FilmBox Family

FilmBox Family

Canalele marca FilmBox sunt produse şi distribuite de Kino Polska TV S.A. Portofoliul nostru de canale cu filme cuprinde: Filmbox Family (nivel bază), Filmbox Plus (baza extinsă) şi canale premium: Filmbox HD, Filmbox Extra, Filmbox Family, FilmBox Action, Fightbox HD, Fashionbox HD, Docubox HD, Filmbox Arthouse, Fast&FunBox HD, 360TuneBox şi Erox HD.

Romania

TV-guide - tisdag, 2024-05-28

06:30
UNCLE NINO
Unchiul Nino soseşte în America să-şi viziteze nepotul pe care nu l-a văzut până acum. Această întâlnire le face amândurora numai bine. Fiind un om priceput şi experimentat, Nino poate să-l înveţe pe nepotul său totul despre viaţă.
ro
08:10
RASPBERRY MAGIC
"Raspberry Magic" este o poveste de maturizare despre Monica Shah în vârstă de 11 ani care crede că trebuie să câştige competiţia ştiinţifică pentru a-l readuce înapoi pe tatăl ei care şi-a părăsit familia. Ea se învinovăţeşte pentru problemele părinţilor ei şi preia controlul atunci când mama sa cade într-o depresie puternică. Realizat pe fundalul unei frumoase păduri, experimentul Monicăi utilizează terapia tactilă pentru a ajuta zmeura să se coacă mai repede. Ea se întreabă dacă natura sau nutriţia sunt cele care fac intr-adevăr o fiinţă să crească. Dar oare contează? În succesele şi dezamăgirile alături de familia sa ea învaţă că aceasta este o întrebare complexă iar răspunsul nu este atât de simplu.
ro
09:30
LUCKY DRAGON
Un tânăr dragon chinez pedepsit de către zei a fi un simplu muritor este trimis pe pământ. El este obligat să trăiască într-un ținut straniu până când, la un moment dat forțele malefice îi descoperă adevărata identitate. Luați parte la o lume plină de imaginație în timp ce urmăriți călătoria unui dragon neastâmpărat care este fost transformat prin magie într-un băiețel și exilat din lumea lui pentru a trăi printre oameni. Când forțele binelui și ale răului deopotrivă află că un dragon a sosit, acestea îl caută fiindcă el este singurul care poate să găsească sabia magică – al cărei stăpân poate să conducă universul! Oare va găsi la timp sabia înainte ca aceasta să cadă în mâini nepotrivite? Oare va deveni din nou un dragon?
ro
11:05
REGINA
Pentru Regina, în Islanda, petrecerea vacanţei de vară fără a face nimic incitant reprezintă un lucru de neconceput. Dacă mama sa, o asistentă socială văduvă ar putea să întâlnească pe cineva special, ar putea oare să fie trimisă într-o tabără de vară?!
ro
12:35
SCOUT CAMP
Povestea câtorva băieţi care merg la o tabără de cercetaşi. Eroii dobândesc noi aptitudini, distrându-se de minune în acelaşi timp. Dar mai presus de toate învaţă ce înseamnă respectul, loialitatea şi prietenia adevărată.
ro
14:00
REGRESSA #1
Îngrijorată în legătură cu relaţia ei cu soţul dependent de muncă, o femeie intră într-o sesiune de terapie de reîntoarcere la viaţa anterioară. Ea descoperă că în viaţa anterioară a fost o prinţesă dar terapeutul ei nu o poate aduce înapoi la viaţa modernă aşa că soţul ei trebuie să încerce să o recucerească pe această ,,prinţesă" de la capăt.
ro
15:40
TRATTORIA #1
Această dramă amuzantă și emotionantă desfășurată în captivanta scenă culinară din San Francisco îl urmărește pe Sal Sartini, un bucătar dependent de muncă, care trebuie să învețe să reînsuflețească pasiunea pentru gătit și dragoste și să repare legătura cu fiul său înainte de a risca să piardă totul din nou.
ro
17:00
JULIUS CAESAR #1001
O privire integratoare asupra lui Iulius Cesar, ultimul dictator al Imperiului Roman, a cărui moarte a şi marcat prăbuşirea Imperiului. Sunt înfăţişate campaniile în Galia şi în Egipt, rivalitatea cu generalul Pompey şi probabila sa asasinare de către Brutus şi Cassius.
ro
20:00
PARIS 36
Primăvara anului 1936.  Parisul se află în starea de nesiguranță în urma ridicării celui de al Treilea Reich. Deși până acum Germain care este proprietarul unui teatru muzical nu s-a interesat de astfel de lucruri, haosul care domnește în oraș pare să aibă influență și asupra vieții sale private. Totul începe să se strice. Soția lui Germain îl părăsește și dispare cu amantul său iar Galapiat – omul de afaceri din cartier îl anunță pe bărbat că va elimina teatrul său de pe piață. Cu toate acestea, Germain cu ajutorul actorilor șomeri semnează un contract cu Galapiat dorind să pună în scenă o piesă de teatru de neuitat.
ro
23:35
GENERATION UM
Generația  "Ă" urmărește o zi din viața lui John și a celor două însoțitoare frumoase ale sale. Aceștia trăiesc la limită, sunt cufundați  în sex, droguri și nesiguranță.  Pe măsură ce își continuă obișnuitul traseu zilnic prin baruri, mulțimi și prin New York, aceștia încep un drum către autocunoaștere.
ro

TV-guide - onsdag, 2024-05-29

05:55
MAYOR CUPCAKE
O patisieră care munceşte din greu este aleasă din greşeală ca primar într-un orăşel ingropat în datorii. Fiind needucată, ea se bazează pe oameni cu spirit practic pentru a salva oraşul.
ro
07:20
LOVE IN JAIPUR
Anne, o tânără avocată din Paris, este îndrăgostită de Francois, care o iubeşte la nebunie. Cuplul are un vis, să se căsătorească la Jaipur, India ! Francois pleacă în India înaintea lui Anne pentru a încheia nişte contracte importante înainte de nuntă. Anne şi sora ei mai mare, Betty, se vor întâlni cu el peste trei zile. Anne ar fi trebuit să ia cu ea urna cu cenuşa mamei lui Francois pentru a o împrăştia în India. Dar nimic nu merge conform planului. Anne pierde urna în timpul călătoriei. Ea porneşte s-o caute într-o ţară despre care nu ştie nimic. Dar Anne se simte complet rătăcită până îl întâlneşte pe Ravi, un fermecător franco-indian care supravieţuieşte având diverse slujbe ciudate. Ravi devine şoferul lui Anne şi o ghidează prin ţară. Ei au trei zile la dispoziţie pentru a găsi urna şi pentru ca Anne să ajungă la Jaipur la nuntă. După trei zile pline de aventuri, ei ajung să se cunoască foarte bine. Anne cedează în faţa farmecelor lui Ravi şi începe să se mai gândească la căsătoria ei cu Francois. Difuzat la oră de maximă audienţă pe TF1, lider de audienţă cu 4,5 milioane de telespectatori şi 19% cotă de piaţă, acest fim este o comedie romantică cu influnţe de la Bollywood şi cu o distribuţie de top.
ro
08:55
OWD BOB
Povestea unui băieţel orfan care e trimis să locuiască împreună cu bunicul lui în Irlanda. Băiatului îi este greu să se adapteze la viaţa de la ţară, dar curând află că viaţa are şi satisfacţiile ei.
ro
10:30
LIGHTKEEPERS, THE
Seth Atkins (Richard Dreyfuss, premiat la Oscar), este cel care lucrează la farul de pe o plajă pustie de lângă Cape Cod, în 1912. Asistentul său îşi dă demisia pentru că nu mai poate tolera atitudinea ostilă şi ura faţă de femei a lui Seth. Acesta rămâne singur la far până când un tânăr misterios şi chipeş eşuează pe ţărm, cu dorinţa de a deveni noul asistent. Îşi povestesc lucruri din trecut, începând să îşi împărtăşească fiecare dintre motivele pentru care dispreţuiesc femeile. Nu trece mult timp până când cei doi trebuie să îi facă faţă simpaticei Ruth Graham (Mamie Gummer), şi menajerei sale, doamna Bascom (Blythe Danner,nominalizată la Golden Globe), care se mută în căsuţa din apropiere pe perioada verii.
ro
12:05
10 RULES FOR FALLING IN LOVE
Un tată afemeiat îl învaţă pe fiul său stângaci decalogul seducţiei: zece reguli care nu pot da greş în cucerirea oricărei femei. Însă rezultatele nu vor fi cele aşteptate.
ro
13:40
WAR FLOWERS
O poveste de dragoste despre o tânără mamă care aşteaptă întoarcerea soţului ei din luptă. Când un tânăr şi chipeş soldat inamic intră în viaţa lor, ea împreună cu fiica sa sunt obligate să îşi pună la îndoială convingerile, valorile şi cele mai adânci credinţe.
ro
16:45
JULIUS CAESAR #1002
O privire integratoare asupra lui Iulius Cesar, ultimul dictator al Imperiului Roman, a cărui moarte a şi marcat prăbuşirea Imperiului. Sunt înfăţişate campaniile în Galia şi în Egipt, rivalitatea cu generalul Pompey şi probabila sa asasinare de către Brutus şi Cassius.
ro
18:10
MERCHANT OF VENICE
Veneţia, 1596. Melancolicul Antonio îl iubeşte pe tânărul Bassanio, iar când Bassanio îi cere 3000 de ducaţi, Antonio spune da, înainte să ştie că sunt pentru a o cere în căsătorie pe Portia. Cum banii îi erau blocaţi în flota comercială, Antonio apelează la Shylock, un cămătar evreu pe care îl urăşte. Shylock maschează ranchiuna în bunătate, oferindu-i un împrumut pe trei luni fără nicio dobândă, dar dacă nu va putea restitui banii la timp, Antonio va plăti jumate de kg de carne. Fiica evreului fuge cu un creştin, alimentând ura lui Shylock. În timp ce Bassanio îi face curte lui Portia, Antonio îşi pierde corăbiile, iar Shylock cere jumatea de kg din carnea lui Antonio. Curtea fiind convocată şi procesul început, Portia încearcă să-l salveze pe prietenul lui Bassanio.
ro
20:20
ALMOST FRIENDS
Charilie este un tânăr nemotivat de douăzeci şi ceva de ani care încă mai stă acasă cu mama şi tatăl lui vitreg, şi care se îndrăgosteşte de o tânără cu un prieten serios.
ro
23:30
ROCK THE PAINT
Această poveste despre maturizare începe când adolescentul Josh Sendler trebuie să împacheteze visele sale de baschet într-un bagaj şi se mute din luxuriantele lanuri de porumb din Indiana în terenurile de joc din suburbiile asprului oraş Newark din statul New Jersey. Acolo băiatul face cunoştinţă cu talentatul jucător de baschet Antwon Jackson. Cei doi băieţi se împrietenesc imediat şi se antrenează pentru campionatul naţional scolar de baschet. Relaţia lor trece prin numeroase încercări şi băieţii trebuie să dea dovada prieteniei lor în confruntarea cu jucătorii excelenţi de culoare.
ro