Yle TV2

Yle TV2

Yle Areena - Suomen suurin netti-tv ja radio. Yle Areenassa on tarjolla radio- ja televisio-ohjelmia, suoria lähetyksiä sekä ohjelmatiedot.

Finland

ТВ водич - субота, 25.05.2024.

06:50
Pikku Kakkonen
25.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:52
Hyrräpäät
Hyrräpäät auttavat leipureita pinoamaan leivoksia. Hedelmäteekone ei taaskaan toimi odotetulla tavalla.
fi
07:03
Fantti ja työkoneet
Fantti näkee, kuinka trukki hakee varastosta laatikoita ja lastaa ne kuorma-auton lavalle.
fi
07:09
Humps
Valton kuplat. Valtolla on hauska kuplalelu, johon Humpskin ihastuu.
fi
07:17
Pipsa Possu
Isäpossu on pitänyt kirjaston kirjaa lainassa liian pitkään. Perhe menee kirjastoon palauttamaan kirjaa ja hakemaan uutta lukemista.
fi
07:22
Urheat pupuset
Puput tapaavat karhuystävänsä Kallen metsässä. Hän on viemässä hunajaa äidilleen, mutta purkki katosi! Puput auttavat muistelemaan tulomatkan tapahtumia, ja lopulta purkki löytyy. Tehtävä suoritettu!
fi
07:29
Miio työn touhussa
Konstaapeli Seppo Sarvi kutsutaan poliisitehtävälle juuri kun on aikeissa osallistua Miiolan leivontakilpailuun. Miio ja ystävät ovat onneksi valmiita leipomaan, mutta kuinka tärkeää kakkuohjeen noudattaminen onkaan?
fi
07:40
Hirviökoulu
On täysikuu Hirviökoulussa ja Siiveli haluaa nähdä kuuhirviön, joten muut rakentavat hänelle kuuraketin. Ahmali taas tekee tuhojaan leivontaluokassa yrittäessään leipoa kraatterikakkuja.
fi
07:47
Pikku Kakkonen
25.05.2024 07:47.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
07:48
Postimies Pate, erikoislähettipalvelu
Paten erikoiskuljetus: Kallen teleskooppi. Lapset odottavat näkevänsä ilta-taivaalla komeetan lennon. Kalle odottaa saavansa katsella sitä uudella teleskoopillaan.
fi
08:03
Pikku Kakkonen: Seikkailukone
Kaikkien seikkailujen sankari Reppu-Heppu kutsuu Sinut mukaan. Seikkailukone arpoo kartan ja yhdessä selvitämme tehtävät ja laulamme matkalaulut. Seikkailuseurana Veera ja Tuomo sekä muusikot Heli ja Janne.
fi
08:22
Pii ja Poju
Piin ja Pojun kuumailmapallo karkaa taivaalle Poju mukanaan. Piin on annettava selkeitä ohjeita, miten saada pallo laskeutumaan, mutta aika on käymässä vähiin.
fi
08:33
Linnunradan Ella
On kulunut kokonainen vuosi Ellan, Valtin ja Lurun ensitapaamisesta. Luru on innoissaan, mutta miksi Ella ja Valtti eivät tunnu muistavan koko vuosipäivää?
fi
08:44
Pelastajapartio
Timi ei malta olla ylvästelemättä tietoviisaudellaan. Tämä herättää närää ryhmän muissa jäsenissä ja vaarantaa myös pelastustyön.
fi
08:56
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:58
Pikku Kakkonen
25.05.2024 08:58.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
09:00
Patu-koira
Lola vie Patun ja Huppulin lemmikkihoitolaan hemmoteltaviksi. Likinäköinen rouva vie vahingossa Huppulin mukanaan, ja Patun pelastusyrityksistä seuraa täysi kaaos läheisessä ruokakaupassa.
fi
09:08
Meidän iskä
Iskä jättää kodin ja pienemmät sisarukset Pinjan vastuulle yhden päivän ajaksi. Isosiskon kuri ei nuorempia miellytä, ja he nousevat kapinaan.
fi
09:19
Poika, tyttö, koira, kissa, hiiri ja juusto
Hiiren uusin tieteellinen koe menee pahasti pieleen, ja johtaa Hiiren ja kärpäsen aivojen vaihtumiseen keskenään. Tilanne on pakko korjata ennen kuin Hiiren professori saapuu arvioimaan saavutusta.
fi
09:31
Mysteerikuja
Vinttikoiramestari Salama katoaa salaperäisesti tarkkaan vartioidusta häkistään, ja seuraavana päivänä odottaisi juoksukilpailu.
fi
09:53
Ihan pohjalla
Timillä ja Saulilla on hauska tuokio videopelin parissa. MC Evä haluaa pysytellä tunnistamattomana. Koulussa valmistaudutaan suuriin tanssiaisiin.
fi
10:00
Kauhakaupalla Pohjolan luontoa
On monta tapaa kiivetä korkealle, mutta olipa tapa mikä tahansa, luvassa on upeita näkymiä. Retkiruokaan panostamalla saa myös kulinaristisia elämyksiä. Nyt lähdetään Ruotsin Höga kustenille!
fi
10:30
Luonnonkaunis Ahvenanmaa
Keväinen Ahvenanmaa tuo ensimmäisenä mieleen muuttolinnut, mutta toukokuun auringossa sädehtivä kukkaloisto on vähintään yhtä vaikuttava. Oy Valokuvaaja Mika Rokka, 2009.
fi
10:40
Sportliv
Toisinaan Jennifer Antell aloittaa joka aamun astumalla vaa'alle. Hän seisoo sen jälkeen peilin edessä nipistäen reisiään ja vatsaansa etsien ylimääräistä rasvaa. "Ajatus siitä, miten lihava olen, pyörii päässä ihan koko ajan", ortoreksiasta ja häiriintyneestä syömiskäyttäytymisestä vuosikausia kärsinyt hiihtäjä sanoo. Kivulias puhelu valmentajalta muutti suunnan - ja nykyään hyviä päiviä on huonoja enemmän.
fi
10:50
Parayleisurheilun MM
Parayleisurheilun MM. Kobe, Japani. Selostus Jari Haapala ja Tuomas Törrönen.
fi
13:00
Suunnistuksen maailmancup
Selostus Timo Saarinen, lajiasiantuntijana Mårten Boström. Olten, Sveitsi.
fi
15:00
Taivaan tulet
Erkki löytyy. Koplan nimittelyä. Elina ei avaa ovea.
fi
15:50
Vikin ja Köpin matkailuohjelma
Kohteena on Skotlannin Edinburgh. Köpi puhkuu itsensä tajuttomuuden rajoille, ja Viki leikkii tulella.
fi
16:40
Tarinoiden Ruisrock
50-vuotias Ruisrock on synnyttänyt monta tarinaa. Kenen legendan keikka sai Terhi Kokkosen vetämään pettymyskännit? Ultra Bran ja Scandinavian Music Groupin lukuisista Ruisrock-keikoista muodostuu Terhin tarina.
fi
16:50
Pirjo
Pirjon (Pirjo Heikkilä) taloyhtiössä on ohuet seinät. Pirjo on mukava ihminen, joka tahtoo muille hyvää, mutta täysin arkipäiväiset kohtaamiset saavat Pirjon kohdalla kuitenkin odottamattomia käänteitä ja katastrofaalisia lopputuloksia.
fi
16:55
Kesäillan valssi
Kesäiset tanssit Kangasalan Kisarannassa. Illan tanssittajina Sinitaivas, Maarit Peltoniemi ja Helmenkalastajat-orkesteri. Juontajina Sari Tamminen ja Janne Kataja.
fi
17:42
Kesäillan valssi
Teuvo Oinas ja Kiintotähti, Saska Helmikallio ja Viihdyttäjä-orkesteri Myrskytuuli saavat Valasrannassa Yläneellä tanssijalan nousemaan. Sari Tamminen ja Janne Kataja juontavat.
fi
18:30
Rytmisen EM
Rytmisen EM-kilpailujen 4-ottelun finaali, Budapest, Unkari, selostus Marika Aho, lajiasiantuntija Alexandra Mavrakis.
fi
20:00
Kesäillan valssi
Elokuisissa tunnelmissa kesälle jättävät jäähyväisiä Kyösti Mäki-Mattilan tähdittämä Varjokuva, Ailamari Vehviläinen ja Myrskytuuli sekä Ourvision voittaja Suora Lähetys. Yläneen Valasrannassa nauhoitetun ohjelman juontajina Sari Tamminen ja Janne Kataja.
fi
20:47
Kesäillan valssi
Kesäiset tanssit Kangasalan Kisarannassa. Illan tanssittajina Arja Koriseva, Henri Stenroth ja Helmenkalastajat-orkesteri. Juontajina Sari Tamminen ja Janne Kataja.(2008)
fi
21:36
Ketonen & Myllyrinne
Pian varmaan selviää viisaus, joka näiden sanojen taakse kätkeytyy. Kaivetaan data esiin ja kompensoidaan huonoa laatua.
fi
22:00
Rytmisen EM
Rytmisen EM-kilpailujen joukkueiden 2-ottelun finaali, Budapest, Unkari, selostus Marika Aho, lajiasiantuntija Alexandra Mavrakis.
fi
23:00
Pilkkuja ja pikkuhousuja
Pitkä elokuva (1992) kiertävistä runoilijoista, karu komedia luomisen tuskasta. O: Matti Ijäs.
fi

ТВ водич - недеља, 26.05.2024.

06:50
Pikku Kakkonen
26.05.2024 06:50.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
06:51
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
06:53
Minimuksut
Minimuksut ja Fantti tutustuvat maailmaan. Tänään Fantti tapaa lampaan, hevosen ja tipuja.
fi
07:10
Pusse
Tirskupuistossa pidetään myyjäiset. Tarkoitus on kerätä yhdessä rahaa uuden suihkulähteen hankkimista varten. Kassa vain ammottaa tyhjyyttään.
fi
07:21
Pikku Kakkosen talo
Susanna ja Nalle tarjoavat pienen pähkinän purtavaksi. Arvaatko mikä L-kirjaimella alkava asia on kyseessä?
fi
07:22
Hanna Ankka
Pieni hiiripoika Mortti on surullinen, eikä häntä tunnu piristävän mikään. Hanna yrittää löytää apua Mortin murheeseen.
fi
07:32
Minirekat
Minirekat tekevät mutakeittoa, mutta Nipa-vaari päättää lähettää heidät oikean keitiömestarin oppiin.
fi
07:37
Vilja hoitaa
Heimo tulee tarkastukseen ja hullaantuu Viljan klinikasta, joten hän kysyy, voisiko olla apuri klinikalla päivän ajan. Liiallisesta vauhdista on kuitenkin enemmän haittaa kuin hyötyä.
fi
07:49
Pikku Kakkosen talo
Veera ja lapset keksivät tarinan.
fi
07:52
Oktonautit
Mangrovemetsässä on tulva, joten liejuryömijäkolmikolle on löydettävä uusi koti.
fi
08:03
HYRRÄ: Tanssivideot
Esitt. Samuel Sariola, Maija Sariola, Osmo Ikonen, Jyri Sariola, säv&sov. Jyri Sariola, san. Kaisa Happonen, koreografi Riikka Korpi
fi
08:06
Ryhmä Hau
Vauhtipennut: Pennut pelastavat vauhtipormestarin. Pormestari Pujola haluaa tehdä Koviskoplan ilkimykset kilteiksi. Hän soluttautuu koplaan ja joutuu tiukkoihin testeihin.
fi
08:28
Pikku Kakkosen iso peli
Haasteissa ravistellaan pallot selästä, kummastellaan pikselihahmoja ja kiilaillaan donitsirallissa. Lasten kanssa pelaavat Tuomo ja Veera. Kisan juontavat Jari ja Dj Jekku Ykkönen.
fi
08:55
Pikku Kakkosen iso peli
Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
08:56
Nimipäiväonnittelu
Onnea kaikille! Animaatiosarjassa touhuaa porkkanapäinen Touho-poika, joka loihtii milloin mitäkin muovailuvahasta. Lopussa onnitellaan nimipäiväsankareita.
fi
08:58
Pikku Kakkonen
26.05.2024 08:58.. Ohjelmaa perheen pienimmille.
fi
09:00
Näin meillä
Luukaksen koulun palkintogaalassa äänestetään parhaasta kaverikaksikosta, ja Luukas ja Klaus uskovat voittavansa tittelin leikiten. Mutta sitten kaveriporukan muut jäsenet asettuvat heidän kilpailijoikseen.
fi
09:12
Ellun kamut
Reetulla ja Ritulla on tukalat oltavat, kun akvaarion vesi on alkanut kuumeta. Vesi höyrystyy, joten Ellun kamujen on keksittävä, miten täyttää akvaario.
fi
09:23
Supersisarukset
Koulussa on "Rakastan kouluani" -päivä, mikä tarkoittaa siivousta kaikille oppilaille. Totti ei halua olla Joni-Kalevin pari, joten hän pyytää voiman välttää valituksi tulemisen, mikä johtaa ongelmiin ilman Sannia.
fi
09:35
Haju-uutiset
Erikoistoimittaja Mauri Myyrä kaivautuu hajujen maailmaan ja selvittää, kuinka eläimet suunnistavat hajuaistin avulla.
fi
09:37
Sori siitä
Iina pohtii isänsä kanssa ystävyyssuhdettaan Senjaan. Tytöt päätyvät pelaamaan yhdessä frisbeegolfia. Senjan äiti kertoo saaneensa töitä Norjasta ja Senjan pitäisi nyt muuttaa väliaikaisesti ihan uuteen kotiin.
fi
09:52
Mitä jos?
Letti on likainen, eikä suihkuun ehdi. Miten Ada ratkaisee kätevästi kotikonstein liian likaisten hiusten ongelman?
fi
09:54
Mitä jos?
Mitä tehdä, kun kaverin kotona tarjotaan ruokaa josta et pidä? Miten Aaronin käy Elon lempparin eli sienirisoton ääressä? Lähteäkö pois vai syödä lautanen tyhjäksi?
fi
10:00
Saunassa ympäri maailmaa
Venäläinen sauna eli banja on tärkeä paikka ihmisten väliselle kanssakäynnille. Nuoretkin venäläiset käyvät saunassa ja vaalivat siten terveyttä ja yhteisöllisyyttä.
fi
10:35
Matkapassi
Judith Jones saa huomata, että Yorkshire ja Northumberland ovat mainettaan parempia matkakohteita. Cambridge tunnetaan maineikkaasta yliopistostaan. Sheffield on maan olutpääkaupunki.
fi
11:26
Matkapassi
Matkapassin juontajat törmäävät reissuillaan mitä eksoottisimpiin paikallisiin herkkuihin. Miltä maistuvat Amazonin jättikala, virtahepo sambialaisittain tai grillattu marsu?
fi
12:20
Jalkapallon EURO 2024
Tanska oli Suomelle karsinnoissa tekemätön paikka. Road to Euro -osassa 7 Tanskan päävalmentaja avaa omia reseptejään siihen, miten hän rakentaa joukkueesta menestyvän. Toisena joukkueena keskiössä on Georgia ja kisakaupungeista esittelyssä Stuttgart.
fi
12:45
Jalkapallon EURO 2024
München on kisojen avausottelun näyttämö ja se on myös tämän osan esitelyssä oleva kisakaupunki. Joukkueista mukana Romania ja Sveitsi.
fi
13:10
Suunnistuksen maailmancup
Selostus Timo Saarinen, lajiasiantuntijana Mårten Boström, Olten, Sveitsi.
fi
15:40
Jalkapallon kansallinen liiga
Jalkapallon Kansallisen liigan ottelu FC Honka - PK-35 Vantaa, selostus Matti Härkönen, Espoo.
fi
18:15
Rallin SM
Rallin SM-sarjan 4. osakilpailu, Turku.
fi
18:55
Rytmisen EM
Rytmisen EM-kilpailujen välinefinaalit, Budapest, Unkari, selostus Marika Aho, lajiasiantuntija Alexandra Mavrakis.
fi
20:00
Rytmisen EM
Rytmisen EM-kilpailujen joukkueiden välinefinaalit, Budapest, Unkari, selostus Marika Aho, lajiasiantuntija Alexandra Mavrakis.
fi
21:00
Suuri hääkisa
Kausi 1, 4/6. Tiimillä on edessä haastava tehtävä. Sen lisäksi, että viikon juhlissa on monta eri teemaa, myös hääpaikkoja on kaksi.
fi
22:00
Ad Astra
Astronautti Roy McBride matkustaa kauas avaruuteen etsiäkseen kadonneen isänsä ja saadakseen vastauksia koko maailmaa kohtaavaan uhkaan.
fi