SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

Οδηγός TV - Τετάρτη, 03/04/2024

12:05 πμ
 Sean Banan inuti Seanfrika
Sean Banan drar till Afrika och tar med sig schlagerdivan Kikki Danielsson för att spela in den fetaste musikvideon någonsin. Men det som skulle bli superenkelt blev istället en kaotisk tripp med båtjakter, vilda djur och udda möten.
sv
01:25 πμ
 Mina drömmars stad
På 1860-talet kommer föräldralöse tonåringen Henning till Stockholm för att söka arbete, men arbetslöshet, strejker och hungersnöd drar fram genom klasskampens Sverige.
sv
04:05 πμ
 En kille och en tjej
Lasse har gått ut journalisthögskolan men har svårt att få jobb. I stället går han på krogen och raggar tjejer. En morgon möter han Lena i hennes trappuppgång: en ung, målmedveten kvinna.
sv
05:35 πμ
Nånting levande åt Lame-Kal
Annastina och Lillstumpan tänker ge en kattunge åt Lame-Kal. När Lame-Kal var liten blev han sjuk och sedan dess är han lam i benen. Och mer än allt önskar han sig ett litet varmt knyte som håller honom sällskap.
sv
06:05 πμ
 Allra käraste syster
Barbro har en hemlig syster, en tvillingsyster som heter Ylva-Li. Ylva-Li bor under en rosenbuske, men inte vilken rosenbuske som helst, utan det är Salikos rosor.
sv
06:35 πμ
 Anderssonskans Kalle
"Anderssonskans Kalle" är det godhjärtade busfröet Kalle Andersson som hittar på alla möjliga rackartyg hemma i kvarteret på Södermalm i Stockholm.
sv
08:10 πμ
 Världens bästa Karlsson
Barnfilm efter Astrid Lindgrens klassiker om en lagom tjock man i sina bästa år – Karlsson på taket. Får man tro honom själv så är han också bäst på allt.
sv
09:50 πμ
 Strul
Conny har precis flyttat till en liten stad och fått jobb som kemilärare när han blir anklagad för narkotikainnehav. Han hamnar i fängelse trots att han är oskyldig. I fängelset trakasseras han av Gänget, några stentuffa interner.
sv
11:30 πμ
 Sällskapsresan
Stig-Helmer Olsson ska åka i väg på sin första utlandssemester till Kanarieöarna. För att komma över sin flygskräck går han till doktor Levanders klinik för att få hjälp.
sv
01:15 μμ
 Kalabaliken i Bender
Komedi med Gösta Ekman och Lasse Åberg.
sv
02:50 μμ
 Morrhår och ärtor
Diversearbetaren Claes-Henrik ”Håna” Ahlhagen är över 40 år men låter sig fortfarande styras av sin dominerande mamma.
sv
04:30 μμ
 Alla vi barn i Bullerbyn
Solig sommarlovsskildring från en småländsk by i slutet av 20-talet. I Mellangården bor Lisa, Lasse och Bosse. I Norrgården Britta och Anna. Och i Sörgården bor Olle och hans lillasyster Kerstin.
sv
06:00 μμ
 Jim och piraterna Blom
I Tomelilla bor nioåriga Jim. Hans mamma Siv jobbar som servitris på hotellet och pappa Gustav är kock. När pappa blir sjuk och dör blir Jim och hans mamma ensamma kvar.
sv
07:30 μμ
 Fyra år till
Partiledaren David Holst, en av Sveriges mest populära politiker, är snygg, rolig, populär och förutspås bli landets nästa statsminister.
sv
09:00 μμ
 10 000 Timmar
Eric är en helt vanlig svensk 30-åring - tills han vinner stort på lotto. Han beslutar sig för att testa devisen att det bara krävs 30 000 timmar för att bli duktig på något. Och han väljer fotboll.
sv
10:30 μμ
 Se upp för dårarna
En dramakomedi om Yasmin och Elin, två unga kvinnor som möts och blir vänner när de båda söker till polishögskolan. Yasmins pappa tvingades lämna Turkiet och nu jobbar han som tunnelbanechaufför i Stockholm, trots att han är utbildad…
sv

Οδηγός TV - Πέμπτη, 04/04/2024

12:10 πμ
 Så olika
Lotta och Sanna är två framgångsrika systrar. Lotta är nyskild med två döttrar och har precis blivit utsedd till finansborgarråd i Stockholm.
sv
01:55 πμ
 Soldat Bom
Stinsen Fabian Bom, tidigare kronvrak, lyckas bli inkallad, när han märker att hans älskade svärmar för militärer. Livet i fält visar sig passa den pedantiske och plikttrogne Fabian.
sv
03:20 πμ
 Tusenbröder - Återkomsten
Hoffa har flytt till Estland och försöker skapa sig ett nytt liv där. Men längtan efter familjen blir för stor, och trots att han är efterlyst återvänder han till Sverige.
sv
05:00 πμ
 Anderssonskans Kalle i busform
Busfröet Anderssonskans Kalle är tillbaka och i denna komedi terroriserar han återigen sin omgivning på Södermalm. Kalle spikar fast galoscher, tjuvtänder fyrverkerier, experimenterar med klipulver och får sin prövade mamma att slita…
sv
06:25 πμ
 Karlsson på taket
En dag när Lillebror känner sig ensam får han plötsligt oväntat besök av en vacker, lagom tjock och genomklok man i sina bästa år - nämligen världens bästa Karlsson!
sv
07:40 πμ
 Jönssonligan får guldfeber
Jönssonligan ska stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter men får konkurrens av en gammal fiende. Denna gång ska Jönssonligan stjäla ett datachips som innehåller försvarshemligheter.
sv
09:20 πμ
 Fågelfångarens son
Drama som utspelar sig på Färöarna i slutet av 1800-talet. Värdshusvärdinnan Livia hjälper sina vänner fågelfångaren Esmar och Johanna att få en son eftersom de enligt lag annars förlorar sitt hem och mark.
sv
11:10 πμ
 Tuppen
Året är 1944. De flesta män är soldater och runtom i landet drömmer man om fred och äkta kaffe. På textilfabriken Örnen i Ryd går arbetet sin gilla gång.
sv
12:45 μμ
 Vägen ut
När Reine tvingas ta ett jobb som fritidspedagog på Kumla anstalten får han en djärv idé - han ska sätta upp en pjäs med fångarna!
sv
02:30 μμ
 The Queen of Sheba's Pearls
År 1944 begraver den åttaårige Jack Carter sin mamma. Åtta år senare dyker en främling upp på hans födelsedagsmottagning. Främlingen är en vacker, hemlighetsfull kvinna som på ett uppseendeväckande sätt liknar Jacks döda mamma.
sv
04:30 μμ
Mer om oss barn i Bullerbyn
Mer om oss barn i Bullerbyn börjar där första delen i denna filmberättelse efter Astrid Lindgrens böcker slutade: Det är dags att börja skolan efter sommarlovet.
sv
06:00 μμ
 Rosa - The Movie
Från tecknad serie i Kamratposten via tv-serien "Livet enligt Rosa" tar nu Rosa klivet till bioduken. Rosa, 14 år, är en älskad artist som reser jorden runt för att spela för utsålda hus. Livet kunde inte vara bättre för Rosa.
sv
07:20 μμ
 7 miljonärer
Ett bröllop ska äga rum på Himlabackens herrgård. Bland bröllopsgästerna finns många som är ute efter brudparets förmögenhet. Mångmiljonären Måns Lundin ska gifta sig. Inför vigseln samlas bröllopsgästerna på Himlabackens herrgård.
sv
09:00 μμ
 Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö
4-årige Erik och hans storebror Henry tillbringar en sommar i början av 1960-talet vid sommarstället Genesaret. Där finns också den vackra Kim Novak som egentligen heter Ewa och är lärarinna på Eriks skola.
sv
10:35 μμ
Släpp fångarne loss, det är vår!
En fängelsefars om Frida och hennes långe vän som vill ha en mänskligare fångvård i en vänligare värld. Men när fången Harald Hansson rymmer, tar sig in i Fridas lilla hus och slår sönder allt, då orkar hon och hennes vän inte vara…
sv