FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

TV-guide - lördag, 2024-05-25

06:20
ADVENTURE SCOUTS
Un grup de copii infrâng o gaşcă de motociclişti.
ro
07:45
PENNY'S SHADOW
În timpul unei vacanţe ecvestre pe insula Ameland, un fetiţă descoperă un cal periculos care nu are încredere în oameni. Pentru a demonstra că nu este un exemplar periculos, ea îl dresează în secret să fie blând în prezenţa oamenilor.
ro
09:25
AFRICAN SAFARI #1
Vedem leii vânând foci pe coasta Namibiei, intrând în apă după elefanți în delta Okavango, mergând printre 15 milionae de lilieci în Kansaka în timpul celei mai mari migrații de pe Terra sau escaladând copacii în Tanzania. African Safari este o excursie reală pe cele mai uimitoare plaiuri ale Africii.
ro
10:50
LETTER WRITER, THE
Atunci când Maggie Fuller (Aley Underwood) o adolescentă rebelă și tulburată primește în poștă o scrisoare de modă veche de la o sursă necunoscută, ea nu își poate imagina cine ar putea avea atâtea lucruri minunate de spus în legătură  cu ea. Până la urmă, ea este invizibilă pentru tatăl ei și o dezamăgire pentru mama ei. Căutarea ei în legătură cu misteriosul autor o conduce la Sam Worthington (Bernie Diamond)un bărbat în vărstă de la un azil pe care nu l-a cunoscut niciodată – dar care pare să o cunoască mai bine decăt orice persoană din viața ei. Un film câstigător de premii al lui Christian Vuissa, acest film înduioșător ar putea să-ți schimbe viața.
ro
13:45
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
15:20
VISÂND IMPOSIBILUL
regizor: Timothy Hutton; premiera: 1998; producător: SUA; timp: 95 min min;
ro
20:20
LEONIE
Povestea vieţii jurnalistei şi redactoarei americane Leonie Gilmour care a trăit la începutul secolului al XX-lea şi care s-a îndrăgostit de un poet japonez Yone Noguchi. Din această relaţie s-a născut Isamu care a devenit un sculptor şi arhitect de renume. Filmul acesta este o poveste despre o femeie neobişnuită care ştia să se descurce în orice situaţie. Un film cu muzica excelentă a lui Jan A.P. Kaczmarek.
ro
23:35
ZEN NOIR
În templul buddhiștilor a fost comisă o crimă. Un detectiv care recent și-a pierdut soția este trimis acolo pentru a dezlega misterul CRIMAi. Bărbatul își dă repede seama că nu poate folosi metodele tradiționale de lucru. Mai întâi, detectivul trebuie să învețe tradiția Zen pentru a înțelege împrejurările în care este nevoit să lucreze. La scurt timp, bărbatul înțelege că are de rezolvat mai mult decât misterul CRIMAi – ceva mult mai personal ...
ro

TV-guide - söndag, 2024-05-26

05:55
ASTERIX AT THE OLYMPIC GAMES
Când galii aud că romanii plănuiesc să-l trimită pe legionarul Gluteus Maximus să reprezinte Roma la Jocurile Olimpice, atunci îşi trimit proprii campioni, Asterix şi Obelix. Totuşi, oficialii greci interzic Poţiunea Magică pe motiv că este un stimulant artificial, astfel că galii sunt acum pe cont propriu.
ro
07:50
LUCKY DRAGON
Un tânăr dragon chinez pedepsit de către zei a fi un simplu muritor este trimis pe pământ. El este obligat să trăiască într-un ținut straniu până când, la un moment dat forțele malefice îi descoperă adevărata identitate. Luați parte la o lume plină de imaginație în timp ce urmăriți călătoria unui dragon neastâmpărat care este fost transformat prin magie într-un băiețel și exilat din lumea lui pentru a trăi printre oameni. Când forțele binelui și ale răului deopotrivă află că un dragon a sosit, acestea îl caută fiindcă el este singurul care poate să găsească sabia magică – al cărei stăpân poate să conducă universul! Oare va găsi la timp sabia înainte ca aceasta să cadă în mâini nepotrivite? Oare va deveni din nou un dragon?
ro
09:25
REGINA
Pentru Regina, în Islanda, petrecerea vacanţei de vară fără a face nimic incitant reprezintă un lucru de neconceput. Dacă mama sa, o asistentă socială văduvă ar putea să întâlnească pe cineva special, ar putea oare să fie trimisă într-o tabără de vară?!
ro
10:55
SUITS ON THE LOOSE
Povestea a doi adolescenţi rebeli care reuşesc să fugă de la o tabără de supravieţuire. Ty şi Justin nu pot înţelege conceptul puterii şi nu au de gând să se supună nimănui. Fiind înlănţuiţi, sub regimul riguros al generalului Wilkins, cei doi inventează un ingenios plan de evadare. Când în calea lor întâlnesc câţiva misionari mormoni naivi, adolescenţii le fură maşina pentru a-şi putea continua călătoria. Furându-le şi identitatea, Ty şi Jason trec fără probleme de posturile de poliţie. Odată ajunşi la New Harmony şi fiind consideraţi drept misionari sunt întâlniţi foarte prietenos. Ce se va întâmpla când locuitorii orăşelului îşi vor da seama că misionarii lor sunt de fapt nişte rebeli care trăiesc în contradicţie cu legea?
ro
12:30
SOCCER NANNY
Atunci cînd Helen Hazelton îl angajează pe Oddmund, un jucător de fotbal norvegian, să lucreze ca bonă pentru cei doi fii ai săi, Oddmund aduce voia bună în casă şi împărtăşeşte dragostea pentru fotbal cu micul oraş din Kansas
ro
14:05
RASPBERRY MAGIC
"Raspberry Magic" este o poveste de maturizare despre Monica Shah în vârstă de 11 ani care crede că trebuie să câştige competiţia ştiinţifică pentru a-l readuce înapoi pe tatăl ei care şi-a părăsit familia. Ea se învinovăţeşte pentru problemele părinţilor ei şi preia controlul atunci când mama sa cade într-o depresie puternică. Realizat pe fundalul unei frumoase păduri, experimentul Monicăi utilizează terapia tactilă pentru a ajuta zmeura să se coacă mai repede. Ea se întreabă dacă natura sau nutriţia sunt cele care fac intr-adevăr o fiinţă să crească. Dar oare contează? În succesele şi dezamăgirile alături de familia sa ea învaţă că aceasta este o întrebare complexă iar răspunsul nu este atât de simplu.
ro
15:25
PERSONAL HISTORY OF DAVID COPPERFIELD, THE
Proiectul se bazează pe romanul lui Charles Dickens şi oferă o abordare modernă a personajului principal, în timp ce acesta călătoreşte într-o lume haotică pentru a-şi găsi locul. Titlul original „David Copperfield” a fost publicat în 1850 şi descrie călătoria protagonistului - care a fost modelat după Dickens însuşi. De la o copilărie săracă la un autor de succes, totul datorită perseverenţei şi în ciuda lipsei disciplinei personale.
ro
17:20
ALL ROADS LEAD TO ROME
MAGGIE (Parker) este o mamă singură și o profesoară înfumurată de colegiu din New York. Încercând să se reconecteze cu fiica ei adolescentă problematică SUMMER (Day), Maggie decide să pornească în călătorie la Toscana, la satul pe care îl vizita des în tinerețe. La sosire, Maggie îl întâlnește pe LUCA (Bova), fostul ei iubit frumos, un burlac care locuiește cu mama lui în vârstă de optzeci de ani CARMEN (Cardinale). Summer (căreia îi e dor de iubitul ei "bad boy"  din New York) și Carmen (care planifică în secret nunta cu MARCELINO, iubirea ei adevărătă din Roma, împotriva dorinței lui Luca) fură mașina lui Luca și fugă spre Roma. Maggie și Luca decid să-le urmărească, ceea ce le permite să dezvolte o nouă înțelegere reciprocă, iar celor două cupluri nepotrivite să petreacă ceva timp împreună.
ro
18:50
SANDMAN, THE
Într-o dimineaţă, Benno se trezeşte în pat plin de nisip. La început, bărbatul hotărăşte să ignore această situaţie neobişnuită. Totuşi, după scurt timp situaţia scapă de sub control pentru că apartamentul lui Benny se transformă într-o adevărata groapă de nisip. Benno, care nu se descurcă deloc în această situaţie, solicită ajutor Sandrei care este proprietara unei cafenele din apropiere. Deşi Benny n-o poate suporta pe Sandra, ea este ultima sa şansă de a se scăpa de problemă. Pe neaşteptate, Benno începe să o viseze pe Sandra. Oare femeia are ceva în comun cu nisipul din apartamentul lui Benno?
ro
22:00
SERIOUS MOONLIGHT
O avocată de succes îl leagă pe soţul său infidel şi refuză să-i dea drumul... Între timp, în casa lor apar nişte hoţi...
ro
23:25
LA DELICATESSE
O franțuzoaică îndoliată pentru moartea soțului ei cu trei ani înainte este curtată de un coleg de muncă suedez.
ro