C More Stars

C More Stars

De nyeste film, serier, børne- og dokumentarprogrammer. Nye premierer hver uge!

Denmark

TV guide - Thursday, 18/04/24

00:05
Transplant
Bash behandler en kvinde, hvis tidligere behandling gik galt, mens Mags begynder at miste tilliden til den nye chef. Theo møder igen en ung patient, hvis liv afhænger af en anden patients død... I den tredje sæson satser Bash hårdt på for ham og Amira for at blive canadiske statsborgere, men med hver ny milepæl følger en ny udfordring. Samtidig møder vi vi Dr. Neeta Devi, som ankommer til York Memorial Hospital med store visioner. Mange nye udfordringer venter, da han mod alle odds får et arbejde på et prestigefyldt hospital i Toronto.
da
00:50
Chucky
Jake kommer med et vildt forslag! Han foreslår, at de skal hjernevaske den tilfangetagede Chucky og omvende ham til en allieret. Dræberdukken Chucky vil tage hævn mod teenagerne Jake, Devon og Lexy samt ekskonen Tiffany, der ødelagde hans morderiske planer. Jake og Devon har det svært som kærestepar på deres nye katolske skole og Chucky indleder et nyt morderisk togt!
da
01:40
Chucky
Tiffanys hemmeligheder er truet af en uventet indblanding. Dræberdukken Chucky vil tage hævn mod teenagerne Jake, Devon og Lexy samt ekskonen Tiffany, der ødelagde hans morderiske planer. Jake og Devon har det svært som kærestepar på deres nye katolske skole og Chucky indleder et nyt morderisk togt!
da
02:30
Victoria's Secret: Angels and Demons
I 1990'erne holdt Epstein, ifølge senere vidneudsagn, en kvinde fanget på Wexners ejendom. Samtidig med at den lumske forbindelse mellem Wexner og Epstein går ubemærket hen, så udvides Victoria's Secret-varemærke til at nå ud til teenagepiger. Dokumentarserie om modeindustriens påvirkning af dig. Hvilken rolle spiller lingerifirmaet Victoira’s Secret for samfundets syn på kvinder? Serien går også tæt på den tidligere ejer Les Wexner og hans forbindelse til sexforbryderen Jeffrey Epstein.
da
03:30
Fartblinda
På Malta beslutter Bea og Peder sig for at give forholdet en ny chance, men aftenen ender ulykkeligt for alle involverede. I Stockholm forsøger Pierre Eckervik at undgå en katastrofe. Med hjælp fra Susanne iscenesætter han en djævelsk plan. Finans-reporteren Bea får mistanke om uregelmæssigheder i en storbank, hvor hendes kæreste er administrerende direktør. Skal hun beskytte sin elskede eller afsløre sandheden?
da
04:15
Fartblinda
Dagbladet har problemer, og Rapp ofrer sig selv for at redde avisen. Peder lader sig styre af sine følelser og hjælper Bea ud af fængslet. Hun vender tilbage til Stockholm for at få Thulins version af, hvad der foregår på Easy, men han er forsvundet. Finans-reporteren Bea får mistanke om uregelmæssigheder i en storbank, hvor hendes kæreste er administrerende direktør. Skal hun beskytte sin elskede eller afsløre sandheden?
da
05:05
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
05:35
Star File
Underholdningsprogrammet "Star File" graver dybt i Hollywood og sætter i hvert afsnit fokus på en af tidens hotteste navne blandt skuespillere og instruktører. Her får vi indblik i stjernernes op- og nedture, og hvordan det hele begyndte.
da
05:45
Et sidste race
Stjernespækket actionkomedie om streetracinglegenden Dennis, som sammen med ekskonen Tove vil forsøge at afholde teenagedatteren Hanna fra et deltage i et gaderæs. Det bliver starten på et hæsblæsende sidste race igennem Sverige.
da
07:35
Eva & Adam
Da Adam kommer som ny i klassen, møder han Eva, og pludselig bliver alt anderledes. Eva har lige underskrevet en anti-fyre-pagt med sin bedste veninde Annika, fordi alle fyre i verden er så barnlige. At blive forelsket for første gang. Hvordan ved du, hvordan du gør?
da
08:55
Dag for dag
En broget gruppe, der består af plejehjemsbeboerne Malte, Rut og demente Tage samt plejeren Katrin og rengøringsassistenten Simon, begiver sig ud på en uforglemmelig rejse gennem Europa i en autocamper for at opfylde et sidste ønske.
da
10:40
Hairspray
Tracy Turnblad er en overvægtig high school-elev, hvis eneste drøm er at komme med i et danseprogram i Baltimore. Hendes far opfordrer hende til at følge sine drømme, men hendes mor advarer om, at hun jo ikke ligner de andre piger i programmet. Tracy får en plads på holdet efter at have gjort indtryk på programmets vært, men redder sig også en modstander, da hun hurtigt bliver en populær fornyelse på holdet. Skolens smukkeste pige ser sig vred på hende, og hendes mor er helt tilfældigt leder af den lokale tv-station.
da
12:35
Morran og Tobias - Pengene eller livet
Husholdningskassen er tom. Tobias organiserer en hjemmeside, hvor Morran kan sælge sandwich. Tobias trommer og Morran skal følge takten. En stresset Morran begynder at synge, og Tobias får den perfekte idé: at de skal lave en festival. Svensk komedieserie om Morran og hendes voksne søn Tobias som bor i et forfaldent hus. Morran har modtaget anseelige ydelser til at sanere huset for, men hendes evige shopping på nettet kommer altid først.
da
12:50
Morran og Tobias - Pengene eller livet
Morran begynder at tænke på døden og bliver bekymret for Tobias, der lige har fundet en måde at tjene seriøse penge på; Han vil være sæddonor. Morran læser tarotkort for at se fremtiden, men indser i stedet, at hun vil have en tatovering. Svensk komedieserie om Morran og hendes voksne søn Tobias som bor i et forfaldent hus. Morran har modtaget anseelige ydelser til at sanere huset for, men hendes evige shopping på nettet kommer altid først.
da
13:05
Voksne mennesker
Mathilda har indledt en affære med Nathan, og kommer til at sende et intimt billede til Borås-kontoret. Samtidig leder hun efter lejlighed med Johannes. Martha får ventileret sine ægte følelser, og Nora nægter at tage imod skidt fra 20-årige. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
13:50
Voksne mennesker
Mathilda afslutter forholdet til Nathan, og satser på at styrke sit forhold med Johannes. Det ville dog være lettere, hvis han ikke var så ynkelig og omhyggelig. Nora glæder sig over sit nye job i New York og Martha forsøger at nærme sig Sigge igen. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
14:35
Solsidan
Anna har købt en Playstation 5 til børnene og Alex skaffer en kat. Freddes mangeårige frokostrutine bliver forstyrret af en snakkesalig ny servitrice. Mickan er meget bekymret over, at datteren Chloe er blevet forelsket i Ove og Anettes søn Mauritz. I Solsidans ottende sæson blæser forandringens vinde. Alex og Anna er skilt og prøver at tilpasse hverdagen til hver-anden-uge-livet. Hos familien Schiller er Viktor snart student og Ove og Anette er blevet stinkende rige siden sidste sæson.
da
15:00
Solsidan
Alex og Annas søn Love har svær klimaangst. Mickan og Fredde finder ud af sandheden om sønnen Viktors elevkarakterer og fremtidsplaner. Annas far Rune ender på hospitalet, hvor Ove og Anette passer på ham. I Solsidans ottende sæson blæser forandringens vinde. Alex og Anna er skilt og prøver at tilpasse hverdagen til hver-anden-uge-livet. Hos familien Schiller er Viktor snart student og Ove og Anette er blevet stinkende rige siden sidste sæson.
da
15:25
American Auto
Payne sponsorerer sin årlige Young Designers-konkurrence på en lokal folkeskole. Kontrovers opstår, da Katherine utilsigtet fornærmer flere lande gennem et interview med en somalisk-amerikansk studerende på en live-udsendelse på Instagram. Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
15:45
American Auto
Paynes servere er hacket, hvilket efterlader Katherine og Elliot med hovedpine med hensyn til, om de skal betale løsesummen eller ej. Situationen bliver pludselig sværere for Katherine, da det viser sig, at hackerne har personlige billeder af hende. Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
16:10
Fake Patient
Albin vågner op på hospitalet med Anita og Felix ved sin side. Lægen Zoya fortæller om en frygtet hjernesvulst og han skal opereres akut. Felix fortæller Cissi om situationen. Gunnar kører Albin hjem - måske kan de komme tættere på hinanden? Albin bor i Umeå og arbejder ekstra som forsøgsperson (fake patient) på hospitalet, mens han venter på, at skuespilkarrieren skal tage fart. Pludselig får han at vide, at faktisk er alvorligt syg. Samtidig er Albin utro med sin agent Cissi.
da
16:35
Fake Patient
Kræftbehandlingen fortsætter, men Albin vil ikke gå i Yvonnes støttegruppe. Cissi dukker uventet op på Albins fødselsdag og Albin flygter, men bliver indhentet af Gunnar. Sammen tager de til Gunnars hus og taler endelig med hinanden. Albin bor i Umeå og arbejder ekstra som forsøgsperson (fake patient) på hospitalet, mens han venter på, at skuespilkarrieren skal tage fart. Pludselig får han at vide, at faktisk er alvorligt syg. Samtidig er Albin utro med sin agent Cissi.
da
17:00
Ronja Røverdatter
Ronja vokser op på Mattisborgen med sine forældre, røverhøvdingen Mattis og hans kone Lovis. En dag møder hun en dreng ved navn Birk, der er flyttet ind på borgen. Ronja og Birk bliver venner, men venskabet kompliceres af, at et bittert fjendskab raser mellem deres familier.
da
17:25
Ronja Røverdatter
Ronja vokser op på Mattisborgen med sine forældre, røverhøvdingen Mattis og hans kone Lovis. En dag møder hun en dreng ved navn Birk, der er flyttet ind på borgen. Ronja og Birk bliver venner, men venskabet kompliceres af, at et bittert fjendskab raser mellem deres familier.
da
17:50
Sisi
Sisi mindes sin ubekymrede opvækst under et ophold på grev Andrassys ejendom. Da Sisi indser, at det ungarske folk har et akut behov for hjælp, bliver hun mere og mere tryllebundet af grevens omsorgsfulde væremåde. Tronfølgen er endelig sikret, men Frans og Sisis glæde som forældre bliver snart overskygget af voksende uroligheder i Europa. Bismarck truer med at trække Østrig ind i krig, og Sisi skal endnu en gang bevise sit diplomatiske talent.
da
18:40
Five Bedrooms
Harry har ansvaret for at organisere Ainsleys fest med det tvivlsomme "White Party"-tema. Ben løber ved et uheld ind i Heathers nye flamme Ed, hvilket forårsager en følelsesmæssig storm. Liz gør sit bedste for at undgå både Geri og Stuart. Ainsley, Harry, Liz, Ben og Heather fortsætter livet i kollektivet og kommer til at stå over for nye udfordringer. Da dilemmaer, problemer og svigt kommer til at fylde en del, skal vennerne finde ud af, om deres liv sammen er det rigtige.
da
19:25
Solsidan
Alex og Anna ser frem til en parmiddag uden krav, men aftenen tager en uventet og uønsket drejning. Mickan går i panik, da hendes spritnye tøj havner et forkert sted og Fredde kæmper med benhårde barnepigeforhandlinger. Fire venner i et villakvarter har nok at se til med de problemer og udfordringer som opstår i livet, når man har villa, karriere, er forældre og i forhold. Serien er utroligt populær og har vundet mange priser.
da
19:50
Solsidan
Anna er rejst til Ungarn og Alex er efterladt med Palle, som slet ikke bidrager til husholdningen. Fredde og Mickan rammes af søvnløshed som følge af Viktors højlydte sexliv, og inden længe trues Freddes elskede mancave. Fire venner i et villakvarter har nok at se til med de problemer og udfordringer som opstår i livet, når man har villa, karriere, er forældre og i forhold. Serien er utroligt populær og har vundet mange priser.
da
20:15
Voksne mennesker
Johannes har fundet ud af Mathildas hemmelighed, og undgår at tale med hende. Emil og Yolanda gennemfører en skilsmisseceremoni, og Emil er klar til at tage forholdet med Laura til næste niveau. Noras tanker om at flytte bringer følelserne i kog. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
21:00
Natrytterne
Da ridelæreren Tommy udsætter en af ??Mollys rideelever for seksuelle tilnærmelser, beslutter Molly sig for at forlade Heddesta. Men skal hun melde Tommy til politie eller bare forsøge at lægge det hele bag sig?
da
21:45
Top Dog
Emily tvinges til at vælge mellem karrieren og kærligheden. Teddy konfronterer hende og tænker på, om hun har udnyttet ham for sit nye job. Teddy bliver mere og mere provokeret af den nye kriminelle bande i området, men Isak prøver at berolige ham. Intens krimiserie baseret på Jens Lapidus romankarakterer - juristen Emily og gangsteren Teddy. I 2. sæson får Emily et jobtilbud og Teddy starter en ny virksomhed. Milliardæren Paul Ahlborg skal bygge en fabrik og Emily aner chancen for hævn. Baseret på Jens Lapidus' hit-trilogi "VIP-rummet", "Stockholm delete" og "Top Dog".
da
22:30
Transplant
Bash forsøger at balancere sit dobbelte statsborgerskab med sine to job på skadestuen og som kirurg. Mags siger fra over for sin nærmeste chef og sætter sin egen tilværelse på spil både moralsk og medicinsk. I den tredje sæson satser Bash hårdt på for ham og Amira for at blive canadiske statsborgere, men med hver ny milepæl følger en ny udfordring. Samtidig møder vi vi Dr. Neeta Devi, som ankommer til York Memorial Hospital med store visioner. Mange nye udfordringer venter, da han mod alle odds får et arbejde på et prestigefyldt hospital i Toronto.
da
23:15
Transplant
Mags prøver at få sit liv tilbage på sporet. Bash bruger en usædvanlig metode til at behandle en soldat, der lider af posttraumatisk stress. June lader sine følelser komme i vejen for arbejdet. I den tredje sæson satser Bash hårdt på for ham og Amira for at blive canadiske statsborgere, men med hver ny milepæl følger en ny udfordring. Samtidig møder vi vi Dr. Neeta Devi, som ankommer til York Memorial Hospital med store visioner. Mange nye udfordringer venter, da han mod alle odds får et arbejde på et prestigefyldt hospital i Toronto.
da

TV guide - Friday, 19/04/24

00:00
Intelligence: A Special Agent Special
Fritstående fortsættelse af den britiske komedieserie Intelligence. I denne special står enheden for cyberkriminalitet CySec overfor deres hidtil største trussel; en korrupt energiminister spillet af Helt hysterisk-stjernen Jennifer Saunders.
da
00:45
Chucky
Fader Bryce støder på Devon på det forkerte tidspunkt og overvejer at forvise ham fra skolen for altid. Oven i det gør Nadine sit bedste for at støtte Lexy. Samtidig opdager de, at Trevors lig er forsvundet fra soveværelsets garderobe. Dræberdukken Chucky vil tage hævn mod teenagerne Jake, Devon og Lexy samt ekskonen Tiffany, der ødelagde hans morderiske planer. Jake og Devon har det svært som kærestepar på deres nye katolske skole og Chucky indleder et nyt morderisk togt!
da
01:30
Chucky
Lexy og Devon gør en chokerende opdagelse ude i skoven, mens fader Bryce indser, at de har forladt skolens område uden tilladelse. Alle på skolen, inklusive nonnerne, bliver beordret til at blive på deres værelser. Glenda, Nica og Kyle er på flugt. Dræberdukken Chucky vil tage hævn mod teenagerne Jake, Devon og Lexy samt ekskonen Tiffany, der ødelagde hans morderiske planer. Jake og Devon har det svært som kærestepar på deres nye katolske skole og Chucky indleder et nyt morderisk togt!
da
02:15
Victoria's Secret: Angels and Demons
Sidste afsnit. Årene går, og Victoria's Secrets kneb for at holde sit jerngreb om den indflydelsesrige overklasseelite afsløres. Wexners imperium vakler under vægten af ??sexanklagerne mod Epstein, mens både kultur- og modelandskabet ændrer sig. Dokumentarserie om modeindustriens påvirkning af dig. Hvilken rolle spiller lingerifirmaet Victoira’s Secret for samfundets syn på kvinder? Serien går også tæt på den tidligere ejer Les Wexner og hans forbindelse til sexforbryderen Jeffrey Epstein.
da
03:15
Fartblinda
Bea jagter Thulin, da hun modtager en chokerende besked. Eckervik er fast besluttet på at gennemføre salget af Easy og efterfølgende slette alle spor efter sig. Bonnesen presser Peder til at sælge personlige oplysninger til Kina. Finans-reporteren Bea får mistanke om uregelmæssigheder i en storbank, hvor hendes kæreste er administrerende direktør. Skal hun beskytte sin elskede eller afsløre sandheden?
da
04:00
Fartblinda
Sæsonfinale. Bea er desperat. Hun truer Ygren og bryder ind hos Susanne i håbet om at finde ud af, hvor Thulin er blevet af. Peder plages af dårlig samvittighed over sin del i kidnapningen og beder sin bror, Carlos, om hjælp. Finans-reporteren Bea får mistanke om uregelmæssigheder i en storbank, hvor hendes kæreste er administrerende direktør. Skal hun beskytte sin elskede eller afsløre sandheden?
da
04:50
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
05:20
On Set
I underholdningsprogrammet On Set får vi lov til at komme bag kulisserne i Hollywood. Vi møder både stjerner og instruktører, og kommer også med til indspilningerne af en lang række filmfavoritter.
da
05:50
Sune i Grækenland - All Inclusive
Sune er tilbage! Hvert år tilbringer Sune og familien deres ferie i Myggträsk. Men dette år sker noget uventet. Sunes far Rudolf har ooket en all-inclusive-ferie til Grækenland. Hele familien ser frem til ferien, men de har også en masse spørgsmål til den kommende tur.
da
07:25
The House With a Clock in it's Walls
Forældreløse Lewis flytter ind hos sin farbror i et hus fyldt med mystik og hemmeligheder. I væggene har en old troldmand gemt et ur, og ingen ved hvad det gør, kun at det er noget farligt.
da
09:10
The Imitation Game
I 1939 tilbyder den unge matematiker Alan Turing det britiske efterretningsvæsen at hjælpe med at bryde den tyske hærs tilsyneladende ubrydelige kode. Lykkes det, vil det kunne afkorte krigen og redde tusindvis af liv. Det er et arbejde, der foregår i dyb hemmelighed. Men den socialt akavede Turing har også sine egne hemmeligheder, der kan ende med at ødelægge hans liv.
da
11:00
All Inclusive
Tove og Malin fejrer deres mors 60-årsdag med en fælles rejse. Som nyslået single har moderen brug for det, men søstrene har meget forskelligt syn på, hvad der er bedst for deres mor.
da
12:30
Morran og Tobias - Pengene eller livet
Køkkenet er fyldt med æbler, og Morran prøver at lave mos. Tobias sætter fart på maskinen, men det hele ender i en moskrig. Tobias mener, at Morran har brug for terapi. Terapeuten ligner Tobias og slet ikke venlig, mener Morran. Svensk komedieserie om Morran og hendes voksne søn Tobias som bor i et forfaldent hus. Morran har modtaget anseelige ydelser til at sanere huset for, men hendes evige shopping på nettet kommer altid først.
da
12:45
Morran og Tobias - Pengene eller livet
Sæsonafslutning. Tobias opdager, at Morran går i søvne. Han vil udnytte hendes energi og installerer et løbebånd på hendes værelse. Morran kan lide løbebåndet og indser, at hun vil på ski, men først skal Tobias ned i den hjemsøgte kælder. Svensk komedieserie om Morran og hendes voksne søn Tobias som bor i et forfaldent hus. Morran har modtaget anseelige ydelser til at sanere huset for, men hendes evige shopping på nettet kommer altid først.
da
13:00
Voksne mennesker
Mathilda gør hvad hun kan for at Johannes ikke skal opdage hendes hemmelighed, mens Martha skjuler en anden stor ting for Sebastian. Emil er ivrig for at komme i gang med at date, og Nora undgår at afsløre sandheden om New York. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
13:45
Voksne mennesker
Mathilda og Johannes har taget en pause, og Mathilda forsøger at finde ud af, hvad hun virkelig vil. Emil dater akademikeren Laura, men har svært ved at forklare sit forhold til Yolanda. Martha bruger al sin energi på at hjælpe sin sårede mor. Serien følger 30-årige Mathilda, som bokser med stigende panik over sin stabile voksentilværelse.
da
14:30
Solsidan
Fredde gruer for at blive gammel og vil ændre sit udseende. Alex står over for et dilemma: datteren Wilma vil ikke lege med sin veninde Millie, men Alex vil gerne bruge tid sammen med Millies far. Mickan får en rolle i stykket, som Anna øver på. I Solsidans ottende sæson blæser forandringens vinde. Alex og Anna er skilt og prøver at tilpasse hverdagen til hver-anden-uge-livet. Hos familien Schiller er Viktor snart student og Ove og Anette er blevet stinkende rige siden sidste sæson.
da
14:55
Solsidan
Fredde og Mickan arrangerer en studenterreception for deres søn Viktor. Alex har købt en gave, som Ove og Anette og andre pludselig gerne vil være med på. Mickan bekymrer sig om sin tale til Viktor, som hun ikke helt kan få til at makke ret. I Solsidans ottende sæson blæser forandringens vinde. Alex og Anna er skilt og prøver at tilpasse hverdagen til hver-anden-uge-livet. Hos familien Schiller er Viktor snart student og Ove og Anette er blevet stinkende rige siden sidste sæson.
da
15:20
American Auto
Arbejdsgruppen ender hjemme hos Katherine til en uskyldig aften med gode drinks og teambuilding. Men tingene eskalerer hurtigt, da alle finder ud af, at Katherine og Richard er midt i en skilsmisse. Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
15:40
American Auto
Katherine ønsker at foretage store ændringer på kontoret, efter at nyheden om hendes skilsmisse er annonceret. Tingene tager en drejning til det værre, da Katherine bliver præsenteret for Cyrus' drømmebil. Vi følger fortsat den brogede flok af medarbejdere hos bilfirmaet Payne Motors. I anden sæson hyrer den administrerende direktør Katherine en PR-ekspert til at hjælpe hende og virksomheden med at komme sig efter påstande om salg af defekte bildele.
da
16:05
Fake Patient
Albin redder "fake patient-programmet" takket være sit troværdige skuespil. Albin, er er ved at forbered sig på det værste, møder Chip på en bar, men stemningen er kølig. Virkelighed og fantasi flyder sammen - hvad er rigtigt? Albin bor i Umeå og arbejder ekstra som forsøgsperson (fake patient) på hospitalet, mens han venter på, at skuespilkarrieren skal tage fart. Pludselig får han at vide, at faktisk er alvorligt syg. Samtidig er Albin utro med sin agent Cissi.
da
16:30
Fake Patient
Sæsonafslutning. Albin skal endnu en gang prøvefilmes til en stor tv-serie og bliver bedt om at udfylde en helbredserklæring. Skal han for en gangs skyld være ærlig eller fortsætte med at lyve? Albin mødes med Anita. Kan hun tilgive ham? Albin bor i Umeå og arbejder ekstra som forsøgsperson (fake patient) på hospitalet, mens han venter på, at skuespilkarrieren skal tage fart. Pludselig får han at vide, at faktisk er alvorligt syg. Samtidig er Albin utro med sin agent Cissi.
da
16:55
Ronja Røverdatter
Ronja vokser op på Mattisborgen med sine forældre, røverhøvdingen Mattis og hans kone Lovis. En dag møder hun en dreng ved navn Birk, der er flyttet ind på borgen. Ronja og Birk bliver venner, men venskabet kompliceres af, at et bittert fjendskab raser mellem deres familier.
da
17:20
Ronja Røverdatter
Ronja vokser op på Mattisborgen med sine forældre, røverhøvdingen Mattis og hans kone Lovis. En dag møder hun en dreng ved navn Birk, der er flyttet ind på borgen. Ronja og Birk bliver venner, men venskabet kompliceres af, at et bittert fjendskab raser mellem deres familier.
da
17:45
Sisi
Sisi bliver taget til fange af ungarske oprørere, og grevinde Esterhazy er den eneste, der kan redde hende. I mellemtiden konfronteres Frans i Possenhofen ikke kun af sin svigerfar, men også af Sisis søster Néné Tronfølgen er endelig sikret, men Frans og Sisis glæde som forældre bliver snart overskygget af voksende uroligheder i Europa. Bismarck truer med at trække Østrig ind i krig, og Sisi skal endnu en gang bevise sit diplomatiske talent.
da
18:35
Five Bedrooms
Sæsonafslutning. Det er Ainsley og Simmos bryllupsdag, og Ben gør sit bedste i jobbet som Best Man. Det viser sig at være sværere end forventet, da Rebecca dukker op. En sms fra Stuart får Liz til at miste forstanden. Ainsley, Harry, Liz, Ben og Heather fortsætter livet i kollektivet og kommer til at stå over for nye udfordringer. Da dilemmaer, problemer og svigt kommer til at fylde en del, skal vennerne finde ud af, om deres liv sammen er det rigtige.
da
19:20
Astrid & Lilly Save the World
Pine Academy terroriseres af et monster, som manifisterer alles frygt. Også Astrid og Lilly bliver skydeskiver! To udstødte teenagere kommer pludselig til at åbne en portal til en anden dimension. Nu har de ikke kun deres mobbere at bekymre sig om, men også en masse monstre, som hærger i skolens gange.
da
20:05
Run the World
Renee, Sondi og Whitney er rystede over en nærtståendes død. Da de vender hjem til Chicago til begravelsen, må Renee og Whitney forsvare sine livsvalg over for deres forældre, mens Sondi forsøger at blive forsonet med sin fortid. Amerikansk komediedramaserie om fire veninder i Harlem, som altid holder sammen og støtter hinanden samtidig med, at de drømmer om verdensherredømmet. I centrum oplever vi Ella, Whitney, Renee og Somdi, som alle kæmper med livets udfordringer.
da
20:30
Run the World
Hope overrasker pigerne med nyheden om, at hun skal giftes om to dage. Baptiste giver Sondi et saftigt tilbud, mens Whitney støder ind i Ola - som er på date med et bekendt ansigt. Amerikansk komediedramaserie om fire veninder i Harlem, som altid holder sammen og støtter hinanden samtidig med, at de drømmer om verdensherredømmet. I centrum oplever vi Ella, Whitney, Renee og Somdi, som alle kæmper med livets udfordringer.
da
21:00
Blindspotting
Rainey arrangerer sin årlige kødfest for at drille sin veganske eksmand. Gruppen glæder sig til en festlig aften, men pludselig dukker uventede hemmeligheder op. I mellemtiden vælter Seans terrarium, hvilket forårsager en insektkatastrofe. Humoristisk dramaserie der kredser om Ashley, hvis mand pludselig ender i fængsel efter tolv års ægteskab. I sæson to fortsætter Ashley med at tilpasse sig sin nye, lidt kaotiske hverdag – og hun kæmper samtidig med en eksistentiel krise.
da
21:25
Blindspotting
Sæsonafslutning. Det er nytårsaften og det er nu et år siden, Miles røg i fængsel. Hemmeligheder kommer op til overfladen, da det afsløres, hvad der egentlig skete den aften, hun blev arresteret. Senere dukker en uventet gæst op til nytårsfesten! Humoristisk dramaserie der kredser om Ashley, hvis mand pludselig ender i fængsel efter tolv års ægteskab. I sæson to fortsætter Ashley med at tilpasse sig sin nye, lidt kaotiske hverdag – og hun kæmper samtidig med en eksistentiel krise.
da
22:00
Beck – Døden i Samarra
I en skov findes liget af en mand, som viser sig at være Viktor Eklund, som blev meldt savnet fem år tidligere. Hans mor er den kendte forfatter Cecilia Eklund, der har lagt hans forsvinden bag sig. Dengang var det Beck, som stod for efterforskningen, men Alex fornemmer, at der er noget, som ikke stemmer. Ved Beck mere, end han vil ud med?
da