FilmBox Extra

FilmBox Extra

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

ТБ-гід - субота, 04.05.24

01:25
2B PERFECTLY HONEST
Partenerii de afaceri Frank şi Josh dau faliment după ce afacerea lor start-up de pe internet dă faliment înainte de a ajunge online.
ro
02:50
TENDER HOOK, THE
Amplasat într-o versiune stilizată a Sydney-ului anilor 1920, Hook Tender prezintă ascensiunea unei tinere spre vârful triunghiului amor / putere. Femeia fatală, Iris (Rose Byrne), un personaj din lumea interlopă, McHeath (Hugo Weaving) și un boxeur aspirant, Art (Matei Le Nevez), încearcă să-și croiască drumul în viață prin cluburi de noapte, docuri și ringuri de box în Sydney-ul din anii sălbatici ai Jazz-ului.
ro
06:20
LOVE TYPE D
După ce a fost părăsită pentru a 11-a oară, Frankie suspectează că problemele ei în dragoste sunt din cauza genelor ei. Nişte cercetări inovative îi confirmă ipoteza. O fată disperată îi cere ajutorul unui fost inamic, Wilbur, un expert în genetică. Terapia propusă va neutraliza gena de  „ratată în dragoste” ?
ro
09:25
MAYOR CUPCAKE
O patisieră care munceşte din greu este aleasă din greşeală ca primar într-un orăşel ingropat în datorii. Fiind needucată, ea se bazează pe oameni cu spirit practic pentru a salva oraşul.
ro
12:10
ALMOST FRIENDS
Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără cu un prieten serios.
ro
13:50
ALL ROADS LEAD TO ROME
MAGGIE (Parker) este o mamă singură și o profesoară înfumurată de colegiu din New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă problematică SUMMER (Day), Maggie decide să pornească în călătorie la Toscana, la satul pe care îl vizita des în tinerețe. La sosire, Maggie îl întâlnește pe LUCA (Bova), fostul ei iubit frumos, un burlac care locuiește cu mama lui în vârstă de optzeci de ani CARMEN (Cardinale). Summer (căreia îi e dor de iubitul ei "bad boy"  din New York) și Carmen (care planifică în secret nunta cu MARCELINO, iubirea ei adevărătă din Roma, împotriva dorinței lui Luca) fură mașina lui Luca și fugă spre Roma. Maggie și Luca decid să-le urmărească, ceea ce le permite să dezvolte o nouă înțelegere reciprocă, iar celor două cupluri nepotrivite să petreacă ceva timp împreună.
ro
15:20
DINOSAUR PROJECT, THE
Filmul "The Dinosaur Project" va prezenta povestea expediţiei în Congo a unui tată şi a fiului său, fiind urmaţi de o echipă de filmare a unui documentar TV. După ce toţi membrii dispar în mod misterios, filmările care au fost recuperate arată imagini uimitoare ale unor dinozauri despre care s-a crezut că au dispărut în urmă cu 65 de milioane de ani.
ro
16:40
SERIOUS MOONLIGHT
O avocată de succes îl leagă pe soţul său infidel şi refuză să-i dea drumul... Între timp, în casa lor apar nişte hoţi...
ro
18:05
DAYS AND CLOUDS
Giorni e nuvole / Days and clouds al lui Silvio Soldini, cu un scenariu de Doriana Leondeff, Francesco Piccolo şi Federica Pontremoli, este povestea Elsei şi a lui Michele, un cuplu respectat şi bogat. Au o fiică de douăzeci de ani şi o viaţă uşoară, ceea ce-i permite Elsei să sfîrşească să lucreze şi să-şi împlinească visul vieţii: să se întoarca la universitate şi să dobîndească un grad în istorie a artei. Dar tocmai atunci lumea ei începe să se năruie. Michele mărturişeste neaşteptat că nu mai lucrează de două luni, fiind dat afară din firma pe care el însuşi a creat cu ani în urmă. Şi nu numai atît: casa lor va trebui vîndută. Iar banii lor din bancă devin din ce în ce mai puţini... Elsa, fireşte, este zdruncinată. Totuşi, neaşteptat, dobîndeşte energia să facă fată situaţiei. Michele, pe de altă parte, este pe deplin descurajat de nereuşita în căutarea noului loc de muncă, pierde controlul, oscilînd între speranţe vagi şi apatie. Bezna dintre Elsa şi Michele creşte, aducîndu-i în sfirşit spre marginea despărţirii. Înfruntînd viaţa fără celălalt, însoţiţi doar de absenţa celuilalt, încep să-şi dea seama cu adevărat de comoara pe care o pierd pentru totdeauna - iubirea pretioasă care îi leagă şi îi ocroteşte. Viaţa pentru Elsa şi Michele cu siguranţă nu va fi uşoară de vreme ce se vor confrunta cu un viitor necunoscut şi altfel decît de obicei, dar poate acel viitore va fi spre binele lor.
ro

ТБ-гід - неділя, 05.05.24

00:00
BEACH BUM, THE
Un consumator de droguri rebel pe nume Moondog trăieşte după propriile reguli.
ro
01:35
27 CLUB, THE
Eliot (Joe Anderson), este singurul membru supravieţuitor al formaţiei rock Finn, după ce colegul şi prietenul cel mai bun al său, Tom, se sinucide la o săptămână după împlinirea vârstei de 27 de ani. Cu ajutorul unui băiat din provincie, Three Words (David Emrich), şi a unui irlandez tânar care face autostopul, Eliot călătoreşte printr-o ameţeală cauzată de droguri, din Los Angeles până în oraşul său aflat în Missouri pentru a îndeplini ultima dorinţă a lui Tom.
ro
05:45
BAG OF FLOUR, THE
Drama about a girl who is taken from Belgium by her biological father to Morocco, where a life without money, school or freedom awaits her.
ro
07:25
BITTER/SWEET
Un maestru de renume mondial în arta cafelei este nevoit să aleagă între viața comodă alături de o logodnică frumoasă și o aventură nesigură care îi umple inima cu fericire. Brian are o viață fără griji, un serviciu bun și o logodnică minunată. Într-o bună zi, bărbatul  pornește într-o călătorie în Thailanda unde face cunoștință cu frumoasa Ticha, cea care îl ajută să cumpere cele mai bune boabe de cafea. După scurt timp relația lor nu mai este una profesionsita și între cei doi apar sentimente profunde. Brian trebuie să aleagă între viața plină de pasiune alături de Ticha și viața comodă împreună cu logodnica lui.
ro
09:00
HORRIBLE HISTORIES
Cine au fost celţii? Romanii au contribuit la evoluţia lumii? Ce e cu obiceiurile ciudate ale împăratului? Când Atti, un adolescent genial, dar zvăpăiat, ajunge în recea şi  umeda Britanie drept pedeapsă, descoperă o parte a istoriei lumii care nu e predată la şcoală. „Antica Histeria – Aventurile romanilor frivoli” este o comedie perfectă pentru toată familia.
ro
11:55
PRINCE AND ME 2: THE ROYAL WEDDING
,,Eu şi Prinţul 2: Nunta regală" este continuarea poveştii de dragoste din 2003 ,,Eu şi Prinţul". În filmul anterior, Paige (Julia Stiles) - o studentă din vestul mijlociu - se îndrăgosteşte de Edvard (Luke Mably), fără să-şi dea seama că este de fapt prinţul Danemarcei. În aceast film, Paige (jucată acum de Kam Heskin) şi Eddie se confruntă cu un edict danez vechi de secole, potrivit căruia dacă un prinţ danez se căsătoreşte cu o persoană de rând, trebuie să abdice de la tron.
ro
13:30
OLD MAN AND THE GUN, THE
Bazat pe povestea adevărată a lui Forrest Tucker (Robert Redford), de la evadarea lui curajoasă din San Quentin la vârsta de 70 de ani, la o serie de furturi fără precedent care au pus autorităţile în dificultate şi au captivat publicul. Prinşi în urmărire sunt detectivul John Hunt (Casey Affleck), care este captivat de dedicarea lui Forrest pentru ceea ce face, şi o femeie (Sissy Spacek), care îl iubeşte în ciuda profesiei lui.
ro
15:00
GREAT DEBATERS, THE
În oraşul Marshall din Texas, descris de către James Farmer Jr.,ca fiind ultimul oraş care s-a predat la sfârşitul războiului civil, se află colegiul universitar Wiley College, unde, în 1936, profesorul Melvin Tolson (câştigător a două premii Oscar, Denzel Washington) instruieşte stdenţii care fac dezbateri, de-a lungul unui sezon neîntrerupt, care are parte de prima dezbatere din Statele Unite, între studenţii albi şi cei de culoare. Aceştia primesc o invitaţie pentru a înfrunta campionii naţionali de la Harvard. Echipa formată din patru studenţi, care are în componenţă o femeie şi pe Jamer Framer, foarte tânăr pe atunci, va fi supusă unor teste dure, aplicate de Jim Crow, teste care includ discriminare sexuală, o gloată pusă pe linşat, o arestare, o semi-revoltă, o relaţie de dragoste, gelozie şi audienţă aţională pe posturile de radio.
ro
17:05
VIY 2: JOURNEY TO CHINA
Călătorul englez Jonathan Green este însărcinat de Petru cel Mare să cartografieze Orientul Îndepărtat. Încă o dată pleacă într-o călătorie lungă şi plină de aventuri incredibile care în cele din urmă îl vor duce în China. Cartograful va face în mod neaşteptat o mulţime de descoperiri uluitoare, se va confrunta cu creaturi bizare, va întâlni prinţese chineze şi se va confrunta cu maeştri de arte marţiale, şi chiar cu regele tuturor dragonilor - Regele Dragonului. Ce poate fi mai periculos decât să te întâlneşti faţă în faţă cu Viy, cu excepţia faptului să te întâlneşti iar? Ce va învinge de data aceasta - scepticismul ferm al omului de ştiinţă sau vechea magie neagră care a pus stăpânire pe ţările estice?
ro
19:05
10 THINGS WE SHOULD DO BEFORE WE BREAK UP
După ce Abigail, o mamă singură cu doi copii rămâne însărcinată în urma unei aventuri cu Ben, cei doi încearcă să-şi dea o şansă unul celuilalt.
ro
20:20
BERNIE
BERNIE este o comedie neagră despre o relaţie dintr-un orăşel din estul statului Texas între un asistent al unui antreprenor de pompe funebre nervos dar iubit (Jack Black) şi doamna îngâmfată a oraşului (Shirley MacLaine). Filmul, regizat de Richard Linklater (regizorul filmului The School of Rock) este bazat pe un articol publicat de revista Texas Monthly în anul 1998. Articolul face o cronică a vieţii lui Bernie Tiede, care a transformat oraşul Carthage prin generozitatea sa şi care, spre necrezarea locuitorilor din Carthage, a fost arestat pentru o crimă serioasă.
ro
23:45
CHLOE
O doctoriţă angajează o damă de companie ca să îi seducă soţul, pe care aceasta îl bănuieşte că o inşeală deşi evenimente neprevăzute pun familia în pericol.
ro