SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

Οδηγός TV - Τετάρτη, 27/03/2024

12:25 πμ
 Sommarnattens leende
Ingmar Bergmans romantiska komedi om kärleken och erotiken som den gestaltas en svensk sommarnatt på ett slott vid sekelskiftet. Advokat Egerman och hans älskarinna, skådespelerskan Desirée Armfeldt, står i centrum.
sv
02:10 πμ
 Törst
Drama av Ingmar Bergman om ett gift par som under Europaresa hemsöks av ekon från sina tidigare relationer. Deras samtal korsklipps med tillbakablickar från hennes förflutna, och hans före detta älskarinna upplevelser i Stockholm.
sv
03:30 πμ
 Smultronstället
Ingmar Bergmans klassiker där Victor Sjöström som åldrad professor reser genom Sverige och glider runt i sitt minnes ruiner. Den gamle professorn Isak Borg är på väg i bil till Lund där han ska promoveras till jubeldoktor.
sv
05:05 πμ
 Jim och piraterna Blom
I Tomelilla bor nioåriga Jim. Hans mamma Siv jobbar som servitris på hotellet och pappa Gustav är kock. När pappa blir sjuk och dör blir Jim och hans mamma ensamma kvar.
sv
06:35 πμ
 På rymmen med Pippi Långstrump
Tommy och Annika rymmer från sin alltid lika tjatiga mamma. Hon blir naturligtvis orolig och övertalar Pippi att följa med. Och hennes närvaro gör äventyret både roligare och betydligt mer strapatsfyllt.
sv
08:10 πμ
 Pelle flyttar till Komfusenbo
Astrid Lindgrens berättelse om fyraårige Pelle som blir beskylld för att ha slarvat bort sin pappas favoritpenna, och bestämmer sig för att flytta till Komfusenbo, allra längst ner i trädgården.
sv
08:35 πμ
 Göta kanal eller vem drog ur proppen
En arabisk prins ska lägga en stororder på svenska motorbåtar. För att avgöra vem som ska få kontraktet utlyser han en tävling mellan två konkurrenter: storföretaget Uniship och lilla Anderssons båtvarv.
sv
10:15 πμ
 Flyg-Bom
Komedi med Nils Poppe som Fabian Bom som driver en dansskola i Gamla Stan, men har svårt att få skolans ekonomi att gå ihop.
sv
11:50 πμ
 Vi hade i alla fall tur med vädret igen!
Efter nästan 30 år ger sig Gösta och Gun åter ut på vägarna. De ska resa till sonens bröllop i en nyinköpt husbil. Det blir en kaotisk färd med hungriga giraffer, förorättade raggare, obstinata barnbarn och en råtta med smak för…
sv
01:25 μμ
 Sällskapsresan 2 - Snowroller
Stig-Helmer och hans norske vän Ole har bestämt sig för att åka på en skidresa till alperna. På resan träffar de den stressade familjen Jönsson och fabrikör Brännström och hans kamrat Hedlund.
sv
03:00 μμ
 Elvira Madigan
Den bitterljuva historien om lindanserskan Elvira Madigan och hennes kärlek till löjtnant Sparre, som för hennes skull har deserterat från sitt regemente och övergivit sin familj.
sv
04:25 μμ
 Förortsungar
Amina och hennes morfar har väntat i tre år på att få uppehållstillstånd i Sverige, men när morfadern plötsligt dör så ställs allt på sin spets. Amina måste nu gömma sig hos den piercade och tatuerade hårdrockaren Johan.
sv
06:00 μμ
 Misa Mi
10-åriga Misa har förlorat sin mamma och reser till Arjeplog för att tillbringa sommaren hos sin mormor. Misas hela tillvaro tycks ha gått i spillror.
sv
07:20 μμ
 Strul
Conny har precis flyttat till en liten stad och fått jobb som kemilärare när han blir anklagad för narkotikainnehav. Han hamnar i fängelse trots att han är oskyldig. I fängelset trakasseras han av Gänget, några stentuffa interner.
sv
09:00 μμ
 Jägarna
Efter ett skottdrama bestämmer sig polisen Erik för att flytta hem till sin norrländska hemby, ett samhälle som styrs av oskrivna lagar.
sv
10:55 μμ
 Maria Larssons eviga ögonblick
Maria Larsson är en ung arbetarkvinna vid 1900-talets början. Trots en suput till man och en stor barnskara gör hon allt för att leva ett anständigt liv.
sv

Οδηγός TV - Πέμπτη, 28/03/2024

01:05 πμ
 Amorosa
Historien om den omdebatterade författarinnan Agnes von Krusenstjerna under perioden 1913-30, och hennes äktenskap med den fjorton år äldre författaren David Sprengel, som fick stor betydelse för hennes författarskap.
sv
03:00 πμ
 Black Jack
Inger återvänder till sin lilla hemstad efter ett misslyckat giftermål i Stockholm. Första helgen hemma går hon ut och dansar på ett typiskt svenskt småstadsdansställe. Där träffar hon Kaj som ögonblickligen förälskar sig i henne.
sv
04:50 πμ
 Håkan Bråkan & Josef
Sunes lillbrorsa får det tufft i denna andra långfilm om familjen Andersson. När en ny familjemedlem gör entré – den högljudda Isabelle – förlorar Håkan föräldrarnas uppmärksamhet.
sv
06:15 πμ
 Anderssonskans Kalle i busform
Busfröet Anderssonskans Kalle är tillbaka och i denna komedi terroriserar han återigen sin omgivning på Södermalm. Kalle spikar fast galoscher, tjuvtänder fyrverkerier, experimenterar med klipulver och får sin prövade mamma att slita…
sv
07:35 πμ
Eva & Adam - 4 födelsedagar & 1 fiasko
Eva och Adam har varit ihop i nästan tre år men Eva börjar fundera på om förhållandet verkligen är det rätta, så hon gör slut.
sv
09:05 πμ
 Göta kanal 2 - kanalkampen
Det är för dags nya äventyr på Göta kanal och den här gången ska tävlingen bli dokusåpa. TV-bolagets vd är nervös och Anderssons båtvarv för sin del står på ruinens brant. Miljoner står på spel.
sv
10:40 πμ
 Morgan Pålsson - Världsreporter
Den mindre än medelmåttiga reportern Morgan Pålsson är utsänd till ett litet afrikanskt land där en militärkupp bryter ut. Hela världens fokus riktas mot Morgan, den ende utländske reportern på plats.
sv
12:10 μμ
 Arn - Tempelriddaren
Jan Guillous succéböcker om stormannaättssonen Arn Magnusson ligger till grund för den dyraste filmsatsningen i Sverige någonsin.
sv
02:25 μμ
 Så som i himmelen
En framgångsrik dirigent avbryter drastiskt sin karriär och drar sig tillbaka till sin barndomsby i Norrland. Där finns en liten kyrkokör som varje torsdag övar i församlingshemmet och när dess medlemmar ber honom leda den har han…
sv
04:35 μμ
 I rymden finns inga känslor
Artonåriga Simon är en pojke med Aspergers syndrom, en form av autism, som tycker om rymden, vetenskap och cirklar. Hans värld vänds plötsligt upp och ner när hans äldre bror Sam gör slut med sin flickvän.
sv
06:00 μμ
 Alla vi barn i Bullerbyn
Solig sommarlovsskildring från en småländsk by i slutet av 20-talet. I Mellangården bor Lisa, Lasse och Bosse. I Norrgården Britta och Anna. Och i Sörgården bor Olle och hans lillasyster Kerstin.
sv
07:30 μμ
 En kille och en tjej
Lasse har gått ut journalisthögskolan men har svårt att få jobb. I stället går han på krogen och raggar tjejer. En morgon möter han Lena i hennes trappuppgång: en ung, målmedveten kvinna.
sv
09:00 μμ
 Jägarna 2
Femton år har gått sedan Erik tvingades lämna Norrlandspolisen. Sedan dess har han blivit nationella mordkommissionens bästa förhörsledare.
sv