Cartoon

Cartoon

Cartoon Network is the best place to play free games and watch full episodes of all your favorite kids TV shows with apps and online videos!

United Kingdom

TV guide - Tuesday, 30/04/24

00:05
Gumballs Fantastiske Verden
Tobias prøver at blive Gumballs bedste ven. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:15
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin vil bare bruge dagen på at slappe maks af, men de ender med at måtte redde resten af familien. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:25
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball opdager, at familien Watterson i årevis har nasset på hr. Robinsons wi-fi. Da forbindelsen afbrydes, prøver de at leve uden, men livet offline er for hårdt, og Gumball og Darwin beslutter at hacke sig gennem cyberspace for at finde ud af hvad hr. Robinsons kodeord er. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:35
Gumballs Fantastiske Verden
Et tilfældigt møde med sin drømmekvinde inspirerer Rocky til at droppe sit online-liv og finde kærligheden ved hjælp af den seneste dating-app. Gumball og Darwin prøver at hjælpe Rocky med at navigere i online-romantikkens lumske farvand. I jagten på Rockys drømmepige opdager de at folk tilgiver stort set hvad som helst, hvis man siger man gjorde det i kærlighedens navn. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:45
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin prøver at finde ud af hvad deres nabo, gevirmanden, hedder, men de kommer til at forpurre hans vidnedsbeslyttelsesprogram. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:55
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin forsøger at give deres venskab lidt ekstra krydderi ved at introducere en tredje bedste ven. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:05
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball beslutter sig for at redde hr. Robinsons liv under Elmores store talentshow. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:15
Gumballs Fantastiske Verden
En gruppe elever bliver låst inde på skolen mens forældrene holder velgørenhedsfest. De udpeger Gumball som leder, som skal få dem ud, men det fører til kaos. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:30
Gumballs Fantastiske Verden
Clayton skifter form til andre personer for at tjene penge på at tage deres eftersidninger. Han begynder at lade andre få skylden for hans ulykker, så Gumball og Darwin må opspore ham og standse ham. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:40
Gumballs Fantastiske Verden
Sarah finder en notesbog fra Sejhedsbutikken der på magisk vis kan få det hun tegner, til at ske. Uheldigvis tegner hun langt ude kærlighedshistorier om folk i Elmore. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:50
Gumballs Fantastiska Värld
Darwin opdager det er sværere at lægge sin yndlingsspise på hylden, end han havde regnet med. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:00
Gumballs Fantastiske Verden
Hr. Klein går i ét med naturen, efter at Gumball og Darwin har åbnet hans øjne for hans hykleri. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:15
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin prøver at leve mere grønt, hvilket fører til at skolen bliver løbet over ende af slyngplanter. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:25
Gumballs Fantastiske Verden
Nicole og hendes forældre bliver forsonet. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:35
Gumballs Fantastiska Värld
Wattersons opdager en familie fra en tegneseries efterabere, som efterligner alle deres bevægelser. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:45
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin overtager Larrys jobs i fem minutter og indser hvor slemt det er. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:00
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball prøver at redde Darwin fra at blive kysset af en pige. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:10
Gumballs Fantastiske Verden
Skoleinspektør Brown forsøger at “redde” Gumballs skøre familie. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:20
Gumballs Fantastiske Verden
I forsøget på at slippe af med Gumball en gang for alle tilbyder hans ærkefjende Rob en palet af reality-, action- og komedieprogrammer med alle mulige andre som stjerner end lige netop Gumball. Bare ærgerligt for Rob at det ene program er værre end det andet. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:30
Gumballs Fantastiske Verden
Pennys familie er ked af at hun har besluttet at komme ud af sin skal - bogstaveligt talt. Penny vil gerne have at familien også kommer ud af sin skal - også bogstaveligt talt. De er i lidt af en kattepine, så hvem vender de mod til i deres nødens stund? Gumball selvfølgelig! Det er vist overflødigt at sige at han her er langt uden for sin tryghedszone ... Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:45
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin er pludselig på den, efter at de har sagt ja til alt hvad det nye elev på skolen siger. Sandheden er at de ikke forstår et ord af hvad han siger. Peter Pepperoni har modtaget hjemmeundervisning og udviklet en meget mærkelig måde at tale på. Og på grund af en række misforståelser ender Gumball og Darwin på flugt fra loven. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:55
Gumballs Fantastiske Verden
For at få det hele til at løbe rundt tvinges familien Watterson til at leje deres hus ud. Men de har ingen steder at tage hen, så de beslutter i al hemmelighed at blive i huset. Da de kommer til at overraske deres gæster, et ældre gedepar, besvimer de - ikke overraskende. Familien Watterson frygter det værste og forsøger at dækker over dette "uheld". Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
04:05
Gumballs Fantastiska Värld
Richard åbner ikke døren i tide, og det firkantede bud vil ikke lade ham få sin pakke. Han må enten hente sin pakke på depotet eller betale for at få den bragt ud igen. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
04:30
Ninjago
Ninjaerne vender tilbage til Vogternes ø for at advare dem om Kalmaars plan. De overtaler lederen til at lade dem tage stormamuletten med til Ninjago City for at passe på den, men opdager at amuletten er falsk! De antager, at Clutch Powers må stå bag, og skynder sig tilbage til ubåden, hvor Kalmaar falder dem i ryggen. Han hører, hvor amuletten befinder sig, og ødelægges ubåden, så de strander. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
04:40
Ninjago
Kai, Ray, Cole, Wu og Misako modtager Nyas advarsel og skynder sig til Udforskernes klub for at finde amuletten. Det lykkes dem at svare på en gåde og få adgang, netop som Kalmaar og hans styrker ankommer for at kæmpe om amuletten. Samtidig på øen opmuntrer Benthomaar Nya til at bruge sine kræfter på en overraskende, ny måde, der giver dem chancen for at vende hjem til Ninjago City. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
04:50
Ninjago
Avisbudslederen Antonia har besluttet sig for at stoppe netop som hun og Nelson krydser ninjaerne og Prins Kalmaars vej. Stormamuletten ruller fra kampen hen for fødderne af Antonia. Hun cykler af sted gennem byen i håbet om at holde den ude af skurkens hænder. Kalmaar fanger hende og amuletten, men det lykkes Antonia at redde Kai. Hun beviser over for sig selv, at alle kan gøre en forskel. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:00
Ninjago
Benthomaar fortæller Nya sagnet om Nyad og om, hvordan hun besejrede Wojira. Samtidig forsøger Wu, Kai, Cole, Ray og Misako hjemme i Ninjago City at forhindre Kalmaar i at slippe væk med stormamuletten. Nya og de andre ankommer lige i tide til at vende slagets gang. De driver Kalmaar og hans styrker væk og sikrer sig stormamuletten. Eller gør det? I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:10
Ninjago
Kalmaar vækker Wojira og sætter sig for at udslette Ninjago City. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:20
Ben 10
Team Tennyson rejser til Wheeler, “den livligste mineby på Route 66,, hvor Ben bliver godt paranoid og ser Evighedsridderen lure. Nu må han både forsøge at overbevise familien om tingenes tilstand og forhindre sin nye fjende i et udslette byen. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:30
Ben 10
Da Team Tennyson besøger den genopførte forlystelsespark Hindbærparken for at hygge sig, bliver det hurtigt alt andet end hyggeligt. Zombozo hypnotiserer nemlig hele flokken og går i gang med et ambitiøst hævntogt. I sidste ende må Glitch vise sit værd og forsøge at træde til. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:40
Ben 10
Under et besøg på Penny Bennysons bedstefars gård, bliver Team Tennyson forfulgt af et levende fugleskræmsel. Da Ben opdager, at det faktisk drejer sig om Aristo-krage, gælder det for vores helt om at besejre Aristo-krages herre, den dampedrevne Damp David, hvis gården skal reddes. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:50
Ben 10
Ben og Gwen er utålmodige efter, at Omni-kopteren skal lande ved de store pyramider, men da et uvejr afbryder rejsen, står de pludselig ansigt til ansigt med Tågen og dens tågede afkom. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
06:00
Gumballs Fantastiske Verden
Elmores borgere synger og danser til overflod, så du ender med at holde dig for ørerne i ren fryd. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
06:10
Craig - bäckens kung
Craig, Kelsey og JP bliver smuglere for at snige slik ind til trængende børn. Snup et papsværd og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey ud på nye eventyr ved bækken - en børnestyret verden fuld af farverige karakterer der skaber grobund for vidunderlige og fantasifulde eventyr hver eneste dag.
da
06:20
Craig - bäckens kung
Craig, Kelsey og JP bliver smuglere for at snige slik ind til trængende børn. Snup et papsværd og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey ud på nye eventyr ved bækken - en børnestyret verden fuld af farverige karakterer der skaber grobund for vidunderlige og fantasifulde eventyr hver eneste dag.
da
06:35
Ninjago: Dragernes fremmarch
Ninjaerne genforenes med deres allierede for at hjælpe dragerne til at undslippe imperiet, og Lloyd opdager en mystisk energikilde langt under byen. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
06:55
Gumballs Fantastiske Verden
Rob opnår langt om længe magten til at udslette hele Gumballs verden. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
07:10
Vi' Baby Bjørne
Bjørnene kloner Isbjørn ved et uheld og Isbjørn er ikke vild med det. Babybjørnene rejser til forskellige steder verden over for at finde et sted hvor de kan bo.
da
07:20
Teen Titans Go!
Bumblebee tilbyder at hjælpe Robin med at blive en bedre leder ved at lære ham hvordan, han opfører sig som en bidronning. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
07:30
Teen Titans Go!
Titans får brug for en helt med skrumpe-kræfter, men Robin glemmer alt om Bumblebee og inviterer Atomet med til et opgør mod Brain. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
07:40
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Tæt på Ørnebjerget bliver Ivandoe og Bert lukket inde af en lavine. De tænker på, hvordan deres færd startede. Men vil de se den til ende? I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
07:55
Hero Inside
Nick er tændt på ideen om at lave superheltevideoer med Mike. Den maskerede hævner X og hendes helt Gravity kæmper mod var-puddelhunden Lucky! Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
08:10
Jellystone!
Shags venner hyrer en flok detektiver til at finde deres vens forsvundne barndomsglæde. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
08:20
Jellystone!
Huck skaber en falsk modstander, der skal stille op mod ham i borgmestervalget. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
08:35
Tiny Toons Looniversitet
Buster og Putte tager Tooney-bold som valgfag. Babs og Plimmer har grundkursus i ambolte. Anton er på en rejse, der skal fikse hans ubeslutsomhed. Vi følger Babs og Buster Kanin, Puttefugl, Anton Gris og Pimmer And, som lærer, hvordan man bliver en professionel toon, undervist af looney legender.
da
09:00
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:10
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:20
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:30
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:40
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:50
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
10:00
Hva' så Scooby Doo?
Scooby og vennerne bliver bekymrede, da de opdager, at deres bus har fået sit eget liv.
da
10:20
Hva' så Scooby Doo?
Scooby og vennerne bliver bekymrede, da de opdager, at deres bus har fået sit eget liv.
da
10:40
Hva' så Scooby Doo?
Fred, Velma, Daphne, Shaggy og Scooby efterforsker Happy Toy Land, da en flok rumlegetøj går amok og ødelægger butikken. Scooby og vennerne bliver bekymrede, da de opdager, at deres bus har fået sit eget liv.
da
11:00
Teen Titans Go!
Titans rejser tilbage i tiden for at indsætte Bumblebee i deres minder, så hun ikke skal føle sig undenfor. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
11:10
Teen Titans Go!
Beast Boy lader som om han er et spøgelse, Han hjemsøger Starfire, for at få hende til at adlyde hans befalinger. Da Starfire gennemskuer Beast Boys nummer, prøver hun og de andre Titans at bilde Beast Boy ind at han virkelig er død. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
11:20
Teen Titans Go!
Mens Starfire er væk, lader de andre Titans Silkie stikke af til Mexico, hvor han oplever en romantisk trekantsdrame med en mexikansk skønhed og hendes skinsyge elsker. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
11:30
Teen Titans Go!
Batman lader som om han er syg, så han og Komissær Gordon kan rende rundt i byen og have det sjovt. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
11:40
Teen Titans Go!
Titans-holdet overhører Robins advarsler om Atomprutter og forårsager en verdeomspændende plage. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
11:50
Teen Titans Go!
Titans holder en Halloween-fest og inviterer Justice League, men heksebrygget Robin brygger har em bivirkning. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
12:00
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball lærer den sande betydning af sommerfugleeffekten. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:10
Gumballs Fantastiske Verden
Nicole bliver omsider drevet til vanviddets rand af endnu en stressende middag hos familien Watterson, og hun tænker tilbage på dengang hun mødte Richard. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:20
Gumballs Fantastiska Värld
Nicole bliver omsider drevet til vanviddets rand af endnu en stressende middag hos familien Watterson, og hun tænker tilbage på dengang hun mødte Richard. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:30
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball opdager, at familien Watterson i årevis har nasset på hr. Robinsons wi-fi. Da forbindelsen afbrydes, prøver de at leve uden, men livet offline er for hårdt, og Gumball og Darwin beslutter at hacke sig gennem cyberspace for at finde ud af hvad hr. Robinsons kodeord er. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:40
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball opdager, at familien Watterson i årevis har nasset på hr. Robinsons wi-fi. Da forbindelsen afbrydes, prøver de at leve uden, men livet offline er for hårdt, og Gumball og Darwin beslutter at hacke sig gennem cyberspace for at finde ud af hvad hr. Robinsons kodeord er. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:55
Ninjago
Ninjaerne kontakter alle allierede i hele Ninjago, og i Borg Tower gør Pixal sig klar til den kommende kamp. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:05
Ninjago
Racer 7 eskorterer Cole gennem Ninjago City, så han kan tilkalde hjælp, og Lloyd giver Garmadon en chance for at bevise, at han har ændret sig. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:15
Ninjago
Ninjaerne gør sig klar til det sidste opgør, idet krystalhæren nærmer sig, mens Lloyd og Garmadon fører slaget til krystalkongen. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:25
Ninjago
Lloyd og Garmadon står over for krystalkongen, mens ninjaerne tager kampen op mod hæren med gamle allierede og nye kræfter. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:35
Ninjago
Ninjaerne viser deres sande potentiale og udfører en uselvisk gerning for at redde Ninjago fra krystalkongen. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
13:45
Ninjago
Nya og Maya bliver holdt fanget af Kalmaar, der vil vide, hvor stormamuletten befinder sig. Men han bliver tilkaldt af sin far, Kong Trimaar, der har fået nys om, at han måske er ansvarlig for at have sænket Hydro Bounty. Det lykkes Nya og Maya at slippe fri og flygte, men de bliver jagtet af drabelige flænserhajer. Imens risikerer Jay livet i et forsøg på at genoprette strømmen i Hydro Bounty. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
14:00
Teen Titans Go!
Julemanden tvinger Beast Boy til at spionere på Titans og rapportere om gruppens uartigheder. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:10
Teen Titans Go!
Beast Boy tager hjem for at besøge sin gamle familie, Doom Patrol. De holder en strandfest for at fejre besøget Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:20
Teen Titans Go!
Beast Boy, Negative Girl og Robotman begynder at hænge ud med nogle krabbelømler, men finder hurtigt ud af, at krabberne er ude på ballade. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:30
Teen Titans Go!
Cyborg besøger Beast Boy, men da Cyborg og Robotman opdager, hvor meget de har til fælles, bliver de uadskillelige. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:40
Teen Titans Go!
Det er på tide at Beast Boy tager hjem, men Doom Patrol gør alt for at få ham til at blive. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:50
Teen Titans Go!
Titans er ude for at købe en ny bil. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
15:00
Scooby-Doo og hvem tror du?
Da Susans makeup-vlog gør hende til makeupartist hos den kendte rockgruppe The Hex Girls, bliver Scooby og vennerne indblandet i et ægte rock and roll mysterium, der omhandler en forhekset guitar der kan styre folks tanker. Kan vores helte få vendt op og ned på det hele, så bandet endelig kan få spillet en fuld koncert for deres fans? Alle kennder Scooby Doo og hans venner! Jan, der er modig og eventyrlysten. Vera, der er klog og logiskt tænkende. Susan, der er både smuk og meget social. Og ikke mindst - Stubbe og Scooby, der på kujonagtig vis alt er på jagt efter mad og ikke monstre! Tag med på deres mysterieløsende missioner, sammen med en masse kendisser; alt fra tv-stjerner, til musikere og skuespillere! I Scooby Doo og Hvem tror du? kan du møde dem alle! Mysterierne kan kun løses af vennerne og deres kendte gæst, og hvem ved - engang imellem kan det ende med, at det er gæsten, de ender med at afsløre til sidst!
da
15:20
Looney Tunes Cartoons
Daffy vil gerne ses på af Elmer under Elmer's store fugle ekspedition. Horno Livorno vil ikke lade de sovende hunde ligge. Pelle får et stort hoved Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
15:35
Vi' Baby Bjørne
Bjørnene får arbejde som fårehyrder på en idyllisk gård. Babybjørnene rejser til forskellige steder verden over for at finde et sted hvor de kan bo.
da
15:45
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Ivandoe og Bert begiver sig ud på deres heroiske søgen, men pludselig stjæler en bevinget slange deres kort til Ørnebjerget. Med hjælp fra en meget inkompetent dværg, kaldet Allan, bliver et nyt sværd smedet, og deres søgen forsætter! I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
16:00
Hero Inside
Nick og Mike forsøger at afsløre, hvem der står bag den Læser, der bruger sit heltehæfte til at tage hævn over bøllerne på deres skole. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
16:15
Hero Inside
Vi får et blik ind i nogle af de forskellige helte i San Francisco, heriblandt Kolibrien, Hr. Retfærdig og Professor Z. Og et blik ind i deres Læsere. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
16:30
Apple & Onion
Apple og Onion driver en hemmelig parkeringsplads på taget, så de kan få sig et bad Apple og Onion er nye i byen, og byen er ny for dem. Det er et mærkeligt og forvirrende sted, men med en urokkelig entusiasme rejser de deres helt egen unikke (og ofte indsigtsfulde) vej gennem livet.
da
16:40
Ninjago: Dragernes fremmarch
Soras indgriben gør Lloyds og Wyldfyres kamp for at befri dragerne mere kompliceret, mens Sora slipper væk fra laboratoriet på jagt efter Riyu, som er blevet væk. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
17:00
Teen Titans Go!
Starfire vil sætte en verdensrekord, så hun beslutter sig for at gro sine fingernegle. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
17:10
Teen Titans Go!
For at avancere i graderne, underviser Robin de andre Titans i Bat-spejder egenskaber. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
17:20
Teen Titans Go!
Beast Boy kommer til at ødelægge Ravens magiske bog, så de må ud og finde en ny. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
17:30
Tiny Toons Looniversitet
Buster og Putte tager Tooney-bold som valgfag. Babs og Plimmer har grundkursus i ambolte. Anton er på en rejse, der skal fikse hans ubeslutsomhed. Vi følger Babs og Buster Kanin, Puttefugl, Anton Gris og Pimmer And, som lærer, hvordan man bliver en professionel toon, undervist af looney legender.
da
17:55
Jellystone!
Da Grape Abe falder i søvn midt på byens rådshusplads, udarter det sig til en katastrofefilm, og indbyggerne må løfte i fælles flok, for at få fjernet den voldsomt store abe! I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:05
Jellystone!
Shags venner hyrer en flok detektiver til at finde deres vens forsvundne barndomsglæde. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:15
Jellystone!
Huck skaber en falsk modstander, der skal stille op mod ham i borgmestervalget. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:30
Craig - bäckens kung
En flygtning fra en sommerlejr ender ved Stubben, men Craig får mistanke om, at hendes historie ikke helt holder vand. Snup et papsværd og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey ud på nye eventyr ved bækken - en børnestyret verden fuld af farverige karakterer der skaber grobund for vidunderlige og fantasifulde eventyr hver eneste dag.
da
18:40
Craig - bäckens kung
Familien Williams tager på campingtur, og Craig hjælper sin far med at bevise, at han er campingkongen! Snup et papsværd og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey ud på nye eventyr ved bækken - en børnestyret verden fuld af farverige karakterer der skaber grobund for vidunderlige og fantasifulde eventyr hver eneste dag.
da
18:50
Craig - bäckens kung
Craig og hans søster Jessica forsøger at styre børnehaven ved Bækken. Snup et papsværd og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey ud på nye eventyr ved bækken - en børnestyret verden fuld af farverige karakterer der skaber grobund for vidunderlige og fantasifulde eventyr hver eneste dag.
da
19:00
Teen Titans Go!
På grund af en ny dresscode, indfører Teen Titans "Afslappet Tirsdag." Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
19:10
Teen Titans Go!
Under en prisuddeling, bliver Robin snappet op af den tornado og lander i et magisk land. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
19:20
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Prins Ivandoe og Bert spiser en giftig majroe og søger derfor en kur hos Visdommens Vise Vismand. Undervejs får de selskab af en lige så desperat bjørn med et lille ansigt, en kanindrage og en virkelig uduelig fe. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
19:35
Hero Inside
Mike køber en mystisk tegneserie om "Flæberen" og opdager, at han har evnen til at bringe helten fra tegneserien frem i den virkelige verden. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
19:50
Ninjago: Dragernes fremmarch
Cole genforenes med Nya og hjælper hende og Sora med at finde den tredje dragekerne i Landet af forsvundne ting. Uheldigvis driver kernen en maskibe der beskytter Coles nye hjem og en gruppe unge fra et monster. Sora studerer maskinen med hjælp fra en ny elementær mester. Imens lærer Kai Wyldfyre, hvordan hun skal behandle Heatwaves forbrændinger. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
20:10
Looney Tunes Cartoons
Pip skal til Grand Canyon, men Sylvester kommer hurtigt jagende. Elmer Fudd vil gerne spille golf, men det bliver problematisk da Daffy gerne vil være hans Caddy. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:25
Looney Tunes Cartoons
Elmer Fudd er gæst til hans egen begravelse. Daffy's kælefår spiser alt - enda også Pelle's vielsesring Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:35
Looney Tunes Cartoons
Daffy laver for mange numre på Pelle. Snurre Snup har Peter Puma ovre til middag. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:45
Gumballs Fantastiske Verden
Mor bliver månedens medarbejder på Regnbuefabrikken, og Richard føler han aldrig bliver hyldet for alt det arbejde han gør derhjemme. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
20:55
Gumballs Fantastiska Värld
Familien Watterson gør alt hvad der står i deres magt, for at komme ind og se den første visning af fortsættelsen til Stjerneodysseen. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:05
Gumballs Fantastiska Värld
Det er Halloween i Elmore. Mens børnene går ud og rasler ser vi, hvad alle i byen er i gang med. Spøgelser og uhyrer finder det mere og mere svært at skræmme børn, og skræmmer kun på halv tid. Kan Gumball og Darwin hjælpe dem med at få gyset igen? Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:15
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin er på loftet for at lede efter ting de kan sælge på loppemarkedet, og finder en masse af deres gamle legetøj. Især er Darwin glad for at finde sine gamle dukker Frank og Howdy. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:25
Gumballs Fantastiska Värld
Børnene finder ud af at far har klædt sig ud som kvinde for at få venner. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:40
Craig - bäckens kung
Craig leder efter flere spor for at finde Skovens Hjerte. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
21:50
Craig - bäckens kung
Vennerne arrangerer en talentkonkurrence for at støtte genopbygningen af bækkens vuggestue. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:00
Craig - bäckens kung
Modsat-dag ender med at blive det modsatte af, hvad ingen troede, det aldrig ville blive. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:10
Craig - bäckens kung
Craig bliver betroet med en meget særlig gave fra hans far til hans mor på deres bryllupsdag, og han ender med at smide den væk i bækken efter fem sekunder. Snup dit papsværd, og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey, når de udforsker bækken - en eventyrlig børnestyret verden!
da
22:20
Äventyrsdags
En uhyggelig hest forpurrer den nattesøvn Finn og Jake helt desperat har brug for. Det er eventyrtid! Gå ikke glip af Finn, Jake og alle deres venner, når de begiver sig ud på deres største eventyr nogensinde i landet Ooo. Find ud af mere om Marceline, Prinsesse Sukkermås, Iskongen og de andre venner.
da
22:30
Eventyrtid
En uhyggelig hest forpurrer den nattesøvn Finn og Jake helt desperat har brug for. Det er eventyrtid! Gå ikke glip af Finn, Jake og alle deres venner, når de begiver sig ud på deres største eventyr nogensinde i landet Ooo. Find ud af mere om Marceline, Prinsesse Sukkermås, Iskongen og de andre venner.
da
22:50
Bara Björnar
Bjørnene mener, at de har det, der skal til, for at blive internetkendisser. Men da den største internetkendis af dem alle, Nom Nom, afviser deres virale video i en konkurrence, beslutter Grizz sig for at bryde ind i koalabjørnens limousine for at få ham til at ombestemme sig. Grizz, Panda og Isbjørn er bare tre outsidere, der gør, hvad de kan for at blive venner med andre. Hvis de på vejen kan få fingrene i noget is (eller kalorielet frozen yogurt, hvis muligt), er det kun en bonus. Hver episode handler om bjørnenes hverdagsproblemer med at finde mad, fjolle rundt og møde folk og den omverden, de befinder sig i. Lige meget hvad de foretager sig, er det åbenlyst, at det på ingen måde er nemt at være en bjørn i den civiliserede og moderne verden.
da
23:00
Bara Björnar
Da bjørnene er færdige med at spille basketball (det er de vildt dårlige til), går de hen for at hente deres ting, men de er blevet stjålet! Bjørnene farer hele byen rundt for at få deres ting igen, og på vejen ender de med at optrevle en kæmpe forbryderring. Grizz, Panda og Isbjørn er bare tre outsidere, der gør, hvad de kan for at blive venner med andre. Hvis de på vejen kan få fingrene i noget is (eller kalorielet frozen yogurt, hvis muligt), er det kun en bonus. Hver episode handler om bjørnenes hverdagsproblemer med at finde mad, fjolle rundt og møde folk og den omverden, de befinder sig i. Lige meget hvad de foretager sig, er det åbenlyst, at det på ingen måde er nemt at være en bjørn i den civiliserede og moderne verden.
da
23:15
PowerPuff Pinglorna
Pigerne redder en tilsyneladende uskyldig kat ud af kløerne på en ond skurk./Da Fluffy Labsko bliver borgmester, udfordrer den tidligere borgmester ham til en brydekamp. Powerpuffpigerne, Blomst, Bobbel og Bellis er tilbage og jonglerer igen rundt mellem skolepasning, sengetider og bekæmpelse af skurke og gigantiske monstre i disse helt nye afsnit!
da
23:25
PowerPuff Pinglorna
Grønhuds-banden laver en masse telefonfis for at sende Powerpuff pigerne ud på falske missioner./En mystisk skurk laver et gas-udslip, der får hele byen til at gå imod Powerpuff pigerne. Powerpuffpigerne, Blomst, Bobbel og Bellis er tilbage og jonglerer igen rundt mellem skolepasning, sengetider og bekæmpelse af skurke og gigantiske monstre i disse helt nye afsnit!
da
23:35
Regular Show
Mordecai og Rigby prøver at blive gode til et arkadespil på caféen for at kunne få noget respekt. Følg Mordecai og Rigbys skøre og surrealistiske eventyr, når de to bedste venner udkæmper en daglig kamp mod den skrupskøre chef Benson.
da
23:45
Regular Show
Benson ønsker at opnå en højere status i Parkbestyrernes forening ved at vinde den store chili kogekonkurrence. Følg Mordecai og Rigbys skøre og surrealistiske eventyr, når de to bedste venner udkæmper en daglig kamp mod den skrupskøre chef Benson.
da
23:55
Regular Show
Drengene skal levere et lejet VHS bånd med deres yndlings-dårlige film tilbage for at undgå at betale en stor bøde. Følg Mordecai og Rigbys skøre og surrealistiske eventyr, når de to bedste venner udkæmper en daglig kamp mod den skrupskøre chef Benson.
da

TV guide - Wednesday, 01/05/24

00:05
Gumballs Fantastiska Värld
Alle antager at Darwin og Carries forhold er dømt til at gå i stykker fordi de er så forskellige. Eller alle undtagen Darwin og Carrie. Da Carries seje ekskæreste dukker op, beslutter Gumball at få Darwin til at se i øjnene hvad der egentlig foregår. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:15
Gumballs Fantastiska Värld
I en særlig nyhedsudsendelse finder familien Watterson ud af at deres nabo er en blandt mange der på mystisk vis er forsvundet i Elmore. Deres jagt på spor fører dem til et mærkeligt æg, som de finder ud af tilhører deres egen onde skildpadde. Familien indser at det er deres ansvar at opspore deres kæledyr inden hun og hendes afkom forvolder mere skade i byen. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:25
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball finder ud af at deres 8-bit-ven Ocho har en italiensk onkel der hedder Mario og er blikkenslager, og han antager at det er 'den' Mario og siger han vil gøre hvad som helst for at møde ham. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:35
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin babysitter Anais på den mest ansvarlige måde, mens de på den mest uansvarlige måde oversvømmer huset. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:45
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball tager i skole iklædt en kjole og bliver hele Elmore Highs kæledægge. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
00:55
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin går i panik da de tror en fortryllet legetøjsnisse har opfyldt deres ønske og forvandlet frøken Primat til en nakkepude. Det er indlysende at den eneste måde at få forvandlet hende til sig selv igen er hvis inspektør Brown erklærer hende sin kærlighed. Det er da ligetil! Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:05
Gumballs Fantastiske Verden
Det er 'Tag med din forælder på arbejde'-dag, og Gumball og Darwin tager med Nicole på Regnbuefabrikken. De forventer at se et magisk sted fuldt af drømme og vidundere, men det viser sig at være en kende mindre magisk end de havde håbet. Selvom ingen er interesserede i at de er der, ender de med at redde fabrkken fra at blive lukket. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:15
Gumballs Fantastiske Verden
Elmore Junior Highs forældreråd forbyder computerspil, så børnene prøver at bevise, spillene ikke har en dårlig indflydelse på dem. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:30
Gumballs Fantastiske Verden
Drengene bliver oppe hele natten, selvom det er meningen at de næste dag skal babysitte Polly, Pennys lillesøster. De er så trætte, at der kun går et øjeblik før Polly bliver væk for dem. Desperat leder de efter hende, men finder sig selv i mere og mere underlige situationer hver gang de døser hen. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:40
Gumballs Fantastiska Värld
Drengene bliver oppe hele natten, selvom det er meningen at de næste dag skal babysitte Polly, Pennys lillesøster. De er så trætte, at der kun går et øjeblik før Polly bliver væk for dem. Desperat leder de efter hende, men finder sig selv i mere og mere underlige situationer hver gang de døser hen. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
01:50
Gumballs Fantastiska Värld
Da Mr. Robinson kommer til at fortælle hvor lidt Gumball og Darwin betyder for ham reagerer de ved at give ham den kolde skulder. Mærkværdigvis savner Mr. Robinson dem og forsøger at genvinde deres venskab. Efter et par fejlslagne forsøg indser Gumball og Darwin, at Mr. Robinsons hjerte beskytter ham, så de overlæsser det med anderkendelse. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:00
Gumballs Fantastiska Värld
Det er Halloween i Elmore. Mens børnene går ud og rasler ser vi, hvad alle i byen er i gang med. Spøgelser og uhyrer finder det mere og mere svært at skræmme børn, og skræmmer kun på halv tid. Kan Gumball og Darwin hjælpe dem med at få gyset igen? Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:15
Gumballs Fantastiska Värld
Gumballs gamle bedste ven Fuzzy banker pludselig på hans dør. Darwin har svært ved at acceptere, at der var nogen før ham, og kan ikke skjule sin jalousi. Men har Darwin ret i at have mistro til Fuzzy? Har Fuzzy rent faktisk luskede grunde til at tage kontakt til sin gamle bedste ven? Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:25
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin udfordrer Far til en dovenskabskonkurrence. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:35
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball må lære at sige “nej”, da spøgelset Carrie mod hans vilje begynder at bruge hans krop. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
02:45
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin indser, at de voksne i Elmore er farligt naive når det drejer sig om online-sikkerhed. Faktisk har de alvorligt brug for drengenes hjælp til selv de simpleste opgaver. Og ingen mere end deres mor, Nicole. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:00
Gumballs Fantastiske Verden
Eleverne på Elmore Junior High får vendt op og ned på deres verden, da skolens mystiske tilsynsførende kommer for at udradere deres tegnefilmsadfærd. Men hvem gider være normal? I hvert fald ikke Gumball og Darwin. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:10
Gumballs Fantastiska Värld
Far har fået ansvaret for, at få børnene i skole til tiden, men han har sovet over sig og kan ikke finde Gumball, Darwin og Anais. Han husker tilbage til dagen før, for at regne ud hvor børnene er blevet af. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:20
Gumballs Fantastiska Värld
Far har fået ansvaret for, at få børnene i skole til tiden, men han har sovet over sig og kan ikke finde Gumball, Darwin og Anais. Han husker tilbage til dagen før, for at regne ud hvor børnene er blevet af. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:30
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin opdager at Rob, der svor at hævne sig på de to, har forsøgt at knuse dem gennem den sidste tid.. Men hans fælder virker aldrig. Da de får medlidenhed med Rob hjælper de ham med at blive en bedre ærkefjende. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:45
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin opdager at Rob, der svor at hævne sig på de to, har forsøgt at knuse dem gennem den sidste tid.. Men hans fælder virker aldrig. Da de får medlidenhed med Rob hjælper de ham med at blive en bedre ærkefjende. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
03:55
Gumballs Fantastiska Värld
Da Gumball og Darwin vil slutte sig til en gruppe, bliver de enige om at De Ældre Medborgere er de hårdeste i Elmore. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
04:05
Gumballs Fantastiska Värld
Da Gumball og Darwin vil slutte sig til en gruppe, bliver de enige om at De Ældre Medborgere er de hårdeste i Elmore. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
04:30
Ninjago
Ninjaerne gør alt hvad de kan, for at evakuere byen, mens Kalmaars angreb på Ninjago-overfladeverdenen begynder. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
04:40
Ninjago
Ninjaerne lider et nederlag til Wojira, og Nya overvejer en beslutning, der kan redde hendes venner og byen … men kan betyde hendes egen undergang. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
04:50
Ninjago
Nya leder ninjaerne mod Kalmaar og Wojira i det sidste slag om Ninjago Citys redning. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:00
Ninjago
Der er gået et år siden Nya reddede Ninjago og blev ét med havet, og ninjaerne er gået hver til sit, og nu er det De Nye Ninjaer der griber ind i Fru Strations smugling. Nyheden om forbrydelsen inspirerer Cole til at samle holdet igen, men ninjaerne håndterer sorg forskelligt. De samles ved en vågecermeoni med tændte lys for Nya, og det går op for dem at hun ønsker at de skal redde Ninjago. I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:10
Ninjago
Nya redder som vanddrage en sømand fra druknedøden, som genkender hende. Nyad, som også har vandelementkræfter, hjælper Nya med at få sine minder tilbage, men Nya opdager at hun ikke kan forlade Det Endeløse Hav med mindre hun opgiver sine elementærkræfter. Hun styrer tilbage mod overfladen for at blive menneske igen.________________________________________ I en tid hvor gamle profetier opfyldes, og mørke kræfter truer balancen, er det seks teenage-ninjaers skæbne at beskytte deres verden imod ondskab. Heltene må frigøre deres sande potetiale og træne deres elementærkræfter for at genoprette balancen. På deres episke eventyr afslører de tapre ninjaer hemmeligheder og kommer tættere på mesteringen af deres egne kræfter.
da
05:20
Ben 10
Der dukker en ny Xingo-app op på Gwens tablet og Ben kan slet ikke styre sig og aktiverer den straks. Gwen er ikke meget for det og det viser sig også at udløse en fælde, der transporterer Ben til den animerede verden og Xingo til den virkelige. Det bliver en bøvlet ombytning. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:30
Ben 10
Evighedsridderen samler sine unge, men mægtige riddere, om sit runde bord - inklusiv Ben!? Med Bens hjælp påbegynder Evighedsridderen og hans håndlangere et frontaltangreb på en partikelaccelerator - i håbet om, at den vil forvandle sig til en tidsmaskine, så han kan rejse tilbage og ændre historiens gang. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:40
Ben 10
Ben, Kevin og Legrange sidder fast uden for tiden, da sidstnævnte har kapret et overlydstog med en løbsk motor. Nu er trioen nødt til at arbejde sammen for at sænke farten. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
05:50
Ben 10
Team Tennyson slår et smut forbi de virtuelle mesterskaber i laser-tag, men da Kevin forsøger at snyde sig vej til succes, må Ben slå følgeskab med den tidligere mester Fang. Den sidste udvej, hvis trofæet skal i hus. Da den tiårige Ben Tennyson finder et mystisk rumvæsenur - Omnitrix'en - får han evnen til at forvandle sig til ti forskellige, seje rumsuperhelte. Ben, Gwen og Max rejser nu på tværs af landet i deres husvogn, kærligt kaldet Skrammelkassen, hvor de nyder seværdighederne, falder over eventyr og giver stryg til skurke undervejs - alt imens de lever livet.
da
06:00
Gumballs Fantastiska Värld
Far har fået ansvaret for, at få børnene i skole til tiden, men han har sovet over sig og kan ikke finde Gumball, Darwin og Anais. Han husker tilbage til dagen før, for at regne ud hvor børnene er blevet af. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
06:10
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Ivandoe og Bert begiver sig ud på deres heroiske søgen, men pludselig stjæler en bevinget slange deres kort til Ørnebjerget. Med hjælp fra en meget inkompetent dværg, kaldet Allan, bliver et nyt sværd smedet, og deres søgen forsætter! I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
06:20
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Ivandoe møder en kæphøj lille svaneprins. For at bilægge deres uenigheder, tager de kampen op i en god gammeldags prinse-duel med hjælp fra deres tro væbnere. Dagen bliver helt uventet reddet af Ivandoes uimponerende kongelige brølen. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
06:35
Ninjago: Dragernes fremmarch
Ninjaerne vænner sig til de nye tider efter deres sejr over Imperiet. Lloyd har svært ved at leve op til ansvaret som Ninja, mentor og herre over klosteret. De stopper endnu et sammenskælv, men forstyrrelserne bliver mere hyppige. Nyas forskning fører dem til et tempel og tre dragekerner, der kan stoppe skælvene for altid. Imens planlægger Beatrix sin hævn Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
06:55
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin opdager at Rob, der svor at hævne sig på de to, har forsøgt at knuse dem gennem den sidste tid.. Men hans fælder virker aldrig. Da de får medlidenhed med Rob hjælper de ham med at blive en bedre ærkefjende. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
07:10
Bara babybjörnar
Isbjørn forsøger i hemmelighed at holde et stort ugleuhyre som kæledyr. Babybjørnene rejser til forskellige steder verden over for at finde et sted hvor de kan bo.
da
07:20
Teen Titans Go!
Da Halloween Ånden bliver kidnappet, må Titans slå sig sammen med Beetlejuice for at redde højtiden. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
07:30
Teen Titans Go!
Titans giver Starfice en bucket-liste. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
07:40
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Ivandoe og Bert kommer en ung kvinde i nød til undsætning, da hun bliver truet af en stor skræmmende ulv. Stjæler den fortryllende unge kvinde mere end blot Ivandoes hjerte? I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
07:55
Hero Inside
Mike og Nick skændes, og Nick bliver kidnappet af Dirk O. Mike må påtage sig identiteten som Super Fantastico for at redde sin ven fra Dirk. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
08:10
Jellystone!
Da Cindy forsøger at afhjælpe Yogis maveproblemer ved at indoperere en atom-mave i ham, bliver han til en ustoppelig ædemaskine! Hun må finde en måde at stoppe hans glubende appetit på, inden han ender med at spise hele byen! I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
08:20
Jellystone!
Da Grape Abe falder i søvn midt på byens rådshusplads, udarter det sig til en katastrofefilm, og indbyggerne må løfte i fælles flok, for at få fjernet den voldsomt store abe! I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
08:35
Tiny Toons Looniversitet
Buster møder sin ærkerival, Max Muldjord, og Snurre Snup lærer Buster om forklædninger, så han kan redde Looni-bryg fra nedrivning. Vi følger Babs og Buster Kanin, Puttefugl, Anton Gris og Pimmer And, som lærer, hvordan man bliver en professionel toon, undervist af looney legender.
da
09:00
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:10
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:20
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:30
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:40
Gumballs Fantastiska Värld
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
09:50
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
10:00
Hva' så Scooby Doo?
Scooby og vennerne undersøger mysteriet om en zombiegladiator, der har signaleret en serie vulkanudbrud i Pompeii, Italien. Scooby og vennerne bliver bekymrede, da de opdager, at deres bus har fået sit eget liv.
da
10:20
Hva' så Scooby Doo?
Scooby og vennerne undersøger mysteriet om en zombiegladiator, der har signaleret en serie vulkanudbrud i Pompeii, Italien. Scooby og vennerne bliver bekymrede, da de opdager, at deres bus har fået sit eget liv.
da
10:40
Hva' så Scooby Doo?
Da Scooby og slænget vender tilbage til Coolsville til valentinsdag, opdager de, at teenagere bliver kidnappet fra deres romantiske mødested – og at de er sagens hovedmistænkte. Scooby og vennerne bliver bekymrede, da de opdager, at deres bus har fået sit eget liv.
da
11:00
Gumballs Fantastiske Verden
Gumballs og Darwins stemmer er gået i overgang, men det lader ikke til at de er ved at blive voksne. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
11:10
Gumballs Fantastiske Verden
Gumballs og Darwins stemmer er gået i overgang, men det lader ikke til at de er ved at blive voksne. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
11:20
Gumballs Fantastiske Verden
Den nye pige Sarah er kæmpe fan af Gumball og Darwin. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
11:30
Gumballs Fantastiska Värld
Den nye pige Sarah er kæmpe fan af Gumball og Darwin. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
11:40
Gumballs Fantastiske Verden
Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:00
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball bliver rasende, da en online-test bliver ved med at påstå at hans sitcom-karaktertype er 'taberen'. Han kan kun komme af med det mærkat ved at gøre det modsatte af hvad han plejer at gøre. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:10
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball bliver rasende, da en online-test bliver ved med at påstå at hans sitcom-karaktertype er 'taberen'. Han kan kun komme af med det mærkat ved at gøre det modsatte af hvad han plejer at gøre. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:20
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Hotdog-fyren finder ud af hvorfor det er så akavet mellem dem. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:30
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Hotdog-fyren finder ud af hvorfor det er så akavet mellem dem. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:40
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin hjælper Anais med at få en fantasiven som det viser sig er mere end blot fantasi. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
12:55
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Da Prins Ivandoe redder en Ønske-Larves liv, bliver han tildelt et ønske. Desværre kommer han, på grund af hikke, til at ønske sig en Gylden "Far" i stedet for den Gyldne "Fjer". Og denne far er meget deltagende i sin søns liv. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
13:05
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Da Prins Ivandoe bliver ramt af "fødselsdags-tristhed", beslutter Bert sig for at holde en Bukkerige fødselsdagsfest for ham, med alle hans ynslingsting. Samtidig er den "nye og sofistikerede" Ivandoe nysgerrig efter at udforske voksen-verdenen. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
13:15
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Da Bert trækker et sværd op af en sten, bliver han udnævnt til Leder for Helterådet. Prins Ivandoe bliver udnævt til at være Berts væbner! Ivandoe har det svært med den nye rollefordeling og beslutter sig for at vise alle, hvem den rigtige helt er. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
13:25
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Prins Ivandoe overværer tilfældigt et hemmeligt møde i "Det Kongelige selskab for afstraffelse af bønder". Da han bliver opdaget, bliver han offer for Prins Svanes opfindelse - "Gumpe Kilderen". Kan en forklædt Jezabel redde ham i tide? I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
13:35
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
For Prins Ivandoe føles hver dag som den samme... Fordi det er den samme!!! Har det noget at gøre med den mystiske Ducky og den såkaldte "Ducky Dag"? Vil Ivandoe være fanget i dette loop for evigt, eller vil han får lov at komme "videre på færden"? I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
13:45
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Hansi, en fræk nisse, er blevet væk fra sine brødre. Bert får ondt af ham og overtaler en modvillig Ivandoe til at hjælpe med, at genforene ham med sine brødre. På trods af Hansis besættelse af at hoppe på Ivandoes hoved, knytter de uventet bånd. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
14:00
Teen Titans Go!
Efter han brækker sit ben, er Robin tvunget til at blive på sit værelse og spionere gennem sin kikkert. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:10
Teen Titans Go!
Control Freak synes at Titans humor er for pattet til deres sendetid og forvandler dem til et program for småbørn. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:20
Teen Titans Go!
For at opdage sin familiehistorie, tager Robin en DNA-test og opdager han er fra Babylon. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:30
Teen Titans Go!
Raven forklarer astrologi for Titans og lægger deres horoskoper. Men Cyborg tror ikke på det. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
14:40
Teen Titans Go!
Da de andre Titans er væk, er Cyborg tvunget til at tage på roadtrip med Robin. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
15:00
Scooby-Doo og hvem tror du?
Da vennerne er i gang med at undersøge et hjemsøgt hospital, møder de skuespilleren og komikeren, Kristen Schaal. Alle kennder Scooby Doo og hans venner! Jan, der er modig og eventyrlysten. Vera, der er klog og logiskt tænkende. Susan, der er både smuk og meget social. Og ikke mindst - Stubbe og Scooby, der på kujonagtig vis alt er på jagt efter mad og ikke monstre! Tag med på deres mysterieløsende missioner, sammen med en masse kendisser; alt fra tv-stjerner, til musikere og skuespillere! I Scooby Doo og Hvem tror du? kan du møde dem alle! Mysterierne kan kun løses af vennerne og deres kendte gæst, og hvem ved - engang imellem kan det ende med, at det er gæsten, de ender med at afsløre til sidst!
da
15:20
Looney Tunes Cartoons
Det er kærlighed på Looney Tunes-måden. Pelle er lun på Petunia, men Daffy er lun på Pelles chokolader. En stor abe har et stort hjerte, der banker for Snurre Snup. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
15:35
Bara babybjörnar
Bjørnene og B.Z. Odder bryder ind i et ægtepars lækre hus, mens de er ude af byen. Babybjørnene rejser til forskellige steder verden over for at finde et sted hvor de kan bo.
da
15:45
Den tapre prins Ivandoes heroiske færd
Ivandoe og Bert bliver fanget og bundet af en på overlevelsestur i skoven, som viser sig at være… en lyserød puddelhund. Bert får den idé, at de kan flygte ved at bruge pudlens hundeinstinkt... I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
16:00
Hero Inside
Mike og Nick sætter efter en lommetyv, men render ind i X og kommer i kamp om Heltehæfterne. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
16:15
Hero Inside
Mike er vild med Lucy og bliver til sin glæde parret med hende til en skoleopgave. Men da helten Sylf dukker op, tager Mike og Lucys date en drejning. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
16:30
Apple & Onion
Apple bliver udfordret til at slås af en vred Ostebøf, så han og Onion tager på en mission på at finde kilden til Ostebøfs vrede. Apple og Onion er nye i byen, og byen er ny for dem. Det er et mærkeligt og forvirrende sted, men med en urokkelig entusiasme rejser de deres helt egen unikke (og ofte indsigtsfulde) vej gennem livet.
da
16:36
Apple og Onion
Apple og Onion driver en hemmelig parkeringsplads på taget, så de kan få sig et bad Apple og Onion er nye i byen, og byen er ny for dem. Det er et mærkeligt og forvirrende sted, men med en urokkelig entusiasme rejser de deres helt egen unikke (og ofte indsigtsfulde) vej gennem livet.
da
16:45
Ninjago: Dragons Rising
Et år efter sammensmeltningen må ninjatilhængeren Arin og hans ven Sora sætte alt på spil for at redde den unge jagede drage Riyu. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
17:10
Teen Titans Go!
Titans tager på eventyr ude i rummet, og opdager at de skal dele deres ferie-rumhus med DC Superhero Girls. De to hold må slå sig sammen, da et uhyggeligt rumvæsen dukker op. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
17:15
Teen Titans Go!
Da Beast Boy stjæler Green Lanterns kraftring og forsvinder ind i Zatannas magiske hat, må Green Lantern acceptere, at hun har brug for sine venners hjælp i jagten på at få sin ring tilbage. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
17:30
Tiny Toons Looniversitet
Buster møder sin ærkerival, Max Muldjord, og Snurre Snup lærer Buster om forklædninger, så han kan redde Looni-bryg fra nedrivning. Vi følger Babs og Buster Kanin, Puttefugl, Anton Gris og Pimmer And, som lærer, hvordan man bliver en professionel toon, undervist af looney legender.
da
17:55
Jellystone!
Top Kat og vennerne mister deres gyde i en dansekamp, og da deres vanlige snyderier ikke kan skaffe dem deres hjem tilbage, bliver de nødt til at smøge ærmerne op og arbejde hårdt for det! I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:05
Jellystone!
Shagg Rugg laver en VIP afdeling i sine forældres restaurant, der passer bedre til hans overdådige livsstil, og på et tidspunkt må han sande, at han har brug for at låne penge - det viser sig dog at være en kæmpe fejl! I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:15
Jellystone!
Jabberjaw drømmer om at blive assisterende manager i Magillas butik, og da en kokosnød rammer Magilla i hovedet, bruger hun hans manglende hukommelse til at få sit drømmejob. I en charmerende lille by ved navn Jellystone, bor en masse Hanna-Barbera karakterer, og på bedste vis bor, arbejder, leger og ødelægger de byen sammen. Huckleberry Hund er byens borgmester, og Cindy, BoBo og Yogi er byens læger.
da
18:30
Craig - bäckens kung
Craig redder en haletudse og beslutter sig for at opfostre ham til en frø på level 100! Snup et papsværd og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey ud på nye eventyr ved bækken - en børnestyret verden fuld af farverige karakterer der skaber grobund for vidunderlige og fantasifulde eventyr hver eneste dag.
da
18:40
Craig - bäckens kung
Teselskabet har inviteret alle bækkens børn med til bal. Craig er overbevist om at festen er arrangeret for at Eliza kan hævne sig på ham, og Kelsey får en uønsket beundrer. Snup et papsværd og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey ud på nye eventyr ved bækken - en børnestyret verden fuld af farverige karakterer der skaber grobund for vidunderlige og fantasifulde eventyr hver eneste dag.
da
18:50
Craig - bäckens kung
Craig og hans venner finder en mystisk bunker lavet af pap under bækken. Snup et papsværd og tag med vennerne Craig, JP og Kelsey ud på nye eventyr ved bækken - en børnestyret verden fuld af farverige karakterer der skaber grobund for vidunderlige og fantasifulde eventyr hver eneste dag.
da
19:00
Teen Titans Go!
Batman lader som om han er syg, så han og Komissær Gordon kan rende rundt i byen og have det sjovt. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
19:10
Teen Titans Go!
Beast Boy forsømmer sine forpligtelser, så de andre Teen Titans må tage sig af hans lille kylling. Robin, Starfire, Cyborg, Beast Boy og Raven fortsætter morskaben i TEEN TITANS GO! med helt nye komiske eventyr, der giver seerne et indblik i, hvordan livet virkelig er som teenage-superhelt ... når kappen først er taget af.
da
19:20
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Villa og hendes kattetyve-bande har stjålet prins Ivandoes kort over Ørnebjerget. Cupcake tilbyder at træne prins Ivandoe til at blive junglekriger, så de sammen kan infiltrere Villas lejr og få tilbage, hvad der retmæssigt er deres. I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da
19:35
Hero Inside
Med hjælp fra Flæberen forsøger Mike at redde en pige, der er fanget i et brændende hus. Han ender med at stå overfor en anden helt fra hæfterne. Scott har tegnet 100 helte i 100 tegneserier. Da han forsvinder, er kun hans hæfter tilbage. Heltene springer frem, når hæfternes ejere tilkalder dem.
da
19:50
Ninjago: Dragernes fremmarch
Arin og Lloyd følger den stjålne anden dragekerne gennem en portal ind i Administrationen. Ninjaerne navigerer gennem dens labyrint af kontorer og bureaukrati, og redder utilsigtet Zane undervejs. De sporer kernen, men skal slippe af med en hær af agenter, hvis de vil undslippe. Arin finder også et spor i den fortsatte søgning efter sine forældre og møder et bekendt ansigt undervejs. Efter en omvæltning ændrer deres verden for evigt, må de nye og gamle ninjaer slå sig sammen for at redde alle rigerne fra højteknologiske skurke, der vil styre alt.
da
20:10
Looney Tunes Cartoons
Sylvester jagter en snack tårnhøjt oppe. Daffys ballonbutik oplever bagsiden af at varerne bliver revet væk. Taz er ombord på et fragtskib, forsigtig! Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:25
Looney Tunes Cartoons
Når Pelle og Daffy konkurrerer, vinder fuglene. Elmer er ét med naturen. Snurres hul er en eftertragtet byggegrund. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:35
Looney Tunes Cartoons
Onkel Hans er mægtig i Japan. Elmer skal tage bi-stik af situationen. Lyset går hos Pelle og Daffy. Jeres yndlings Looney Tunes-figurer er tilbage! De nye Looney Tunes tegnefilm byder på opdaterede historier til det nye årtusinde. Snurre Snup, Daffy And, Pelle Gris og de andre finder deres gamle numre frem igen, som nok skal underholde publikum.
da
20:45
Gumballs Fantastiska Värld
Darwin får eftersidning sammen med bombedrengen der beslutter at gøre Darwin til sit nye offer. Men det giver bagslag da Darwin ødelægger hans liv. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
20:55
Gumballs Fantastiska Värld
Børnene overtaler hr. Corneille til at blive burkæmper og arrangerer en kamp imod en frygtindgydende russisk modstander. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:05
Gumballs Fantastiske Verden
Vi tager tilbage til dengang Anais var helt nyfødt, og Gumball og Darwin var jaloux og udløste en babykrig. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:15
Gumballs Fantastiske Verden
Tobias prøver at blive Gumballs bedste ven. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:25
Gumballs Fantastiske Verden
Gumball og Darwin vil bare bruge dagen på at slappe maks af, men de ender med at måtte redde resten af familien. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:40
Gumballs Fantastiska Värld
Far har fået ansvaret for, at få børnene i skole til tiden, men han har sovet over sig og kan ikke finde Gumball, Darwin og Anais. Han husker tilbage til dagen før, for at regne ud hvor børnene er blevet af. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
21:50
Gumballs Fantastiska Värld
Gumball og Darwin opdager at Rob, der svor at hævne sig på de to, har forsøgt at knuse dem gennem den sidste tid.. Men hans fælder virker aldrig. Da de får medlidenhed med Rob hjælper de ham med at blive en bedre ærkefjende. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
22:00
Gumballs Fantastiska Värld
Da Gumball og Darwin vil slutte sig til en gruppe, bliver de enige om at De Ældre Medborgere er de hårdeste i Elmore. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
22:10
Gumballs Fantastiske Verden
Da Anais afslører at hun går på årgangen over Gumball og Darwin, opdager drengene en helt ny verden af andre studerende på Elmore Junior High. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
22:20
Gumballs Fantastiske Verden
Far opdager at bedstemor Jojo og Louie har tænkt sig at blive gift og flytte til Florida. For at stoppe deres planer, adopterer Far Louie så han (som hans nye far) kan forbyde ham at gifte sig med Jojo. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
22:30
Gumballs Fantastiske Verden
Efter at Gumball og Darwin modtager en overdådig invitation til Masamis fødselsdagsfest, bliver de bange for, at de køber den forkerte gave til hende. Men det er de ikke ene om. Mød familien Watterson: Mor, Far, Anais, Darwin og naturligvis Gumball! Han er en 12-årig kat med en næse for at komme galt af sted.
da
22:50
Den tappre prins Ivandoes heroiska färd
Ivandoe og Bert begiver sig ud på deres heroiske søgen, men pludselig stjæler en bevinget slange deres kort til Ørnebjerget. Med hjælp fra en meget inkompetent dværg, kaldet Allan, bliver et nyt sværd smedet, og deres søgen forsætter! I en verden af helte, kongelige rivaliseringer og magiske eventyrvæsner, følger vi en ung mand på sit livs eventyr. Ledsaget af sin loyale væbner Bert, drager prins Ivandoe ud på en rejse gennem De Fem Kongeriger for at gøre krav på den gyldne fjer.
da