. Han får tøjret den til et reb, han binder til hytten, men lemmingerne vil til søs. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:21
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne slår hovedet og hypnotiseres af en fitnessplakat, så de tror, at de er idrætstrænere. Nu vil de tvinge Grizzy til at træne, selvom han foretrækker at slappe af frem for at lave øvelser. Men lemmingerne nye personlighed er virkelig anmassende. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:30
Mr. Bean
Scrapper giver Mr. Bean lopper, og Bean tvinges til at tilkalde en skadedyrsbekæmper. Det vil tage 24 timer før giftene er afdampet i lejligeden. Bean trygler Mrs. Wicket om at få lov til at bo hos hende imens. Hun går med til det, så længe Bean hjælper hende med at lave mad, gøre rent etc. 24 timer senere er Bean desperat efter at komme væk fra hende, og følelsen er gensidig. Men så begynder Mrs. Wicket at få kløe ... Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
05:40
Mr. Bean
Mr. Bean er på indkøb da det begynder at regne. Han søger i ly for regnen på en trendy kaffebar og bliver fascineret af bryggeudstyret og de mange penge folk er villige til at betale for små kopper kaffe! Bean aner, der kan tjenes en formue, og åbner sin egen sære, succesfulde kaffebar ... Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
05:50
Mr. Bean
Mr. Bean vågner på en iskold vintermorgen og opdager at fyret er i stykker, og reparatøren er ikke til at få fat i. Han gør mere og mere latterlige forsøg på at varme sin te, sin tandpasta og sig selv, før han begiver sig ud for at finde et sted han kan sætte sig og få varmen. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
06:00
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne kitesurfer med en hjemmelavet drage. Grizzy bemærker, at hunbjørnen, han er forelsket i, med beundring ser dragen lave figurer på himlen. Han beslutter sig for at lave en drage, der er langt mere avanceret end lemmingernes drage. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
06:07
Grizzy og lemmingerne
Grizzy snupper det sidste glas chokoladesmørepålæg for næsen af lemmingerne. Til gengæld giver han dem det stykke legetøj, der følger med glasset: en minifløjte. Da lemmingerne blæser i fløjten, lammer de skingre toner alle, der ikke bruger ørepropper, i flere sekunder. De beslutter sig da for at spille en melodi for Grizzy for at få deres del af chokoladesmørepålægget tilbage. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
06:14
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne har fundet på en ny leg: De svæver som flag i brisen ved hjælp af viften, der kører for fuld kraft. Grizzy, der vil se sin yndlingsdokumentar om laksefiskeri, gør hurtigt en ende på denne forstyrrelse. Men han har ikke forudset, at lemmingerne fortsætter legen på taget med vindpumpen og fjernsynsantennen, og at forstyrrelsen vil fortsætte... i fjernsynet! Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
06:20
Tom og Jerry i New York
Tom og Jerry vælter et stormagasin efter mørkets frembrud, slås om en pose tyggegummi og babysitter en ballademager af en panda. I mellemtiden får Jerry en due-ven. Tom og Jerry er sluppet løs på Manhatten! Som i Tom og Jerry filmen (2021) bor de på et fint hotel men stridighederne stopper ikke i lobbyen. De jager hinanden gennem Central Park, museer, stormagasiner, undergrunden og meget mere.
da
06:40
Mr. Bean
Mr. Bean skal passe mrs. Wickets guldfisk, men katten Scrapper er ivrig efter at ’hjælpe’. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
06:50
Mr. Bean
Mr. Bean laver sin egen skrækfilm og hyrer mrs. Wicket som stjerne! Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
07:00
Batbilarna
Da Buffs trofaste hejsespil bliver snuppet af Poison Ivy, må han lære at improvisere og finde på kreative løsninger i en ruf. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
07:10
Batbilarna
Da Snowy og Jestah slår sig sammen om at udføre en mystisk plan, som involverer nogle sjældne fryse-bær, slår Batwing og Buff sig sammen for at bekæmpe duoen, men Batwing beslutter sig for at udføre missionen på egen hånd og sætter både sig selv og Buff i fare. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
07:25
Galaktiske Ella
Ella siger ja til at passe en vens hund, Buster, på den samme dag som hun skal færdiggøre en skoleopgave om Venus. Hun beslutter sig for at påtage sig begge opgaver på samme tid ved at tage Buster med til planeten. I år 3021, på en rumstation et sted på Mælkevejen mellem Mars og Jupiter, drager den 8-årige Ella Ryder ud på spændende eventyr sammen med sine venner.
da
07:36
Galaktiske Ella
Efter hun har slået sit ben, er Ella nødt til at tage den med ro. Er hun tålmodig nok til at sidde og slappe af så længe? Da hun løber tør for aktiviteter derhjemme, tilbyder hendes far at tage hende med på én af sine Mælkevejhjælps-opgaver. I år 3021, på en rumstation et sted på Mælkevejen mellem Mars og Jupiter, drager den 8-årige Ella Ryder ud på spændende eventyr sammen med sine venner.
da
07:45
Snurres Sprätts Byggare
Marvin Marsmand hyrer Looney sjakket til at bygge et hundehus på Mars til hans hvalp, HUND-9. Daffy bliver gode venner med HUND-9, og finder hurtigt på en plan, der kan give dem mere tid til at lege. Hos ACME Byggefirma har Snurre Snup og Lola Kanin ansvaret for en gruppe byggearbejdere som, ærlig talt, slet ikke burde være i nærheden af en byggeplads.
da
08:00
Lu och Småkrypsgänget
Lu skal på bådtur, hvor hun mister Tara. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
08:07
Lu och Småkrypsgänget
Lu har svært ved at finde de gemte skatte på en tur til legepladsen. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
08:15
Tudse & venner
Rotte tager sine venner med ud at sejle, og insisterer som kaptajn på, at hans ord skal følges. Men da båden rammer nogle klipper, må han lytte til vennerne for at redde dagen. "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
08:26
Tudse & venner
Da Tudse beslutter sig for at leve et simpelt liv og camperer ved flodbredden, griber væslerne chancen for at overtage Tudseborg. Kan Tudse nu nogensinde vende hjem? "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
08:35
Masha og Bjørnen
Bjørn har et nyt problem; Hans have er blevet invaderet af mælkebøtter! Bjørn forsøger at bekæmpe ukrudtet, men Masha forstår ikke, hvorfor han plukker blomster for bare at kassere dem. Det viser sig dog, at mælkebøtter kan være virkelig smukke! Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
08:40
Masha og Bjørnen
Masha er den bedste ”mor” i verden, men hun kan ikke få Rosa til at sove. Bjørn kommer på en løsning – en spilledåse. Den kunne måske have fået Rosa til at sove, men spilledåsen viser sig at have evnen til noget overraskende. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
08:47
Masha och Björnen
En bilfuld aber ankommer til Bjørns hus. De inviterer alle til at prøve et spil, de har med – ”Hvor hårdt kan du slå?” Bjørn er sikker på, at han vinder hovedpræmien, men alt går ikke efter planen. Så du kan skovens allerstærkeste ikke klare sig uden hjælp fra sine venner. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
08:55
Masha och Björnen
Hunbjørn skal på hotel, og hun lader Bjørn passe sit kæledyr – en fluefanger. Den beskedne blomst udviser pludselig en stor appetit. Masha ved selvfølgelig, hvad fluefangere spiser. Hunbjørn bliver overrasket, når hun kommer tilbage til skoven og ser, hvordan fluefangeren er vokset. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
09:00
Batbiler
Da Bam bliver sendt ud for at konfrontere Prank, vil Redbird med, men Bam synes, det er for farligt! Redbird følger efter alligevel. Bam bliver sur, men efter at Redbird har reddet ham et par gange, mener Bam, at det er bedre at arbejde sammen. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
09:10
Batbiler
Bam føler sig forsømt efter at være blevet forbigået på missioner og beder Moe om at installere eksperimentelle opgraderinger. Bams nye kræfter er dog langt stærkere, end han kan kontrollere, hvilket bringer både Batman og missionen i fare. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
09:20
Batbilarna
Ducky-båden får en ultra-brændselscelle-opgradering, hvilket gør ham til den hurtigste maskine i Gotham. Som den store leder skal Bam samle alle Batbiler for at stoppe turbo-Ducky! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
09:30
Mr. Bean
Mr. Bean bliver taxachauffør efter at være låst inde i en taxa. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
09:40
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
09:50
Mr. Bean
Mr. Bean har en ny ven - en havmåge. Men nogle gange bliver venner hængende for længe. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
10:05
Grizzy og lemmingerne
Den eneste spiselige mad i skovfogedens hytte er en pragtfuld laks, som er fanget i en blok is bagerst i fryseren. Grizzy er skrupsulten og beslutter sig for at smelte isen med en hårtørrer. Men lemmingerne bruger den allerede til deres seneste udgave af en raketleg i rørene. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
10:11
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne har fundet en kasse med stjernekastere, der sprutter med kæmpestore gnister. De morer sig med deres nye legetøj og hvirvler rundt overalt, men deres nye leg er ikke forenelig med en bjørnelur. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
10:18
Grizzy og lemmingerne
Grizzys sidste glas med chokoladecreme blev hugget af lemmingerne, som nyder det i skjul. For at finde deres skjulested, træner Grizzy en vaskebjørn, hvis lugtesans er lige så god som en sporhunds, så den kan følge duften af chokoladecreme. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
10:25
Grizzy og lemmingerne
Grizzy hviler sig i sin sofa for at aflaste sin ømme ryg og har ikke lyst til at rejse sig. Han udtænker snedige strategier for at klare alt på afstand, deriblandt også at konfiskere lemmingerne radiostyrede legetøjsrobot, som han vil bruge som tjener. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
10:30
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy tager en lur, giver vibrationerne fra hans snorken lemmingerne en idé til en hoppeleg. Men da Grizzy vender sig og stopper med at snorke, må lemmingerne få noget andet til at vibrere. Men deres løsning er ikke forenelig med Grizzys lur. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
10:40
Grizzy og lemmingerne
Grizzy finder en fødselsdags-piñata i skovfogedens stue. Da han læser instruktionerne, hvor der står, at man skal slå papmachefiguren i stykker med et boldtræ, bliver han glad. Men lemmingerne, der bruger den som gyngelegetøj, er fast besluttede på at hindre Grizzy i at ødelægge piñataen. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
10:45
Grizzy og lemmingerne
I en gådefuld hule opdager Grizzy og lemmingerne et magisk gåsespil. Hændelserne, der vises i felterne, som spillerne lander på, bliver til virkelighed. Men da Grizzy og lemmingerne indser det, er det for at sent at afbryde spillet. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
10:50
Grizzy og lemmingerne
Grizzy opdager noget, der sidder fast mellem sofapuderne: en stor hånddukke af en lemming lavet i pels. Han tager den på sin hånd og morer sig med at lade, som om dukken kvæler ham. Lemmingerne tror, at dukken er en superlemming, som er stærkere end Grizzy, og begynder at adlyde den. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
10:57
Grizzy og lemmingerne
Grizzy ser, at der har været halloweenfest i skovfogedens hytte, som har været pyntet om til lejligheden. Den specielle indretning skrækker Grizzy, men lemmingerne er i den syvende himmel og morer sig med at hoppe rundt i en stor gryde, der er fyldt med skumfiduser. Grizzy vil have dem af vejen, indtil han ved et uheld sluger en skumfidus og opdager den bedste smag, han nogensinde har smagt. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
11:05
Batbiler
Bibis korte lunte kommer til udtryk, da Jestahs fornærmelser udløser et par vrede udbrud. Bibi bliver nødt til at lære at ignorere den storhjulede bølles provokationer, hvis hun skal hjælpe Batgirl med at fange Harley. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:15
Batbilarna
Bam tager en vanskelig lederafgørelse som får Batwing til at køre galt. Bam vil gøre alt for at gøre det godt igen under en farlig flymission mod Pingvinen. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:25
Batbilarna
Buff bliver venner med Mr. Freeze's Snowcrawler "Snowy", og de andre Batbiler bliver vrede over, at Buff hænger ud med den store skurk. Buff forsøger at modbevise dem. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:35
Batbiler
Alle er glade efter at Bibi, Batgirl og Robin har fanget Toyman. Bibi er dog ked af, at hun ikke landede godt under jagten. Bibi bruger Toyman's fjernbetjening til at gentage missionen indtil hun er tilfreds med sin landing. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:45
Batbiler
Efter at have kæmpet med at løse Gækkerens helikopter-quiz, så må Redbird lære at råbe op og ikke være bange for at dele sine idéer med Batbilerne, således at de alle kan forstå skurkens plan. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:55
Batbiler
Batman nægter at køre om kap med Jokeren, og Prank provokerer Bam til at køre endnu en omgang. Kan Bam lære ikke at give efter for bøllens udfordinger. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
12:05
Mr. Bean
Mr. Bean bytter ved et uheld kufferter med en tryllekunstner, og resultatet er magisk. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
12:15
Mr. Bean
Mr. Bean kan ikke lide at dele hurlumhejhuset med de støjende børn - så han tager hjem og bygger sit eget. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
12:25
Mr. Bean
Mr. Beans pizzaer er en stor succes hos alle - okay, næsten alle. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
12:35
Mr. Bean
Mr. Bean skal have et nyt pasfoto, og han går langt for at få et. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
12:45
Mr. Bean
Me. Bean skal lære at danse for at kunne imponere sin kæreste, Irma. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
12:56
Mr. Bean
Mr. Bean bliver låst inde i et indkøbscenter natten over, og han har sit livs bedste stund. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
13:10
Tom & Jerry Show
Det er Spike og Toms foto-dag! Spike og Tom ender begge med at blive dækket af mudder, og får en tur i hundefrisørens salon-vogn. Et skænderi fører til en flugtvogn og et bad, som de begge har villet undgå. Stærke og Jerry er fast besluttede på at komme med på dette års billede. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:17
Tom & Jerry Show
Rick bebrejder Tom for at have lukket en fårekylling ind i huset. Han skal slippe af med den for ikke at blive sendt udenfor og sove. Efter Tom næsten får splittet hele huset ad, i et forsøg på at slippe af med fårekyllingen, bliver både Fårekyllingen og Tom smidt ud, hvor det syngende insekt snart bliver Spikes problem. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:24
Tom & Jerry Show
Århundredets storm ligger og lurer - eller det gør den ifølge Stærke og Jerry, som er ved at give Tom tilbage af samme skuffe efter han tidligere har plaget dem. Spike bliver også fanget i hysterietover den forestående storm. Da Spike får afsløret fupnummeret, må musene forberede sig på deres egen storm. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:30
Tom & Jerry Show
Rick er træt af Toms kattehår alle vegne og køber Super-Sugeren, en high-tech robotstøvsuger. Super-Sugeren overvåger og rengører huset 24 timer i døgnet. Til at starte med nyder Tom det moderne mekaniske vidunder og bruger den til at jage Jerry fra hus og hjem. Men når den selvprogrammerende maskine pludselig vender sig mod dem begge og overtager huset, er det op til Tom og Jerry at arbejde sammen for at generobre deres hjem. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:37
Tom & Jerry Show
Lille And frygter sit held vil vende, da han ved et uheld går under en stige. Da en række uheldige og smertefulde ulykker sker for Tom, Jerry og Spike, men ikke Lille And, er han sikker på, at det er hans skyld. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:43
Tom & Jerry Show
Tom er opsat på at overtage morskaben når Jerry og Stærke hygger sig med at lave papirsfly. Uheldigvis tager overtagelsen en uheldig drejning da det går op for ham, at han har foldet et papirsfly ud af Gingers tip-tip tipoldemoders uerstattelige kageopskrift. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:50
Tom & Jerry Show
Hvis den skadede Tom ikke får det bedre inden Rick og Ginger tager afsted på deres weekend-ferie, vil Tom være tvunget til at være hos Dyrepensionen Kælne Kræ, hvilket absolut ikke er noget for Tom. Jerry går meget langt for at lokke Tom til at gøre alt andet end at slappe af. En weekend uden Tom ville nemlig være en god ferie for Jerry. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
14:00
Grizzy og lemmingerne
Grizzy vil give den hunbjørn, som han er forelsket i, en plastikring, som han synes er virkelig pæn. Men da han fandt den blandt noget skrald, må han først vaske den. Og lemmingerne bruger det eneste stykke sæbe i huset som slæde. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
14:07
Grizzy og lemmingerne
Grizzy finder en sælsom statuette, der kan bytte sjælene om på to levende væsener, og pludselig fanges han i et rensdyrs krop. Han prøver straks at gøre det om, men lemmingerne snupper statuetten, hvorefter de forvandler sig til en agerhøne og flyver bort. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
14:15
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy fanger laks ved flodbredden, får han en usædvanlig fangst: et gammelt håndspejl som i eventyrerne. Det viser ikke spejlbilledet af den person, som holder det. I stedet viser spejlet en idylliseret udgave af omgivelserne. Både Grizzy og lemmingerne ser deres drømmeverden, og ingen af dem vil dele den. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
14:20
Grizzy og lemmingerne
Et cirkusvogntog taber en kasse, og i den finder lemmingerne en tryllestav, der kan fortrylle genstande, så de vækkes til live. Grizzy er sikker på, at sådan en stav kan befri ham fra meget arbejde. Men hvordan får han den af lemmingerne, der opfører sig som troldmandens lærlinge? Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
14:26
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy fanger laks ved flodbredden, får han en usædvanlig fangst: et gammelt håndspejl som i eventyrerne. Det viser ikke spejlbilledet af den person, som holder det. I stedet viser spejlet en idylliseret udgave af omgivelserne. Både Grizzy og lemmingerne ser deres drømmeverden, og ingen af dem vil dele den. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
14:35
Batbilarna
Da Snowy og Jestah slår sig sammen om at udføre en mystisk plan, som involverer nogle sjældne fryse-bær, slår Batwing og Buff sig sammen for at bekæmpe duoen, men Batwing beslutter sig for at udføre missionen på egen hånd og sætter både sig selv og Buff i fare. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
14:45
Batbiler
Efter at have kæmpet med at løse Gækkerens helikopter-quiz, så må Redbird lære at råbe op og ikke være bange for at dele sine idéer med Batbilerne, således at de alle kan forstå skurkens plan. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
14:55
Lu och Småkrypsgänget
Lu skal på bådtur, hvor hun mister Tara. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
15:02
Lu och Småkrypsgänget
Lu har svært ved at finde de gemte skatte på en tur til legepladsen. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
15:10
Lu och Småkrypsgänget
Lu har svært ved at sige farvel til sin yndlingsonkel. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
15:20
Mush-Mush og Mushketererne
Da Mush-Mush opdager, at Morkel er bange for mørke, foreslår han, at Lilit, Chep og han tager Mushlingerne med ud på deres første overnatning i Skovlejren Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
15:30
Mr. Bean
Mr. Bean skal passe mrs. Wickets guldfisk, men katten Scrapper er ivrig efter at ’hjælpe’. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
15:40
Mr. Bean
Mr. Bean laver sin egen skrækfilm og hyrer mrs. Wicket som stjerne! Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
15:50
Masha och Björnen
En bilfuld aber ankommer til Bjørns hus. De inviterer alle til at prøve et spil, de har med – ”Hvor hårdt kan du slå?” Bjørn er sikker på, at han vinder hovedpræmien, men alt går ikke efter planen. Så du kan skovens allerstærkeste ikke klare sig uden hjælp fra sine venner. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
15:55
Masha och Björnen
Hunbjørn skal på hotel, og hun lader Bjørn passe sit kæledyr – en fluefanger. Den beskedne blomst udviser pludselig en stor appetit. Masha ved selvfølgelig, hvad fluefangere spiser. Hunbjørn bliver overrasket, når hun kommer tilbage til skoven og ser, hvordan fluefangeren er vokset. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:00
Masha och Björnen
Et snetårn? Tjek. En flok venner? Tjek. Det lyder som opskriften på en sjov leg. Selv Bjørn bukkede under for presset og legede med Masha, Rosa og Pingvin – hvad gør man dog ikke for børn? Men hvem skal være prinsessen? Og hvem skal være dragen? Og ridderen og hans trofaste ganger? Det har Masha mange meninger om ... Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:08
Masha og Bjørnen
En, der er virkelig skræmmende, er klatret ind i Pingvins hus og har forårsaget et forfærdeligt rod! Bjørn skynder sig til Antarktis for at hjælpe ungen, og Masha tager selvfølgelig med. Hvis man skal se faren i øjnene, så skal man gøre det sammen! Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:15
Masha og Bjørnen
Det er forår, og fuglene er kommet! Men en due slår sig ned I fuglehuset ved Bjørns hus, og Masha vil glædeligt tage sig af duen og gøre ham til sit nye kæledyr. Uanset hvor meget Bjørn forsøger at skræmme den ubudne gæst væk, så vender duen altid tilbage – som var den en boomerang! Hvem ender med at vinde denne forårsstridighed? Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:21
Masha och Björnen
Bjørn har købt noget nyt – han har købt sig en motorcykel! Som en sej motorcyklist vil han nu imponere Hunbjørn, men hun bryder sig ikke om motorcykler. Masha, derimod, er slet ikke til at få ned fra den! Som altid bliver alt vendt på hovedet – bogstaveligt talt! Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:35
Tudse & venner
Tudse rekrutterer sine venner til at hjælpe ham med at lave en superheltefilm, men hans overskyggende ego får dem hurtigt til at forlade projektet. Men da væslerne snyder ham, får han problemer uden at vennerne kan hjælpe ham. "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
16:45
Tudse & venner
Pindsvin prøver Tudses nye stærke drage, og giver væslerne en idé til, hvordan de kan komme ind på Tudseborg. "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
16:55
Batbiler
Batman nægter at køre om kap med Jokeren, og Prank provokerer Bam til at køre endnu en omgang. Kan Bam lære ikke at give efter for bøllens udfordinger. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
17:05
Batbiler
Redbird ofrer sin sniger-teknologi, så han kan lave lige så meget larm som de andre Batbiler - men hans modifikationer giver bagslag, da Robin får brug for hans sniger-evner for at fange den snedige Catwoman! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
17:15
Batbiler
MOE vil gerne vide hvordan det er at være én af Batbilerne, men botten får mere action end han har regnet med, da Bam inviterer ham med på en spændende mission for, at fange Brændenelly. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
17:30
Snurre Snups byggevenne
Looney sjakket deltager i en konkurrence om at bygge et sandslot, men Pip mister desværre troen på sin egen ide. Hos ACME Byggefirma har Snurre Snup og Lola Kanin ansvaret for en gruppe byggearbejdere som, ærlig talt, slet ikke burde være i nærheden af en byggeplads.
da
17:40
Snurre Snups byggevenne
Kokken Hector hyrer Looney sjakket til at bygge en burger restaurant, men Daffy er så optaget af sit computerspil, at han ender med at forårsage store forsinkelser. Hos ACME Byggefirma har Snurre Snup og Lola Kanin ansvaret for en gruppe byggearbejdere som, ærlig talt, slet ikke burde være i nærheden af en byggeplads.
da
17:50
Snurre Snups byggevenne
Looney sjakket hjælper Petunia med at bygge et drivhus, men Petunia er så ivrig efter at se sine grøntsager vokse, at hun vil gøre hvad som helst for at fremskynde processen. Hos ACME Byggefirma har Snurre Snup og Lola Kanin ansvaret for en gruppe byggearbejdere som, ærlig talt, slet ikke burde være i nærheden af en byggeplads.
da
18:00
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
18:10
Batbiler
Efter Jokeren oversvømmer Bathulen, må Batbilerne evakuere og flytte til et parkeringshus i nærheden. Imens de forsøger at falde til i deres midlertidige hjem, lærer de nogle vigtige ting om familie og om at få det bedste ud af det man har. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
18:20
Batbiler
Redbird finder ud af, at Batman og Robin vil tage ham og Bam ud på en køretur langs kysten! Men da Jokeren og hans bil Prank uventet dukker op og ødelægger Redbirds strand-planer, hjælper Bam ham med at forstå, at de alligevel havde en skøn dag! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
18:30
Batbiler
Zoom Legionen er træt af altid at tabe. De prøver at låne lidt fra Batwheels og bruge teamwork, for at lave et dristigt røveri. Men vil de være i stand til at arbejde sammen? Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
19:00
Tom og Jerry i New York
En vigtig gæst på hotellet vil have Tom vasket inden han skal babysitte hendes dyrebare kæledyr. Toms lykkemønt kan ikke hamle op med en larmende kat og mus, der er sluppet løs på biblioteket og i parken. Jerry hjælper Tom i et musikalsk indslag. Tom og Jerry er sluppet løs på Manhatten! Som i Tom og Jerry filmen (2021) bor de på et fint hotel men stridighederne stopper ikke i lobbyen. De jager hinanden gennem Central Park, museer, stormagasiner, undergrunden og meget mere.
da
19:05
Masha och Björnen
Hvem er skovens bedste til at lave mad? Masha er ikke i tvivl om, hvad hun skal svare på det spørgsmål, for det er hun selv, og hun laver makaroni. Simpelt. Dasha er dog sikker på, at Mashas mad er uspiselig. Som sædvanlig må Bjørn forsøge at løse pigernes stridigheder. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
19:12
Masha och Björnen
Åh, kærlighed! Bjørn forbereder en gave til Hunbjørn, og han drømmer som sædvanligt om at vinde Hunbjørns hjerte. Men Masha er der også. Hun blander sig i kærlighedens gang, og det hele ender med et værre rod. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
19:20
Batbiler
Da Batcomputer lukker ned for at opdatere, må de andre Batbiler tage over for hende og hjælpe Batman i en kamp mod Harley Quinn. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
19:30
Batbiler
Da Zoom Legionen planlægger at snyde sig til at vinde Gotham Grand Prixet, må Batbilerne tage del i festen for at sikre, at racet bliver vundet på den rigtige måde- på retfærdig vis! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
19:40
Batbilarna
Alle bliver meget overraskede da det viser sig, at Bam er bange for mørke. Da Poison Ivy tager strømmen i hele Gotham, må Bam overvinde sin frygt, så han kan stoppe hende. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
19:50
Mr. Bean
Mr. Bean bliver taxachauffør efter at være låst inde i en taxa. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
20:00
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
20:10
Mr. Bean
Mr. Bean har en ny ven - en havmåge. Men nogle gange bliver venner hængende for længe. Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
20:25
Tudse & venner
Der er Midsommerfest, og alle bidrager til festen. Grævling åbner ceremonien som Jack O' den grønne, men da han får låst sig inde i sit eget hjem, hvordan kan festen så starte? "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
20:35
Tudse & venner
Alle har for travlt til at lege, så Tudse åbner tankeløst vandslusen for at få sat skub i sin båd. Det skaber en kæmpe bølge, der ødelægger oddernes hjem længere nede ad floden. Tudse må nu genopbygge deres hjem, og får hjælp af en uventet ekspert. "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
20:45
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne får fat i et hemmeligt våben, der tilhører den canadiske hær: Enhver, der bliver ramt af det, bliver ikkevoldelig. De bruger det til at forvandle Grizzy til en engel mod hans vilje. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
20:50
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy og lemmingerne opdager en supersjov app, som lader en se sig selv som kanin eller robot eller pyntet med masser af ting fra dyr, kommer de op at toppes om tabletten. Men hvis de insisterer på at skændes og nægter at dele deres virtuelle kostumer, kan de ende med at ødelægge hinandens ansigter i virkeligheden. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
21:00
Grizzy og lemmingerne
Da de finder en gammel bog om traditionel japansk origami, laver lemmingerne papirfugle for at lege svævelege. Grizzy indser, at han kan lave den smukke sommerfugl på forsiden til sin elskede hunbjørn. Men for at få lemmingerne til at anerkende hans autoritet, må han først blive en sand mester i origamiens kunst. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
21:05
Tom & Jerry Show
Tom får nogle sære dansepartnere, da det begynder at klø efter at danse. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:15
Tom & Jerry Show
Tom får nogle sære dansepartnere, da det begynder at klø efter at danse. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:25
Tom & Jerry Show
Professor Otto vil bruge Toms hjernebølger, som energikilde til en racerbil! De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:35
Tom & Jerry Show
Professor Otto vil bruge Toms hjernebølger, som energikilde til en racerbil! De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:45
Tom & Jerry Show
Jake er på besøg og får hele kvarteret med på sin bølge om at tage en slapper, men Jerry savner det gamle kat og mus forhold. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:55
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne sætter en flippermaskine op i hytten. Deres fest vækker Grizzy, som truer med at ødelægge udstyret. Han smider både spillet og dets spillere ud. Lemmingerne lander på et gummitræ, og de laver en gigantisk flippermaskine midt i træet. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:00
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne har besluttet sig for at arrangere et løb med to vinddrevne vogne, de har fundet på stranden. De mangler kun en værdig modstander. De sætter den sovende Grizzy op på en vogn, og så går løbet i gang. Grizzy vågner op på sin vogn og chokeres! Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:08
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne får fat i en kasse med chokoladecreme, som de skjuler et sted, Grizzy ikke kender til. Siden lemmingerne er meget snu, er det umuligt at overraske dem, når de besøger deres hemmelige skat. Men så finder Grizzy en dag en magisk ring, der lader ham ændre sit udseende, så han ligner en lemming. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:15
Grizzy og lemmingerne
Grizzy vækkes af fire lemminger, der spiller på tromme, mens resten danser. Bjørnen smider dem væk, men de opdager en magisk djembe i et baobabtræ. Da de begynder at spille, bliver lemmingerne og de andre vilde dyr besat af en dansedæmon. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:21
Grizzy og lemmingerne
Grizzy får en dejlig, stor fangst, da han fisker. Da han prøver at få fisken ind, får lemmingerne den til at trække dem på en drage. Grizzy forsøger at sabotere deres drageleg og få fat i sin fangst, men så dukker en hajfinne op i horisonten. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:28
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne finder en beholder med mad. Bjørnen er ikke interesseret i grøntsagerne, men i det smarte udstyr bagerst i beholderen. Lemmingerne stikker af med en krukke yummy, men hvordan skal de undslippe Grizzy og hans nye grej? Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:35
Grizzy og lemmingerne
En meteorit lander nær hytten. Lemmingernes kælk tiltrækkes af stenen. Gnaverne begynder forfra med parabolantennen. Men Grizzy vil have den tilbage og må kæmpe med både meteorittens magnetisme og lemmingerne, der har tænkt sig at lege. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:42
Grizzy og lemmingerne
Mens de kæmper om en krukke yummi, finder Grizzy og lemmingerne en hylende isbjørneunge. De prøver at berolige den, men uden held. Da de har fodret og skiftet den, sover ungen endelig. Hvordan får de deres yummy og undgår at vække den? Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:48
Grizzy og lemmingerne
Grizzy fisker, og en pingvin hjælper ham. Bjørnen tager pingvinen med hjem, og de bliver venner. Lemmingerne bliver nysgerrige. De lokker pingvinen væk og erstatter den med en anden, men Grizzy gennemskuer hurtigt deres svindelnummer. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
22:55
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne finder et chokoladeæg med en overraskelse i. I kampens hede ender det blandt nogle bevingede væsner, der sætter sig på ægget. Grizzy og lemmingerne vil have ægget tilbage, men hele fuglekolonien blander sig. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
23:00
Mr. Bean
Mr. Bean vågner på en iskold vintermorgen og opdager at fyret er i stykker, og reparatøren er ikke til at få fat i. Han gør mere og mere latterlige forsøg på at varme sin te, sin tandpasta og sig selv, før han begiver sig ud for at finde et sted han kan sætte sig og få varmen. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
23:10
Mr. Bean
Irma vil ud på en romatisk tur, det vil Bean ikke. Det er for dyrt. Irma kidnapper Teddy og nægter at lade Bean få ham tilbage, før han lover at tage hende med til Paris. Bean vakler mellem sin manglende evne til at betale og sin kærlighed til Teddy og aner ikke hvad han skal gøre! Men så opdager han en katteskønhedskonkurrence hvor førstepræmien er en romantisk tur til Paris. Hvis bare han nu kan fange Scrapper ... Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
23:20
Mr. Bean
Bean vil for enhver pris helst undgå frokost med Irmas mor. Han overtaler Mrs. Wicket til at lade ham komme med på bustur til en koncert - men han er nødt til at forklæde sig som ældre pensionist, ellers kommer han ikke med på bussen. Da han først er komme om bord, driver han alle til vanvid med sine fjollerier. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
23:30
Mr. Bean
Bean viser Irma sit yndlingstræ i parken en dag og opdager en parkarbejder der er ved at gøre klar til at fælde det. Han klatrer op i træet og nægter at komme ned. Irma elsker denne nye side af Bean! Parkarbejderen bliver frustreret og prøver på alle mulige forskellige måder at få Bean ned. Men kan Bean nå på toilettet uden at blive opdaget og stadig redde træet? Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
23:40
Mr. Bean
Mrs. Wicket bliver overtalt af en glat ejendomsmægler til at sætte sit hus til salg. Bean bliver fortvivlet - hvor skal han nu bo? Det er ikke Mrs. Wickets problem. Bean beslutter at sabotere salgsprocessen og skræmme alle potentielle købere væk - selvom det betyder hele huset bliver vendt på den anden ende! Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
23:50
Mr. Bean
Mr. Bean vil lære at stå på skateboard, men kommer til skade i første forsøg. Imens viser Miss Wince Mrs. Wicket sin nye el-scooter. Bean bliver fortryllet. Han kunne lave vildt seje 'ollies' på den! Han stikker af på en tunet scooter og sætter mod skaterparken for at udfordre Bruiser Senior og Bruiser Junior ... Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da

TV guide - Friday, 19/04/24

00:00
Mush-Mush og Mushketererne
Filur-Træet er rådnet og ved at gå ud. Men Mush-Mush nægter at give op. I et desperat forsøg på at redde træet tager han og vennerne på eventyr i skoven for at opspore den legendariske Starmush i håbet om at hans mystiske, helende kræfter kan hjælpe. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
00:11
Mush-Mush og Mushketererne
Da Fung og Miff ødelægger Mush-Mush’s overraskelse, ønsker han sig, at deres dag også bliver ødelagt. Og det bliver den, fordi de bliver fanget af Muddert! Nu skal vores venner på en redningsaktion for at bringe Fung og Miff i sikkerhed. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
00:22
Mush-Mush og Mushketererne
Da et æg pludselig dukker op i Mushby, er det Mush-Mush og hans venners opgave at returnere det til Mush-Bjerget. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
00:33
Mush-Mush og Mushketererne
Da Sushi-Mushi mister sin elskede ske, skal det være slut med at være kok! Mush-Mush og vennerne forsøger at lave maden i stedet, men uden held, og de bliver nu nødt til at overbevise Sushi-Mushi om, at han stadig er den bedste kok der findes. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
00:45
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne finder en isblok med en sabelvaskebjørn indeni. De befrier den og vil tæmme den som en killing, men vaskebjørnen er vild. Da Grizzy vågner og ser rodet, bliver han vred. Men da han vil smide gnaverne ud, siger vaskebjørnen stop. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
00:52
Grizzy og lemmingerne
Bean ser Declan give Irma et lift i sin lækre nye SUV. Bean forbliver uimponeret indtil Declan viser ham alle bilens funktioner. Bean påstår uden at ryste på hånden at hans bil er bedre, og Declan foreslår en udfordring: De skal se hvilken bil Irma vælger som sit lift tilbage til arbejde. Bean beslutter at hans bil nok har brug for en lille opgradering ... Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
00:58
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne laver en forlystelse i stuen. Grizzy smider dem ud, og gnaverne lander på forskningsstationen, hvor de vækker en mammut, som bliver deres ven. Den forvandler hele hytten til et stort pariserhjul, og Grizzy vågner i panik. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:05
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne har en ny ven: en hvalros. De rider på den i hele hytten. Grizzy smider den ind i en hule med en stendysse og en knogle i midten. Rører man knoglen, bliver man føjelig. Lemmingerne lægger en plan for at få Grizzy til at adlyde. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:11
Grizzy og lemmingerne
Grizzy skal lige til at kysse hunbjørnen, men så vækker lemmingerne ham med et sæt. De finder en maske, som kan kontrollere drømme. Grizzy vil have fat i den og vende tilbage til hunbjørnen. Men lemmingerne drømmer om andre ting: biler. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:25
Grizzy og lemmingerne
For at få fat på en krukke yummy, som Grizzy tog, giver lemmingerne bjørnen lopper. Grizzy klør, men smider dem alligevel ud. De lander ved en troldmand og finder et scepter, der kan skrumpe ting. Nu er de små og kan snuppe smørepålægget. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:32
Grizzy og lemmingerne
Grizzy tager en statue fra lemmingerne, der kan trylle ting frem, når man sætter et foto på den. Han erstatter lemmingernes billede med et foto af hunbjørnen. Da hun dukker op, forsvinder hun straks igen på grund af gnaverne. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:38
Grizzy og lemmingerne
Grizzy skal til at spise hyttens sidste mad, men lemmingerne kommer først. Kampen bryder løs, men afbrydes af et vortesvin. Det snuser sig frem til en pakke slik. Det kan finde mad. Grizzy og lemmingerne slås om, hvem der følger efter det. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:45
Grizzy og lemmingerne
Grizzy holder picnic, men lemmingerne stjæler hans yummy ved hjælp af nogle bolde under vandet. Bjørnen fanger dem i en vandtæt bold og kaster den bort. En struds tror, bolden er et æg. Lemmingernes nye mor vil gøre alt for sine unger. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:51
Grizzy og lemmingerne
Grizzy jager lemmingerne rundt på slottet for at få fat på sin dessert, men støder på et spøgelse. Han ser, at det er lemmingerne, der er under lagenet, og han låser dem inde. De finder en ring, der lader dem blive til ånder, og de hjemsøger bjørnen. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
01:58
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne jages op på en forhøjning af en elefant. En af gnaverne sidder på en troneformet sten. Savannens dyr bøjer sig for deres konge. Grizzy indtager tronen og beordrer de andre dyr til at lystre. Det stopper lemmingerne. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
02:05
Mush-Mush og Mushketererne
Chep er ked af, at Mush-Mush og Lilit har for travlt til at lege med ham, så han hænger ud med en snudebille i stedet. Men da Cheps nye ven skal på træk med de andre snudebiller – og han ikke kan flyve – må Chep lære ham det. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
02:16
Mush-Mush og Mushketererne
Lemmingerne elsker sesamnougat, men det gør Grizzy også, så han tager deres lager. Gnaverne leder forgæves efter mere. I stedet finder de en gammel, kinesisk medicinbog, der lader dem aktivere Grizzys energipunkter og lamme ham. Men hævnen er sød. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
02:27
Mush-Mush og Mushketererne
På årets Spas i Skoven-Dag har Mush-Mush planlagt det største nummer af alle! Men vores Mushlere kommer ved et uheld til at vælte Kantarellas maling ud over det hele, og nu må de erstatte den ved at finde en sjælden bille, som de aldrig har hørt om. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
02:38
Mush-Mush og Mushketererne
Puff er ikke så glad for forandring. Og med foråret på spring - samt alle de forandringer, der medfølger - puster han en nervøs tåge ud, som lægger sig over hele Mushby. Mush-Mush og vennerne prøver at få Puff til at slappe af og fejre foråret med dem og alle de andre Musketerer. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
02:50
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne kæmper om en gelérand. På slottets bibliotek finder lemmingerne en hemmelig gang. Det skjulte rum er fyldt med tryllebøger, som tryller deres indhold frem. Bjørnen og gnaverne er ude efter samme: den med desserterne. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
02:57
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne kæmper om fjernbetjeningen. I slottets tårn ser bjørnen en menneskelig skikkelse i et lynglimt. Han starter en mekanisme, som vækker en rustning til live, der bukker for ham. Han har fundet en ven til kampen mod lemmingerne. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:03
Grizzy og lemmingerne
Det er varmt, og Grizzy og lemmingerne kæmper om køleskabet. Efter at have delt det i to, finder lemmingerne kølevæsken og laver en gigantisk curlingbane på savannen. Men Grizzy har ikke opgivet tanken om at hvile sig et køligt sted. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:10
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne holder en turnering, hvor de kaster med træ, der stopper brat, da Grizzy smider dem ud i horisonten. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:16
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne laver en trampolin ud af en sækkepibe, som larmer. Grizzy smider den ud, og gnaverne finder den på en ø med fem feer, som vækker instrumentet til live. Lemmingerne vender tilbage og smider Grizzy ud på den mystiske ø. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:23
Grizzy og lemmingerne
Grizzy bliver vækket af sin drøm af lemmingerne, som dyster på får. Den snu bjørn lokker ridedyrene væk med mad, men de irriterede lemminger smider ham ud fra slottet. Den vrede bjørn vender tilbage bevæbnet med en katapult. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:30
Grizzy og lemmingerne
Efter at have reddet en Mushling bliver Mush-Mush, Chep og Lilit helte i Mushby, og de elsker det! Så de laver et redningshold – men ingen har brug for at blive reddet! Hvordan kan man være en helt, når man ingen mulighed har for at være heltemodig? Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
03:35
Mush-Mush og Mushketererne
Grizzy og lemmingerne finder et mayatempel i junglen. De sætter en magisk reaktion i gang, som skaber kopier af dem selv i forskellige aldre. Grizzy viser babybjørnen en dokumentar om laks, og lemmingerne vil have de gamle til at danse. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
03:46
Mush-Mush og Mushketererne
Mushlingerne elsker Mush-Mush’s heroiske fortællinger. Men da de kræver at se ham gøre noget der rent faktisk er heroisk, føler Mush-Mush, at han ikke kan bakke ud – og ender med at sidde fast oppe på en klippe. Lettet over at blive reddet af Chep og Lilit er Mush-Mush klar til at indrømme, at han ikke er en helt, da Mushlingerne pludselig kommer i overhængende fare. Nu har Mush-Mush intet andet valg end at forsøge at være en ægte helt! Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
03:57
Mush-Mush og Mushketererne
Kantarella har lavet en fløjte, der kan genskabe den smukkeste lyd i skoven: Nattergalens. Men da fløjten forsvinder, opdager Mush-Mush, Chep og Lilit snart, at den er blevet stjålet af en bille. For at få muligheden for endelig at høre, hvordan en nattergal lyder, bliver de nødt til at skaffe fløjten tilbage! Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
04:08
Mush-Mush og Mushketererne
Da Mush-Mush sammen med Chep mister Lilits flyve-disk i en slange-tunnel, er han sikker på, han kan få den tilbage. Alle dyr elsker Chep, og ingen aner, at han har mere viden om slanger end alle andre. Men denne slange skal man ikke undervurdere! Da de omsider får sneget sig ind i slangens tunnel, opdager de, hvorfor slangen har opført sig så mærkeligt … Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
04:20
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne tager billeder af sig selv i forklædning foran slottet sammen med et får, der poserer med dem. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:27
Grizzy og lemmingerne
Mens de kæmper om en gelérand forviser Grizzy lemmingerne til fangekælderen, og gnaverne finder en gang, der fører til et hemmeligt trylleværelse. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:33
Grizzy og lemmingerne
For at Mushmor kan få en tiltrængt pause tilbyder Mush-Mush, Chep og Lilit at passe Mushierne. Men da en af dem pludselig bliver til en Mushling og stikker af, får de tre venner travlt med at få orden på sagerne, før Mushmor kommer hjem. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:40
Grizzy og lemmingerne
Efter Grizzy har været ude efter frugt, ser han, at lemmingerne har stjålet hans chokoladepålæg. De kommer op at toppes, og gnaverne bliver smidt ud i en kano med fiskegrej. De vender tilbage og smider bjørnen ud, og han finder et magisk pusterør. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:47
Grizzy og lemmingerne
Mr. Bean bliver besat af gaming, efter mrs. Wickets nevø har introduceret ham for det. Han vil have sin egen konsol, men bliver overrasket over, hvor dyre de er. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
04:53
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne afholder brydekampe i sofaen. Grizzy er træt af larmen og stopper det. Da de kommer op at slås, styrter hyttens gulv sammen, og de finder fire brydermasker. Grizzy, to lemminger og en agerhøne kaster sig ud i en nådesløs kamp. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:01
Grizzy og lemmingerne
Efter et opgør finder Grizzy og lemmingerne guldindpakket chokolade i junglen. Lækkert! De kæmper om slikket på ryggen af en flagermus og en tapir. De indser, at det kommer fra en ladvogn, som taber sin last, og de samarbejder for at få det hele. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:08
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingernes kamp afbrydes, da de finder en kasse chokolade. Lemmingerne snupper den og flyver væk på en drone, men bjørnen indhenter dem på en kæmpeflagermus. De falder ned i et mayatempel fyldt med fælder og jages af en stenkæmpe! Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:14
Grizzy og lemmingerne
Det er nat i junglen, og solpanelerne laver ikke nok strøm til Grizzys tv. Han tager lemmingernes ildfluer og smider gnaverne ud. De lander i et mayatempel med en magisk tiara, der lader dem styre ildfluer. Grizzy mangler strøm og vil selv have den. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:21
Grizzy og lemmingerne
Under en kamp om chokolade smider lemmingerne Grizzy ud af hytten, og han finder et krystalkranium, som kan så splid i en gruppe. Grizzy får lemmingerne til at skændes for at få chokoladen tilbage. Men Grizzy får lov at smage sin egen medicin. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
05:30
Mr. Bean
Irma vil ud på en romatisk tur, det vil Bean ikke. Det er for dyrt. Irma kidnapper Teddy og nægter at lade Bean få ham tilbage, før han lover at tage hende med til Paris. Bean vakler mellem sin manglende evne til at betale og sin kærlighed til Teddy og aner ikke hvad han skal gøre! Men så opdager han en katteskønhedskonkurrence hvor førstepræmien er en romantisk tur til Paris. Hvis bare han nu kan fange Scrapper ... Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
05:40
Mr. Bean
Bean vil for enhver pris helst undgå frokost med Irmas mor. Han overtaler Mrs. Wicket til at lade ham komme med på bustur til en koncert - men han er nødt til at forklæde sig som ældre pensionist, ellers kommer han ikke med på bussen. Da han først er komme om bord, driver han alle til vanvid med sine fjollerier. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
05:50
Mr. Bean
Bean viser Irma sit yndlingstræ i parken en dag og opdager en parkarbejder der er ved at gøre klar til at fælde det. Han klatrer op i træet og nægter at komme ned. Irma elsker denne nye side af Bean! Parkarbejderen bliver frustreret og prøver på alle mulige forskellige måder at få Bean ned. Men kan Bean nå på toilettet uden at blive opdaget og stadig redde træet? Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
06:00
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne morer sig med at rive deres gamle bygninger af Kapla-klodser ned og genopføre dem i en fart. Grizzy bemærker, at den hunbjørn, som han er forelsket i, er imponeret over lemmingernes byggearbejde, og han lader, som om det er hans håndværk. Men da bygningen styrter sammen igen, går hunbjørnen væk. Grizzy beslutter sig for at bygge en, der er endnu større. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
06:07
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne finder inspiration i en bog om kampsport og begynder at slå alle genstande af træ, som de kan finde, i stykker med hænderne. Da Grizzy prøver at stoppe dem, går de videre til næste lektion og holder ham i et judogreb. Grizzy indser, at han må få fat i bogen, så han også kan blive professionel. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
06:14
Grizzy og lemmingerne
Grizzy drømmer, at han er en modig ridder, som netop har frelst sin elskede. Da han vil tage hende i sine arme, vækkes han af lemmingernes larm, da de har valgt netop denne dag at spille højt musik. Grizzy har kun ét ønske: Han vil fortsætte sin drøm, hvor den blev afbrudt. Men først må han afbryde lemmingernes fest. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
06:20
Tom og Jerry i New York
Jerry hjælper en elefant med at komme væk fra et museum. Højtflyvende spas opstår da Tom og Jerry tager drager med i parken og forstyrrer gadeartister igennem hele byen. En kamæleon forsvinder efter at være sluppet løs på hotellet Tom og Jerry er sluppet løs på Manhatten! Som i Tom og Jerry filmen (2021) bor de på et fint hotel men stridighederne stopper ikke i lobbyen. De jager hinanden gennem Central Park, museer, stormagasiner, undergrunden og meget mere.
da
06:40
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
06:50
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
07:00
Batbiler
Redbird ofrer sin sniger-teknologi, så han kan lave lige så meget larm som de andre Batbiler - men hans modifikationer giver bagslag, da Robin får brug for hans sniger-evner for at fange den snedige Catwoman! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
07:10
Batbiler
MOE vil gerne vide hvordan det er at være én af Batbilerne, men botten får mere action end han har regnet med, da Bam inviterer ham med på en spændende mission for, at fange Brændenelly. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
07:25
Galaktiske Ella
Ella og Slippy har øvet sig i at bestige bjerge, så de kan kravle op af det nye, kæmpestore krater på Saturns måne, Enceladus. Ella foretrækker dog at benytte sine raketstøvler til at komme op på toppen at klippesiden. I år 3021, på en rumstation et sted på Mælkevejen mellem Mars og Jupiter, drager den 8-årige Ella Ryder ud på spændende eventyr sammen med sine venner.
da
07:36
Galaktiske Ella
Tilly er klædt ud som sit alter-ego, Super-Tilly - den bedste superhelt i hele universet! Da hendes far beder hende om at sende hans værktøjskasse, kommer Super-Tilly til undsætning! I år 3021, på en rumstation et sted på Mælkevejen mellem Mars og Jupiter, drager den 8-årige Ella Ryder ud på spændende eventyr sammen med sine venner.
da
07:45
Snurre Snups byggevenner
Da Daffys seje kusine Billy hyrer Looney-Sjakket til at bytte hendes kunstneratelier, prøver Daffy at blære sig, for at vise hvor sej han er. Hos ACME Byggefirma har Snurre Snup og Lola Kanin ansvaret for en gruppe byggearbejdere som, ærlig talt, slet ikke burde være i nærheden af en byggeplads.
da
08:00
Lu och Småkrypsgänget
Lu og Declan kører om kap med deres hjemmelegetøj, og Declan er lidt for uforsigtig. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
08:07
Lu och Småkrypsgänget
Barnaby bliver ked af det, fordi han ikke har bidraget til Lus fjolle-suppe. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
08:15
Tudse & venner
Det er det årlige kapsejlads, og alle er opsat på at vinde. Især den tidligere vinder: Rotte, men selv han må lære, at sejren ikke er det eneste mål. "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
08:26
Tudse & venner
Tudse beslutter sig for at skabe sin egen smarte parfume. Men da væslerne spolerer den, og overtager hans hjem, er den nye stinkende parfume måske svaret på, hvordan Tudseborg kan generobres? "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
08:35
Masha och Björnen
Et snetårn? Tjek. En flok venner? Tjek. Det lyder som opskriften på en sjov leg. Selv Bjørn bukkede under for presset og legede med Masha, Rosa og Pingvin – hvad gør man dog ikke for børn? Men hvem skal være prinsessen? Og hvem skal være dragen? Og ridderen og hans trofaste ganger? Det har Masha mange meninger om ... Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
08:40
Masha og Bjørnen
En, der er virkelig skræmmende, er klatret ind i Pingvins hus og har forårsaget et forfærdeligt rod! Bjørn skynder sig til Antarktis for at hjælpe ungen, og Masha tager selvfølgelig med. Hvis man skal se faren i øjnene, så skal man gøre det sammen! Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
08:47
Masha og Bjørnen
Det er forår, og fuglene er kommet! Men en due slår sig ned I fuglehuset ved Bjørns hus, og Masha vil glædeligt tage sig af duen og gøre ham til sit nye kæledyr. Uanset hvor meget Bjørn forsøger at skræmme den ubudne gæst væk, så vender duen altid tilbage – som var den en boomerang! Hvem ender med at vinde denne forårsstridighed? Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
08:55
Masha och Björnen
Bjørn har købt noget nyt – han har købt sig en motorcykel! Som en sej motorcyklist vil han nu imponere Hunbjørn, men hun bryder sig ikke om motorcykler. Masha, derimod, er slet ikke til at få ned fra den! Som altid bliver alt vendt på hovedet – bogstaveligt talt! Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
09:00
Batbiler
Efter Jokeren oversvømmer Bathulen, må Batbilerne evakuere og flytte til et parkeringshus i nærheden. Imens de forsøger at falde til i deres midlertidige hjem, lærer de nogle vigtige ting om familie og om at få det bedste ud af det man har. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
09:10
Batbiler
Redbird finder ud af, at Batman og Robin vil tage ham og Bam ud på en køretur langs kysten! Men da Jokeren og hans bil Prank uventet dukker op og ødelægger Redbirds strand-planer, hjælper Bam ham med at forstå, at de alligevel havde en skøn dag! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
09:20
Batbiler
Zoom Legionen er træt af altid at tabe. De prøver at låne lidt fra Batwheels og bruge teamwork, for at lave et dristigt røveri. Men vil de være i stand til at arbejde sammen? Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
09:30
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
09:40
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
09:50
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
10:05
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne kæmper endeløst over skovfogedens hytte, som de ikke vil dele, og de ender med at sprænge den i luften. I ruinen finder de en sær pakke: et militærtelt med alt det nødvendige udstyr til at skabe sig et ,hjem, i det fri. Nu får de chancen til at opdage glæderne ved at campere i vildnisset. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
10:11
Grizzy og lemmingerne
Grizzy skaffer lemmingerne af vejen ved at knuse dem med en af skovfogedens store kasser, som han straks hiver ud af hytten, mens hans fjender klamrer sig til den som klistermærker. Men han er ikke klar over, at kassen indeholder en multifunktionel drone med joystick og virtual reality-briller, som lader en styre den. Takket være den topmoderne teknologi sætter lemmingerne sig for at genvinde kontrollen over situationen. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
10:18
Grizzy og lemmingerne
En mystisk genstand bliver leveret til skovfogedens hytte: et over-board! Det er den nyeste type skateboard, som svæver over jorden uden hjul. Lemmingerne prøver straks at få poterne på det, men Grizzy vil gerne bruge det som bord, når han spiser foran tv’et. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
10:25
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne møder en isbjørn, som er drevet hele vejen ned til dem på en isflage, der langsomt smelter. Bjørnen er en fantastisk partner til rodeo, så længe han får nok is til forblive kølig. Selv nogle få isterninger på hovedet slår til. Alt, der står i vejen for det smukke venskab, er Grizzy, som vil bestemme over fryseren og dermed over hyttens produktion af is. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
10:30
Grizzy og lemmingerne
Grizzy ser en reklame i et blad med et par, der står foran en SUV, og han forestiller sig, at hvis han blot havde en pæn bil, ville hans foretrukne hunbjørn blive interesseret i ham. Han vælger at beslaglægge lemmingernes sæbekassebil og pynte den. Lemmingerne har intet imod opgraderingen, så længe de selv sidder bag rattet! Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
10:40
Grizzy og lemmingerne
Mush-Mush’s optræden som tryllekunstner bliver ødelagt af Amanitas bedrevidende kommentarer. Men da det lykkes Mush-Mush at trylle Trøff rigtig væk under udførelsen af et nummer, må han slå sig sammen med Amanita for at finde deres forsvundne ven. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
10:45
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy jager lemmingerne, der har stjålet hans glas med chokoladecreme, vælter han ind i en arkademaskine ved supermarkedet, som indeholder en model af en spåkone med krystalkugle. Det går op for Grizzy, at han med krystalkuglen kan forudsige ting, der vil hænde ham. Deriblandt de fælder, som lemmingerne har sat for ham. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
10:50
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne har vendt hele hytten på hovedet for at afholde middelalderlige ridderturneringer med skovfogedens fægteudstyr. Grizzy, der gerne vil hvile sig på sofaen, forsøger at rydde op, men fordrives af deres fægteri. For at gengælde må Grizzy finde en klinge, der kan klare opgaven, og vælger en frossen sværdfisk! Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
10:57
Grizzy og lemmingerne
Grizzy finder en flaske med en elskovseliksir, og enhver, der drikker af den, forelsker sig straks i det første væsen, de ser. Grizzy forestiller sig straks, at han bliver uimodståelig i sin elskede hunbjørns øjne. Men han har ikke taget lemmingernes klodsethed i betragtning, og deres rodeorensdyr drikker den magiske bryg. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
11:05
Batbiler
Da Batcomputer lukker ned for at opdatere, må de andre Batbiler tage over for hende og hjælpe Batman i en kamp mod Harley Quinn. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:15
Batbiler
Da Zoom Legionen planlægger at snyde sig til at vinde Gotham Grand Prixet, må Batbilerne tage del i festen for at sikre, at racet bliver vundet på den rigtige måde- på retfærdig vis! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:25
Batbilarna
Alle bliver meget overraskede da det viser sig, at Bam er bange for mørke. Da Poison Ivy tager strømmen i hele Gotham, må Bam overvinde sin frygt, så han kan stoppe hende. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:35
Batbiler
Alle går ud fra Harley Quinn er skurken i et nyligt indbrud. Men imens Batman og Bam jagter Harley, får Bibi og Redbird mistanke om, at hun måske er uskyldig. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:45
Batbiler
Badcomputer fanger Bibi og forklæder Jestah, så hun kan tage Bibis plads hos Batbilerne, så Jestah kan stjæle Batcomputers motherboard. Kan Bibi slippe fri i tide til at afsløre bedrageren og redde dagen? Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
11:55
Batbiler
Efter at de er blevet zappet af Pingvinens Sanginator stråle, er Batbilerne kun i stand til at kommunikere via sang! De er nødt til at lære at harmonisere som et team for, at besejre musical spasmageren. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
12:05
Mr. Bean
Lemmingerne snupper krukken med chokolade. Da Grizzy fanger dem, taber de den ned i et tempel. Indgangen er beskyttet, og Grizzy og lemmingerne må løse gåder og undgå farlige forhindringer for at nå frem til chokoladen først. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
12:15
Mr. Bean
Mrs. Wicket kræver, at Bean bliver hjemme for at tage imod, når en ny lænestol leveres. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
12:25
Mr. Bean
Mr. Bean passer Irmas hund og får den idé, at han kunne blive professionel hundelufter. Hvor svært kan det være? Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
12:35
Mr. Bean
Mr. Bean kører sin bil ind i en stor pøl med slam og er desperat efter at få gjort sig selv og bilen ren igen. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
12:45
Mr. Bean
Mr. Bean sender utilsigtet Irma et fjollet lykønskningskort og må forhindre, at det bliver leveret. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
12:56
Mr. Bean
Mr. Bean ødelægger sin seng ved at bruge den som trampolin. Han forsøger at reparere den, men det kan han ikke. Næste morgen og efter en dårlig nats søvn tager han hen for at købe en spritny seng. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
13:10
Tom & Jerry Show
Ginger har en ny killing med hjem, som hun vil passe indtil hun kan finde den et ny, kærlig familie. Alle i huset forelsker sig straks i killingen, undtagen Tom. Da Spike og Jerry ser at Tom er ved at blive en dårlig indflydelse på killingen, skaber det et længerevarende skænderi. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:17
Tom & Jerry Show
Tom, Jerry og Butch ser en Oste-Knas-Bomber reklame på TV, og da de hører at der er begrænset udbud, bliver rivaliseringen i trioen stærkere end nogen sinde mens de forsøger at skaffe sig det, de regner med er den sidste æske Oste-Knas-Bomber. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:24
Tom & Jerry Show
Jerrys Onkel Harry kommer på besøg. Stærke er spændt på at møde den seje onkel, som han har hørt så meget om. Harry trænger til en pause fra sit nomadeliv på krydstogtskibene, men der går kke længe før han indser at livet på havene har sine fordele - især at man ikke er spærret inde med Tom! De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:30
Tom & Jerry Show
Toodles' forældre kommer på besøg. Det eneste problem er, at de tror at hun er lykkelig gift og har killinger. Tom lader glædeligt som om, at han er Toodles' mand og får Jerry og Stærke til at spille deres yndige små killinger. Men udfordringerne hober sig op når Toodles' far ikke bryder sig om Tom, og hendes mor pusler lidt for meget om Jerry og Tuffy, og Toodles' ekskæreste Butch finder ud af at hun er blevet snuppet af en anden. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:37
Tom & Jerry Show
Det er Spikes fødselsdag, og han har talt ned til dagen. Hvert år plejer Rick at gøre et stort nummer ud af dagen for ham, men ikke i år. Han har glemt det. Da Tom og Jerry ser hvor trist Spike bliver, arbejder de sammen for at give hunden en mindeværdig fødselsdag. Uheldigvis ender alle deres bedste hensigter galt - Men bare rolig, det hele ender godt. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:43
Tom & Jerry Show
Jerry's fætre kommer på besøg på godset, men det besøg blev hurtigt for langt. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
13:50
Tom & Jerry Show
Ginger elsker at Lille And bruger deres nye fuglebad. Men Tom og Spike gør alt hvad de kan for at få ham væk derfra. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
14:00
Grizzy og lemmingerne
Da Spikes pokerkammerater forsvinder, hyrer han Kat og Mus Detektiverne til at finde ud af hvor de er blevet af. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
14:07
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne finder en indiansk gravplads under skovfogedens hytte. Da de ved et uheld aktiverer en magisk cirkel, der repræsenterer Jorden, sendes de tilbage i tiden til forhistorisk tid. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
14:15
Grizzy og lemmingerne
Da Grizzy og lemmingerne slås om et glas med chokoladecreme, igangsætter de en kædereaktion, der sender glasset ud i rummet, hvor det beskadiger en rumstation. Da der falder stumper fra den ned foran hytten, finder lemmingerne en boks, der ophæver tyngdekraften. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
14:20
Grizzy og lemmingerne
Grizzy opdager ved et tilfælde skovfogedens samling af lokkefløjter. Ved at blæse i en af dem kan han lokke en flok agerhøns til, som han kan befale. For Grizzy er det en bekvem måde at blive opvartet på af en flok fjerklædte tjenere, mens lemmingerne ser det som en gylden mulighed for at have en eskadron, der adlyder deres mindste vink. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
14:26
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne bemærker, at Grizzy forlader sit glas med chokoladecreme, hver gang han jager en flue væk. Men insektet kan aldrig holde ud så længe, at lemmingerne kan stjæle glasset, før det bliver udmattet. De beslutter sig for at give fluen intensiv fysisk træning. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
14:35
Batbiler
Alle går ud fra Harley Quinn er skurken i et nyligt indbrud. Men imens Batman og Bam jagter Harley, får Bibi og Redbird mistanke om, at hun måske er uskyldig. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
14:45
Batbiler
Badcomputer fanger Bibi og forklæder Jestah, så hun kan tage Bibis plads hos Batbilerne, så Jestah kan stjæle Batcomputers motherboard. Kan Bibi slippe fri i tide til at afsløre bedrageren og redde dagen? Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
14:55
Lu och Småkrypsgänget
Lu og Declan kører om kap med deres hjemmelegetøj, og Declan er lidt for uforsigtig. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
15:02
Lu och Småkrypsgänget
Barnaby bliver ked af det, fordi han ikke har bidraget til Lus fjolle-suppe. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
15:10
Lu och Småkrypsgänget
Lu føler, hun har trukket det korteste strå, da hun og Biba får nyt legetøj. Lu er en lille mariehøne, som lige er begyndt i 0. klasse med sine nye venner. Sammen udforsker de deres nye fællesskab gennem leg, musik, store følelser og endnu større grin.
da
15:20
Mush-Mush og Mushketererne
Da Mush-Mush, Chep og Lilit altid er ude på nye eventyr, har Bolly givet dem navnet Eventyrerne. Midt i den fredelige natur summer et samfund af aktivitet: Det er Mushketerernes! “Mush-Mush og Mushketererne” følger skovens eventyr med Mush-Mush, hans bedste venner Lilit og Chep og resten af Mushketer-samfundet, når de udforsker, vokser op sammen og opdager, hvor sjovt og vildt liv kan være. Velkommen til Mush-verden! Som vogter af skoven i lommestørrelse har hver Mushketer en særlig gave. Og hvor Mush-Mush kan kommunikere med naturen, lyser Lilit op som et lys, og Chep har en imponerende hukommelse. Efterhånden som de lærer at kende deres talenter og deres grænser, finder Mushketererne, at der stadig er meget at opdage om at vokse op ... “Mush-Mush og Mushketererne” er en sjov rejse fuld af selvopdagelse, spændende udendørs eventyr og mere end en skål mosegrød oveni! Deres verden er fuld af figurer, der har unikke fysiske og personlige egenskaber, og som ikke kan lade være med at være sig selv! Uanset situationen, uanset hvor de er, er de stadig sig selv.
da
15:30
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
15:40
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
15:50
Masha och Björnen
Det er en dejlig sommerdag, og Bjørn tager som sædvanligt på fisketur, og Masha tager med. Men fisketuren går ikke som planlagt. Beboerne i skoven har lavet en ”strand” ved Bjørns yndlingsfiskested. Masha er glad for at få muligheden for at svømme, men livredderen er en smule emsig. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
15:55
Masha och Björnen
Hvem er skovens bedste til at lave mad? Masha er ikke i tvivl om, hvad hun skal svare på det spørgsmål, for det er hun selv, og hun laver makaroni. Simpelt. Dasha er dog sikker på, at Mashas mad er uspiselig. Som sædvanlig må Bjørn forsøge at løse pigernes stridigheder. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:00
Masha och Björnen
Åh, kærlighed! Bjørn forbereder en gave til Hunbjørn, og han drømmer som sædvanligt om at vinde Hunbjørns hjerte. Men Masha er der også. Hun blander sig i kærlighedens gang, og det hele ender med et værre rod. Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:08
Masha og Bjørnen
Det er nytår igen! Masha har masser af erfaring med at organisere uforglemmelige fejringer, så hun tager også sagen i egen hånd denne gang. Alle i skoven ender med at danse! Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:15
Masha og Bjørnen
På heltemodig vis redder Masha Bjørn fra en brand! En taknemmelig Bjørn laver en gave til hende – en legetøjsbrandbil. Det viser sig dog, at Bjørn er langt mere interesseret i selv at lege med brandbilen, end Masha er ... Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:21
Masha og Bjørnen
Bjørn har et nyt problem; Hans have er blevet invaderet af mælkebøtter! Bjørn forsøger at bekæmpe ukrudtet, men Masha forstår ikke, hvorfor han plukker blomster for bare at kassere dem. Det viser sig dog, at mælkebøtter kan være virkelig smukke! Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
16:35
Tudse & venner
Det er Halloween og Tudse bryster sig af at have et spøgelse på Tudseborg. Hans venner tager hen for at se om det passer, men det viser sig at være et gennemført trick.. Eller er det? "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
16:45
Tudse & venner
Væslerne hører om Tudses frygt for fugleskræmsler og udnytter den til at skræmme Tudse ud af Tudseborg for altid. "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
16:55
Batbiler
Efter at de er blevet zappet af Pingvinens Sanginator stråle, er Batbilerne kun i stand til at kommunikere via sang! De er nødt til at lære at harmonisere som et team for, at besejre musical spasmageren. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
17:05
Batbiler
Bam bringer Catwomans Catmobil, Kitty, til live, så Batbilerne kan være lige mange på hvert hold i Bat-bold spillet, men killingen "Kitty" er for vild til at kunne koncentrere sig, på trods af Bams forsøg på at overtale hende til at spille med. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
17:15
Batbiler
Buff træner med Batwing for at blive mere yndefuld og bruger det hun har lært ham, på en svær mission mod Gækkeren. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
17:30
Snurres Sprätts Byggare
Da Marvin Marsmand styrter ned ved Looneyborg, har han travlt med at komme væk og hyrer Looney sjakket til at bygge ham et rumskib. Hos ACME Byggefirma har Snurre Snup og Lola Kanin ansvaret for en gruppe byggearbejdere som, ærlig talt, slet ikke burde være i nærheden af en byggeplads.
da
17:40
Snurres Sprätts Byggare
Marvin Marsmand hyrer Looney sjakket til at bygge et hundehus på Mars til hans hvalp, HUND-9. Daffy bliver gode venner med HUND-9, og finder hurtigt på en plan, der kan give dem mere tid til at lege. Hos ACME Byggefirma har Snurre Snup og Lola Kanin ansvaret for en gruppe byggearbejdere som, ærlig talt, slet ikke burde være i nærheden af en byggeplads.
da
17:50
Snurre Snups byggevenner
Da Daffys seje kusine Billy hyrer Looney-Sjakket til at bytte hendes kunstneratelier, prøver Daffy at blære sig, for at vise hvor sej han er. Hos ACME Byggefirma har Snurre Snup og Lola Kanin ansvaret for en gruppe byggearbejdere som, ærlig talt, slet ikke burde være i nærheden af en byggeplads.
da
18:00
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
18:10
Batbiler
Catmobilen Kitty redder Bam i en svær situation, så Bam besluttersig for at tage hende med på patrulje, i håbet om at kunne rekruttere hende som Batbil- Hvis han altså kan få hende til at koncentrere sig om at fokusere på deres mission! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
18:20
Batbiler
Da Bam bliver sendt ud for at konfrontere Prank, vil Redbird med, men Bam synes, det er for farligt! Redbird følger efter alligevel. Bam bliver sur, men efter at Redbird har reddet ham et par gange, mener Bam, at det er bedre at arbejde sammen. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
18:30
Batbiler
Bam føler sig forsømt efter at være blevet forbigået på missioner og beder Moe om at installere eksperimentelle opgraderinger. Bams nye kræfter er dog langt stærkere, end han kan kontrollere, hvilket bringer både Batman og missionen i fare. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
19:00
Tom og Jerry i New York
Spikes bamse ødelægges ved et uheld imens hotellets bestyrer er på ferie. Tom drømmer om at være basketballstjerne med Jerry, men hans militære onkel er fast besluttet på at få besejret Jerry permanent i stedet. Tom og Jerry er sluppet løs på Manhatten! Som i Tom og Jerry filmen (2021) bor de på et fint hotel men stridighederne stopper ikke i lobbyen. De jager hinanden gennem Central Park, museer, stormagasiner, undergrunden og meget mere.
da
19:05
Masha og Bjørnen
Det er nytår igen! Masha har masser af erfaring med at organisere uforglemmelige fejringer, så hun tager også sagen i egen hånd denne gang. Alle i skoven ender med at danse! Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
19:12
Masha og Bjørnen
På heltemodig vis redder Masha Bjørn fra en brand! En taknemmelig Bjørn laver en gave til hende – en legetøjsbrandbil. Det viser sig dog, at Bjørn er langt mere interesseret i selv at lege med brandbilen, end Masha er ... Masha er en sød, energisk og nysgerrig lille pige, der altid får rodet sig ud i umulige situationer med den tålmodige og godmodige bjørn.
da
19:20
Batbilarna
Ducky-båden får en ultra-brændselscelle-opgradering, hvilket gør ham til den hurtigste maskine i Gotham. Som den store leder skal Bam samle alle Batbiler for at stoppe turbo-Ducky! Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
19:30
Batbiler
Bibis korte lunte kommer til udtryk, da Jestahs fornærmelser udløser et par vrede udbrud. Bibi bliver nødt til at lære at ignorere den storhjulede bølles provokationer, hvis hun skal hjælpe Batgirl med at fange Harley. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
19:40
Batbilarna
Bam tager en vanskelig lederafgørelse som får Batwing til at køre galt. Bam vil gøre alt for at gøre det godt igen under en farlig flymission mod Pingvinen. Batwheels er en animeret action-eventyrkomedieserie med de mest heroiske og ikoniske køretøjer fra DC-universet. De er et team af fantastiske forbryderbekæmpere, der har slået sig sammen for at rydde op i Gotham Citys gader.
da
19:50
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
20:00
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
20:10
Mr. Bean
Denne serie følger alles yndlingskluddermikkels eventyr. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger. Mr. Bean deler lejlighed med den elskelige Teddy, hvor han træffer tossede beslutninger og kommer op med geniale løsninger.
da
20:25
Paddan och vänner
Tudse får installeret et nyt Mus Sikkerhedssystem for at beskytte Tudseborg mod væslerne, men hans arrogance og uhøflighed overfor Mus, efterlader ham låst ude af Tudseborg for altid. Kun en stor undskyldning kan redde situationen. "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
20:35
Tudse & venner
Tudse viser sin nye hængekøje frem, men nægter at lade andre prøve den. Væslerne fanger ham i den, så de let kan overtage Tudseborg. Kan Tudses venner bruge hængekøjen til at genvinde Tudseborg? "Tudse og venner", baseret på Kenneth Grahames bogklassiker "Vinden i piletræerne", bliver kærligt vakt til live i en helt ny animeret serie for 4-7 årige, hvor Muldvarp, Rotte og Tudse får selskab af Pindsvin, et ungt pindsvin med appetit på livet.
da
20:45
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne sidder på stribe i sofaen for at se en tegnefilm, hvor en mus udsætter en kat for væmmelige narrestreger. Grizzy vil have en lur, slukker for tv’et og beslaglægger batterierne til fjernbetjeningen for at sikre sig, at de ikke tænder for udsendelsen igen. Men er det smart at gøre en flok lemminger vrede, når de er inspirerede af en tegnefilm, som er fuld af ballade? Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
20:50
Grizzy og lemmingerne
Endnu en gang viser Grizzy lemmingerne, at de ikke kan måle sig med ham fysisk, og at det sidste glas med chokoladecreme tilkommer den stærkeste. Lemmingerne finder en udvej ved at modificere en lampe, der øger planters vækst, så de med ét bliver lige så store som en bjørn. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
21:00
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne får fat i en kasse med chokoladecreme, som de skjuler et sted, Grizzy ikke kender til. Siden lemmingerne er meget snu, er det umuligt at overraske dem, når de besøger deres hemmelige skat. Men så finder Grizzy en dag en magisk ring, der lader ham ændre sit udseende, så han ligner en lemming. Mush-Mush og Mushketererne er fuld af sjove svampe, der alle har et talent. Mush-Mush kommunikerer med naturen, Lilits lys skinner klart og Chep har en god hukommelse. Tag med på de sjove og spændende eventyr i naturen og Mush Mush mere!
da
21:05
Tom & Jerry Show
Jake er på besøg og får hele kvarteret med på sin bølge om at tage en slapper, men Jerry savner det gamle kat og mus forhold. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:15
Tom & Jerry Show
Tom har problemer med at tilberede krabber til aftensmaden. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:25
Tom & Jerry Show
Tom har problemer med at tilberede krabber til aftensmaden. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:35
Tom & Jerry Show
Tom savner sin familie tilbage på gården, men da han tager tilbage dertil passer han ikke rigtig ind. Jerry minder ham om den familie han er rejst fra. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:45
Tom & Jerry Show
Tom savner sin familie tilbage på gården, men da han tager tilbage dertil passer han ikke rigtig ind. Jerry minder ham om den familie han er rejst fra. De ikoniske katte- og muserivaler er tilbage i TOM & JERRY-SHOWET, en ny optagelse af den klassiske serie.
da
21:55
Grizzy og lemmingerne
Det er kvælende varmt i Nutty Hill på grund af en hedebølge. I sin søgen efter lidt køligeee luft, får Grizzy pludselig en genial idé. Han vil gå ind i køleskabet, hvor temperaturen er mere behagelig. Der er kun et lille problem, køleskabshylderne er allerede fyldt med lemminger. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:00
Grizzy og lemmingerne
Grizzy er frustreret: Netop da han skulle til at smøre chokoladesauce på en laks og slå sig ned foran fjernsynet opdager han, at køkkenskabet er tomt! Hans frustration bliver til vrede, da han finder ud af, at lemmingerne har fået kløerne i det sidste glas og forbereder en “strandfest, i sandkassen. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:08
Grizzy og lemmingerne
Grizzys lur bliver forstyrret af irriterende vibrationer. Han ser parkrangerens mobiltelefon i sofaen. Den har flere funktioner, inklusive et spil, som han straks bliver afhængig af. Men lemmingerne, som allerede har fundet mobilens musikapp, skal bruge den til at forvandle garagen til et diskotek. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:15
Grizzy og lemmingerne
Da isen tør, ruller et mystisk kæmpeæg op til hyttens hoveddør. Lemmingerne ser en stor babydinosarus blive udklækket, som straks tror, at de er hans "mødre." Grizzy kan ikke acceptere denne ubudne gæst i hytten, men hvordan gør man sig fortjent til en bande lemmingers respekt, når de er udstyret med en baby-T-Rex? Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:21
Grizzy og lemmingerne
Før han tager sig en lur, låser Grizzy maden inde i et skab for at hindre lemmingerne i at få fat i den. Og for at sikre sig, at de ikke kan dirke låsen op, smider Grizzy alt husets værktøj i en kløft. Men lemmingerne finder en kasse med små byggeklodser, der lader dem bygge en hammer og enhver anden genstand! Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:28
Grizzy og lemmingerne
Grizzy og lemmingerne finder en indiansk gravplads under skovfogedens hytte. Da de ved et uheld aktiverer en magisk cirkel, der repræsenterer Jorden, sendes de tilbage i tiden til forhistorisk tid. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:35
Grizzy og lemmingerne
Grizzy finder en flaske med en elskovseliksir, og enhver, der drikker af den, forelsker sig straks i det første væsen, de ser. Grizzy forestiller sig straks, at han bliver uimodståelig i sin elskede hunbjørns øjne. Men han har ikke taget lemmingernes klodsethed i betragtning, og deres rodeorensdyr drikker den magiske bryg. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:42
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne bemærker, at Grizzy forlader sit glas med chokoladecreme, hver gang han jager en flue væk. Men insektet kan aldrig holde ud så længe, at lemmingerne kan stjæle glasset, før det bliver udmattet. De beslutter sig for at give fluen intensiv fysisk træning. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:48
Grizzy og lemmingerne
Lemmingerne har opfundet et nyt popcorn-spil, som handler om at kaste popcorn op i luften og gribe dem i munden. Grizzy bemærker, at hans elskede hunbjørn er tiltrukket af duften af de grillede majs og beslutter sig for at invitere hende på en snack. Men først skal han fravriste lemmingerne popcornene. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da
22:55
Grizzy og lemmingerne
Grizzy vil lære at danse mambo for at imponere hunbjørnen, han er forelsket i, for hun forguder virkelig hans rytme. Han finder et dansetæppe med fodspor, som lyser op, hjemme hos parkrangeren. Det eneste problem er, at lemmingerne vil have ghettoblasteren for at fortsætte deres ravefest til et helt andet beat. Skovbetjentens hus ligger i et naturreservat. Bjørnen Grizzy overtager det, når ejeren er ude. Kun lemmingerne vover sig også ind, når betjenten er væk. Grizzy og lemmingerne kæmper om huset og forsøger at overgå hinanden med modbydelige tricks.
da