Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

ТВ водич - четвртак, 16.05.2024.

06:50
Pikku Kakkonen
16.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:53
Poppelikumpu
Narskua harmittaa: hän on juuttunut keljuun eikä pääse pois. Onneksi Poppelit rientävät apuun.
fi
06:58
Tete ja Mama
Tete on jo iso poika ja haluaa tehdä kaiken itse, vaikka Maman tekee niin kovasti mieli auttaa. Miten Tete ja Mama selviävät tilanteesta?
fi
07:05
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Veeran satu siitä, kuinka Ruska-nalle oppi rauhoittamaan itsensä.
fi
07:09
Henrietta
Henrietta ryhtyy ystäviensä kanssa merirosvoleikkiin ja löytää miehistölleen sopivan laivan, jolla seilata.
fi
07:16
Ilona ja luonnon ihmeet
Metsäneläimet ovat kokoontuneet kesäriehaan, jossa riittää hauskaa puuhaa ja herkkuja jokaiselle. Tarjolla on myös rouva Laaman suosittua ketsuppia, mutta missä on vika, kun ketsuppi ei millään valu pullosta ulos?
fi
07:28
Osku
Leiriläisille tulee mutkia matkaan, kun he saavat tehtäväkseen kuvata elokuvan leiripäivästä.
fi
07:35
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Iina esittelee Islan, Ainon, Theon, Henniinan ja Adelen postit.
fi
07:37
Sankarikoulu
Välkyn sakki pystyttää koulun pihalle tivolia. Kesken iloisen puuhan taivaalle kertyy tummia pilviä.
fi
07:49
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna opettaa Heikille miten kengännauhat solmitaan.
fi
07:50
Ryhmä Hau
Kausi 8. Pennut pelastavat aarreristeilyn. Pormestari ystävineen joutuu pulaan Etelämantereella - Hanttisen avittamana. / Pennut pelastavat raketti-Rikun. Pennut joutuvat pelastamaan Rikun ja Aleksin rakettimönkijän kyydistä.
fi
08:13
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:15
Pikku Kakkonen
16.05.2024 08:15.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:16
Eka & Helmi
Eka ja Helmi vastaavat väärin lautapelikysymykseen, jolloin he päättävät lähteä suurelle etsintäretkelle osoittaakseen, että heidän vastauksensa oli oikein. Helmi on innoissaan, kun pääsee matkimaan ihailemaansa kuuluisaa tutkimusmatkailijaa, Belle Uppolaa. Tavattuaan sankarinsa Helmi saa kuitenkin huomata, että Bellen todelliset motiivit eivät ole sitä, miltä aluksi vaikuttivat.
fi
08:28
Minä, Elvis Riboldi
Elvis toivoo, että hänen teini-ikäinen lapsenvahtinsa opettaisi hänelle teiniyden salat. Lapsenvahtia kiinnostaa kuitenkin vain puhelin ja kaverinsa.
fi
08:39
Kotikadun jengi ja vihreä valo
Kausi 1. 3/20. Kaverukset taivuttelevat Hugon isän tulemaan mukaan Aten talolle, jotta selviäisi, mitä Aten perheelle on tapahtunut. Yhtäkkiä alkaa kuulua outoa koputusta. Onko se Atte?
fi
08:50
Jumppahetki
Torstaisin Jumppahetkessä pumpataan voimaa reisiin.
fi
09:00
Strömsö
Strömsö tarjoilee suosituimpia paloja aiemmista jaksoista. Ella kertoo vinkkinsä ruusunpunaisesta juhlaruoasta, jonka pariksi sopii roseeviini. Ruusunpunainen teema sopii täydellisesti kevään juhliin. Lee neuloo ilmavan hartiahuivin, ja Owe nikkaroi amppelipuun.
fi
09:30
Latela
Peltoautojen kisapäivä koittaa. Vauhtia ja vaarallisia tilanteita riittää, lumi pöllyää ja pelti rytisee. Kestävätkö autot? Kumpi tiimeistä voittaa?
fi
10:00
Maajussin luontokuvat
Norjalainen luontokuvaaja Jostein on muuttanut kaupungista maalle hoitamaan maatilaa yhdessä vaimonsa Maj-Lenan kanssa. Maj-Lena pääsee testaamaan koiransa paimennustaitoja kilpailuissa. Parivaljakon tavoitteet ovat korkealla, mutta ikäviltä yllätyksiltä ei voi täysin välttyä.
fi
10:40
Ruokanörtit
Kaikki rakastavat tartaletteja! Mahtavatko ruokakirjailijat selvitä näiden perinteisten herkkujen valmistamisesta puuhellalla? Cocktailien kehittelijä opettaa tekemään itse tonicia. Leipuri paljastaa juureen leivotun leivän salaisuuden. Tanskalaisessa sarjassa tavataan palavasti ruoanlaittoon suhtautuvia ihmisiä. Osa 3/10, T: DR, 2021
fi
11:10
Riistametsällä
Nyt Jørgen ja Nikolaj lähtevät seikkailemaan Namibiaan. Hyppygaselli on siellä suosittua riistaa. Ovatko Afrikan olosuhteet otolliset kaverusten metsästysretkelle?
fi
11:55
Matkapassi
Australian värikäs menneisyys on läsnä kaikkialla Victorian osavaltiossa. Zay Harding perehtyy aboriginaalien kulttuuriin ja kokeilee onneaan kullanhuuhtojana. Melbournessa rakennusten arkkitehtuuri henkii historiaa.
fi
12:45
Tanskalainen maajussi
2. tuotantokausi, osa 10/12. Frank ja Theresa lähtevät kasvimaalle korjaamaan talteen härkäpapuja. Viktoriaanisen kasvihuoneen pohjatyöt etenevät, ja Frank päättää hakata uuden talonsa seinään ison reiän.
fi
13:15
Häikäisevä Australia
Matka alkaa Rottnestistä, joka on pieni saari lähellä Perthiä, Länsi-Australian pääkaupunkia. Matkan varrella Griff tapaa kaivostyöläisiä ja aboriginaalioppaan sekä antautuu uhkapelin pyörteisiin. Päätepiste on kullanetsijöiden suosima Kalgoorlie.
fi
14:05
Søren Vesterin puutarha
Useimmat meistä joutuvat kamppailemaan puutarhassa epätasaisen nurmikon ja sammalen kanssa. Niinpä Søren käy oikean golfkentänhoitajan luona saadakseen vinkkejä nurmikon hoitoon. Søren on aina haaveillut omasta golfkentästä ja perustaa puutarhaan hyvin hoidetun pikku puttausviheriön.
fi
14:35
Minun metsäni
Moottoripyöräpoliisi Staffan Söderströmille metsä on paikka, jossa voi harjoitella ja ajaa kilpaa motocrossia. Metsä sinänsä ei Staffania kiinnosta, hän ei edes erota eri puulajeja toisistaan. Sitten hän perii isoja metsäalueita ja ryhtyy metsuriksi! Toimittaja Frida Frankenhaeuser puolestaan on kaupunkilainen, joka rakastaa vanhojen metsien monimuotoisuutta, ja avohakkuut itkettävät häntä. Hän kutsuu itseään metsähipiksi. Nyt Frida aikoo ostaa metsää suojellaakseen sitä. Toimittaja: Kati Grönholm, 2021.
fi
15:16
Tarinoita metsästä
Metsän hiljaiset ja salaperäiset. O: Kim Saarniluoto. T: Matila Röhr Nordisk Oy.
fi
15:20
Pientä laittoa
Teppo ja Asko alkavat työllistyä. Teppo auttaa myös naapuriaan Saria ja päätyy sijaistamaan tätä ala-asteelle. Huoli oppilaasta vie suurempien pelkojen äärelle.
fi
16:00
Superkoirani
Psyykkisen tuen avustajakoirat ovat superkoiria. Tristan on muuttanut sotatraumoista kärsivän Renén elämän. Nyt René pystyy käymään ostoksilla yksin. Livin ahdistus on rajoittanut myös hänen äitinsä elämää. Liv on oppinut kouluttamaan Karlaa taitavasti ja äiti pystyy ottamaan itselleen jo omaa aikaa. Ellen jännittää lähestyvää esiintymistä, mutta avustajakoiransa Milon ansiosta hän pystyy olemaan mukana sosiaalisissa tilanteissa. Tanskalaisen sarjan kolmas ja viimeinen osa
fi
16:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Tsekinpaimenkoira Alfa on pelastuskoira. Synnynnäinen selkävika ja vino lantio vaativat säännöllistä fysioterapiaa. Valtti on mudi eli unkarinpaimenkoira. Se karkottaa hanhia emäntänsä Terhin kanssa - aivan eläinsairaalan naapurissa. Sairaalan fysioterapeutin Kirstin lapinporokoira Jyrki tulee rokotettavaksi. Tarkastuksessa huomataan, että pennun kivekset eivät ole laskeutuneet normaalisti.
fi
17:00
Pikku Kakkonen
Torstai 16.5.2024. Katsellaan Susannan kanssa Pikkilän katras, Isot koneet, Anna ja ystävät, Korvamato, Suurenmoinen herra Kunkku, Super-Senja sekä Kotisaari.
fi
18:00
Häikäisevä Australia
Griffin tämänkertainen etappi alkaa aavekaupunki Rawlinnasta. Sieltä jatketaan erämaan läpi Etelä-Australiaan, Uuden Etelä-Walesin halki ja Ison Vedenjakajavuoriston yli Sydneyyn.
fi
18:50
Kuvakirjeitä Euroopasta
Jumalan arkkitehti. Nerokas Antonio Gaudi on luonut monia Barcelonan kuuluisista rakennuksista, mm. La Sagrada Família -katedraalin.
fi
19:00
Pientä laittoa
Tepon mieltä painavat sekä vesivahingon mahdollinen laajuus, että jatkuvat omituiset puhelut. Kaiken pelastaa tieto, että hänen vaimonsa saattaa olla tulossa kaupunkiin.
fi
19:40
Alkoholikokeilu
Uudet tutkimukset osoittavat, että pienetkin alkoholimäärät voivat olla elimistölle haitallisia. Mutta voiko alkoholilla olla myös myönteisiä terveysvaikutuksia? Ohjelmassa vieraillaan tutkijoiden luona, jotka testaavat uutta alkoholia muistuttavaa molekyyliä. Sen on tarkoitus tuottaa kohtalainen humalatila, mutta ilman krapulaa tai terveysriskejä.
fi
19:56
Huippuvuoret yläilmoista
Näkymiä Huippuvuorilta droonilla kuvattuna.
fi
20:00
Louis Theroux: Haastattelut...
Kausi 2, 1/6. Kaksinkertainen raskaansarjan maailmanmestari ja kuuluisuus, nyrkkeilijä Anthony Joshua, kertoo elämästään ankaran lajin huipulla.
fi
20:45
Norja ilmasta nähtynä
Koe Norja ilmasta käsin.
fi
20:55
Tarinoita tuntureilta
Lapin kesä on lyhyt mutta intensiivinen ja se on täynnä valoa. Keskikesällä aurinko on horisontin yläpuolella yölläkin eikä siis vuorokauden aikana laske lainkaan; on yötön yö.
fi
21:00
Sorjonen
Kattoampujatapaus tulee lähelle Sorjosten perhettä. Vaikka tapaus ja perhetilanne tuntuvat seikoittavan Karin pään, hän lupaa napata syyllisen nopeasti.
fi
22:00
The Lazarus Project
Kausi 2, 8/8. Kun kahdessa eri ajassa elävät ihmiset kohtaavat, on pakko välillä istahtaa alas katsomaan tilannekuvaa. Lazarus-projekti on ja pysyy, mutta miten käy aikakoneen kehittäjäporukan?
fi
22:45
Fashion Reimagined
Dokumentti suunnittelija Amy Powneysta, joka voitti brittien Voguen palkinnon vuoden parhaana nuorena muodinluojana. Hän päätti käyttää palkintorahat sekä ympäristön kannalta että eettisesti kestävän malliston luomiseen.
fi

ТВ водич - петак, 17.05.2024.

06:50
Pikku Kakkonen
17.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:53
Hau Hau, Piip ja Veli
Tänään on vuorossa jännittävä kuvioseikkailu. Hattusen hatun raidat ovat kadonneet ja niiden tilalle täytyy löytää uusi kuvio. Millaisesta kuosista Hattunen mahtaa pitää?
fi
07:04
Fantti ja työkoneet
Tällä kertaa Fantti pääsee suuren porkkananostokoneen kyytiin. Kone nostaa pellolta satoa ja täyttää kokonaisia perävaunuja porkkanoilla.
fi
07:11
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Susanna tekee Heikille oman viikkokalenterin.
fi
07:13
Pipsa Possu
Hamsteritohtori tulee vierailulle Pipsan leikkikentälle näyttääkseen lapsille eläimiä.
fi
07:18
Franklin ja ystävät
Ystävykset leikkivät koulua ja pikkutytöt ovat oppilaina. Oppi ei oikein mene perille, mutta missä syy mahtaa piillä?
fi
07:29
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Jaakko pohtii onko avaruudessa elämää.
fi
07:30
Emmi ja Kuru
Emmi ja Kuru löytävät metsästä vihreän kuplasammakon, joka on lähtenyt kotoaan. Kuplasammakko epäonnistui hyppykisoissa, eikä siksi kehtaa näyttäytyä enää ystävilleen.
fi
07:42
Pikku Kakkosen posti
Iina esittelee lasten lähettämiä piirustuksia.
fi
07:47
Anna ja ystävät
Anna ja Sella auttavat Pekua, jonka kärryt ovat kaatuneet polulle. Yhtäkkiä kolmikko löytää lahjapaketin, josta puuttuu vastaanottajan nimi. Kenelle salaperäinen paketti on ja kuka sen jätti?
fi
07:55
Pikku Kakkonen: Juontopalat
Rikun ja Ramin säätiedotus sisällä liikkujille. Tiedotus sisältää varoituksia.
fi
07:56
Kari Kiituri
Luuppi hakee Pasin pallon puusta ja Pasin mielestä Luuppi on sen vuoksi sankari. Pasi pakottaa konstaapelin antamaan Luupille kiitokseksi mitalin.
fi
08:08
Anton Siilinen ratkaisee
Antonin isän mehiläisyhdyskunnassa tapahtuu kummia.
fi
08:19
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:21
Pikku Kakkonen
17.05.2024 08:21.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:22
Kesäleiri
Ilmari haluaa esittää viululla Kuutamosonaatin, mutta kuu pimenee. Reetta arvelee, ettei kyseessä ole normaali kuunpimennys, vaan että joku on sammuttanut sen.
fi
08:35
Keltainen Lumimies
Tuiskulan sillipäivän vietto uhkaa karahtaa karille, sillä Osmo suututtaa näädän. Osmon on vaikea sulattaa koko asiaa.
fi
08:50
Jumppahetki
Venyttely ja rentous
fi
09:00
Strömsö
Strömsö kierrättää vanhoja herkkuja. Alexandra tekee mehiläisvahaliinoja, joita voi käyttää keittiössä muovikelmun sijaan. Camilla näyttää, kuinka viinipulloista voi leikata tuikkulyhtyjä, ja Owe istuttaa helppohoitoisia kattomehitähtiä.
fi
09:30
Latela
Kausi 3, 4/10. Uusi projekti käynnistyy. Pojat ostavat vanhan bussin, josta on tarkoitus tehdä Latelan edustava reissubussi.
fi
10:00
Maajussin luontokuvat
Norjalainen luontokuvaaja Jostein on muuttanut vaimonsa Maj-Lenan kanssa maalle. Sarjassa seurataan heidän elämäänsä maatilalla ja Josteinin luontokuvauksia. Jostein aikoo hiukan venyttää rajoja saadakseen täydellisen kuvan kotkasta. Hän tarvitsee apua naapuriltaan, joka on myös hyvä ystävä. Maj-Lena joutuu jättämään monet jäähyväiset.
fi
10:40
Ruokanörtit
Tarjolla on maailmanluokan falafeleja, kun MM-kisoihin osallistunut Mustafa loihtii pyöryköitä kikherneistä. Cocktailekspertti kehittelee oman tislauslaitteen, kun hän haluaa valmistaa kotitekoista gin tonicia. Keittiömestari suuntaa ulos luontoon etsimään raaka-aineita marmeladia varten. Tanskalaisessa sarjassa tavataan palavasti ruoanlaittoon suhtautuvia ihmisiä. Osa 4/10, T: DR, 2021
fi
11:10
Riistametsällä
Namibian reissu jatkuu Okavangon suistoalueella, jonka joet kuhisevat virtahepoja ja krokotiileja. Koukkuun pitäisi saada yksi maailman aggressiivisimmista kaloista, linjatiikeritetra. Onnistuvatko Jørgen ja Nikolaj?
fi
11:55
Matkapassi
Kate Comer matkustaa Ranskan Provenceen, jonka kauneus inspiroi monia tunnettuja taidemaalareita. Mm. Renoir, Picasso ja Chagall ovat työskennelleet Rivieralla. Arles, Aix ja Antibes houkuttelevat yhä taiteen ystäviä.
fi
12:47
Tanskalainen maajussi
2. tuotantokausi, osa 11/12. On elonkorjuuaika, ja Frank saa oppia Nielsiltä, joka taitaa viikatteen käytön. Theresan laskettu aika lähenee, ja Frankilla on vielä yhtä sun toista tehtävää ennen kuin lapsi syntyy.
fi
13:15
Häikäisevä Australia
Griffin tämänkertainen etappi alkaa aavekaupunki Rawlinnasta. Sieltä jatketaan erämaan läpi Etelä-Australiaan, Uuden Etelä-Walesin halki ja Ison Vedenjakajavuoriston yli Sydneyyn.
fi
14:05
Søren Vesterin puutarha
Sørenillä on itsellään suuri puutarha, mutta häntä kiehtovat pienet puutarhat ja se, kuinka rajallisestakin tilasta voi tehdä kauniin. Hän käy Valbyssä ihanassa minipuutarhassa, jonka kiemurtelevat polut ja vanhat puut vievät hänet seikkailemaan. Søren myös valaa itse betoniruukkuja.
fi
14:35
Kolopesijät
Kolopesijät on kotimainen luontodokumentti, jonka on käsikirjoittanut ja kuvannut Petri Merta. Ohjelma esittelee monia tuttuja sekä vähemmän tunnettuja lintulajeja - kymmenen gramman painoisesta hömötiaisesta aina isokokoiseen viirupöllöön asti. Kaikkia näitä lajeja yhdistää yksi yhteinen tekijä; ne pesivät koloissa, mikä on tehokas tapa suojautua vihollisilta ja pohjolan vaihtelevilta sääoloilta. Tehokas metsätalous ja luonnonmetsien väheneminen, ilmastomuutos sekä ihmisen toiminta asettavat haasteita kolopesijöiden selviytymiselle nyt ja tulevaisuudessa.
fi
15:25
Pientä laittoa
Tepon mieltä painavat sekä vesivahingon mahdollinen laajuus, että jatkuvat omituiset puhelut. Kaiken pelastaa tieto, että hänen vaimonsa saattaa olla tulossa kaupunkiin.
fi
16:05
Mökkilaiturit kuntoon
Margaun perhe on löytänyt maaseudulta unelmatontin. He haluavat pitkän ja leveän laiturin, joka toimii kelluvana takapihana.
fi
16:30
Yliopistollinen eläinsairaala
Tessun opaskoirakoulun välikoe ratkaisee, jatkuuko koulutus näkövammaisten apulaiseksi. Tessu on nuori, intomielinen ja vallaton. Jäbä-bokserilta poistettiin puolta vuotta aiemmin hammaskysta. Nyt on jälkitarkastuksen aika.
fi
17:00
Pikku Kakkonen
Perjantai 17.5.2024. Katsellaan Markon kanssa Pampula, Ruskea pikkukarhu, Nalle, Ahti puuhailee, Petran poppoo, Jönneli sekä Viiru ja Pesonen.
fi
18:00
Häikäisevä Australia
Griff liittyy vapaaehtoisten ratamiesten ryhmään Ipswichissä, lähellä Queenslandin osavaltion pääkaupunkia Brisbanea. Matka pohjoista kohti jatkuu hienolla Spirit of Queensland-junalla. Lopuksi saavutaan matkailijoiden suosimaan Cairnsiin.
fi
18:50
Kuvakirjeitä Euroopasta
Flamenco - Espanjan blues. Flamenco syntyi Etelä-Espanjassa myöhäiskeskiajalla. Flamenco on Espanjan kansallismusiikkia, mutta moni pelkää aidon flamencon olevan katoamassa.
fi
19:00
Taivaan tulet
Erkki ajaa moottorikelkalla metsään, kirjaimellisesti.
fi
19:50
Exploring Earth
Andien jylhä vuorijono halkoo Patagoniaa
fi
19:54
Exploring Earth
Patagonian puuma poseeraa kuvaajalle
fi
20:00
Wilderness with Simon Reeve
Simon viettää kolme viikkoa kalastusaluksella tutkien valtavaa trooppista merialuetta Tyynenmeren lounaisosassa. Alue tunnetaan korallikolmiona ja se on biologisen monimuotoisuuden keskittymä.
fi
21:00
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Tällä kertaa suuntana on Kreikan Ateena. Viki hikoilee niskalenkissä, ja Köpi purkaa porilaisuuttaan astioihin.
fi
21:50
YleX Esittää
Vaihtoehtopoppari Knife Girlin keikka Lost In Music -festivaalilta Tampereelta. Elektronisen musiikkinsa ja rönsyilevän bändinsä kanssa esiintyvä popdiiva tuo harvinaislaatuisen keikkakokemuksen.
fi
22:21
Räpsy ja Dolly
(1990) Matti Ijäksen lempeä komedia rakkaudesta. N: Matti Pellonpää, Raija Paalanen, Kari Väänänen, Pertti Sveholm. Käsikirjoitus Arto Melleri ja Matti Ijäs.
fi
23:51
Koistiset lennossa
Lyhytelokuva Koististen umpimielisestä mutta toiveikkaasta pariskunnasta, jonka kannattaisi pysyä kotona eikä matkailla. N: Ville Myllyrinne, Elina Knihtilä, Janne Reinikainen. O: Sami Keski-Vähälä, Ville Myllyrinne.
fi