FilmBox Extra

FilmBox Extra

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

ТБ-гід - четвер, 02.05.24

00:55
THE 7
Un grup de tineri din ultima clasă de liceu porneşte într-o călătorie geologică. Tinerii doresc să viziteze o peşteră misterioasă. Totuşi, nimeni nu ştie la ce să se aştepte. Toată lumea trebuie să rămână cu ochii în patru. ..
ro
02:20
MEXICAN SUNRISE
Filmul bazat pe o poveste adevărată. Cinci prieteni plec în Germania pentru petrecerea burlacilor. Nu toți  vor supravuețui până dimineață.
ro
03:45
QUIET FLOWS THE DON night 2
Cu Primul Război Mondial, Revoluția Bolșevică și Războiul Civil rus ca fundal, aceasta e o poveste de modă veche, cu sânge și măruntaie, plină de umor pământesc și de o mulțime de personaje colorate. Povestea se referă la averile fluctuante ale lui Grigory Melekhov, un tânăr cazac, care este atât un erou, cât și o victimă a revoltei.
ro
06:45
DAYS AND CLOUDS
Giorni e nuvole / Days and clouds al lui Silvio Soldini, cu un scenariu de Doriana Leondeff, Francesco Piccolo şi Federica Pontremoli, este povestea Elsei şi a lui Michele, un cuplu respectat şi bogat. Au o fiică de douăzeci de ani şi o viaţă uşoară, ceea ce-i permite Elsei să sfîrşească să lucreze şi să-şi împlinească visul vieţii: să se întoarca la universitate şi să dobîndească un grad în istorie a artei. Dar tocmai atunci lumea ei începe să se năruie. Michele mărturişeste neaşteptat că nu mai lucrează de două luni, fiind dat afară din firma pe care el însuşi a creat cu ani în urmă. Şi nu numai atît: casa lor va trebui vîndută. Iar banii lor din bancă devin din ce în ce mai puţini... Elsa, fireşte, este zdruncinată. Totuşi, neaşteptat, dobîndeşte energia să facă fată situaţiei. Michele, pe de altă parte, este pe deplin descurajat de nereuşita în căutarea noului loc de muncă, pierde controlul, oscilînd între speranţe vagi şi apatie. Bezna dintre Elsa şi Michele creşte, aducîndu-i în sfirşit spre marginea despărţirii. Înfruntînd viaţa fără celălalt, însoţiţi doar de absenţa celuilalt, încep să-şi dea seama cu adevărat de comoara pe care o pierd pentru totdeauna - iubirea pretioasă care îi leagă şi îi ocroteşte. Viaţa pentru Elsa şi Michele cu siguranţă nu va fi uşoară de vreme ce se vor confrunta cu un viitor necunoscut şi altfel decît de obicei, dar poate acel viitore va fi spre binele lor.
ro
08:40
ALMOST FRIENDS
Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără cu un prieten serios.
ro
12:10
LOVE NOTES
Filmul prezintă povestea unui bărbat şi a unei femei care, atraşi în vârtejul pasiunii, petrec noaptea împreună şi consecinţele unei clipe de neatenţie. Nora Flannery (Laura Leighton) e critic de muzică clasică, Jamie Derringer (Antonio Cupo) este în schimb un talentat şi popular cântăreţ de country. Cei doi se lasă în voia simţurilor, petrec împreună ceea ce ar trebui să fie o fierbinte, nebună aventură de o noapte, plină de pasiune. Totuşi, relaţia lor nu se va putea limita la atât. Sarcina nedorită îi va obliga pe amanţi să ia o decizie serioasă, care le va schimba radical viaţa de până atunci.
ro
13:40
MERCHANT OF VENICE
Veneţia, 1596. Melancolicul Antonio îl iubeşte pe tânărul Bassanio, iar când Bassanio îi cere 3000 de ducaţi, Antonio spune da, înainte să ştie că sunt pentru a o cere în căsătorie pe Portia. Cum banii îi erau blocaţi în flota comercială, Antonio apelează la Shylock, un cămătar evreu pe care îl urăşte. Shylock maschează ranchiuna în bunătate, oferindu-i un împrumut pe trei luni fără nicio dobândă, dar dacă nu va putea restitui banii la timp, Antonio va plăti jumate de kg de carne. Fiica evreului fuge cu un creştin, alimentând ura lui Shylock. În timp ce Bassanio îi face curte lui Portia, Antonio îşi pierde corăbiile, iar Shylock cere jumatea de kg din carnea lui Antonio. Curtea fiind convocată şi procesul început, Portia încearcă să-l salveze pe prietenul lui Bassanio.
ro
23:30
MISTER MAYFAIR - EP 4 - SHOOTING PAUL
Sperând să lase trecutul în urmă şi să intre în legalitate, Max este convins de Paul să deschidă un nou club Mister Mayfair în Portugalia. Cu toate acestea, conflictul pare să-l urmărească pe Max oriunde se duce. Atras într-un război violent între gangsterii londonezi şi mafia italiană, relaţia sa cu Ava este pusă în pericol de sosirea fostei sale iubite, Serena.
ro

ТБ-гід - п'ятниця, 03.05.24

01:05
AGE OF KALI
Conceptul de bine şi rău este strivit de etica senzualităţii narcisiste, în viziunea rapidă asupra acestui punct vulnerabil al societăţii, compus din indivizi pierduţi prinşi în călătoria lor existenţială, căutând un răspuns intangibil împrăştiat de droguri pe căi pline de încărcătură sexuală, care nu se îndreaptă spre nimic şi este lipsit de orice control.
ro
03:05
BILLIONAIRE BOYS CLUB
La începutul anilor ´80, un grup de băieţi înstăriţi din Los Angeles pun la cale o înşelătorie pentru a se îmbogăţi rapid, însă situaţia le scăpa de sub control.
ro
08:30
LIGHTKEEPERS, THE
Seth Atkins (Richard Dreyfuss, premiat la Oscar), este cel care lucrează la farul de pe o plajă pustie de lângă Cape Cod, în 1912. Asistentul său îşi dă demisia pentru că nu mai poate tolera atitudinea ostilă şi ura faţă de femei a lui Seth. Acesta rămâne singur la far până când un tânăr misterios şi chipeş eşuează pe ţărm, cu dorinţa de a deveni noul asistent. Îşi povestesc lucruri din trecut, începând să îşi împărtăşească fiecare dintre motivele pentru care dispreţuiesc femeile. Nu trece mult timp până când cei doi trebuie să îi facă faţă simpaticei Ruth Graham (Mamie Gummer), şi menajerei sale, doamna Bascom (Blythe Danner,nominalizată la Golden Globe), care se mută în căsuţa din apropiere pe perioada verii.
ro
10:05
ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES
Când galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, atunci îşi trimit proprii campioni, Asterix şi Obelix. Totuşi, oficialii greci interzic Poţiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu.
ro
15:10
I COULD NEVER BE YOUR WOMAN
O mamă se îndrăgostește de un bărbat mai tânăr, în timp ce fiica ei se îndrăgostește pentru prima oară. Mama Natură se joacă cu destinele lor.
ro
16:45
BRAD'S STATUS
Un tată îşi duce fiul să vadă mai multe colegii de pe Coasta de est, unde se întâlneşte cu un vechi prieten care îl face să se simtă inferior pentru toate alegerile pe care le-a făcut în viaţă.
ro
23:35
REMEMBRANCE #1
“Amintiri” vorbeşte despre o poveste de dragoste remarcabilă care înfloreşte în campusurile concentraţionare naziste din Polonia anului 1944. Această pasiune imposibilă alimentează curajul unui prizonier polonez care reuşeşte să salveze o deţinută evreică. Împotriva tuturor şanselor, evadează din lagăr şi supravieţuiesc pentru a găsi drumul spre libertate. Dar în haosul de la finalul războiului, sunt forţaţi să se despartă şi fiecare e convins că celălalt a murit. După mai mult de 30 de ani, în New York, o femeie măritată află că fostul iubit polonez trăieşte. Şi trebuie să-l revadă.
ro