nl
Play More Kicks

Play More Kicks

Play More is een merk van de Vlaamse kabelverdeler Telenet dat bestaat uit een bundel van zes betaalzenders waarmee voornamelijk films en series worden uitgezonden. Play More Kicks: spanning, actie, horror, fantasy. Vroeger noemde deze zender PRIME Action.

Belgium

TV guide - Tuesday, 30/04/24

00:13
John Wick 3: Parabellum
Nadat hij een lid van The High Table neerschiet, heeft de legendarische huurmoordenaar John Wick geen toegang meer tot de diensten van de internationale moordenaarsgilde. Nu hij excommunicado is verklaard en er een bedrag van veertien miljoen dollar op zijn hoofd staat, moet huurmoordenaar John Wick zich een weg banen door de straten van New York terwijl hij het doelwit is geworden van 's werelds meest meedogenloze huurmoordenaars.
nl
02:19
Farang
Gevangene Sam bereidt zich voor op zijn re-integratie kort voor zijn vrijlating. Zijn verleden haalt hem in en een ongeluk laat hem maar één optie: ontsnappen. Jaren later is hij een nieuw leven begonnen in Thailand en heeft hij een gezin gesticht. Maar de lokale maffiabaas Narong dwingt hem om terug de criminaliteit in te gaan. Wanneer Sam er een einde aan wil maken, valt Narong zijn familie aan. Sam neemt wraak.
nl
03:55
Soof 3
Sophie heeft eindelijk haar leven op de rit en ze is gelukkig. Maar dan krijgt ze slecht nieuws en komt dochter Sascha thuis met een nieuwe verloofde. Ze steekt haar kop in het zand, maar ze leert gaandeweg dat ze de hulp van anderen moet toelaten.
nl
05:41
John Early: Now More Than Ever
In zijn eerste comedy-special op HBO komt John Early naar het Roulette Intermedium in Brooklyn, New York, met zijn mix van scherpe commentaren, rocksterrenbranie en innemende hilariteit.
nl
06:42
Play More Highlights
film
nl
07:00
Présidents
Het hedendaagse Parijs. Nicolas, voormalig president van Frankrijk, verveelt zich. Dan komt er een idee: hij gaat met zijn lijfwacht naar een klein dorpje om zijn voormalige rivaal te bezoeken. Het gaat om François, net als hij ook een ex-president.
nl
08:33
Sharp Stick
Sarah Jo woont met haar moeder en zus in Los Angeles. Ze besluit voor Zach te zorgen die een verstandelijke beperking heeft. Ook begint ze een affaire met diens vader Josh met wie ze haar eerste seksuele ervaringen deelt.
nl
10:06
John Wick
Ex-huurmoordenaar Johh Wick heeft zijn verleden afgezworen en wil in alle rust genieten van zijn leven in New York. Maar wanneer een crimineel zijn Ford Mustang steelt en zijn hond doodt, kan hij niet anders dan in zijn oude gewoontes hervallen.
nl
11:43
Voyagers
Een groep jonge mannen en vrouwen begint aan een expeditie om een verre planeet te koloniseren. Terwijl het leven op het schip in chaos afdaalt, worden ze al snel verteerd door angst, lust en een onverzadigbare honger naar macht.
nl
13:26
Poker Face
Miljardair Jake nodigt zijn jeugdvrienden uit voor poker op zijn landgoed in Miami. De sfeer in de groep is nogal gespannen. Jake heeft wat voor hen in petto, maar er dringt een gevaarlijke inbreker binnen. Hij moet van strategie veranderen.
nl
14:57
The Angel Maker
Rechercheur Laura is gespecialiseerd in cybercriminaliteit. Wanneer ze met ziekteverlof is vanwege een psychose, stuit ze op de zaak van een beestachtige seriemoordenaar. Ze besluit de zaak te onderzoeken.
nl
16:31
Blue Jean
Wanneer in 1988 een wet aangenomen wordt die het praten over homoseksualiteit op scholen verbiedt, wordt docente Jean tot het uiterste gedreven als een nieuwe leerling haar seksualiteit dreigt bloot te leggen.
nl
18:05
Adriaan Van den Hoof - 't Zal schoon zijn als het af is
Adriaan Van den Hoof grasduint door zijn verzameld werk, op zoek naar nieuwe betekenissen en heldere inzichten én naar die aanstekelijke lachkrampen die het publiek na al die jaren van hem gewend is.
nl
20:04
The Lair
Wanneer Royal Air Force-piloot Kate boven Afghanistan wordt neergeschoten, zoekt ze haar toevlucht in een verlaten ondergrondse bunker. Daar vindt ze dodelijke, door mensen gemaakte biologische wapens: half mens, half buitenaards.
nl
21:37
Xander Derycke houdt het voor bekeken 2023
Eindejaarsconference van comedian Xander De Rycke. Opgenomen in de Lotto Arena Antwerpen.
nl

TV guide - Wednesday, 01/05/24

00:13
Il colibrì
Marco heeft in de jaren 70 een platonische relatie met Luisa. Hij trouwt met Marina met wie hij een dochter krijgt. Hun relatie houdt echter niet stand. Wanneer Marco moeilijk kan omgaan met tegenspoed, schakelt hij psychoanalist Carradori in.
nl
02:19
Prisoner's Daughter
Max wordt na twaalf jaar vrijgelaten uit de gevangenis. Door de kanker heeft hij echter nog maar weinig tijd te leven. Hij probeert voorzichtig weer contact te maken met zijn vervreemde dochter en kleinzoon, die hij nooit heeft ontmoet. Maar wanneer de agressieve en drugsverslaafde ex-man van zijn dochter opduikt, haalt zijn gewelddadige verleden hem weer in en dat bedreigt de fragiele band die Max met zijn familie heeft kunnen opbouwen.
nl
03:56
Spinning Gold
Nog voordat de disco regeerde, was er één platenlabel dat alles veranderde. Met Casablanca Records creëerde Neil Bogart, die werkelijk alles deed om een hit te scoren, het meest succesvolle, onafhankelijke platenlabel aller tijden.
nl
06:07
Play More Highlights
film
nl
07:00
Sarah Silverman: Someone You Love
Comediènne Sarah Silverman laat nog eens zien hoe onbevreesd ze op een podium is in haar tweede stand-upspecial voor HBO, waarin ze haar mening geeft over religie, politiek en toiletpapier.
nl
07:55
Joyride
Joy vindt dat het moederschap niet voor haar is weggelegd. Ze gaat op avontuur om haar pasgeboren baby weg te geven. Onderweg kruist haar pad dat van Mully, een brutale twaalfjarige straatjongen. Samen besluiten de twee aan de wereld te ontsnappen.
nl
09:25
Las consecuencias
De veertigjarige Fabiola ziet toe hoe de relatie tussen haar vader en haar veertienjarige dochter zich ontwikkelt. Hoewel ze geen bewijzen heeft, zegt haar onderbuikgevoel dat er iets mis is. Wanneer Fabiola naar haar ouderlijk huis reist op een klein eiland, wordt ze spion in haar eigen familie en worstelt ze met de behoefte aan antwoorden, het respecteren van andermans privacy en met de angst voor wat ze kan ontdekken.
nl
10:58
Les volets verts
Jules Maugin is een acteur die op het hoogtepunt van zijn glorie verkeerde in de jaren zeventig. Nu is echter zijn glorie vervallen. Ondanks zijn beroemde persoonlijkheid, zijn grote mond en zijn sociale kring, kent Maugin een intieme kant.
nl
12:34
Love to Love You, Donna Summer
De muziek van Donna Summer voert haar van de avant-garde scene in Duitsland, naar de glitter en glamour van de dansclubs in New York. Met nooit eerder vertoonde homevideobeelden en interviews met vrienden, familie en collega's.
nl
14:17
The Munsters
Lily is een 150 jaar oude verliefde vampier die op zoek is naar de man van haar nachtmerries. Ze laat haar oog laat vallen op Herman, een groene en twee meter lange reus met een hart van goud. Helaas gaat het niet allemaal van een leien dakje, aangezien Lily's vader andere plannen heeft voor de toekomst van zijn geliefde dochter, en daarbij is haar nieuwe liefde niet betrokken.
nl
16:02
Soof 3
Sophie heeft eindelijk haar leven op de rit en ze is gelukkig. Maar dan krijgt ze slecht nieuws en komt dochter Sascha thuis met een nieuwe verloofde. Ze steekt haar kop in het zand, maar ze leert gaandeweg dat ze de hulp van anderen moet toelaten.
nl
17:48
Attack on Finland
De viering van Finlands Onafhankelijkheidsdag wordt verstoord door een aanslag op het presidentieel paleis. Een aantal hoge gasten wordt in gijzeling genomen. Beveiligingsofficier Max Tanner wordt ingezet als onderhandelaar in de gijzelingscrisis en al snel wordt duidelijk dat het hoofddoel achter de terroristische aanslag een plan is om Europa te destabiliseren. Tanner moet pijnlijke beslissingen nemen om erachter te komen wie achter de aanslag zit. De toekomst van Europa staat op spel.
nl
19:43
Sonic the Hedgehog 2
Nadat Sonic is beland in de Green Hills, wil hij bewijzen dat hij het in zich heeft een ware held te zijn. Dit wordt op de proef gesteld als Dr. Robotnik terugkeert met een nieuwe handlanger, en op zoek gaat naar een mysterieuze smaragd die de kracht bezit om hele bevolkingen te vernietigen. Sonic werkt samen met zijn vriend Tails, en samen ondernemen ze een reis op zoek naar de smaragd.
nl
21:40
Kandahar
Een undercover CIA-agent komt vast te zitten in vijandig gebied in Afghanistan nadat zijn identiteit ontmaskerd wordt. Terwijl vijandelijke troepen de jacht op hen hebben geopend probeert hij met zijn vertaler het verzamelpunt te bereiken.
nl