SF-KANALEN

SF-KANALEN

SF-kanalen är elfte kanalen i C More och är ett samarbete mellan C More och SF. Sändningarna startade 1 oktober 2009. Kanalen sänder dygnet runt och ingår i C Mores filmpaket. Kanalen visar svenska storfilmer, klassiska filmer och barnfilmer från SF.

Sweden

Οδηγός TV - Παρασκευή, 29/03/2024

12:50 πμ
 491
Sex ungdomsbrottslingar blir utvalda för ett socialt experiment. Bakom experimentet står Inspektören, en äldre man, och Krister, en ung socialarbetare, som bosätter sig i samma förfallna våning som ynglingarna - "Pensionatet…
sv
02:30 πμ
 Rötmånad
Frisörmästare Assars fru Sally varit borta i flera år när hon överraskande dyker upp vid deras sommarhus i skärgården där han bor med dottern Bella.
sv
04:10 πμ
 Åsa-Nisse i rekordform
Åsa-Nisse och Sven uppfinner ett nytt slags båtbränsle och tror att de har det årliga båtracet i hamn, men snart stjäl en konkurrent deras bränsle och de måste försöka få tillbaka det i tid.
sv
05:20 πμ
 Nya hyss av Emil i Lönneberga
Svensk familjefilm från efter Astrid Lindgrens berättelse. Hela Lönneberga vet att Emil är full av hyss. Vad det ska bli av den eländiga ungen, frågar man sig. Men ibland blir till och med pappa Anton nöjd och stolt över sin son.
sv
06:55 πμ
 Agnes Cecilia - en sällsam historia
När Nora är fem år omkommer hennes föräldrar. Men de vuxna påstår att mamma och pappa är bortresta. Tio år senare flyttar Nora och hennes nya familj till en ny lägenhet och det underliga börjar.
sv
09:05 πμ
 Göta kanal 3 - kanalkungens hemlighet
Vi är tillbaka på Anderssons båtvarv där alla jobbar hårt på att få färdigt motorerna till Italien. Men kommer Anderssons varv någonsin bli skuldfritt? Kronofogden är återigen på besök hos Anderssons båtvarv.
sv
10:35 πμ
 Bekas
Tidigt 90-tal. Två hemlösa kurdiska pojkar som ser Stålmannen på stadens första bio bestämmer sig för att åka till USA. De har varken pass, pengar, eller turen på sin sida, men försöker i alla fall.
sv
12:10 μμ
 Arn: Riket vid vägens slut
Arn lämnar Jerusalem och återvänder hem. Efter många långa år återser han nu sin älskade Cecilia. De gifter sig och får ett barn till.
sv
02:15 μμ
 Under solen
Bonden Rolf bor på en gård på landsbyggden. Han är ensam och har bara sällskap av Erik, en ung man som hjälper honom med sysslorna. När Olof annonserar efter en hushållerska svarar Ellen, en ung kvinna från storstaden.
sv
04:25 μμ
 Filip & Fredrik presenterar Trevligt folk
Som första afrikanska lag har Somalia anmält sig till bandy-VM. Spelarna bor dock inte i Somalia. De bor i Borlänge. Och ingen av dem har någonsin åkt skridskor. VM i Sibirien börjar om sex månader.
sv
06:00 μμ
 Sean Banan inuti Seanfrika
Sean Banan drar till Afrika och tar med sig schlagerdivan Kikki Danielsson för att spela in den fetaste musikvideon någonsin. Men det som skulle bli superenkelt blev istället en kaotisk tripp med båtjakter, vilda djur och udda möten.
sv
07:20 μμ
 Reine och Mimmi i fjällen
Reine och Mimmi från tv-serien "Tre kronor" åker på fjällsemester - en minst sagt kaotisk resa! Mimmi har fått nog av vardagslivet och ställer ett ultimatum: antingen åker de på semester tillsammans, eller så åker hon ensam - utan…
sv
09:00 μμ
 Smala Sussie
När Smala Sussie försvinner spårlöst tvingas hennes bror Erik att återvända till sin barndoms by i Värmland för att leta efter henne.
sv
10:40 μμ
 Tusenbröder - Återkomsten
Hoffa har flytt till Estland och försöker skapa sig ett nytt liv där. Men längtan efter familjen blir för stor, och trots att han är efterlyst återvänder han till Sverige.
sv

Οδηγός TV - Σάββατο, 30/03/2024

12:15 πμ
 Livet är stenkul: Fyra dagar i maj 1966
En dramakomedi om Britt som har anställt den 17-åriga barnflickan Maj för att se efter sin son. En dag när Britt kommer hem på lunch hittar hon Majs kompisar Kent, Thomas och Jan i lägenheten.
sv
01:35 πμ
 Pensionat Oskar
Tillvaron förändras dramatiskt när en alldeles vanlig radhusfamilj firar semester i en liten stugby. Pensional Oskar är en alldeles vanlig stugby med en minigolfbana och ett café och små fula hus vid havet.
sv
03:10 πμ
 Strul
Conny har precis flyttat till en liten stad och fått jobb som kemilärare när han blir anklagad för narkotikainnehav. Han hamnar i fängelse trots att han är oskyldig. I fängelset trakasseras han av Gänget, några stentuffa interner.
sv
05:05 πμ
 Flottans glada gossar
Ett byte av identiteter leder till snurriga förvecklingar på ett fartyg som styr mot Monte Carlo.
sv
06:45 πμ
 Misa Mi
10-åriga Misa har förlorat sin mamma och reser till Arjeplog för att tillbringa sommaren hos sin mormor. Misas hela tillvaro tycks ha gått i spillror.
sv
08:05 πμ
 Loranga, Masarin och Dartanjang
Loranga är världens bästa pappa, han bryr sig inte om någonting. Trots att han är vuxen, älskar han popmusik och vägrar att arbeta - han måste ju leka med sonen Masarin!
sv
09:00 πμ
 Kvarteret Skatan reser till Laholm
Sommaren närmar sig och det är dags för vännerna i Kvarteret Skatan att spika de traditionella gemensamma semesterplanerna. Men allt är inte som det brukar. Det strävsamma paret Magnus och Fridas relation har gått i stå.
sv
10:25 πμ
 Morrhår och ärtor
Diversearbetaren Claes-Henrik ”Håna” Ahlhagen är över 40 år men låter sig fortfarande styras av sin dominerande mamma.
sv
12:00 μμ
 Mig äger ingen
Lisa växer upp med sin pappa Hasse, som jobbar på ett stålverk i 1970-talets Sverige. Mamman lämnar familjen och Hasse sjunker djupare ner i sorg och alkoholism, men kvar finns den starka kärleken mellan far och dotter.
sv
01:45 μμ
 En handfull kärlek
Socialisterna Hjördis och Daniel tror inte på borgerliga värden utan lever i samvetsäktenskap utan barn. När Hjördis får plats som piga hos familjen Crona, inleder hon en affär med maken, Claes.
sv
04:00 μμ
 Kocken
Året är 1969 och andrekocken Martin mönstrar på handelsfartyget Snow Flower. Det är hans tredje resa och han är helt omedveten om vad som väntar honom och hans kompis, kockeleven Sundsvall.
sv
06:00 μμ
 Se upp för dårarna
En dramakomedi om Yasmin och Elin, två unga kvinnor som möts och blir vänner när de båda söker till polishögskolan. Yasmins pappa tvingades lämna Turkiet och nu jobbar han som tunnelbanechaufför i Stockholm, trots att han är utbildad…
sv
07:40 μμ
 Vinnare och förlorare
Fredrik är ensamstående pappa och jobbar som travkusk. När han är upptagen med jobb följer dottern Magda med farmor till bingohallen. Där jobbar Helena som Magda blir förtjust i och snart tar hon med sig sin nya vän hem.
sv
09:00 μμ
 Hamilton
På initiativ av CIA får Carl Hamilton i uppdrag att stoppa ett försök att smuggla ut en kärnvapenladdad missil från Ryssland via Sverige.
sv