nl
Comedy Central

Comedy Central

Op 30 april 2007 werd een Nederlandse versie van de Amerikaanse comedyzender Comedy Central gelanceerd. De programmering van de Nederlandse versie bestaat voornamelijk uit Amerikaanse programma's, waaronder South Park, Family Guy, Seinfeld, That 70's Show, en Married with Children.

Netherlands

TV guide - Tuesday, 30/04/24

00:00
South Park
Terwijl de rest van Amerika wordt achtervolgd door de herinnering aan een recente tragische gebeurtenis, is alleen Butters bereid om het samen met Cartman op te nemen tegen de Chinezen.
nl
00:30
RENO 911!
Wanneer Dangle buiten dienst gewond raakt, bundelen de hulpsheriffs hun krachten om hem te helpen.
nl
00:50
Workaholics
Als er een aantrekkelijke uitzendkracht naar TelAmeriCorp komt, moeten de mannen een manier zien te vinden om niet voortdurend een erectie te hebben.
nl
01:15
Key & Peele
Twee oude vrouwen nemen het op tegen Satan, dingen gaan mis wanneer mannen matrassen moeten uitzoeken en de gasten van een dansclub worden geforceerd de waarheid over henzelf te horen.
nl
01:40
Awkwafina Is Nora From Queens
Nora wordt onbedoeld actrice, Wally heeft een openbaring nadat hij vrienden van vroeger tegenkomt en Edmund besluit z'n dromen na te jagen.
nl
02:05
Takeshi's Castle Indonesia
Gunther Lamoot is weer te gast bij Thomas om de deelnemers en hun capriolen van commentaar te voorzien. Ook deze keer is hij aangenaam verrast hoe de Indonesiërs op dit soort gekke spelletjes komen.
nl
02:25
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas Smith en Sam Gooris verzorgen deze keer het commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Sam vertelt over zijn liefde voor het Indonesische volk en het heerlijke Aziatische eten.
nl
02:45
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas verzorgt samen met Sam Goris het commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Sam vindt het indrukwekkend dat de Indonesiërs zo rustig kunnen blijven in gevaarlijke situaties.
nl
03:10
Takeshi's Castle Indonesia
Amelie Albrecht en Thomas hebben een diepgaande discussie over hoeveel kandidaten er gaandeweg afvallen. In Indonesië liggen ze hier niet wakker van, maar de commentators duidelijk wel.
nl
03:30
Takeshi's Castle Indonesia
Thomas en Amelie Albrecht ontdekken dat je ver kunt komen in het spel als je goed verkleed bent.
nl
03:55
Takeshi's Castle Indonesia
In deze aflevering zit Jade Mintjens aan de zijde van Thomas Smith. Beide hebben grote honger, want ze sluiten een weddenschap af voor een zakje chips. Wie er deze voedzame consumptie wint, zie je in deze aflevering.
nl
04:15
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op de grappige filmpjes van deze week. We zien hoe je geen promotie krijgt op je werk en bespreken fietsen versus rennen. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de mep.
nl
04:35
Most Ridiculous
Darren Harriott bespreekt de grappigste video's met de raarste tieners. En hoe overleef je een festival? Deze aflevering wordt je aangeboden door het geluid van de week: Miauw.
nl
04:55
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. We zoeken uit wie er het belachelijkst is, kinderen of huisdieren. En we laten je zien hoe je niet thuis moet sporten. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van de week: au.
nl
05:15
Most Ridiculous
Darren Harriott levert weer commentaar op een verse lading filmpjes. In deze kindvriendelijke blunders zie je waarom je geen eieren moet koken en kijken we wie het belachelijkste is: mens of dier. Met dank aan het geluid van de week: de lach.
nl
05:40
Most Ridiculous
Darren Harriott neemt de gezinsvriendelijke blunders van de week door. Denk: buitensporige schaatsers en mislukte vakanties. Daarnaast zie je wat er gebeurt als er iets fout gaat met de technologie. Met dank aan het geluid van deze week: de klap.
nl
06:00
Most Ridiculous
Darren Harriott levert weer commentaar op de allergrappigste filmpjes. Deze week zien we mislukte internetchallenges en een zoektocht naar de slechtste thuiskok ter wereld. Deze aflevering wordt mogelijk gemaakt door ons geluid van de week: de gil.
nl
06:25
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. We laten de mafste uitvindingen zien en ontdekken wat er absurder is: hoverboards of eenwielers. Deze aflevering wordt mogelijk gemaakt door ons geluid van de week: de plons.
nl
06:45
Most Ridiculous
Darren Hariott levert weer commentaar op de grappigste filmpjes ter wereld. Deze week nemen katten en honden het tegen elkaar op en zie je hoe waterskiën níet moet. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van de week: de bons.
nl
07:15
Everybody Hates Chris
Chris probeert de goede outfit voor de schoolfoto's te vinden om de andere kinderen te overtuigen dat hij cool is. Rochelle probeert wat bij te verdienen door vanuit huis cosmetica te verkopen.
nl
07:35
Everybody Hates Chris
Terwijl Chris verliefd wordt, hebben Julius en Rochelle hun handen vol aan al Tonya's bewonderaars.
nl
07:55
The King of Queens
Doug probeert romantisch te zijn en Carrie te verrassen bij een bedrijfsuitje. Danny en Spence sluipen naar binnen bij een Huey Lewis-concert.
nl
08:20
The King of Queens
Carrie wil Arthur in een tehuis stoppen nadat er per ongeluk brand ontstaat in de kelder. Maar Doug ontdekt iets waardoor hij haar van gedachten wil veranderen.
nl
08:40
The King of Queens
Doug ontdekt dat hij belazerd is door een chauffeur van een rivaal. Carrie begeleidt een verontruste tiener, maar het gaat niet zoals ze wil.
nl
09:00
Becker
Becker staat voor een dilemma wanneer zijn schoolliefde naar de stad komt en de liefde weer oplaait.
nl
09:30
Becker
Becker wordt verleid om deel te nemen aan een verzekeringszwendel die door een patiënt is verzonnen.
nl
09:50
Becker
Jake en Becker gaan een weddenschap aan, waarbij Jake Becker uitdaagt om voor driehonderd dollar een complete dag niet te roken. Maar op de dag zelf lijkt er van alles mis te gaan.
nl
10:20
Everybody Hates Chris
Chris is de tweedehands jassen van Drew zat en denkt dat hij cool zal zijn met een leren jas, maar hij leert al gauw wat de waarde van geld is als hij met zijn vader gaat werken om voor de jas te sparen.
nl
10:40
Everybody Hates Chris
Het is kerstmis en Julius en Rochelle vinden het lastig toe te geven dat ze geen cadeaus kunnen betalen nu de boiler defect is. Chris ontdekt tot zijn verrassing voor wie de voedselinzameling echt is.
nl
10:55
Rules of Engagement
Adam en Jennifer zijn sinds kort verloofd en zijn de buren van Jeff en Audrey, die al lang zijn getrouwd. Wanneer Jeff Adam advies wil geven, krijgt hij twijfels over zijn komende huwelijk.
nl
11:25
Rules of Engagement
Jeff is niet blij dat Audrey veel te veel geld heeft gespendeerd aan het feestje voor zijn verjaardag, maar besluit toch om zijn beste beentje voor te zetten in haar bijzijn.
nl
11:45
The King of Queens
Arthur keert terug van zijn vakantie met lakens die vol met insecten zitten. Spence en Danny hebben allebei andere vakantieplannen.
nl
12:05
The King of Queens
Doug haalt Carrie over om haar haar aan een pruikenmaker te verkopen. Met het geld kunnen ze zich een cruise veroorloven.
nl
12:30
The King of Queens
Doug beseft dat hij meer gemeen heeft met Kelly, de vrouw van Deacon, dan met Deacon. Deacon en Kelly schieten ook met elkaar op, maar Kelly raakt verveeld door Doug.
nl
12:50
Becker
Becker besluit zijn routine te veranderen door een nieuw Chinees restaurant te bezoeken.
nl
13:15
Becker
Becker raakt ontevreden over zijn baan als hij een student begeleidt die het maar saai vindt.
nl
13:40
Becker
Becker heeft zoveel vijanden dat hij niet weet wie er heeft ingebroken om zijn kantoor te vernielen.
nl
14:05
Most Ridiculous
Darren Harriott levert weer commentaar op een verse lading grappige filmpjes. Deze week leren we je hoe je niet moet skateboarden en bekijken we de top vijf meest domme mensen op het internet. Met dank aan het geluid van deze week: de klap.
nl
14:30
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze aflevering richt zich op sportblunders.
nl
14:50
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze aflevering richt zich op bruiloftsblunders.
nl
15:15
Everybody Hates Chris
Chris wordt uitgedaagd als Asteroids-kampioen. Julius en Rochelle geven wat pleziertjes op.
nl
15:35
Everybody Hates Chris
Chris heeft een onvoldoende voor wiskunde, maar hij past stiekem zijn rapportcijfer aan voordat hij het aan zijn ouders laat zien. Julius herstelt van jicht door thuis soaps te kijken.
nl
16:00
Rules of Engagement
Audrey wedt met Jeff dat hij geen telefoonnummer van een jonger meisje kan krijgen. Ze trakteert hem op een avondje uit zonder trouwring, om haar gelijk te bewijzen.
nl
16:25
Rules of Engagement
Audrey krijgt promotie op haar werk. Wanneer ze het aan Jeff vertelt, heeft deze hier nauwelijks oor naar omdat hij naar een basketbalwedstrijd aan het kijken is. Achteraf wil hij het goedmaken met Audrey door haar mee te nemen naar een wedstrijd.
nl
16:45
Becker
Reggie krijgt een paniekaanval over haar sombere toekomst. Becker raakt bevriend met een prostituee.
nl
17:10
Becker
De gefrustreerde Becker vindt geen rust in de bioscoop als hij een nieuwe film probeert te zien.
nl
17:35
The King of Queens
Doug doet alsof hij nog steeds geblesseerd is, zodat Carrie voor hem zal blijven zorgen. Zo kan hij gelijk een huwelijk missen waar hij toch niet naar uitkeek.
nl
18:00
The King of Queens
Doug en Carrie moeten tijdens de vakantie helpen bij de plaatselijke kerk. Arthur en Spence proberen ondertussen geld te verdienen door een kerstlied te schrijven.
nl
18:25
The King of Queens
Doug en Carrie krijgen een geschilderd portret van Deacon en Kelly. Ze hebben er zo'n hekel aan dat ze een roof opvoeren om er van af te zijn.
nl
18:45
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op dierenongelukjes.
nl
19:10
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op vakantiekneuzen.
nl
19:35
Frasier
Frasier en Niles nodigen hun vader Martin uit voor een chic etentje. Wanneer hun plannen in het water vallen, stelt Martin voor om een hapje te gaan eten in zijn favoriete restaurant.
nl
19:55
Frasier
Frasier krijgt het verbaal aan de stok met columnist Derek Mann die hem uitdaagt tot een duel.
nl
20:25
Frasier
Frasier moedigt zijn vader Martin aan om een nieuwe hobby te zoeken. Hij geeft hem een telescoop.
nl
20:50
Frasier
Tijdens zijn radioprogramma vertelt Frasier dat hij een schilderij heeft gekocht van de plaatselijke kunstenares Martha Paxton. Uiteindelijk blijkt dat zij het schilderij helemaal niet heeft geschilderd.
nl
21:10
South Park
De basisschool van South Park wordt geteisterd door hoofdluis. Als Garrison weigert om namen te noemen, vindt Cartman een manier om uit te vinden wie er hoofdluis heeft, zodat ze dat kind kunnen pesten.
nl
21:35
South Park
Hillary Clinton is in het stadje voor een grote campagnebijeenkomst. Cartman volgt een spoor naar een mogelijke terroristische aanval.
nl
22:00
South Park
Cartman maakt Wendy's presentatie over borstkanker belachelijk. Ze dreigt hem in elkaar te slaan na school. Cartman wil het gevecht koste wat kost vermijden om zichzelf niet voor schut te zetten waar iedereen bij is.
nl
22:25
South Park
Terwijl de wereld worstelt om een epidemie van epische proporties onder controle te krijgen, ontdekken de jongens een manier om er geld aan te verdienen en kampt Randy met een zwaar schuldgevoel.
nl
22:50
South Park
Overal ter wereld worden er steden belaagd door reuzencavia's. De jongens hebben de sleutel in handen om iedereen te redden van de slachtpartij, maar ze zijn gestrand in het Andes-gebergte.
nl
23:15
South Park
Barack Obama is gekozen tot de nieuwe Amerikaanse president, en iedereen in South Park viert feest. Terwijl alle burgers afgeleid zijn, is de nieuwe president in het Witte Huis zijn team aan het samenstellen voor zijn echte baan.
nl
23:40
South Park
De jongens moeten de nieuwste rage op de basisschool van South Park omarmen, anders lopen ze gevaar om hun status als coolste jongens van de school kwijt te raken. Stan is bang dat hij Wendy verliest als hij niet meedoet.
nl

TV guide - Wednesday, 01/05/24

00:05
South Park
Butters weet zeker dat hij op school een vampier heeft gezien, maar niemand wil naar hem luisteren. Ondertussen zijn de gothic-kinderen boos en gefrustreerd omdat de andere kinderen het verschil niet zien tussen een goth en een vampier.
nl
00:30
RENO 911!
Een reporter bezoekt het politiebureau voor een diepgaand artikel over Raineesha Williams.
nl
00:50
Workaholics
Adam, Blake en Anders zijn de drie hoofdpersonen uit Workaholics. De drie mannen waren kamergenoten op de universiteit. Nu de overgang naar volwassenheid heeft plaats gevonden, is er toch iets mis gegaan.
nl
01:10
Key & Peele
Een honkballer wordt geforceerd om te gaan met zijn verslaving, een gangster neemt wraak op iemand die hem dwars zat en Steve Urkel zorgt ervoor dat een man zijn verstand verliest.
nl
01:35
Awkwafina Is Nora From Queens
Edmund omarmt het leven in Los Angeles, oma brengt Brenda iets bij over de Chinese keuken en tradities, en Nora komt ondertussen tot zelfinzicht na autopech in New Mexico.
nl
01:55
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan van den Hoof en Thomas Smith blikken samen terug op het afgelopen seizoen. De deelnemers hebben nog een laatste kans om te winnen van de gevreesde Keizer van Takeshi's Castle.
nl
02:20
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan en Jeron verzorgen samen het commentaar op de deelnemers en hun capriolen tijdens het spel.
nl
02:40
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan en Jeron verzorgen samen het commentaar op de deelnemers en hun capriolen tijdens het spel.
nl
03:05
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan van den Hoof kijkt samen met Sergio Quisquater naar honderd sportieve en gemotiveerde Indonesiërs, die meestal in het water vallen en daarna geen kasteel meer kunnen veroveren.
nl
03:25
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan en Sergio Quisquater verzorgen deze keer het commentaar op de deelnemers en hun capriolen. Sergio zou bepaalde acties binnen het Indonesische spel toch op een andere manier aanpakken.
nl
03:50
Takeshi's Castle Indonesia
Adriaan heeft Kamal Kharmach naast zich zitten om samen het commentaar te verzorgen.
nl
04:10
Most Ridiculous
Darren Harriott neemt de gezinsvriendelijke blunders van de week door. We zien sportende honden en de VS gaat de strijd aan met de rest van de wereld om wie belachelijker is. De aflevering wordt mogelijk gemaakt door het geluid van de week: de bons!
nl
04:30
Most Ridiculous
Darren Harriott levert weer commentaar op een verse lading grappige filmpjes. Deze week leren we je hoe je niet moet skateboarden en bekijken we de top vijf meest domme mensen op het internet. Met dank aan het geluid van deze week: de klap.
nl
04:55
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze aflevering richt zich op sportblunders.
nl
05:15
Most Ridiculous
Verzameling van de meest gestoorde en bijzondere video's op het internet. Deze aflevering richt zich op bruiloftsblunders.
nl
05:35
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op dierenongelukjes.
nl
06:00
Most Ridiculous
Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. Verwacht bruiloftrampen, imperfecte huisdieren en onze handleiding over hoe je het internet breekt. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de vroem.
nl
06:20
Most Ridiculous
Darren Hariott levert commentaar op de grappigste filmpjes ter wereld. Deze week zien we losgeslagen dieren, watersportrampen en rampzalige amateurkoks. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de plof.
nl
06:40
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott levert commentaar op nieuwe familievriendelijke ongelukken. Kinderen nemen het op tegen volwassenen en we laten je de beste (en slechtste) amateurgymnasten zien. Met dank aan het geluid van deze week: het gekletter.
nl
07:00
Most Ridiculous
Komiek Darren Harriott levert commentaar op de allergrappigste filmpjes. Deze week zien we onder andere hoe je een skilift niet neemt en momenten waarop het niks scheelde. Mede mogelijk gemaakt door het geluid van deze week: de knal.
nl
07:25
Everybody Hates Chris
Chris wordt uitgedaagd als Asteroids-kampioen. Julius en Rochelle geven wat pleziertjes op.
nl
07:45
Everybody Hates Chris
Chris heeft een onvoldoende voor wiskunde, maar hij past stiekem zijn rapportcijfer aan voordat hij het aan zijn ouders laat zien. Julius herstelt van jicht door thuis soaps te kijken.
nl
08:05
The King of Queens
Doug traumatiseert de zoon van Deacon per ongeluk met een eng verhaal voor het slapen gaan. Doug probeert het wanhopig goed te maken.
nl
08:30
The King of Queens
Door een tekening van Major wordt Arthur onzeker en vraagt hij Doug en Carrie om beugels. De familie Palmer huurt Spence in als bediende.
nl
08:50
The King of Queens
Doug wil aan Carrie bewijzen dat hij niet zijn hele leven chauffeur wil zijn. Hij neemt een toezichthoudende rol bij IPS.
nl
09:10
Becker
Bij Becker schiet het in zijn rug op kerstavond en hij wordt overspoeld met onwelkome kerstvreugde.
nl
09:35
Becker
Margaret heeft een erotische droom over Becker. Jake tekent per ongeluk voor een vat bier.
nl
10:00
Becker
Beckers nieuwe vriendin, een jongere vrouw genaamd Darcy, doet het hart van de dokter op hol slaan.
nl
10:25
Everybody Hates Chris
Chris probeert de goede outfit voor de schoolfoto's te vinden om de andere kinderen te overtuigen dat hij cool is. Rochelle probeert wat bij te verdienen door vanuit huis cosmetica te verkopen.
nl
10:45
Everybody Hates Chris
Terwijl Chris verliefd wordt, hebben Julius en Rochelle hun handen vol aan al Tonya's bewonderaars.
nl
11:05
Rules of Engagement
Audrey wedt met Jeff dat hij geen telefoonnummer van een jonger meisje kan krijgen. Ze trakteert hem op een avondje uit zonder trouwring, om haar gelijk te bewijzen.
nl
11:30
Rules of Engagement
Audrey krijgt promotie op haar werk. Wanneer ze het aan Jeff vertelt, heeft deze hier nauwelijks oor naar omdat hij naar een basketbalwedstrijd aan het kijken is. Achteraf wil hij het goedmaken met Audrey door haar mee te nemen naar een wedstrijd.
nl
11:55
The King of Queens
Doug probeert romantisch te zijn en Carrie te verrassen bij een bedrijfsuitje. Danny en Spence sluipen naar binnen bij een Huey Lewis-concert.
nl
12:15
The King of Queens
Carrie wil Arthur in een tehuis stoppen nadat er per ongeluk brand ontstaat in de kelder. Maar Doug ontdekt iets waardoor hij haar van gedachten wil veranderen.
nl
12:40
The King of Queens
Doug ontdekt dat hij belazerd is door een chauffeur van een rivaal. Carrie begeleidt een verontruste tiener, maar het gaat niet zoals ze wil.
nl
13:05
Becker
Becker staat voor een dilemma wanneer zijn schoolliefde naar de stad komt en de liefde weer oplaait.
nl
13:30
Becker
Becker wordt verleid om deel te nemen aan een verzekeringszwendel die door een patiënt is verzonnen.
nl
13:50
Becker
Jake en Becker gaan een weddenschap aan, waarbij Jake Becker uitdaagt om voor driehonderd dollar een complete dag niet te roken. Maar op de dag zelf lijkt er van alles mis te gaan.
nl
14:10
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op dierenongelukjes.
nl
14:35
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op vakantiekneuzen.
nl
14:55
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op ieders favoriete bezigheid, werk.
nl
15:15
Everybody Hates Chris
De geliefde grootvader van Chris overlijdt terwijl hij op bezoek is bij Rochelle en het gezin.
nl
15:40
Everybody Hates Chris
In de hoop om eindelijk zijn broer te overtreffen, overtuigt Chris zijn ouders om hem karatelessen te laten nemen. Ondertussen gaat Tonya met Rochelle naar de schoonheidsspecialiste, waar ze de lol van het roddelen ontdekt.
nl
16:00
Rules of Engagement
Jeff zit in de problemen. Hij raakte opgewonden tijdens een massage van Jennifer. Nu moet hij dit aan Audrey vertellen. Russells poging om te flirten met een lerares wordt gedwarsboomd door een kleine bullebak.
nl
16:25
Rules of Engagement
Adam en Russell zijn verslaafd aan hun nieuwe game. Jennifer vindt dat Adam veel voor zichzelf koopt ondanks het feit dat ze een koppel zijn.
nl
16:50
Becker
Becker besluit zijn routine te veranderen door een nieuw Chinees restaurant te bezoeken.
nl
17:15
Becker
Becker raakt ontevreden over zijn baan als hij een student begeleidt die het maar saai vindt.
nl
17:40
The King of Queens
Arthur keert terug van zijn vakantie met lakens die vol met insecten zitten. Spence en Danny hebben allebei andere vakantieplannen.
nl
18:00
The King of Queens
Doug haalt Carrie over om haar haar aan een pruikenmaker te verkopen. Met het geld kunnen ze zich een cruise veroorloven.
nl
18:30
The King of Queens
Doug beseft dat hij meer gemeen heeft met Kelly, de vrouw van Deacon, dan met Deacon. Deacon en Kelly schieten ook met elkaar op, maar Kelly raakt verveeld door Doug.
nl
18:55
Most Ridiculous
Most Ridiculous gaat op zoek naar de domste en meest bizarre video's die ooit online zijn gezet. Deze aflevering richt zich op ieders favoriete bezigheid, werk.
nl
19:20
Most Ridiculous
Most Ridiculous zoekt de domste en gekste video's ooit op het internet. Deze aflevering draait om die duiveltjes die ook wel kinderen genoemd worden.
nl
19:40
Frasier
Frasier moedigt zijn vader Martin aan om een nieuwe hobby te zoeken. Hij geeft hem een telescoop.
nl
20:00
Frasier
Tijdens zijn radioprogramma vertelt Frasier dat hij een schilderij heeft gekocht van de plaatselijke kunstenares Martha Paxton. Uiteindelijk blijkt dat zij het schilderij helemaal niet heeft geschilderd.
nl
20:25
Frasier
Marco belt naar het radioprogramma van Frasier en vertelt hem over zijn relatieproblemen. Frasier raadt hem aan om een punt achter zijn relatie te zetten.
nl
20:50
Frasier
Niles is ervan overtuigd dat Martin ooit een affaire heeft gehad met een vriend van de familie.
nl
21:10
Rules of Engagement
Adam en Jennifer zijn sinds kort verloofd en zijn de buren van Jeff en Audrey, die al lang zijn getrouwd. Wanneer Jeff Adam advies wil geven, krijgt hij twijfels over zijn komende huwelijk.
nl
21:35
Rules of Engagement
Jeff is niet blij dat Audrey veel te veel geld heeft gespendeerd aan het feestje voor zijn verjaardag, maar besluit toch om zijn beste beentje voor te zetten in haar bijzijn.
nl
22:00
South Park
Kenny neemt zijn nieuwe vriendinnetje mee naar een concert van de Jonas Brothers, waar ze allebei een kuisheidsring krijgen. De jongens proberen hem te verlossen van de libido-beperkende krachten van deze ring.
nl
22:25
South Park
Cartman gaat vermomd als superheld de strijd aan tegen het kwaad in de stad. Helaas neemt niemand hem serieus en verschijnt tevens de held Mysterion, die iedereen bewondert. Cartman laat het er niet bij zitten en probeert hem uit te schakelen.
nl
22:50
South Park
De economie gaat achteruit en de paniek slaat toe. Randy overtuigt de inwoners van de stad om te stoppen met geldverspilling, maar Kyle komt in opstand tegen deze orthodoxe denkwijze.
nl